Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ildi! Majd gondolok rád, amikor legközelebb a játszón leszünk.
Ez itt a Plus mögött van, bizti te is erre gondolsz.
Mi 2 emeletes társasházban lakunk a lakóparkban csak én az itteni játszótérrel nem vagyok kibékülve. Igy hol erre játszótérre megyünk hol a Tisza-partra.


Most akadt a kezembe egy régebbi Néplap. Azt olvastam benne, hogy nyáron elinditják a kismamák téritésmentes utazási kedvezményének bevezetését/ a gyerkőc 3 éves koráig/.

Tud valaki bövebbet?

Mondjuk már csak egy néhány alacsony padlós busz is kéne hozzá, hogy babakocsival is ki tudjuk használni és ne az ölünkbe kelljen cipelni a gyereket.

Tényleg, utaztott már valaki a kis mini busszal, amire elméletileg babakocsival is fel lehet szállni?

Én a múltkor mentem vele. Igaz egyedül voltam, de nekem akkor úgy tünt, hogy még igy is elég nagyot kellene ugratni a le és felszálláshoz.

Jó éjt!

Kép
Kép
mongi
 
 


Szilbee!

Attól függ szerintem, hogy mennyi gyerek jár az adott bölcsibe!
Ha kevesen vannak, akkor biztosan felveszik.
Ha mindenképpen bölcsibe akarjátok adni Levikét, akkor szerintem próbálkozzatok a szeptemberi kezdéssel.Minél hamarabb szoktasd be, járjatok sokat a játszócsoportba, szeresse meg akörnyezetet és a gondozónéniket. Azért lenne fontos, hogy beleszokjon a környezetbe, mert ha megszületik a kistesó és akkor adjátok bölcsibe úgy fogja érezni, hogy őrá már nincsen szükség.
Hú ez nagyon nehéz. Egyrészt tudom a társaság miatt szükség van a gyerkeknek a közösségre, de az is lehet, hogy a tesó érkezése sokkal klasszabb dolog lesz. Majd meglátjátok!
Ilyenkor neház dönteni, hogy mi is lenne a legjobb döntés.
A csont már megvan, lehet vele rágódni!
:wink: :wink:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Hexe!

Találtam egy sokkal aranyosabb jókívánságot! Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 

 
 

Mongi! Én tavaly ilyentájban utaztam olyan busszal 1x-2x, mikor nst-re jártam. Hát babakocsival nincs az a busz, amire felpróbálkoznék...

Ildi! Lehet róla szó, hogy kimenjünk, de szerintem majd áprilisban. Nem lesz kicsi az a kanál Imikének?? Már Lilcsi is megszokta az új mélykanalát, úgyhogy szerintem azt csináltok vele, amit akartok...
Megcsináltam múltkor a Vargabélest, azóta is azt akarok enni mindig! Vargabéles Light... :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Sziasztok!

Diácska! Húúúú az a képeslap....
Amikor Szonját vártam, Anyák Napján a suliban ez volt felírva a táblára. Már akkor nagyon negérintett. Köszi

Petri! Hát nem irígyellek a gyulladás miatt. Szilbee nagyon jót mondott a különféle testhelyzetekről. Még négykézlébas pózt is láttam már a kismamamában. Képzeld az én vedőnőm azt mondta mikor hazajöttünk a kórházból, hogy ha nagyon tele van a mell akkor apa is segíthet rajta. Ő nagyobbat tud szívni. Állítólag ez bevált szokás. :shock:

Ildikó! Ó a Plus mögötti játszótér! Hát igen. De rég volt! :(

Mongi! Én még csak láttam olyan mini buszt de azt hittem az nem rendes járat. Hol járnak azok?

Jó éjt mindenkinek!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Ildi!
Már augusztusban kezdődne a beszoktatás. Még mondjuk baromi so idő van, hogy eldöntsük, tényleg beadjuk e vagy sem, de én már próbálok egyezkedni apával. Arra gondoltam, hogy csak 4 órára adnánk be, hogy társaság is legyen, de ahogy te is mondtad, ne érezze magát koloncnak. Persze a legtutibb az lenne, ha itt maradna velem, de hát nem egyedül döntök. Azért reménykedek abban is, hogy a most áprilisban és júlisban beköltöző új lakók között is vannak/leszbek Levente korú kisgyerkőcök.
szilbee
 
 


Sziasztok!

Szilbee!

Itt a bölcsibe csak szeptemberől lehet beszoktatni a gyerkőcöket, mert augusztusban a pedagógus gyerekeket szoktatják. Na mit szólsz hozzá? Azt mondták, hogy a nyáron még olyan sokan vannak, és az ovisok is csak ősszel fognak elmenni. unokatesómék is augusztusban akarták beszoktatni Lucát, itt ezt mondták neki.

Mongi!

Én már meg is érdeklődtem a kismamák ingyenes tömegközlekedésével kapcsolatos elképzelések jelenlegi állását. Hát sajna nem lesz, mert nincsen rá pénz. Ezt mondták az Önkormányzatnál. Állítólag januárban még tárgyaltak a Volánnal, de az önkormányzat nem tud pénzt adni. Ez az adott is meg nem is kategória.
Én már sokszor utaztam alacsonypadlós busszal. Kicsike nagyon. Szandáról délutánonként ilyen buszok mennek. Ezeket úgy nevezik elővárosi gyűjtőbuszok, vagy valami ilyesmi.
Teljesen át akarják alakítani a város buszközlekedését. Csomóponti buszmegállókat terveznek városszerte, ahol átszállással lehetne közlekedni. Az alacsonypadlós buszokat olyan útvonalakra tervezik bevezetni, ahol kevés az utazóközönség.
Amúgy csak az első ajtónál lehet felszállni úgy babakocsival, hogy ne keljen cipekedni.
Nekem kombinált bérletem van, így a Rákóczis busszal szeretünk menni, mert ott minden ajtónál fel lehet szállni babakocsival, és gyorsabb is a menetideje.

Ja amúgy van egy kaller ismerősöm, és ő mondta, hogy az ellenőr nem büntetheti meg a babakocsis anyukát, ha nincsen kilyukasztva a jegye, csak az a lényeg, hogy legyen nála.
Én már utaztam így és nem érdekelt, ha megbüntet, akkor biztosan a Volán vezérigazgatónak írtam volna, hogy talán megoldás lenne, ha az utolsó ajtónál is lenne lyukasztó autómata. Csak nem gondolják, hogy hátulról előre megyek, hogy kilyukasszam a jegyem, közben meg agyerket otthagyom a csomagokkal meg mindenel, miközben elindul a busz.

Fel vagyok háborodva!!!!!

Na a másik meg az, csak még nem akartam mondani nektek, hogy Ancsikáékat szálnek akarják ereszteni, vagyis be akarják zárni az iskolát. Pedig amikor elsősnek írattam a suliba, akkor megígérték, hogy ugyan ők lesznek az utolsó évfolyam, de kijárhatják nyolcadikig. Most ezzel szemben az Önkormányzat meg akarja szüntetni a sulit. Első elképzelés az volt, hogy Ancsikáék már az ötödiket sem kezdhetik meg, de most azt mondták hogy az ötödik még mehet, de ahatodik már nem. Gondoljatok bele, egyedül ebbe az iskolába akartam íratni, mert szerintem a lakótelepen akkor ez volt a legjobb iskola, és nekem nagyon szimpi volt. Most meg kollektívan át akarják tenni őket a Piros suliba. De hát nem véletlen, hogy nem abba az iskolába írattam annak idején. Az egy dolog, hogy jó osztályközösség alalkult ki, de nekem az iskola nevelési, pedagógiai szemlétete tetszett és a tanárok, nem pedig az osztály.
Szóval összevont szülői értekezletet tart az igatgató, aki maximálisan ragaszkodik a gyerkekhez, csak hát a fenntartót ez nem édrekli. Úgyhogy marad nekünk a tiltakozás.
ha monden költél szakad, akkor hozom szandára Ancsikát, mert ez a suli a legjobbal közé tartozik a városba. De mindent megteszünk, hogy megmaradjon a suli.
És legyek nyugodt!!!! :evil:

Aki ezt végig olvassa, azt meghívom egy fagyira a nyáron!!! :wink: :roll:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Petri!
Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Ildi!
Majd szólj,hogy mikor mehetünk fagyizni! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

ILdi! Ok! De csak a Zagyvába ahol a legfinomabb fagyi van a világon!!!!! Csak vicceltem! Természetesen nem kell meghívni. Nagyon sajnálnám ha bezárnák a sulit. Most belegondoltam, hogy Trixiéké bezárna, hát... Annyi év után amit megszoksz, emlékek fűznek hozzá és nem utolsó sorban még ha minden téren meg vagy elégedve vele akkor emg főleg nagyon kár érte.

Hajni! NA ennyit a mai sétáról! :evil: :evil:
VAgy legyek még optimista? Na várj előbb kinézek az ablakon...
Na kinéztem... :twisted: :twisted: :twisted: :(

Szép napos időt mindenkienk!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Kati!

Nekem ki se kell néznem ,veri az eső az ablakpárkányt! :evil:

Petri!

Mi újság veled,hogy vagy már? Nagyon sajnállak :cry: ,nem is gondoltam volna,hogy még ennyi idő után is begyulladhat a mell!
Mielőbbi jobbulást neked!

Szilbee!

Ma van a nagy nap! :lol: Kíváncsian várom a beszámolót! :lol:
Vendég
 


Üdv

Ildi! Akkor velem is jöhetsz fagyizni, mert végigolvastalak :D
Jövő héten várunk titeket!

Amit írtatok a bölcsis dolgokról, megint jól felhúztam magam :evil:
Csak egy papír kéne arról hogy van munkahelyem, de nekem határozott idejű szerződésem volt, úgyhogy nem lesz munkáltatóim májusban az tuti. Pedig én dolgozni szeretnék, mégis hátránnyal indulunk - has nincs bölcsi, nincs munkahely, de amíg nincs munkahely, nincs bölcsi c. ördögi kör, csak ez bosszant. És ha akkor adnám bölcsibe amikor 2 éves lesz (decemberben) akkor meg még kisebb az esély hogy lesz szabad hely. (mert minden gyerek szeptemberben lesz 2 éves?)
Na jól kimérgelődtem magam

Itt is esik az eső, de olyan jóóóó a levegő, szeretem.

Tömegközlekedés: Marci még nem is utazott buszon :oops:
Majd gyereknapon elvisszük, biztos nagy élmény lesz neki ! :lol:
Szóval egyedül, babakocsistól nem biztos hogy neki mernék vágni.... (bezzeg Angliában, ott minden busz alacsony padlójú)

Na megyek, kalácsot fogok sütni. Remélem, sikerül, mert még sosem sütöttem.
judit_79
 
 


Sziasztok!

Nem lenne kedve valakinek eljönni szombaton a Munkácsy kiállításra? Már 8-an vagyunk, és ha még jönne valaki, akkor 10 főtől 500 Ft lenne a belépő 1500 helyett.

Szombat délután mennénk olyan 4 óra körül.

Ha valaki jönne, jelentkezzen!
judit_79
 
 


Diácska!

Mi újság Diával köhögés terén? Voltatok dokinál? Mit mondott?

Cleo!

És Sziszikével,mi a helyzet?? Remélem minden oké?
Vendég
 


Déután megyek dokihoz. Szerintem csak este tudok majd híreket mondani, tudván, hogy milyen sokan szoktak lenni ilyenkor! :shock: :(

Ildi!
Én is igényt tartok a beígért fagyira!! :mrgreen: Ha jó idő lesz, behajtjuk rajtad!! :wink:
Nesze neked magar oktatási és nevelési rendszer. Még jó hogy "első a gyerek"... :evil:

Judit!
Mi épp ma beszéltük le jöv. hét szombatra anyumékkal. :(
szilbee
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Mikor megyünk fagyizni? :D
Amúgy holnap vezetek,jövőhéten még 3napot és ápr.3.-án vizsgázom!
Az éjjszakák pár napja meglepően jók,mert most napközben ficánkol és nem este,gondolom így ő is aluszikál éjjszaka!
Azt mondja a nemrégen szült barátném,hogyha fáj a medence csontom akkor már biztos tágulok is,ígaz ez?
Mert utána olvastam de ilyet ott nem írtak!
Az iskolát sajnálom,szegény leány a sok emlék miatt biztosan rossz lesz neki!
A buszokról megvan a véleményem amit most inkább nem fejtenék ki de az biztos hogy nem babakocsinak találták ki!
Multkor Szolnokon az eggyik helyjáratoson az öregasszony néz rám nézi a pocimat mosolyog,de az nem jutott eszébe hogy szól a férjének hogy adja már át a helyet!Ennyit a buszokról!Na meg az emberekről!


szilbee!!!
Várjuk az élménybeszámolót!!!

Rossz az idő így én is olyan depis vagyok! :(

Kép

Kép
katlina
 
 


Ta-ta-ta-tam!!! Meggyógyultam! :D Éjszaka sikerült az elzáródást megszüntetni. Még egy kicsit érzékeny de már nem piros és nincs lázam se. :D

Kati, SZilbee
A szopi pózokat már egy jó ideje nem én irányítom. Timi néha kitekeredve, össze-vissza képes cicizni. :? De tegnap próbáltam hatással lenni rá, több kevesebb sikerrel.
Arról már én is hallottam hogy kedves apuci szopizta ki a csomót. Sajna az én párom teljes mértékben elutasítja. :x Meséltem ezt a bátyámnak és csak nevette, ő azt mondta vállalkozna rá. Na ne értsétek félre nem nálam hanem majd anno a feleségénél ha szüksége lenne rá.

Ildi
Én is csatlakozom a fagyizókhoz! :lol:
Felháborító mi megy ebben az országban. Itt semmire sincs pénz csak a "kedves" képviselők luxusaira. :evil:

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Egy kis kép dömping

nézzük csak meg mi ez
Kép

vacsi utáni takarítás (már pizsiben)
Kép

így eszem a szilvalekváros derelyét
Kép

hajmosás után, itt még hosszú hajjal
Kép

barátnőmmel Gyopárral
Kép

az új frizurám
Kép
Kép

anya ilyet festett a szobám falára
Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Petri!
Na! Ez jó hír!! :D
szilbee
 
 


Judit!! Én/mi mennénk!! Mikor mentek?? Nekem csak délután jó, 2 után.
Akkor már csak 1 emberke kéne?

Ildi! Vegyél Carte'd Or (vagy hogy kell írni :shock: ?) fagyit, nekem az is jó... :lol:
Ez nem volt egy jó üzlet neked!

Petri! A hajmosott Timi nagyon édes!! Majd ha kiköltöztetem Lilcsit az ő szobájába, tervezem, hogy majd én is festek a falára valamit, de én valami absztraktba gondolkodom...

Ma már 3x eláztam, most száradok...még jó, hogy nem mostam hajat!

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Petri!

Örülök,hogy mostmár jól vagy!Jó lett az új frizura Timikének!
És ,hogy tűrte a hajvágást?
Vendég
 


Elin: Gyertek! Mi is délutánra terveztük, miután Marci felébred. Még pontos időpont nincs, hogy mikor találkozzunk, de megbeszéljük!

Még valaki?

Ildi: látom mindenki behajtja rajtad a fagyit, lehet csoportosan megyünk fagyizni :D

Petri: örülök hogy jobban vagy! A képek tündériek, a hajmosós fotón tényleg nagyon édes képet vág.

Katlina! Fel a fejjel :)

Marcika ma kiakasztott a kajálásnál :twisted: de mérges voltam. Nem volt hajlandó enni (pedig szereti amúgy) utána meg kézzel a földre dobálja, megőrülök tőle.... Nagyon fárasztó tud lenni.

Na de a kalács legalább jó lett (legalábbis jól néz ki) most vettem ki a sütőből.
judit_79
 
 


Sziasztok!

Ildi! Te tényleg nagyon tájékozott vagy minden téren, én nem is tudtam, hogy az ellenör nem büntethet meg ha van jegyem.
Én csak egyszer mentem buszon babakocsival.Én vittem a gyerkőcöt, Anyukám még a kocsit, de igy sem volt egyszerü.
Viszont kocsi nélkül elég sokat utaztam. A kedves soförök látják ugyan, hogy mennyire kell egyensúlyozni, de nem várják meg, hogy a gyerekkel biztonságosan meg tudjál kapaszkodni, már taposnak is a gázra.

Na azért hátha lenne igyenes utazás, mert mi biztos sokat buszoznánk. Mondjuk igy is fogunk.

Elég durva, hogy igy meg akarják szüntetni a sulit. Majd szoritok netek.


Judit!Marcikát is viszitek magatokkal? Csak azért kérdezem mert nálunk is tervbe van véve, hogy megyünk, csak nem tudom, hogy a kicsiket beengedik-e.
Már olvastam olyat, hogy Pesten valamelyik múzeumba nem engedték be a kisebb gyerekeket.

Petri! Örülök, hogy jól vagy.
Nagyon jók a képek. Ki vágta le Timi haját?

Cleo! Sziszivel mi újság?

Ágica! Mindjárt itt a nagy nap .

Betti! Te is régen irtál már nekünk.

Na megyek vasalni.

Kép
Kép
mongi
 
 


Mongi! Pont azt nézem én is, mennyi szülinapos lesz 1-2 héten belül.

Persze, Marcikát is visszük a kiállításra.Ne már hogy ne engedjék be... A művészetre való nevelést nem lehet elég korán kezdeni! :D

Elin! úgy néz ki hogy fél 4-kor talizunk, Templom u 2. A sárga templom mellett.
judit_79
 
 


2056 érettségi tételei

1.Fekete Pákó betelepülése, majd kiűzetése Magyarországról!

2.Győzike vagyonosodása és az etnobiznisz összefüggései.

3.Fejtse ki részletesen, hogyan "kúrta" el Magyarország sorsát
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök!?

4..Ismertesse részletesen a századforduló médiájának egyetemes
kultúrtörténeti alkotásait (Big Brother, Való Világ, Fókusz,
Aktív, Dáridó, Fásy Mulató, és azok pozitív hatásait a kor társadalmának
szellemiségére, intellienciaszintjére.

5. Anettka és a kozmosz közti viszony a XXI-ik században.

6. Döntse el melyik évben volt nő, és melyik évben volt férfi Terri Black!?!

7. Magyarország "sztárjai" a XXI. Században: Fekete Pákó,
Győzike. Jelölje térképen, mely kontinensre kellett volna visszavándorolniuk?

8.Balázs Vs. Mónika show. Melyiknek volt a nagyobb
nézettsége, és közerkölcsformáló hatása?

9. A Barátok közt szappanopera 102542. részének részletes
bemutatása a XXI-ik század végén! Ismertesse bizonyos szereplők sorozatbéli
életrajzát. Mint pl. a Tilda-karakter evolúciója(1-51-ig)

10. Miért részesíti előnyben a roma többségi társadalom az idegen hangzású
keresztneveket? (Eszmeralda, Rozalinda, Izaura, Pamela, Szamanta,ill.
Vinettú, Szándokán, Hoszéármándó, Ronáldó, Maradona)

11.Ki volt Kiszel Donatella édesapja? Válassza ki, és húzza alá a megfelelő személy nevét:
-Mr. Sylvester Stallone
-Kondor
-Csaba Úrhölgy
-Az ismeretlen katona ("akcióban eltűnt")
-Az igazi
-Fantomas

12. Kelemen Anna metamorfózisának ismertetése, munkásságának kultúrtörténeti elemzése.

13. Ismertesse Kocsor Zsolt egykori művésznevén: Kozsó nemzetközi
elismertségének (Nobel-békedíj, Grammy-díj, Szívárvány Zászló-érdemrend)
okait és pályafutásának főbb állomásait.

14. Mikor csatlakozott Magyarország államadóssága a "Fejlődő Országok" elitcsapatához?
A:2007
B:2008
C:2009

15. Melyik hazai mestermű vált a világörökség részévé a XXI-ik század közepén?
-Kiszel Tünde "Donatellácska" naptársorozata
-A 4-es metró frissen átadott, Panama-díjas első szakasza
-A Chuck Norris híd
-Schobert Norbert Update Enciklopédiája


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


A hajvágás nem volt egy egyszerű eset :?

Már akkor el kezdett tiltakozni és ordítani amikor a nyakába akartuk rakni azt a kendő szerűséget (nem tom mi a neve) hogy ne legyen a ruhája csupa haj. Mindent bevetettem hogy megnyugodjon, a cumija és a fogkeféje húzott ki a bajból :D
A vége felé meg nagy áhítattal nézte ahogy potyog a haja.
Természetesen ő is, én is és az egész ebédlő hajas lett.
Egy fiatal t.miklósi csaj vágta a haját. (Halász Editke) Hétfőn pedig engem vesz kezelésbe. 2005! december óta nem voltam fodrásznál :oops:

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Halihó netfüggő banda! :wink:

Ugye ugye, rossz az idő és fellendül a forgalom a neten!!!! :mrgreen:

Először is amíg eszemben van: Katlina! :shock:
Ha úgy érzed fáj a medence csontod, az csak azt jelent, hogy a szervezeted is kezd készülődni a szülésre. Az még nem a tágulás jele, vagyis nem a szülőcsatorna tágul, hanem a csontok távolodnak egymástól, hogy könnyebb legyen a szülés. Ez amúgy kb. a babuci három hónapos és fél éves kora között megismétlődik, visszaigazodik a csont.
Nekem úgy volt mind a két gyerekkel, hogy pont mentem, amikor éreztem ezt a dolgot, és nem tudtam tovább menni. Egyszerűen olyan volt, mintha beakadt volna a combcsontom a medence csontomba.
Csak meg akartalak nyugtatni. :roll:

Na ma sem tétlenkedtem! :P

Felhívtam telefonom az igazagtó urat és megkérdeztem tőle, hogy a fenntartó részéről ott lesz-e valaki a szülői értekezleten? Gondoltam Szalay csak eljön.
De nem, csak a szülők és az igazgatóság lesz ott és tájékoztatás adnak a kialakult helyzetről.
Elmondta azt is, hogy az a gyerek aki másik iskolába megy, de tanulmányai során eléri a 4,2-es átlagot, a gimi ugyan úgy felveszi felvételi nélkül, mintha ott végzett volna. Ez nagyon jó hír.
Ennek ellenére mindent megteszünk, ha még lehet ellene tenni.

Az a helyzet, hogy már beszéltem a szandai suli igazgatójával és biztosított arról, hogy Ancsikának tud helyet biztosítani az ötödik oszályban.
Elmagyaráztam a gyerkőcnek is, hogy valószínű új iskolába fog járni, de úgy vettem ki a szavaiból, hogy nem bánja. Egy kérése volt, hogy a hét végén ne beszéljünk erről a témáról.
Olyan cukifalat!

Egyenlőre ha a fagyira gondolok, kiráz a hideg, de majd megoldjuk!
Pusszancs mindenkinek!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Na megint itt vagyok!

Találtam egy nagyon szupi kis cukrászdát, ahol ez a választék!
Kép

Na ki melyiket választja? :wink: :roll: :P

Tessék nagyokat nevetni! Ha, ha ha.... :P

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!

Ildi! nagyon jó, majd megkérdezem a férjemet, hogy mit szól hozzá.

Kati! Bejelöltelek az iwiw-en.

Egy kis hétvégi program ajánló
http://www.szolnokinaplo.hu/?q=node/212

Kép
Kép
mongi
 
 


Lányok! :D
UH megvolt!
10 mm-es petezsák van. 5+1 hetes!
szilbee
 
 


szilbee!!!!!!!!!!!!!!!


Hát ez nagyon-nagyon szuper!!!!
Kép


vigyázz magatokra!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Szilbee!
Gratulálok én is!
Most már lehet róla beszélni!Én egy kicsit babonás vagyok ilyen szempontból.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Szilbee!

Gratulálok! Gondolom otthon nagy az öröm.
Lassan majd tehetsz fel vonalzót a legkisebbnek is.

Kép
Kép
mongi
 
 


Petri nagyon bájos kis lánykád van! Hát az a fürdés utáni frizura tényleg nagyon mókás.
A tételek: :D :D :D

Mongi! Ok! Köszi a jelölést.

Ildikó! Ezek a gyantázott fenekű mikulások hozhatnának nekem most egy tiramisut, gesztenyepürét vagy mindegy csak édesség legyen

jó éjszakát mindenkinek!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Sziasztok.

Szilvi. Nagyon örülök a jó hírnek!!!!!Gratula.és a büszke apuka hogy tudta meg,mit szól hozzá? mesélj.

Pircsi.nagyon jók a képek.szép kislányod van.és neki is az a haj...

Letti.Mi is szoktunk járni a Tiszaparti játszótérre,hátha összefutunk egyszer..mondjuk én még a Mikszáth-közben lévőt szeretem nagyon,jó nyugis szép játékokkal és az ovijárat útvonalába is beleesik :lol:

Ildi.Nem csodálom,ha ideges vagy a sulibezárás miatt..de még jó,hogy
ilyen rugalmas a nagylányod.Rendelt valami szupi ajándékot szülinapjára?

Vali.Alakul már Dius köhögése?remélem minden oké.

Zsu.Mikor váltotok ovit,vagy már át is mentetek?


Judit.Milyen kalácsot sütöttél? kajadobálás?! hát igen..az ember vagy nevet rajta...vagy sírni tudna...szerintem a hajba és arcra ragadt spenót/sóska a legtutibb náluk.

Ja,még el nem felejtem.ha valakit érdekel 1* használt (tutira) Philips Satinelle epilátor akkor üzizzen.Barinőm kért meg,hogy ha tudok valakit akkor...3,5e

És még...Az intersparnál lévő mini vidámparkba megy majd valaki.én szeretném a kis csapatot kivinni vasárnap..hátha megint elmarad a május 1.banzáj
:roll: :cry:

És befejezésül.Meglett tegnap sZiszi 2.pisi-eredménye is-teljesen jó,úgyhogy dokinő szerint is eljátsza az időt,úgyhogy most megint azt játszuk,hogy én szólok neki és ültetem rá...végülis még csak 2,5éves.

Befogtam,megyek aludni...
puszi mindenki.esőmentes hétvégét..

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27
 
 


Cleo!

Lista már van a kívánságokról, de annál nagyobb lesz a meglepi, mint amire gondol. Most nem írom le, néha bele-bele kukkant az irományaimba, de nem szeretném elszólni, írni magam.

Petri!
Hát Timike tényleg nagyon aranyos az új frizkójával.


Szilbee, drága pocakos társam, köszöntelek a klubban!
Egy ki kedvesség, fogadd tőlem sok szerettel és vigyázz nagyon magadra!
Kép Kép Kép Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!

Szilbee, ez nagyon jó hír, gratulálok! Hogy viseled amúgy? közérzetileg?

Cleo! Ezek szerint minden rendben Sziszivel, csak kicsit "visszaesett"? De tényleg van még ideje, hogy teljesen szobatiszta legyen, kicsi még.
A Mikszáth-közben lévő játszóteret én is ismerem, voltunk ott ősszel mert arra lakik a barátnőm. tényleg jó, biztos járunk még arra mi is.
Néha én is csak nevetek a kajadobáláson, de ma nem voltam olyan hangulatban :? Most kezdődik nála a "NEM" korszak... mindenre rázza a fejét, hihetetlen. Küzdhetünk vele majd, azt hiszem.

Diós és mákos kalácsot sütöttem. úgy hogy a kenyérsütő dagasztotta és kelesztette, és sütőben sütöttem meg. Nagyon finom lett! Klassz dolog ez a kenyérsütő! Eddig sose tudtam kelt tésztát sütni, ezzel meg tök egyszerű.

Na én is visszavonulok,mert holnap sulim van , úgyhogy reggel korán kelek.

Jó éjt!
judit_79
 
 


Cleó! Mikor szoktatok a Mikszáthos játszótéren lenni? Mi is szoktunk odajárni, mert jobb, mint a Gólya parkos.
Jó, hogy írod ezeket a pisi-sztorikat, merítem belőle a tapasztalatot!

Judit, akkor 1/2 4-kor ott leszünk...

Szilbee! Mondtad már a tágabb környezetednek is?
Én sem titkoltam anno, bár az első 3 az esendő hónap, addig nem szokták híresztelni. De nem foglalkoztam vele.

Képzeljétek, mi történt ma anyukámmal! Tisztára mint a mesében...
A Szecskán ment a bölcsinél, mikor leszólították, hogy ismeri-e a Bergner termékeket. Hát szegény, azt sem tudta, mi az. Mondták, hát amivel a Laci bácsi főz, azt szokta-e nézni? Na, őt ismeri. Erre eza 2 vadidegen mondta, hogy adnának neki ajándékokat ettől a cégtől. Szó szót követett, és még házhoz is szállították anyukámnak a pakkot, felvitték neki a konyhába. Ott bemutatták neki a termékeket. Anyám nem akarta elhinni, hogy nem kell értük egy fillért sem fizetnie! Még mondta is nekik, hogy de jó, mert a lányának most lesz a szülinapja, akkor majd ad belőlük. Erre mit mondtak? Nem úgy van az, ez a magáé, ez meg a lányáé-és kipakoltak még egy garnitúra ajándékot.
És hogy mik ezek?
Egy 14 db-os késkészlet tartóban:
Kép
A tv-ben is reklámozott v-gyalu:
Kép
Egy nagy vágódeszka, vagy mi, mert hát üvegből van:
Kép
És egy tuti jó edény, amibe főzni, sütni lehet (állítólag zsíradék nélkül), sütőbe sütit is lehet benne csinálni:
Kép
Nekem a késektől esett le az állam.
De mostmeg majd néznem kéne a Laci bácsit is, mert ezzel a lábassal csak meg kéne ismerkedni, ne csak lecsót csináljak már benne....
Na, megvolt a tavaszi Mikulásom!

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Két kis magzat beszélget egy anya hasában:

- Te hiszel a születés utáni életben?
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?
- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.
- Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni - ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.
- De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínûleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
- De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet egyszerûen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.
- Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát, és õ majd gondoskodik rólunk.
- A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted õ mégis hol van?
- Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetõen élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.
- Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is.
- No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk...

Ebbe még mindig beleborzongok...

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Úristen! Hogy tudtokennyit írni egy délután???? :shock:

Köszönjük a Gratulációkat! :D
Majd három hét múlva kell visszamennem UH-ra.

Ildi:
Én is babonás vagyok e téren, de csak a családom felé. A bátyámnak pl. csak tegnap mondtam meg, apósom emg lehet még nem is tudja. :roll: :oops:
Nagyon édesek ezek a képek! :lol:

Judit:
Épp tegnap voltam nagyon pocsékul. Még az elevit sem hatott, olyan hányingerem volt. Gondoltam magamban, no biztos megint elkaptam azt a hányós nyavaját, de szerencsére nem, így el tudtam menni a rendelésre. Ott persze jól voltam. Pláne mikor láttam a petezsákot. Nagyon szép erős burka van!! Egyébként reggelente gyomorégés van, ami egy idő után hányinger.
Én is díjazom a kenyérsütőt, iszonyat hasznos találmány, még ha nem is feltétlen kenyérsütésre használja az ember. A kelttésztákat olyan királyul megdagasztja.

Cleo:
Örülök, hogy jók lettek Sziszi eredményei!! :D Gondolom most már megnyugodtatok.

Ádám még nem nagyon tudta felfogni. Ha nem Leventére kellett volna vigyáznia és ott lehetett volna UH-n, akkor biztos másként érezne... vagy ki tudja én is olyan nehezen tudom felfogni, hogy ilyen rövid idő alatt összejött!


Elin:
Hogy mik ne, történnek veletek! :shock: :lol:

Csak a szűk családnak mondtam még. Lehet hogy a dédnagyszülőknek mondjuk majd kicsit később. Idősek már nagyon, így is elég rossz az egészségük (kivéve a 93 éves nagymamámnak - nem is csoda 7 gyereket szült), nem akarom, hogy nagyon megiselje őket az, ha esetleg nem maradna meg. De mondjuk ez NEM fog bekövetkezni!! Mert nem akarom! :D
szilbee
 
 


Szilbee!

Gratulálok! :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Ma éjszaka óraátállitás lesz!! :roll: :roll:

Kati! Az alacsony padlós busz úgy tudom, hogy mindig más útvonalon jár. A múltkor kérdezted, én meg ilyen gyors reagálasú vagyok. Bocs.

Judit , Elin! voltatok a kiállitáson? Milyen volt?

Elin! Tényleg sok mindent kaptatok, még én sem hallottam ilyesmit.
Tetszett a magzatok párbeszéde.

Cleo! Örölök én is,hogy Sziszinek rendben vannak az eredményei.
Ha visszajön a meleg biztos, hogy megyünk a Tisza-partra is. Mostanában délelött jártunk, de hogy sokáig lesz világos délután is jobban tudunk majd menni.
A Mikszáth-on lévö játszó nekünk már nagyon kiesik.

Ma voltunk az Intersparban. Anyukám olvasta, hogy ha valaki 1000ft felett vásárol és a blokkot lebélyegezteti fél áron veheti igénybe körhintákat. Remélem jól olvasta.
Mi az esö miatt kihagytuk.

Megnéztük a müvésztelepen lévö Húsvéti készülödést.
Arranyosak voltak a gyerekek, ahogy bügyköltek.
Talán jövöre már Antónia is tud valami egyszerü kis dolgot csinálni.

Milyen össze vissza idö van ma.

Katlina! Akkor már nem sok van hátra a vizsgáid. Nem izgulsz?

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
mongi
 
 


Háj evribadí! :wink: :lol:

Hogy én ma milyen félresikerült vagyok!
Egész nap csak szédelegtem. Ha már itt lenne az idő, akkor ma biztosan megszültem volna.

Délután még aludtam is Imikével.

Elin!
Holnap vargabélest csinálok! Nyami!

Majd méd benézek!
Pusszancs

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!!

Ildi, én meg túrópuffancsot csináltam. De nagyon sok lett, pedig a kikevert tésztának a felét sem sütöttem meg. Most, ha még mindig itt laknátok, kaptatok volna egy tállal!

Mi is voltunk az Interben. Hogy milyen jó kis programok voltak!! Az a nagy húsvéti pult biztos érdekes volt. Még hely is lett volna, dehát Lilcsi még nagyon pici ehhez...

Voltunk a kiállításon, nagyon tuti!! Ajánlom mindenkinek!! Gyönyörű képek vannak, mindegyikhez leírás, amit persze egyet sem tudtam elolvasni. Csak babakocsival nem lehet bemenni :cry: Most még csak Istenes is volt, mert a Lilcsié volt az egyetlen, amit a pénztár elé kellett leállítani. De mi van, ha megy vagy 5-6 kismama?? Úgyhogy cipelhettem a nagylányt...bele is melegedtem. Aranyosak voltak Juditék, segített volna ő is, a párja is, meg még egy srác (tényleg Judit, ki is volt ő?), dehát Lilcsi nem adja olyan könnyen magát. De amúgy jól érezték magukat a gyerkőcök is. Jól bírták a strapát.

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Elin!

Klassz, hogy ennyi mindent kaptatok azokból a klassz cuccokból.
Én biztosan nagyon bizalmatlan lettem volna.
Tényleg nem hiányzik semmi anyukád lakásából? :shock:

Mi is tervezzük, hogy elmegyünk a kiállításra.
Judit nagyon aranyos és Marcika is.
Ha jó lesz az idő a jövő héten, akkor mi is talizunk velük.


Mindenkinek szép estét, jó éjszakát kívánok.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Ó Ildi! Akkora értéket úgysem tudtak volna abból a lakásból elvinni, mint amekkorát hoztak! Én csak megtippeltem 1 garnitúra árát, 20-25e. Ft kb. A V-gyalut lehet 10e-ért megrendelni, azt tudom. De a késkészlet is benne van tuti annyiban. Anyukám is csak azt kérdezgette, hogy "de tényleg nem kell semmit fizetni?".

Már én is találkoztam régebben Juditékkal, tisztában voltam vele, hogy velük jó lesz elmenni!!
Judit, hogy bírod ezt a fényezést? :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Szilbee
Mégegyszer nagy gratula! Olyan csodás érzés lehet :D Ahogy telik az idő én is egyre többet gondolok a kistesóra.
Kép

Elin
Ez az edény kavalkád nem semmi :shock:
Én is rögtön valami csalásra gondoltam vagy lopásra. Én nem bízok szinte senkiben. :oops:

megdobnátok kenyérsütős kalács receptel? Én eddig csak kenyeret sütöttem benne. Mostanában már azt se, mert meguntuk.
A muffin recepteknek is nagy hasznát vettem :D hetente többször is sütnöm kell. :D

most megyek mert leragad a szemem.
és még egy órát el is vesznek tőlünk :twisted:
kíváncsi vagyok a manónál hogy fog menni az átállás

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Sziasztok!

Szilbee: GRATULA!!! :lol: :lol: :lol:
Nagyon vigyázz magadra!
Kép

Petri: Nagyon jók a képek. Főleg a fürdőkádas Timike tetszett nagyon. :lol:
A tételek nagyon tetszettek. :lol: :lol: :lol:

Más: Képzeljétek, voltam olyan mérges ma :x , mert a közös képviselőnek 1/2 12-kor jutott eszébe minden folyosón fúrni. Így szegény Nellike persze nem tudott elaludni. Jól "kifúrta" az álmot a szeméből. Ebéd után megint megpróbáltam elaltatni, mert már nem hallottam, hogy fúr és épphogy elaludt megint rákezdett. :evil: :evil: :evil: Gondolom ő is megebédelt és folytatta. Kb. 4 körül tudtam csak elaltatni. De 3/4 6 körül meg muszáj volt felébresztenem :cry: , mert akkor este mikor aludt volna el. Lehet, hogy még mindig fenn lenne. Bár most egy kicsit nyöszizett. Szóval nem volt egyszerű napunk. :(

Mongi, Elin: Gondolom már Ti is készültök nagyon a szülinapra. Én már nagyon várom. :lol: Még a kaját kell kitalálnom. Ha van valakinek valamilyen jó ötlete, szívesen veszem.
Húúú, hogy elrepült ez az egy év. :shock:

Mongi: Először én is a tökös tortát szerettem volna, de azt mondták, hogy az elég nagy és nem nagyon tudják kicsibe megcsinálni. A méhecskéset meg megtudják kisebbe, úgy hogy zsúrtorta lesz az alja és arra építenek. Már nagyon kíváncsi vagyok rá. A képen nagyon tetszett.

Na megyek, jó éjt mindenkinek.

Kép
agica1119
 
 


Jó délelőttöt mindenkinek! :wink:

Nálunk is nagy már az előkészület Ancsika szülinapjára. Igaz még csak elméletben. Jövő hét végén tartjuk majd, lehet mind a két napon lesz vendégünk, mert nagy a család.

Mostanában annyi az olvasnivaló,hogy alig győzöm, de az idő javul, úgyhogy majd lehet vissza kell olvasnom, mert ilyenkor megcsappan a netezési kedv. :wink:

Pusszancs mindenkinek!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Végre süt a nap! :D

Judit! Ha megtennéd és elküldenéd majd vmikor a kalács receptet nagyon megköszönném. Én is nagyon szeretem a sütőgépet. Kenyeret, kalácsot na meg az egész család által imádott pizzát is ebben készítem.

Elin! Hát ez tényleg meseszerű egy történet. Tök jó!
A pocakos történet tényleg olyan borzongató persze jó értelemben.

Mongi! Köszi a buszos információt.

Ágica! Én biztos szét robbantam volna az idegtől. Szoltatok, hogy fejezze be és mégis fúrt?

Szép napot Nektek!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?