Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok!

Jucmuc,
nagyon sajnálom :( :( Gondoltam rád!

A fagyibabákért egy ciklus kihagyással lehet menni! :wink:

Én is sokat aggódtam régebben a mnyh-mon, de a doki azt mondta, hogy nem olyan lényeges a vastagság, gondolj csak a méhenkívülire, ott nincs is semmilyen!

Egyébként a stimus ET-kor 9mm, fagyisnál 8mm-s volt.

Pandácska,
nagyon drukkolok!!! :)

Ha még mindig gyűjtöd az infokat: 6+1 X150 Gonalt nyomtam mindkét stimunál és a 4Xfél mili Suprefactot. Elsőnél 13 petesejtem lett, amiből 10 termékenyült meg, másodiknál 8 petesejt, ebből 7 embrike.

Puszi Mindenkinek! :)
angel37

[quote="mamula"][ írta:mamulab]Lányok,

hogy néz ki az a lány akit ti harcikának hívtok? mindig szóba kerül, de nem tudom magamban neazonosítani és megöl a kíváncsiság :D

Mamu

írj neki privit, ezt vele kell leegyeztetned.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Képöszönöm Mindenkinek a megnyugtatást!!!

Jucmuc
Voltam dokinál, de nem a nőgyogyinál hanem cukor orvos, belgyógyász. :) Emelte az inzulin adagom. :( És még fogja. :(

Mindenkinek drukkolok továbbra is!!!

Pandácska
Holnap hányra mentek???

Kép
Kép
kiscsillag

hanna30!
Király a kép amit felraktál. Te mikor tesztelsz?

fendike!
Kitartás már nemsokára szerda. Szorítok neked++++++++++++++++++++++++

kiscsillag!
Nyugi! A sógórnőm is barnázott és ott volt a baby. Minden rendben lesz!!!!

Zizó! Szép tüszőcskéket növesszél szerdára!!!!

pandácska! Drukkolok neked holnapra!!!

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Mindenkinek köszi a bíztatást! 2121 és Mamula:aranyosak vagytok, köszönöm.27-én kedden megyek 12:30-ra. Borzasztóan félek. Én még SOHA SEMMITŐL nem féltem ennyire...
Jucmuc :én mindig nagyon kedves emberekkel találkozom ott. Tudom, hogy ott nekik sok a beteg, problémásak vagyunk, türelmetlenek ők mégis mindig irtó kedvesek és segítőkészek. Ha újra kellene kezdenem EGYBŐL csakis a KAÁLIBA mennék!! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Kiscsillag,
Párom 8ra nekem 11re kell mennem.

Baba,
Ne félj nagyon fogunk neked szorítani hogy minden renben legyen és egy picit se fájjon neked!!!
Vendég

Babaimádó,
igazán ne félj, tényleg nincs mitől! :)
++++++++++++++++++++

Kiscsillag,
szegényem, nincs szerencséd ezzel a cukorral :(
De ezt a pár hónapot kíbirod, akkoris, ha néha nem könnyű, az ereményért bőven megéri! :wink:

Zizo,
hű, neked is mindjárt esemény!!! :D Drukk! :)
angel37

Angel!

Köszönöm! Rendi vagy! :) Igen, teljesen logikus a mehenkivüli teoria is, pont Orsi is ezt irta. Megnyugodtam, hogy nem az volt a baj.

Kiscsillag!

Ja, ertem. Bocsimeg nem nagyon vagyok otthon ezekben a cukros dolgokban. :) :wink: De nemsokara kenem vagom mikor hova kell menni. :) 8)

Babaimado!

Orülök, hogy meg vagy elegedve velük! :)
Bocsi lehet, hogy felreertettem valamit. Most ultrahangra mesz igaz? Attol miert felsz? Abszolut nem faj ne felj!

Kép
Kép
jucmuc

Úgy látszik valami volt a levegőben, mert tényleg nincs minden rendben...
Mindkét tüsző csak 13 mm, a nyh pedig 8A (az A mit jelent???)kaptam menopur szurit, szerdán megyek vissza uh-ra. Ha akkorra nem lesznek legalább 17-esek, nem csináljuk meg az inszemet:-(
Az a teória viszont bejött, hogy a lombikhoz már most sokkal okosabbak vagyunk.
gabi_

Gabi,
Szerdára simán megnőhet a tüsződ nekem szerdán még olyan pici volt hogy nem is mérte le a doki azt mondta ez semmi szombaton meg már 15 és 17 mm-es volt. Lesz inszem ne aggódj!!! Drukkolok+++
Vendég

Kiscsillag!

Ne félj,én is barnáztam egy pár napot, 7 hetes voltam akkor. de én is baromira megijedtem. azt hiszem egy hétig,aztán elmúlt. Nekem elméletileg akkor kellett volna menszizni és azokon a napokon volt,utólag kiszámolgattam. És tudom,hogy mostanában lenne megint a menszi,kiváncsi vagyok,hogy lesz e valami. De az orvos is mondta nekem,hogy nem gond a barna. Úgyhogy nyugi!

Kép
andrea23

Lányok,

Bocs, egy banális kérdés: a 921-es busz honnan indul a Délinél?
Apa eddig mindig elvitt kocsival, de a héten busszal mennék, csak nem tudom hogy a legegyszerűbb.
Köszi szépen.

gabi - ne aggódj, mert a tüszők csodákra képesek!!

mamula

Oli
mamula

Mamula,
Ahogy feljösz a metróból mész jobbra és egy tér lesz ott. Ott az első aluljáró bal oldalon. Ott balra felmész és egy picit mész mész. Nem az első hanem a második buszmegálló. Onnan megy a sima fekete 21 is az is jó.
Vendég

Sziasztok

Mindenkinek mennek a ++++++++++++++++++++++++++++ drukkok!

Kiscsillag
ne idegeskedj mert azzal valószínű többet ártasz a babuciknak mint a pecsételéssel.
te hányszor és mennyit szúrsz egy nap?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Mamula,
a Pizza Hut előtt van a buszmegálló! :) Piros 21-es is jó, ha hétköznap mész! Pethényi útnál kell majd leszállni!
angel37

Angel, Pandácska, köszi szépen az infót.
pandácska - nagyon szorítok értetek holnap!

majd én is beszámolok, addig szép napot mindenkinek,

Mamula

Oli
mamula

Pandácska, Jucmuc, Nyuszipuncs,
Köszönöm a szurkolást!

Angel,
Igen, már közeledik, kezdek bezsongani! :)

Babaimádó,
Nyugi, ne izgulj előre, nagyon sok embernek nem fájt vagy csak éppen hogy fájt, DE mindenki túlélte!!! :lol: Nem lesz semmi gond! Lehet h Te meg sem fogod érezni!

Gabi_
Hányadik napon voltál? És ki a dokid? Szerdán megyek én is uh-ra!

Zizo
2120

Mamula!
Írtam Neked privit, remélem megkaptad!

Pandácska!
Holnapra egy nagy kalappal..., szorítok Neked!:D

Dido!
Milyen volt Kőszegen, kipihented magad?

donika :D
donika

Fendike!
Nyugi biztos minden rendben van, már kezded bebeszélni magadnak, hogy nem sikerült, pedig ez nem így van!!!! Szerintem szerdáig várj a teszttel, biztos sikerült! :D

Kiscsillag!
Biztos igazuk van a lányoknak, már 12 hetes vagy, lényeg, hogy nyugodt legyél! :wink:
donika

Zizo!
13. nap volt a mai, Bernard dokihoz járok.
Szerdán 1-re megyek.
gabi_

Gabi :D
a mm szám után állhat A, B, C (emlékeim szerint) ez a méhnyálkahártya szerkezetére utal, hogy milyen a rétegrendje.
de sajnos többet ennél sem tudok.
Azt hiszem az A ami már teljesen megfelelő... de lehet, hogy a C... hajj :oops: :oops: utánanézek :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jucmuc!Igen..félreolvastál.Nem sima UH, hanem átjárhatósági. Nekem csináltak ilyet 10 éve, de akkor laparos, altatásban. Az olyan, mint egy műtét...de utána nagyon fájt a hasam...

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
nekem abszolút nem fájt, 3 perc volt az egész és utána sem éreztem a hasam
ne félj!!!
(áll. akkor rossz picit ha el van záródva..)
_ismeretlen_

Babimado!

Jaj, ne haragudj figyelmetlen voltam...Ne izgulj nagyon hamar tul leszel rajta, es a legtöbb lany szinte semmit nem erez.

Föleg amikor mondjak majd, hogy minden rendben. :wink: Minden kis kellemetlenseg elmulik hirtelen!

Kép
Kép
jucmuc

Ferdike és Jucmuc! Köszi, nagyon aranyosak vagytok!
Jucmuc! Dehogyis haragszom.. :) Képtelenség ennyi emberre figyelni és néha felületesen olvasok én is ...
:D
9 éve laparral nézték, akkor mindent rendben találtak. Remélem, hogy most is minden OK.lesz.

babaimádó
Kép
babaimado

Pandácska :)
Kép
Drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag,
Köszönöm :D
Vendég

Pandus! 1000 drukk tőlem neked++++++++++++++++++++
Azt hittem, nem jösz fel reggel ide és akartam küldeni sms-t, de otthon felejtettem a számod :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Panduci :) Nagyon szívesen!! Remélem hatni fog!!! :)

Erika :) Kezdetben egyet (6 egység) reggel, de ezt folyamatosan emelik. :( Tegnap emelte napi kettőre (reggel és délben). Úgyhogy most kétszer szúrom, de ez mindig nőni fog. Azt mondta napi kb. 4-5 -re. De nagyon aranyos, a babákért aggódik! :) Nem érdekli, hogy Én nem akarok szúrni! :) Kell és kész, nem kívánságműsor. ;)

Kép
Kép
kiscsillag

Baba,
Az elöbb írtam neked ide ésmost meg nem látom sehol :shock: mi történt nem értem :roll: na mindegy szóval amint végeztem az inszemmel küldök smst.
Vendég

Pandácska!
Én is szurkolok nagyon! Párod hogy van? Sikerült aludnotok végre?

Kiscsillag!
Huh, napi 4-5x kell majd magadat szurni, az igen... :shock: nem irigyellek ezért.

Zizo
2120

Pandácska: Nagyon drukkolok neked+++++++++++++++++

baba: Nekem mikor csinálták az átjárhatóságit csak egy kicsit feszült a hasam és a végén volt egy kis menszi görcsöm. Kilehetb bírni és te is kifogod. Tudod a cél érdekében mindent!!!!

fendike: Kitartás már holnap szerda

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok!

Volna két kérdésem!
Mit csináljal?

A dokibával ápr.18-án találkozuk, amikorra vinnem kell a vérvizsgálatos eredményeket!
Vérvételre kell menni a 3. és az 5. napon. Ezt a SOTE klinikán csináltatom, de az 5. nap vasárnapra esik!!!!

A másik probléma, hogy a kiválasztott napon pont meglesz és ő azt akarta, hogy ne legyen meg?
Most mit csinálja?????

Kép
anid

Szia Babaimádó!
Majd várlak a hírekkel!
Én ápr. 05-én megyek HSG-re, és én is nagyon félek. Kiderült, hogy félreértettem anno, amikor a nőgyógyászommal beszéltünk róla, mert nem altatásban csinálják (az a laparo). Ettől azért megkönnyebbültem, mert attól egy picit félek... (Elég gáz, hogy mindentől félek :oops: )

Szóval nálam is beindult a gépezet. :) Tegnap voltam Clamydia vizsgálaton, a jövő héten (ha megjön) a mensi 3. napján vérvétel, ápr. 05-én HSG, ápr. 06-án Kaáli.
Vendég

Zizo,
Jobban van talán egy picit. Aludtunk este bár többször felkeltem megnézni hogy nem lázas-e.

Nyuszi,
köszi :D
Vendég

Anid!!
küldtem privit! fontos!!!!!!
Baba! egy cseppet sem kell izgulnod! Utólag belátod majd, hogy igazam van.
Panda!
feltétlenül írd meg priviben, a pasik milyenek lettek!?/kérdezzetek rá/
harcimokus

Harci!
Ha párom kb 7.45-kor leadta a lényeget akkor mikor lehet betelózni hogy milyenek lettek?
Vendég

Rosszul írtam 8.15 körül.
Vendég

Sziasztok szeretnék segítséget kérni tőletek, új dokit kell keresnem tudtok ajánlani valakit a kaáliból ott a Krizsa dokit dícsérték, légyszi írjatok. Köszi.
kõszegi bea

Sziasztok!

Pandácska,
mi hír van??? :wink: Drukkolok!

Bea,
Krizsa doktorhoz járok, szívből ajánlom, de szerintem mindegyik orvos jó a Kaáliban! :)

Nők,
Tényleg jól beindultak a dolgok! Hajráhajrá! :)
Drukk a hsg-hez!
angel37

Sziasztok!

Most tudok csak bekukkolni, melózok ezerrel. :(

Pandácska! Drukkolok nagyon Nektek!!!! :lol: :lol: :lol:

Kiscsillag! Nyugi! :lol:

Nyuszipuncs! Pontosan 1 hét mulva kedden.

Fendike! Szorítok!!!!

Gabi! Tüszőnövesztő +++++++

Zizó! Tüszőnövesztő++++++++

Üdv Bea!

Remélem, mindenki jól van!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Szia Angel 37 tudnál esetleg telefonszámot adni és mikor érdemes hívni köszi.
kõszegi bea

Sziasztok

Bea
én is csak ajánlani tudom Krizsa dr-t, mi is hozzá jártunk és járunk.
Felhívod a Kaálit és hozzá kérsz időpontot, a mobil száma nem publikus, ha hozzá mész úgyis megkapod tőle és akkor bármikor hívhatod nagyon nagyon segítőkész!!!!

Kiscsillag
kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hát akkor nem irigyellek, nekem csak 1x reggel kellett szúrnom magam. De igaz hogy a babókért mindent!
És a doki mit mondott neked a jövőre illetően? Mert én úgy tudom, hogy akinek terhesség alatt kijön, általában utána elmúlik de 10-15 éven belül 2-es cukor beteg lesz, és ez sajna nálam tuti be fog jönni ha csak a kistesó után le nem fogyok minimum 55-60kg-ra.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Pandácska!!!
Remélem már meg is csinálták az inszemet! Úgyh hajrá a fiúknak lányoknak!!! :P Én is kíváncsian várom a párod eredményét! De biztos jó lett!

Hanna!
Juj de izgalmas, akkor már csak 1 hét!!! :lol: Kapaszkodjanak a babók!!

Szia Bea!
Krizsa Dokiról mindenki ódákat zeng, de szerintem is minden doki szuper a Kaáliban! Mesélsz magadról? Miért akarsz új dokit keresni?

Zizo
2120

Sziasztok

Pandácska
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1174387660.5.gif[/img] hajrá - hajrá - hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

Bea,
közben Erika leírta! :)
A Kaáli számát most hirtelen nem tudom, de a honlapjukon megtalálod! Nem a dokival fogsz beszélni, hanem a recepción a lányokkal, és kb 6 hét múlvára fogsz időpontot kapni!

Zizo,
hogy állsz a bezsongással? :lol:

Hanna,
hű, tényleg szépen haladsz a remélhetőleg pozitív teszt felé! :wink:
angel37

[quote="kiscsillag"]N írta:kiscsillagem érdekli, hogy Én nem akarok szúrni! :) Kell és kész, nem kívánságműsor. ;)

mert nem is az!
ha szúrni kell, akkor szúrni kell.

egyébként a terhességi diabétesz súlyosabb formája tényleg valószínűsíti a 2es típusú diabétesz kialakulását.
Ennek egyetlen megelőzési módja a megfelelő életvitel kialakítása, aminek alappillére a napi 5ször étkezés 3 óránként, és a napi CH bevitel a 200 gr-t nem haladhatja meg, egyenletesen elosztva (35-25-80-25-35).

így meg lehet előzni.

(a 2es típusú diabétesz amúgy az esetek 99%ban megelőzhető megfelelő étrend és életmód kialakításával)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Harci! Remélem, igazad lesz...Dolgozol aznap?

Nők! Nekem 9 éve laparos volt. Az altatással semmi gond nem volt, de nagyon fájt a hasam ébredés után.Viszont minden rendben volt.

Nyuszipuncs, köszi, rendi vagy. Nekem is a SZENT CÉL lebeg a szemem előtt.. :)

babaimádó
Kép
babaimado

Pandus még egy betűt sem írt, pedig megígért egy sms-t..remélem, nincs semmi baj..aggódom..

babaimádó
Kép
babaimado

Erika,
Neked hanyadik nap lett pozitív a teszted??

Gabi,
a méhnyálkahártyánál az A a legjobb...

Panda,
drukkolok, hogy fürgék legyenek a 'babócák'!!!

Hanna,
hogy vagy???
Nekem már lement a pocim..., ez nemtom hogy jót vagy rosszat jelent :roll:
_ismeretlen_

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?