Mandula!
Én részben ellentmondok Antekirtnek: ihatsz rostosat is, ha jó esik. Igaziból nem számít, mit iszol, csak kellő mennyiséget (a túl sok se jó!). Persze azért pl. kóla és társait jobb elkerülni, rostosakat is injább a cikk szerint higítva. (Érdemes figyelni az így bevitt kalóriára is!!)
De az ásványvíz is tökéletesen megfelel.
Hízás: írtam, hogy nálunk nem volt meg most a kívánt súly, heti lebontásban csak 9 dkg/hét jön ki. Na de az első hónapban 1,5 kg-t, a másodikban is 80 dkg-t hízott. Összességében 2,73 dkg-t 3 hónap alatt. Úgyhogy engem egyáltalán nem izgat.
Meg sokat nőtt és sokat fejlődött is. Ő szeret hason lenni, nézelődik, komunikál, tárgyakat nézeget és ha közel van, akkor nyúl is utánuk.
Meg van elég pisis-kakis pelusa (sőt éjjel éppen a sok pisi a gond), nem hiszem, hogy ezzel a súlyadattal túl sokat foglalkozni kellene.
Tinu!
És azt próbáltad, hogy nem kelsz vele olyan korán, hanem hagyod mocorogni, esetleg simogatod, de nincs aktív dolog (beszéd, zaj)?
Pl. ma Simon 6-kor már tiszta éber volt, de én hasrafordítottam, aztán hagytam. Ez nálunk még reggel beválik, elszórakozik, aztán bealszik még valamennyit. Napközben is szoktam azt alkalmazni, hogy nem veszem föl rögtön, ha felébred,mert pl. a déli hosszabb alvásánál is látszik, hogy vannak éberebb periódusai az alvásának, amikor egy picit esetleg megébred, még sírhat is, de aztán nagyon hamar vissza is alszik rendesen. (Mondjuk Simonnál ez viszonylag könnyű, mert van maga által kialakított alvásrendje, így tudom, mikor aludna még.)
Antekirt!
Nem tudom, hogy van-e külön fiú-lány pelus. Olyat csak leszoktatópelusban láttan, ilyen kicsiknek nem.
Én is szoktam a kádba habosítani, de a tégelyt is odateszem, és a kényesebb részekre és a fejecskérr külön is kenek, amit persze lemosok.
Igaziból csak egyszer kell tégelyes, aztán azt ki lehet öblíteni és a tubusból bele lehet nyomni.
Niki!
Az biztos, hogy megérzik.
Az enyémek is. Pl. hiába alszanak tiszta mélyen, ha elmegyek, 5 perc múlva biztos ébredés van. Mondjuk apujuk nálunk nagyon ügyes, Simont is tudja kezelni.
Itt van néhány kép:
Séta:
Fürcsi:
Nézegetem a Legoembert:
Az autó is érdekes:
Elfáradtam, pihenek: