Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nemrég tudtam meg, hogy kisbabát várok, 6 hetes a kismanóm. :)

Már sikerült kiválasztanom a kórházat és egy szimpatikus doktornőt, amikor kiderült, hogy a drága eü. miniszter legújabb rendelete értelmében elvileg megszűnt a szabad kórházválasztás, és csak a kijelölt kórházban szülhetnek a nők.
Ha ez még nem lenne elég, nyárra tervezik a választott kórházam bezárását :( :(

A kérésem a következő lenne: véleményeket, tapasztalatokat szeretnék kérni tőletek az Uzsoki utcai szülészettel-orvosokkal kapcsolatban, mert április 1-től körzetileg ide tartozom. Sajnos még sosem jártam ebben a kórházban, és nem ismerek senkit, akinek lenne bármiféle tapasztalata :(

A segítő véleményeket, hozzászólásokat előre is köszönöm! :)
Vendég
 


Sziaszok!


Jud: de jo Neked, meg ahogy olvasom a tobbieknek is csak jot tett a talakozo alvasugyben. En meg csak szivom a fogam, hogy igy megfingatott a gyerekem!:) De ma vegre aludtam, mondjuk 10 kor mar aludtam.

elsijud: bulizni en???? Mondtam ilyet? Ez nalunk a csajokkal most kimerul egy vacsiban! az Orson a DonPepeben, tekintve hogy a masik lanynak meg 10 honapos a babaja. A harmadik meg egyelore csak vagyik!

MEri, nekem meg most is lelkiismeretfurdalasom van, hogy otthagytunk a trutyi kozepen! De annyira jo volt! Tenyleg tudtunk dumalni!
Este vegre APaval is beszeltunk es ez jot tett nekem, nem is tudom korabban miert nem. Lehet hogy most csak volt ido ra, nem tudom, de annyira megkonnyebbultem, es oldodott a feszko is bennem!

Kedves Nutella!
Nem szeretnek baratsagtalannak tunni, tavol alljon tolem, de lehet hogy ha kicsit visszaolvasol a hozzaszolasokban (nyar kornyeken, kora osszel volt sok szules), sokmindenrol talalsz infot boven, mert szerintem mi mar leragtuk ezeket a csontokat es Nekem mondjuk nincs sok kedvem ujra irni a dolgokat.
Sot, tervezzuk egy ideje (vagyis Pelle kollegano), hogy osszegyujti a szulestorteneteket es kitesszuk valahova, talan nyilvanossan, ezt meg at kell beszelni, es akkor az is adhat nemi tampontot. Ezert talan kesobb is erdemes ide benezni. Azt talan altalanossagban elmondhatjuk, hogy jo korhaz az Uszoki, szuleszet szempontjabol, nem egy Telki a kenyelmi szempontokat tekintve, de szakmailag jo.

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Nikike nem úgy gondoltam, hogy most hagyod ott Zsombit rendszeresen egy jó kis táncos mulatság kedvéért, de én úgy vettem ki a szavaidból, hogy korábban azért volt pár ereszd-el-a-hajam táncos buliban részed... :lol:

KépKép
Kép
elsijud
 
 

 
 

Elsijud: ja az volt!!!:)Ű)Ű)Ű
Parszor voltunk Cuba Libreben (Mammut), Dock es tsai a Szigeten, London Soho, Port Side, de az regebben! Nyaron meg ZP es Rio!

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Hello!

Csinálhatnánk olyat, hogy írunk egy ált. tájékoztatót (személyeset, nem brossúrásat), és véleményt a dokikról, és ha valaki Nutellához hasonló kéréssel fordul hozzánk akkor elküldhetnénk neki priviben.

Mit szóltok?

A hozzászólásainkból kimazsolázni azért elég macerás. Írtunk nagyon sok infot nagyon sokszor.

Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztok!

Kedves Nikike!
Sajnálom, ha túl nagyot vagy nehezet kértem. Nyilván úgy kezdtem, hogy böngészgettem a régebbi hozzászólásokat, de gondolom Neked sem lenne túl könnyű 96 oldalt átolvasni lapról lapra.
Véleményként nem 20 oldalas regényre gondoltam, csak pár bíztató szóra a kórházról, vagy egy-egy megbízható doki nevére, akire rá merem bízni magam és a babát.
Sebaj, miattam tényleg ne erőltesd meg magad, majd érdeklődöm máshol. Ja, és természetesen én sem akartam barátságtalannak tűnni, ahogy Te sem...

Jud77-nek köszi a kedves hozzászólást. :)
Biztos sokan értékelik majd az összefoglalót, mivel több kerület-több beteg fog az Uzsokihoz tartozni a jövőben.
Vendég
 


Szia Nutella!

Tenyleg megegyszer elnezest, ha serto voltam, mint irtam, nem allt szandekomban, csak az altalad is emlitett valtozasok miatt mostanaban sokan tevedtek hasonlo keressel, kerdesekkel errefel, azert gondoltam, hogy nem biztos, hogy mindenkinek egyenkent kellene valaszolnunk. Ha jol emlekszem volt olyan, hogy nem reagalt senki a kerdesre. Jud otletet maximalisan tamogatom, mint ahogy Pelleet is.
Sajnos nem irtad, hogy mar bongesztel ebben a topikban.
Nem azt mondtam, hogy 96 oldalt olvass vegig, nincs is jogomban ilyet kerni, miutan en is csak egy szimpla felhasznalo vagyok.

udv

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Először is nagyon szivesen, máskor is! Örülünk hogy jól éreztétek magatokat!
Csak most tudtam visszaolvasni, mert közben kocsikáztunk 220 km a nagyihoz. :lol:

A sajttálat a Judit készitette!

És köszönjük a sütiket, tésztasalit, fagyi, sajtot, és mindent ami hoztatok. Én még másnap is ettem a rétesből reggelire, a tiramisu meg aznap eltünt még. :twisted:

A takaritás miatt meg ne legyen lelkiismeret furdalás, becuccoltam a gépbe, kidobtam a szemetet és kész is voltam, a kisur meg az etetőszékében eljátszott addig.

Adri: ottmaradt a partedlitek!
Judit: szerintem a friss levegő kidöntötte azt a gyereket. :lol: :lol: :lol:

Nyáron is lehet majd jönni hozzánk, addigra a kert is rendbelesz rakva (bizatóak az előjelek rá), és lehet partizni.

És ma végre apa is hazajön, igaz éjszaka, de itthon lesz!!!!! :P

Pusz

Méri

KépKép
lmarie
 
 


Nutella: tényleg nemigazán tudunk neked válaszolni hogy smint mennek a dolgok az Uzsokiban idéntől, mert annyi minden megváltozott. Azt se tudjuk, hogy választhatsz e orvos, bemegye a szülésedre, mert azt rebesgetik, hogy azért külön kell fizetni, és lehet hogy átalakitják a szülészetet.

Viszont! A kórház tart szülésfelkészitő előadás sorzatot a kismamáknak, ingyenes, szerda délutánonként szokott lenni. Hivd fel a kórházat, és kérdezz rá, mert most is van,vagy kérdezd meg a 2007es topikosokat, ők talán tudják. Menj el rá, és minden kérdésedre választ fogsz kapni, ők már tudják, hogy alakulnak a dolgok, és megismerkedhetsz más kismamákkal, és kitudjátok cserélni a tapasztalatokat.
Ha a babaápolás érdekel (arról is van előadás) összefoglalót találhatsz a 20 v 21 oldalon, Frusi irta!

Üdv

Méri

KépKép
lmarie
 
 


Sziasztok Csajszik! :lol:

Méri, nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk menni a talira, de ha lesz még ilyen "kertiparti", nem úsztok meg minket! :lol:

Tényleg jól tettem, hogy itthon maradtunk, mert épp keddre lettem legbetegebb, aztán szerda estére Lillácska is elkapta, alig akart szopizni, éjjel fél 3-ig fel-felsírogatott, köhögcsélt, láza is volt :cry: de mostmár szerencsére jobban van, már csak orrszívózni kell.

Még én sem gyógyultam meg teljesen, de azért jobb a helyzet. :)

Ja, azt hiszem, még nem írtam, voltunk a minap tanácsadáson is, 7.280 gr és 71 cm a kis hölgy. :lol: Végig kurjongatott a rendelőben, neki aztán mindenről van véleménye! :wink: :lol:

Judit, gratula az átaludt éjszakához! Ez az "általános tájékoztató" jó ötlet. :lol: Aztán majd, mint a stafétabotot, átadjuk a 2007-eseknek, és aktualizálhatják. :twisted: :wink:

Sziszike, annyira szépek vagytok!! :D :D

Na, megyek, meglesem a táron a talis képeket, ha már elmenni sajnos nem tudtunk.

Kép
frusi
 
 


Szia Nutella!
Én a Csapó Csabához járok május végére vagyok kiírva.Nagyon rendes és a sógórnőm is nála szült tavaly és meg volt vele elégedve.Az Örsön van a magánrendelője ha gondolod megadom a telószámot meg a címet.Én úgy tudom hogy nem vezették még be az ügyeletes dokinál való szülést és nem kell külön fizetni a szülésért(dokimnál rákérdeztem)Bár ezek olyan dolgok amik napról napra változnak.Maga a kórház elég lepukkant de a szülőszoba nagyon szép.Nem rég lett felujítva.Lehet külön szobába menni de csak ha van üres ágy.(1 és 2 ágyasak)Persze fizetni kell értük.Én egyébként Újpestre vagyok bejelentve de palotán lakok.Fogalmam sincs hogy melyik kórházhoz tartozom.Nem mondta a Csapó hogy valami változott volna.De mindenre van megoldás erre is lesz.Annyi infóm van még hogy kiemelt kórház lett és plusz 40 ágyat kap a szülészeti rész.Remélem segítettem valamit az infókkal.
mesi1
 
 


Jo estet Mindenkinek!

Jud: hogy mennek az ejszakak? Vegul merre voltatok ma? Mi kineztunk a repterre. Nagyon jo ido volt, cukraszdaztunk Zsombival, kiprobaltuk az esernyokocsit. Mit mondjak, csodas dolog, hogy mennyire konnyu az a kocsi, meg osszecsukom, bedobom az autoba, szoval sokkal egyszerubb az elet.

Gabi, Te mit csinalsz-csinaltal az Uzsokiban, neztem a wiw-en, hogy a munkahelyed?

jo ejszakat!

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Hát szijjasztok!

Mi is itt vagyunk ám, nem tüntünk el! Szupi volt a tali, este még akartam volna egy kicsit dolgozni, az hittem Zsombi beájul fáradtan, de szorakoztatnom kellett... Mostanában eléggé igényli, hogy körülötte legyünk, és ezt azzal hálálja meg, hogy édesen gügyög egy csomot, meg nevetgél!
Tegnap részt vett élete elsö motorostalálkozoján... Korán kezdi... Eredetileg ugy volt, hogy férjemmel ketten elzuzunk oda, a Vértesben volt, de senki nem tudott volna Zsombikára vigyázni, igy kocsival mentünk, tök szép idö volt!
Ma felavattuk az orrszivot, ö is kicsit taknyos volt reggel. Szerintetek azzal mennyire kell "foglalkozni", ha köhécsel, viszonylag sokat, de amugy semmi más baja nincs?
Jud: gratula az éjjelekhez! Te nem vagy az iwiwen?
Nikike: cukrászda jeeee:-) ma csináltam egy ujfajta desszertet, nagy sikere volt ennek is:-)
Frusi: szépen növögettek!!! jol vagytok már? én még mindig köhögök:-(
Ildi! majd kérhetek töled tanácsot hordozokendövel kapcs-ban? irtad hogy Te sokat használtad, én is szeretném de nem igazán tudom jol rögziteni benne Zsombit!

Jo éjt! Emese

Kép
hiuzka
 
 


Bár nem feladatom, de szeretném kicsit megvédeni Nikikét.
Én anno úgy kerültem el ehhez a fórumhoz, h az Uzsokiról kerestem vmit és kidobta ezt az oldalt is, sokáig csak olvasgattam és mivel úgy láttam, minden addigi hozzászóló hasonló szituban van - még csak babát vár - gondoltam hasonszőrűként becsatlakozom. Azt hiszem, akarva-akaratlanul ez a 2006-os uzsokis topik kicsit zártkörű lett, de ez nem jelenti azt, h mást ne látnánk szívesen (írjon bárki!!!!), sőt. Viszont azért 2006-os, mert azóta mindenkinek kisbabája van, így ilyen tanácsokat tudunk egymással megosztani.

Csináltak egy 2007-es topikot is, tehát azt gondolom, h akinek a kórházról, szülészetről van kérdése, ott sokkal aktuálisabb infora lelhet, és nem utolsósorban olyan kismamákkal ismerkedhet meg, akik pont most élik át a terhesség, kórházválasztás és szülésre való felkészülés dilemmáit.
Ezzel én sem azt akarom mondani, h ide ne írjon olyan, akinek ezzel kapcsolatos kérdése van, nyugodtan, és írhatunk egy "összefoglalót" az észrevételeinkről, de be kell, h valljam, h amikor a legutóbbi kérdező feltette azt a kérdést, h most milyen a kórház, nekem is az jutott eszembe, h ezt már számtalanszor leírtuk. Mégegyszer, kedves Névtelen, nem kell elolvasnod 96 oldalt, viszont ha bekukkantasz te vagy bárki, aki idén szül a másik topikba, sokkal előbb kapsz választ és sokkal részletesebbet. (Feltételezem, a 2007-esben szülés, felkészülés, orvosválasztás lehet a téma :? ) Mi már hozzátáplálásról, orrszívásról, babakocsik lecseréléséről beszélgetünk, és ki emlékszik már a kórházi viszonyokra :)

Szerintem nem volt sem sértő, sem rendreutasító Nikike válasza, kár, h így reagáltál rá, főként hogy utána Judit is kezdeményezte, h csináljunk egy összefoglalót. Szóval nem hiányzik belőlünk a segítőkészség, csak könnyedén találsz másokat, akik lelkesebben beszélgnének az előkészületekről, mint mi.

Köszönöm mindenkinek, aki meghallgatott és remélem senkinek nem gázoltam a lelkébe, nem állt szándékomban. :)

Adri és

Kép
adri29
 
 


Méri: na az előke nekem is feltűnt kb. két nappal utána. A gáz csak az, h tiszta céklásan tettem bele egy zacsiba, mondván, h majd itthon kimosom...azóta lehet, h belerohadt az előke a tasakba?! :shock: Csak nem akartalak az ünnep alatt azzal zargatni, h nézd már meg, ki kell-e hajítani vagy még menthető :?

Judit, köszi, h telefonáltál úszás-ügyben, de mi ha majd járunk, az keddenként lesz, pl. most keddre be van tervezve, ha meg tudjátok oldani, nosza. Telefonálok előtte, h megyünk-e. Még mindig átalussza Barnabás az éjszakákat? nem igazság :) á, kijárt már neked egy kis pihenés :)

Frusi, Lillus aztán jól belehúzott ahhoz képest, h 40-eket is evett :? nagyon ügyesek vagytok, csak így tovább! Most meg gyógyuljatok.

Nikike, mi is új kocsival nyomulunk, úgyhogy felőlem mehet még egy városligeti séta. Vagy most mehetünk a Rákos-patak irányába is, h a többieknek is jó legyen. Bár jövő hétre még havat is mondanak, nagyon durva :shock: ahhoz képest, h 15-én egy szál pólóban sétáltunk a múzeum környékén.
mire megtanultunk kenguruzni - tök jók vagyunk abban is már, Kamilla nem is nehéz, ugye, fiús anyukák :lol: - lecseréltük a babakocsink. Tuti könnyű, forgatható, napfénykupolás, dönthető, állítható a lábtartó is...és!!!!! egyedül is tudok lépcsőzni vele, kamival együtt is meg tudom emelni, vinni, juhhé. Mindjárt jön a kép is, de szegény kami olyan, mintha még mindig nagy lenne neki a kocsi. Amúgy aludt is benne már.

És...tanítottam ma. :lol: Csak szombat de. fogok, tehát addig apával jól ellesznek, férjem bevallása szerint legalább jobban összeszoknak. Na nem mintha szükség lenne rá, mert tegnap este is csak nála nyugodott meg annyira, h elaludjon, nálam nem :? És ma délre ő turmixolta neki a főzelékét, én csak az alapanyagokat készítettem el :lol:

Adri és

Kép
adri29
 
 


Kami, nagybetűvel és az új járgánya, arról meg nem is tettem említést, h 2 hete úszni is voltunk, vagyis, öö, lebegni: Kép Kép Kép

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok

Segitségre lenne szükségem, ha valaki megtudná irni, hogy Habermajer dokit hol lehet elérni azt nagyon megköszönném
privát cimen is szivessen fogadom
gabriella33@citromail.hu

Irtam a 2007-es topikra is csak sajnos nagyon nemakkar beindulni.
Én most 10-hets ikreskismami vagyok.
Elörre is köszönöm a segitségeteket.

Sziasztok
napsugáreperke
 
 


Jaj lányok, ma este Livi miután jól bekajált, többször is véreset bukott, írtó ijesztő volt, csak az mentett meg a kétségbeeséstől, hogy emlékeztem, hogy Gabi már írta, hogy Erikkel is megesett hasonló, és hogy a doki azt mondta semmi vész! Azért felhívtam az ügyeletet, ahol azt mondták, ha friss a vér (az volt) akkor biztos, hogy a ciciből szívja :shock: ne aggódjak. Na most azon kezdtem aggódni, hogy akkor 1.) már értem, hogy mostanában miért fáj olyan nagyon szopizás után a cicim (nyilván sebes belül :? ) 2.) nem mondták, hogy hagyjam abba az etetést ebből a ciciből, de jó ez, hogy a véremmel etetem, mint egy pelikánanya??? mondjuk nem panaszkodik egyáltalán, jókedvű, nevetgélős, de akkor is.... :?

KépKép
Kép
elsijud
 
 


Hello!

Alvás ügyben még mindíg jók vagyunk. Nem annyira mint első nap (1/2 9-től reggel 7-ig), de hatig elszunyált. Most figyelem, hogy mitől függ. Az tuti, hogy jól "meg kell tömni" este. Az 240-250 ml. Az is segít, ha nem alussza bucira magát napközben. Szóval egész jól haladunk a stabil éjszaka átalvás felé. Ezt most jól lekopogom.

Adri uszit meglátjuk, majd előtte beszéljünk. Már kéne mennünk, mert azt hiszem megértünk a következő fokozatra. A merülést már nagyon unott képpel csinálja.
A képek nagyon jók. A babakocsi szuper. Hol szereztétek be végül?

Judit elhiszem, hogy beparáztál. A cici belülről vérzik elég rosszul hangzik, de biztosan nem gond ha szoptatsz, ha a szakemberek ezt mondják. Bocs morbid, de nekem az jutott eszembe, hogy Lívi a vámpírmanócska. :) Még egyszer bocs. :oops:

Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 


A vámpírmanócskában semmi morbid nincs, mi már jó ideje így hívjuk magunk közt, mert sebes volt a cicim, és olyan hévvel ugrott neki minden alkalommal, mintha direkt a vérre menne :twisted:

Az éjszakák átalvásához meg gratula, én ilyenekről álmodok... :roll:

KépKép
Kép
elsijud
 
 


Sziasztok!

Adri! Koszi, azert jol esett.

Napsugareperke, ha jol emlekszem senki nem szult Habermajernel ebbol a tarsasagbol, de ha a korhazszuleszetet felhivod, ott tuti segitenek.

Jud: meg mindig gratula, en csak vagyom egy teljes iccakara.

elsijud: ne aggodj en arra vagyok a legbuszkebb, azutan, hogy megszultem a toporodott torpordogot, hogy az anyatejemmel tudtam taplalni akkora gombocre, amekkora, es az szerintem tok mindegy, hogy meg piros, vagy mar feher, foleg hogy az okosok sem tiltjak!

Mikor setalunk es Adri, jol ertem, hogy szivesen mennel innen valakivel (Jud) uszasra? Azert, mert en is elvinnem Zsombit, mert a kad mar nem eleg Neki. Megdumalhatnank, es esetleg ha Apatok nem er ra, en elviszlek Titeket szivesen, oltozesnel tudunk vigyazni egymas gyererekeire. Na csak egy otlet.

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Nikike

Köszönöm az infot.
napsugáreperke
 
 


Szia lányok!

Jól eltűntem, úgy volt, hogy tök zsufi lesz a 4 nap, aztán sorban mindenki kidőlt, egymás után mondták le a programokat, így fincsi kis kiscsaládos napjaink voltak, be se kapcsoltam a gépet.

Én nem tudom, mi van mostanság, lehet, most jött el nálunk a 3 hónapos növekedési ugrás, de két napja kűszködünk a szopival, alig van tejem (vagy csak én érzem úgy), Léna éjjel 7szer szopizott, azt hittem, megvadulok, mire végre elaludtam, már ébredhettem is fel... Most már kicsit jobb, de én olyan vagyok, mint a mosott kaki. Holnaptól megint fejek egy darabig, hátha az is segít. Ja, Léna tegnap volt 3 hónapos, és szerdán 6070g-ot mértek a gondozáson!!!:-)

Egyébként mind a két gyerek taknyos egy hete, a Léna bírja jobban, a Márknak most kezd múlni, de ő köhögött is jó rondán, annyira unom már ezt az időt. Most megint jön a moslék idő, kíváncsi vagyok, mennyire lesz tél, szerintem megint inkább ilyen őszies, esős vacak jön, csak hogy ne lehessen kimenni a lakásból, pedig mostanában annyit vagyunk a levegőn, hogy a Márk már délben könyörög az alvásért, holott eddig fél 2 előtt nem lehetett lefektetni. A Léna meg istenieket alszik a babakocsiban.

A dokijellemzések írásába én is szívesen beszállok, a szüléstörténetemet is "közhasznúvá" teszem, ha gondoljátok, de akkor előtte még kicsit átfésülöm.

Nektek hogy telt a hétvége?

Puszi mindenkinek!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok!

Erik is tiszta takony sajnos. Úgy veszi a levegőt mint Darth Vader és nagyon nyűgös, keveset mosolyog, csak panaszkodik édesen. Nem lázas (kopp-kopp-kopp), de piros a torka és az orrmelléküregei is teli vannak trutyival. Orrcseppel, köptetővel és párologtatással próbálom gyógyítgatni, de még nem nagyon szakadozik fel neki.

A hosszú hétvégénk elég jól alakult. 15-én barátoknál voltunk, szarvaspörköltet főztek a fiúk bográcsban, mi csajok meg dumapartit tartottunk. Péntek-szombaton pedig a szüleimnél pihiztünk vidéken.

Elsijud: a babák vérhányása több mint 90 %-ban anyai eredetű (egy csecsemőorvos ismerősömtől vannak a tuti infók). A babák nehezen emésztik meg a vért, gyakran ahogy bejut a pocakjukba ki is hányják ezért. Ha nagyobb mennyiségű vér került a gyomrába, akkor megjelenhet a székletben, az emésztett vér szurokfekete, ezért ne csodálkozz ha Livinél 1-2 napig ilyet észlelsz. Ha a szurokszéklet nem múlik, menjetek el a dokitokhoz! Ha nem anyai eredetű a vérzés, akkor meg származhat a bukás közben megpattant kicsi érből, refluxos baba esetén pedig a nyelőcső gyomorsav okozta felmaródásából.

Nikike: írok Neked privit, ha lesz időm.

Puszi

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


Sziasztok!

Adri: már kimostam az előkédet, folt maradt rajt, de tiszta és használható, ha legközelebb találkozunk visszaadom.
Amúgy egyetértek azzal amit irtál. Valahogy az ember nem is gondolná, hogy pár hónappal a szülés után mennyire más dolgok jönnek már elő, és a régieket már el is felejtjük. Pont azon gondolkoztam, hogy a másodiknál én is kezdhetek mindent elölről informálodás szempontjából, :? főként, hogy változik ez az egész rendszer.


Balázs is kapott esernyő kocsit, még két funkciós, fektethető, de kicsit már lelóg róla a lába ha fekvő pozicióba teszem. És szuperkönnyű, nekem is az autoba kell. TopRide, és most 12 e volt a Kenguruba. 8)
Mi is felavattuk már, a nagymamik örömmel tologatták őt most hogy lent voltunk falun. Szerintem tök klassz, hogy anyósom elhivta anyut is, és ők tök jól kijönnek. 8) 8) 8)

Sajna mi is taknyosak vagyunk, inkább én, gyerkőcnek csak az orra folyik. Szerintem ez a hülye idő megkavar mindenkit.

És a nap hire (számomra), hogy Bazs is négykézlábra állt tegnap. :lol: :lol:

KépKép
lmarie
 
 


Hello!

Nikike gyeretek ti is usziba! Én hívtam Adrit, hogy menjünk együtt szombaton. Áron nem volt itthon, és gondoltam Adriékkal együtt szívesen mennék. De "szegények" Kami miatt nem tudtak jönni, mert a kislány kilenckor kel és az uszi csak tízig van. :)

Szóval nekünk inkább a szombat jó, Adriék meg kedden tudnak menni.

Én is unom már a fos időt. Most meg köhögés van nálunk. Etetem Rhinatiollal meg kenegetem a hátát Luffal. Semmi komoly, csak hihetetlen, hogy nem bírunk 100%-osan egészségesek lenni.

Bazsinak gratula. Lassal lehet rohanni utána.

Mi az átfordulásnál tartunk. Reggel úgy kanalaztam össze háton az ágy sarkából, beszorult szegény, pedig hason altatom. :)

Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztok!
Mi is újra itt(hon).
Szörnyű, hogy majdnem mindenki betegeskedik. Törpikénk tegnapra lett jobban, visszajött az étvágya és ismét szaglik a pelus. Nagyon ijesztő volt az illatmentes kaki (szóval már ez is baj :) ) Minden szép és jó lenne, ha nem lenne hólyagos a feneke, úgy néz ki, mintha a kemencére ültettem volna :( (bepanthen műve :evil: )
Gratulálok a mozgolódásokhoz. Nálunk is van fejlemény, néhány mp-ig meg tud állni kapaszkodás/támaszkodás nélkül, vagyis egyedül. Már néhány hete lazázik, hogy egykézzel kapaszkodik, támaszkodik, de vicces volt, ahogy elkezdte gyakorolni, hogy csak kicsit engedi el, amiben kapaszkodik. Írtó büszke magára. Szókincse továbbra sem bővül, csak a "nem" megy. Pedig a nagymamák már nagyon ki akarnak csikarni belőle egy "mama"-t :wink:
Patakparti sétát mikorra tervezitek?
Éjjel átalvás, 9-ig alvás, azt hiszem mi már nem is álmodunk ilyenekről..talán jövőre.
Jó éjt,
Itykó

Kép
[/url]
ityko
 
 


Hali!

Jud: nekem ok, de szolj, hogy mikor nem megy Aron. Szivesenmentem volna, vegulis ertelmesebb lett volna, mint plazazni. En Zolit tutira nem tudom elcsalni. Talan kicsivel jobb lenne nekunk is a reggel, mert Zsombi is koran kel, 10 korul meg mar alvas van altalaban. Ma nem volt, ma egyebkent is szar napunk volt, nagynehezen rajottem, hogy szeles ido van, lehet ez a baj, meg egyertelmu a fogzas mostmar!

Mocorgoknak gratula, Zsombi meg akkorakat esik, hogy csak nezek. RAjott, hogy fasza dolog terdre allni es mindenbe megkapaszkodni, csak azt nem tudja, hogy ereszkedjen megint negykezlabra, igy ha elfarad es nem vagyok a kozelben dob egy hatast, koppant szegenykem akkorakat, persze siras, anya idegbeteg, hogy most tuti baja lett, de eddig szerencsere meg meguszta!

Persela, mar epp kerdezni akartam, hogy mi van Veletek!

Gyogyuljon meg MINDENKI, az anyjat! :lol: :roll:

jo ejt

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Na, nem ér viccelődni rajtunk..... :lol: amúgy tényleg 9-kor kelünk, mert csak fél 10-kor alszik el este újabban, de én nem bánom, így kényelmesebb nekem is.

Tegnap Kamillának is napja volt :( szerencsére nem beteg, legalábbis semmi jele, de nem bírt magával, mi meg vele :shock: letenni nemigen lehetett, és másfél óra után már nyüszített, h kézben sem jó, így letettük aludni. Nem tudom, az idő, szél az oka, vagy mifene, de a mai napunk kísértetiesen hasonlóan kezdődik :?
Ti meg tényleg gyógyuljatok már meg!!!

És csak hogy jobban utáljatok :lol: 2 egymást követő éjszakát is átaludt, még kajálni sem ébredt fel, sőt a kora hajnali cumi be, takaró vissza momentum is elmaradt. Reggel úgy keltem, h valami nem stimmel, aztán rájöttem, h rég nem aludtam 8 órát egyhuzamban :? totál kiakadt a bioritmusom, már délután fáradt voltam a "sok" alvástól :? De amit ebből ki akarok hozni, h így egy nap csak 4 étkezésünk van, és nem tudom, h akkor mikor mit ehetünk.

Most biztos azt mondjátok, milyen álproblémám van, de tényleg tanácstalan vagyok, mert eddig volt 5 étkezés, volt benne legalább 2 komplett tejes plusz fél szopik mással kombinálva, de most akkor csak 1 főzeléket kapjon? És mennyi legyen és mikor a tej? Mennyi gabonapép lehet, mert nálunk egy esti étkezés tuti anyatej+tejpép, mert azt imádja. Lehet ez az este fél 9-es utolsó evése vagy olyan későn már csak folyékonyat kapjon? Egy tuti, 1-kor husis főzelék megy. Érti valaki, amit ide regéltem vagy bonyolultan, nem túl értelmesen írtam le? :shock: A nagy dilemmám biztos nem lényeg, mert ez csak 2 klassz éjszaka volt, és mire kitalálnám, h mi legyen a menetrend, újra fel fog ébredni éjjel is :)

Legyen vmikor séta a héten vagy ilyen trutyi időben esélytelen?

Adri és

Kép
adri29
 
 


hali!
Adri, én nem utállak, örülök, hogy legalább neked jó :)
Tulajdonképpen nálunk is csak 4 étkezés megy, mert a hajnali szopi inkább passzió, mint evés (nagyon nincs már tejem, most már reggelre sem elég, sőt!) reggel tej+táp, flé10-kor csak gyümölcs, fél1 főzelék hússal, fél5 pép gyümölccsel , fél8 tej+táp. most számolom, hogy ez 5, de a gyümölcs azt mondják nem számít, mert azt 2 étkezés között kell adni, akkor ezek szerint az nem számít annak.. :?
sztem ne aggódj, Kami kitalálja majd, hogy mit szeretne, lehet, hogy elég neki a 4 evés is, hiszen már elmúlt féléves. vagy csak épp nem akar nőni..
Itykó

Kép
[/url]
ityko
 
 


Ityko, köszi, h leírtad, megnézem, beáll-e ez a 4 étkezés vagy csak előre kombinálok már megint.

Méri, nagyon köszi, h kimostad, aranyos vagy. Bazsinak meg hajrá.

Adri és

Kép
adri29
 
 


sziasztok!

Adri en sem utallak, orulok, meg irigykedem, bar a ma ejszakank eleg jo volt.
En nem adok tapot, szerintetek ez nem baj? ESte jol megtomtem Sinlackal meg egy kis gyumivel, bar szerintem ez nem volt sok, kb. 100g es utana annyit szopizott, amennyi eleg volt Neki. Igy aludt fel4-ig. Volt egy alriado 10 korul, de nehany nyuszoges utan visszaaludt, nem mentem be hozza, illetve mikor mar mentem volna csend volt. Reggel meg 8-ig huztuk, na ilyen is mar reg volt!
Szerintem is eleg a kaja, Kami jelezni fogja, ha nem.

Idojaras hianyaban szerintem varjunk a setaval! En ma ki nem megyek az utcara, csak ha muszaj! Ocsmany hanyadek ido! blaaaaaaa

Ja, Ityko, aranyosak a kepeid, vagy mar mondtam??

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Venczkone, ha olvasol minket, jelentkezz! :)
Mi van Vencellel? ES persze a gyonyoru lanyotokkal is!?

csok

Szerintetek beszurhatok ide, egy felhivast, ami egyben egy csaladi program is lehet? Ferjem kerte.
Na ha gondoljatok hagyjatok figyelmen kivul, illetve a moderatorok toroljek, hogyha ez nem megengedett.
Elore is koszi!

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Kedves Modellezők!

A Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért az idén negyedszer rendezni meg a szervátültetett és szervre váró gyermekek nyári táborát.
Ahhoz, hogy a gyermekeknek igazán emlékezetessé tudják tenni ezt az egy hetet, különböző vetélkedőket szerveznek, melyek nem lennének igazi versenyek díjak nélkül. Ezért a kérésünk hozzátok, hogy ha van otthon megunt, nem használt, de jó állapotú játék, könyv, stb., juttassátok el Hozzánk, hogy idén is örömet tudjanak szerezni kicsiknek és nagyoknak.

A játékokat leadhatjátok a börzén Mano_nenak vagy az MMBK rendezőinek.

Matyasfoldi Modellborze 2007. aprilis 1. (repulni is fognak)
Helyszin: Matyasfoldi Repter

A hivatalos közlemény PDF-ben letölthető innen:
http://mmbk.hu/banner/kozlemeny.pdf

MEgegyszer koszi!

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Hello!

Nikike bármkor jöhetsz velünk usziba, egyáltalán nem feltétel, hogy Áron ráér-e vagy sem! Lehet hogy már most szombaton?

Adri gratulálok! Szerintem azért is alussza át az éjszakát , mert nem éhezik meg éjjel. Ebből következtetve eleget evett napközben. Én úgy gondolom, hogy ha a napi négy étkezés egyre táplálóbb akkor biztosan elég neki és nincs szüksége ötödikre. De biztos lehetsz benne, hogy jelzi ha éhes. Két étkezés között te adsz neki valamit? Gyümit? Gyümilevet? Teát?

Első éjszaka nekem is hiányérzetem volt, de napközben annyira boldog voltam. Most persze a köhögés miatt megint nyugtalanabb volt az éjszaka, de hát erre számítottam is. Annyira sajnálom szegénykét.

Apám jó fej volt. "Mi van ez a gyerek tápos?!" :? De már meg sem hallom, fingja sincs a gyerekekről.

Adri, Kami eszik már husit? Én is nézegettem, hogy az 5 hónapostól adható kajákban már van, de még nem vettem. Ha lehet akkor adok neki. Szerintem imádná. Most épp a zöldséggel erőlködünk. Próbálom sültalma péppel, meg sütőtökkel keverni, hogy egy kicsi legalább lecsússzon. Így nagy kegyesen elnyammogja, de még mindíg a gyümölcs a favorit.

Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztok!

Jaj de rég nem jártam itt :) Már épp panaszkodtam a férjemnek, hogy most már nagyon hiányoztok és szeretnék végre dumcsizni.

Kicsit késve reagálok, de a találka Mérinél nagyon-nagyon jó volt, szuperül éreztük magunkat, bár nálunk semmiféle plussz alvást nem okozott, sőt, alig akart még délután aludni egyet :) A képek is nagyon jók lettek, kérhetek majd eredeti méretben lányok, ha megírom nektek melyikből? Na ez jó magyarosra sikerült, de át nem írom :)

Adri Pierre Cardin kocsit vettél? Amit kinéztél? Utána néztem a saláta főzeléknek, semmi különös, felteszed a krumplit pici sóval és amikor már majdnem jó, akkor bele az alaposan megmosott saláta levelek kb. 10 perc (de szerintem kevesebb is elég) és kész, mehet a turmixba. Főzhetsz bele répát, vagy husival is lehet gazdagítani. Nálunk nagyon bejött :) 4-szeri étkezésről kérdezd Mérit, Bazsi már régóta csak 4-szer eszik, ha jól emlékszem.

Mindenkinek gratula az átalváshoz. Mi sem eszünk már egy jó ideje éjszaka, viszont azért felébred Bence többször is és mostanában sírva legalább 2-szer éjszaka. Meg sokat mocorog elakad az ágyában és akkor nyöszörög. Én meg nem tudom, hogy akkor most hagynom kéne? Én mindig felkelek, megigazítom, vagy cumit adok és akkor alszunk tovább, ez hiba? Régebben nekünk is voltak átaludt éjszakáink, de mostanában sajna nem. Max. 4-ig alszunk aztán kezdődnek a mocorgások, sírások, valamikor hamarabb. Pedig mi rengeteget eszünk, reggel, este táp 240ml, délelőtt gyümölcs (1 Aventes pohár), ebédre főzi (1,5 - 2 pohár), délután gyümölcs gabonapéppel vagy rizszsel (1 pohár). Szerintetek?

Mi is voltunk úszni szerdán. Nagyon jó volt. Pesterzsébeten találtunk egy pici uszit a barátnőmmel így együtt járunk. Bence nagyon izgult, de aztán belejött és utána még szaunáztunk is. Nagyon tetszett :)

Méri gratula Bazsinak! És mégegyszer köszi a party-t nagyon jó volt.

Emese nyugodtan kérdezz. Van róla papírod hogyan kell megkötni? Szívesen átküldöm valahogy :)

Judit a nővéremék az Aratóba járnak itt Pesten, oda 30 éven felüliek járnak többségben, ő szereti. Na meg ő is járt a Dokk és tsai-ba régebben.

Mindenkinek köszi mégegyszer a névnapi köszöntést!

Persela kitartás, remélem csak növekedési ugrás és hamar rendeződnek a dolgok. Szépen gömbölyödik a lánykád :)

Na megyek mert ettől a pocsék időtől mi is szenvedünk. 3 napja nem alvás, ordítás, anyán akarok lógni szindróma :) Remélem gyorsan visszajön a jó idő.
Sziasztok!
Ildi

Kép
mildiko
 
 


Hű, Ildi, Kamilla 3 nap alatt eszik meg ekkora mennyiséget :shock: dehát bence fiú, méghozzá szép, egészséges, jó hosszú hajjal :lol:
Köszi a saláta receptet.

Hogy ne mindig ugyanazt együk, kipróbáltuk a brokkolit, kicsit kevertem a szokásos kajába, de nem rajongott érte. A spenót is csak másodszorra jött be :? A husi megy, azt szereti, csak így kicsit sűrűbb a főzeléke, első nap ez nem tetszett neki. Szerintem ha Barnabás már eszik nagyobb mennyiséget főzelékből, adhatsz neki időnként husit is.

Csajok, Kami Hipp-ellenes!!! Eddig kettőt dobtam ki, azóta "feljavítom" őket, vagy csak az én főztömet kapja. Mondjuk a spenót krumpli olyan sűrű, h én is fullasztónak érezném :shock:

Engem ami két napja zavar, h Kamilla folyton alszik, ha meg ébren van, nem játszik, csak rajtam lóg. Ami persze nem baj, de eddig jól eljátszogatott magában is, játékkal, anélkül. Már a kajáját is úgy turmixolom, h közben a karomban tartom. Max másfél óra, és álmos, le kell tenni aludni. Mi ez az aluszékonyság??? Láza nincs, nem tüsszög vagy köhög, eszik is. Orvost nem akarok megkérdezni, mert max annyit tudnék mondani hogy rengeteget alszik és rossz a közérzete. Remélem hamar "kialussza" mert különben nekem is rossz lesz a közérzetem.

Ja és igen, azt a kocsit vettük meg, amit kinéztem, a Lehel úti boltban.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Szerbusztok, lányok, asszonyok és kedves gyerekek !!!

Hát sajnos avval kell kezdenem Adri, hogy utállak !!!!!!! :lol: :lol:

Na jól van , nem is !!! :lol:

Szerencsésen megérkeztünk tegnap este !!

Semmi probléma nem volt , jól éreztük magunkat , a szálló is jó volt !!!
A kajálásokkal sem volt gond és az esti alvás is a megszokott ütemben ment !! :lol:
Úsziztunk is , amin Dia elösszőr megdöbbent , hogy a víz mennyisége kicsit több , de aztán pár perc felocsúdás után nagyon élvezte !!
(A víz alá nem mertem ledugni.)

Sokat sétáltunk az erdőben . Gyorsan elment ez a pár nap .

Remélem hamarosan kapok képeket és akkor teszek fel párat .

Kedves betegek !!! Nagyon gyorsan gyógyuljatok meg !!! Ejnye bejnye !!!

Sok-sok puszi mindenkinek !!!

Remélem hamarosan találkozunk megint !! Mostmár talán (kivéve ez a hét, amint hallom) jó idők jönnek és jöhettek hozzánk is ki a kertbe !!! :lol:

Egy mostani kép . (Dia most ébredt )

Kép

Puszka mégegyszer !!!

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


sziasztok

Nálunk éppen csiga ki-be rámolás van, bazsi jól el van vele

Adri: mi négyszer, ritkán ötször eszünk egy nap.Csak akkor eszünk ötször ha beteg, mert ilyenkor több folyadék kell, ezért délben tápszert kap, és délután két étkezést.
Nagyon jól elvan hónapok óta a 4 étkezéssel, azok bőségesek, látszik hogy elégedett és átalussza az éjszakát.

Reggel: tápszert kap, kb 300 ml.
Délben: főzelék, vagy zöldéség hússal.
Délután: Vagy tejpép banánnal, vagy egy fél üveg gyümivel, vagy teljes üveg gyümölcs, vagy rizst főzök szét, és azt fél gyümivel.
Este: tápszer, vagy esti tejpép.
+ megiszunk 1-2 üveg (150 ml) gyümölcslevet, vagy teát egy nap.


Ne aggódj, ha ő elégedett akkor jó az a rendszer neki amit kitalálsz!

Na mennem kell, meguntuk a csigát. :wink:

KépKép
lmarie
 
 


Adri nálunk is ez van és tuti az időjárás, hőmérséklet változás, szél és front úgy egyben :) Nektek nem volt eddig érzékeny Kami?

Méri és Bazsi nem is kell fel éjjel, nem nyöszörög vagy hasonló tünetet nem produkál mint Bence? Nekünk az a baj, hogy mi egy szobában vagyunk és én rögtön pattanok az ágyból, nehogy apa is felébredjen... így nem tudom jól van-e így, hogy ennyit kelünk vagy nem...

Kati üdv itthon! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Ildi

Kép
mildiko
 
 


Sziasztok megint !!!


Egy kicsit jobban vissza olvastam !!!

Adri !!! Nagyon jó a babakocsitok !!! Sztem olyan mint Tündiéké , ugye ???
Na, akkor ez biztos jó, többen is ezt választottátok !!!Hány kiló ??

Mi akkor aludtunk így amikor betegek voltunk , de sztem lehet,hogy ez is valami növekedéssel járó dolog , nem ???

Az uszis kép is nagyon jó !!! :lol:

Méri !! Bazsi már négykézláb ???? Ez őrület !! :lol:


jaj,jaj mennem kell !!!

Puszka,

Kép


Kép
kati16
 
 


Na mi van lányok, mindenki sétálni van ebben a gyönyörű időben? :lol: :lol: :lol: Nálunk második napja esik, ja nem, ahogy most kinéztem az ablakon, épp elállt, már csak felhő mindenhol, meg saras, vizes utcák (gondolom, mert két napja nem voltam a kapunál...)
TAVASZT AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok !!!

Perselám !! Hogy vagytok ?? TAVASZT, TAVASZT ! :lol:

Mi megjöttük a többiek meg elmentek ???


Pelle !!! Eltudnád küldeni nekem még egyszer a szuper mega giga titkos tel.számokat ????
Zsolti kitörölte ,mondván elolvastam már !! Én meg ma leültem, van egy kis időm leírom őket , de sajna nem sikerült !!! :shock:


Sziszike !!! Nagyon szépek vagytok !!! Nagyon gyors és zökkenőmentes költözést !!! :lol:

Puszika !!

Ui.: Nálunk de. sütött egy kicsit a nap !! :lol:

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Kati! Hogy vagyunk? Bezárva... Ettől a Márk megőrül, én meg lassan tőle őrülök meg. Már megint mesefilmeket néz orrvérzésig, pedig múlt héten be se kapcsoltuk a TV-t, nem alszik du. rendesen, mert nem fárad el délelőtt, utálom már ezt az időt!!!!!!!:-( :x :evil: Egyébként meggyógyultunk, úgy néz ki, bár nem akarom elkiabálni, nálunk sose tudni, többet volt a kiskrapek beteg ezen a télen, mint előtte két év alatt összesen. Na mennem kell, még kicsit szórakozunk, aztán megpróbálom leütni...:-)

Többiek merre lehetnek???

Pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Persela !

De legalább már nem vagytok betegek !!!

Pedig asszem erre a hétre ez avacak idő jut !! :cry:

Ui.: Kitartás !!! Lesz ez még így sem !!! :lol:

Tündi !!!!!! Mi van veletek ??? Ti sem vagytok itthon ????

Puszzz, Kati

Kép


Kép
kati16
 
 


hali!

NA voltam nosztalgiazni az uzsokiban, unokahugomat vittem. Furcsa erzes volt, nem jo nem rossz, inkabb biztonsagos, hogy utom nagyjabol melyik ajto mogott mi van. MEg elojott az erzes egy pillanatra, amikor az 5os szoba meg a csecsemosok kozott grasszaltam naphosszat!

Jud: Te szultel HAjdunal? Kesz a pasi, beszartam a rohogestol, vele volt randija a csajszinak!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Nikike, majd figyeld meg, milyen jó érzés lesz a 2. babát megszülni ugyanott. Nekem tiszta "home, sweet home" fílingem volt, ismerős arcok, ismerős szoba... tök jó!

Lányok, ma nálunk az "all day cicin" műsor van napirenden, a csajszi másfél óránként rámcuppan... Aztán rámalszik... És olyan szép ilyenkor (is :) ), imádom nézni!!!

A Hajdú doki tényleg nem piskóta, mellettem egy lány vele szült, ha nem lettem volna akkorra már totál kész, szét röhögtem volna magam...

Na pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Hali,

Nekünk is elég szar hangulatunk van ettől a "csodás" időtől :evil:
Tegnap mentünk a védőnénihez méredzkedni, és kiderüt, hogy Livi két hét alatt hízott 25dkg-ot :( Plusz védőnéni azt mondta, ne szopiztassak a "rossz" ciciből, inkább fejjem, akkor nem fog vért enni picur. Elkezdtem fejni, kiderült, hogy azért nem tűnt mostanában túl elégedettnek, mert ebben a ciciben szinte víz van, nem tejecske :cry: (esetleg egy kis vér..) és mindkét ciciben kevesebb tejecske van, mint kellene :cry: úgyhogy szomorú vagyok, meg elkezdtem megint inni a Laktoherbet...
Ráadásul tegnap el kellett mennünk hasi és koponya uh-ra a Heim Pálba. Kezdődött a sztori azzal, hogy bár kaptunk beutalót, rutinos anyukaként megnéztem délelőtt, és kiderült, hogy természetesen a doktornéni elfelejtette lepecsételni, úgyhogy semmire nem megyek vele. Vissza a doktornénihez, akinek ugyan rendelése lenne, de nincs a helyén (miért is lenne?? ) Nagy nehezen szereztünk egy pecsétet a beutalóra, uzsgyi a kórházba, rohanok, mert négyre volt időpontunk, és én naív azt hittem, ez azt jelenti négyre ott kell lennünk. Hát nem. 1/4 6-ra jutottunk be, addigra én is, meg Livi is kiborultunk. A helyszín: huzatos folyosó, ahol nem lehet levetkőztetni a gyerekeket, mert megfáznak, beöltözve meg melegük van, plusz lehet aggódni, hogy majd akkor fáznak meg, ha kimegyünk velük megint :evil: Kérdem én, ha fél óra egy vizsgálat, akkor miért adnak negyedóránként időpontot????

KépKép
Kép
elsijud
 
 


Ja azt elfelejtettem, hogy szerencsére minden vizsgálati eredmény tökéletes lett :)

KépKép
Kép
elsijud
 
 


Elsijud, az utolsó mondatod az egyetlen, ami lényeges...:-) (Mármint hogy Livivel minden rendben :lol: ) De azért elmesélem, hogy amikor a Lénával 6 hetesen mentünk csípő UH-ra, reggel 9-re volt időpontunk, 8.55-re odaértünk, még pont láttuk a doktorbácsi kondenzcsíkját, ahogy elporolt, mert mennie kellett egy másik rendelőbe - két rendelésre egy orvos jutott, mint később megtudtam -, fél 11-kor jött vissza, a Léna éhes volt, én akkor lettem olyan nagyon beteg, amivel utána napokig feküdtem, a párom meg a Márkkal a szomszédos OBI-ban múlatta az időt egyre idegesebben, mert a reggeli állapotom alapján a párom nem engedett egyedül felmenni Fehérvárra, viszont azt hittük, hogy ha időpontra megyünk, hamar végzünk:-( Szerinted mennyire voltam kész, mire végeztünk? Ja, maga a vizsgálat egyébként 5 perc volt, de ez akkor már nem okozott semmiféle örömet.
Egyébként meg miért baj, hogy Livi 25 dkg-t hízott két hét alatt? Lehet, hogy nálatok máshogy van, nekem a doktornéni két éve is, meg most is azt mondja, hogy hetente 5-20 dkg között teljesen normális a hízás egy babánál, a Léna az elmúlt két hétben szintén dekára 25-öt hízott és meg lettünk dicsérve... Annyit szokott csak "kérni", hogy min. 5 dekát hízzon a gyerek egy héten, hogy ne kezdjen el betegségen gondolkozni... Úgyhogy ezért nem értem...

Na pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?