Új privát üzeneted érkezett!

Kimike!

Találtam egy ilyet: www.bebicipo.hu/merettablazat.asp

Reni
Kép
prenata
 
 


Kínaiban nem vettem sosem cipőt. A rohanósok, meg téli baki Josef Siebel, ez is érdekes forma, de a lábam kedveli, ünneplős: Sebastiano. Kevés cipőm van, de mind több, mint három éves. :wink:

tjuca
 
 


Reni!

Erről beszéltem. Kingának 9 cm rövid a lába. Erre cipőt kapni? :-) :evil: és nemsokára szerintem elindul. Bár remélem, hogy nem. Ácsorog, és lépeget is, csak azért a mászás célravezetőbb.

tjuca
 
 

 
 

Juca, megírtam priviben.
Én végül a Máv kórházban szültem.

Gabella: igazad van azzal kapcsolatban, hogy a rendszer nem az igaz. Mondjuk én nem mertem volna az ügyeletesnél szülni, úgyhogy le a kalappal előtted. Sőt, azokat is csodálom, akik otthon szülnek. Számomra a kórház jelentette a biztonságot és az orvosom.

Reni: köszi szépen, ez a táblázat nagyon jó. :)

Juca, értem én ezt a cipőmizériát, de hát tudod ezzel úgy vagyok, mint az autóvásálással. Csak a német autó az igazi. :roll:
Amúgy nem semmi, hogy a kissrácnak nem jöttek be az olasz cipők.
Aztán persze nem zárom ki a lehetőséget, hogy mi is szívunk majd vele. Tényleg kár, hogy nem fotóztad le, kíváncsi lennék rá, hogy milyen. És ezt a cipőt csak egy konkrét bolt árulja?
Vendég
 


Kínai ügy: ruhát sokszor ott vásárolok magamnak, anyukámék városában tudok egy nagyon jól bevált helyet. Főként farmert, fehérneműt veszek ott, egyébként meg a cuccaim nagy részét a Mango outletben és a XoXo-ban szerzem be.Na, ez volt a reklám helye. :)
Ádámnak tök változó hogy hol vásárolok, Tesco,Auchan,Visegrádi utcai nagy babaáruház, változó.

Na dzsalok tovább intézkedni.:-)
Ádi még mindig húzza a lóbőrt csak azt nem tudom este ki fog aludni?
:roll:

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Meteor: ne haragudj, de nem tudlak titeket elvinni, mert a húgomat és a barátját viszem az Árkádba. Ők vidékről jönnek fel, mert a fiú utazik Írországba. Én viszem majd ki a reptérre. Amíg én babatalizok, addig ők bambulnak az Árkádba. Ezért is írtam korábban, hogy nem tudok sokáig maradni a talin sajnos.
De bizti megy más is kocsival, aki szívesen felvesz Pannussal.

Kitti: csak nem Duna Plaza? :D

Lányok, szerintem fent az étteremnél kellene taliznunk. Mit szóltok? Én már 11 körül ott leszek, mert hamar lépnem kell. Úgyhogy aki tud, az jöjjön korán!!!! :D
Vendég
 


Szüléssel kapcsolatban még le akartam írni, hogy én is az ügyeletesnél szültem. Volt fogadott orvosom, akinek a magánrendelésére jártam elég kemény ezresekért. Szülés előtt egy hónappal közölte, hogy szabin lesz, amikor ki vagyok írva. Túlhordtam Petit 3 nappal. Az nap jött meg a doki a Balcsiról. Este fél 11-kor már a kórházban volt, mert valaki más páciense szült, de már rólam lekésett, mert én fél 6-kor szültem. Végül is én nagyon csalódtam benne, mert megigérte, hogy átad valakinek, ami nem történt meg. Az ügyeletes viszont nagyon rendes volt, utána is hozzá mentem vissza. A szülésznőkről annyit, hogy hárman voltak, egy ráadásul ismerős volt, de azért 3/4 6-kor ott hagyott felkötözött lábakkal, mivel neki lejárt a munkaideje. Nem is adtam nekik pénzt! Az ügyeletes doki is csak egy 5ezrest kapot, mégis minden nap kétszer meglátogatott, hogy hogy vagyok! Szóval a pénzem megmaradt!

Reni
Kép
prenata
 
 


Rita, honnan jönnétek szerdán Pancsival? Lehet hogy én fel tudlak benneteket venni.
Viszont én akkor lehet hogy nem viszem bölcsibe szerdán Nyuszót mert ha fél tizenegykor elindulunk babatalira akkor nincs értelme.


Móni, de, Duna Plaza. Csak nem Te is szoktál ott vásárolni?

Reni, nem hiszed el de velem dettó ez történt, ugyanigy faképnél hagyott a fizetett dokim és csak a jószerencsémnek köszönhetem hogy végül nem akkor szültem mega mikor az orvosom épp a tengerben áztatta a valagát.

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Az nekem Lacza Tibor volt a dokim. Nem tudom, hogy már írtam-e, de én úgy kerültem hozzá, hogy egy sebész ismerősünk ( a család jó barátja) ajánlotta. Doki ügyben mindig tőle kérek tanácsot, és ő gondolkodás nélkül Lacza dokit mondta, az ő unokája is nála született. Én csak azért nem ajánlgatom, mert nem biztos, hogy mindenkinek megfelel a stílusa, ráadásul "külsős" pácienst csak komoly ajánlással fogad. Ellenben korrekt volt, és ha Mo-n van szabin, és beindul a szülés, akkor jött volna, ahogy tud. És nem ment volna úgy hosszabb szabira, hogy abban az időszakban szülés várható.

Juca, mintha én azt hallottam volna valahol valamikor, hogy Dunakeszi a Kistarcsai kórházhoz tartozik. Lehet hogy ebben is tévedésben vagyok, de jó utánanézni.

Andi

amandi
 
 


Kitti, neked ki volt a dokid? Ha nem titok?

amandi
 
 


Megaludt a gyerek, de nem tudom mikor kel, szóval gyorsreagálású egyság leszek.

Kínai: én ruhát, parfümöt, sőt egyszer cipőt is vettem kínai piacon (sőt vietnámban soksok cipőt vettem:)))

Volt köztük jó és nem annyira jó is. Cipő kapcsán inkább vagyok úgy vele, hogy boltban veszem, mertha gond van vissza tudom vinni. A kínais ruhákat, ha ott jól megnézem, akkor nem szokott velük gond lenni.
DE, ha jól értettem Juca egy konkrét kínai boltról beszélt, szóval ha valakinek az ott vásárolt nem jön be valszeg szontén ki tudja cserélni.

Szülés/doki: én a Péterfiben szültem, bejött a dokim is, de az ügyeletes orvosok is nagyon normálisak is szimpatikusak voltak. Mivel elég gázos szülés volt, így három dokit is leteszteltem egyszerre:)
Ha valaki a Péterfihez kerül területileg, akkor szívesen ajánlok orvost.
Tényleg hol lehet megnézni, hogy területileg hova fogunk tartozni?

Kimike,
közben úgy néz ki tesm elvisz, mert pont arra lesz dolga. Éttermi szintet megjegyeztem, prübálunk mi is 11 körül érkezni.
Ja autó kérdésben nálam az Alfák a nyerők: nem német precizitás, de szép!
Egyébként meg nekem még a Saab-ok és a Volvok is tetszenek, a férjem meg szintén Alfa és Mazda bolond:)

Kitti,
én régen szerettem a Mango outletet, de mostanában már sem az, sem a rendes Mango nem jön be.
Nem tudom hol fogok így magamnak nyári cuccokat venni :( Mondjuk IKEAs tali tali után be akarok lesni az Árkádba, hátha....
bár elsősorban a H&M gyerekcuccaira vagyok kiváncsi, a barátnőm szerint szuperklasszak és eddig úgy tapasztaltam, hogy a márkás gyerekcuccok ott a legolcsóbbak.

Körkérdés:
bébiételek közül kinek melyik jött be, miért?
Pancsi a saját gyármányú pempőimet nem eszi annyira szívesen, de az üvegesből már egyre többet fogyaszt.
Nálunk eddig a Hipp a nyerő, igaz még csak a Kecskeméti és a Fruttapura képez összehasonlítási alapot.

meteor
 
 


Kitti,
mi az első kerületből jövünk. Duna TV mellett lakunk pont (mivel láttam, hogy ott is dolgoztál asszem így a legkönnyebb beazonosítani:)

Erről jut eszembe: nem is dicsekedtem még, hétvégén vezetem:)
Na nem sokat, balatonon az utcánkban fel alá egy kicsit, de már annak is örültem, hogy el bírtam indulni.
A férjem meg annk, hogy a megállás is sikerült :D :D :D

meteor
 
 


Kitti: amíg nem volt gyerekem, minden pénteken ruhavásárló körútra mentünk a barátnőmmel. :-) Persze nem mindíg vettünk ruhát, de fagyit azt igen. :lol: Ez amolyan lányos délután volt, aztán a fiúk is csatlakoztak hozzánk később. És az említett két boltban elég sokszor megfordultunk.

Rita: a H&M tényleg nagyon jó és olcsó is. És az Árkádban még a C&A is jó. Kitti, ezt Neked is akartam már ajánlani, a Bécsi úton van a Stop Shop, ott is van C&A, sok-sok jó gyermekcuccal teljesen elfogadható áron.

Bébiétel: én magában nem adom, mert túl folyékony állagú. Csak olyat adok, amilyet mi nem eszünk. Pl. spenót, sóska, de ezekhez is főzök krumplit és teszek bele husit még. Én hippet szoktam venni, de a humana is jó. De mivel sokat nem próbáltunk, így nem vagyok jó a bébiételekben. Ja, túródesszertet is szoktam venni, az is talán hipp. És párszor vettem szilvát, kecskeméti azt hiszem. De szerintem biztosan mindegyik megbízható minőségű. Babaízlése vállogatja kinek mi jön be. :wink:

Rita: gratulálok a vezetéshez!!! Csak így tovább!!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Csak röviden írok, mert nagyon pocsék hangulatom van.
Reggel voltam vérvételen, hogy a pm szakrendelésre tudjak TSH eredményt vinni, és most jöttem rá, hogy elfelejtettem bevenni a gyógyszerem utána... sztem emiatt, meg az idő miatt is, de iszonyat rossz kedvem van.
Na mindegy, titeket olvasni viszont vidámító! :-)
Vérvétel előtt beszélgettem egy kismamával, ő is a Tétényiben szülte az első babáját, mint én, és most azon gondolkodik, hogy átjelentkezik a 11. kerületbe, hogy ne vacakoljanak az ellátási körzeten kívüliségével. Lehet hogy nekem is ezt kell majd csinálnom. Azt mondta, nem a pénz miatt fontos neki, hanem mert ha tumultus van, márpedig ott rendszerint az van, elküldhetik a külsőst az új szabályok szerint, még ha vállalja a fizetést, akkor is.
Az én dokim egyébként precízen akkor ment konferenciára Szegedre, mikorra ki voltam írva, így megbeszéltük, hogy szólok a babónak, hogy siessen vagy késsen, de ne pontoskodjon :-)
Úgy volt, hogy átad valakinek, de a konferencia és a kiírt dátumom előtti napon még megvizsgált és azt mondta, hogy ha egy héten belül elindul a szülés, nagyon meg lesz lepve, úgyhogy nem ad át senkinek. Misi 8 nappal jött később a kiírt dátumnál... Egyébként én is találkoztam 3 orvossal az enyémen kívül, mert az én szülésem annyira nem volt kacifánt, viszont elég lassúcska, de mivel magzatvízcsorgással indult, ráadásul késve, az egész vajúdási időt bent kellett töltenem. Így időnként jött egy ügyeletes orvos, aki megvizsgált, és megnyugtatott, hogy ez még eltart egy darabig...
Mind szimpi volt egyébként, hihetetlenül udvariasak voltak az éjszaka közepén is, teljesen emberként, sőt hölgyként bántak velem, ami az adott kiszolgáltatott helyzetben nagyon jól esett.

Többen is írtátok, hogy orvost váltottattok - megkérdezhetem, hgoy mi volt az ok? Nekem tök név nélkül is érdekes, csak kiváncsi vagyok, hogy mi az a pont, ahol vált az ember. Ugyanis én is váltottam, 10 évig jártam egy dokihoz, úgy volt, hogy nála fogok szülni, de pont előtte én is csalódtam benne, és mikor ott álltam a pozitív teszttel a fürdőben, törhettem a fejem, hogy most ki fogja megnézni, tényleg várandós vagyok-e. Végül a barátnőm ajánlotta az ő orvosát, így kerültem a Tétényibe, aminél messzebbi kórházat csak komoly keresgéléssel választhattam volna :-)

Talit már várom, és remélem, jó idő lesz, de legalábbis a mainál jobb.

Puszi,
Kata

Kép
wkata
 
 


Pontosítok: Márminthogy pont a teherbeesés előtt csalódtam a dokiban.
Kicsit hülyén sikerült fogalmaznom, bocsánat...

Kép
wkata
 
 


Kata,

boldog hófordulót Misinek!

meteor
 
 


Csajok, Nektek előfordult már olyan, hogy a babó egyből visszahányja de szó szerint a pépes kajcsit amit adtatok neki? Ádámból úgy ahogy van kijött a Kecskeméti féle kelbimbó-bárányhússal nyolc hós kortól. Nem értem mert eddig a Kecskeméti nekünk tökre bevált és ezzel Rita, meg is válaszolom a kérdésed egyúttal. Ádám sem a Hipet, sem a Nestlét, sem a Mildit nem csipázza. :roll: Nem tudom miért.
Az itthoni pempőimet nagyon szereti, különösen a csirkemájat sárgarépával és krumplival, meg a banán alma csirkehús kombinációmat, abból félelmetes mennyiséget képes bekebelezni.

Az imént egyébként úgy lehányta magát hogy kénytelen voltam megfürdetni. Most alszik, elfáradt a nagy szenvedésben. Szerintetek mi okozhatta ezt?

Móni, a csajos délutánok nekem tökre hiányoznak.Régebben a barátnőmmel, Ágival mi is csináltunk hasonlót, csak mi nem fagyit ettünk hanem cappucinot ittunk. :D De a lényeg ugyanaz.

Egyébként nem tudom nektek mi erről a meglátásotok de én képtelen vagyok a gyerekemmel a nyakamba ruhzát vásárolni magamnak.

Rita, egyébként az egyik legjobb barátnőm is a HundM-ben vásárolta meg a kisfiának a teljes kelengyét és azt mondja nagyon elégedett volt. A Mészáros utca nekem sajna nagyon kiesik, én az Árpád hídnál lakom. :(


Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Miért váltottam? Szerintem nem korrekt azzal indítani egy poz. teszt esetén, hogy megakarom-e tartani. Ráadásul mikor baj volt flegma volt és lekezelő. Az eszébe sem jutott, hogy vérzésre írjon progeszteront. Ez SOTE I. Dr. Szabó István. Ja és unokatesó egyetlen szülésére sem ért oda a 4-ből. Ezt csak utólag tudtam meg. A terhesség befejezését már nem ő csinálta, hanem a mostani orvosom. Nekem ennyi kellett. Ja és midig Dzsudikázott :evil: Én sem Pistikéztem, ezért nem értettem a dolgot.

tjuca
 
 


Kitti,
semmi gond, tesóm szerintem el tud vinni.

meteor
 
 


Kitti!

Nekünk a múlt héten 2X is sugárban jött vissza a tejpép! Kevertem hozzá gyümit, amiben volt 1-2 darab.
Egyébként mi is Kecskeméti rajongók vagyunk, az ára is korekt. A Hippből jó éjt papit szoktam venni!

Reni
Kép
prenata
 
 


Kinga mindent megeszik. Bár én HIPPet vettem, de a múltkor az IKEA-ban valami mást adtak, de azt is lenyomta. Én a szagától is rosszul voltam, de elfogyott a hazai, kellett a junk :-)

tjuca
 
 


Szegény Ádám! Remélem nem lesz beteg!

Nekem is nagyon hiányoznak ezek a kiruccanások. Az a baj, hogy ez a barátnőm is kismama, de Ő már dolgozik és a baba bölcsibe jár. Így hétköznap nem tudunk találkozni, hétvégén pedig mindenki inkább a családdal van. :(

WKata: boldog hófordulót Misinek! Küldök Neked egy mailt, ha nem baj. A barátnőm küldte a minap, én akkorát röhögtem rajta. :lol: Remélem felvidít, ha nem bocs.
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket! Misinek is! :)

Többen írtátok, hogy lázzal jár a fogzás és a kismamák nem hiszik el az orvosoknak, hogy nem járhat lázzal, csak hőemelkedéssel, mert nem ezt tapasztalják.
Engem most világosított fel anyukám, hogy nem a fogzás okozza a lázat, hanem fordítva, valami miatt lázas lesz a pici és ez indítja be hamarabb a fogzást. Vagy ti így tudtátok? És én okoskodom itt? Akkor bocsi. :)
5 óra óta alszik, igaz, kért cicit 2x, de nem akart felébredni. Hogy lesz így fürdés. De elmaradhat, csak hát így is fél 6-kor kel véglegesen mostanában, akkor most mikor fog? :(
Úgyhogy megyek aludni...

Én is veszek kínaiban farmert és felsőket...annak idején mindig lógott rajtam a farmer, nem lehetett rám valót kapni, csak a kínaiban és végre jó seggű nőnek érezhettem magam... :)

A kenyérhajat nagyon szeretné Vencus, csak tegnap is öklendözve jött vissza a lecsócsált darabkák, így nem merem adni.

Vencel meg mostanában az anyatejcsit adja vissza azonnal...szerintem jól esik neki, vagy pont nem...azért jön vissza.

Olyan bosszantó, hamarabb felérünk Tiszaújvárosból Pestre, mint Pest határától Kőbányára...másfél órát ültünk a dugóban Örs és környéke... :(
Vencel végignyűglődte az utat és pont Pest előtt aludt el, mérgelődtem, hogy nemsokára fel kell ébreszteni, hát jól jártam, hogy elaludt...és a rádióban persze nem mondják, hogy áll a forgalom sok helyen... Na megyek, alszom...fáj a fejem, pedig nekem ritkán szokott...

Mári

Kép
mári
 
 


Reni: én is éppen ma néztem ki a leendő sportbabakocsinkat :) . Ha minden igaz, akkor Top Rider típusút veszünk, mert nekünk a PC egy kicsit kicsi. Nem sok a különbség, de egy kicsit tágasabb a TR és számít ez is :) .
Holnap délben találkozunk a férjemmel és megnézi ő is, valószínű be is fektetünk egybe. Marci kipróbálta, tetszett neki :lol: .
Ami még nagyon jó benne, hogy van hozzá lábzsák és esővédő és esernyőre csukható (eredetileg lapra csukhatót akartam, de ez is kielégíti minden igényemet, úgyhogy nagyon örülök, kevesebb helyet foglal). Nem kell levenni a kapaszkodót ahhoz, hogy össze lehessen csukni és egy csomó pozícióba állítható :) .
Ha megvesszük, akkor holnap teszek fel képet róla :) .

Mári: boldog hófordulót Vencelnek :) !

Bébikajcsi: én hétvégén lepődtem meg, amikor voltunk anyósomnál, mert ugye feltankoltam kész bébiételekből köztük egy 8 hónapos kortól adható HIPP karfiolosból is. Meglepődtem, mert eddig a pépeshez voltam szokva és ez enyhén szólva is darabos volt. Szerencsére Marcinak meg sem kottyant, csak az adag volt egy kicsit sok (230 ml) .

Nálunk is előfordult egyszer kétszer, hogy sugárban jött ki az addig elfogyasztott kajcsi, de az azért volt, mert egy kicsit sűrűre sikeredett és nem itattam közben Marcit. Azóta kajcsi felénél mindig kap 4-5 korty vizecskét, amennyit éppen kíván. Tényleg mondtam már, hogy milyen szépen issza már a vizet :lol: ? Néha már éjszaka is bevetem, mert már nagyon kevés a tejcsim :( .

Lehet, hogy hülyének néztek, de most ismét elkezdtem szedni a homeos tejszaporító bogyót, mert Marcit azért 1 éves koráig legalább reggel és este szeretném szoptatni és úgy néz ki, hogy nem elég. Holnap veszek tejszaporító teát is :) .

Eni

Eni
marcy
 
 


Sziasztok.

Eni, nekünk Top Rider babakocsink van és egy kicsit nehéznek találom, remélem Nektek sikerül jó típust kifogni.

Móni, nem hiszem hogy beteg lesz Ádi, egyszerűen csak túl darabos volt az a kaja szerintem attól kezdett ökrendezni a fiam. Egyébként totál érdekes a Kecskeméti bébipapi esetében hogy a bárányos kelbimbó 8 hós kortól adható, míg a mandarinos almás pulyka csak 11 hónapos kortól. Hol itt a ráció? Hiszen azelőbbi szerintem sokkal jobban megterheli a baba gyomrát, mint az utóbbi. :roll: Nem értem.

Egyébként nekem nagyon lecserélődött a társaságom, mióta megszültem. Volt egy nagyon jó barátnőm, akivel a szülés előtt napi kapcsolatban voltam, ám ő azóta is szingli sztahanovok életét éli és "nincs rám ideje." Összesen kétszer jött el hozzánk az elmúlt csaknem 9 hónapban. Rosszul esik de elfogadtam.
A másik legjobb barátnőm, Ági most szült 2 hete, előtte egy - két hónappal leköltözött vidékre az édesanyjához így most vele sem vagyok napi kapcsolatban.
:(

A harmadik legjobb barátnőm azonban kitartó, nem távolodtunk el cseppet sem.:-) Most hogy komoly kapcsolata van neki is és tervezik a babát, küölön jó neki, hogy vagyok. :D

No megyek vacsizni, mert családilag konditeremben voltunk és nagyon megéheztem. Az Arnold Gymbe járunk a férjemmel a Szépvölgyi útra s ott van gyermekmegőrző is. Ez volt a reklám.:-) Bár nem kell nekik mert mindig fullon vannak.


Szép estét mindenkinek!

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Sziasztok!

Mári!
Boldog hófordulót Vencusnak!

Kitti!
Tutira a darabos kaja volt a gond, Kende is utálja, én még minden totál agyonpempősítek. Egyszer a banánt adtam neki úgy, hogy nem turmixoltam, hanem csak összenyomkodtam, kihányta... :?

Eni!
Mostanában nekem is kevesebb a tejcsim, pedig Kende elég jól szaporítja… :roll: Már én is gondolkodtam a teán, de lehet, hogy elég lenne, ha innék napi két litert, sajna iszonyú teve vagyok… :?

Kenyeret én még nem adtam Kendének, nem tudom, mikortól lehet? A fogacskák miatt nem is merek, mert leharap belőle, és kész a baj... :roll:

Ja, kijött Kendének a 8. fogacskája is!!! Haladunk, haladunk… :twisted: :lol:

Kaja: eddig összesen 3-szor adtam Kendének üveges bébiételt, végül is megette, de nagyon nem volt oda érte, jobban szereti az én pempőimet… :wink: Mondjuk személy szerint a sütőtökös csirkehusit nem ettem volna meg… Meg én azt nem értem, hogy tudják olyan iszonyú homogén ízűre csinálni mindet?!?! Hogy a banános almának ugyanolyan íze van, mint az őszibarackosnak??? Nekem ez magas… :roll:

Képzeljétek, tegnap találtunk a foxi kutyusunkban egy kullancsot. Valszeg tegnap előtt mehetett bele, mert jó nagyra szívta magát... Szegény Kifli meg nem evett már este, úgyhogy gondoltuk, h baj lesz. Bevittük ma délelőtt Győrbe állatkórházba, ahol kapott injekciókat, de mivel ma délutánig nem pisilt, ezért vissza kellett vinni. Ott is fogták, infúziót kap, hogy tudjon pisilni (a kullancs egy babesiosis nevezetű betegséget okoz, amitől a vörösvértestek szétesnek, és elzárják a vesében a csatornákat...), majd holnap délelőtt telefonálunk, és remélem, haza is hozhatjuk. A párja, a Zsömi meg totál meg van zakkanva, keresi a Kiflit, nem tudja, hogy mi van...

Azért jó is történt ma: Kende most már egyre nagyobb távolságokat tesz meg lépegetve, ma pl. két métert is megtett, nagyon bátor, soxor úgy megijedek, hogy bumm lesz belőle... :) Meg szerencsére az étvágya is visszajött az antigyogyó után, lehet, hogy hamarosan bevezetem a 4. étkezést is.

Puszi mindenkinek
!

Kép
Kép
norwell
 
 


Sziasztok!

A bébiételekből én már vettem humanat, nestlét, hippet, kecskemétit, talán még mildébét is. Nálunk ilyen tekintetben nem finnyás a fiatalúr, ő egyformán nem eszik semmilyen ételt, csak mini adagokban :D A 8 hótól adhatóak azok már tényleg darabosak kicsit. Azt hiszem, a Nestlé tejpép hátulján van egy ilyen beosztás: 4 hónapos kortól-az első falatok, 6 hónapos kortól-új ízek, 8 hótól-darabos ételek rágni tanuló babáknak, 1-3 éves korig-változatos tápláló ételek kisgyermekeknek.
Szóval én nem lepődtem meg.
Bár kecskemétiből eddig csak gyümiseket ettünk, de úgy veszem észre, hogy annak az állaga kicsit más, mint a többi fajtáé. Kicsit folyósabb, homogénebb. Lehet ezért kedvelik a babáitok.

Az, hogy mi mikor érünk oda a talira az csak a kisfiamtól függ, de nekünk könnyű, 5 perc alatt ott vagyok:)

Ilyen sugárban hányás Márknál eddig egyetlen egyszer fordult elő, most a fogzás alatt. Szerintem ez sem a kajától, sokkal inkább, hogy az apja megpróbálta dentinoxal bekenni, de a picúr nem hagyta, és ráadásul jó sokat is akart odakenni. Mindet lenyelte, és az jöhetett ki, mert rá kb 10 percre történt mindez.

Andi

amandi
 
 


Norwell, sajnálom a kutyust. Apuék kutyájának is volt egyszer ilyen baja, szerencsére gond nélkül meggyógyították.

Gratula Kendének a lépegetésekhez!

amandi
 
 


Norwell, Ádi már vagy 3 hónapja csak összenyomizva kapja a banánt, no turmix és attól sosem volt haza. mindenesetre a kelbimbós báránypürét egy ideig hanyagoljuk ez után.
Kende csak úgy magától vagy azért még kapaszkodva lépeget?


Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Sziasztok!

Hát ma nagyon tré napom volt...először a cuki volt zárva (az épp ott levőnek du. háromkor jutott eszébe ebédelni), majd az egyik pelusdiszkonról derült ki, hogy az már megszűnt... ÁÁÁÁÁ.
Peti ma nagyon édes volt, a tatámmal incselkedett. :) Meg kellett volna zabálni.

Amandi, köszi a korrigálást. Én néha aggódom, hogy Peti viszonylag keveset hízik, de ma pl. szinte egész nap evett. Délelőtt tápi, tízóraira a banán-alma, aztán ebéd előbb evett még egy kicsi sült krumplit, beebédelt egy doboz bébikaját és 135 ml tápit, uzsizott tejpépet, vacsi előtt megevett egy fél banánt, vacsira meg egy fél doboz kaja és 2 dl tápi volt az adag. De nem aggódom, amennyit ficeri-mocizik, elhízni nem most fog. :D
Mióta Peti mászik, azóta nálunk nincs fedés, ahogy írtad, az egész lakást úgy sem lehet bebugyolálni. Na meg kell egy kis koszt enniük... Persze, ha nagyon koszos a keze, akkor megmossuk, vagy letörlöm egy popsitörlővel, de itthon azért nincs akkora piszok. :o

Kimike, Peti már áll, de cipőt rápróbálni...lehetetlenség. Mert biztosan akkor emeli meg a lábát...valamelyik nap lerajzoltam a talpát, kb. ötödszörre sikerült!
Kínai cipő: nekem nincs vele bajom, én úgy vagyok vele, hogy inkább veszek öt év alatt 5 db 2000 Ft-osat, ami adott időben biztosan jó, mint egy darab 10000 Ft-osat, amit aztán vagy elnyűvök öt évnél kevesebb idő alatt, vagy vmi miatt nem használom annyi ideig.

Meteor, nálunk ma egész nap jó idő volt! Ill. délutánra kicsit elborult az ég, de meleg volt akkor is. Ide holnaptól mondta az időjósda az erőteljesebb lehűlést, kivi vagyok, mi lesz reggelre.
Én a kínaiban mindig kérek blokkot, a jótállás az ott vásárolt cipőkre is vonatkozik!
Peti Kecskeméti, Mildi és Univer bébikaját kap a kezdetek óta, ezek olcsók. Hipp-et és egyebeket, csak akkor kap, ha van rá kuponom, és levásárolom.
Vezetéshez grat. Én azt szeretem, mikor lefullad a férjem feneke alatt az autó, vagy épp elalszik egy zöldet, mint ahogy tette ezt tegnap...és mindig szidja a szőke nőket. (Alapból én is szöszi vagyok.)

Gabella, hát papírom nekem is vagy egy rakással. :D
Ügyeletesnél én nem feltétlen szülnék, mert itt elég sok az olyan doki, aki pénzéhes, tehát le se sz@rja az olyan kismamát, aki nem a betege. Persze egy komplikációmentes szülésnél bőven elég, ha gátat metsz, aztán meg varr, de talán azt sem mindegy, hogy hogyan csinálják...

Juca, eddig én is úgy gondolom, ahogy Te, megyek a dokim után...pedig tudom, hogy ő olyan, aki az első császár után, a másodiknál is szeret vágni...de én nem fogom csak emiatt hagyni magam, na meg ez nem most lesz. :)
A Siesta cipőt nagyon olcsón megúsztátok! A dokihoz meg no comment. Főleg ismeretlenül...mert mondjuk, ha van vkinek egy dokija (családi), és ismeri a helyzetet, akkor még OK, hogy rákérdez, de egyébként... (Megjegyzem, szerintem ezt kötelező megkérdezni, azt hiszem, nálam is rákérdeztek, de ez nem érintett annyira mélyen, hogy felháborodjak rajta.)

Reni, jó, hogy jöttél, egyébként elfelejtettem volna: Peti legolcsóbb játéka jelenleg a WC papír gurigája. :D
Drukk, hogy a rendeléssel minden OK legyen.
Ez a tábli szvsz úgy rossz, ahogy van, Petinek most kb. 12,5 cm a talpa, és erre már bőven 21-22-es cipő kell, legalábbis az átlag fajtákból.
Nekem a szülésznővel nagyon jó dolgom volt, de amit írtál, az sajnos mindenhol úgy van, egyszerűen KÖTELEZŐ elmenniük, ha lejárt a munkaidejük. Szemétség velünk szemben, de ez van.

Wkata, én ügyeletben szültem a saját dokimnál, így nekem kizárólag hozzá volt szerencsém. De mivel nem vajúdtam (vagyis igen, de fájások nélkül), így tőlem akárki jöhetett volna. :) És maximálisan elégedett voltam vele, mert hiába volt fogadott, azért nem hiszem, hogy nagyon örült annak, hogy hajnali háromkor kell műtenie.

Kitti, nálunk is volt ilyen...de semmihez sem tudtam kötni, csak ahhoz, hogy abban a pillanatban nem volt nyerő a pocijának.
A mandarinos cucc elvileg azért adható később, mert a mandarin klementin, és nagyon allergizálhat...ugyanez van a naranccsal, citrommal is.

Mári, Peti az elmúlt hónapokban elég sokszor volt beteg és lázas, de ettől függetlenül továbbra sincsen foga!

Marcy, a nyolchós babakaják már mind darabosak... Ezekből Peti először fél adagot kapott, de mostmár az egész is lecsúszik tápival megspékelve.

Norwell, hát nem két litert kéne innod, hanem min. háromat...szerintem. Fogacskához gratula. A kenyérből Peti fog nélkül is egész nagy darabokat képes le, aztán meg elcsócsálni.
A kutyusnak javulást (egyébként érdekes a nevük). A szomszédunk is mondta, hogy eddig már két kullancsot szedtek ki az ebjükből.

Szép estét mindenkinek.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Csak két dolog jutott még eszembe:

Darabos kaja - Misi a villával összetört krumplit is megeszi, ha van hozzá valami, ami csúszik, pl. almaszósz vagy paradicsomszósz. Nem tudom, hogy ez így marad-e, végül is egyelőre 5 metszőfoga van csak, de nagyon ügyesen "rág". Párszor volt kisebb fuldoklás, de bőszen, kitartóan nyeldekelt és mindig megoldotta a szituációt. Utána persze rögtön kapott teát vagy szopit, de igyekeztem úgy, hogy ne látsszék az ijedtségem.

Gátmetszés - nálam kellett, nem nagyon, de mégis. Nyilván sok körülményen múlik, de nekem egyetlen napig volt érzékeny és egyszer sem fájt. Mások meg napokig nem tudtak normálisan ülni pl. a szomszéd szobában volt egy lány így. Nagyon örültem, hogy a doki ilyen ügyes volt, és ilyen könnyen megúsztam a gátmetszést. A varratszedés után meg aztán már abszolút nem is éreztem semmi kellemetlent.

Jó éjt!
Kata

ui: Kimike! köszi a vidámítást, nekem is tetszett!!!

Kép
wkata
 
 


Jó reggelit Mindenkinek!

Lányok, megőrülök, itt extra trutyi idő van, megint esik az eső. :cry:

Darabos kaja: a múltkor az Ikeában gyerekmenüt vettem neki: kukoricás rizst lazaccal, és a kukoricás rizst simán lenyomta. Én már rég nem turmixolok, hanem villával töröm a banánt, zöldségeket stb.

Ha valaki tudja hogy kell kukoricafőzeléket csináni, írja már le, ha nem gond!

Kitti: fitt család vagytok, én pedig irigy kutya vagyok. :lol: Az én férjem a Duna parton szeret futkározni, de azt meg én utálom. Szoktam mondani, hogy nincs nekem semmi sürgős dolgom...(R. Bendegúz után szabadon). :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Peti még alszik. Én meg ahelyett, hogy szintén durmolnék, fél 7 óta fent vagyok. Pedig 1-kor feküdtem le. Apával egy kicsit borozgattunk és dumáltunk. Hulla vagyok és mégsem tudok aludni.
Amióta nem alszom Petivel egy szobábaban, azóta sokkal szarabbul alszik. Általában megébred 2 körül, aztán 6-fél 7 körül. Ha fel tudok előbb kelni, akkor 6 körül átcuccolok Petihez, így amikor mocorog megszoptatom. Utána már éberebben alszik és még cumival vissza tudom altatni. Viszont a másik szobából a mocorgást nem hallom meg.

Képzeljétek, tegnap kapott Peti kölesgolyót. Nagyon ízlett neki. egyből 3-at becsócsált! Én fogtam az ujjaim között, ő pedig próbálta harapni az ínyével, így mindig egy kis darab leolvadt belőle!

Azt hiszem felkelt, majd jövök!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok.

Jó éjszakánk volt bár ma reggelre megint takonykórral ébredtünk.:-( Létezik hogy egy gyerek sosoem gyógyul ki ebből a nyavajából?
Kezdek aggódni, de komolyan. Igaz még van 3 napunk az antibiotikum szirupból. Bízom benne hogy a végére meggyógyul.

Egyébként rossz a hangulatom ma reggel.Utálom a keddet mert ilyenkor este 10-11 ig egyedül vagyok itthon a gyerekkel, a férjem zenekari próbája miatt. Nem sajnálom tőle ezt a kis szabadságot csak így keddenként rettenetesen elfáradok estig. Különösen ha Ádi nyűgi. Márpedig ma igencsak nyűgi. :roll:

Na de majd a holnapi tali felpörget, :D legalábbis remélem.

Reni, mi is szoktunk hébe hóba borozgatni pezsgőzgetni gyerek altatás után a férjemmel, néha kell egy kis lazítás. Egyébként visszataláltatok már egymáshoz valamennyire?


Móni, Amúgy nekem tegnap egy porcikáms em kívánta a mozgást, úgy vonszoltam le magam edzeni. Ráadásul az egyik személyi edző folyton beszólogatott nekem hogy ezt vagy azt a gyakorlatot csináljam másképp mert így nem ér semmit. Utáltam a fószert. Így is örülök hogy nem szakadtam meg a gyakorlatoktól.

Wkata, gátmetszés: nekem e volt az egyetlen beavatkozás a szülésembe, mert az orvosom nem akart vesződni a gátvédelemmel. És én vagyok az a bizonyos anyuka aki utána hetekig nem tudott normálisan ülni.
:-( De hála az égnek mostmár rendben van minden, a férjem szerint jobb a helyzet mint "újkoromban".
:oops:

Puszi, szép napot!

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Jó reggelt!

Itt szakad az eső. Így taxival megyünk a klubba. Reggel megtanakodtuk Kofával, és arra jutottunk, hogy elmegyünk Kingával, mert az, hogy se séta, se társaság nem megy együtt, és őrültek leszünk estére.

gátmetszés: dettó, mint Katának. Egyik barátnőmnek meg szétnyílt a varrat. (Imre), meg begyulladt. Áll. nem megfelelő cérnával varrták. És ezt a doki nem tudta?

darabos kaja: én SOHA nem turmixoltam a banánt. Az eszembe se jutott. Így a darabos kajákkal nincs gond.

cipő: nem követem a divatot, de ragaszkodok a kényelemhez. Mondjuk nekem edzőcipőm nincs, és nem is volt, csak tornaórára. Viszont sarum van. Bio(anya)hazard rulez. Szeretem és kész. Lehet ezé (is) cikizni :twisted:. Ja és poncsóm is van. Tarisznyám, meg bölcsész sálam nincs :-)

Ex: orvos. Hát szerintem is durva. Ugye én Hatvanból jöttem, és kellett, ajánlották. Hatvanban is volt pár, mert már lánykoromban bajok voltak piri rendszertelenségével. Egyik: closty uh nélkül. Másik: az Istennek sem hitte el, hogy 19 évesen szűz vagyok, ott kellett terhességi tesztre pisilnem. Mondjuk ezután nem engedtem, hogy megvizsgáljon (bennem is van egy adag makacsság, de úgy véltem, hogy egy ilyen hozzáállással csak mindketten rosszul jövünk ki a történetből. ) A többi normális volt. Volt egy nőci, akinek több betege lett, mint a többi orvosnak összesen. Aztán nem vállalhatott szülést. Megkapta a tiniket, és a rákos betegeket. Szóval ez amolyan házi reform volt. Nem ám az, hogy a többi orvos változtatott valamit, hanem a nőcit korlátozták.

Nem tudom, furcsállom, hogy meg kell kérdeznie egy orvosnak, hogy meg akarja valaki tartani a gyereket. Egy: első az élet védelme. Kettő: logikusnak találnám, ha aki el akarja vetetni a gyerekét, akkor ő kérje. A mostani orvosom, hogy hogy nem, nem kérdezett rá, mert tudta, hogy volt egy vetélésem, és próbálkozunk. De próbálkoztunk akkor is, mikor a másik orvoshoz jártunk, és ő erről tudott, hormonleletek stb. tehát nem logikus, de mindegy.

Kimi!

Újságíró vagy? Kicsit lassú a logikám.

kínai gyerekcipő: egy típus. Több helyen kapható, de nem mindenhol, és a prototípust kell levadászni. :-) Mostanában nem járok kínaiban, de ha igen, beszerzem.

autók: pofára: szappantartó Peugeot 206. Amúgy Volvo és SAAB. Nekünk Nissan van, és olyan vagyok, mint a gyerek, tök mindegy milyen, csak guruljon. :-) Gyerekként apunak ARO (répapiros) kocsija volt. Hátul nem volt ablak, és a szó szoros értelmében egy fa pad volt benne. Abban szállítmányozta az 5+ gyereket. Tojtunk rá, hogy milyen, csak menjünk :-) Lekopogom soha nem volt baj. Csak mindig azon veszekedtünk, hogy milyen sorrendben üljünk. :twisted:

Norwell!

Szegény Kifli, meg Zsömle egyedül maradt.
Köszi a hajvágás dícséretet, azért nem valami tökéletes :-) Kened pedig szuperügyes, hogy már jár. :-)

tjuca
 
 


Juca, csak most olvastam vissza mit írtál az előző dokidról. Nem semmi. Azért az utolsó alkalommal egy pistikézést elejthettél volna. :lol:
Hogy én is írjak valami a szülésemről: jó sok órás vajúdás után császármetszés lett a vége. Részletekkel nem untatok senkit. Ezalatt az idő alatt 2 doki vizsgált meg. Az első volt az ügyeletes orvos, aki olyan fiatal volt, hogy nem hittem el, hogy orvos. Rendes volt, mert leült velem szembe, bemutatkozott, megnyugtatott. Utána is minden nap jött és kérdezte, hogy minden okés-e. A másik doki csak úgy beesett egy másik szülésre, aztán közben megvizsgált engen is és szólt a szülésznőnek, hogy hívja az orvosomat. Ő is normális volt. Így visszagondolva voltak jó poénok a kórházban, a szobatársaimmal sokat röhögtünk. Az egyetlen negatív dolog az volt, hogy a kisfiam besárgult, én pedig felmentem megnézni. Na akkor, amikor megláttam a kis testét az inkubátorban elsírtam magam.
Vendég
 


Jó reggelt Mindenkinek,

Kitti: amikor múltkor azt írtad a szüléseddel kapcsolatban, hogy nem volt semmilyen beavatkozás, azt hittem, hogy gátmetszés sem :shock: . Még írtam is, hogy irigy vagyok :lol: !
Nekem is csak gátmetszésem volt, de ezt is kihagytam volna :? .

Reni: kellemes lehetett a tegnap este, néha tényleg kell egy kis beszélgetés nyugodt körülmények között :) .

Na megyek, tízórait gyártani :) !

Eni

Eni
marcy
 
 


Sziasztok! :D

Bár nem tudok sokat írni, azért olvasgatlak Benneteket! :lol:

Autó: Nekem 89 óta van jogsim (atya ég, jó vén vagyok!!!) többnyire sokat vezetek. Amíg a yardon dolgoztam még ennél is többet. Persze mostanában apa bitorolja a családi verdát, így kevesebbszer jutok hozzá, de ha menni kell valahová lenyúlom apuét! :D Nálunk az egész család francia autó fan, az is van nekünk is és apunak is. Egyébként mi most akarjuk pont lecserélni a kombinkat valami még nagyobbra, mert Ádi születésével ezt is kinőttük. Lassan már csak a kisbuszba férünk el... :lol: :wink:

Cipő: Mi Clarks rajongók vagyunk, Ádinak is vettem egy édike kis First Step csukát, azért szeretem, mert itt nem csak hosszúságra, hanem szélességre is változnak a méretek. Kívül-belül tiszta bőr és mosógépben mosható. Ezen kívül szerintem a Melania is jó és szép is.

Bébikaja: Ádi Kecskeméti rajongó - ő meg az én pempőimet nem kedveli annyira - a sütőtök minden formában abszolut befutó. Próbáltam én is a Hip, Univer, Humana kajákat is, de szerintem is a Kecskeméti abszolut pempős állaga miatt bukik arra. A gyümik viszont jöhetnek Hip és Nestlé is. Ja és a Jó éjt papi nálunk is sztár!!

Most rohanok, befizetés van a suliban, majd jövök még.
Szép napot!

Évi
Kép
Kép
Kép
mamavica
 
 


Évi, úgy látszik az Ádámok a Kecskemétire buknak.:-)

Eni, nekem egyébként a tolófájások sokkal rémesebbek voltak mint maga a gátmetszés mert azt a vágást valamilyen csoda folytán nem is éreztem. Na bezzeg utána... :evil:

Juca, Ádi is olyan mint Kinga "partigörl", vagy társaság vagy jó nagy séta vagy bölcsi, valami kell különben kiakaszt estig.
Mindjárt viszem le a bölcsibe, csak bealudt így nem tudunk nyolckor elindulni, még szerencse hogy rugalmasak a gondozónénik.
Pusz

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Mamavica!

Hol lehet Clarks cipőt beszerezni? Milyen árfekvésű?

Kitti!

Szerintem miattunk lett ilyen. Két és fél hetesen beugrottunk az Árkádba talizni (egy másik topikkal) fél órára, és utána mentünk a dédnagyapjához Hatvanba, mert már akkor sem volt jól, és azt akartuk, hogy lássa. Azóta is pörgünk. Szóval itt volt a kisasszony két és fél hetes:
Kép

tjuca
 
 


Kitti: még annyit elfelejtettem az elöbb, hogy ez a babakocsi, amit most kinéztünk annyival könnyebb a mostaninál, hogy meg sem érzem a súlyát :) . Kipróbáltam :) . Lehet, hogy 1-2 kilóval könnyebb a PC, de hanyagolható. Egyébként nem tudom, azt fel sem emeltem, mert nekem a Top Rider sokkal kezesebb volt, úgyhogy inkább ezt tanulmányoztam :lol: .

Eni

Eni
marcy
 
 


Csak a kontraszt kedvéért:

Kép

pedig ez a kép is vagy két hónapos :-)

Na eldugulok.

tjuca
 
 


babakocsi: Én sajnos nem tudtam kipróbálni Petivel, mivel helyben nem lehet kapni. Legközelebb választék 66 km-re Nyíregyházán. Így csak remélni tudom, hogy amit rendeltem beválik majd! Tegnap adtam le a rndelést mail-ben, rá egy órára hívtak, hogy tegnap postázzák. Lehet, hogy mára, inkább holnapra ideér!

Reni
Kép
prenata
 
 


Reni: mi is szoktunk ilyet csinálni a férjemmel. :-)

Kitti: a barátnőm kisfia 2 éves elmúlt, bölcsis és baromi sokszor beteg. Úgyhogy létezik ilyen sajnos.
Az biztos, hogy nekünk kell a gyereknevelésből jobban kivenni a részünket. Az én férjem is úgy csinálja magának a programokat, mintha még mindíg csak ketten lennénk. :wink: Nem tudjátok megbeszélni, hogy a hét egy másik napjának estéjén te menj kiruccanni?

Juca: nem vagyok újságíró, a többit priviben. De iwiwen is vagyok mindenki számára.

Két héttel szülés után én szigorlatozni mentem. 8)

Ex: én az életben nem ittam meg 3 liter folyadékot/nap és mégis volt tejem és még van is. Az én adagom másfél liter, nagy nehézségek árán.
Vendég
 


Valamelyik este Ádi nem szopizott, anélkül aludt el én meg kíváncsiságból neki álltam leszívni a cicim és még mindig lejött 80 gramm. Ennek fényében azért szerintem elég sokat szopizhat még az Ádám, nem is csodálom hogy olyan kis vasgyúró, amilyen.

Móni, ma reggel is úgy váltunk el Tomival hogy a holnap este az enyém csakhogy ez valami miatt mindig meghiúsul, pl. pont kifogy a háztartás és az Auchanban töltöm az estét, vagy Ádi beteg lesz, esetleg én vagyok rosszul, vagy ügyintézni való van...a lényeg hogy többnyire nem sikerül elmennem.

Van egy ötletem. Én pl sok mindenkinek nem is láttam picuriként a babóját mert csak 4 hónapos picivel csatlakoztam hozzátok. Ti sem láttátok Ádit igazán picinek. Az ötletet Kinga baba 2,5 hetes képe adta. Most rakok fel Ádiról néhány pici kori képet és remélem, hogy páran még folytatjátok ezt a dolgot, mert kiváncsi vagyok a mini manókra!

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Halihó! Jó sokat írtatok! Most csak az elejét olvastam vissza, és gyorsan írok is ezügyben, aztán Mesivel szórakozok, ha elaludt, még olvasok és írok!

Szóval a kínai. Félreértés ne essék, sajnos nem telik nálunk másra, nagyrészt onnan öltözködünk, mostanában már a cipőket is, de a cipők silány minősége és műanyagsága miatt gyereknek olyat nem veszek! Lackónak szandit vettem már ott, abba azért nem úgy fülled be a lába, de Mesinek egyelőre még normális cipőt akarok pár évig. Ruhát szoktam ott venni gyerekeknek is, bár Mesinek még csak 1-2 db-ot vettem ott, mert a piacon van egy gyerekruhás, ő is varrja a holmikat, ott vásároltunk legtöbbet, meg a tescos bodyk, meg amiket örököltünk, meg amiket én varrtam. Ovira Lackónak már sok cucca van kínaiból, tescóból, mindenhonnan. Ja, és a jugós kamu ruhák! Pl. jugó adidas edzőcipőm volt, csak sajnos 2 és fél év után kilyukadt...

Megyek, mert Mesi szétbontja a gyerekszobát! Pusszanat! Még jövök!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Hősök voltunk.
Kép

Különösen ő....

Kép

Kép Kép Kép

No mostmár abbahagyom mielőbb még nem tudom abbahagyni, úgy ezer kép lehet Ádámról a gépünkön...

Pusz

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Látom, nemcsak nálam halt be a babanet! :( Még nem olvastam végig most se, Mesi még csak kómázik... Nem akar elaludni. Még egy orrszívás, és egy nyugi-szopi következik.

Olyan fura, hogy itt Meskete az idősebb babák közé tartozik, mégse száguld el tőletek semmilyen tekintetben. Pl. még csak 2 foga van, még nem akar lépkedni, nem tapsol, nem beszél, csak halandzsázik. Nem mintha összehasonlítgatni akarnám, csak néha nézek nagyokat!

Utólagosan boldog hófordulót Misinek és Vencelnek!

Eni, Tandika! Édesek a gyerkőcök a minitalis képeken! És tök jó, hogy találkoztatok!!!!!!!!!!!!!!

Természetesen a többiek is nagyon édesek! Dani, Ádi, Peti, másik Peti, Kinga és bocs, akit kihagytam, de szerintem a többiekről már rég láttam képet! A nagytalin készítsetek sok-sok képet, hagy gyönyörködjünk, mi, messzi lakók is bennük! Olyan jó nektek, hogy tudtok talizni!!!!!!!!!!!!!!!!!! Irigykedem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Figyuszka csajszik! Van nekem a bababónusz kuponfüzetemben két C und A kupon, olyan üzlet viszont a közelünkben nincsen. Tudna valaki segíteni levásárolni? Mert igényt tartanék rá, de valahogy 1-1 ruhadarab kedvezményes megvásárlása miatt nem sok kedvem van 100-200 km-t utazni...

Bébiételből mi leginkább kecskemétit eszünk, a faluban azt lehet kapni szinte kizárólagosan. Vettem már Mildit meg Univert is, és azok is teljesen jók. (Fontos szempont az olcsóság is...) Mesi eddig kaját egyetlen egyszer hányt ki, az a sima itthon sütött és összemixelt sütőtök volt. Annyira ízlett neki, és olyan mohón ette, hogy a közel 200 g-os adag egy az egyben visszajött... Azóta hál' Isten, nem hányt... Viszont bealudt a hordozóban, mire ide jutottam az írásban...

Reni, vagy aki tud erről nyilatkozni! Rendeltetek már a rossmann webáruházából holmikat, jónak tűnik, hogy még olcsóbbak így a dolgok, de vajon mennyiért hozzák ki a csomagot??? Nem találtam erre vonatkozó adatot...

Kitti! Nekünk a gépen most csak azok a képek vannak, ami a februári winchester elszállás óta készültek. Szerencsére, "csak" az összes januári és fél februári kép szállt el az összes dokumentummal együtt, mert az az előttiek már ki lettek írva dvd-re. Viszont azt meg nem szeretem előveszegetni... De a babanetes albumok között a Meskete címűben vannak Mesiről születése óta készült képek. Van még egy Gabella és egy Doba Lacika című albumom, ha érdekel.

Most megyek, csinálom az ebédet. Puszka!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok,

lakás kitakarítva, száradt ruháák elpakolva, egy újabb program kimosva, már csak teregetnem kellene.
Ja és a Kisasszonkát is sikerült elaltatnom. Mondjuk nekem is jól esne egy kis szunya, mert az éccakánk megint pocsék volt: elalvás 8kor, aztán ébredések 10, fél12, fél1 (itt mondjuk elég volt egy cumiadás), fél3, fél5, fél6...na ekkor magunk közé tettem és így egészen negyed 8ig aludtunk.
ez azért eddig nálunk nem volt megszokott, szóval most visszasírom a két ébredéses jó kis éjszakákat.

Gátmetszés:
hát ebből én is az a kategória voltam, aki hetekig ülni sem tudott utána. Sőt az llás is az elején max. 10 percig ment, utána úgy éreztem összeesek. Aztán úgy 5-6 héttel a szülés után kezdtem jobban lenni.
Mondjuk nekem metszették is és mivel Pancsi nagy kobakja megakadt, így fogóval segíteték ki, így szakadtam is rendesen.

Képek:
ez a születése után kapásból készült
Kép

ez egy naposan mobillal, azóta is ez a képernyővédőm
Kép

ezen három hetes a Kisasszony, azóta már ezt a hálózsákot rég ki is nőtte.
Kép

meteor
 
 



Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?