Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én is újra itt. :)

A síelés szuper volt. Végig napsütés, és még hó is volt. Egész héten tudtunk síelni. Marcit nem sokat láttam, ő nagyon jól elvolt a Nagypapival. Az útat is jól bírta, és kint is jól aludt. Végre csak 2x kelünk éjszakánként.

Ami újdonság nála, hogy már akár 5-6 mp-ig megáll egyedül. Úgy örülünk neki. :)

Én elkezdtem a 90 napos fogyókúrát. Úgy érzem, hogy nagyon közeleg az a nyár. És hát rám fér. :twisted: Remélem jó sokáig bírni fogom. :)

Mikor lesz újabb találkozó?

Elisjud. A 25 dkg elég jó, ne aggódj. És 1 cicivel is képes lehetsz etetni a babádat. Nekem is óriás különbség van a kettő között. Olya annyira, hogy míg eszik 100 fölött simán az egyikből, addig a másikban 30 van. Azzal a 30-as cicivel le is álltunk már.

Viszont egy nagy óriás cumi lettem. :? Kisfiam képes éjjelente engem arra használni, hogy lóg 20 percet cicin kaja ürüggyel. Ha meg el akarom venni, akkor jön az üvöltés. Szívtelen anyuka. :roll:

Üdv:
Vendég
 


Vendég
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1174413909.62.jpg[/img] Marci Hallstatban [/img]
Vendég
 

 
 

Vera!

szuper a kep! En nem tudom elkezdeni, vagy nem akarom, de most is megdoglom annyira ehes vagyok. 7kor jottem haza spinnig edzesrol 1,5 ora, azota furdetes, etetes, es meg nem alszik nem tudtam leulni egy falatot sem enni, total ko vagyok, meg ideges. Ilyen meg nem volt. Most az apja van bent nala egy ideje csend van. Rajtam rohogott a gyerek. Szoval en inkabb nem keszitem ki magam egyelore idegileg, de jovohonapig turaztatom magam, hogy elszanjam magamat a dologra!:)))

Persela: nem hiszem hogy lesz masik, majd meselek! Ahogy most allunk nem latom mikor lenne esedekes. Ez van!:(

Ja fahazas tali aprilis 18-an lesz, ha jol emlekszem.

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Hello!

Vera, Marci "még mindíg" nagyon édes! Gratula az ácsorgáshoz!

Lívi megértem. Valahogy ez az időpont egy nagy humbug. Nálunk is hasonló volt az Uh. 20 embernek adtak három órára időpontot, fél ötkor kerültünk sorra. :( Úgy kell készülni, mintha egy félnapos kirándulásra mennél.

Niki, szerintem a sok torna már határozottan az első lépés a fogyáshoz. Ráadásul a leadott kilók után feszes maradsz. A diéta már csak a katalizátor lesz.
Azért a 90 napossal vigyázzatok. Tény, hogy általában nagyon hatékony, de nem mindenki bírja. Az egyik kolléganőm belebetegedett, a doki le is tiltotta. Szóval csak óvatosan.

Niki lehet, hogy Zsombi nem fáradt le napközben. Hagy had fárassza az apja, meglátjuk melyikük dől ki előbb. Van tippem. :) Bocs a kis gonoszkodásért. :oops:

Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 


Elfelejtettem: Én a Kalocsainál szültem, nem a Hajdúnál.

Judit

Kép
jud77
 
 


Jud: :)))))))))) Vegul Apanak 1:0.
De rajottem mi volt a bibi. TEgnap ota csinalom, hogy furdes utan kozvetlenul kapja a sinlacot, pedig o akkor mar csak a cicit szokta. Igy mire a cichez jut, amin altalaban mar el is alszik addigra annyira felporog, hogy mar csak igy tud elaludni, szoval holnap nem kap mast csak cicit, legfeljebb ejszaka tobbszor kelek. MEg holnap megdumalom a dokival, hogy akkor lehet hogy nem eleg a tejem, es tapozunk. MEglatjuk. CSak kitesztelem mar!:)

Igen a 90 napossal nekem is az a bajom, hogy meg nem akarom feladni a szoptatast emiatt! PEdig tuti abbamaradna, mert azert ez kemeny! Foleg egy viznap!

MEgyek veszhelyzetezni!

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


sziasztok!
én is kicsit depresszióztam, fejemre húztam a szoba sarkát :) kész vagyok az időtöl és a gyerektől, honnan van ennyi energiájuk?!?
Vera, írtó helyes a srácotok. Örülök, hogy volt sielhető hó!
Nikike, hogy hogy nem lesz másik? Remélem nincs semmi komoly gond.
Az normális, hogyha úgy jön meg, mint kb. szülés utáni első napokban?
Hajdún mi is sokat röhögtünk a szobában, de a legmurisabb pillanatok Saci nővérhez fűződnek.
A mi gyerekünk nem volt hasi és koponya UH-n, ez kötelező (lett volna?)??
Hízásról nekünk is annyit mondtak, hogy min 5dkg/hét legyen. Ne izgulj.
Jó éjt mindenkinek! Itykó

Kép
[/url]
ityko
 
 


Ityko!

Nem semmi szervi! Ez nalam agyban-lelekben nem megy. Meg nem! Most ugy erzem sokaig!
Mondjuk az kicsit megnyugtat, hogy mas is kiakad a sajat gyereken! :oops:
EN azt olvastam, hogy szoptatas alatt minden normalis ami nem az egyebkent. Ha jol emlekszem Te meg szoptatsz?!
csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Köszi-köszi. :)

Én egy csomó helyen olvastam, hogy 90 napost kismamák csinálták, és nem olyanok, akiknek majdnem 1 éves a gyerekük. És a tej megmaradt.
Amúgy nem éhezem, csak legalább nem korlátlanul eszem csokikát. :) Ja, a víznapot kihagyom, azért annyira sosem keményítenék be.
Vendég
 


Sziasztok!

Vera nagyon édes Marci :) Ez a kép óriási és még mindig irigy vagyok a síelésért :) Akkor tudtál Te is pihenni, ez szuper!

Nikike a múltkor írtad én csak most olvastam, hogy nem akarsz tápozni. Én azt gondoltam akkor, Zsombi annyira szép, egészséges mosolygós gyerkőc, hogy minek is? Nekem a védő néni még régebben azt mondta, adjak vacsira is főzeléket majd, ha Bence nem szokik le az éjszakai evésről, de leszokott. Így nálunk is a fürdés után már "csak" táp van amibe mi is bele alszunk és uzsgyi az ágy. Szerintem ezen nagyon nem érdemes változtatni mert ehhez ragaszkodnak a picik talán a leginkább. Drukkolok, hogy hamar rátalálj a jó megoldásra :) Ja és totál nem voltál a múltkor sértő Névtelen-nek :) és szerintem Te jól nézel ki és igen is látszik az edzés, csak így tovább! Bárcsak nekem lenne ennyi energiám és rá bírnám magam venni az edzésre, de lusta dög vagyok :)

Judit (Jud) lenne néhány gondolatom az etetésről, amit olvastam, meg védőnő mondott. Leírom, hátha ad egy-két ötletet. Szóval, lehet, hogy a Te kisfiad kicsit lassabban szokik hozzá a szilárd kajcsikhoz. Ha van olyan zöldség amit szívesen eszik akkor add azt, és mással egyelőre ne próbálkozz. Nem baj, ha csak 1-2 kajcsi van, amit tudsz adni, nem minden gyerkőc bírja a változatosságot. Ha meg gyümit szeret, akkor az is mehet. Én sokszor keverek a kajába almát, mert az a kedvencünk és azzal szinte minden lemegy :) fura ízlés. A banán is jól használható még spenótba is keverheted meg egy csomó mindenbe. Próbálkozz esetleg barackos krumplival (már ha szereti Barnabás a barackot :) Mi sokáig három kajcsit ettünk, almás-krumpli, sütőtök-krumpli néha almával és céklás-krumpli néha almával. Ezek édesek, Bence szívesen ette, bár a cékla néhány gyerkőcnél nem jön be. Aztán jött nálunk a sima gyalult tök, meggyes-krumpli banánnal és a spenót. Most már egész sokfélét megeszünk, de én még mindig óvatos vagyok, husit is csak most kezdtük. Nálunk is jobban mennek a gyümölcsök.

Bence is bepörgött ettől az időtől. Mi tegnap vendégségbe voltunk egy kb. egyidős kislánynál és próbáltuk mi mamák túlélni együtt a napot. Az én fiam 9-től du. 2-ig semmit nem aludt és utána is csak háromnegyed órát, szóval ezt egyedül nem bírtam volna elviselni, vagy én is leütöm Bencét mint Persela :) Így legalább tudtunk dumcsizni és a gyerkőcök is elég jól el voltak. Ma meg megyünk usziba, így a mai nap is próbálok fárasztani :)

Na megyek is mert vár a háztartás grrrrr!

Hajrá tavasz!
Ildi

Kép
mildiko
 
 


Szia lányok!

Gyorsan kezdjetek hozzászokni a gondolathoz, hogy a gyerekek először olyanok, mint egy Duracell nyuszi 1 elemmel, aztán két elemmel... mi a "4-5 elem van a seggében" állapotnál tartunk a Márkkal, fogalmam sincs, honnan van annyi energiája, amennyi, de ha a felét nekem adná, én még mindig fáradt lennék, ő meg még mindig pörögne... Ugyhogy fel a fejjel, ez már csak rosszabb lesz. Ja, és közben megtanulnak járni, beszélni, akarni...:-)

Nikike, olyan nő nincs, aki nem akad ki a gyerekén időnként, aki ezt mondja, hazudik!!!:-) Én most arra játszom, hogy már csak kb. egy év, és megtanulnak együtt játszani - nélkülem (legalább néha)...:-)

Márknál én is próbáltam diétázni szoptatás alatt, nem ment, most tudomásul vettem, hogy szopi végéig 5-6 kiló többlettel fogok létezni, de mozogni én is lusta vagyok, úgyhogy Nikike, legyél csak magadra nagyon büszke, hogy mozogsz!

Ityko, Saci nővéren mi is sokat nevettünk, bár a története nem is olyan vidám, valamelyik szülésznő elmesélte...

Holnap mi is megyünk vendégségbe, kétgyerekes család, velünk egyidős gyerekek, kíváncsi vagyok, Márk mennyire lesz hisztis. Ja, és be fogok menni az IKEÁba Budaörsön, megnézem a játszóházat, hátha néha oda is el tudom vinni a Márkot, mert itt a környéken nincs ilyen lehetőség, de úúúúúúúúúúúgy szeretném, ha néha más kisgyerekekkel játszana, nem velem...

Na megyek,megkávézok, amíg még csak a csajszi van ébren.

Pussz mindenkinek, és kitartás!

Felébredt a Márk..........

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok!

Ildi, Persela: csuda rendes csajok vagytok, de azert ne fenyezzetek. Nem tudnek menni, ha anyam meg neha az unokahugom nem ugrana be es nem vigyaznanak Zsombira! Egyebkent mostmar tok jol esik a mozgas, szoval hianyzik is ha nem megyek! Nem tudom miert vagyok ennyire hiu, azt hittem a gyerek megvaltoztat majd, de most meg Apa megtartasa miatt is fontos ez a jolkinezni dolog! Na mindegy!

Ildi azt akartam kerdezni, hogy mentetek szaunazni? Gyerekekkel, vagy egyenkent? Hogy birtak a manok? Szabad Nekik?

TAVASZT AKAROK EN IS! Ha ennyien akarjuk, csak jon hamarosan!
Pelle, Frusi, Tobbiek??? Remelem mindenki OK, csak elfoglalt!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Oké, Nikike, akkor nem fényezlek, de azért azt elmondom, hogy ugyan a Márknál még lehetőségem sem lett volna rendszeresen elmenni itthonról (két hónapos volt a Márk, amikor anyunak meghalt a férje, fél évig használhatatlan volt, utána is csak lassan tért magához, úgy mostanában mondom azt, hogy okés, közben két házat újítottunk fel, a párom egyfolytában háromszöget rohangált a két építkezés és a munkahelye között, csoda, hogy a kapcsolatunk túlélte), de most már anyu vigyázhatna a törpékre meló után, viszont olyankor már nekem nincs kedvem sem elindulni itthonról, pedig fél éve szemezek pl. egy jógatanfolyammal Velencén, csak este 7-kor kezdődik, mire hazaérnék, a Lénát már fektetni kéne, de az igazság az, hogy ezt is megoldanánk, egyszerűen csak lusta vagyok, én max. akkor járnék mozogni, ha a szomszéd házban, esetleg a verebi iskolában, szóval gyalog 2 percnél nem messzebb lenne valami rendszeres mozgási lehetőség...:-) Persze, jól kinézni normális igény, azért, mert anyukák lettünk, még nők is vagyunk, de nálam ez a hajfestésre, félévente fodrászra, szoptatás utáni fogyókúrára és a Léna születéséig a műkörömre korlátozódik (arra most már nem) Apa meg tudomásul vette, hogy ez van, néha ugyan célozgat arra, hogy mozogni kéne (neki is), de egyszer már végignézte, hogy szopi után tök szépen helyrerázódtam, ki fogja várni most is. Nekem egyébként (ha már a hiúságnál tartunk) legjobban az fáj, hogy már egy szoptatás után is a szép kerek melleim megszűntek létezni, a Léna előtt azt mondtam, hogy még egy gyerek, és utána esküszöm, megcsináltatom, de szerintem inkább megszokom, hogy mostantól a melltartó alapfelszerelés...:-(

Az időjárás meg kapja be!

Na pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Persela!

Akkor mozgasra fel! :P Tenyleg, nincsenek arrafele mas kismamak? Igy lehet hogy valos igeny lenne, ha szerveznetek tornat magatoknak. Azt gondolom, hogy egy kis kozossegben konnyebb megszerzni az altalanos iskola tornatermet, vagy valami kozossegi helyiseget, ha van meg ilyen?! Na nem csinalok Neked programot, csak hangosan gondolkoztam.:)
A parkapcsolat tulelese tenyleg csoda!? Mi kuzdunk rohadtul!:(
Zsombi alszik nyilvan addig mig ki nem mondom (leirom) ezt a par sort!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Nikike!

Én valahol (azon kívül, hogy rengeteg szempontból életünk legjobb döntése volt ide költözni) hatalmas öngólt rúgtam azzal, hogy itt vagyok itthon már 3. éve. Persze, vannak kismamák, de (anélkül, hogy bárkit le akarnék szólni, komolyan) meg kellett tanulnom, hogy hatalmas a különbség egy budapesti és egy bármilyen már vidéki gondolkodás között. Én meg 26 évig Budapesten éltem, pesti fejjel gondolkozom még mindig, nem tudok egyszerűen mit kezdeni az itteni emberekkel. Mások a gondok, más a mentalitás (most csak egy példa, a szomszédasszonyom, akinek augusztusban született a második fia, teljesen meglepődött azon, hogy a Léna még mindig szopik, ráadásul CSAK szopik.) Anno a Márknál is csodaszámba mentem a 6 hónapig kizárólagos szopival, én voltam a védőnő és a gyerekorvos kedvence... Emlékszel még, mit mondtam a cigiről, borról? Na, amikor megkérdeztem a gyerekorvost anyám férjének a halála után, hogy baj-e a feszültséget néha egy-egy pohár borral vagy egy szál cigivel enyhíteni szoptatás alatt, hangosan felnevetett (noha kicsit keserűen), hogy itt, ahol még mindig a pálinkás rongy a divat??? Pedig csak 50 km-re vagyunk Pesttől... Gondolhatod, hogy ilyen körülmények között milyen társaságom van?! Egyedül vagyok, mint a kisujjam... Ha anyukák közé akarok menni, akkor maradnak a barátaink Pesten, Győrben, stb... De helyben, a mindennapokban senki nincs, akivel egy kicsit beszélgethetnék. Csak a fiam...

A párkapcsolat túlélése meg tényleg egy csoda, rohadt nagy türelem, tolerancia, szeretet kell hozzá, hiszen egy gyerek mindenki életée alapjaiban fordítja fel. Beszélgetni, beszélgetni, beszélgetni, ez a mi titkunk, mindent kimondani, kibeszélni, még ha fáj is, ne maradjon tüske. Nekünk éjszakába menő beszélgetéseink szoktak néha lenni (viszont még együtt vagyunk!)...

Na megyek, hív a vasút, vár a Márk...:-)

Pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Na lányok, ugyan pakolni akartam, de még mielőtt eluralkodik itt a depi fíling, leírom én is magvas gondolataim. :lol:

Fel a fejjel, nekem egy barátnőm mindig azt mondja - még mielőtt panaszkodni mernék a pocakomra - hogy egy 6 hónapos kisgyerekes anyától senki nem várja el, h úgy nézzen ki, mint egy modell. Legyünk büszkék arra, h szülés után is csinosak maradtunk - ti, akik még néhány kilo pluszt éreztek magatokon, ti is!!!!lehet, h másnak fel sem tűnik ez - a 3. gyerek után ez már tuti vágyálom lesz csak.

Szerintem a férjek sem várják el, h egy év letelte előtt már tuti formában legyünk, ha igen, akkor jó lenne, ha belegondolnának, h anatómiailag is megváltozott a testünk azzal, h ott növesztettünk, kipréseltünk egy nem kis valamit - bocs Kami, de ez a helyzet. Önző lenne egy férj, ha azt gondolja, ide nekem a gyereket is - akit persze szoptasson a nő - és a feleségem mellei is legyenek a régi ducik. Lapos has - kicsit irreális elvárás azután, h a bőr nemtomhányszorosára nyúlt, nekem az is csodának tűnik, h ennyire "összemegy" szülés után.
Én úgy gondolom, h az attól való félelem, h a férjünknek már nem mi vagyunk a tuti macák, a mi félelmeinkből táplálkozik és nem az ő érzéseiket tükrözi. Ha elkezd 50 kilos nők után futkorászni, valószínűleg anélkül is megtette volna, h mi kicsit nagyobb feneket növesztünk és kicsit laposabb lesz a mellünk.
Persze a kapcsolat megtartásához azért nem árt nem elhagyni magunkat, én sem szívesen látnék magam mellett egy fésületlen, egész nap pizsiben rohangáló, tespedő nőt, aki ráadásul csak a pisis pelusokról tud véleményt nyilvánítani. Tehát egy dolog, h azért figyelünk, ne amortizálódjunk le teljesen, kettő, h megpróbálunk emberileg partnerek maradni, felnőttként, barátként viselkedni, amihez szerintem az kell, h időnként kettesben is vagyunk férjurainkkal. Tudom, tudom, ezt már kitárgyaltuk, nem szívesen mentek el otthonról gyerek nélkül - de én akkor is úgy érzem, kell a kettesben eltöltött kikapcsolódás.

Egy példa, aztán max azt mondjátok, ok, nálatok ez megy nálunk meg teljesen más a helyzet: tegnap megnéztük az Erkelben az Aidát, munka után rohantunk, épp csak lehuppantunk a székre, úgy néztünk végig 3 felvonást, h aznap még nem is volt időnk beszélgetni. Az utolsó szünetben leültünk egy kanapéra az előtérben és beszélgettünk, aztán becsöngettek, de mi csak ültünk és beszélgettünk és nem néztük meg a darab végét. Ha bementünk volna, este 10 után jutott volna arra idő, h beszélgessünk, de akkor én meg a Grey's Klinikát néztem, tehát másnap úgy ment volna dolgozni, h nem is szóltunk egymáshoz. (Remélem azért a sógornőm nem tudja meg, h nem ültük végig a darabot, ő vette a jegyeket :lol: )
Nekik nagyon nehéz mindent a gyerek alá rendelni, nekünk sokkal könnyebb, hisz állandóan a kicsivel vagyunk, tudunk örülni minden kis momentumának, de ők azért ebből kimaradnak azáltal, h napközben dolgoznak. Egyszerűen nem olyan bensőségesen élik meg ezeket a pillanatokat. Mi szoptatunk, de ha nem, akkor is mosolyogva figyeljük, h milyen aranyosan iszik a cumisüvegből, ők meg "csak" játszani tudnak vele. Adjátok a férjeknek oda néha a kiskanalat, üveget, stb, etesse ő, de ne úgy, h nyűg legyen, hanem hogy nézdd, milyen arcot vág, amikor spenótot eszi, stb.
Csak egy példa: amikor a férjemnek kikészítettem Kami ebédjének alapanyagait - neki csak össze kellett turmixolnia és pici tápszerrel ráhigítani - hihetetlen odafigyeléssel, aggodalmaskodással tette mindezt, és úgy érződött, h olyan műgonddal teszi ezt, mint amikor szabályzatot ír, mintha vmit tökéletesre kellene megoldania - pedig mi nap mint nap ezt tesszük, csak nálunk már rutin feladat.

A féltékenység meg csúnya dolog, dehát emberek vagyunk, de azért csak ésszel: még mielőtt beleélitek magatokat, h más iránt is érdeklődik a párotok, vegyetek nagy levegőt és hessegessétek el ezt a gondolatot. nemrég én is kezdtem beparázni, h biztos azért marad ott kollégabúcsúztató bulin, meg azért marad sokáig bent dolgozni, itthon meg fáradtnak tűnik, napokig nincs is jele, h megkívánná azt és engem - pedig nem egy másik nő van a dologban, hanem az, h dolgozik, aztán fürdet, aztán még a híradóról is lemarad, stb. Tudom, mert aztán mindig visszatér a régi kedv :lol:


Na nem személyeskedem tovább, csak azt szerettem volna sugallni, h próbáljátok más színben látni a dolgokat. Persze rossz taktika, h a homokba dugjuk a fejünket, ha tényleg baj van, de akkor meg hajrá, nálunk a helyzeti előny, végülis eddig is velünk osztotta meg az életét. A gyerekek meg azért vannak, h nyűgösek legyenek néhanap, aztán jönnek a sokkal jobb napok, amikor meg hihetetlen szeretetreméltóak, kacagnak, átölelnek...

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok!

Annyira sajnalom hogy nem tudtam jonni Merihez. :( Lattam a kepeket. Szuper volt a tali! :D Remelem hogy azert legkozelebb mi is tudjuk csatlakozni a csapathoz. :?

Minden betegnek mielobbi jobbulast kivanok! :!:

Mi is uj babakocsit kaptunk. :) Ugy volt hogy nagyon sokaig neztem az interneten ,hogy melyik a legkonnyebb, dontheto hattamlaval es labzsakkal. Tobb szor voltunk boltokban, nezegettunk. Aztan MiniManoban vettunk egy Pierre Cardin-t. Aztan itt a lakasban meg egyszer kiprobaltunk es azt vettuk eszre hogy az ules es a hattamla rovid nekunk. :( A ferjem persze ram szolt hogy miert nem neztem alaposabban a boltban? :cry: (pedig o is ott volt :evil: ) Ugy viszzavitt a boltba ezt a Pierre Cardin-t es vett helyette egy Neonato Piuma-t. Nagyon remelem hogy ez a babakocsi mar jo lesz (szerintem nem volt tul olcso :? 32.490 Ft).

Lanyok, olyan sokat irtatok megint, en meg csak az elozo oldalt olvasom :shock:

Amugy hogy vannak a babocak? Nalunk Anna mar 2 napja nem nagyon jo kedvu, estenkent sirdogal, jatszani sem akar se velem, se egyedul :cry:

Kép
katya
 
 


Ja, es azt akartam mondani hogy en is nagyon szeretnek reszt venni egy kozos setaban :roll: Majd szoljatok nekem is, hogy mikor lesz.

Puszi!

Katya

Kép
katya
 
 


Sziasztok !!!

Lányok !! Maja írt , hogy jól vannak, vidéken, szülőknél de ez a vacak babanet nem engedi be őt !!!
Így nem tud írni ! :twisted:

Nem tudom mi lehet , de jó lenne ha mielőbb meg javulna !!!!

Kátya !!! Mi is örülnénk ha legközelebb csatlakozni tudnál hozzánk !!!! :lol:


Puszi , sírunk

Kép


Kép
kati16
 
 


Csatlakozom az előttem szólókhoz: a kapcsolatért igenis tenni kell, ezek már nem a lila ködös diákszerelem évei. Egyetértek Adrival abban is, hogy ne vetítsük a saját komplexusainkat a férjünkre. Igenis bele kell gondolni néha az ő helyzetükbe is, eddig ők voltak a figyelmünk középpontjában, most meg a surranópálya jut nekik. Nálunk is vannak problémák, de meg kell oldani őket és nem kihátrálni. Én is akadtam már ki azon, hogy hazajön, átöltözik és megy focizni én meg küzdök a gyerekkel, de tkp. nem kocsmázik, casinózik, kurvázik (ez ikes ige?). + kellenek a közös élmények , a hajnali sétálásokon kívül is! Tessék színházba-moziba-múzeumba-kirándulni-sportolni-vagy ahova régebben szoktatok menni. és BESZÉLGETNI

Nikike, örülök, hogy nincs szervi ok, olyan ijesztően írtad.

József nagyon elcseszte ezt a zsákban meleget dolgot, jöhetne már a tavasz, bár nem is volt igazi tél.

Vidám estét mindenkinek- ma is kettesben leszünk törpördöggel, nekem ő a személyi edzőm (lábizmok-farizmok-hátizmok-karizmok és a rekeszizom alaposan megdolgozva nap mint nap, csak a hasam nő újból, ami a napi 1 csomag mártott mese kexnek köszönhető, de hát ami jár az jár)
Itykó
ityko
 
 


Sziasztok!

Panaszkodok egy kicsit, ilyen sz...r napom már rég nem volt. Bence reggel 6-kor kelt és 8-tól 11-ig nem bírt elaludni, pedig már 8-kor hulla álmos volt. Én csináltam mindent, altattam, nem altattam, hagytam sírni, nem hagytam, vittem sétálni (1 órát!) semmi :( totál kész voltam, aztán közösen bőgtünk egyet és amit sosem tettem ringattam a babakocsiban egyszer csak kidőlt és sikerült fél órát! aludnia :( Aztán elmentünk usziba, ahol az oktató csaj állandóan baszogatott, hogy nem jól tartom a gyereket, meg lefogom a mozgását, meg mit-tudom-én, mindenki szuper ügyes volt én meg a világ legbénább anyjának tartottam magam :? és iszonyúan dühös voltam, hogy basszus én fizetek havi X ezer forintot ezért és még csesztetnek is... Hát nincs sok kedvem legközelebb is menni. Most megint ordítás van, nem kell semmilyen kaja, szenvedünk nagyon. Persela hogy is van az a leütősdi? :wink:

Niki szauna bébivel van. 60 fokos szaunába megyünk be kb. 5-10 perc amíg felmelegszenek és kicsit megszáradnak. Nagyon jó, Bence élvezi, aztán mikor látom, hogy már melege van, kijövünk. Ja a kapcsolatunk nekünk is billeg, hol erre hol arra, most jobb, de a múlt héten többször is kiakadtam, hát a beszélgetés se olyan egyszerű, bár tudom, hogy ez jó megoldás... Na még az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha fürdés előtt lenne Sinlac, és utána már csak szopi? Régebben, mikor volt még tejcim én csináltam így, fürdés előtt táp, utána tejci és nekem tudod milyen kevés volt, de csak altatáshoz kellett és azon bealudt gyorsan és nagyon jó volt így. Az esti elalvással most sincsenek gondok, csak a nappalival... meg a hajnalival... Mozgást én is elhatároztam hogy majd tavasztól, de én mindig csak az elhatározásig jutok. Anyós jönne meg párom is vigyázna a gyerekre, de nehezen tudom elképzelni, hogy kihagyjam a fürdetést, vagy mehetnék hétvégén azt meg a családi együtt létek miatt nem szívesen... de lehet, hogy csak kibúvót keresek? Hm :)

Jaj nagyon rossz kedvem van, úgyhogy inkább most megyek, úgyse jön párom este 9-ig, megpróbálok valami vidítót csinálni a gyerkőccel...

Ildi

Kép
mildiko
 
 


Érdekes, hogy ma többen eljutottatok a leütősdiig...:-) Hmmmm... Akkor én is nyafizok kicsit...
A párom nem aludt ma itthon, tegnap reggel óta egyedül nyomom a kölkökkel, ma valami különleges világnap lehet (hidegfront széllel, a kedvencem), én ki akarok bújni a bőrömből csak úgy spontán is, a Léna most végre alszik, de ahogy a Márk csapkodja a játékait a földhöz, már nem sokáig, de ma a csajszi se akart sehogyse aludni, viszont ma is all day szopi van, már sebes mind a két mellem, ilyen se volt a születése óta, a Márk ma délután nem aludt, ehhez mérten kezd kibírhatatlan lenni és hol van még az alvás, nemrég beszéltem a párommal, fogalma sincs, ma mikor kerül elő, de korán már nem, ahogy én titkon reméltem, anyukámnak izületi gyulladása van a karjában, lehet, hogy megint ugrik a párommal a hétvégi randink, ha addig nem lesz annyira jól, hogy vigyázzanak a gyerekekre...AHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!

Ja, és a lakás úgy néz ki, mint ahol felrobbant egy játékraktár, majd ha végre hazahozza a párom az egy hete elvitt saját számítógépemet, letöltöm a fotókat, amiket ma csináltam és felteszem a képtárra, mindenki okulására! :roll: :lol: :roll:

Viszont állítólag jövő héten megint jön a tavasz, 16-18 fokokat igérnek - na majd meglátjuk! Ha sokáig tart ez az idő, bölcsibe adom a Márkot, hogy ne itthon tomboljon nekem nap mint nap... :lol: :lol: :lol:

Na jól kidurrogtam magam, pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok Csajszik! :lol:

Jól vagyunk, megvagyunk, csak egy másik fórumon, ahová írkálok, nagyon felpörögtek az események, :evil: nem kimondottan jó értelemben, de mindegy is.

De olvasok ám, plusz most megpróbálok írni is!

Elsijud, örülök, hogy végül minden rendben Livivel! Egyébként az eü.-ben egy csomó dolog nem is pénzkérdés, csupán értelmes, okos szervezés kérdése lenne... :(

Nikike, én szültem Hajdunál, tényleg félelmetes egy figura, őrületes szövege van. :lol: Mondjuk akik érzékenyebbek, és nem nagyon bírják az ő stílusát (vagy épp bal lábbal kelt), szóval nekik nem annyira jön be, de összességében én elégedett voltam-vagyok vele, és az is sokat elmond, hogy az Örsön mindig az ő rendelésén volt / van(?) tömeg. :wink:

Vera, síelésért irigy-irigy! :wink: :lol: Marci meg olyan sármos!! :D

Perselám, nem győzöm elégszer mondani, hogy minden elismerésem a két kisgyerekes anyukáké! :wink: Nem kertelek, nekem még egy gyerkőc is hatalmas kihívásnak tűnik, pedig alapvetően azért mi jól elvagyunk. :roll: Melltartó alapfelszerelés? Óóóó, nekem már a szülés előtt is, világéletemben az volt... mit nem adnék két számmal kisebb méretért, és talán akkor divatos inget, rendes blézert is kapnék magamra. :cry:

Párkapcsolat témában meg okosakat írsz (megint). :wink:

Nikike, Te pedig nagyon ügyes vagy a sportolással! Még ha nem is kezd el rögtön látszani, hidd el, meg fog térülni a befektetett eneregia - igazából már azáltal is megtérül, hogy jobb utána a közérzeted! :)

Adri, szeretem olvasni a "szösszeneteidet". 8)

Ildi, remélem, közben javult a helyzet... :cry:

Egyébként nem tudom, mi volt az elmúlt 1-2 napban, de Lillus is nagyon nyűgös volt (ma már szerencsére nem annyira), másfél órás ébrenlét után már nyüglődött, stb.

Most viszont gyakorolja a négykézláb mászást. :D Nagyon aranyos, már van, hogy nem rogy össze közben hasrafekvésbe. :)

Kép
frusi
 
 


Hali!

Vettem mindenkitol a biztato szavakat!

Persela reszkess, amint jon a jo ido, meglatogatunk a csapattal:)) Na mit szoltsz? :))))))))))))))

Reggel ac/dc re tancoltam gyereknek elvezte de en is :lol:

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Nikike, jöhettek bármikor...:-) Nyáron meg csinálhatunk egy nagy össznépi babázást a tóparton. Hétköznap, mert akkor nem szoktak (olyan) sokan lenni...:-)

Én is szoktam táncolni velük, olyan jó!:-)

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok!

Sose feledjétek, hogy minden rossz nap után jönni szokott egy jobb!
Kitartás.
Itt is mindenki panaszkodott a gyerekeire ma. De az enyém egy angyal volt. Reggel 8-ig aludtunk, igaz az utolsó 2 órában totál összebújva. De olyan szívet melengető érzés volt. :)

Ma, mint régen, összetrombitáltuk a szomszédokat egy közös vacsira. Régebben ez hetente ment, de most, hogy 8 felnőttre jut 6 gyerek és egy pocaklakó elég érdekes. Vetésforgóban nyomtuk a vacsorát. Már mindenkinél volt mindenkinek a gyereke. Van aki a földöm evett, közben a lábán a nagyobbak ugráltak. Kész voltam. De jópofa volt, de van még mit fejlődnünk.
Persela, azt hiszem én ma láttam ezt a játékgyár felrobbantást! :)

Holnap megyünk mi is babaúszni. Ide Budakalászra. Kíváncsi leszek, hogy mit szól Marci. Majd beszámolok.

Üdv:
Vendég
 


Hello!

Nikike megelőztél. Épp azt akartam írni, hogy na akkor látogassuk meg Perselát, hogy legyen egy kis társasága. :)

Du. enyém gyerek is nehezen aludt el, de egyébként jó fiú volt.

Ma bent voltam dolgozni, azaz egy megbeszélésen. Vittem a gyerkőcöt is és addig a kolléganőim, de főleg Áron vigyáztak rá. Szétcsúsztak tőle, minket meg mintha hájjal kenegettek volna.

Párkapcsolat ügyben egyetértek. Megbeszélés, odafigyelés, és néha igen is előtérbe kell helyezni a gyerkőccel szemben, és sokat segít a jó szexuális élet is. :) Ami nem is biztos, hogy mindíg olyan egyszerű amikor az emberben túltengenek az anyai hormonok, és nem elégedett a testével. És tenni, tenni kell .... érte.

Ildikó sajnálom. Nincs másik nap másik oktató az usziban? Vagy mond meg neki, hogy te vagy a VÁSÁRLÓ, és nem kevés pénzért bánjod veled ennek megfelelően.

Jól felpörgött most ez a babúszás. Szinte mindenki uszizik. :)

Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 


Hali!

Jol egy rugora jar az agyunk!:))

Igen a sex, azzzz fontoss:)))))) EN csak tudom?! :wink:

NA ma este kesz lettem magammal! Total szortelenites, frizura, arcfrissites, uj halo-sexi-fehernemu! Erre szerencsetlen Uram csomo munkaval 10 perce ert haza! Vegul is meg nincs vege az ejszakanak?! :wink:

Mondjuk most rendbe is jott az onbizalmam egy kicsit! Mar csak jobb ido kellene, hogy fel tudjam venni a vaszon cuccokat, az imadom a nyarban!:)

Ildi: tuti szoltam volna az oktatonak, hogy azert hatrabb az agarakkal! Forditva ul a lovon. Mondjuk lehet, hogy Te is kicsit erzekenyebb voltal a huzos nap utan. Lehet ezert vetted annyira bantonak.

Ma Zsombi is jo volt, csak sajna pont az alvasabol ebresztettem a dokinal, annak annyira nem orult! (9800g) Mondjuk rohadtul a sarkaban kell lennem egesz nap, mert mar mindenre fel akar es tud is kapaszkodni es szerintem mar azt skubizza, hogy tudna kiegyenesiteni a kis labait!:)

szep ejszakat Mindenkinek :lol:

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Most talatam, egy program lehetoseg holnapra?
http://velvet.hu/poronty/2007/03/21/ing ... lagnapjan/

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


nem tudom, ki hogy ér rá, de kifuthatunk az Állatkertbe, ha nem esik...mondjuk ebéd után? nyilván a gyerekek lesz...ják az állatokat, de engem érdekel, és ott is lehet sétálni.
Hmmm?

Már aki olvassa még addig.
Ha igen, írjatok egy időpontot és mi ott termünk a bejáratnál :lol:

Adri és

Kép
adri29
 
 


Nikike, remélem bevált tegnap az új cucc :)
Az állatkert 2 éven aluliaknak ingyenes, mi megyünk csajozni ma, de máskor szívesen betársulunk egy állatkerti sétára. Csabusnak a múltkor is nagyon tetszett a zsiráf. Hétköznap zárás előtti órában csak 600 pénz a belépő, igaz, akkor csak 1 órát lehet bent lenni, de úgyis átépítik a fél kertet és nagyon nagy része le van zárva.. és a kisorrszarvút sem lehet még megnézni :(

Úgy tűnik, mindenki tud majd úszni, csak mi nem..
Vidám napot mindenkinek, itt 7ágra süt a nap 8)
Itykó
ityko
 
 


Na mindegy, végülis úgyis el kell mennünk egy csomó boltba, könyv, kaja, ruha, posta :? legalább nem marad holnapra. És így, h a fele le is van zárva, nem is olyan izgi. :shock:

Nikike, én is kíváncsi vagyok az eredményre :lol:

Annyit Csabus is tud majd ösztönösen kalimpálni, mint Kamilla 2-3 alkalom "úszásoktatás" után :lol: :lol:

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok!

Nem vesztünk ám el, de nagyon lefoglal a költözködés a vita a építtetőkkel.
Sajnos semmi sem egyszerű.

Április 3án kedden ráér valaki? Kimehetnénk a ligetbe sétálni vagy az Állatkert se rossz 5let.:)
Mi fél11-től ráérünk!!!

Már hiányoztatok...

Puszi: Sziszike.

Bence kedden lesz 2hónapos.:)

Kép
sziszike1000
 
 


De lökött vagyok, Bence 27-én lesz 3hónapos!!!!!!!


Pusziiiiiiiiiiiii

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok !!

De jó lett volna , ha este még olvaslak titeket !!

Szép idő van mehettünk volna Állatkertezni , de sajna Zsolti elvitte a kocsit , nem tudom mikor ér haza .

Nikike !! Engem is érdekelne , mi volt ????

Sziszike!! Mi sztem ráérünk Ápr. 03.-án !! Mehetünk sétálni !!


Többiek ???

Puszka történés van megint !


Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Hello!

Ildi, bocs a faragatlanságomért, pedig úgy meg akartam köszönni a tanácsot. Szóval köszi a kaja infót, kipróbáljuk!

Nekünk ma állatkert nem igazán, ma mi is vásárolni megyünk du. De máskor ok. Én még nem látok el április 3-ig, de biztosak ok.

Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztok!

Nikike, mi volt? :oops: :D

Megvolt az úszás. tetszett mind a kettőnknek. És amilyen mázlisták voltunk ma egyedül lehettünk, így maximálisan tudtak velünk foglalkozni. Amúgy 4-en leszünk a csoportban.
Ildi, ha nem jön be az a hely. Járhatnál te is ide és akkor mindig taliznánk. Bár Budakalász nincs Budapesten, de messze sincs. Ez a hely tök kis családias, mindenki kedves. És egy csomó minden játékuk van.
Marci is ügyes volt. Még merülhetett is. :)
Nekünk nem nagyon játszanak ezek a du-i séták bent, mert mire odaérek ő bealszik a kocsiban, és akkor annyi a rendes alvásnak. :( Ez van. Majd a talikon talizunk.

Üdv:
Vendég
 


hali!

CSak beugrottam takaritas kozben!

Ja ja, minden ok, meg en is tetszettem magmnak az uj szerkoban :oops: Reszletekbe azert nem bocsatkozom, ha nem baj :lol: :D

Sziszike: aprilis 3/at beirtam a naptarba, addig kitartas! De hozd am Annat is ha lehet, Gyonyorusegemet!!! :P

Vera: Marci mindjart 1 eves, basszus???!! Rohan az ido!

Ityko otlete tenyleg jobb allatkert latogatasra! Na ha legkozelebb szep ido lesz!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak sajnos Erik betegeskedik. Meg van fázva, a felső légútjai teljesen készek, sokat hörög. Talán mintha kicsit javulna, na de nem szeretném elkiabálni. Ráadásul még tegnap egy előadást is tartanom kellett, ami miatt tegnap és tegnapelőtt anyósom és apósom vigyázott a gyerkőcre. Egy kis tündér volt, nagyon jól viselkesett, még betegen is sokat mosolygott és magyarázott feszt a nagyszülőknek.

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


Udv mindenkinek, most eppen Becsbol! :D

Mivel draga ferjemet alig latom, mert "turnezik", azaz alandoan uzleti uton van, igy most erre a 3 napra imi is elkisertuk. Jot tesz mindannyiunknak.Amig o mitingel, en kikocsikazok a 10 km arrebi kisvarosba, ami egy komplett bevasarlokozpont falu, es jokat nezelodok. 8) Igy kapott a gyerek cipoket fele arban mint otthon, meg jatekokat. Azt mondja meg nekem valaki, hogy amit otthon kineztem jatekot 7000 forint volt, itt meg 3500. Miert?

Nalunk semmi depi, gyerek a toppon van, raszokott a reggel 9es kelesre, es hogy delutanonkent 3 orat alszik egyhuzamban.(en is :twisted: ) es magatol felul ha van miben kapaszkodnia vagy valami erdekli.

90 napos fogyokuraval vigyazzatok!!! En korhazba kerultem miatta, felborult a menses, es majdnem kilyukadt a gyomrom. tulzottan betartottam a leirtakat. A 7 kg minuszbol 12 kg plusz lett, es utanna lettem terhes. :shock:

Viszont mivel hatekony volt, most kiadtak az ujabb verziojat, abban mar nincs viznap, ember es szervezetbaratabb lett, mert mas is jart hasonloan. Itt talalhato a leirasa az ujabbnak ha valakit erdekelne:
http://www.wellnesscafe.hu/reform_90.ph ... a6e22afe0a

Pusz

Meri

KépKép
lmarie
 
 


Sziasztok!

Köszi Vera az ajánlatot, vonzó ötlet, csak Budakalász tényleg nincs túl közel hozzánk. Még azért elmegyek megnézem milyen lesz a következő óra, mert lehet, hogy én is nagyon érzékeny voltam aznap. A hormonjaim is tombolnak, majd megőrülök, de aztán csak elmúlik ez is :roll:

Judit ugyan már :) én csak leírtam nálunk mi volt, ha tudtam vele segíteni, akkor nagyon örülök :)

Méri te kis világjáró :) Bécs?! De szeretem azt a várost, mintha előző életemben ott éltem volna :) néha lenne kedvem oda kiköltözni :) Gratula Bazsinak a felüléshez, Bence most próbálkozik a mászással. Már tudunk kicsit hátrafelé tolatni és oldal irányban is ellépeget a kezével :) előre még inkább elhasalunk, de szerintem napok kérdése és elindul a mászás.

Persela kíváncsi leszek a képre :) én is teszek ide egyet Bencéről és legkedvesebb kis barátnőjéről :D :D :D

Kép Bence és Orsi

Ja séta jöhet, de még 3-a nagyon messze nekem is. Állatkertbe is benne vagyunk. Kedvem most se sokkal jobb, de hátha jön a szép idő és akkor oké lesz.

Mindenkinek szép hétvégét!
Ildi

Kép
mildiko
 
 


Sziasztok!

Méri, ezen mér én is kiakadtam, hogy kint minden olcsóbb. Párom Amerikában volt és ott vett egy Fisher Price mozdonyt 30 dollárért, ami itthon majdnem 9000 Ft. Aztán láttam Bécsben is ezt a mozdonyt, igaz meglepve láttam, hogy 50 euro!!!!
Legszívesebben játkokat hoznák be kintről. :)

Én is a wellnescafen láttam a 90 npaos light változatát. Ennek szellemében csinálom. Meg ha nem esik jól, akkor leállok vele. De egyenlőre semmi gond, igaz az elején vagyok. De azért nem őrültem meg. Csak szeretnék karcsúbb lenni. :) És mivel apa tök bizonytalan, hogy mikor ér haza mindennap, ezért a futás csak néha-néha játszik be. A tornát meg nem szeretem.

Képzeljétek Marci beteg lett. Életében először most. 38,5 a láza. Éjjel minden órában 4x kelt, de amúgy reggel virgonc volt. Alig győztem pisit venni tőle. Aztán mentünk a gyerekorvoshoz. Megnézték a vérében is a CRP-t. Szóval minden rendben, csak valami vírus. Most lesz egy pár nap szívás, de remélem hamar elmúlik. MOst kidőlve nyomja a kocsiban.

Üdv:
Vendég
 


Egy séta?? :lol:
ityko
 
 


Sziasztok !!

Ityko ! Mikor ??? Remélem most gondoltad !! :lol:

Vera !! Marciról nagyon jó a fénykép !!! :lol: Csodára helyes !!!
Már annyiszor akartam írni , de most nem felejtettem el !!! Há-há !!

Méri !! De jó !! Te is előkerültél !!! Bécs !!! :lol: :lol:
Ott milyen idő van ??? Ha azt mondod , hogy százágra süt a nap én nem tom mit csinálok veled !!! :wink:

Éppen már megint tudatlankodni akartam , mert húztok evvel a 90 napos izével és én szokás szerint nem hallottam semmit róla !!
De !!!!
Szerencsére jött Mérikém és most gyorsan megnézem !!! :wink:

Ildi !! Bencéről is tök jó ez a kép !! Szóval már csajozik !! :lol:

Kaja ! Mi most próbálgatjuk , a sütőtök bejön a répa nem annyira !
ma kipróbáljuk a paris krumplit , hát kíváncsi vagyok !!

Emlékszem írtátok , hogy sokaknak bejött sokaknak viszont nem !

Mi is nyűgisek vagyunk már pár napja , de mostmár a fölső ínye mintha piros lenne . Mindent rágunk és sokat sírunk !! :evil:
Már most már kezd nálam is elszakadni a cérna ! Hajnalban rendreutasítottam , a kutya meg a mája !! Persze utánna jött a rossz anya dilemma .
Gondoltam rátok is, hányan írtátok, és arra is , hogy ez most én kihagyom!! De nem sikerült .

Mostmár egy kis pihi jól jönne !!


pelle !! Mi van veletek , még mindíg nem enged be ????????????

perselám !! Várjuk a képeket !! Ja, és rohanunk hozzád !!! :lol:


Sok -sok puszi nektek !!

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Vera !!! Nem írtam , hogy nagyon gyorsan gyógyuljatok meg !!!! :wink:

Gabi !! Ti is !! :wink:

De legjobb, ha úgy írom, hogy mindenki gyógyuljon meg !!! :lol: :lol:

Tündi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Puszka mindenkinek !!!

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!

Lanyok, van egy fontos kerdesem! :!: :!: :!:

Ma megkaptunk egy levelet Egeszsegbiztositasi Penztartol Anna nevere, amiben az szerepel hogy "mivel 2007.apr.1-tol az "eltartott jogviszony" megszunik" ugy a kislanyunk "e jogcimen egeszsegugyi szolgaltatasra nem lehet jogosult". :shock: Ugy hogy 2007.apr.1-tol a belfoldi szemelyeknek havonta fizetni kell az egeszsegugyi szolgaltatasert a minimalber 9%-at! :evil: (most kiszamoltam ez havonta 5.850 Ft !!! :twisted: )

Ti kaptatok ilyen levelet? Tudtok errol valamit? :shock:

Kép
katya
 
 


Szia Katya!

Nem tudom mi ez, mi meg nem kaptunk ilyen levelet!????

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Nem lehet valami felreertes, foleg amiatt, hogy az eltartotti jogviszony megszunik. Ez ugy hangzik, mintha valami idosebb szemelyrol lenne szo! :!: :?:

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Futok, szaladok, csak jelzem, hogy feltettem egy halom fotót a képtárra, köztük van rend1 és rend2 címmel a felrobbant játékraktár is (egyébként élőben sokkal szörnyűbb volt, mint ahogy a fotón látszik:-) )

Pussz, majd később, talán...

Ja, az eső meg monnyon le...:-(

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?