Sziasztok Lanyok!!!
De sajnalom hogy ilyen,, vilagvege ''hangulat van ebben az egyebkent napsugaras topicban.Sebaj kell ez a kis egyensuly,kulonben hogyan lehetne megerezni amikor minden olyan jo!!!
Martikam!!!
Oriasi hogy a Zsombi elindult!!!Tudom hogy sok nehezsegetek van,dehat ez olyan gyonyoru,biztosan hoz egy kis fenyt a felhok mogul!!!
Irj csak batran barmi baj van,sirtunk mar mi is eleget ha eppen azt kellett.A kepekrol meg mar irtam maskor is hogy mennyire hianyollak,es majd a gyerekek hogy fognak evek mulva csodalkozni a mama fotozasi szorgalman!!
Nem hiszik majd,hogy minden kepet Te akartal kesziteni!!
Marti,ha tudnad mennyire masnak latod magad,mint a tobbi ember Teged....
Ibolya,Andi,Zsuzsi!!
Csucs jok a kepek,edesek a gyerkocok es helyesek a felnottek is!!!!
Andi,kulonosen irigyeltelek a hinta miatt,mindig is imadtam es ezek szerint a jatszotokon van ilyen felnott meretes is,vagy teljesen illegalis a dolog????
Zsu!
Hogy vannak a gyerekek?Remelem javul a helyzet es hamar kimasznak a betegsegbol!!!
Timi!!
Ugy sajnalom hogy Hannaval ilyen komoly ez a ful dolog!!!Probaltatok mar a Bioptron lampat?Sajnos nem olcso beszerezni,de minden gyulladasra nagyon hasznos es hatha van valakinek az ismeroseitek kozul,talan erdemes lenne kiprobalni.Es az infra lampa?Persze mar biztosan probaltatok.Remelem hamar meggyogyul a pici!!
Kulonben most eleg vacak virusok vannak,mi is betegek voltunk.Laz nem volt csak iszonyu torok fajas es izuleti fajdalmak,legalabbis nekem.Nagyjabol 2 napig voltam jol,es tegnap mar megint iszonyuan beindult a torokfajasom,pedig kivetelesen szot fogadtam es megettem egy doboz antibiot
Mindegy majd csak elmulik,reg pihentem ennyit mint most,de ram lett parancsolva h vegyem komolyan
Igy aztan ujra olvasom az Anna Karenina-t.Olyan csodalatosan szep regeny es hihetetlen erdekes most 21 ev utan ujra atelni,es teljesen mas modon erteni mint akkor. 16 korul voltam amikor eloszor olvastam es nehany szamomra akkor fontos dolgot alahuztam.Igy egy kicsit tudok talalkozni az akkori onmagammal.Pl.az egyik ilyen volt hogy ,,az ember mindent csinalhat magabol''Na,ezt most is alahuznam.
Evi!
Kerdezted miert varunk szeptemberig.Valoban volt orvos aki azt mondta h 3 honap utan ujra lehet,de az nekunk nagyon keves volt.
Ugy nez ki- mivel minden leletem negativ-eltunt a bakterium,persze legkozelebb erre fokozottan kell figyelni,hiszen a terhessegi hormonok hatasara minden valtozik.Meg aztan annyit de annyit valtozunk minden tortenet hatasara,hogy valahogy ugy erezzuk a legjobbat kell minden szempontbol tovabb vinni,es erre ido kell.Talan pontosan ez az egy ev elegendo lesz.Erdekes,mert ujra felkertek arra a weimari fesztivalra ami kozben tortent az egesz.
(en iden meg nyaron lemondtam az ottani szereplesemet,csak Denes koncertjet mentem meghallgatni es nagyokat pihenni,az orvos engedelyevel)Szoval iden elvallaltam,es szerintem jol tettem.Denes is jatszik,tehat egyutt leszunk.Szept.15-en lesz a koncert.A probak miatt mar ott leszunk 13-an,tehat 1 evre ra amikor elkezdodott minden.Egyet kertunk csak,hogy ne ugyanabban a hotelben legyunk elszallasolva.
Lehet hogy mar ott kukucskalnak majd rank a picik,hogy minel elobb hozzank koltozzenek!
En is nagyon varom,hogy mielobb megismerjuk egymast szemelyesen is,es persze a Samus kepekre is nagyon kivancsi vagyok!!!
A baratnomnek elmeselem majd miket irtatok a beszeddel kapcsolatban,de sajnos nem hiszem hogy tudok Neki segiteni.Amig ki nem mondja a kislany az elso osszefuggo mondatot,erzem hogy keptelen megnyugodni
Tea kerdesben csak annyit,hogy nalunk is Denes a nagy teas es rengeteget isszuk napkozben.O kesziti es nagyon finomakat.A baj az hogy ezek valoban felnott teak,tehat baba ugyben meg nem vagyunk jartasak.De a gyogyteak tutira jok,es nem olyan dragak mint a mas jelleguek.A gyogyszertarban biztosan adnak felvilagositast mit ihat egy kisgyerek.
Kulonben mi imadjuk pl.a voros teat pl.a Roibus-t.Ugy tudom abban nincs koffein,de ezt Drevtol kell megkerdezni,es gyereknek semmikeppen nem adnam,viszont akacmezzel probaljatok ki egyszer,szenzaciosan finom.
Na,jo sokat irtam,bocsi
Puszi mindenkinek:Iza