Új privát üzeneted érkezett!

2120 neked is drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Mamula! Én is nagyon szurkolok!!! ++++++++++++++++++++++++

Baba! Köszönöm szépen!

Angel! Neked is nagyon szépen köszönöm! :)

Zizo
2120

Zizo!

Hajra pentek! :)

Mamula! Küldöm a drukkokat! :)

Fendike!

Miattad neztem be.+++++++++++

Kép
Kép
jucmuc

Csiperke
Nekem a hiperstimu miatt más volt a történet, mint általában. Én már két nap múlva tudtam, pontosabban mondták bent, hogy sikerülni fog, mert a hiperstimunál az esély 90%-ra nő!! És látták az Uh-n, hogy nagyon védi a méhem a babákat. :) Tüneteim a hiperstimun kívűl nem voltak, de azok kegyetlenek. :( Nem kívánom senkinek!!!

zizo
Hurrááá, éljen!! :) Nagyon szép eredmény, gratulálok!!! :) Pénteken szorítok!!! Te adod be ma a szurit vagy az ügyelet??

mamula
Nagyon drukkolok a holnapi inszemhez!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag! :)
Köszönöm szépen! Párom adja be! :lol: Egyszer megpróbáltam de nem bírtam magamba szúrni. :oops: Úgyh fogta és pillanatok alatt megcsinálta. :)
Mindjárt meg van a 12. hét!!! De jó! :)

Jucmuc!
Köszönöm Neked is! :) Te mikorra mész megint Győrbe?

Zizo
2120

Zizo!

Mi holnap reggel indulunk, pentekre van idöpontom! :)
Mar nagyon varom...

Csiperke!

Drukkolok nagyon! :)

Kiscsillag! :)

Milyen stimud volt? Most biztos hülyen hangzik de nagyon szeretnek en is ilyen hiperstimut. Bar ezt ugy mondom, hogy fogalmam sincs milyen fajdalmakkal jar. Bocsi.

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok,

Zizo köszönöm a drukkokat, írtam neked privit

Jucmuc várjuk a pénteki beszámolót, addig ezer drukk neked is

Kiscsillag
énis sajnálom a cukros dolgot, de meg kell kűzdeni ezekért a babákért, viszont nagyon jó dolguk lesz, ha megszületnek :D

sok puszi mindenkinek,

Mamula

Oli
mamula

zizo
Ne aggódj, Én se mertem soha megszúrni magam. A hasamba most se mernék szúrni. Az inzulint a karomba adom, bár első alkalommal felidegesítettem a nővért, aki tanította, mert nem mertem magamba döfni. Mondtam, hogy Én nem csinálom!! Akkor megkérdezte, hogy a lombiknál ki adta be a szurikat? Modnom orvos vagy párom, de Én nem az biztos!!! :oops: Most odarakom elfordítom a fejem és kész.

jucmuc
Ne akarj ilyet!!! :( Amúgy tudtommal direkt senkinek nem csinálnak, mert nagyon veszélyes is lehet. Olvasd el amit aláíratnak Veled, abban benne van. Inkább 5-re sikerüljön, mint így!! Ez komoly!!! :( Nem írok inkább semmit, mert nem akarok senkit ijeszgetni!!! De hidd el, nagyon rossz. :(

mamula
Már megszoktam, az Életben mindenért szenvedni kell. Soha semmit nem kaptam meg egyszerűen. De annál nagyobb a boldogságom, mert tudom értékelni!! :)

Megyek alukálni, aztán jön apa. :) Mindenkinek további szép napot!!

Kép
Kép
kiscsillag

Jucmuc!
Akkor neked is szurkolunk pénteken, h minél hamarabb tudjál kezdeni!! :) A fagyisnál is kell szurkálni magadat?!

Mamula!
Válaszoltam! :)

Kiscsillag!
Akkor ismerős! :lol: Én is ott álltam h nagyon bátor vagyok majd én csinálom, aztán mikor már kb 5 perce nem csináltam semmit párom kivette a kezemből. :) Azóta így megy nálunk.

Amit írsz, h az életben mindenért meg kell szenvedni, annyira igazad van. Én is ezt mondtam barátnőmnek, mikor nyugtatott, meg próbált visszatartani h dokihoz menjünk, h nekem mindig mindenért meg kellett küzdenem, most ez miért lenne más! :cry: De igazad van! Sokkal jobban fogom én is értékelni, ha végre sikerül! :)

Zizo
2120

Sziasztok!

Fendike :?:

Csiperke :P
Jól van, leányzó.

Viki :P
Gratulálok. Légy erős, még az is lehet, hogy ikrek!

Elsősorban Hanna, Tobi, Csiperke, Beu, Jucmuc, nektek írom, hogy holnap még tudok írni a táblába, dobok majd egy frissítést, aztán csak jövő csütörtökön, mert elutazom. Így priviben feltétlen kérem szépen az infokat, mert a visszaolvasás kicsit lassabban fog menni!

Aki szeretne esetleg bekerülni a táblába (pl. Zizo), az küldje el priviben az adatait, szívesen beteszem, ha ígéri, hogy jön és ír :P

Fanni
fanni73

csajok, bocs, csak egy gyors kérdés,
Normális az, hogy a tüszőrepesztő injekció hatását egyáltalán nem érzem. múltkor fájt a hasam, de most tényleg nem érzek semmit.
Nálatok hogy reagál erre a szervezetetek?
köszi mindenkinek,
Mamula

Oli
mamula

Mamula :P
Én még sosem éreztem... pedig kaptam már egy párat :oops:
Fanni
fanni73

Fanni,
Jó utat! Érezzétek magatokat nagyon jól!!! :D 8)

Mamula,
szerintem nem jelent semmit! :wink: Ettől még működnek a dolgok!

Legutóbb már az első Suprefact után éreztem, az elsőnél meg csak a többedik Gonal után! És mégis az első termés volt jobb!
angel37

Angel :P
Köszi :lol:
Mamula a tüszőrepi hatását nem érzi :wink:
Puszi,
Fanni
fanni73

Köszi Angel, nem akarok aggodalmaskodni, csak néha kitör belőlem.

Fanni - vigyázz magadra!

Mamula

Oli
mamula

Júj, akkor bocsánat! :oops:

A tüszőrepit önmagában én sem éreztem!

Valamikor meg magától is úgy fáj a peteérés, hogy csillagokat látok! :shock:

Szóval az a lényeg, hogy biztos működsz!!! :)
angel37

Mamula,

Köszi, :) legközelebb majd vasarnap vagy hetfön jövök. En sem ereztem semmit a tüszörepi utan.

Kiscsillag,

Jaj, annyira igazad van! Tudom am...Persze elolvastunk mindent amit ala kellett irni, tudom, hogy nagyon veszelyes es nem is ugy gondoltam, hogy "direkt" csinalnanak.
Csak mar annyiszor hallottam, hogy ilyenkor nagyon nagy az esely.

Megertem, hogy ide nem akarod leirni, de ha egyszer lesz idöd es kedved akkor leirnad majd nekem privibe? Tenyleg nagyon erdekel.
Megegyszer ne hari. :? Azzal pedig teljesen egyetertek, hogy az eletben nem adnak semmit ingyen...ezt sajnos tapasztaltam en is.

Zizo,

Igazabol ez lesz az elsö fagyis beültim. Nem tudom pontosan milyen gyogyik vannak. De szerintem nincsen szurka mivel nincs stimulacio sem.
Szerintem majd adnak valamit a nyalkahartyara.
Na meg a progi szuri. De az mar termeszetes... :wink:

Fanni,

Jo utat Neked, :) majd megirom priviben mikor mar tudom mi a palya!

Lanyok,

puszi mindenkinek, holnap indulunk haza! Kép

Jok legyetek es csak pozitivan!++++++++++ :lol: :lol: :lol:

Ezt kivanom Nektek:
Kép

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

bea:
Én is a Krizsa doktorhoz járok és csak jót tudok róla mondani. Ajánlani tudom

baba:
Én ugy gondolom mindenki izgul egy kicsit mikor orvoshoz megy de mikor már tul leszel rajta akkor azt fogod mondani hogy ezért kár volt ennyit izgulni. Kitartás.

hanna30:
Kitartás mindjárt eltellik az a hét. Addig is hajrá!!!!!!Babaragacsok elindítva++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

pandácska:
Gratulálok az inszemhez, most már a fiukon a sor hogy ügyesek legyenek. Addig is küldök neked babaragacsokat++++++++++++++++++++++++++++++++++++

fendike: Még lehet hogy korán volt az a teszt

vikimi: Ez az eredmény nagyon szupi. Gratulálok neked

csiperke:
Üdvözöllek közöttünk. Jó hogy már ide is írtál. Küldöm neked a babaragacsos kamiont+++++++++++++++++++++++++++++. Megkaptam a privit majd írok utána arra is.

zizó: Hajrááááá, hajrááááá péntek

mamula: Hány órára mész inszemre? De addig is Drukkolok

jucmuc: hajrá péntek neked is

erika 13: holnap népszámlálás?

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Köszi Nyuszi! :)

Kép
Kép
jucmuc

szia Nyuszipuncs

holnap délelőtt 10 körül megyek, miért te is ott leszel?

jucmuc - jó utat és majd jelentkezz.

Hanna, pandácska - drukk ezerrel, majd írjátok meg mi lett:)

sok puszi midnenkinek, Fendike meg csináljon egy másik tesztet pár nap múlva és írjon midenképp

Mamula

Oli
mamula

Hali!

Fülig ér a szám :D
az egyik tüsző 20 mm, a másik 19 :)
Éjfélkor Ovitrelle, pénteken egykor inszem :D

Icsilya :D
Megkérdeztem a dokit a nyh betűkről, az A a legjobb, 3 rétegű, a B, még vékony és így tovább...
Mindenkinek nagy drukkok, meg ragacsok tonnaszám!!!
gabi_

Zizo,
Akkor hajrá+++ Drukkolok!

Mamula,
MagneB6 és Duphaston ezeket szedem. Az első inszemnél éreztem a tüszőrepit a másodiknál nem és most megint éreztem.

Mindenkinek köszönöm a drukkokat!!!
Vendég

Jucmuc!
Szurkolok Neked péntekre, h minél hamarabb visszakapd a babókat! Jó utat Nektek!!!

Nyuszi! Pandácska!
Köszönöm szépen! :P

Gabi!
Gratulálok!!! Ez nagyon jó eredmény!!! Én pénteken 11-re megyek! :)

Fanni!
Jelentkeztem priviben! :) Itt is köszi a felszólítást!

Zizo
2120

Sziasztok!

Hát nekem nem sikerült, most már biztos!!
Eddig csak a negatív tesztek voltak és némi barnázás, de most sajna megindult a dolog úgy igazából.. :cry:

Úgy tűnik nem volt barátságos a környezet a kis bébiknek...

A 3 hónap szünetet ilyenkor, hogy kell értelmezni??
Mondjuk júniusban már lehet újra??

Lehet, hogy inkább megyek inszemre...

fend
_ismeretlen_

Fendike,
Nagyon nagyon sajnálom.
Kép
Nem tudom hogy pontosan hogy van ez a 3 hónap. Miért akarsz újra inszemezni?
Vendég

Fendike!
Sajnálom! :( :(
Nem szabad feladni a lombikot, elsőre nagyon kevés embernek sikerül! Kitartás!

Donika
donika

Fendike!!!
:cry: :cry: Sajnálom! Szegénykém! Akkor nem is voltál vérvételen sem! :(
Én sem tudom h mennyi kihagyás van ilyenkor. . .

Zizo
2120

Fendike :cry: :cry: :cry:
A mostani utáni 3. havi vérzés után lehet indulni.
Fanni
fanni73

Sziasztok!

Fendike! Nem is tudom, mit írjak. :( (Írtam privit még tegnap.)

Csiperke! Drukk! +++++

Zizo! Szorítok az inszemhez! Nekem is 3 tüszőm volt. :lol: Hogy érted el a dokinál az utro dolgot?

Kiscsillag! Jó lenne bekerülni a táblázatba. :oops: :oops: :oops: Remélem, jól vagytok!!!

Mamula! Az utrot a doki mondta, hogy így kell szednem. Én sem tudom miért, de a Nagyok remélem megmondják. :lol: Holnapi inszemhez szorííítok!!! ++++++

Nyuszipuncs! Köszönöm!!! :lol:

Gabi! Péntekre drukk!

Nagy szia : Pandácska, Fanni, Angel, Jucmic, Icsilya!

Remélem, mindenkinek válaszoltam. :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Kiscsillag, írnál nekem a hiperstimuról priviben, olvastam, hogy nem akarsz róla írni, de engem nagyon érdekelne. Köszike Sannah
Vendég

Igen, a vérvétel felesleges lett.. :(

Arra gondoltam, hogy minden stimu nélkül csinálnék 1-2 inszemet a köv. lombik előtt.
Végülis azzal sem rosszak az esélyek és legalább úgy érzem történik vmi...

Tudom, hogy sokszor nem sikerül az első, de mivel van nagyobb esélye a másodiknak??????
Azonkívül, hogy 2 helyett 3at kapok?!????

Sztetek nagyobb az esélye??
Vmit másként csinálnak??
_ismeretlen_

Lányok!

Frissítek mégiscsak inkább ma, mert nem tudom, holnap lesz-e rá időm. Csak a folyamatban lévők táblát teszem fel, mert a többiben most -sajnos- nem volt változás.
Fendike drága, a tábla végére írtalak, de amint megírod, hogy mi a következő lépés és mikorra várható (hónap), azonnal beteszlek az adott hónaphoz!
Mamula :P Ha esetleg Te is a táblába kívánkozol, várom a prividet!

Puszi mindenkinek!
Fanni

Kép Kép
fanni73

Fanni!

Köszi a táblát. Mozgalmas időszak következik. :roll:

Kép
hanna30

Sziasztok

Fanni - Jucmuc
jó utat nektek!!!! vigyázzatok nagyon magatokra!!!!!!!!!!!!!

Nyuszipuncs
igen holnap délben népszámlálás

Fendike
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1174505553.91.gif[/img]

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

Erika!
Köszi :P
Írd meg majd Te is, hogy ha több, mint 1 zebrát kell adjak :wink:
Fanni
fanni73

Fanni,
jó ez így egyelőre.
Fogalmam sincs, mi a köv. lépés, inszem vagy jún-júl. lombik...??
Írok majd..., köszi :) és szép a tábla, átláthatóbb....
_ismeretlen_

Zizo :)
Elérzékenyültem egy kicsit soraidon... :cry: Szívből kívánom, hogy sikerüljön végre és ne kelljen tovább a rögös úton haladni, hanem végre Te is élvezhesd a jól megérdemelt "gyümölcsöt"!!!! :)

mamula :)
Én sem éreztem egyszer sem a tüszőrepi hatását. :shock:

Jucmuc :)
Persze írok privit!! Tudod inkább úgy mondanám, hogy egy kis vígasz volt a bajban, amikor mondták, hogy 90%-ék. Akkor már tudtam mosolyogni is! :) Jó utat Neked, vigyázz Magadra!!! Msn-ed nincs???

Fanni :)
Neked is nagyon jó utat!! Kellemes pihenést!!! :) Sárgát nem raktál? :(

Nyuszi :)
Nagyon, de nagyon örülök, hogy nem adjátok fel!!!!!!! :) Gyere gyakrabban ha tudsz!!!

fendike
:cry: :cry: :cry: Írtam Neked privit!!!

Sanahh
Persze írok Neked is!!

Hanna :)
Egyszer biztosan befogsz tudod!!!! Csak optimistán (mondom Én. :)) Köszi kérdésed, jól vagyunk a csöppökkel. A rendelőben találkoztam egy álltalános iskolai osztálytársammal. Nem ismertük meg egymást, csak név alapján ahogy szólították Nekem ugrott be a neve. :) Ő is babás első babáját várja és Ő is a Margitban szeretne szülni. Dumáltunk sokat. Tök jó!! :) Várom a másodikát akkor lesz köv. kukucska. :lol: :lol: 29-én meg jön a védőnő hozzánk. A felujítás kellős közepére. grrrr..bbrrrr... :evil:

Hanna, Csiperke, Pandácska, Zizo, mamula :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nagyon szép napot Mindenkinek úgy látom ma az lesz, már kezd sütni a napocska!!!!! Hurrrááááááááááááááá!!!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Sannah :)
kimaradt a smile bocs

Erika :)
Nagyon kíváncsi vagyok!!! Gyere holnap a hírekkel!!! :)

Kép
Kép
kiscsillag

Erika
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ bocsi!!! :oops: Ma gyere, várlak nagyon!!!! :D :D

Na, most már eldugulok. :) :P :oops:

Kép
Kép
kiscsillag

Ferdike! Nagyon -nagyon sajnálom, de ne add fel! Legközelebb BIZTOS SIKERÜLNI FOG, mert SIEKREÜLNIE KKEELLLL !!!

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Erika! Nagy drukk mára! Jelentkezz, mi volt. :lol:

Kiscsillag! Jó is lenne. :lol:

Mentem dolgozni.

Kép
hanna30

Fendike,
Én azt mondom hogy ha már elkezdted a lombikot akkor maradj ezen az úton (persze ezt te érzed). Az inszem esélye nagyon kevés az aláíratott papíron 5-10% írtak és azért nem olcsó. Lehet most elsőre nem sikerült pedig jó lett volna de most már tudják és ismerik a tested működését lombik alatt. Szerintem jobb esélyekkel indulsz a másodiknál. és persze mi is sokkal erősebben fogunk neked drukkolni ++++ (azt még megjegyezném hogy akár spontán is teherbe eshetsz a második elött annak is nagyon örülnénk :wink: )
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

mamula:
Nem én nem megyek holnap, csak szurkolok neked és ha kész vagy indulhat a babaragacs szálítmány+++++++++++++++

gabi: Ezek nagyon szép tüszők. Hajrá péntek!!!!

fendike:
Nagyon sajnálom hogy nem sikerült. Tudom hogy most mit érzel hiszen két héttel ezelőtt én is így jártam. Akkor nagyon elkeseredtem de egy kis idő mulva te is kihevered s utána már a következő időpont éltet. Fel a fejjel a következő majd sikerülni fog. Írtam neked privit.

zizó: Szorítok az inszemhez!!!

jucmuc: Hajrá péntek!!!!

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Nyuszi,
Csak én nem látlak a tábliban vagy tényleg nem vagy benne? Mikor lesz a kövi lombik?
Vendég

Éjfélkor beadtuk a repesztő szurit.
áááá, egész magabiztos voltam, amíg ki nem szedtem a fecskendőt a tartóból, na akkor elsápadtam, és kicsit le kellett ülnöm :D
Aztán a férjem próbálkozott, de mikor hozzáérintette a tűt a hasamhoz, majdnem elájult :D Másodjára már belémbökte. Sikerült, nem fájt, nem is maradt meg a helye :D
Kb. fél óra elteltével éreztem, hogy nagyon feszül, meg pulzál, aztán szédültem, és inkább lefeküdtem :D Me reggelre kicsit olyan, mintha agyonvertek volna. De süt a nap, és holnap végre inszem :D :D :D
Hajrá mindenkinek!!!
Energiák és ragacsok garmadáját küldöm
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gabi_

pandácska:Jól látod én még nem vagyok benne a táblában. Május 2.-án megyünk konzultációra a többit majd akkor tudom meg pontosan.
Jól vagy? Küldöm neked a kamionnal babaragacsokat+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Gabi,
Nektek miért éjfélkor kell a szuri mikorra mész inszemre? Milyen szuri? mennek a drukkok++++

Nyuszi,
Köszönöm ésjól vagyok!
Kívánom hogy az a nap egy szép dolognak legyen a kezdete én nagyon szeretem mert akkor születtem :wink:
Vendég

Szia pandácska küldtem privit.
kõszegi bea

pandácska :D
pénteken megyek 1-re inszemre :D
gabi_

Gabi,
Ne hari de nem emlékszem hogy hanyadik inszemed? Mennek neked is a drukkok akkor ez az inszemek hete :D

Zizo,
neked is mennek holnapra a drukkok++++

Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?