Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Ti is így éreztétek magatokat reggel?
Kép

Heni! Most bepótolják! Egyszerre jönnek ketten is! Biztos minden rendben lesz!
Sajnos az én órám is fél hétre van állítva, de ötkor felébredek, és addig csak szenvedek. Egyszerűen kipattan a szemem.

Pandácska! Nagyon ügyi vagy! Én is jó helyen vagyok a zebrák közt. Amíg doki nem látott...
Pozitiv teszt: márc. 12., márc. 17. Elevit, cickafarkfűtea
Köszi

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Már megint kétszer küldte el!

Kép
omnia28

Sziasztok!

engem is írjatok be légyszi a táblázatba!
Itt vagyok és folyamatosan olvaslak titeket, csak sajnos csak esténként tudok írni, és akkor se mindig.

Annyi változott nálam, hogy a ciklusom 28 napra módosult az utóbbi időben, ja és május helyett már most elkezdtünk próbálkozni!

Heni,

gratulálok az ikrekhez! Tutira mindegyik megmarad majd!!!
Szorítok nagyon!!!

Puszi!

Ninike

Kép

Kép
ninike

Omnia,
Akkor úgy csinálom meg neked mint Heninek. Mikor mész uh-ra?
Amúgy:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Tegnap este óta nem volt net, így csak gyorsan átolvastalak Titeket!

CsHeni!

Csak halkan merek gratulálni, de biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz! :lol: :lol: :lol: Nagyon várom az újabb UH-ot, 1 hét az gyorsan elrepül :)

pandácska*!

Remélem, holnapra apa jobban lesz, és megfelelő lesz a spermakép az insemhez! Hányra mentek dokihoz? Csak hogy mikortól gondoljak Rátok :) A táblázatban velem kapcsolatban annyit korrigálhatsz, hogy a Jónás módszer szerint mi csak januárban próbálkoztunk, azóta nem teljesen az alapján, csak a "nem" miatt, így csak félig igaz. De mindegy, végülis maradhat.

Majd még este végigolvasom újra, és akkor reagálok a többieknek.
Vendég

Köszi Panda! Úgy tökéletes lesz! Ma felhívtam a dokit, de szabadnapos. Majd holnap újra próbálok időpontot kérni.

Kép
omnia28

Ja! Ma láttam egy szép pöttyös gyereket a suliban. Azt hittem elájulok.

Kép
omnia28

Betty,
Párom 8ra megy én meg 11re.

TÁBLÁZAT.html
Vendég

pandácska*!

Oké, akkor majd 8-tól 13-ig gondolok Rátok :) , addig csak végeztek mindketten ;) A táblázatot nem lehet képként feltenni?
Vendég

Fix,
Nem mert le kell kicsinyíteni a paintbe de nekem nincsen olyan nem találtuk meg a párommal. Így túl nagy nem lehet feltenni.
TÁBLÁZAT.html
Vendég

Pandiii! Én vagyok az első :oops: :oops: Persze gondolom, hogy nincs jelentősége a sornak! :wink: A "cs"-t szedjük le, csak azért rektam ide, mert nem fogadta el simán a Kamillát.
Csak már mindenkinél az lenne az aktualitás, hogy babóUH....Majd mikor már mindannyian arra megyünk, akkor majd jó emlék lesz, hogy volt egy ilyen jó kis táblánk :wink: Olyan széééép :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Ok leveszem a cs-t. Arra törekedj hogy gyorsan kikerülj ebből a csúnya táblából :wink: Ha Heni és Omnia jó hírekkel érkezik (és azzal fognak!!) az uh-ról csinálok egy kismamás táblát és az nagyon nagyon szép lesz :D

TÁBLÁZAT.html
Vendég

Sajna max. holnapig bírom szerintem...pedig 25-én kellene megjönnie

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Mensivel? Miért holnapig?
Vendég

Omni! Milyen pöttyös volt? Himlős??

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Éjszaka felébredtem és volt! csipp-csepp. Azért tettem !-jelet, mert bennem is megfordult, hogy hülye vagyok :roll: De tutira olyan volt, mint mikor kezdődik. Azóta semmi...., de fájok

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Hát ha csak ennyi volt és nem lesz több akkor... szóval még ne add fel én drukkolok nagyon+++
Vendég

Hagyjuk meg köv. ciklusra a drukkokat :wink: Amik most vannak, azt mind neked adjuk, na és persze a párodnak. Most oda kell! :wink:
Tudjátok én nem bánnám egy cseppet sem, ha tudnám a miértjét....

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla, :D
Kép
Vendég

Segííítség!!!! Mostmár van ömlesztett teafüvem, van teatojásom is :D De kimásznak a tojásból :!: Kell a tojásba is tenni valamiféle filtert?? :!: Nagyon sok kijött!!!Ott uszkálnak, de nem csak ám a tetejé :D Ezt így nem lehet meginni! :evil:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Halihóó!
Én is itt vagyok ám!!!
Én is be aakrok kerülni a táblába!!!!!! :lol:

28-35 napos ciklus
nincs még gyerkőc
2006. jan. óta próbálkozunk
23 éves vagyok
Gravida, Gynevac, barátcserje
2. clostis hónap

babszika

Babszika,
Gondoltam ám rád de vártam hogy írjad az adatokat!

TÁBLÁZAT.html
Vendég

Köszike!!!!

És ahogy mondtam, én a tesztelést most inkább nem íratnám be a táblába.... :oops: bocsi érte

babszika

Panda!
Ma voltunk a 4. Gynevac szurin.... Már csak egyet kell tűlélnünk!!!!! :wink:

Kamilla!
én nem szoktam "cicizni" vele. Én beleöntöm a vízbe, és ivás előtt leszűröm...

Jujj Heni!!!!
Én olyan hangosan gratulálnék, ha lehetne.... így csak halkan és még mindig drukkolva teszem!!!!!! :wink:
Pihizz sokat!

Omnia!
5kor felébredsz???????? Te jó ég!!! Én 6kor is alig bírok kivánszorogni az ágyból!!! :cry:

babszika

Babszika,
Akkor már mindjárt vége :D reméljük lesz hatása is :wink:
Vendég

Hát, én nagyon bízom benne. Olyan sokan dicsérték.

Örülnék, ha már ebben a hónapban így lenne... bár, jelenleg fájdogál a méhecském. Jobban mondva vannak pillanatok, amikor kicsit fáj, aztán elmúlik.... :?

babszika

Babszika,
Remélem kapaszkodnak a kis pöttyök azért fájdogál :wink: nekem is fáj lassan repednek a tüszők.
Vendég

pandácska*!

Rájöttem, hogy lehet képbe átkonvertálni a dokumentumot, amit csináltál. Leírjam? Vagy jó így?
Vendég

én neked sokkal jobban szurkolok, mint magamnak!!!!
remélem, minden ok lesz veletek!!!!!
.... áááh, hülye vagyok! persze, h minden ok lesz!!!! :wink:

babszika

Betty,
Írjad köszike

Babszika,
:D köszönöm :D
Vendég

pandácska*!

Lehet, kicsit bonyolult lesz, ha másnak van más tippje, szóljon.
Szóval megnyitod a táblázatot wordben, és a táblázat alá kattintasz jobb egérrel, majd "Exportálás Miscrosoft Excel formátumba" és oké. Majd "importálás" és oké. Sajna a színeket újra kell csinálni, ezért mondtam, hogy jobb, ha az eredeti excelben van. Utána kijelölöd az egészet és lenyomod a shiftet, majd szerkesztés- kép másolása oké. Aztán megnyitod a power pointot, ott beilleszted, és ott jobb egérrel el lehet menteni képként, és jpg formátumúba mentsd. Aztán már csak egy másik programmal le kell kicsinyteni 600x600-as nagyságra, és máris fel tudod ide tenni mellékletként.. :lol:
Vendég

Betty,
csak nem tudom mivel kicsinyíteni a kép formátum már meg van.
Vendég

Hááát, lányok én ehhez nem tudok hozzászólni.... :?

Viszont, lassan megyek is aludni, mert hulla vagyok.
Puszka nektek! Jó éjt!

babszika

pandácska*!

Küldd át msn-en, lekicsinyítem, és visszaküldöm.
Vendég

Kamilla! Szerintem a drukkokból bőven jut Nektek is, és Pandáéknak is! Az nem fogy el, csak úgy!
Egyébként bárányhimlős volt. Csak mivel száraz állapotban nem fertőz, már elengedték suliba. Bárányhimlős már voltam. Remélem biztos a mi biztos emlékszik rá a szervezetem!

Kép
omnia28

Kamilla kitartás! Hátha csak ijesztget. Egyébként nekem is fájdigál néha a pocim. Erre jól megijedek és odafigyelek. A teát szerintem is csak simán forrázd le, és szűrd le. Nagy teaivó vagyok, úgyhogy elhiheted, igaza van Riának.

Ria! Igen is bízni kell!

Kép
omnia28

Szép álmokat mindenkinek!

Kép
omnia28

Pandácska: Küldök sok sok + energiát az inszemhez!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Különben jó reggelt mindenkinek!!

Jelentem, megfáztam, úgyhogy már most látni, hogy kínszenvedés lesz a mai munkanap. Az ágyamat akaroooooooom!!!

Szebb napot, lányok!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

jaimee, itt egy kis energia a mai napra:

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Jó reggelt,

Tegnap este megjött. Iszonyatosan görcsölök. Nem tudom hogy élem túl a mai napot.

Ninike,

Akkor mindent bele ebben a hónapban. :P :P :P :P

Jaimee,

Én is küldöm neked a ++++++++++++++++++++ energiákat mára. :P :P
Ja és forró mézes teát tessék inni.

Babszika,

Mire jó a barátcserje????

Elhatároztam, hogy ebben a hónapban hüvelyben fogom mérni a hőmet, hátha pontosabb adatokat kapok. Van aki hüvelyben méri köztetek?? Tapasztalatok?????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt!

Az idő még mindíg pocsék :? :?

Pandácska: mennek a drukkok ezerrel!!!! Beszámolót kérünk majd!! A vitaminokhoz be tudnád tenni: Elevit, Utrogestant...Köszi!

Betty, Omnia: köszi a halk gratulációt! Most már kevesebb mint 1 hét és kiderülnek a dolgok...

Omnia: mikor dokizol? :D

Jaimee: tea minden mennyiségben, tantum verde, C vitamin és munka után ágyikó!!! Szegénykém, annyira utálok náthás lenni...Én most kerülök mindenkit, aki kicsit is fújja az orrát..Tegnap a tesómat épp..Nézett is rám hülyén.....

Babszi: egyenlőre még a jujj-t is nagyon köszönöm :D

A kedd jó nap, szóval nem lehet rossz kedv!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Panda!
Ma csak Rátok koncentrálok (bocsi többiek)! ++++++++++++++++

Judy!
A barátcserje a hormonháztartást hivatott rendbe tenni. Én homeopátiás golyócska ként szedem. Állítólag már 100 éve is ezalatt a bokor alatt szültek a nők és rájöttek, h milyen jó hatással van a hormonokra.
Egy barátnőm javasolta, mert neki bevált. Gynevac kúra és barátcserje.... neki ennyi kellett és hosszú évek után összejött a bébike.

babszika

Heni!
na, ilyet se hallottam itt a környezetemben, h a kedd az jó nap lenne! :)
De most, h mondod, megpróbálom úgy venni, mintha jó lenne :lol:

Igaz, nem vagyok túl jól. A pici szúrkálások ma megint ugyanazt csinálják mint tegnap.... Nagyon rossz ülni!!! De állva meg nem dolgozhatok.... :?

babszika

Köszönöm lányok :D :D
Kép

Judy,
Sajnálom pirit :(

Jaimee,
Jobbulást forró tea,méz,citrom!!

[color=red]TÁBLÁZAT[/color].html
Vendég

Sziasztok!

Sikerült visszaolvasnom, akkor írnék egy-két mondatot :)

Enik!

Peti is korán fekszik, korán kel. Este 7-8 között alszik el, és reggel már 6-kor ébren van. Vagyis így ment ez 2 nappal ezelőttig. Aztán kitaláltam, hogy fürdessük őt 1 órával később, tehát fél 7 helyett fél 8-kor. Így 2 napja fél 8 és 8 között alszik el, és reggel fél 8 körül kel.

Pandácska*!

Közben visszaolvastam, hogy már rég megvolt Neked a kép formátum, amikor én leírtam, hogy szerintem hogy kell. Bocsi, akkor nem láttam. Sikerült lekicsinyíteni? Párod hogy van? Most vizsgálgatják? ;)

Krisztinka79!

Este mi volt a dokinál? Minden rednben? Hosszú ciklusokra mit mondott? Írt fel valamit?

Christell!

Felhívtad már a dokit a kiütések miatt? Szakdoga hogy áll?

Olik!

Szép helyen voltatok! Örülök, hogy Zoli babával minden oké. Jól érezte magát gondolom.. :lol: :lol:

Judy5!

Egyik barátnőmék mensi előtt 1 nappal próbálkoztak, és nemrég született meg a 2. kisfiuk.. Szóval peteérés bármikor lehet, olvastam valahol, hogy az "akció" is kiválthatja.. Megjött esetleg azóta?

Jaimee!

Na, az én párom sem szeret nyaralni, mindig úgy kell győzködni, hogy menjünk. Tavaly már úgy volt, hogy leszerveztem én az utat, befizettem, és 3 nappal előtte szóltam neki, hogy vegyen ki szabadságot. Meglepően jól fogadta. Idénre is tervezünk nyaralást, kb. 2 hét után mondta, hogy oké, amikor már végleg lemondtam róla, hogy belemegy..

Nemen!

Szerintem ha mondjuk 2-3 napos szüneteket hagytok, úgy ha bármelyik nap lesz peteérésed, minidg lesz a közelben egy-két "katona".. Mi most a 2 nap akció, 2-3 nap szünetet alkalmazzuk, figyelve a kislányos napokat.. ;)

Ninike!

Hány nap késés után fogsz tesztelni? Látom már csak 8 napod van hátra a ciklusból! Drukkolok, hogy újabb kismamával bővüljön a csapat!!!

Omnia!

Azt nem sikerült visszaolvasnom, hogy Neked hány nap után lett pozitív a teszt? Mikor kezdődtek a tünetek? Dokihoz sikerült időpontot kapnod? Lassan már a védőnöhöz is mehetsz a kiskönyvért ;)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nálunk pocsék idő van, esik. Ezért már el is ment a kedvem a mai naptól. Pedig sok minden vár még rám. Szakdogámat kell befejeznem, mert a múlt héten semmi időm nem volt írni, de ma is csak délelőtt van egy kis időm. Délután kivitelezőkkel tárgyalunk. Kőművesek, ácsok, asztalosok... Már előre félek az árajánlatoktól, pedig még csak most fogják elkészíteni. Tegnap voltunk Tüzépen árajánlatokat kérni. Borzasztó. Csak a cserép kerül fél millióba, de az is a legolcsóbb, és ami nem tetszik. Ami tetszik, az kb. duplája. Jó mi? Szörnyű árak vannak...

Na nem untatlak titeket... Megyek...

Szép napot mindenkinek!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok Lányok!

Én ma vagyok a 28. napon, mondjuk ez nem sokat jelent, hiszen általában 30-34 napos ciklusaim vannak.
Ebben a hónapban akcióztunk a 13.14. és a 20.21. napon:)
Szóval a remény megvan.Én egyébként Elevitet szedek, kb. egy éve.

Mindenkinek szép napot kívánok!
k.vanda

Betty,
Egyenlőre hagyom így a táblát így legalább minden belefér és jól olvasható. Szerintem már végzett az anyag leadásával remélem jót sikerült produkálnia!
Vendég

Babszi: Te mikor tesztelsz?

Szerencsére az én férjem imád nyaralni, szóval neki nem kell kétszer mondani...Csak eléggé kötött az időnk...A munkája miatt, mi novembertől júniusig nem tudunk menni csak max 2 napokra, ha úgy alakul...Nyáron meg főszezon van és baromi drága....Még szerencse, hogy Görögországban van egy nyaraló, valamint rokonság....Ott mindig szívesen látnak :D Bár idén, ha minden rendben lesz és jön a babó, akkor nem szeretnék repülőre ülni, valószínűleg marad a Balaton vagy valami közeli hely!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Pandácska!
Nagyon drukkolok nektek ma! Biztosan minden sikerülni fog...

Betty!
Szakdoga még szinte ugyanúgy áll, mint a múlt héten. Dokit hívtam, de nem tudtam vele beszélni. Azt mondta az asszisztense, hogy kb. fél óra múlva hívjam... Tegnap szabin volt... Most meg betegnél van. Türelmes leszek... Ezt a pár órát kibírom...

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?