Új privát üzeneted érkezett!

Titi
Nagyon várom mit mond a doki.Mindenképpen gyere és mesélj. Ha kapsz képet azt is kérünk. :wink:
Hát igen nem egyszerű ez a munka és betegállomány kérdés. De van olyan amikor a te és a baba miatt megéri, hogy kevesebb legyen a havi bevétel. Jobban oda kell figyelni mire költ az ember, de megoldható. A kocsi pedig tényleg sokkal praktikusabb csak sajnos az is költséggel jár.

Jelentem még mindig szalad a ház, de legalább az ágyakat elvetettem. :oops: :roll:
Nem hiszem, hogy ma jutok valamire ha így haladok. Le kellene szedni a szárítót újabb adag már a gépben van, mosogatás...
Én meg itt ülök és olvasgatok és írogatok. Zavarjatok el.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Dehogy zavarunk Bufo! Olyan jó, hogy itt vagy!

Na, hess dolgozni! :)

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok!

Lenne egy óriási kérésem!

Szavazzatok az én Gergőmre!
http://www.gyermekruha.hu/index.php?tod ... =2&lapoz=6

Ez a kép van fent:

Kép

Ti is indulhattok a saját babáitokkal!

Köszike és puszi!!!
Vendég
 

 
 

Na megint itt vagyok. :roll:
Mégsem tudok elszakadni innen. Folyton késztet valami, hogy jöjjek, és hagyjam abba amibe belekezdtem. Lehet, hogy azért mert Áron alszik és így nincs lelkiismeretfurdalásom, hogy nem vele foglalkozom.
Jelentem kicsit azért haladtam, már türhető rend van és elmosogattam. :)

Krisztinka
Nagyon tündér a fiad megyek szavazni. :D

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


sziasztok!

titi várunk ám beszámoloval,hogy mi volt dokinál!

csajok nimike is fent van megint a bastianon!ha lesz kedvetek és ugy találjátok jo kép akkor lécci szavazzatok néha rá is!

ja és ti is felrakhatnátok a gyönyörü babáitokat!ugyanis tavaly nektek még csak pociba volt de mostmár itt van és büszkélkedhetnétek velük:)ugyis mind olyan gyönyörüüü!

http://www.gyermekruha.hu/index.php?tod ... orszam=445

most megyünk dokihoz az 5-6éves kontrollra!puszi nektek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Titi: ha elküldenéd megköszönném, redőnyös és a termőföldes is érdekelne...

Szombaton mehetünk megint takarítani, mertodaadtuk a kulcsot, hogy végezzék el, amit eltrehánykodtak, mint pl. ajtók lecsiszolása..stb. annyi mindenre kitaláltak plussz költséget, amit nemis mi kértünk.
Pl. ajtókból mást kaptak, aminek darabja plussz még 7000 , ebből van 7db-unk...stb.

Majd írok még később is vagy holnap...ne haragudjatok, de mostanság rohanás az életem.

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Momo! Az már jó, ah tudod rossz anyós leszel, van 20-25 éved, hogy próbáld magad átnevelni…

Zseppy! Szerintem azért menj el a dokihoz, egy vizsgálat sosem árthat.

Zsuzsa! Pár nap és belejössz, hogy hogyan oszd be az időt reggel, hogy jó legyen, a héten még ráfoghatod az újdonság örömére, hogy a több idő is elszalad…
És kell egy picit pihizni is, ha alszik a baba.

Titi! Szépen lassan haladva mindent meg fog csináln a párod… Már a mosogatás is szép volt tőle. Tegnap este én tévéztem, míg a párom pakolt, mosogatott és terigette a ruhákat… Néha morcizott közbe, ha nem tudta mit hova tegyen, de megcsinált mindent, pedig nem is mondtam neki. Csak látta, hogy készen vagyok és úgyse tudom megcsinálni, azért volt egy kis lelkiismeret furdalásom.
Ha eljönnél betegállományba egyből vennének is fel valakit a helyedre? Nálunk úgy oldják meg, ha valaki elmegy szülni, meg kell mondani, h leghamarabb mikor szándékozik visszamenni (én 2 évet mondok szerintem) és a helyére csak határozott idejű munkaszerződéssel vesznek fel valakit. Amit persze lehet hosszabbítani, ha esetleg lesz még egy baba.

Oné! Bocsi, lehet h átsiklottam valami felett, vagy már régen írtad (mikor én még nem olvastalak titeket), de nem igazán vagyok képben. Hernádon laktok egy nagy családi házban? És két gyerkőcöd van, Sára és Rezeda?

Éva! Remélem minden rendben van nálatok és csak a sok rohanás miatt nem tudsz jönni.

Nálunk minden rendben, bár rengeteget kellett ma dolgoznunk, meg délelőtt egy értekezlet s volt, ott ültünk 3,5óán keresztül rettenetes székeken, úgyhogy majd beszakad a derekam.

Puszi mindenkinek!
verzsike
 
 


Titi
Gyere ha megjöttél az orvostól!

Ági

Kép
[/url]
ági2
 
 


Itt vagyooooooooook!!!
Annyira aranyosak vagytok, hogy így hiányoltatok!!!

Fülig ér a szám!!! A bébike 7,5 mm és hallottam a szivecskéjét!!! Minden a legnagyobb rendben van!!!

3 hét múlva megyek a következő UH-ra, a 9. héten, a dokim szerint az a választóvíz, ha akkor is minden rendben lesz, akkor mehetek a kiskönyvért, stb.

1 hét múlva vérvétel! :)

Annyira jó, hogy ő fog UH-zni, soha nem kell várnom, és ő nézi a babát!

Megcsinálta a rákszűrést is, azt mondta, vérzékeny a méhszájam, így kicsit vérezni fogok a vizsgálat után. Aztán mondta, hogy leápol a biztonság kedvéért, mert tudja, hogy meg fogok ijedni a vértől. Úgyhogy nincs is semmi vérzés!

Kaptam még egy adag Utrot, de csak a 9. hétig kell szednem. Most attól fogok parázni, hogy tudomásom szerint a 12. hétig kellene. Na, majd meglátjuk, 3 hét múlva megkérdem tőle.

A kórházakról még semmi hírt nem tud mondani, de azt mondta, tiszta kavar az egész, állítólag 10.000 nőnek így nincs kórháza, ahol ellátást kaphatna, ennyire sz@r a területi lefedettség! Hihetetlen, náluk is megszűntettek 50 ágyat!

Lányok, annyira boldog vagyok!!! És képzeljétek, 2 napja folyamatosan émelygek!!! Nem jön ki semmi, de folyton hányingerem van!

Erzsike, nekem kellene betanítanom a helyemre jövőt, és határozott idejű szerződéssel vennénk fel valakit. Egyelőre 1 évre, aztán évente hosszabbítva. Így beszéltem meg a bérszámfejtőnkkel, és Sonja is így gondolta. Ez azért biztosíték, csak szülessen meg egészségesen a baba!

Erzsike, jut eszembe, nem érzed még a baba mozgását?

Virág, Krisztinka, szavaztam!!!

KépKép
titi_27
 
 


Nagyon-nagyon örülök Titi! Már nagyon vártam ezeket a híreket!

Zora
Kép
zora7
 
 


Titi, gratula :D - nagyon vártam, hogy jelentkezz :D :D

puszi

KépKépKép
ildiko74
 
 


Sziasztok!

Titi! De jó, hogy minden rendben. Azért te még így is tudtál találni aggódni valót... Képet nem kaptál?

Sajna még nem érzem a baba mozgását, pedig nagyon koncentrálok. Megpróbltam csinálni képet a pocimról, de egyedül vagyok itthon és egyszerűen nem tudom úgy tartani a gépet, hogy jó legyen, de ugye értékelitek, hogy megtettem az első lépéseket? Ha hazajön a párom és még nem alszok, csináltatok vele.

Pusz
verzsike
 
 


Virag,Krisztinka!
Megyek ezutan szavazni.

Zseppy!

Azert tenyleg ne mond le a dokidat,menjel inkabb el!

Bufo!

Hat ne furdaljon a lelkiismeret..nem kell mindent megcsinalni.En se takaritok agyba-fobe(sot!) Pedig en eredendoen olyan Kicsijuci fele vagyok.De inkabb Mishallal foglalkozom,vagy mast intezek.

Verzsike!

Az a sok ules nem a legjobb...jarjal ki pisilni. :lol:
Megprobalok fejlodni majd anyosteren.De ha kicsi fiam apjara ut,akkor valoszinuleg meg se fogom elni az anyossagot. :roll:

Kicsijuci!

parod viszi setalni Dudort???De jo neked :!: :!: :!:

titi!!!!

Boldog vagyok...ugy orulok...es tessek vigyazni magatokra!!!Azt hisezm mar irtam anno..hogy ferfi meg nem halt ehen...es fel fogja talalni magat a parod..muszaj hozzaszoktatnod..mert inshaallah amikor megszuletik Pindurkad...akkor jo lenne ha o is csinalna par dolgot.
Persze ez nalunk se mukodik..de azert az mas vilag....es en nem dolgoztam tobbnyire...(na,jo amkor dolgoztam akkor is kellett takaritanom,foznom,mosnom-de csak azert mert en szeretem ezeket megcsinalni magam es nem egy takaritonore,hazvezetonore bizni).
A multkor azt irtad,hogy a kislanyod...ugy erzed? :lol:
Kocsitema...tenyleg nem vett ez a pali itt komolyan,de a 15. keruletben is van es beszeltem veluk es van automatajuk,ha meg elfogy akkor megrendelik,igaz arra varni kellene.
Hogy miert ez a kocsi(igen,Nissan...amit reklamoznak),fogalmam sincs,szerelem elso latasra es meg nem is lattam eloben. :roll: Remelem nem csalodok!
AMugy csak az a lenyeg,hogy eleg biztonsagos legyen es ne tul kicsi,hgoy beferjen a hugom gyereke,anyukam...+lehessen rendesen bevasarolni es mellesleg a ferjem is szeresse vezetni.

Na,megyek a dolgomra.Mishalt mar negyed 8kor letettem aludni,ma szinte semmit se aludt,nem tudtam kivinni ,annyian jottek egyeztetni.

Tovabbi szep ejszakat!

Ja,Titi,szerintem nem muszaj a 12. hetig szedni az Utrot,bar akkortol tartja fenn a terhesseget a mehlepeny...beszeld meg a dokiddal.De artani gondolom nem art.

Joccakat!!!
momo35
 
 


Titi
Nagyon örülök, hogy minden rendben van. Nekem hétfőn volt 7mm. Én április 2-án megyek megint akkor leszek 8,5 hétben. Nekem annyit utrom van, hogy az elég a 12 hétig. Miért vízválasztó a 9. hét? Nálam is inkább émelygés van csak nem hányinger. Folymatosan kell ennem valamit mert ha nem kapok be valamit akkor jön a rendes hányinger.

Kép
[/url]
ági2
 
 


Lányok, annyira drágák vagytok, hogy így örültök velem!!!

Ági, a dokim szerint a legtöbb vetélés a 9. hétig történik meg. Általában a 7-9 hét között!!! Úgyhogy ha azt átvészeljük, akkor valószínűleg megmarad a baba!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok!
Holnap szerintem már lesz időm jönni!!!!!!

Titi!
Nagyon boldog vagyok!!!!!!!
Vigyázz Magatokra!!!!

Reggel majd jó korán felkelek és visszaolvasok mindent!

Puszi mindenkinek!!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Titi
Nagyon örülök, hogy mindent rendben talált a doki. :D
Te is egy kicsit megnyugodtál remélem.
Most már jöhet a hányinger, fogmosásos rosszullét és később ahogy Juci írta a mindent meg akarok enni korszak.

Jó éjszakát mindenkinek!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Na most mar tenyleg huzok aludni mert nem fogok tudni felkelni.Eddig a szanitereket neztem az interneten+cserepeket,csatornat,stb...

Juci!

Ok,hivjal..de elore szolok,hogy delelott kb. 10 korul bankban leszek...ja,delutan 3tol meg jon megint a kivitelezom az ablakossal...de ha nem jo,akkor ugyis visszahivlak,ok?
Nekunk is van am olyan alvos kepunk mint nektek :lol:

Sziszike!

Neked a multkor is akartam irni.NINCS JOGUK TOBB PENZT KOVETELNI!Es iGENIS KOTELESEK KIFIZETNI A KOTBERT!!!!!!!!!!!!!!!!En nem fizetnek egy fillert se az ajtokert,az az o problemajuk,hog ynem azt epitettek be amit igertek es nekik tobbe kerult.Ez nem lett rogzitve a szerzodesben??Vagy az hogy ar nem modosulhat?
Csak azert haborgok,mert en ezt mar vegigjartam a lakasunkkal,es sok mindennel probalkoztak,de nem hagytam magam.Es ki is fizettek a kotbert,stb.Ok is sokkal jobb bejarati ajtokat epitettek be,es belteri ajtokat is....dehat ez az o problemajuk mint irtam.Na,jo,nem haborgok tovabb.

Most mar tenyleg jo ejszakat mindenkinek!
momo35
 
 


Na, alszik mindenki, folytatom.

Szóval Dokihoz biztos elmegyek, mert 37,8 volt este a lázam, és megint eléggé megjött. :twisted: :twisted:

Sziszike,
Ezt én sem értem. Szerződés szerint nekik kellene fizetniük kötbért. Szerintem se hagyjátok magatokat.

Titi,
Annyira szorítok Neked!!! És igenis lógasd a lábad legalább otthon. Persze, amíg nem érzed nagyon gázosnak a melót dolgozz inkább, mint otthon feküdj, csak felmerült a kérdés bennem.

Juci,
hogy Te mindig máshogy írsz alá...

Bufo,
Hát egyenlőre még csak beiratkoztunk, de ápr.27 lesz az első munkanapom. Mondjuk Apa még itthon van, de jó lenne, ha találna valami jó kis munkahelyet.

Szóval Lányok,
Ha tudtok valami jó kis helyet neki, szóljatok légyszi. Rendszerinformatikusi felsőfokú szakképesítése van.

Verzsike,
Ennyit ültetni egy kismamit egy megbeszélésen egyszerűen embertelen.

Zora,
Neked akartam írni, hogy nekem is volt (van) barna váladékozás a mensim elején. De én voltam egy párszor (kb. fél évig havonta) hormon vizsgálaton (vérvétel) és az alapján meg minden rendben volt. Azzal együtt, hogy a ciklusaim 35 naposak általában. Szerintem ha tudsz menj el dokihoz és kérj hormon vizsgálatot.
És még mindig javaslom a testgyertyát babásodásra.

Gyöngyi,
Gratula a 4.hónaphoz.

És akkor rólunk. Végre eljutottunk az 1 éves státuszra. Szóval: 10,5 kiló, 80 cm és hét fog a megállapítás. Meg még mindig van egy nagyon picurka kutacsunk.
Meg egy érdekes infó:
Szóval nekünk a Danonino joghurttól mindig hasmenésünk van. Viszont ha velem eszi az ehrmann joghurtot nincs semmi baj. A túró rudival sincs. Erre doki: persze, mert a danoninoban annyi az adalék anyag, hogy nem minden gyerek bírja. Na ennyit a kisgyerekeknek kifejlesztett termékekről :twisted: :twisted: :twisted:

Virág,
Én nem tudtam szavazni... Van valami speciális módja?

Gyerekek,
Én teljesen ledöbbentem azon, ami Kaszás Attilával történt. Nagyon szorítok érte, neki.

Balimama,
Gyere és írjál jó sokat, mert hiányzol ám nagyon.

És ez vonatkozik csné Ági Rád is ám. mi volt az ortopédián?????

Na megyek szusszanok, mert holnap hosszú napom lesz. És még nem vettem meglepit sem :twisted: :twisted:

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Köszi lányok, de azt hiszem már késő..én hiába szóltam párom nem akart vitatkozni ezeken..szóval nem tudok mit tenni, aláírtuk a véglegest.
Ami még fura a szerződésünkben benne volt, hogy kerítéssel leválasztott, na mostanra közölték nincs benne a műszakidok-ban, így az nem jár..
A többeleteket persze hozzáírták..de levonattam több dolog miatt is.
Ez persze nem boldogít most.
Kötbért meg közölték nem fizetik ki, mert beköltöztünk, pedig miattuk kellett 2*költöznünk és az a 42 nap meg 210 000.- lenne.
Nagyon dúrva ez az egész..s a legrosszabb, hogy nem nagyon tudok mit csinálni. Még mai napig nem lakunk ott, s mégis 14-e óta ketyeg az óra...meg kellene velük beszélni, onnantól lenne fer az átadás, amikor ki is vannak javítva a hibák, mert a héten még ezeket csinálják.
Féltem is a cuccainkat otthagyni, de ez van.
A szocpolhoz 28án jár le 2* a papírunk, mert ők nem adnak építésiről fénymásolatot és a lakhatási is csak a héten lesz meg.
Egyántalán nem jogos ez az egész és már kezdek belefáradni.

Igen nem emelhetnének az árakon, de mégis megtették, pedig szóltam érte. Nem raktak fűrészporostapétát föntre, ami nemis baj, mire az volt azért mert nem gipszkartonoztak, hanem téglával csinálták..de ez negem nem érdekel-nem kértük-maguktól tették.

FElvehetnénk gyorsan a hitelt , de nem hiszem, hogy időben utalnak, hogy mi jól járjunk. A szerződésben május 31ig kell a számlájukon lennie a pénznek..lehet nem fogjuk elkapkodni, adig is ingyen lakunk ott hitel nélkül-vagy gyorsba? de akkor megint ők járnak jól mi meg sehogy.

Na jó hagylak titeket a gondoltaimmal most már.
Titi: nagyon örülök nektek!!
A hányinger lányt jelez.:)

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Szaisztok Lányok!!

Köszönjük a szavazatokat, ha van időtök meg kedvetek lehet többször is szavazni!

Kép

Titi! Nagyom örülök hogy minden oké!!! A hányinger az jó, bár már én is ott tartanék. Nekem is volt hányingerem és kisfú volt manóci.

Verzsike! Látszik már a pocid? Tehetnél fel képet róla. Lassan félidős leszel, de rohan az idő. Tudni már , hogy fiú vagy lány lakik a pociban?

Puszi Mindenkinek!!!
Vendég
 


sziasztok!

Zsepy nagyon nagyon boldog szülinapot kisfiadnak:)
Kép

titi örülök hogy minden rendbe volt,de hagyd már abba az idegeskedést!nem lesz semmi gond ne keress mindig rosszat!a baba jönni akart hozzád és akar téged anyukájának!legyél mostmár optimistább

puszi mindenkinek késöbb jövök

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Zseppy

Nagyon Boldog Születésnapot a Fiadnak!

Sziszike
Borzasztó lehet ilyen helyzetbe lenni. Sajnos egy kicsit ki vagytok szolgáltatva az építtetőnek, ha hamar be szeretnétek költözni. Remélem azért sikerül közös nevezőre jutnotok.

Verzsike
Egy percig se legyen lelkiismeretfurdalásod, azért, hogy a férjed csinálta a házimunka egy részét. Sajnos mi kényeztetjkl el őket azzal, hogy mindent készen az orruk elé teszünk és egy idő után már természetesnek veszik.
Jó kényelmetlen lehetett annyi ücsörgés.:(

Virág
Jobb már a hangulatod? Megmaradt a hó nálatok?

Jelentem ma nagyon ügyes voltam. Mindent sikerült megcsinálnom jó hamar, és még Áronnal is tudtam foglalkozni.
Holnap délelőtt megyünk vele a neurológushoz kontrollra. Nagyon kíváncsi vagyok mennyit javult szerinte.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


sziasztok!bufo igen jo már a hangulatom annyira hogy ma haza is megyek magyarba!szoritsatok nekem ne legyen semmi gond:)
ho még van de már nem az utakon!puszi mindenkinek otthon jelentkezem és megdumcsizzuk a talit!vigyázzatok magatokra pusziiii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Zsepy: sok boldogságot Zsoltinak.:)
Az én Zsoltim 2hónap múlva lesz 6éves..hogy rohan az idő....

Igen nagyon ki vagyunk szolgáltatva nekik, mert sürgettek a költözéssel, de ezt a részét elfelejtették közölni, ha tudtuk volna, akkor ki vártuk volna, mert anyuéknál nem kell fizetnünk és a kötbért is megkaptuk volna, jah és később kell költözni, amíg spórolhattunk volna.
Jobb lett volna mindenképpen.

Mindegy ez van, egy építető sem korrekt, mindenki a saját hasznát lesi.:( Csak már kezd elegem lenni az unkorrektságukból és veszekedés ide-oda beszólok, mert nem vagyok a saját pénztárcám ellensége..:)

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Na, Virág, akkor el is indulsz? Mikor? Jelentkezz, ha hazaértél, mármint hozzánk! :) Mindhárman jöttök, ugye?

Zseppykém, milyen nagyfiad van! Én is sok-sok puszikát küldök neki szülinapja alkalmából!

Lányok, egész nap olyan rosszul vagyok! Émelygek, és nem tudok mit enni, mindentől elmegy az étvágyam. Most almát rágcsálok, ez segít. Szörnyű! (De boldog vagyok tőle!) :) Ezért is vagyok ma ilyen csendben! :(

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Vagyok,csak olvasó üzemmódban. :wink:

Zseppy!

Én is sok boldog szülinapot kivánok Zsoltikának! :D

Éva!

Kérlek mondj pár szót,mikor kapod a repi szurit? Anyósod hogy van?

Mesi!

Ez így nem ér,hogy újra eltűnsz! Ugye minden rendben veled? :roll:

Virág!

Jajj de várunk,és hogy megint lesz tali?Szuper! :D Vigyázz nagyon az úton.Persze tudom,hogy mire ezt olvasod,már haza is érsz kis hazánkba. :oops:

Titi!

Annyira örülök neked! :D Szuper,hogy minden rendben a kis gyönyörűddel. :wink:

Momo!

Hát ennyit a megérzéseimről,mert én a kerület tök más részén éreztem,hogy bizti ide költöztél. :oops: :D A fiad olyan szép,tényleg nekem is ez jut az eszembe,hogy mennyire odáig lesznek érte a lányok.Szóval szokd az anyósság gondolatát. :D

Juci!

Gondolok rá én is.Sajnálom,hogy nem tudsz ott lenni.Természetesen írom a címem,de megkérdezhetem miért. :oops: Kapok valamit :?: :D

Sziszi!

Engem is mélyen felháborít,amit megcsinálnak veletek. :evil: Kitartás a megpróbáltatásokhoz.

Erzsike!

Még annó írtad,hogy majd kölcsön adsz nekem könyveket,ha babás leszek én meg nem is reagáltam rá,pedig nagyon kedves tőled és előre is köszönöm szépen.Még tartozol a pocis képpel is. :wink:

Lányok én nagyon izgulok.Egyrészt,mert a hőgörbém egy egyenes vonal,mondjuk múlt hóban is ilyen volt és mégis lett pé-m,másrészt mert nagyon izgulok,hogy sikerüljön.Nem tudom,mi a helyes.Lassan elkezdjük a "gyártást" :oops: ,de ezt nem szeretném ilyen erőltetetten.Apa egy tündér,mindenben egyetért és nagyon akarja a babát,bármire képes,nem kell taktikáznom,nyiltan beszélünk róla és ez szuper.Szóval ugye azt mondják,nem jó a minden nap,mert akkor nem olyan hatékpony a dolog,de attól is félek,mi lesz,ha majd épp lecsúszunk róla.Ebben a hóban a jobb petefészkemből érik,szerintem a 14 nap körülre,de ki tudja,simán változhat,hiszen bezavarhat a műszeres beavatkozás is.Titim adja a szerencsehozó LH teszteket,azt is bevetem,mégis félek,nehogy rajtunk múljon,hogy esetleg nem időben szertjük egymást. :oops: :roll: Nagyon izgulok,légyszi drukkoljatok nekem,mert nagyon várom vissza a kisbabámat. :cry:

Majd meg is mutatom a görbéimet,ha nem untatlak vele titeket és minden bevállt tippet előre is megköszönök.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Ha nem unatatlak nagyon titeket vele,feldobom a görbéimet.

A műszeres bef.volt febr.12-én és ez az azt követő időszak,már volt ott is pé.És a vége olyan szép. :D Kép

És aztán ajöjjön a mostani,ami elég egysíkú. :lol: :roll: Viszont érzem a pé közelettének minden jelét. :? Kép

Puszi

Eszter

Ui:

Bocsi azokank,akik most kimaradtak. :oops:

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter! Látom a görbéden, hogfy egyenes út vezet a vágyott babádhoz! Ne izgulj, nem tudod elrontani. Két naponta szeretkezni nagyon ideális, ha többször esik jól, az is jó. Lássatok neki bátran! Örülök a görbédnek, mindig jó, ha nem a saját köldökömet nézegetem! :lol: :lol: Nyugodj meg Eszter, minden rendben lesz, majd rugdossuk egymást a nehezebb napokon ki a gödörből, a többiek pocija lesz az erőforrásunk! Irigyellek ezért a pé előtti állaőotért, olyan izgalmas! Hajrá!!

Zora
Kép
zora7
 
 


Jézusom, mit írtam! Állapotért-ezt szerettem volna.

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!

Zseppy! BOLDOG SZÜLINAPOT a kisfiadnak!

Bufo! Tényleg nagyon ügyi voltál, ha kora délutánra már minden kész volt. Miért kell neurológushoz mennetek? Vagy ez kötelező mindenkinek?

Virág! Nagyon vigyázz az úton! Várunk haza.

Titi! Szerintem tök jók ezek a jelzések. Mikor nekem elmúltak, meg ha még a hasam se fáj, mindig csak aggódok, hogy mi lehet odabent. Így legalább van visszajelzés…

Eszter! Nehogy túlizguld a dolgot és amiatt ne sikerüljön… A minden másnap szerintem nem feltétlen igaz. Fel akartam neked tenni a babás görbémet, de nem találom és már Meri honlapján sincs fent, de leírom, hogy mi a 11-19. cn közötti 9 nap alatt csak egyet hagytunk ki…

Juci! Gondoltam rád, mikor a híradóban volt szó a búcsúztatóról. A lényeg, hogy lélekben ott lehettél.

Én hulla fáradt vagyok, rengeteget dolgoztunk ma és sajna most eléggé húzós idegileg is a meló, remélem jövő hétre lecsendesedik egy picit. Fájt is a hasam egész nap.
Végre van pocis képem, most már nem reklamálhattok... A fejemet ne nézzétek, vigyorgni nem tudok fényképen, mert akkor becsukódik a szemem.


Kép

Puszi
verzsike
 
 


Juci!

Én rég nevettem ilyen jóízűt. :lol: :lol: Ez a gyűjtöm a címeket,nagyon tetszett :lol: Olyan izgi,nagyon drága vagy,nem tudom mit küldessz nekem,de nagyon jól esik,hogy gondolsz rám. :oops: :D

Zora!

Nagyon köszönöm a bizatst,rám is fér,igen szerintem is majd egymást biztatjuk a várva várt babásodásig.

Szóval szerintetek nem gáz ez az egyenes vonal? Egyáltalán van még hormonműködés ilyen egyenes mellett? :?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok Lányok!
Annyira, de annyira jól esett, hogy hiányoltatok!!!!

Először:
Zseppy!
Nagyon boldog szülinapot kívánok a nagyfiadnak!!!!

Lányok!
Nagyon megrázott, ami Kaszás Attilával történt!
Sokat gondolok rá és remélem nem csak túléli, de teljes élete élhet majd a későbbiekben!

Rólam:
Képzeljétek! Most jövök az orvosomtól és azt mondta így a 9. napon, hogy van jobb oldalon egy 14 mm-es tüszőm. Tehát nem a 14. napon fog megrepedni, hanem kb. a 12-en. Vasárnap újra megnézi és addig nem lehetünk együtt apával! :cry:
Ha vasárnapig nem reped meg, akkor megrepeszti, de ha szombat éjjel repedt meg akkor is jó a vasárnapi együttlét!
Szóval ennyit rólam önző módon!


Ne haragudjatok, hogy nem tudok most mindenkinek írni, de gondolok Rátok! Mivel ma hazavitték anyósomat (szerencsére úgy tűnik nincs nagy baj) holnap már tényleg tudok jönni!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Eszter!
Nem próbálnád meg jövő hónaptól hüvelyben mérni a hődet??
Egyébként szerintem nem baj az egyenes vonal, csak a ciklus második felébe meglegyen az emelkedés!!

Erzsike!
Jaj, de szépek vagytok!!! :lol: :lol: :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok,

Itt vagyok, de nem igérem, hogy túl hosszú leszek. Fáradt vagyok nagyon. Rájöttem, hogy több órás séta nem annyira fárasztó, mint akár 1 óra állás a konyhában a kaja fölött... :?

Sokminden történik körülöttem, ezért vagyok kicsit hallkabb, de mindig olvaslak titeket!

Anyukám kezét úgy volt, hogy ma műtik, de nem fért bele az orvos idejébe (gondolom a napidijat meg fizetheti mától...)

Karcsi unokatesójának a férje meghalt múlthéten, 31 évesen... Egyenlőre nem tudni mitől. Két kicsi gyerekkel (1 kisiskolás, és egy ovis) maradt ott Karcsi unokatesója, úgy, hogy senki segítsége nincs a közelben. :(

Apósom 2 hete kb rosszul lett, valószínűleg a második szívinfarktusán esett át, de nem hajlandó orvoshoz menni... :( Nagyon aggódom érte! Próbáltam a lelkére beszélni, és úgy is nézett ki, hogy az unokával meghatottam és elmegy, de mégse ment...

Tegnap voltunk ortopédián. 11-14-ig ott voltunk. :shock:
Nagyon alapos volt az orvos és látszódott, hogy ért is hozzá. Szerencsére kizárta a csípőficamot Vivinél és a gerincferdülést is, viszont sajnos az egyik lába hosszabb picit, mint a másik, ezért kapott felemás talpbetétet... Vagyis kap, most egyenlőre a lenyomatot vették le. :cry:
Kicsit magam alatt vagyok, pedig azt mondta az orvos, hogy ez később se jelent majd problémát igazán... :cry: Csak mégis aggódom. Remélem nem lesz rosszabb késöbb, és nem lesz ez feltűnő. Még a talpbetét hagyján, csak ne csúnyítsa el a járását ez.
Szerintetek hogy lehet talpbetétet nyáron hordani? Azt csak zárt cipőbe tudom belerakni, nem?? papucsba és szandiba nem???!!! Én ezt nem is értem... Akkor csak a többi évszakban korrigálunk? :?:

Képzeljétek, hétfőre pedig bejelentkeztünk Ultrahangra!!! :D MÁr nagyon várom, és apa is, mert "rég találkozott" a kicsi lányával!
Úgyhogy hétfőn hozok nektek képeket róla...

Momo,
irigyellek az új autóért! MI is szeretnénk lecserélni a mostanit. Vagyis én nem, csak muszáj lesz. Ebbe nem férünk el majd mindannyian, ha Karcsi fiai is itt lesznek...
Csodálatos a kicsi fiad, nagyon büszke lehetsz rá!!! :)
...ha apátok hazajön, akkor lehetséges a tesó is esetleg???

Titi,
de örülök, hogy minden rendben volt!!! Annyira sokat gondolok rátok! Jó, hogy szeded a gyógyszert, igy a tuti!!!
Ezek szerint mindig a méhszájad vérzett?? Ezt eddig miért nem mondta senki? Akkor nem izgultad volna halálra magad egy-egy vizsgálat után... :x
Örülök a hányingerednek! :)

Juci,
a járóka nincs ám elfelejtve, csak változott a helyzet, nekünk kell valamikor lemenni érte Egerbe. Próbálom összeszervezni, hogy Karcsival valamikor le tudjunk ugorni, csak hát a beosztása mellett nem könnyű...

Zseppy,
nagyon boldog szülinapot a (nem is annyira) kicsi fiadnak!!!
Kép

Koda,
nagyon profi a babakocsitok!!! Marci édes benne. Gondolom, nem nagyon fogadja el, hogy valami a tesójáé és nem az övé!!! :lol:

Eszter,
ez az egyenes nagyon jó, innen könnyű felfelé ívelni szépen!!!! Hajrá nektek kétnaponta! :oops:
Azt nem tudod, hogy a múltkori teherbeesésednél melyik oldalon ért a petéd??

Sziszike,
még nem reagáltam le a szülinapi tortátokat! Gyönyörű volt, gondolom apa is nagyon örült neki. Nagyon szép kis család vagytok!
Jó, hogy láttunk rólatok képet, mert igy már jobban tudlak archoz is kötni :)

Virág!!!!!!
De jó, hogy jösssz!!!!!!!!! Talit én is szeretnék nagyon!!! Jó lenne szép időt rendelni, hogy egy kicsit inkább levegőn talizhassunk!!! Bár legutóbb kihagytam a tiramisut az Árkádban, azt is be kell pótolni... :D
Nimikét is láthatjuk esetleg???

Zsuzsa,
holnap gyere neurológus után mindenképp!!!

Verzsike,
ne izgulj, hogy még nem érzed a drágát, a 20. hét körül ráérsz!!! Állítólag (másik topikban olvastam) az elöl fekvő lepény miatt csak késöbb érzitek meg... (én ülve éreztem csak az első 1-2 hétben)
Mostmár ha megyek akkor is, állva is és ülve is. Annyira megnyugtató érzés. Hamarosan neked is eljön a "bejelentkezése" :lol:

Éva,
nem vagyok én ehhez hozzászokva, hogy te ilyen ritkán irsz! Anyósod hogy van?

Mesi,
eltűntél megint? Jól vagytok???

Gyöngyi,
olyan fura, mindig eszembe jut, amikor együtt próbálkoztunk babások lenni... Most meg már 4 hónaposak vagytok!! Úgy megy az idő!

Na, sikerült regényt irnom nektek... :) Kiváncsi lennék kit hagytam ki?

Holnap anyukámhoz kell bemennem a kórházba, aztán ajándékot kell még vennem, mert szombaton szülinapozni megyünk egy kisbarátnőhöz...
Jövök amikor tudok igérem, addig is vigyázzatok magatokra nagyon!

puszi,
Ági

Már a 24.hetet is elkezdtük :D
csné
 
 


Éva!

Jövő hónaptól már nem is fogom mérni a hőmet! :D Egyébként próbáltam ezt a mérési formát,de nekem nagyon idegen,úgyhogy maradok a szájban mérésnel,de tényleg az volna a legjobb,ha soha többé nem mérném .Remélem,ez a repi dolog összejön neked .Nagyon fogok drukkolni. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Éva,
örülök, hogy közben irtál!!!!
Ezek szerint ilyenkor úgy kell csinálni, hogy a doki repeszti és utána időre vagytok együtt??? :roll: :oops: :lol:
Eddig is mindig hamarabb érezted a pé-t, nem??

Szupi, hogy anyósodat hazaengedik... Ez jó hír!
csné
 
 


Hali lanyok!

Balimama!

Orulok,hogy kiengedik anyosodat...es hogy mindjart akcio!!! :lol:

Agi!

Hat,nektek aztan jo sok rossz osszejott,es barmi is van ,az egeszseg a legfontosabb!!!!
Tudom aggodsz,de jobb hogy most jottek ra hogy Vivinel ez a baj..az hogy hogy lehet papucsba tenni,gozom sincs. :roll:
De ezt mibol vettek eszre??

Kocsi...meg nem tartok a vasarlasnal,eloszor is eloben szeretnem latni..aztan inkabb rendelnek olyat amilyet szeretnek,megha varni is kell ra par honapot.A forint amugy is olyan eros(idezojelben ertem,mert rohejes az egesz) es sokba kerulne az atvaltas.
Masodik baba??nem hiszem...a ferjem nem is rajongana az otletert..de ha jonne,akkor orulnek...dehat mint irtam ennek nem all fenn az eselye jelen helyzetben. :roll:
Eszter!

akkor hajra...az szuperjo,hogy ennyire partner a parod ebben a dologban.Minden masnap szerintem untig eleg..hacsak nem fiura akartok hajtani..akkor ugye ovulalaskor vagy kozvetlenul utana kellene.Nekem az ovulacios tesztek bejottek...es elarulom mi Mishalt egy alkalommal hoztuk ossze,(igaz en voltam ultrahangon amikor is a doki mondta,hogy mikor kell akciozni)+na,erre en ratettem egy napot(mert en okosabb vagyok :lol: :lol: :lol: ),...de tenyleg napokig elnek a spermiumok!

Virag!

Jo utat,de mar biztosan uton vagy.

Zseppy!

Utolag NAGYON BOLDOG SZULINAPOT KIVANOK NAGYFIADNAK!!!! :P

Sziszike!

Egyetertek,csak a penzre megy mindenki...a beruhazo akitol anno a lakast vettem mar kb. az 5. vevomet nyulja le.

Ma meg a kivitelezom akasztott ki..hozta az ablakosokat..es kozli,hogy o muanyag nyilaszarora adta az arajanlatot es ha fat akarok akkor az perzse joval tobb.Na,en mondtam,hogy szo nem volt ilyenrol..es megkerdeztem rogton egy-ket ablak arat az ablakosoktol(o mondta is),szoval az o aruk(FA!) kevesebb volt mint amit a kivitelezo gondolt muanyag gyanant.Kivancsi vagyok mit fog kitalalni..modntam,hogy akkor alljunk is meg..ha mar most ilyeneken vitazunk.Nem szeretem ha hulyenek neznek!
Ugyhogy most belelendulok,es nekiallok mindent magam felkutatni(kazan,szaniterek,tegla,kerites...),mert ugy egyeztunk meg ha en valami mast akarok es beszerzem akkor elszamolunk,es ha kevesebb az enyem akkor termeszetesen kevesebbet kell fizetnem.
SZoval ennyit arrol,hogy komplett kivitelezeset kertem A-zig.

Bufo!

Varunk,ird meg hogy mi votl a neurologian.Foto alapjan nem latszik semmi...sot olyan szuperul tartja magat. :lol: Csak a laba merevebb(vagyis meg mindig nem nyujtja ki teljesen a labat)ez lenne a baj??

Na,kit is hagytam iki?

Kicsijuci!

Jo volt dumalni...es ha minden igaz,akkor hamarosan tali!

Na,megyek,most kondenzacios kazanokat akarok nezni es legkondit.

Szep estet es jo eccakat mindenkinek!

Kaszas Attila..nagyon szomoru,olyan megrazo amikkor ilyen tortenik. :cry:
momo35
 
 


Szép jó estét lányok!!!

Végre gép elé jutottam. Eddig főztem, meg valami rend félét próbáltam varázsolni, már 1 heti ruha adagom figyelt a székeken. Aztán hajmosás, mostanáig meg feküdtem az Utroval bennem.

Évikém, ez aztán a szuper hír!!! Annyira jó, hogy így célirányosan teszitek a dolgokat. Szupi lehet a dokid!!! Nagyon alapos! És mindjárt itt a vasárnap! Istenem, de fogok érted drukkolni!!! Bárcsak egyszerre sikerülne Eszterrel!!!
De jó, hogy haza engedték anyósod!!!

Ági, na látod, nálatok is meg van folyton. Nincs Neked sem egyszerű életed. Szegény nő, Istenem, ilyen fiatalon egyedül maradni?! Ráadásul ilyen váratlanul?! Szörnyű! Ilyenkor döbbenek rá, hogy nem volna szabad elégedetlenkednem, hanem élveznem kellene a szép mindennapokat, hiszen boldog vagyok! Akárhogy is legyen, azért élnek a szüleim, imád a férjem, van munkám, házunk, és ráadásul bébi a pocimban. Nem tudom, miért elégedetlenkedem folyton. :(
Már a 24. hét???!!! Tyűha!!! Jaj, de kíváncsi vagyok a képekre!!!

Verzsike, de jó, hogy hoztál pocifotót! Persze én már láttam tegnapelőtt!!! Hihihi!
Annak idején Te sem tudtál hányni, neked is csak hányingered volt? Engem az zavar, hogy csak émelygek, meg öklendezek, és nem jön semmi!

Lányok, kb akkora a hasam, mint most Verzsikének, megijedtem ma magamtól!!!

Drága Eszter, holnap talizunk, és kidumálunk mindent!!! Már annyira, de annyira várom!!!

Momo, tényleg olcsóbb a fa ablak? Jaj, de irigyellek majd érte! Nekünk szó sem lehetett róla, párom keresztszülei ablakosok, ráadásul Rehau nyílászárókkal dolgoznak, így egyértelmű volt, hogy az lesz. Én is fát szerettem volna, de ez viszont nászajándék volt, és nem mindegy. Így maradt a fehér műanyag. Alig várom már, hogy valahová egy kis fát belopjunk majd a házba. Most még minden olyan rideg. :(
Jól teszed, ha van rá időd, és energiád, tényleg jobban jársz, ha Te magad jársz utána mindennek, végülis a tietek lesz, megéri. Az Eurnak én személy szerint annyira örülök, mert a hitelünknek így jó az árfolyama, mindig aktuális deviza eladásin utalunk, 250-nel vettük fel 2 éve, azóta is csak bukunk rajta. De Neked tényleg jobb volna, ha felmegy. Szerintem 1-2 hónap, és fel fog kúszni 260 környékére, addig meg kitalálod úgyis, hol veszed az autót. Meg tényleg nem ártana megnézni élőben is. Láttam ám reggel róla reklámot, egyből eszembe jutottál!

Jucikám, imádkoztam Szakácsi Sándorért, mikor küldted a hozzászólást. Tudod, mit árulj el? Azt írtad, hogy a tengerbe szórják a hamvait. Akkor hogy temették el a Farkesrétiben? Hülye kérdés tudom, csak nem értem...

KépKép
titi_27
 
 


Ma én is kicsit csendesebb voltam.
Megműtötték anyukám testvérét aki még decemberben kapott agyvérzést és sajnos nem lett jobb, az ovosok néhány napot jósolnak csak neki. Szinte minden szerve felmonda a szolgálatot mert nem irányítja az agya. Kicsit magam alatt vagyok, nagyon bíztunk benne, hogy jobban lesz.

Verzsike
Nem kötelező a neurológiai vizsgálat mindenkinek. Áron kicsit feszes tónusos izmai miatt megyünk, ezért jár a gyógytornász heti kétszer.
Nem jönnek be a képek így nem tudom megnézni a pocidat.:( Remélem holnap már látom.

Ági
Nálatok sem egyszerű az élet. Téged is szépen próbára tesz, mindig jön valami.:(
Sajnálom Vivit, remélem hatásos lesz a talpbetét. Papucsba vagy szandiba talán olyan kétoldali radasztóval oda lehet rögzíteni. Bár nem tudom, hogy esztétikailag hogy nézne ki.
Nagyon várjuk a képeket. Remélem hozol nekünk belőle.:)

Titi
Na ezt senki nem mondta eddig, hogy vérzékeny a méhszájad. Lehet, hogy mindig ez okozta a bajt. Mindegy a lényeg, hogy most minden rendben van. A rosszullétekre csak annyit, ez jó jel és így nem kell aggódnod, igaz kicsit kellemetlen.:)

Balimama
Jaj de jó, hogy hazaengedték Anyósodat, így akkor nem volt nagy baj. Mi történt vele?
Szuper alapos dokid van. Remélem nagyon hatásos lesz ez a célzott tüszőrepis együttlét.:)

Momo
Igen az a baj, hogy még mindig nem nyújtja ki a lábát teljesen és a lábújjaival is sokszor kapaszkodik.
Újabb tetemes mennyiségű intézni való vár akkor rád. Egy dolog jó benne, hogy minden olyan lesz amilyet elképzeltél.

Eszter
Sajnos a te görbédet sem jeleníti meg a babanet, így nem látom. De tudom, hogy te mindig jól szoktad érezni a tüszőrepit így nagyon szorítok. Szerintem legyetek együtt minden olyan alkalommal, ahogy kívánjátok. Ha a párod most ilyen lelkes akkor nem kell attól tartanod, hogy kimarad egy nap.:)

Virág
Jó utat, vezess óvatosan és érjetek haza épségben!
Remélem sikerül összehozni a talit.:)

Juci
Ennyi szomorúság egyszerre.:(
Nem is tudom mit mondjak olyan fiatal , remélem erős a szervezete és képes lesz felgyógyulni Kaszás Attila.
Ha lélekben is de Szakácsi Sándorral voltál és ez számít nem a jelenlét. Nagyikám mindig azt mondta, hogy egy ember akkor hal meg igazán ha már nem gondolnak rá többet. Bevallom én hiszek ebben. Mert amíg felidézzük emlékszünk valakira aki kedves volt nekünk addig is lélekben ott van.

Mesi
Mi van veletek? Bejelentkezel és nem jössz többet ez nem ér.
Remélem azért a talira eljössz!

Remélem nem hagytam kis senkit.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Akkor értem már Jucikám!

Én meg már azt hittem, hogy hányás is társul a rosszullétekhez! Már megint arra gondoltam, hogy velem van a gond!

Hát, igen, Bufo, ezt még senki nem mondta. A fene tudja, lehet, hogy ez okozott eddig mindent. Kérdeztem is, azt mondta a doki, hogy lehetséges.

Annyira alapos volt, ilyennel még nem is találkoztam, annak idején a régi dokim is másképp csinálta a rákszűrést... rutinszerűen.

Most a dokim megnézett alaposan, levette a kenetet, megnézte a méhszájat, aztán még el is látott, hogy ne vérezzek, tényleg nagyon szeretem, és ragaszkodom hozzá! Most már 100%-osan őt akarom!!!

Annyi mindenről beszélgettünk a vizsgálat alatt, mondtam neki, hogy a párom szívesen átvenné a szülést tőlem, szívesen szülne. Mire ő, hogy "hát úgyis együtt szülünk majd vele". :)

Remélem, semmi akadály nem lesz, és tényleg tudok ott szülni. Már annyiféle hír terjeng mindenfelé. De max kifizetem azt a 30%-ot (kb 25 ezer forintot), csak fogadjon a kórház, és ne küldjön majd el. De csak nem! Max 25 ezer fogja kárát látni.
De azt már tudom lányok, hogy ha nem a területileg illetékes kórházban szülünk, és még ráadásként be is hívják a dokit, akkor is 1x kell kifizetni a 30%-ot.
Ja, és a legújabb rémhír, hogy nem lehet majd szülésznőt fogadni!!! Ti hallottátok ezt?!

Jucikám, őszintén bevallom, még nem csináltam meg egy receptet sem, de már kigyűjtöttem néhányat, csak odabent vannak a cégnél kinyomtatva, mindig csak odáig jutok el, hogy meg kellene venni a hozzávalókat. De mindenféleképpen ki fogok próbálni néhányat. Ha már így kérded... még azóta szeretném azt a Mexikóit megcsinálni, csak annyira félek, hogy nem fogom tudni arányaiban jól összekeverni a hozzávalókat. Meg ilyen füstölt kockát sem tudom, hol veszel?
Na, lehet, hogy hétvégén meg is csinálom.

Annyira jó ötlet volt az a topik, látom, hogy telis tele van jobbnál jobb receptekkel!!! Ki fogom szelektálni a páromnak valókat, és ki fogom próbálni őket!!!

Bufo, hát látom, nálatok is kijár most. Istenem, de nehéz lehet!!!

Most valahogy annyi halálesetről hallok. Tegnap a párom unitesójának nagymamája halt meg, nekem ugye 1,5 hónapja a nagyim... talán abban a korban vagyunk, hogy egyre több halálesetet élünk át személyesen, és közelebbi "élményként"?!

De hogy ilyen fiatalok, mint Ági rokona... az az igazán megrázó!!! De gondolom Bufo, anyukád testvére sem lehet idős! Félelmetes, hogy ilyen fiataloknál is történnek ilyen tragédiák! Annyira korán halunk lányok!!! Egyre korábban!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek.Tegnap este kezdetét vette a babprojekt és képzeljétek,egész éjaszka a kispárnával a popsim alatt aludtam és nem mozdultam el.Ez annak idején sosem jött össze,sőt még az is csak 1-szer(akkor lett a babónk),hogy utánna ne kelljek fel valamiért.Tudom,hogy még korai,de azért biztos ami biztos. :oops: Jajj ne haragudjatok már,hogy ilyen részletességgel írok ezekről,de nekem ez most annyira fontos,mármint a baba,tudom,hogy megértitek.

Zsuzsa!

Nem tudom,hogy én írtam -e annak idején,de mi is tornáztattuk Bálintot,igaz nem volt gyógytornász,csak nekem megtanították mit csináljunk és még tavaj is vittem fejlődésneurológushoz,mert a szülés közben ért károsodások nyomai sajnos örökre nyomot hagytak a mozgatóidegpályákon,de szerencsére a mindennapokban ez semmilyen problémát nem okoz,csak egy szakember alapos szeme veszi észre,Bálint nem úgy terheli az egyik lábát lépésnél,nem olyan jó a finommotorika az egyik kezénél stb...A torna tényleg rengeteget segít,és az akaraterő.Ha elkezd mocorogni mászni...Magától is megtanulja a helyes tartásokat,és hogy gyógytornász is foglalkozik vele,tuti teljesen meg is oldja a problémátokat.

Ági!

Úgy sajnálom,hogy neked is ennyi keserűséggel kell találkoznod ebben a szép időszakában az életednek.Te is tegyél fel képet,gondolom rohamosan nő a pocid. :wink:

Titi!

Ez már a 7. hét. :D Annyira örülök,mintha a sajátom volna az a baba. :D A nagy pocak miatt meg ne aggódj.Teljesen alkati dolog,nekem is akkora pocim volt,mint Erzsikének amikor abaj történt,picik és vékonyak vagyunk,és a méh helyzete is számít,legyen csak szép nagy pocid,minden rendben lesz.Tudod nekem Bálintkámmal is nagy volt és minden tökéletesen rendben volt.Kórházkérdést ne is említsd.Nagyon várom a délutánt. :D

Jucikám!

Szerintem nagyon szép,ha valakinek a tengerbe szórják a hamvait.Világ életemben nyomasztottak a temetők,főként a koporsó...Én is valami ilyen méltóságteljes és békés búcsút képzelek magamnak.Persze majd 100 év múlva. :wink: Annyira izgulok,most várhatom a postást minden nap. :D Olyan kedves vagy,hogy gondolsz rám.Kaszás Attila esete engem is nagyon megrázott.Nem is tudom felfogni.És hogy ilyen apró kisfia van,akinek szüksége van rá.Remélem erős lesz a szervezete és felépül. :roll:

Momo!

Megértelek és nem irígyellek a kivitelezés miatt.Nem semmi örök harcban állni és minden érzékszervünkkel arra koncentrálni,hogy mikor verik át az embert.Az pedig rém időigényes és nagyon fárasztó,hogy mindennek utánnajárj.De szerencsére te olyan karakán csaj vagy,aki a sarkára áll.Már egyszer kérdeztem,de nem tom válaszoltál-e.Mi a horoszkópod? Erre is van egy tippem,szerintem bejön,de írd meg,kiváncsi vagyok.

Szép napot.

Eszter

Ui:

Annyira jók ezek a kis képek,amiket mindíg beilleszt Juci,miket nem taklálsz?!Nagyon szuper. :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 


Jó reggelt ! Lányok, tudnátok dokit ajánlani a Szent Imrében? Oda tartozom és már nagyon kéne valaki extra megbízható, szuperlelkes, úgysincsilyendehátha..... :cry:
Szép napot nektek, köszönöm, ha írtok!

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!

Annyira aranyosak vagytok!
Köszi..

Mikor lesz a következő tali, szeretnénk mi is elmenni..olyan kíváncsi vagyok rátok.
MA vásárlás van a Kikában, majd pakolás, holnap elvisszük a maradék cuccunkat, rendrakás, pakolások...s vaárnaptól talán végleg ott leszünk.

Szeretném, ha meglátogatnátok, majd, ha berendezkedtünk és persze, ha van kedvetek.:)

Titi: a pocakod persze, hogy nagyobb, mint lennie kéne, mivel közel van egymáshoz a két babós terhesség, szóval másodjára úgy vettem észre már jobban tágul belülről a poci, mivel rugalmasabb...sztetek??

Momo: ha kell írok neked olcsó helyeket, illetve van ismerős is, ha gondolod kérj tőlük ajánlatot. Ha kell utánna kérdezek, csak írdd meg mi az ami fontos.

Bocsi lányok, most rohanok--később még írok.

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Megjöttünk a neurológustól. Nagyon sokat javult Áron. Már csak egy kicsi háti gyengeség van és a lábával annyi, hogy külső talpélre lép. Azt mondta, hogy rengeteget javult és mostantól elég lesz heti 1 alkalom is a dévény tornából. Két hónap múlva újra kontrol. Azt viszont mondta, hogy jó mozgékony lesz, mert gyors a mozgásfejlődése. Mondjuk erre rásegített a torna is.

Közben beszélgettünk Dávidról is, mert ugye ő is járt hozzá. Mostanában hisztis, nagyon akaratos és néha nehéz vele szót érteni, így javasolta menjünk el pszihológushoz. Kaptunk is időpontot április 16-ra, mert az is ott van. Remélem nem teszünk butaságot azzal, hogy ezek miatt elvisszük megnézetni. Szerintetek van értelme ilyen miatt menni? Ez a viselkedés lehet, hogy csak a dackorszak miatt van és nem más következménye bízom benne.

Lányok nekem továbbra sem jön be semmilyen kép, nevető arcocska és a többi csak az írások. Nálatok minden megjelenik?

Juci
Biztosan jól fogjátok érezni magatokat a baba mama klubban. Majd gyere és mesélj, hogy milyen volt.

Eszter
Tudom, hogy nagyon jól lehet kezelni ezeket a szülési sérüléseket, ha idejáben felismerik. Dávidnál semmi nyoma nincs ennek. Én esküszöm a Dévény módszerre, tényleg nagyon hatásos, csak van aki nem hiszi, hogg ezzel a maszírozással ami az idegpályákat ingerli ilyen eredményeket lehet elérni.
Ha annak idején neketek is ajánlották volna ezt a kezelést Bálintnak akkor még ezek a kicsi finommozgásos hiányosságok sem lennének meg.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Juci: milyen volt a baba-mama klub? Eszter élvezte?

Bufo:Örülök, hogy Áron sokat javult..
Dávidot sztem el lehet vinni, nem hiszem, hogy ártana neki és lehet, hogy használhat is.

most rohanok, felébredt Anna.

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Bufo!

Nagyon örülök,hogy ilyen sokat javult Áron,szuper.Szerintem nem butaság ,hogy elviszed Dávidot pszihológushoz,bár szerintem semmi gond nem lesz,de azért nem árt,az tuti.Én csalódtam bennük,mert én is elvittem Bálintot,amikor elsős volt,nagyon megváltozott a környezetváltozástól,hogy bekerült a suliba és hirtelen egy másik gyerekem lett,akihez nem találtam a kulcsot,nehéz volt,azt gondoltam a szakember segíthet néhány tanáccsal.Nem így lett,én voltam a hunyó és persze a pedagógus és mindenki,aki és ami a gyereket körülveszi,mert a gyerekkel mindent rendt rendben talált.Hát én sem azért vittem,mert azt gondoltam,hogy mondjuk bolond,de szerintem azért vannak átmenetek,és attól,hogy esetleg a pedagógus,a közösség...hibás,nem mentesít az alól,hogy az ember gyereke szófogadó legyen.Na persze gondolom vannak kevésbé elfogult szuakemberek is,nekem nincs több tapasztalatom,bár előre megtippelem,mit fognak mondani nektek...hm...Dr.Eszter...
A tesó érkezése és az ovikezdés miatt változott,szakíts rá több időt,amikor csak vele törődsz,amúgy meg vond be a mindennapi teendőkbe,hogy fontosnak érezze magát,és legyél határozott,meg következetes.Szerintem ezt fogják mondani.Na a lényeg,hogy mi vagy 10-szer vittük a gyereket,rajzolt,meg beszélgetett,meg játszott,beszélgettek velem és a végén azt mondták,hogy legyek rá büszke,mert okos kissrác,minden ok vele és ne vegyem ilyen komolyan a dolgokat.kössz, :roll: nekem kellett kitapasztalni,hogyan segítsem át őt és mgunkat ezen az időszakon.Utólag annyi a konzekvencia,hogy még 1 év jó lett volna az oviban. :roll: Jajj,bocs,hogy így belefolytam,jó hosszú lett. :oops:

Puszi

Eszter

Ui: Lehet,hogy butaság,de ezt a Dévény módszert 9 évesen már nem érdemes alkalmazni? :?

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok Lányok!

Képzeljétek a nagylányom süt! :shock:
Ő, aki csak azért tudja hol a konyha, mert oda kell menni a narancsléért! :shock:
Szóval egy kicsit most ide tudtam ülni. (utána meg estig mosogathatok)

Zsuzsa!
A Dévényi módszer tényleg nagyon hatásos.
Képzeld, az én legnagyobb lányomnak szüléskor megsérül a karidegfonata. Sajnos lebénult a karja. 1 évig naponta jártunk a Szabadsághegyi gyerekneurológiára, emellett napi 6x (!) fél órát tornáztunk és hetente 1x úszni jártunk. Ezt újszülött korától 1 éves koráig minden egyes nap.
Ma tökéletesen használja a karját, annyi maradt, hogy nem tudja teljesen kinyújtani, de talán műtétileg tudnak rajta még korrigálni.(Én nem szeretném, de ő igen :? )

Szerintem is helyesen teszed, hogy elviszed Dávidot pszichológushoz! Csak itt nagyon fontos, hogy megfelelő pszichológust válassz!
Én a nagylányommal kapcsolatban gondolkodom ezen, de sajnos őt már nem olyan egyszerű ilyen dolgokra rávenni.

Juci!
Nagyon kedves vagy, hogy felajánlottad a segítséged! Én annyiszor gondoltam már arra, hogy nagyon sokan vagyunk úgy kismamák, hogy nincs kire számítanunk. Szerintem hasznos lenne ha kialakulhatna egy olyan közösség, ahol egymásnak tudunk segíteni. Ahol nem ciki azt kérni, hogy légyszi vidd haza az én gyerekemet is az oviból, mert nem érek oda időben, hiszen én is megteszem ezt másért nagyon szívesen.
Hova mentetek baba-mama klubba?

Ági!
Olyan szomorú voltam, amikor elolvastalak!
Most annak lenne itt az ideje, hogy boldog legyél és mennyi szomorúság ér!
Rettenetes lehet kicsi gyerekekkel egyedül maradni. :cry:
Sajnos a betétet csak zárt cipőben tudod használni. Tehát nem derült ki mitől rövidebb a lába?
Egyébként a betét dologról azt célszerű megkérdezni, aki készíti, mert jobban ért hozzá, mint az orvos.

Eszter!
Nagyon örülök, hogy végre megint teljes erőből beleveted magad a babázásba! Most olyan vagy, mint amikor megismertelek! Irigyellek az életvidámságodért és azért a sok erőért,a mi benned van! Valamiért azt érzem, hogy mi egymáshoz nagyok közel fogunk szülni! :lol: :lol: :lol: Úgyhogy mindent bele!!!!

Momo és Sziszike!
Lányok, ez a házépítés dolog nekem nagyon horror! Mi még előtte állunk, talán jövőre. Már előre rettegek! Valahogy én nem vagyok erre az átverősdire felkészülve!

Momo!
Eszter kérdezte a horoszkópod! Nekem is lenne rá tippem! :lol:
Komolyan hihetetlen, amit véghez viszel!

Titi!
Én a 3 terhességem alatt 1x hánytam! Sőt az émelygés sem volt igazi, egyszerűen csak rossz volt a közérzetem és egész nap csak pihentem volna.
Most csak egydolog miatt nem irigyellek! Ez a kórházasdi engem már teljesen kikészít! Egyszerűen nem vagyok képes eligazodni rajta. Szerintem az sem, akinek kellene! Remélem mire én szülök ( :lol: ) azért letisztul ez a dolog.

Éva

Kép
balimama
 
 


Zseppy!
Én majdnem elájultam, amikor olvastam, amit írtál a Danoninoról!
Ha biztonságban akarom tudni a gyermekemet, akkor legjobb, ha létrehozok egy biogazdaságot! :twisted:
Teljesen jók az egyéves méretek! Képzeld a lányaim 1 évesen 8 és fél kg-ak voltak! A fiam pedig most a 2 éves státuszon 16 kg és 95 cm!

Gyöngyi!
Hernád nincs is olyan messze!
Remélem, ha végre megérkezik a jó idő és lesz egy szabadtéri találkozó Téged is megismerhetlek!
Addigra mi pocaknélküliek is kismamik leszünk! :lol:

Erzsike!
Hihetetlen, hogy szalad az idő!!! Így első babánál az sem ritka, hogy csak a 22. hét körül érzed meg a mozgást.
Képzeld, az egyik terhességemnél nekem is mellsőfali volt a placenta! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (nem is tudtam!)

Éva

Kép
balimama
 
 


Még leírom a történetet az apósomról és anyósomról!
Anyósom rosszul lett, de már elég régóta kínozta a nehézlégzés. Rávettük, hogy vizsgáltassa ki magát! Hát nagyon nehezen sikerült! Azért apósom biztos, ami biztos felásatta vele a kertet múlthéten és megsürgette a háziorvosnál a kivizsgálást hátha operálni kell a szivét. Azért volt sürgős, mert ugye hamarosan kapálni kell a kertben és addigra meg kell gyógyulnia! :twisted: :lol:
Szerencsére a szivének nincs baja, de tovább kell vizsgálódni.
Viszont az apósom sütött tegnap 3 tepsi almáspitét. Csak a töltelékben 1 kg cukor van, szóval az egész konyha tele van almáspitével, amit nem lehet megenni olyan édes. Gondoltam elviszem valahová, ahol hajléktalanoknak osztanak ételt, mert kidobni nincs szivem! Hátha szívesen veszik! :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: