Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lányok, bocsánat, hogy ide írok, csak Ági Tőled szeretném megkérdezni, hogy Te hány hetesen voltál először uh-on, és hogy hány mm-es volt a peteszákod?
Én most voltam kedden, és csak 5 mm volt a petezsák, és embró még nem volt látható benne. Kicsit ill nagyon aggódom, mert összeolvastam mindenfélét itt a neten, és... :cry:

Egyébként drukkolok Nektek én is!

Puszi
Vendég
 


Szia, Anna! Ági március 7-én volt dokinál, és akkor csak 3 mm-es petezsákot mértek neki - akkor, ha jól emlékszem 5 hetes és 1-2 napos volt. Ági jobban tudja, de szeretnélek egy kicsit megnyugtatni, hogy biztos rendben van minden :D - GRATULÁLOK a babádhoz!!!!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Pandácska ! Az adatok
Ciklus 33-48nap
Gyerkőc: 1 manóci
Próbálkozás: 2006.szept.
egyéb: hőmérőzés
Vendég
 

 
 

ja 27 éves vagyok még
Vendég
 


Olvasnivaló:

Ha egy terhességi teszt nagyon kis mennyiségű terhességi hormonra (HCG) érzékeny, akkor megnő a téves pozitív esetek aránya is. A patikai tesztek éppen ezért átlagban minden 7-8. esetben félrevezető eredményt adnak.
A tesztek biztos pozitivitását reggeli első vizeletből és (bárki vagy bármely reklám állít is mást) a vérzés elmaradása után legalább 4-5 nappal lehet kimondani.A HCG-t nem a baba termeli, hanem a női szervezet, de kétségkívül terhességen kívül nemigen van jelen. A mostani tesztek azonban annyira "ki vannak érzékenyítve", hogy ezer oka lehet a sajnos valóban gyakori téves pozitívnak. Ha a vérzése indulásakor leesett a hője és a vérzés jellege sem utalt vetélésre, akkor egy ilyen tévedés áldozata.
Szerintem ha gyermeket akar, a teszteket felejtse el. A hő fennmaradása is stabil jel, ha késik a vérzés, és egy hetes késés idején már az ultrahang is mutat jeleket.A hCG hormon általában terhesség esetén mutatható ki a női szervezetben, de vannak egyéb olyan körülmények is, amikor ilyen kis mennyiség jelen lehet. Én pontosan értem, hogy sokan már a várt vérzés kimaradása előtt szeretnék tudni, hogy terhesség fogant-e meg, de ennek nincs sok értelme. Ilyenkor ugyanis komoly csalódást okozhat az is, hogy a mai érzékeny tesztek már az úgynevezett preklinikai terhességet is kimutatják, ami adott esetben egy normális vérzés kíséretében elvetél. Igazából a terhesség kimutatására csak a menstruáció kimaradás után kell törekedni.A tesztek valóban a magzatboholy által termelt humán gonatropin hormont mutatják ki, ennek megfelelően téves az az állítás, hogy a fogantatás után napokon belül jelezze a terhességet. A vérzés kimaradása után pár nappal!
Sajnos azonban ezt is csak nagy bizonytalansággal, épp a patikai tesztek viszonylag alacsony specifitása miatt. Átlagban - saját tapasztalataink szerint - minden hetedik eredmény nem a valós helyzetet tükrözi.E teszteket legkorábban a vérzéskimaradást követő 5-6 nap múlva célszerű elvégezni, illetve a korábban említett koraterhességi gyanújelek megléte esetén még vérzéskimaradás nélkül is. A tesztek a hormonális változást a vizeletből állapítják meg, s bár használati utasításuk többnyire nem írja elő a reggeli első vizelet használatát, az érzékenység növelése céljából célszerű így tenni. Lényeges hangsúlyozni: a teszt egy biokémiai vizsgálat, melynek hibaszázaléka van, mind pozitív, mind negatív irányban.
Vendég
 


Sziasztok!
Én is szívsn benne lennék a táblázatba, de nem tudom, hogy kerülhetnék be ciklusidő nélkül. :cry: :cry: Eddig legalább 30 naponként kezdtem el páfrányosodni, most meg ez lecsökkent 21 napra.
Gyerek: 1 Benedek
Próbálkozás: 2006. november
Egyéb: Aviva torna, hőmérőzés + éjjeli szotatás
Kor: 24
Vitaminok: Elevit, Szójakapszula, Maca Vibe

Azt hiszem ezek kellettek.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Én annyit szenvedek mindig, hogy berakjam ezt a hülye görbét. Vagy nem megfelelő, vagy túl nagy. Hogy a legkönnyebb ezt megoldani?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Na mindegy. A lényeg, hogy nagyon kivagyok. Annyira szépek voltak a tünetek, a páfrányok meg minden, erre ma 7. napja megint 36.1. Legalább egy kis mozgás lenne benne, de nem stagnál ezen a nyomorult hőfokon. Tökmindegy , hogy mikor mérem fél 7kor vagy fél 9kor, így is úgyis ennyi. Pedig annyira bizakodtam. Most már Zora 48 órája is letelt, úgyhogy ennek lőttek. Egész biztos, hogy a megrepedés előtti pill.ban mondott csődött az én kis petém. De mi a szöszért?????? Teljesen magam alatt vagyok. Még a páfrányok nem is keltettek annyi reményt, mert már máskor is elkezdődtek, de a görcsölés és aztán a pici rózsaszín izé teljesen elhitették velem, hogy ha nem is leszek terhes, legalább beindult a ciklusom. És tudjátok mi a legrosszabb? Mivel megint nem fog megjönni, megint elkezdem azt az álmot dédelgetni majd, hogy hátha terhes vagyok. Hiába tudom, hogy tutti nem, mégis ebben fogok reménykedni, elkezdek majd szépen produkálni magamnak rengeteg terhességi tünetet, míg meg nem veszem a következő tesztet, ami persze megint -- at mutat majd, mert hát azt kell mutatnia. De már most megigérem magamnak, hogy nem veszek. Hétfőn hívom az orvost és remélem rá
ért, mert egy órán át előadom neki az elmúlt egy hónap történéseit: elmondom, hogy van pé.jeljő kütyüm, innen tudom, hogy volt vm, tornázom péserkentőt, beszéltem 2 étrendkiegészítő forgalmazójával, akik ezt meg azt mondták, na és persze azt, hogy juppi kicsi fiam már nem szopik félóránként éjjel, csak összesen 3*, ami már nagy előrelépést jelent és, hogy még mennyi mindent olvastam össze az internetről. És nagyon bízom benne, hogy tud segíteni rajtam. Én azt hiszem, már bármit beszedek, ha ő azt mondja, nem gond szoptatás alatt, mert 100%ig megbízom benne. Tidom, hogy nov. még nem volt olyan régen, de már előtte is voltak hónapok, hogy nem védekeztünk és akkor is mindig reménykedtem (na meg persze tesztet is vettem utána), csak akkor még nem élesben lövöldöztünk.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Kép
Vendég
 


Éljen én is bekerültem.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Mostanában olyan ritkán van itt vk. Vagy csak én l
tom így?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Lehet, hogy csak én jövök mindig rosszul.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Képzeljétek. Minden csüt-ön anyuéknál vagyok, most is. És most megtaláltam egy olyan levelet, amit 2006. jan. 1-én kellett volna kinyitnom és 5 évvel előtte írtam. Most olvastam el. Nagyon vicces. És képzeljétek 1 csomó minden teljesült. Pl. odajárok egyetemre ahová terveztem, van felsőfokúm. De azt hittem még otthon fogok lakni és nemsokára férjhez megyek az akkori szerelmemhez, aki persze már régóta nincs. Na mindegy. furcsán vicces stílusban írtam, jó volt. Olyan szívesen elraknám és megmutatnám a férjemnek is, de emiatt a volt szerelem miatt nem lehet. Annak elég csúnya vége lett, és apa nem szívesen hall róla, úgyhogy biztos nem örülne, ha ezt látná, így mehet a kukába.

Jaj, kezdhetek megint tanulni, nemsokára kezdődnek a vizsgák. Már most elegem van.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


És még mindig nincs itt senki. nyitottatok egy új topicot nélkülem, vagy hol vagytok????? :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Most kicsit visszanéztem. Jól elvagyok magammal.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Szia Ind! Én vagyok.

Zora
Kép
zora7
 
 


Jaj, végre vk. Már annyira beidegeltem magam, de biztos olvastad.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Ne izguljál mááá!!!! Tényleg a doki a megoldás, remélem kimozdít téged a holtpontról valami csodaorvos. Ki ne dobd a levelet, Beninek még érdekes lehet.

Zora
Kép
zora7
 
 


Az a baj Ind, hogy ilyenkor csak visszaolvasok, mert a lányom vár a gépre, pedig szívesen dumálnék veled, ne haragudj. De csak írj, időnként reagálok, ha ideengednek!

Zora
Kép
zora7
 
 


De most mondd meg, hogy miért tünt olyan tökéletesnek minden, aztán miért nem lett belőle semmi?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Na jó, értem! Akkor majd máskor

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Ind! Te hol méred a hődet? Különben biztos, hogy valami peteérés serkentő kell neked és akkor minden rendbejön. sajnálom, hogy ennyi mindent csinálsz kitartóan és mégsincs látványos eredmény. jó lenne egy ultrahang és egy hormonprofil, akkor tényleg többet lehetne hozzá szóni.

Zora
Kép
zora7
 
 


mindenhol azt olvasom, hogy legalább 3 óra nyugodta alvás kell, hogy megbízható legyen. de ha minden éjjel felkelek, akkor arányaiban így is jót mutat, nem?
másrészről ha többszr fent vagyok éjjel, az nővel vagy csökkenti a hőt? én azt gondoltam, hogy nőveli, akkor viszont ez a hő elég gyatra (szájban). az a baj, hogy beni pont a hajnali órákban ébred sűrűn, tehát lényegében 1 óra nyugodt alvás se nagyon előzi meg a mérést.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Na lányok senki más nem akar a tábliban benne lenni?
Vendég
 


Szerintem szájban nem jó, én próbáltam, de semmit sem ért. Más nyílások megfelelőbbek erre.
Panda!
Ciklus:29
Gyerek:15,15,12, lányok
Kor:37
Vetélés:2
Próbálkozás:2006.április
Maca Vibe

Zora
Kép
zora7
 
 


Kép
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Na újra itt vagyok!
Anyósom hazament a kórházból és ez azt jelenti, hogy apósom sem szívja tovább a vérem!
Hála Istennek nagy baj nincs!

Képzeljétek! Most jövök az orvosomtól és azt mondta így a 9. napo, hogy van jobb oldalon egy 14 mm-es tüszőm. Tehát nem a 14. napon fog megrepedni, hanem kb. a 12-en. Vasárnap újra megnézi és addig nem lehetünk együtt apával! :cry:
Ha vasárnapig nem reped meg, akkor megrepeszti, de ha szombat éjjel repedt meg akkor is jó a vasárnapi együttlét!
Szóval ennyit rólam önző módon!

Táblázat:
ciklus 26-28 nap
gyerekek: 15, 10 és 2 évesek
én: 35 éves
2005. augusztus óta próbálkozunk
Folsav és a ciklus 16-25 napján Utrogestan
Ebben a hónapban még lehet, hogy tüszőrepesztés is.

Éva

Kép
balimama
 
 


Éva,
Ez jó :D picit bírjátok ki vasárnapig aztán duplán húzzatok bele :wink: Beírom a te adataidat is!!
Vendég
 


Sziasztok! Megérkeztem én is. Zenéket hallgattam, nézelődtem, olvasgattam! Köszi Panda! Nagyon klassz dolgokat varázsoltál nekünk! Itt dudolászok most....
Szeretnék én is a táblába kerülni!!! :wink: .. Bááár, a másikba jobban lennék, amibe jelenleg csak Ági mehet.

35-42 ciklushossz. De oda írhatsz 125988965236 napot is :wink:
Még nincs gyerkőcöm.
Én a próbálkozást a tudatos hőmérőzős időszaktól számolom, úgyhogy november.
30 éves leszek ősszel.
Vitaminok: Maca Vibe, PreMens, E vitamin.
Vendég
 


ÉVA!!!! Ez szuper!!! Nahát, most nagyon szorítok nektek!!!!!!!
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Jujj nem ezt akartam...
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!

Éva, nagyon drukkolok neked - most már biztos gyorsan bebabásodsz, hogy a dokid ilyen alapos :wink:
Tudod, még én is örülök, hogy anyósod kikerült a kórházból, mert igy abban reménykedek, hogy ezután több időd lesz irni :D :D :D - most azon gondolkozok, hogy ez rosszindulatúan hangzott-e :roll: :roll: - de azért is örülök, hogy nincs nagy baj!!!!

Panda, ahogy a táblázatot elnézem, azt hiszem, jobb lenne, ha a mensim várható idejét áttennéd az aktuálisba (április 9 - és nem április 3) - első pillanatban azt hittem, hogy egybeesik a teszteléseddel, de utána jöttem rá, hogy neked az április 3 nagyon meghatározó, és valószinű ezért irtad el :D :D
A megjegyzéshez pedig beteheted nekem is a hőmérőzést.
Elér akkor is kijavitsd, amikor még valakit beteszel a táblába :wink:

Ind, annyira szeretnék segiteni neked, de sajnos ebben a témában abszolút kivülálló vagyok :(

Mo, reméljük ezek a csaodaherkentyűk helyrebillentnek, és ez a ciklusod már nem lesz olyan hosszú!!!

Én lassan, de biztosan haladok a teljes kihűlés felé :shock: - a ma reggeli hőm 36,00 fok volt - de inkább feldobom a görbém....

puszi mindenkinek! - akinek nem irtam, annak dupla :wink:

KépKépKép
ildiko74
 
 


És akkor jöjjön a kihűlésem:

Kép

Na, megyek valamit dolgozni :shock:

KépKépKép
ildiko74
 
 


Ind! Csak azért írom, mert újra bebizonyosodot, hogy ez a mikroszkóp nem igazán ad használható infót. Ugye én most 2 napja teljes gőzzel mensizek, és bizton állíthatom, hogy két hete volt a pé-m. A nyálam pedig a legtermékenyebb dzsungelpáfrány. A 3 gyerekem pedig éppen azért lett, mert a mikroszkóp terméketlen váladékot mutatott és én babás lettem. Szóval nem igazán megbízható szerintem, ezt így 15 év távlatából mondhatom.

Zora
Kép
zora7
 
 


Ildi! Váladék semmi? Mert ez a görbe erősen tart valahová!

Zora
Kép
zora7
 
 


Én azért megszavazok neked erre egy 15. napi pé-t! :lol: :lol: Fogadunk egy túrórudiba?

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora, az nagyon jó lenne :) - akár fogadhatunk is, csak meglegyen :D - a tegnap volt valami, de nem tojásfehérjés.... ezért nem irtam....
Ja, és az együttléteket nem irtam be, de tartsuk a 2 napos ixeket :)

KépKépKép
ildiko74
 
 


Te kis hamis! Szerintem meglesz a pé, megérzem az ilyesmit! :lol:

Zora
Kép
zora7
 
 


Ildi! Egy Lh teszt azért most hasznos lenne szerinetem! A DM-ben most 2000 Ft egy csomag.

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora, itt nálunk nincs DM üzlet - gyógyszertárba menni pedig most nincs időm :(

KépKépKép
ildiko74
 
 


Annyira nem fontos azért. Minden oké lesz , érzem. Azért a legtocsogósabb napot ne hagyd ki, meg az utána levőt!

Zora
Kép
zora7
 
 


A múlt hónapban megemlitettem a drága férjecskémnek, hogy a cél érdekében, a legjobb, ha kétnaponta van akció - és a mensimtől, egyszerűen, mintha az volna a természetes, úgy intézte, hogy kétnaponta mindig volt összebújás :D :D - nem mond semmit, de annyira aranyos, .... tudom, hogy értem teszi :D :D - és szerintem ezután sem lesz gond :wink: - olyan fura ilyesmiről irni :D

Amúgy, te ma miért néztél páfrányt?

KépKépKép
ildiko74
 
 


Jó reggelt!
Beteg vagyok :(

Kép
Vendég
 


Ind miatt. Annyira keresi a megoldást, és el van keseredve mindentől, ami a teste nem működésére utal. Csak jó értelemben akarom elbizonytalanítani, hogy ez a páfrány dolog azért nem nagyon van összefüggésben mindig a hormonokkal valamiért.
Igen, nagyon jó érzés, amikor érzed, hogy a párod mindent megtesz érted és nem kell magyarázkodnod sem, hogy miért is olyan fontos ez. Az enyém is ilyen. Nem beszél sokat a dolgokról, de a hozzáállása mindent elárul (más területen is) és ettől érzem, hogy fontos vagyok én is és a vágyaim is. Ez olyan megnyugtató!

Zora
Kép
zora7
 
 


Hű Panda! Ne izélj, addig kúráltad szegény férjedet, amíg elkaptad? Ne aggódj! Lázad is van meg minden?

Zora
Kép
zora7
 
 


Mondjuk szerencsére a kis blasztocitád remekül lebeg a méhedben, így neki nem nagyon árthatsz még. Szegénykém, szerintem a rossz hírek rendesen adtak az immunrendszerednek!

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora,
Nincs hangom fáj a torkom orrom eldugult. Lázam nincs de nem is lesz talán ha 3szor voltam lázas életembe nem szoktam az lenni még akkor se ha nagyon nagyon beteg vagyok szerencsére. Pedig annyi vitaimt meg gyümit ettem az elmúlt napokban hogy csak na és a páromat is elkerültem amikor csak lehetett nem mentünk közel egymáshoz :(
Vendég
 


Zora,
Ari vagy :D
Kép
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?