Új privát üzeneted érkezett!

Jaj Csikken, ne haragudj, de valamiért elkerülte a hozzászólásod a figyelmemet :oops: :oops: :oops: .
Nagyon aranyos vagy, hogy felajánlottad Te is a cd-t. Ha a csajosok közül senki se tudja a talira elhozni (de asszem már Prücsökkel megoldjuk) akkor élni fogok az ajánlatoddal és megírom a címem. Köszi!

Tényleg, ti nem akartok jönni Rolival a talira?

lilló

Sziasztok!

Köszönöm a sok tanácsot, meg az ötleteket. Mindent kipróbálok, meg már tegnap úgy éreztem, hogy növekszik a mennyiség, úgyhogy nem adom fel, hátha most sikerül.

Olvasgattam egy pár mostani hozzászólást, de így majdnem két hónapot kihagyva eléggé nem vagyok képbe.

Timi, látom még mindig szenvedtek Hanna fülével. Bele se tudok gondolni, hogy érezheted magad. Most már tényleg jó lenne ha kiderítenének valamit, és rendbejönne a kis drága. Remélem minél előbb sikerül. Szorítok.

Anid, most akkor készültök a tesóra? Vagy valamit félreértettem?

Educi, ismerős amikor mindenki körülötted szövegel, hogy éhen hal szegény gyerek, meg társai. De tényleg nem szabad velük foglalkozni. Előbb-utóbb valami csak izleni fog a kis manónak. A sütőtök bizti bejön, Jencike is nagyon szerette.

Na mennem kell...

Pusz

Kép
Kép
angyalka2

Lányok, köszönöm mindenki hozzászólását. Máris jobban érzem magam. Fülek bezárva. Apának rendelés leadva a baba kajcsikhoz. A banán bejött délbe, igaz adtam egy kis almát is. (ez 2-3 félkanálnyit jelent). De én már ezt is sikernek könyvelem el.
Kipróbálom a gesztenyét, ha apa kap a boltban. Egy kicsit idegenkedek az üvegesektől, mert mi van ha azt szokja meg és anyuci hiába csinálná a fini pempő papit, nem kellenne neki.

Mára kimenőt adtam magamnak, mert teljesen használhatatlan vagyok. Csak a gyerek és egy kis tojásleves főzés (még második maradt tegnapról, csak én nagyon leveses vagyok és ez volt a leggyorsabb) volt a program. Azt hiszem Anid írta egyszer, hogy semmi nem sikerült neki, hát ma én is így vagyok. Tehát, ha nem fogok hozzá semmihez, akkor el sem tudom rontani. :) :oops:
Még olvasgatom vissza a dolgokat, de nagyon termékenyek voltatok megint, ami persze csak jó.

Milyen zeneovi CD-ről írtok? Nekünk olyan van, hogy ovisok énekelnek és az a címe, hogy Bújj-bújj zöld ág. Nagyon aranyos. 28 dal van rajta:
pl.: Én elmentem a vásárba, De jó a dió, Elvesztettem zsebkendőmet, Pál, Kata, Péter, Brumm-brumm Brúnó....
Ha valakit érdekel szívesen kiírom (vagyis apával kiiratom) keddre. Halász Judit vagy más CD minket is érdekelne, mert még nem nagyon ruháztunk be gyerekdalokra. Régi rajzfilm slágerek magyarul kazettákat hallgattunk eddig, mert a család apraja és nagyja előkerítette nekünk a fiókok aljáról. Na meg amikre emlékeztem gyerekkoromból azokat "kornyikálom". :oops:

Erika???????? Ja, gondolom nem a Net az első amikor hazaértek, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy hány babóhoz gratulálhatunk. :lol:

Edina és Anita

Kép
educi

Sziasztok

Hát haza értünk a dokibácsitól
1 kistesó lesz - ezerrel vert a pici szívkezdeménye, de valszeg hogy nem tudok pihenni Ákostól így lesz egy kis kicsi pecsételés vagy vérzés is, mert láttak egy vérömlenyt vagy valami kezdeményt - ami lehet hogy baba akart lenni de már a legelején leállt - és így sajna nem volt benne semmi, és inkább arra hajlanak hogy pecsételés lesz a vége, és hogy meg ne ijedjek emiatt.
Így a jövőhéten már megyek is a klinikás dokibácsimhoz! Valszeg nála maradok még akkor is ha fizetnünk kellesz, mert a lényeg a baba ellátása, ami itt nálunk a helyibe nem igazán megoldott és előre láthatólag kész káosz lesz április 1-től. Úgyhogy a biztonságot választjuk!

Anid
vérvételek: én még az új rendszer előtt voltam januárban, Gimes dr írta ki őket, mondtam a laborosnak hogy meddőségihez kell (a Kaáliba kellett) de így sem csinálták meg mert hogy nem voltam terhes, de előtte már voltam a körzetinél aki közölte hogy ő sem csináltathatja meg, ezek után még 1x vissza mentem a körzetihez (legfeljebb elzavar alapon) de a végén azt mondta (ja ekkor nem a fiatal volt, hanem a sokszor bunkó apja) hogy mivel ilyen rendesek vagyunk hogy ebbe a csúnya világba még így is (lombikkal) kistesót akarunk így ő megírta nekem a vérvételekre a beutalót, de még így is kimaradt 1 vérvételem - vércukor szintet kellett volna nézni - de nem úgy hogy cukrot iszom, de végül így is meg lett a lombik.
Úgyhogy ebben a "szép új világban" meg van keserítve az életünk már a legelején.
De sebaj mert a jövő héten megtudom hogy anyagilag mi vár ránk a klinikán.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Ezek vannak meg: (nem eredetiben) Zene Ovi, Téli Zene Ovi, Alma Együttes, Rajzfilmslágerek, MeseOvi, Halász J, Hívd a nagymamát, Gyerekzsúr, Cirmos cica jaj, Zonai és Co-Tanuljunk sorozat ovisoknak.

Lilló aranyos vagy de nem is ismerek itt senkit :)

Educi, nálunk mielőtt megszületett Roli keményen elhatároztam magam, hogy CSAK CICI fél éves koráig!!! Aztán persze ugyanúgy jöttek a jó kis tanácsok és még a kórházba ahol szültem és vissza kellett menni vizsgálatra a gyerekdoki is azt mondta hogy 2-3 hós korától már megkostóltathatom vele az almát. Így is lett elveimmel ellentétben. aztán szinte mindig úgy haladtunk ahogy az üvegesekre rá volt írva. Tehát húst már ilyen korban simán kapott.
Foga Rolinak sincs sok. Még most is csak 8!!!
A hízásról meg annyit, hogy szerintem amig Roli tejcizett addig iszonyatossan sokat hízott. utána már nem. (szerencsére)
De, szó mi szó- nekem sose kellett semmit erőltetnem a gyerekbe és ha kellett volna akkor nem eröltettem volna a hozzátápit.
Roli minden után nyammogot mert szinte minden jobban tetszett neki mint a tej. Fél éves korában le is cuppant a ciciről és sose kérte újra. Lehet, hogy ez következménye a korai hozzátápinak ám.

Erika, gratula a kisbabához. :)

Jó éjt mindenkinek.

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok,

Prücsök
Én is kértem anno Kalákát ill. Kalákákat.

Erika
Én is kíváncsi lennék, hogy mi mennyibe kerül, légyszi majd írd meg, mert mi is gondolkodunk a kistesó dolgon, de majd csak jövőre lesz belőle valami, csak hogy addig tudjunk gyűjtögetni.

Mára csak ennyi voltam, mert túl sokáig olvastam vissza.

Gabek

Kép

Kép
gabek

Sziasztok!

Megint én :oops:

Erika:GRATULÁLUNK a kis Babóhoz!
Vigyázzál nagyon mahgadra!

Enduci: nekünk kitudnád írni?
Én megírom neked a zene ovit.

Csikken:tényleg várunk szeretettel!Minegyikünk így kezdte!
Az Alma együttest nem ismerem, de a Halász Judit,Mese ovi,Gyerekzsúr,Cirmos cica érdekelne.
A Zonai és Co milyen?
Merre felé laktok?Mert a párom lehet eltudna menni érte,vagy kifizetem a postaköltséget.

Norbi mindenre felmászik!Úgyhogy már az is kevés,ha hátul is van szemem. :twisted:
A széket kihúzza,felmászik és rá az asztalra,a billentyűzettel játszik.

Jó éjt!

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24

A szülinapos

Kép

Norbi első tortái. Kép [/img]

A "jómadár"
Kép

dorka24

Halihóóóóó!

Hát cipőnk még nincs, de pontbeváltásból már szereztem Blankának egy giga homokozó készletet és egy motort. :D És az uszi is zsuper volt, ki is fáradt rendesen.

Az írandó cd-ket akkor most jegyeztem. :)
A mi zene ovi félénken a következők vannak (mondókák is): 1) Pál, Kata, Péter 2) Tavaszköszöntő 3)Tavaszi szél vizet áraszt 4) Nem fúj már 5) Iglice szívem 6) Hol jártál báránykám 7) Én kis kertet kertettem 8) Fecske madár 9) Tekeredik a kígyó 10) Aki nem tud táncolni 11) Házasodik a tücsök 12) Most viszik Danikáné lányát - Hej vára, vára - Vékony vászon lepedő 13) Ez a lábam 14) Ennek a kislánynak - Ecc, pecc, kimehetsz - Elaludt az álmos cica 15) Poros úton kocsi zörög 16) Debrecenbe kéne menni 17) Én elmentem a vásárba 18) Elszaladt a csücske disznó 19) Gyertek haza ludaim 20) Falusi hangverseny 21) Elmúlt a nyár 22) Lipem-lopom a szőlőt 23) Kecske ment a ksikertbe 24) Varjú károg 25) Ácsorogjunk, bácsorogjunk 26) Ég a gyertya, ha meggyújtják 27) Jöttem karikán, kicsi taligán
Akit érdekel szóljon!
Engem is érdekel olyan zene ovi, amin gyerekek énekelnek. Majd viszek egy tucat cd-t és ha kapok, cserélek. :)

Erika,
Nagyon örülök a jó hírnek! vigyázz magatokra nagyon! :) :) :)

Educi,
Hozzátápi miatt no para. Itt Herceghalmon is van kislány, aki 1 éves koráig majdnem csak szopizott. Ők tudják mi kell nekik. :wink:
Blankával elkezdtük a hozzátápit 6 hósan, aztán annyira döcögött, hogy volt 1.5 hét szünet (csak szopi) és 7 hósan újra kezdtük. Azóta nincs nagy gond, csak krumpli ne legyen :P :oops: . És sajnos nem mindenben eszi a főztöm, így eszik bébiételt is, de ez nem okozott bennem lelki törést.
A gesztenye amúgy hazaiban nálunk nem jött be, így kénytelen voltam magunknak megsütni. Még jó, hogy mi imádjuk. :lol:

Jó éjt mindenkinek!
Prücs

prucsok

Jó reggelt Mindenkinek!

Erika! Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azért próbálj meg pihenni, már amennyire lehet egy örökmozgó emberke mellett.

Dorka, Prücsök: Akkor nektek kiíratom a CD-t apával. Azért viszek még + db-ot, hátha valakinek megtetszik és akkor tudunk csere-berélni. Kaláka engem is érdekelne, ha lehet.
Dorka: Norbi egy igazi kis gézengúznak néz ki az ablakos képen.

Lilla: írtam privit.

Alvás: még korábban írtatok a saját módszereitekről. Megvettem a Minden gyerek megtanul aludni c. könyvet, de azt hiszem még én nem készültem fel rá lelkileg, hogy hagyjam sírni akár 2 percig is. De apa sem. Inkább az ölében elaltatja és így próbálja becsempészni a kiságyba. Igazából az éjszakai alvás úgy ahogy rendbe jött nálunk, csak az elalvás nem megy a saját kiságyikójában. A nappali alvás a gáz. Csak a cicin alszik el és ha leteszem rögtön felébred. Egyenlőre marad az együtt ill. a babakocsis alvás nappalra.

Hajhúzás: Anita is előszeretettel húzza a hajat. Anyu mesélte, hogy mi is nagy hajtépők voltunk, de egyszer csak magunktól abba hagytuk. Mondjuk Anitának még hiába magyarázom, hogy nem szabad. Jajgathatok is, csak vigyorog, hogy anya milyen humoros hangot ad ki. :oops:

Csikken: Én is most megyek először, gyere Te is, így legalább ketten esünk át a tűzkeresztségen. :D
Az Alma együttes nem az akik az RTL klubban a Reggeli (a régi delelőben) műsorban sokszor szerepeltek? Mert az akkor engem is érdekelne, ha ők azok. Most lebuktam, hogy nagy TV-zős vagyok. :roll: :oops:

Na, elkezdem magam noszogatni egy kis házimunkára, mert a tegnapi lazsát be kell hoznom, hogy a hétvége ne a rabszlgaságról szóljon.

Edina és Anita

Kép
educi

Csak gyorsan még ezt, aztán eltűnök tényleg.
Hátha érdekel valakit a kórházasdi.

http://www.nol.hu/cikk/439791

Edina és Anita

Kép
educi

HALIHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Mármegint nagyon friss vagyok.kipórszívózva, felmosva, kimosva, gyerek megetetve alszik! Ide nekem a világot! Már csak vasalni kéne!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A fenese tudja mitől pörgök!!!????
Előre fészket rakot! :roll: :roll: :roll:

Eika

ÉlJEN!!!
Hát igen, ez a nem emelgetés, nyugi, ami kell az első időben nagyon nehéz lesz! Gondolom Ákos mellett nincs megállás!
Ezen már mi is gondolkodtunk már,hogy lesz, de majd lesz valahogy!
A lényeg a pici kis indexelő manóka!

Agyalka
Igen belevágtunk, de majd csak konkrét gyerekcsinálós akció augusztusban lesz, most csak az elővizsgálatok mennek! (meg ahogy Sárának egyszer írtama spontán élvezeti rész :oops: )

zenede
Szégyenlem bevalanni, de nekem semmilyen zeném nincs, úgyhogy én szívesen veszek bármilyen nótázást, mondókázást! Viszek helyette üres cd-t!
NA? Ki áll rá erre a cserére?

Alvás
sajna ebben nincs ötletem, mindegy gyerek más, (meg anyuci,apuci) próbálkozni kell!

Dorka
Melyik tortát püfölhette szét Máté?
Nagyon helyes fiú! Nem is rosszcsont!
:lol: :lol: :lol: Szépen ül az öledben! :lol:

Kép
anid

Hellóbelló!

Jujj juj képzeljétek, iszonyatosan klassz dolog történt tegnap. A kisfiamnak mostmár tuti, hogy én vagyok a mamma. :) Ugye a redőnyösök miatt a szomszédban Polettéknél nyaralt, és mivel kicsit elhúzódott a kedves iparosok munkája, ezért csak este tudtam menni érte 5 körül. És mondta Polett, hogy egyfolytában azt mondogatta délután, hogy mamma, mamma. Mikor mentem érte a nyakamba ugrott, és egész este csimpizett és mondogatta, hogy mamma, mamma. Jaaaaj nagyon szeretem. Könnybe lábadt a szemem.

Csikken: Mindannyian úgy mentünk el innen az első talinkra, hogy nem ismertünk senkit, aztán megismerkedtünk, és azóta már ismerősként találkozunk :) Na jó, nem agitálok tovább, ha van kedved szeretettel látunk, ha nem, nem.

Educi: Válaszoltam priviben.

Dorka: Szenzációsak a szülinapi képek. :) Norbi olyan a harmadik képen, mint egy kis rapper :) Vasárnaphoz egy hónapra mi is szülinapozunk. De még igazából nem tudom, hogy milyen tortát csináltassak Bínek, mert tojásos dolgokat nem adok még neki, és nem szeretném, ha az első szülinapján, a szülinapi tortájától lenne rosszul, mert kiütné a tojás. :roll: Úgyhogy most vagy előtte csinálunk egy tojáspróbát, vagy valahol keresek olyan cukrászdát, ahol csinálnak tojásmentes tortát. Te hogy csináltad?

Prücsök: Leszervezetem Bálint névadóját :) Az első szülinapján lesz megtartva, akkor úgyis összecsődül az egész pereputty.
Ha érdekel, megírom a részleteket mailben.

Erika: Szuper!!! Gratulálok! Nagyon vigyázz Magatokra!

Alvás: Miután Bí megint elkezdett felkelegetni és volt hogy négyszer is fent volt éjszaka, aztán másnap aludt rendesen, majd megint felkelegetett, ezért homeopátiával próbálkozunk. Két napja adom neki a szert, és nagyon kiváncsi vagyok az eredményre. Tegnap éjszaka aludt, 10-től ma reggel 7-ig.

Kérdés: Lehet, hogy a gyerekem a kutyákra allergiás??? Lehet hülye kérdés, de tegnapra már elmúlt az orrfolyása, és tegnap este megint őrült erővel folyt neki, hogy Polettéknél volt, és nekik van kutyájuk. Ma reggel már nem folyik.

Na megyek robotolni!
Megint remek az idő :cry: .

Lilla

lilló

Sziasztok!

Dorka! Nagyon aranyos Norbi a képeken! Igazi gazfickó! Az utolsó képen már "a szeme állásából" látszik, hogy valamire készül :)
Sanyika hétfőn lesz egy éves, de mi nem csapunk nagy családi szülinapozást, helyette anyuéknál a múlt hétvégén ünnepeltünk, most anyóséknál, a napján pedig édeshármasban. így legalább több tortája lesz :)
Képzeljétek, nem is igazán tetszett neki az első tortája. Szerintem megijedt vagy legalábbis meglepődött a gyertyalángtól. Egy-két szelet tortát szétmarcangolt, de nem igazán ízlett neki. Ezt mondjuk nem bántam, tekintve, hogy tej- és tojásallergiás és normál torta volt (gondolom tele tojással és tejfélével).
Tegnap azt mondta a doktornő, hogy mivel már csak napi kétszer szopizik, ezért tápszert kellene ennie. Na igen, de a spéci tápszer olyan "finom", hogy nem hajlandó megenni. Szerintetek mibe csempésszem bele, mivel próbáljam rászokatni?

Lilla! Tök jó érzés lehetett! Sanyikának is van egy "szava", amit én anyunak hallok (pedig anyát szoktunk neki mondani), de még nem biztos, hogy arra is gondol. Én mindenesetre úgy hallom, és ez olyan jóóóó.

Saara! Megkérdeztem a csp-t és csak két év igazolt allergia esetén jár, tehát minimum két évesnek kell lennie a gyerkőcnek ahhoz, hogy megkapjuk. Remélem addigra inkább kinövik ezeket az allergiákat.
A szójás termékekre azt mondta a doktornő, hogy ha sokat kapnak, akkor a gyerekek fele 2-3 hónapon belül allergiás lesz arra is :( marha jó :( :( :(

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
huncut

Sziasztok.
Ez most olyan hírtelen jött, hogy nem is tudok mit mondani.

Dorka, Taksonyban lakok.
Csak írd meg privibe mit szeretnél megiratni.
aztán valahogy összehozzuk az átadást.
Én férjem munkaköre miatt állandón úton van, szóval biztos el tudja vinni valahova.

Egyébként hol lesz a talitok?
Csikken

KépKép
Kép
csikken

Szülinapos kép nagyon édi!

Cs.

KépKép
Kép
csikken

Jéééééééé!
Én még nem is gondolkodtam a torta dolgon!
De addig már nincs sok idő! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
anid

Sziasztok Lányok,

Ezt olvasható ma az Indexen:

"Nyilvántartásunk alapján Ön az egészségügyi szolgáltatás igénybevételére eltartottként jogosult. Ez a jogviszony 2007. április elsejétől megszűnik, amelyből az következik, hogy e jogcímen egészségügyi szolgáltatásra nem lehet jogosult" – idéz a Népszabadság abból a levélből, amit kismamák százai kapnak a napokban az Országos Egészségbiztosítási Pénztártól (OEP).

A levélből kiderül, hogy a címzettek csak egészségügyi járulék megfizetésével szerezhetnek jogot a szolgáltatásra.

A levél Népszabadságban nyilatkozó egyik címzettje gyermeknevelési támogatást kap, és tíz éve főállásban gyereket nevel. Most gyeten (gyermeknevelési támogatás) van, így jogosult a tb szolgáltatásaira.

Az OEP szóvivője a Népszabadságnak elmondta, hogy a levelet szívességből küldték ki, túl sok lett volna felsorolni minden jogcímet (például a gyest, a gyetet, a gyedet), ami alapján továbbra is jogosult az érintett a tb szolgáltatásainak igénybe vételére, és a biztosító honlapjáról amúgy is minden megtudható.

Ez most akkor szerintetek mit jelent?? :roll:

Torta
Ezen a kérdésen már én is elkezdtem gondolkozni, pedig nekünk még több, mint egy hónap van. Szóval Gergő még nem eszik sem tojást, sem tejterméket és nem szeretném ha az első szülinapján lenne rosszul. Szóval én azt gondoltam, hogy inkább csinálni fogok valami gyümölcsöset, de arra meg kell zselatin, de abban sok az E. Dorka, nálatok is azért volt 2 torta, mert az egyik az ünnepelté, a másik pedig a vendégeké? Vagy ti már ettetek előtte mindent?

Jelentem voltam a Rossmannban és ott tényleg jó kis Hipp csomagot kaptunk, azt hiszem átpártolok a Dm-től.
De persze ott is felfedeztem egy kis hibát, mert volt benne egy Erdei gyümölcsös bébidesszert, amire az van írva, hogy 6 hónapos kortól. A szórólapon pedig német termékkép van, amire pedig az van írva, hogy 12 hónapos kortól. A németek csak 6 hónappal később ehetik ugyanazt, mint a magyarok? :roll:
Tehát úgy döntöttem maradunk a házi kosztnál és bekerül a szekrény mélyére.

Voltunk oltáson, megkapta Bergő a második Menjugate-et, erre kérem az orvost, hogy a pneumococcust is írja fel, mire kijelentette, hogy én egy szadista anyuka vagyok és miért akarom, hogy mindig oltást kapjon a gyerekem :evil:

Na hogy valami jót is írjak, szerintem is lehet abban valami amit Kinga írt, hogy a gyerekek valahogy megérzik az óraátállítást, ugyanis Berregő újabban 9-kor kel :lol: és este fél 8-tól alszik. Persze ha hétvégén átállítják az órát akkor ez megint 8 óra lesz, de ez így jó, mert kicsit féltem tőle, hogy 7-kor kell majd kelnem.

Legújabb kedvenc a mosógép :) olyan gépünk van, ami elöltöltős és az ajtaja átlátszik. Gergő pedig ott ül előtte és ámulattal nézi, hogy forognak benne a ruhák.

Kicsit hosszú voltam, de hát az idő is pocsék, a gyerekem is alszik....

Gabek

Kép

Kép
gabek

[quote]S írta:ziasztok,

Köszönöm szépen a segítséget! Közben én is rájöttem, hogy rossz kórházzal kötöttem össze az orvosokat! Benézek az I. SOTE topicba. Mégegyszer köszi az infót és jó egészséget a babáknak!

Sziasztok,
Mariann
gy.marianna

HALIHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Gabek
Szerintme ez is olyan, hogy valaki ül egy íróasztalnál, eddig nem csinált semmit, rászoltak, s gyorsan kiküldött egy levelet mindenkinek! :twisted:
Egyébként fogalmam sincs mit jelent! :shock: :shock:

Mi ez a Rossmannos hippes csomag???

Kép
anid

Sziasztok.
Köszönöm az infókat a kórházról
Ma olyat olvastam, hogy mégis lesz szabad orvos meg kórházválasztás, csak mindenhez beutaló kell, de a háziorvos oda utal be ahova akarod és akkor nem kell fizetni. De ez kismamáknál hogy fog múködni,? Mi nem beutalóval járunk. Tudtok erről valamit?
Judit
biijudit

Szisztok!

Gabek: Olvastam amit írtál, de valahogy semmi nem jutott el az agyamig. Most akkor mi van?
Pedig én még gazdaságis is vagyok...

rossmann-ban én is voltam, de közölték hogy nekik most pont nincs ilyen csomagjuk. Erre én: mikor várható? Válasz: minden nap kapnak árút, úgyhogy kb. egy hét múlva jöjjek vissza akkor már hátha lesz :roll: :roll: :roll: Érdekes.

Na meg elmentünk a bőrgyógyászatra mert már több hete nem múlik a bcg oltás körüli gyulladás. Kibumliztam az esőben, erre közlik, h ma nem volt kedve bejönni az orvosnak. :shock: :shock:

De persze ma reggel már 8-ra suliba is mentem, ahol több mint fél óra várakozás után közölték, hogy a tanár nem jön be.

Úgy döntöttem ma már nem megyek sehova. :? Minek? :?

Valaki el tudná mondani hogy hogy jutok ki a tali helyre az etele térről??? Köszike

Sára hova tünt?

Norbi nagyon édi a képeken! Hatalmas nagy fiú lett.
Miért is volt két tortája?

Apa ma este jön haza!!! Már úgy hiányzik!

Tündi és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Manó Tündi!

Az Etelére mivel mész? Mert ha 7-es busszal, akkor a Kosztolányinál szálj le és a feneketlen tó-val szembe a Bartók B. úton indul a 72-es busz (a söröző elöl). Csak a fekete 72-es jó és ha nem változott 1 év alatt semmia BKV-nál, akkor 20 percenként jár kb. Az ott tesz le a MC Donalds mellett. Csak az úttesten kell átgyalogolni. Én is így jártam dolgozni.

Hú, most boztos azt hiszitek, hogy ennyire ráérek, hogy velem van tele az oldal. De ma egy tünemény a kislányom. :lol: :lol: :lol:

Edina és Anita

Kép
educi

Én is itt vagyok ám!!
Educi
Lehet,hogy Anitának bejön ez az idő? :lol: :lol:

Tündi
Szép kis napod lett!
Ilyenkor én mindig megjutalmazom magam!
Jé, nekünk meg nem fogant meg a második BCG-s oltás sem! Ilyenkor mi van??? :shock: :shock: :shock: :shock:
APA NAp lesz?? :oops: :P :lol:

Kép
anid

Educi!

Köszike a választ. Lehet hogy akkor arra megyek!
Mert most már eldöntöttem hogy bkv ide vagy oda. én, mit én, MI megyünk!!!

Anid!

Hát szép kis nap volt. És még nincs vége. Még jön látogatóba egy ismerősöm. Nővérem is feljön este.

Apa pedig csak este 23-24 körül jön... brühühü.
Na nem baj, akkor már biztos aludni fog Imi.
Lehet meg is lepem egy kis gyertyás combfixes vacsival, na és persze desszerttel...
Ez az én ajándékom magamnak és apának. 8)

Tündi és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó

TÜNDI ÉLJEN A ROMANTIKA! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
anid

Sziasztok!

Sebesen irok, mint villám, mert ülnek az ölemben!

Erika! Gratula nektek, nagyon jó volt olvasni, hogy egy babóka beköltözött! Vigyázz magadra! Egyetértek veled, hogy a gyerek biztonsága az első, és emiatt a legfontosabb a megbizható orvos.

Prücsök! Képzeld, Boti meglátta Blanka fotóját, elkezdett vigyorogni és közölte, hogy géjje, azaz kérem!
:D :D :D :D Megyünk lánykérőbe, bár nem tudom, hogy állnak a tárgyalások Biivel! :) :) :)

Mennem kell, majd még jövök!

Kinga
kgk

Sziasztok

köszönjük a gratulációkat!!!!!!!!!!!

Mindenhol olyan csúnya idő van mint nálunk? Nálunk reggel óta szakad az eső, délután órákon át még áram sem volt.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziazstok!

Hát a mai giga hosszú nap volt (2 óra babakocsizás szakadó esőben, úgy elirányítottak minket :roll: :? ), de van cipője Blankának! :D Nagyon csecse, persze egy vagyon, mert beruháztam a Siestára, csak hogy szakértő eladóval hozzon össze a sors gyermekem első cipőjének megvásárlásakor. (Szerintem ez fontos.) De ezután jöhet az Asso 3-4000-rel olcsóbban, az szinte már félár, de használt gyerekcipő akkor sem gyerekcipő.

Educi, Anid,
A Kaláka mp3-as formátum. Jó az nektek is? Mert normál sajnos nincs.

Edina,
Anitát pedig érdemes lenne megpróbálni megtanítani aludni szerintem. Semmi altatási módszer nem nyerte el még a tetszéseteket?

Lilló,
Névadó érdekel. Én most ott tartok, hogy otthon ( :P ), Ajkán tartjuk meg, ott 1 éves korig vállalják...
Gratulálok a mammához. :) Képzelem milyen büszke lehetsz. :wink:
Alvás ügyben milyen homeoval próbálkozol? Tudom, hogy azt nem szokja meg a szervezet, de nem gáz, ha csak bogyóval alszik le a csöppség - méh, ha homeos is?

Móni,
Saniykának előre is boldog szülinapot :D - ha netán elfelejteném. :oops:

Gabek,
Én a rádióban azt hallottam, hogy a gyeden stb...-n levők jogosultak TB-re, csak az nem, aki pl. nem regisztrált munkanélküli, hajléktalan, szóval nincs tb jogviszonya munkajog vagy alanyi jog alapján. Így én ezen nem parázok most.

Tündi,
A meglepi apának a combfixen kívül vagy belül lesz? :lol: Érezzétek jól magatokat, megérdemlitek ennyi "nemláthatás" után.
Sara amúgy pihizik, az'szem francia rokonokkal (talán anyukájáékkal) elutaztak, ha jól rémlik.

Kinga,
Az'szem Boti esélyes lehet Blankánál, már Bí és Flóra Szigetszentmiklóson nagyon egymásra találtak. Hiába, ebben a korban még nem működik a távkapcsolat. :roll: :lol:

Csikken,
Gyertek ti is talizni, persze!!! :)

Most vacsi, aztán come back, addig írjatok!
Prücs

prucsok

HALIHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Valami van a levegőben! A gyerek már alszik! Én nem akarom ezzel hergelni a társaságot! Bocsi

Prücsök
Én is Siestát vettem, leértékelve 8000Ft .de apával megegyeztünk, hogy cipő kérdésben nincs pardon!

Az árveréses részt azért kérdeztem, mert a bébiülést cserélnénk, illetve a járókaprojekt nem vált be.

Az mp3 is jó! Előre is köszi!

Szóval volt egy kérédsem! Irgum-burgum! :lol: :lol: :lol:
Miért nem fogant meg a második BCG-s oltás sem?? Irány a doki?

Kép
anid

Sziasztok

Anid
nekünk a második már OK lett, szerintem vidd vissza a dokihoz!

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Prücsök: nem gondolom, hogy gáz, hogy kap homeóst alváshoz. Neki is jobb, ha kipiheni magát rendesen. Meg a homeós olyan, hogy adom neki egy hétig, aztán utána már nem kell adni, csak néha-néha egy-egy adag emlékeztetetőt. Először Cofea Tostát akartunk adni neki, de az most nem kapható sehol, így maradtunk a Sedatif PC-nél. Mindkettő olyan izgága hiperaktív gyerekeknek van, akiknek nincs okuk arra, hogy ne aludjanak, csak annyi élmény éri őket, hogy emiatt vannak fent, alvászavaruk van. Majd meglátjuk mi lesz az eredmény.

A névadóról írok mailt.

Cipő: Én is Asso-t vettem Bínek, 7ezer volt, de nagyon jó masszív kis cipellő.

Megszereztem a sima zeneovit itt helyben, szóval azt már nem kérem, de köszönöm mindenkinek a felajánlásokat.

lilló

Sziasztok!

Megjöttem a szigorlatról, Huh. Először is köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat! :lol:
A papíros feladatmegoldós részt megírtam 87%-osra :P , szóval ha a gépes részt nem ba***tam el nagyon akkor siiiikerült!! :D Kedden lesz végleges eredmény.

Beteg babáknak mennek a Gyógymanók!!!!

Most pedig megyek kikapcsolódni egy picit Apával! Gyerek alszik. :lol:

Talira megyünk! :) (lehet, hogy picit késni fogunk, pont szundi time lesz)

Joe

Joe

Kép

Kép
joe

Anid!
BCG oltás ügyben nem tudok segíteni, ugyanis nekünk túlzottan is megfogant. Szerintem mindenképpen vidd el orvoshoz.

Prücsök!
Az ajándék a combfixen belül lesz! 10 perc és itthon van! :-)

Lilló!
Névadó engem is érdekel.

Jó éjt!

Tündi és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Sziasztok!

Gyors bekukk, ahogy nagy elődeim mondanák!

Csak egy tapasztalatot osztanék meg rosszul alós babák mamáinak:
Aki még nem próbálta, esetleg megpróbálhatná a bárányszőrt. Mi jó alvók vagyunk, de vannak néha rosszabb időszakok (gondolom a fog, aminek még se híre, se hamva, vagy az idő, vagy ki tudja). Mióta alátettem, sokkal nyugodtabb, és nem ébred fel éjszaka. A gyerekdokink szerint nagyon jó, mostanában a nagyon pici koraszülöttek alá is tesznek, sőt a nagyon beteg, magatehetetlen felnőtteknél is használják.
Méretre bőven elég a Brendonban úgy hirdetett, hogy "állatformára vágott", itt kb. 12 vagy 14 ezer, ha jól emlékszem, de az Ikeában ugyanaz csak 8900. A doki szerint tök mindegy, mert mindegyik ugyanolyan természetes állatszőr. A Brendonban adnak hozzá tanusítványt is. Mi az Ikeást használjuk.
Ha korábban volt erről szó, bocs, csak gondoltam, hátha valakinek még segít.
A talira megpróbálunk mi is menni.
Joe-nak gratula a szigorlathoz, Erikának a kislakóhoz!

Puszi,

Ági, Panka

Kép

Kép
cseragi

Sziasztok!

Tegnap este jól sikerült,csak kicsit fáradt vagyok ennek okán...

Kedden mi is megyünk akkor a talira.
Tessék nyilatkozni, hogy akkor kinek mekkora és milyen színű szilikonos talpú zoknit vegyek! És kedden viszem!

Szép hétvégét!

Tündi és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Sziasztok:)

Látom zajlik az élet rendesen:):) Rossz idő vagy oda, a kedvünket nem szegheti semmi :wink: :wink:

A talira mi csak úgy tudunk menni, hogy 2 órakor beugrom pár percre aztán irány Biatorbágy, és ha végeztünk akkor visszafelé újra benézünk, márha még lesz ott valaki akkor.....

Joe hatalmas gratula a sikeres irásbelihez, a másikat is tuti megoldottad :):):)

Micsoda szerelmi szálak szövődnek itt, azta, csak kapkodom a fejem :P :lol: :P :lol:

Jut eszembe Biatorbágyon egy alapitványhoz viszem Danit (nem tudom hogy ez is gekko), de itt azt mondták hogy a felmérésért nem kell külön fizetni (gekkoban laza 8 és fél rugo, hogy szóba álljanak veled). Nagyon kiváncsi vagyok rá, mert többen dicsérték és jó lenne, ha végre tudnának segiteni, hogy Dani figyelem zavara enyhüljön.

Kiküldtem a titkos táblánkat frissitve, kérem sikitson aki nem kapta meg, mert többet is visszadobott a levelező DÉMON, annak ujra elküldöm. Ha esetleg történt az adatokban változás akkor szóljatok és javítom (emailcím , vagy telszám módositásra gondolok)

Erika szuper hogy láttad már verni a kisszivét a bébinek, vigyázz magadra és pihengessél, mennek a drukkok ezerrel :):)

Sogornőm is felhívta a nagymágust, neki már csak szeptemberre tudott időpontot adni, szal jól be van táblázva.

Mit szóltok a gyereknem megválasztás esetleges megengedéséhez, ma volt róla szó a babavilágban... (bevallom én támogatnám, ha a harmadiknál lehetne választani, akkor talán bevállalnám)

Most jobbra el, mert smst küldött a sütő hogy kész a kaja :lol: :lol:

puszi

Ági és a fiúk

Ui: a Rossmanos utalvány a korházban kapott csomagunkban volt tavaly, egy sima boriték nagyságú karton lap volt amire kékkel volt a szöveg nyomtatva....

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Szia Ági!

SIKÍÍÍÍÍÍT, SIKÍÍÍÍÍÍÍT!!!!!!!!!!!!!!

[quote]K írta:iküldtem a titkos táblánkat frissitve, kérem sikitson aki nem kapta meg, mert többet is visszadobott a levelező DÉMON, annak ujra elküldöm. Ha esetleg történt az adatokban változás akkor szóljatok és javítom (emailcím , vagy telszám módositásra gondolok)

Én nem kaptam meg, ez a vacak meg nem tudom, hogy elküldte-e a privit, amiben leírtam az adataimat.

Előre is köszi, ha megküldöd.

Edina és Anita

Kép
educi

Sziasztok!
Most tényleg csak elolvastam és rohanok, mert húsvéti dolgokat kreálok. Lehet, hogy lesz belőle pénz is, most ezért festek, varrok, műhelyezek! Majd megmutatom a gyönyörűségeket!!!!

Erika!!!!!!! Nagyon-nagyon örülök!!!!!! Vigyázz a kis drágára!

Ági!
Nem kaptam én se listát!

Manó!
Én is a 72-es busszal megyek, mert szerintem reggel kocsival eljutok a Feneketlenig (Apa ott dolgozik). Csak még a gyerekfelügyeletet meg kell szervezni!

Esőtől kivagyok, Hirosima megint a házunk. Én nem tudok három gyereket lekötni egész nap. Nálunk már volt ma gyöngyfűzés, festés, zsírkrétázás, olvasás, Süsü, legózás, verekedés, kiabálás, táncolás, sarokban állás, pizzasütés, egérkergetés a kamrában, vásárlás, és most végre ALSZANAK!!!!!!!!!!

Most hallottam, hogy meghalt Kaszás Attila! Szíven ütött a hír!

Jó éjt, holnap jövök!

Tojásvarró Zsuzsanna

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu

Sziasztok!

Muzsu! :)
Azta, ilyen sűrű programot!!! Még elolvasni is fárasztó! :)
....és még ezek után van erőd kézimunkázni!
Le a kalappal!!!!!!!!!

Erika!
Én is gratulálok! Nagyon vigyázz Magatokra!!!!

Ági!
Szerintem okés ez a babanem választás, bár nem mélyültem el a témában, de így első hallásra úgymond nekem nem tűnik meredeknek.
Mi kistesót (vagyis én) úgy szeretnék olyan csillagjegy alatt, hogy tuti legyen a kislány. :lol:

Mi voltunk ma Győrben a dédszülőknél, nagyon jól éreztük magunkat.

Szép estét Mindenkinek!

Joe

Joe

Kép

Kép
joe

Sziasztok :)

Kiküldtem újra a táblát, mert javítottam benne, remélem Educi és Muzsu is megkapja most.

Joe
Nálunk Pepe a kinai horoszkóp szerint csak egy héttel maradt le arról, hogy kislány legyen :wink: :wink: Én ha valaki garantálná, hogy tuti egészséges kislányom lenne 3. babának akkor bevállalnám minden vacila nélkül :)

Muzsu

Miket alkottál, muti képeket ám. Amugy van egy halom kreatívos cuccom, ha érdekel szívesen küldök, meg szoktam hobby nagykerbe járni, mert úgy jóval olcsóbbak az alapanyagok, ha esetleg érdekel akkor szívesen hozok neked is :)

Nah azt hiszem jobb ha mostmár alszom egyet.....majd holnap folyt köv. :wink: vagyis ma....

puszi

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ki az ágyból! Hasatokra süt a nap! :D

Nálunk a kislány az új idő szerint ébredt. Pedig kicsit később fürdettünk direkt. :(

Ági!

Köszönöm, megkaptam a táblácskát. És még jó, hogy írtad a kórházban kapott csomagot. Azt én úgy elfelejtettem, ahogy volt. Még a kórházban kivettem a pellust és a popsitörlőt meg a krémet, de a 2 költözés alatt teljesen kimenrt a fejemből. Tegnap elő is kerestem.

Nemválasztás: Pont tegnap interjúoltam meg apát kistesó ügyben. Na nem valami lelkes, mondván úgy is kislány lenne. Nagyon szereti a lányát, de azt hiszem egy biztos második fiúba ő is belemenne. Erről a témáról már többször volt szó, hogy a 3. gyerkőcnél megengedhetnék. Azt hiszem a Czeizel (húú, így írja a nevét?) Endre és csapata már csinálnak ilyet indokolt esetben, genetikai betegségek kiküszöbölésénél. De lehet, hogy most nagy hülyeséget írtam.

Lányok: Nekünk csak olyan üres CD-ink vannak amihez nincs tok. Nagy baj, ha csak borítékba tudom tenni a kiírt CD-ket?
Jön valaki 14 órára? Mert nekünk az eleje lenne jobb, mert akkor apa haza tudna hozni minket 16 körül, amikor jön haza a munkából.
Odafele mi is kipróbáljuk a tömegközlekedést a Volánnal.

Megyek rendbeszedem magam és megreggelizek amíg hagyják nyugodtan. :wink:

Mégegyszer szép napsütéses napot mindenkinek.

Edina és Anita

Kép
educi

Sziasztok!

Prücs:az a tavaszi zene ovi,ami megvan neked is!

Enduci: Köszi!
Nem csak gézengúznak néz ki,az is!

Anid: az egyesbe tenyerelt bele.Utána fél percig ült az ölemben.

Lilla:Norbi se kapott elötte igazából tojásos dolgokat, de a tortáiból is csak kóstolót kapott.
Viszont valamelyik nap főztem neki tojást és majdnem az egészet megette.
Mind a kettő túró torta volt.Az egyiket a barátnőm a másikat egy cukrász ismerősünk csinálta.

Milyen homeós szert adsz Bínek alvásra?

Lehet,hogy a kutyszőrre alergiás.
A Norbit teszteltem neki hál isten semmi baja a kutyimtől,pedig neki aztán vanszőre.

Gratulálok a mamma-hoz!
Én is mindíg elbőgöm magam,ha valami olyat csinál.(jót)

Csikken:oké,valahogyan összehozzuk!
A sógórnőmék is Taksonyban laknak! Most vár babát,elvileg április közepére meglesz.
Ha mást nem maj elugrunk érte!

Lilla: viszont akkor minket érdekelne a sima zene ovi!

Joe:gratulálok!

Anid:azt a dokinak kell valamikor megvizsgálnia,hogy megeredt-e az oltás és nálunk még a védőnő is megnézte asszem.

Manó:nekünk 19-20-as méretűt és valami férfias színűt! Pl. sötétebb kék,vagy barnás.

Nem kérdés: szerintem is jó "ötlet" már a második babóra is nézve.

dorka24

Sziasztok!

Nektek hogy állt át a babátok az új időre? Nálunk Sanyika ugyanúgy hatkor kelt... :(

Nemválasztás: ha tényleg mindenféle negatív következmény nélkül el lehetne dönteni a gyerek nemét, az jó is lenne, de én ebben nem hiszek. Szerintem majd a természet eldönti. Tudtátok, hogy a háború után sokkal több fiú született, mint lány?

Upssz, felébredt Sanyika, mennem kell. Bocsi!

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
huncut

HALIHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Átállás
Nálunk minden ugyanúgy megy,mint mondjuk pénzeken! Senmmi extra!

Oltás
Akkor a következő tápfelírásnál rákérdezek!
A többi oltás vajon megfogant? Olyan szép síma akarja agyereknek, nem nagyon lehet ráfogni,hogy ott az a BCG-s oltás helye!
VAsból van a gyerek? Még az oltás sem fog rajta!
:P :P :P :roll:
Lehet,hogy a napi kösz mennyiségnek köszönhető,amit felnyal? :roll:
Pedig minden nap van porszívózás és felmosás! De mindig talál valmit,amivel először eljátszik, majd megeszi,ha nem vagyok elég gyors! :lol: :lol: :lol:

Hétvége
Mi újból átrendeztük a lakást! :roll: :roll:
Ez valami népi játék nálunk.
Lakáskérédssel megvárjuk a tesóprojektet. Addigis nézelődünk, de az a bizonyos tatár nem hajt!

Gyereknem
Állítólag a biológus látja,hogy fiú vagy lány készül a bogyorban, legalábbis a Kaáliban ezt mondták!
De a törvény tiltja a választást!
Fogyasztói társadalmunk már ezt is elérte.

Kép
anid

Bocsi: "kosz" mennyiség

Kép
anid

[quote]S írta:zia Judit,

Én úgy tudom, hogy "csak" a kórházválasztás a szabad. Ami azt jelenti, hogy bármelyik kórházban szülhetsz díjmentesen. Azonban, ha nem az épp ügyeletes orvosnál szeretnél szülni, hanem van fogadott ovosod, aki épp nem ügyeletes, de Te szeretnéd, ha bejönne, akkor fizetned kell a kórháznak. Az összeg pedig a kórház által meghatározott szülési díjnak a 30%-a. Elvileg április 1-től már minden kórháznak lesznek "tarifái". Hozzám ezek az infók jutottak el.

Üdv,
Mariann
gy.marianna

Halihó!

Már csak egy nap és talizunk... Enyémkének sem folyik már az orra, így úgy néz ki, hogy ott leszünk.

Dorka: Akkor én kiírom neked a sima zeneovit, te meg nekem a tavaszit és akkor mi le vagyunk rendezve, elbartelojuk a dolgot. :)
Köszi a tojásos infót. Én még nem adok tojást, és lehet hogy ha elmúlt egy éves se fogok, míg szopizik azt olvastam, hogy nem szükséges tojást kapnia. Én igazából attól félek, hogy nem friss és kap tőle valami betegséget, az allergiától nem. A mai átcimkézős világban... De aztán lehet, ha megyünk vidékre és sikerül friss házitojást szerezni, akkor azt majd megpróbálom. De amilyen parás vagyok, lehet hogy azt is csak akkor merem odaadni neki, ha én magam veszem ki a tyúk alól. Na ez meg a tök lehetetlen kategória, mert madárfóbiám van... :lol: :lol:

Alvásra Stedatif PC-t adtam most neki egy hétig, de nem nagyon vált be. Minden második éjszaka fent volt, nappal meg nem akart aludni. Mostmár egy hét alatt hatnia kellett volna a kezdeti tüneterősödést leszámítva is. :( Most lehet megint megpróbálom a chamomillát, mert éjszaka ha felébred, akkor nagyot sikítva ébred, és tök álmos, ki se nyitja a szemét, csak dobálja magát és sír. Sára mondta anno, h Vincus sírva ébredt, mikor a foga jött. Lehet a foga, de már nem enged ám benézni a szájába...

Gyereknem megválasztás: Én azt mondom, hogy csak akkor vállalnám be, ha mondjuk a harmadik gyerekem is fiú lesz. Negyedikre akkor már jól esne egy lány. Egyébként nem szeretnék beleavatkozni a sors akaratába. Az biztos, hogy sokan gondolkodnak úgy, hogy bevállalnának egy valahányadik gyereket, ha tudnák a nemét (valakinél ez már a második, valakinél csak a negyedik ez mindegy), és akkor esetleg nőne a népesség, és nemcsak egy bizonyos etnikumban. Ez nem lenne baj.

Lehet, hogy mi is költözködünk hamarosan, úgyhogy majd Anid holnap a talin lehet jól kikérdezlek, illetve Educinak is van friss tapasztalata ha jól tudom. Na majd érdeklődöm Nálatok csajok.
Azt tudja valaki véletlenül, hogy mi a szitu a lakáshitellel? Ha el akarok költözni, akkor ki kell csengetni a maradékot a banknak, vagy tovább lehet vinni a következő házba? Mert ugye mi csak akkor tudnánk visszafizetni a maradékot, ha már eladtuk a lakást, és nekünk fizetett a következő vevő.

Átállás: Nálunk most minden csúszott egy órát. 8,30-kor kelünk, este meg jó későn fekszünk. Később van egy órával minden kajálás és minden alvás.

Névadó: Valaki még kérdezte Prücskön kívül (nem emlékszem ki :oops: ) de akkor most írom közösbe. Végül anyukáméknál lesz tartva, mert ott vállalta az anyakönyvvezető. Itt nagyon (hogy is fogalmazzak...) érdekesek voltak, közölték, hogy hát ez már nem szokás, meg van három egyház a városban, kereszteljük meg a gyereket (mondom, azt majd én eldöntöm, ha szabad). Aztán anya megkérdezte náluk helyben, és örömmel vállalták, sőt mondták ,hogy az anyakönyvvezető lánya óvónő, majd tanít egy kis műsort az ovisoknak, ének-zene. Szóval biztos klassz lesz. Bí első szülinapján tartjuk, illetve előtte levő vasárnap, és akkor lesz a családi szülinapi party is.

Na megyek takarítani.
Szép napot!
Lilla

lilló

Sziasztok!
Akkora szél van Gödöllőn, hogy nem tudunk kimenni, pedig gyönyörűen süt a nap! Megint egy kafa nap bent és nálunk már nem is Hirosima van, mert ott minden eltűnik és "rend" van, hanem SZŐNYEGBOMBÁZÁS!!!!!!!!!

Nagyon-nagyon szomorú vagyok, mert nem tudunk menni holnap. Pedig én úgy beleéltem magam, meg szeretek kimozdulni, meg kíváncsi vagyok rátok, gyerekekre! De minden ellenem van. Lejárt a kocsink műszakija, holnap vizsgáztatja a férjem, de ettől még szűkösen beleférne. De neki már 6-ra Gödöllőn kell újra lennie, mert itt lesz munkája, és anyósomék se érnek rá délután. Szóval ez most nem jön össze, és szomorú vagyok!!!! :(

Ráadásul engem annyira megvisel ez az átállás! Pannika ugyanúgy kel, tegnap fél hatkor (új idő szerint fél 7), ma 7-kor. Ő nem foglalkozik holmi időeltolódásokkal! A két fiú durmolt, mint máskor. Én meg szédelgek itt bent, mert ma háztartási nap lenne, de NINCS kedvem takarítani, meg vasalni. :(

Ági!
Megkaptam a listát, nézegettem, hogy ki kicsoda, hol lakik. Remélem, legközelebb találkozok veletek!!!!
Érdekelnek természetesen a kreatív cuccok! Te az Üllői útra szoktál menni, vagy hol van a nagyker? Kellene nekem is pár festék!
Beszéltem itt egy csajjal, akinek kreatív boltja van. Ő mondta, hogy érdeklik a dolgaim. Nekem főleg a textíleim a különlegesek, csak hát rengeteg munka van vele és nem tudom, hogy eltudom-e adni annyiért, amennyit dolgozok velük. Kértek tőlem albumot, ezen a héten szeretnék mindent lefényképezni és akkor megmutatom nektek is! Meg utánanézek a zsűriztetésnek is!
Annyira kellene az én fizetésem is, és sajnos nem tudok itthon maradni majd. Meg Gödöllőn kérdés, hogy találnék-e tanári állást pont most, mikor óraszámemelés van, meg leépítés, és még az egyetemen a nyelvi lektorátust is bezárják!!!! Szóval ezért próbálnék mást is!

Mariann! Én is így olvastam a legutolsó verziót a kórházakról. Én is szeretnék mindenképpen a dokimnál maradni, ez borzalmas, hogy mennyi mindent varrnak a nyakunkba. Hol van itt a szabad orvosválasztás?????

Gyereknem - én könnyen beszélek, mert van lány (bűn rossz!!!!) is, meg fiú is, de valahogy én nem hiszek abban, hogy az apán kívül más is "tehet" a nemről. Hogy működik ez? Szétválasztják az x meg y kromoszómát, vagy hogy lehetséges ez?? Biológiából nagyon gyér vagyok..... Tegnap mondta a sógornőm, hogy 1,4 milláért tuttira megcsinálják valahol! Nyilván engem is érdekelne jobban a téma, ha 3 fiam lenne!!!!!

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu

Lilla!
Engem is érdekelt ez a névadás, de közben olvastam, hogy mit írtál. Azt hittem, hogy ez már nem szokás, vagy nincs is már ilyen. Ez ugyanúgy működik, mint a keresztelő, választotok két névadó szülőt? És utána ők a gyerek "keresztszülői"? Vagy hogy van ez?

Anid!
Nálunk szerintem tengernyi koszt esznek a gyerekek, és kutya bajuk. Soha nem betegek, úgy hogy biztosan edződnek tőle!!!!! Petike virágföld-evő volt, Pannika egyszer kinyalta a szemeteslapátot, meg beleharapott egy csigába, és még sorolhatnám a gusztusosabbnál gusztusosabb eseteket!

Na, megyek , mert hárman ugrálnak rajtam!!!! :lol:

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?