Új privát üzeneted érkezett!

Heni: Hát ha két petezsák van a méhecskédben, mi a frász lenne még a petevezetékben?? :D :D :D Egy harmadik?? Nekem annyi 3 hónap alatt jön össze! :D Szóval rendben lesz az. Csak nyugi, nyugi, nyugi!! És hogy jött ki ez a 85%? Megkérdeztem volna a doktor urat. :D :D Jó ég, én már azt hiszem, nem is tudnék dolgozni a helyedben....AZt tervezem, hogy a 6. hónapig min. dolgozom, de a gyakorlatban lehet, hogy eldobok izgalmamban tollat, papírt, monitort. :D :D :D

Melyik oldalon vannak a családban ikrek?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Heni nyugi, minden rendben lesz, jövő hétre kiderül, hogy duplán örülhetsz-e. Nagyon drukkolok!!!! :D

Pandácska olvastam apa beteg... gyógyuljon meg mihamarabb. Ez nem befolyásolja a kiskatonákat?

Kép
mercure

Heni,
Téged melyik táblába rakjalak? Nem akarlak próbálkozósba...

Arra nem válaszolt senki hogy mindenki maradjon a táblában?Mert sokan vannak akik már rég nem jöttek ide...
Vendég

Christell: Kiderült már, hogy az Elevitre vagy e allergiás? Vagy lemaradtam valamiről?

jaimee

Pandácska!
Szerintem csak azok maradjanak a táblában, akik időnként benéznek hozzánk. :wink: Az én adataimat is módosítani kéne. Elevitet szedek, áprilisban fogunk próbálkozni először, és a ciklusom kb. 35 nap. Szül. dátumom:1979.06.30.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Végre itthon vagyunk!

Egyenlőre nem tudlak visszaolvasni benneteket, mert rengeteget írtatok 1 hét alatt:

Ha esetleg van kedvetek leírjátok kivel mi történt az 1 hét alatt! Csak hogy képben legyek. :roll: :shock:

Apának a visszerét műtötték a lábában, már jól van szerencsére. :lol:

Akkor én meg este megyek dokibácsihoz, annyira várom, hogy csak na. Szerintem ennyire nem vágytam még a nőgyógyászhoz. Vagyis de, mikor UH-ra mentünk Manóval a pocakban.

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Jaimee!
Még nem derült ki. Ma hívom fel a háziorvosomat délután, és megkérdezem. Elolvastam az Elevit mellékhatásait, és ilyet nem ír. Nem szedtem 2 hétig, de akkor is viszkettek a pöttyeim. Most újra szedem, most is viszketnek. Úgyhogy nem tudom. Lehet, hogy valami vitamin felhalmozódott a szervezetemben? De mitől? És mi?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Én is szeretnék a táblába bekerülni, ha lehet. Én már egyszer megadtam az adataimat, vagy valahol benne is vagyok? Hol a tábla, még nem néztem vissza.
Vendég

Christell, Mercure: köszi, hogy velem együtt örültök, de még meg kell várni a szívahangot...

Pandácska: mit szólnál, ha lenne egy zebrás rész is? Mert azt még meg merem magamnak engedni... A táblába beteszed: 2007. március 26 uh? Köszi!

Jaimee: az a vicces, hogy a családban sehol sincsenek ikreke...Nekem a méhen kívüli is ikerpár volt és most 2 petezsák van...De a doki szerint 1 baba a valószínű...

Nekem csak az a lényeg, hogy jó helyen és egészégesen fejlődjön/fejlődjenek...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Krisztinka: Én is mindig megdöbbenek mostanában magamon, régebben hat lóval sem lehetett elvontatni egy nőgyógyi rendelőjébe, most pedig alig várom, hogy mehessek, mert az azt jelentené, hogy összehoztunk valakit..... :D

jaimee

Vendég

Pandácska,

Szerintem is csak azok maradjanak a táblában akik benéznek hozzánk.

Heni,

Nagyon halkan gratulálok a 2 petezsákhoz. Ne izgulj, minden rendben lesz, és jövő héten 2 kis pindurkát fog látni a dokid. Mindenesetre nagyon szorítok neked minden nap. :P :P :P :P
Nagyon megérdemled már. :P :P :P

Krisztinka,

Üdv újra itthon. :P

Christell,

Voltál már bőrgyógyásznál?????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

AKIT KIHAGYTAM BOCSIKA :oops: SZÓLJATOK KI MARADT KI ÉS HOGY MIT ÍRJAK MÉG BE! CSINÁLOK
KISMAMÁS TÁBLÁZATOT IS.
Vendég

Omnia,
Téged hova rakjalak be?
Vendég

Heni, nagyon-de nagyon szorítok Neked/Nektek :D !!!!!!!

Annyira ügyesek vagytok!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Ez lemaradt bocsi,

Kép

Kép
Kép
gyablonka

TÁBLÁZAT: 1174304652.txt
Vendég

NEM JÓ :evil: :evil:
Vendég

Heni:
Gratula! Szerintem minden rendben lesz. Nem tudom a doki hogy gondolta a 85%-ot, nem úgy, hogy 1 baba 100%, hogy lesz, 2 baba 85%. Épp most volt az Élet az anyaméhben sorozat Ikrek című része, abban említették, hogy elég sok embernek volt "ikertestvére" a méhben való fejlődése kezdetén. A balkezesek példájával próbálták bizonyítani.
Szóval csak így tovább, semmi baj nincs, nagyon szurkolunk Neked, hogy 1 hét múlva dobogjanak a kis szivecskék! :wink:

Pandácska:
Én kimaradtam a táblázatból. Beletennél? Kérlek :wink:
Vendég

TÁBLÁZAT:
1174305009.71.html
Vendég

Mano,
jajjj ne hari pedig eszembe voltál :oops: bocsika
Vendég

Pandácska: Pofás kis táblázat! :D

jaimee

Vendég

Pandácska,

Jó lett a táblázat.
Annyit légyszi javíts át, hogy a ciklusaim most 28-31 napra változtak. Aktualitásom pedig március 28-án cytológia.

Köszi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Pandácska:
Tök jó lett a táblázat! :)
Mostmárcsak az aktualitásokat kell kitölteni.
Ki mikor fog tesztelni? Dokihoz menni?
Írja meg mindenki, hogy mikor izgulhatunk érte, hogy be lehessen írni a táblázatba.
Vendég

Ami engem illet az aktualitások szintjén, mindent elmond a vonalzóm. Akkor tesztelek, ha a 16. dpo-t megérem hőleesés nélkül...időpontot nincs értelme mondanom...

jaimee

Sziasztok!
Visszaértünk mi is a pihiből. Nagyon jól sikerült, csoda szép időnk volt. :D
Látom itt továbbra is pezseg az élet!

Heni: gratulálok az eredményekhez. :lol: Egy baba biztosan van! Drukkolok az ikrekhez! :D

Pandácska!
Klassz a táblázat! Jó látni kivel épp mi van. Párodnak javulást!

Egy kérdés: nektek hogy fér fel több vonalzó is az aláírás részhez? Nekem csak egyet fogad ott el a rendszer. Mindig kiirja hogy túl sok karakter. :cry:

Nicol

Kép
nicol

Nicol,

A Lilypie.com-on próbálj meg tickert csinálni, ott elég rövidek a kódok. Valamelyik oldalon nagyon hosszú. Én is most próbálkoztam, hogy felteszek a gyerekeknek újat más oldalról, de nagyon hosszúak voltak, és nem fértek fel.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vendég

Köszi Pandácska,

Még annyi, hogy "C - E" vitamint és folsavat szedek.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Pandácska , nekem is nagyon tetzsik a táblázatod, ha nem túl nagy gond a ciklusomat átírnád 37-40 napra?????

Köszönöm szépen!!!!! Kép

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok!

Nagyon jól sikerült a hétvége :D Nagyon szép helyen voltunk, fantasztikus volt az időnk, mi kell még???
Kép
Kép
Kép
(Bocsika, ha sok voltam 8) )

Próbáltam visszaolvasni. Rájöttem - itt nem szabad kimaradni egy napra sem :D Az a jó! Zajlik az élet a topikunkban!!!

Heni:
Ne izgulj, mivel méhen belül van/vannak a "zsákocskák" - a legjobb helyre kerültek! Erre csak is így kellene gondolnod (ezt ŐK is tudják !!!) Vigyázzatok magatokra, ügyesek vagytok!

Pandácska:
Hogy van apuci? Nagyon drukkolok ám nektek!!!
A táblázat nagyon jó lett!!! Zoli mellett beírod, hogy 1 éves? Köszike.

Jaimee:

Új ciklus? Akkor mindent bele :wink: Nálunk is Apuci már most kérdezi , hogy mikor is vannak azok az akciós napok Jónás szerínt? Teljesen fel van dobva. Azt mondta, hogy ha törik, ha szakad - AKCIÓ lesz :D :D Már készül. Olyan aranyos tud lenni :P

Még szerencse, hogy nálunk nem ez a próbálkozós hónapunk, mert már kétszer is voltunk Zolcsival röntgenen :shock: !!! Ma is - minden rendben van nála, már nem látszik semmi :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik,
Hát nincs jól de legalább nem lázas. Nagyon szép ez a táj :D
TÁBLÁZAT[/b].html
Vendég

Pandácska:
Köszike :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik,

Tényleg nagyon szép helyen voltatok. Én szeretnék egyszer elmenni a párommal egy fenyőerdő közepébe, ahol se tévé, se rádió, szóval semmi technikai vívmány. Csak mi és a természet, és persze sok-sok hó.
Talán egyszer teljesül.

Lányok,

Menzesz előtt 1-2 nappal már tuti nem lehet terhesség ugye???
Mi most még védekezünk, de tegnap este volt egy kis baleset, és hát amíg nem tudom mi a helyzet a rákszűréssel nem nagyon kellene teherbe esnem.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Heni remélem megosztod velünk, hogy lehet legalább egyet összehozni :D gratulálok neked és minden rendben lesz!!!nekem is 1 hét mulva kellett visszemenni Annával szívhangra szinte örökkévalóságnak tünt, számoltam a perceket és sírtam mikor kiderült, hogy minden rendben, mert addig sikerült sok hülyeséget összeolvasnom ezt ne tedd! Foglald el magad!inkább ezt a topikot olvasgasd!! :D :D
Olgi nagyon jó nektek, hogy kiruccantatok, hol volt ez? mi a május elsejét tervezgetjük. Most ismerősöket meg nagymamit látogattunk :D
Pandácska ne haragudj! Én is bekerülhetek a táblázatba? Ciklus 29-32, gyerek: Anna, 2006.12.01 óta, kor:29, Aktualitások: ovul teszt ápr.3,4,5, vitamin: Béres Gravida,
Különben azt hittem sokkal többen vagyunk itt, annyira pörög a topik, de a táblázatból kiderült, hogy nem is olyan vészes :D
Nicol ti hogy álltok a a kistesóval, mióta próbálkoztok?
Jaimee!!Hajrá nektek is!! Ez mostmár legyen a mi hónapunk!! :D :D
Nekünk még van pár nap a mensiből, aztán ismét ráhajtunk!! Eddigi ciklusok sorrendben 29-30-32 remélem nem fog hosszabbodni, mert behidalok!!
puszka

Kép, Kép
nemen

Mindenki nyugodtan írjon aki benne szeretne lenni!!!

Nemen,
TÁBLÁZAT.html

Judy,
Szerintem nem persze van aki érdekes időpontokban ovulál.
Vendég

Judy:
Én Zolcsival a 31 napon lettem babás :shock: :shock: :shock: Itt van előttem a hőgörbém. a dokim is látta. Egyértelmű volt. Tehát nincs kizárva! Az én dokim mondta, hogy a rákszűrést baba mellett is el lehet végezni, ez igaz???

Enikő:
Ez Erdélyben volt, tőlünk 160 km.

Kép
Kép
Kép
olik22

Nemen,
A korod lemaradt de már beírtam.
Vendég

Olik,

Baba mellett is el lehet végezni, csak ugye nekem az utolsó P3-as lett. és ez alatt a pár hónap alatt kezelt hüvelykúppal. Nem szeretnék P3-al teherbe esni, mert ezek a kúppok nincsenek túl jó hatással a magzatra. Holnapra remélem megjön, és nem kell ezen agyalnom.
Egyébként soha nem fordult még elő hogy kidurrant volna az óvszer, lehet hogy nagyon kikívánkoztak már a kicsikék?????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Üdv mindenkinek!

Olik: Hű, de szép helyen voltatok!!!! De kár, hogy egy évben csak egyszer tudom a páromat elrángatni nyaralni....Tavaszolni, telelni nem akar....Nálunk Apa sajna nem ilyen aktív és lelkes, de szerencsére, ha hanzúrra "szólítom" fel, egyelőre vigyorog, mint a vadkörte. :D :D

Nemen: Igen!!!! Végre egy igazán aktív hónap. Babásodjunk együtt!!!

Judy: Csak akkor lehetséges, ha ért mutyiban petéd, vagy éppen akkor volt peteérésed. De majd Dr Panda megmondja. :D

Lassan befejezem az opt. cst. vizsgálatokat, most voltam pajzsmirigy UH-n és negatív!!!!!!!!!!!!!!!! Ez azért jó, mert korábban voltam pajzsmirigy túltengés gyanús, kamaszkoromban, de most minden oké!!! ÚÚÚgy örülök. Azt mondta a doktornő, hogy lazítsak. Majdnem mondtam neki, hogy Téééényleg, ezt most hallom először.. :D :D

Még van egy terheléses cukor vizsgálatom, aztán tényleg egyelőre ki vagyok vizsgálva.

Piszok jó kedvem van, pedig az őrület határán van mindenki körülöttem. Ez kérem egy munkahely...

jaimee

Olgi és akkor volt a pé-d is vagy az középen? Akkor érdemes végig próbálkozni?! most gyűjtöm az infókat, hogy mit hogy csináljunk csak tudományosan :D :D

Kép, Kép
nemen

Olik: Ja Erdély...Gyanús volt nekem!! Tavaly isteni hetet töltöttünk a Hargitán, felejthetetlen volt, idén Marosvásárhelyik megyünk be csak, remélem már hárman. Vagy legalább hárman jövünk haza!!! :D

jaimee

Judy:
Értelek...

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!
Mariann engem is beteszel a klassz kis táblázatba?Milyen adatok kellenek hozzá?

Kép
Vendég

Enikő:
Úgy nézet ki volt egy a 15 napon is :) Aztán a 25 napon lement a hőm. Már megvettem a tampont...Vártam... Akcióztunk...Aztán 36.5 ből lett 37.0 és a környéke. A teszt napján és azután 37.2 volt :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Az előző hozzászólásomat a múltból írtam :D A babanet már időgép is egyben???

Kép
Kép
Kép
olik22

Furi. Azt írta:

Elküldve: 2007 Január 30 Kedd - 4:39 :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Hmmmm...Elgondolkodtató, amit írsz...Magyarán az a legjobb, ha az ember végigakciózza a ciklust peteéréstől egészen a mensiig, mert nem lehet tudni...Bár a hő segít...

jaimee

Sziasztok! Ti is így éreztétek magatokat reggel?
Kép

Heni! Most bepótolják! Egyszerre jönnek ketten is! Biztos minden rendben lesz!
Sajnos az én órám is fél hétre van állítva, de ötkor felébredek, és addig csak szenvedek. Egyszerűen kipattan a szemem.

Pandácska! Nagyon ügyi vagy! Én is jó helyen vagyok a zebrák közt. Amíg doki nem látott...
Pozitiv teszt: márc. 12., márc. 17. Elevit, cickafarkfűtea
Köszi

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?