Új privát üzeneted érkezett!

Fiona felvettelek messengerre...majd én is mindjárt megválaszolom az enyémet..

KépKép
KépKép
makviraga

Fiona:)...a nevem nem is írnám ide ki rendesen, mert a munkám miatt elég sok zaklatás ért amúgy is az ügyfelek részéről, bár most GYED en vagyok, de biztos ami ziher:)..nem szeretném megkönnyíteni a feladatukat...Bár nem nehéz megtalálni...Hihi...látlak ám a messengernél is...nem vagy a gépnél:).Na tessék le is informáltalak:).

Képzeletbeli tű???Az igen!Akkor varrni fog ő is:):):)...

KépKép
KépKép
makviraga

Na egyébként tök jó hogy itt vagy, mert eddig sosem sikerült így senkivel összefutni mikor bent voltam.

KépKép
KépKép
makviraga

Fiona :)

Hát ezek a konyhai képek tutik. Azt hiszem egyezik az ízlésünk. :lol: :lol: :lol: Ilyeneket én is szívesen csinálnék. Neked ezek mind megvannak? A levendulás képen a háttér az anyagra nyomott, vagy az is hímezve van?

Mákvirág :)

Ez a magasságmérő is nagyon jó, sőt! Csak kinézted, vagy megvan a mintája is. Most aztán van választék. Ha megvan átadnád nekem is??

Lányok :)
Már régebben kérdeztem a többieket, hogy nincs-e meg véletletnül egy AOY kép, de azóta kicserélődött a garnitúra, hátha valakinek mégis.

Kép

És még egy ha esetleg van: MP Spanish mini cottage (nekem az ötös van, de szeretnék még kettőt)

Én sajnos nem nagyon tudok hozzájárulni a mintagyűjteményhez, de hátha egyszer nekem is lesz valamim, mi másokat érdekel.
Én a konyhába fűszernövények képeit hímezném az orosz oldalról, ha egyszer hozzájutnék. Zsálya, petrezselyem, kakukkfű és metelőhagyma négyes.

Nagyon jó, hogy így fellendült ez a topik.
A gyerkőcök nagyon aranyosak.

Andi :wink:
Tök szupi a konyhád.

Puszi,

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Szia Brigi!
Megvan a minta! Szívesen elküldöm.Küldesz email címet?

Amúgy szerintem is nagyon jó hogy így fellendült a topik:)..Dolgozunk rajta hogy lendüketben tartsuk:):):)...

KépKép
KépKép
makviraga

Brigi megoldottam az email cím kérdést, mert jó az emlékezetem:):):).Remélem nem baj!!

KépKép
KépKép
makviraga

Mákvirága
Elküldenéd nekem a Mici Mackós centit, amiről márc.13-án raktál fel képet? Nagyon megköszönném!

Orsi

avocado

Sziasztok!

Brigi a levendulás hátterében csak a cserepek vannak meg, az a 3, ami alúl van. Székek kapák stb. az anyagra lehet nyomtatva.

AOY képek begyűjtése nálam folyamatban van, tényleg egyezik az izlésünk. Konkrét elképzelés lenne, vagy minden érdekel?
Mp képpel sajna nem vagyok képben. :oops: Nekem azokból csak a nyári képek tetszenek, illetve ami nem havas. Bár, ha spanyol témájú, gondolom az se téli. :mrgreen:

Egész pici cserepes mintája van valakinek? Pl, levendula, rozmaring, ilyesmik. Potpuris zsákra kellene, szóval tényleg kicsi.

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok lányok!

Hűha, tegnap nem volt időm jönni (Apukámnak volt a névnapja), most meg nem győzök olvasni.

Fioona! Gyönyörű lánykád van :lol: Grétikém is így szokott aludni, hogy a kis kezét az arca alá teszi. Olyan édesek ilyenkor, nem?
Egyébként ha a gyerekek előtt varrok, akkor előbb-utóbb ők is akarják csinálni. Én már adtam a kezükbe igazi tűt-cérnát. Jól összegubancolták az egészet. :lol: De hagy gyakoroljanak :wink:

Brigi! Köszi a konyhai dicséretet, azóta próbálok olyan-de olyan rendet tartani. :lol: Csak nem mindig sikerül. :roll: :oops:

Most megyek az iwiw-re, ott sem jártam mostanában.

Andi

Kép
gandi75

Sziasztok!

Avocadó persze! Mondasz email címet ( ha közben korábban nem találok...)?

Fiona: tegnap még azt akartam írni, hogy engem egyátalán nem zavarna a sok sok kép a kislányodról:).Végülis ez a topik rólunk anyukákról (+efiről, aki még nem anyuka, de majd lesz:)) szól , akik egy kis plussz hobbival rendelkeznek (keresztszemes varrás), de azért elsősorban anyukák:). Szerintem tök jó képeket nézegetni gyerkőcökről, meg amúgy is pláne hogy ilyen györnyörűek.

Nekem vannak egész pici cserepes virágos képeim:):):)..míly meglepő):):), de lehet csak papíros formában, de lefényképezem neked szívesen, ha úgy látszik, meg a könyvtáramban is szétnézek...

Andi-gandi:Nekem nagyon tetszik az iwiwen az a szülinapos kép:).Nagyon édesek a gyerkőcök!

Mák

KépKép
KépKép
makviraga

Avocado:)nem kell..megtaláltam:).Gondolom az még él.

KépKép
KépKép
makviraga

Avocadó: elküldtem!

KépKép
KépKép
makviraga

juhéééj..lehet megvan egy számomra nagyon szuper minta, amit már nagyon régóta szeretnék:).Ismeritek ezt a mirabiliát: "In the arms of an angel" ?

így néz ki:

Kép

KépKép
KépKép
makviraga

Mák! Azért nem mindig szeretik így egymást :wink: Tudnak jókat civakodni. Apró hülyeségeken is, mint pl. ma reggel. Kicsi asztalnál kis széken ülve reggeliznek gabonapelyhet tejcsivel. Gergő nem a székét húzta az asztalhoz, hanem az asztal fogta meg, és elhúzta Gréti elől maga elé. Gréti bevágta a durcit, és addig nem evett, míg vissza nem sikerült húzni elé az asztalt. És ez csak egy kis szösszenet. Azért általában Gergő piszkálja Grétit.

Megyek, mert kakilt a gyerek és kiabál, hogy mikor jössz? :oops: :lol:

Andi

Kép
gandi75

Elrendeztem Gergőt :lol:

Ja, és tetszik ez a kép, csak mégsem az én stílusom. De azért jó.

Ma voltak a nagymamámnál, régebben ő is sokat hímzett, varrt, és van megmaradva egy csomó fonala. Azt mondta, hogy nekem adja, mert ő már nem lát rendesen és már úgysem fog varrni. Egy kicsit szomorú belegondolni, hogy régen olyan gyönyörű párnákat, terítőket varrt, most meg már nem tud varrni. :cry: Egyébként jó egészségnek örvendenek (kopp-kopp-kopp), csak hát 73 évesen már nem olyan jó az ember szeme. Mi is ilyenek leszünk öregen? Olyan fura elképzelni.
Na most jól elgondolkodtam a hülyeségen, bocs. :roll:

Kép
gandi75

Andi -gandi: aranyos volt ez a szösszenet a gyerkőceidről:), meg ez a kakilós kis elbeszélés se semmi:):):).

Nagymama kor...hát őszintén szólva esküszöm nem vagyok pesszimista, de tuti nem élem meg ezt a kort....bár lehet ki tudja, de egyenlőre nem ezt érzem.Nálunk a nagymama 85 éves lesz ápr.20-án és kertészkedik bőszen:). Képzeljétek úgy hajol hogy ihaj csuhaj én meg csak lesek a fájós hátammal..lehet nekem így le kéne pattannom úgy maradnék aztán egy hétig négykézláb kéne közlekednem, mert nem tudok kiegyenesedni...

Az angyalka nekem sem illik ide bele a környezetbe egyenlőre, de nagyon tetszik. Tesóm keresztszemezik és a lánykámnak varrja ezt az angyalkát....Magától, nem én választottam, viszont az ő kislánykája meg duzzog, hogy neki miért nem varr ilyet..az a minta ami alapján ő varr egy PM minta..és nagyon bonyolult.ezért örülök, hogy a keresztlányom angyalához meg tudtam szerezni ezt a mintát.:)Azt mondjuk még nem tudom ki fogja neki megvarrni....

Képzeljétek lánykám kanállal eteti apját:):):)...röhögök..nagyon vicces...persze üres tálkából...na igazi kis jószívű...jaj asszem most én jövök:):):)...mennem kell evést színlelni:):):)...Juj de jó.Olyan jókat játszik a csajó, pedig még olyan kicsike:).Lányok képzeljétek: egy kanál nekem , egy neki:):):)...nagyon vicces.

KépKép
KépKép
makviraga

Sziasztok :)

Fiona :)
Abba az AOY képbe szerettem bele, aminek a képét beraktam. De a többi is tetszik, csak az orosz oldalon sajnos elég rossz minőségűek az AOY-ok. Ennek például az alja egész jó, de a teteje és a nagyobb baj, hogy a jelmagyarázat is, olvashatatlan. De már odáig fajultam, hogy meg is venném eredetibe, de már sztem nem is árulják ezt a mintát.

MP-ből meg sorozatot akartam csinálni a spanyolokból. Egyet kaptam már Máktól, de még mindig hiányzik egy a háromhoz.

Csajok :)
Nekem nem megy, hogy egyszerre netezzek is, meg hímezzek is. Hogy csináljátok? Vagy nem írok, vagy nem haladok. :wink:

Úgyhogy megyek is és hímzek.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Hehe, most apával újságot olvasunk:)..Nekem egy csomó új dolgot csinál a lány:)...úgy élvezem..Ti már persze mind túl vagytok (efit kivéve) ezeken az élményeken...Tök jó:)!

KépKép
KépKép
makviraga

Brigi: ott több is volt, csak egy volt közte ami neked kellett?

KépKép
KépKép
makviraga

Ja és egyébként ilyenkor én sem haladok:):):)...de majd mindjárt cserélünk a férjikével ő jön honfoglalózni és akkor én varrok:).

Ja igen fiona lefényképeztem neked az egyszerű cserepes növénykéimet. Nem tudom mennyire látszik..ezek papíron vannak nekem, de gondolom le tudom fényképezni..

Kép

Hát nem tudom mennyire látszik...van tulipan, ibolya, nárcisz, játszint meg krókuszka..rém egyszerű minták..

KépKép
KépKép
makviraga

Kép

Na azért így jobban látszik, csak a térdemen fényképeztem és azért ilyen görbe.ha tetszik normálisan is leszedem, hogy számolható legyen.

KépKép
KépKép
makviraga

Kép

Itt a másik fele:).Szólj ha tetsz.Most menek picit.Majd benézek később! Sziasztok! Mák

KépKép
KépKép
makviraga

Sziasztok :D

Végre sikerült lekicsinyítenem a kész munkáimat, íme:

Ez keresztszemes, Gergőnek csináltam:
Kép

Ez goblein, még nagyon régen csináltam és most Flóránál van:
Kép

Mák
Még nem néztem a mailt, de előre is köszi! :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

De sokat írtatok! :shock: :D
Mák tetszenek a képek, jöhetnek!!!! :wink:

Avocado, ha jól emlékszem Andi is ezt a képet varrja. :wink:

Nálunk nyuszi kész, Lilla pedig rendületlenűl próbálja lenyúlni a "szépn"-t ahogy ő hívja. :mrgreen:
Megyek, mert írtó lassú a babanet, nincs türelmem kivárni. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Lassúúúúúúúúú ez a babanet.

Fiona: Köszönöm a képeket átjöttek.

Mák: Sajna nem jöttek át a képek, de az msn vissza igazoltam.

Ja!!!!! Megjelöltelek benneteket az iwiw-en én is fent vagyok.

Sziasztok.

Kép

móni
bedmona

Sziasztok!

Fiona én is úgy emlékszem Andi-gandi is ezt varrja:).

Orsi nincs mit.:)

Menek mert csajóm megint etet . Fontos feladatom van:):):):).

KépKép
KépKép
makviraga

Lányok! Jól emlékeztek, és is ezt a Micimackós naptárt csinálom (immáron egy éve készül :oops: :lol: ) DE! Már az októbert csinálom. Én csak ránézésre válogatom a színeket, és tegnap a nagymamámtól szermányoltam egy olyan jó barnát, amivel a faleveleket fogom varrni. Olyan színátmenetes, hogy tarka-barka lesz a levél. Nagyon tetszett, így tegnap éjszak fél 12-ig varrtam. :lol: Na ma reggel fél 7-kor alig bírtam magamhoz térni.

Avocado! Te hogy keretezted be? Mert én már azt nézem, hogy olyan nagy, hogy fog minden irányban szépen kisimulni?

Én azt hittem, hogy a mi gépünk sz.rakodik, mert nekem is olyan lassú a net.

Mindjárt megyek a gyerekekért, csak ma tornaórájuk van, így még benézek az iwiw-re is.

Mák, Fioona! Visszaigazoltalak Titeket.

Puszi: Andi

Kép
gandi75

Taraam...most néztem már középhaladó lettem:)...biztos azért mert sokat dumálok...mindjár régi leszek már:):):):)..

Fiona nem felejtettem ám el az ígéretem..lefényképezem...de lehet csak holnap.holnap is jó?Reggel?De ha ma kell szólj megcsinálom, de most lusti vagyok és ejtőzök:):):)...de azért ha akarod megcsinálom neked...de ha jó holnap is, akkor holnap:).

KépKép
KépKép
makviraga

Mák! Hogy tudtad kicserélni a képet az avatarodban? Nekem is ott vannak a gyerekek, de fogalmam sincs már, hogy tettem oda :oops: Akármekkorára kicsinyítem, mindig kiírja, hogy "nem lehet több, mint 6kB" :evil: Olyan kicsire már nem tudom :oops:

Pedig már szeretném egy kicsit frissíteni.

Andi

Kép
gandi75

Na legalább a vonalzómat sikerült átállítani. :lol: Bár a kép nem a legjobb :roll: Majd holnap még lehet keresek egy jobb képet.

Kép
gandi75

Andi-gandi hát én a pixelt kicsinyítem: a nagyobbik méretét 80-ra..képnézegetőben resize alatt...azt hiszem annyi lehet az avatar kép...aztán kiixeltem a jelenlegi avatar törlését a profilomban aztán meg tallóztam az újat a helyére.Mert már untam azt a régit és gondoltam egy kis frissítés nem árt, így ma összedugtuk a fejünk a babócával aztán itt vagyunk ni:).Jó az új vonalzód:)!!!

KépKép
KépKép
makviraga

Andi
Én mindig elviszem a Brico Store-ba és ott nagyon olcsón megcsinálják és szépen is. Ők értenek hozzá, stépen kisimul, igaz és előtte mindig kivasalom és gondolom úgy könnyebb nekik dolgozni. Ez a nagy kép volt 1800 Ft körül.

Mák
Mégegyszer köszi! Már szedegettem is le mintákat! :wink:

Sziasztok :D

Orsi

avocado

Sziasztok új regisztrált vagyok két gyerkőcöm van és nekik szeretnék micimackos képeket varni meg kis vakondosat ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon szépen meg kőszőném rila03@gmail.com
rila

Avocado örülök, hogy sikerült:).

Fiona nem felejtettem ám el, most rohanásban vagyok, de délután 16-17-18 körül...lehetőleg minnél korábban jövök aztán küldöm neked:).

Sziasztok! Mák

KépKép
KépKép
makviraga

Rila :)
Kisvakondból küldtem neked mintát.
Micimackósból nincs nekem kigyűjtve csak magasságmérő. De a többiek biztos segítenek.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Fiona elküldtem.Nem tudom mennyire fogod tudni leolvasni...a rács 5 négyzetenként van.

KépKép
KépKép
makviraga

Sziasztok!

Régen én is sokat jártam erre,de leült a topik :(.Örülök,hogy most ennyire fellendült :).Nekem is rengeteg mintám van,főleg MP,de olasz újságból beszkennelt szuper tájképektől a kiegészítőkig mindenféle,szívesen küldök is :).

Brigi

nekem ha jól néztem, a 6-os Spanish MC van meg,ha érdekel még,akkor küldd el az emalied priviben :)!

Ui:szuperek a kész képek :)!

Üdv,

anyapoc

Anyapoc :)

Köszi, de pont a 6. kaptam meg már mástól is. Lehet, hogy nincs is több?? Csak a sorszámból gondoltam, hogy lehet több is. Na mindegy.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi

Hát szt megvan a többi is, MP oldalán meg tudod nézni,de ezek szt ennyi került ki "forgalomba" :D:D:D...
Azt tudod,ha regisztrálsz az oldalán,minden hónapban egy általa megadott mintát ingyen letölthetzs? :)
Én most a Mini cottages-eket csinálom (húúúez jól néz így ki :D),de asszem egy élet is kevés lesz,hogy mindent megcsinálják,amim van tőle :wink:....
Hát ha esetleg más érdekel tőle,akkor szívesen küldök :)!

anyapoc

Sziasztok Lányok!

Üdv a régi újaknak és az újaknak is!!

Rila micimackós gyűjteményem nekem sincs..van ez a naptár, amit itt többen varrnak annak meg tudom mondani a helyét honnan tudod leszedni, de ennyi.Ha látok vmit szólok.

KépKép
KépKép
makviraga

:):):)Tadaaam:)! Jó reggelt az ébredőknek:)!Most én lettem a legkésőbbi és legkorábbi ezen az oldalon.:).Ezt nem hagyhattam ki:). Nost bizto azt hiszitek gyagyás vagyok:).

Rila sikerült micimackót szerezned?

Na megyek még kicsit aludni, mert azért nem járja, hogy itt gubbasszak hajnali fél hattól:):):):)...Csak megnéztelek benneteket:).Ébren tartom a topikot, amíg ti alszotok:):):):). Sziasztok! Mák

KépKép
KépKép
makviraga

[quote="pbrigi"]R írta:pbrigiila :)
Kisvakondból küldtem neked mintát.
Micimackósból nincs nekem kigyűjtve csak magasságmérő. De a többiek biztos segítenek.

kőszőnőm szépen a kisvakondot nagyon jó lesz a fiam már le is csapot a repülősre, hogy azt varjam meg neki
rila

micimackot még nem sikerült szereznem de nagyon tetszik az amit az avokadó megcsinált és az is jó ha címet irtok honnan tudok letölteni kőszi
rila

Rila

Nekem van 2 micimackós mintám.Az egyik egy óraszámlap,de a számokat nem muszáj ráhímezni :wink:!
Hova küldjem?

Mákvirág

Üdv neked is :)!
Alvás,gubbasztás helyett keresztszemezés? :wink: :D:D:D

anyapoc

Rila

És csak olyan érdekel,amin csak Micimackó van?Vagy olyan,amin a többiek is? :)

anyapoc

Brigi

Megnéztem,az ő oldalán is csak az 5-ös és 6-os van :roll:....

anyapoc

Mák!

Én hajnali 7-kor már gyereket etetek, öltöztetek, meg magamat próbálom felébreszteni. :wink: Sajnos nem mindig van időm reggel is bekukkantani. :cry: Ahhoz egy fél órával korábban kellene kelnem, de azt nem vállalom be. :roll: Mert akkor ilyen lennék egész nap :shock: És ha nem is írok, de azért mindig olvasok :P

Lányok! Van egy hülye kérdésem. Ti miben tartjátok a varrós cuccokat? Én már kinőttem a mostani kis dobozomat, és venni akarok valamit. De olyat, ami praktikus, elfér benne a pamut is, a készülő mű is, a keret is, az olló is, stb. stb. Kosárka, dobozka? Ötleteket kérek szépen :lol:

Most mennem kell valami kaját csinálni az uramnak. Meg a gyerekek is úgy rászoktak, hogy hazajönnek az oviból, és estig esznek. Mondtam már nekik, hogy nem kaptok semmit az oviban? Erre a válasz: nem. Hihi!

Kép
gandi75

Gandi

Bocs,hogy belekotty :),én a Zuram egyik cipősdobozában tartom...illetve bakancs,így szép méretes a doboz :D.Na nem olyan szép :roll:,de baromi praktikus :D!

anyapoc

Sziasztok!
Keresztszem hajnali fél hatkor???Hát azért annyira mazohista nem vagyok, olyankor még alig látok:).Én este szoktam:):):):).Leginkább éjszaka, mondjuk olyankor sem látok, de legalább nyugi van körülöttem, nem nyüzsög a csajó, nincs házimunka, amit meg illene látni stb..

Gandi egyébként én az éppen folyamatban lévő varrást általában ilyen ajándékos dísztasakban tartom.Mindig akad újabb, mert ugye valaki mindig kap. (általában a legnagyobba, de a ráma pont elfér a közepesben is, az éppen aktuális fonalat azt ferreros dobozban, azt szépen el lehet fektetni benne, a levágott fonaldarabkákat ugyan itt egy kartondarabra feltekerve.

A használaton kívüli fonalak cipősdobozban laknak nálam is, amennyire tudom színek szerint szétrakva. Ha csúnya a cipős doboz: szalvétatechnikával lehet csinosítani...mondjuk én fiókba tartom a cipős dobozos fonalaimat és emiatt nem foglalkozom a külsejével:).Eleinte vágytam egy varródobozra, de ha utazok azt úgysem cingálom magammal, egy ilyen kis díszszatyor meg könnyen besuvasztható vhova és könnyű előszedni, meg rámolni is benne. Meg a férj is kevésbé morog, mintha egy dobozkát akarnék még betuszkolni vhova.Ollóm is ott van, pontosítok, ollóm nincs, mert én a körömcsipeszt használom cérnavágásra.Gyerekbiztosabb, meg ha elalszom vele éjszaka kevésbé áll a lábamba:):):):):)... Gyerkőc, férj tudja a dísztasak az tabuhely nekik:).

KépKép
KépKép
makviraga

Mákvirág

:D:D:D...pedig aszittem hajnalok hajnalán nincs is jobb ennél :wink:...én is este szoktam egyébként,mert tényleg nagy a nyugi :).

Kérdés: a fonalakat hogyan tárolod(tároljátok)?Nekem is rengeteg van,vettem anno akciósan is,nem sokat használatm még ezekből pl.,de egyszeráen nem tudok olyan ötletet,amivel úgy tudnám tárolni,hogy ne keveredjenek összevissza(már ha értehtő,mire gondolok :roll:)...azt láttam,hogy vmelyik internetes kézimunkaáruháznál árulnak tartót,de abba sem fér bele mind...Szl így nálam maradt az ömlesztés,ötletem nincs :(....

anyapoc

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?