Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Zsiráflány

Üdv körünkben :D Szívesen látunk.Ha bármiben tudunk segíteni,kérdésed lenne,ne fogd vissza magad :D

Még nem tudjuk mi lesz,mindenki új munkahelyet keres magának :( Az a szomorú,hogy egy csomó kiváló szakember van úgy vele,hogy otthagyja az eü-et,mert elege van-lett.Én szívem szerint maradnék a szakmában,de hogy erre milyen lehetőségek lesznek,nem tudom...az a baj,hogy egy csomó szülésznő állás nélkül marad és nincs annyi hely,hogy mindenkinek jusson...

Viki

Csak ámulok-bámulok,hogy milyen képeket bírsz előkeríteni... :) Én sehol sem vagyok hozzád... :oops:
Köszi a Kimis képet :) Kimondottan örültem a hétvégének és hogy már láttam mind a 32 fogát és szószátyár lett a lelkem... :) :lol:

Fanni babát én is megcsodáltam volna,sajnos nem sikerült :( Pedig megnéztem volna Zéti jövendőbelijét.A jó anyós-vő-meny-anyós viszonyt pedig tényleg jó mihamarabb megalapozni :)
Pedig ahogy megnéztem Ildi képét,nem is álltunk egymástól messze,nem sokkal előtte álltam.Majd legközelebb...

Alin

Végre hallani-látni titeket!!!Tündéri Emilke! :D És jól vagytok?Majd írj,ha ráérsz...

Mindenki vigyázzon magukra!Millió pusza nektek:Ingrid
patak

Kép

Viki!

Ez a tiéd :)

Bocsi Lányok,hogy egy kicsit átmentünk Kimi-fan-ba :oops:

Cserébe nektek is küldök egy képet :) Kép

Pussz mindenkinek:ingrid
patak

Sziasztok!
Örülök hogy legalább Kimi felviditott kicsit :lol:
Ha esetleg látnátok valahol
A kép cime hmmmmmmmm Kép

viki28

Szia Viki28!

Örülök, hogy megtaláltál!

Kedves Többiek, ti még nem ismerhettek, de azért sokan vannak akik már igen.
Én is Újpesten lakó, egy 1 éves, gyönyörű gyermek édesanyja vagyok! Ha eretleg befogadnátok, néha én is írnék ide. Persze rendszerességet nem ígérhetek, mert kevés az időm a "banditosz" mellett! Kép Kisfiam - Balázs, aki 2006.02.06-án született
kvicky

Szia Névtesóm :lol: !

Örülök neki hogy itt is vagy
Hát ez a pasi hihetetlen nagyon édes. :wink:
Merre laksz?

Az én szerelmem már alszik miután 2x lehányt :?
Tök jól elaludt.
Szét unom magam nincs itthon senki :(

viki28

még jó hogy csak 2kezem van :lol: :lol: :lol:
Kép

viki28

Sziaaaa!

Nagyon édes ez a bébi! Mi is köszönjük a bókot! :oops: Most jelen pillanatban Dunakeszin lakom, de mindig is Újpesti csaj leszek és maradok is. Reményeim szerinte hamarosan ismét ott élünk majd! Mi most fürödtünk és éppen vacsizik apával! :D Remélem utána ő is hamar elalszik majd. :D Kép Csini fiú
kvicky

Drága Vikkentyű!

Téged ne fogadnánk be??? :D Bár én azt hittem,tudsz erről a topicról is... :oops:

Millió pusszka Neked és Balunak is:Ingrid
patak

Sziasztok

Köszi az üdvözlést patak :)
akkor most mindenki állást keres ezerrel? Akkor sokan elmennek az eü.ből? :(

Nagyon édesek az apróságok.. remélem szeptemberben már én is mutogathatok majd képeket :roll:

Puszi
Petra
zsiráflány

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de nem tudtam elmenni a tüntetésre :cry: :cry: !!!
Ingrid mikor olvastam amit írtál... háát én is a könnyeimmel küzködtem. Rettenetesen sajnálom ami törénik veletek ha bármibe tudok segíteni nyugodtan szóljál.
Benedek ma 6 hetes hihetetlen, hogy megy az idő. Képet nem tudok feltenni mert 600x600-ra nem tudom lekicsinyíteni :cry: :cry: .
Pedig próbálkoztam. Lányok a 6 hetes kontrollra hova kell menni a szülőotthonba vagy a dokim rendelőjébe. Mert nem tudom.

Puszi Edit
rozi79

Jó Reggelt!

Az én Dokim az sztk.ban rendel és odamentem a kontrollra.

Szörnyüséges idö van örület
Ezért ma takaritok :?
Zétim ma ismét fél6kor keltett de most meg már megint alszik 1órája.
Kikészit(tiszta Apja :wink: )

Találtam egy képet
Az ELVESZETT Ildikónak :roll: Kép

Pusssssz mindenkinek

viki28

A Menyem meg az Anyuja :lol:

És itt már a komplett család :lol: :lol: :lol: Kép

Olyan s@@@ r pedig még egy kislányt is szeretnék de csak itt de hát igy................................................................................ :cry:

Na nem kezdem megint mert csak felidegesitem magam

viki28

Most nézem, hogy ezekszerint a kis hölgy és udvarlója mellett álltam. :D

Édes az összes bébi! Remélem, én is majd mutogathatom az enyémet! Tudom, hogy nincs semmi gond és az én kis pasim erős legény, de apósom olyanokat mondott (pl. addig nincs is gyermekem, amig élve meg nem születik, és mesélte a szaftos rémsztorikat) , hogy sírva fakadtam... :( Persze ez nála nem újdonság. Csak én nem tudok hozzászokni.

Üdv az újaknak is a fórumon! :D

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok Lányok!

Dolli

Nem kell az ilyen "rémsztorikhoz" hozzászoknod,sőt...Az a legrosszabb,amikor a terhes mamákat ilyen rémtörténetekkel "szórakoztatják" :evil: Nem is értem az embereket,mi ebben a jó,és bocsi,hogy most az apósodról van szó.De van az ember lányában ilyenkor elég félsz,nem kell még rárakni egy lapáttal.Én pl.már most cidrizek,pedig még nincs "pocaklakóm".Képzelem,milyen szörnyű leszek,ha lesz... :? :oops:

Edit

Nem haragszik senki,hogy nem tudtál eljönni

:) Örülünk neki,hogy annyian is voltak,amennyien és tudtuk,hogy lélekben velünk vagytok,voltatok :)
Ne sírj(atok lányok),hiszen nektek boldogság van odahaza!!!Elég,ha mi sírunk...
Sehogy nem tudsz Benikéről feltenni képet?Nekem Irfanview képnézegetőm van,ha ilyen a tiéd is,esetleg tudok neked segíteni.Tegnap sikerült képet kicsinyítenem vele,úgyhogy már profi vagyok... :D
A kontrollra szerintem a Hammersberg doktor rendelőjébe kell menned,hiszen oda jártál gondozásra is.De az a legegyszerűbb,ha felhívod és megbeszéled vele. :oops:

Millió pusszka mindenkinek!Legyetek jók vagy jó rosszak:Ingrid
patak

Edit!

Hathetesre a doktor rendelőjébe kell menni, én voltam a múlt héten, szerencsére minden ok, csak sajnos nagyon sokat kellett várni, mert csak négyre sikrerült odaérni (pedig délben elkezdtünk készülni) és hatra értünk haza, közben anyu körözött Zsófival a parkban a házak között, hogy ha felébred és sír, kéznél legyek. Ha meg tudod oldani, menj már fél háromra, talán gyorsabban sorrakerülsz.
Mennem kell, ma extra nyűgös napunk van, ha nem lóg rajtam, akkor rögtön sír és nem hagyja abba. Gondolhatjátok, hogy nézek ki :roll: Most az apukája próbálja épp elterelni a figyelmét, de így is csak kb 5 percre lehet.
Nnnna jövök ha tudok, ja, képzeljétek, éjszaka arról álmodtam, hogy írok ide a fórumba és sikerül mindenkinek írnom :D
Szóval mostanában ilyen vágyaim vannak :D :D :D Hátha teljesül hamarosan Pussz: Berni
berna

Sziasztok!

Nemrég kezdtem el nézegetni a levelezéseiteket és ha nem bánnátok akkor néha én is írnék. Lassan két éve lesz, hogy a Szülőotthonban megszületett a kislányunk a Győry dokinál. Jelenleg a második babánkat várjuk és elvileg május végén fog megszületni, már csak az a kérdés, hogy hol. Nagyon sajánálom, hogy bezár a kórház, voltunk demonstrálni is remélem segített. Ha valaki a Győrynél fog szülni és esetleg tudja, hogy hova megy a doki akkor léccci írjon. Előre is köszi.

Sziasztok:Orsi
orssso

Szia Orsi!

Én is a Győryhez járok, május 15-re várom kisfiam születését. Nekem legközelebb április 16-ra van időpontom hozzá a magánrendelőjébe, remélem addigra valami konkrétummal tud majd szolgálni. Engem is nagyon érdekel, hogy hol fogunk tudni szülni, hova megy majd ő tovább (ha egyáltalán továbbmegy). Bármit megtudok, megírom.

Ha esetleg előbb lenne neked infó, nagyon megköszönném. Remélem legalább addig a Szülőotthon úgy marad, ahogy most van!

Timi
kovati

Sziasztok lányok!

Szeretettel üdvözlöm az új kismamákat :)
A múlt héten szabin voltam,ma megyek először dolgozni,de annyit tudok,hogy a Szülőotthon honlapján www.noiegeszseg.atw.hu azt írják,hogy 3 hónap haladékot kapott a Ház.Elvileg tehát júli.1-ig működünk.

Pussz mindenkinek:Ingrid
patak

Sziasztok!

Szia Zsiráflány!Nem irigyellek, hogy pont érint a Szülőotthonos kavalkád, én nagyon remélem, hogy valami csoda folytán mégis meghagyják!!! Én is szeptemberben születtem :) Kellemes , boldog várandósságot Neked ,üdv. ITT !

Kép

Viki, Zéti!!!

Köszönjük a Kittys képet, nagyon ari a Zéti, hogy mindig külld valamit Fanninak :) Ezt a montage- képet találtam Fanni párnácskája alatt... Kép

Fanni elkezdett dumálni...Tegnapelőtt egyszer csak rám nézett és közölte némi tátogás után , hogy " mamamamamammm", aztán este az apjánál "papapapppp" tegnap óta ,pedig kaja előtt "hamhammmmm".

Én sem hittem a fülemnek, de szerintem IQ-ban már most veri a család többi tagját :)
Mondjuk 2 hónapos korától ami tetszett neki, arra azt mondta,hogy OGU, meg volt még pár ilyen kis jele, de erről leszokott pár hónapja, azóta "csak" brümmögött...:)
Biztos megfigyelő állásponton volt.

Mikor randeee Viki ??? :)

http://www.videoplayer.hu/videos/play/40183
Vendég

UI:

Berna : Szerintem az is nagy és klassz dolog volt,hogy a 6 hetes kisbaba melett le tudtál jönni demonstrálni-vagy akárhová ! Zsófi is szerintem megérezheti ám a frontokat, nagyon fura és kiszámithatatlan időjárás van :( És biztos klasszul nézel ki, csak fáradt vagy ! Zsófi imád ám, és a párod is -akárhogy nézel ki ,embert próbáló idők az első hetek & gyönyörűek :)

Orssso, Kvicky: Üdv a topicban !!!

Rozi79 Edit : http://pcforum.hu/letoltes/1015/IrfanView.html

Innen le tudod tölteni a képszerkesztőt,amit Ingrid is irt, ha nem megy irj privit!

MINDENKI: a babanet órája amúgy egy órát rádob a dátumozásnál az időre, szóval én nem kettőkor hanem egykor irom ám ezt !!! :) :) :)
Vendég

sziasztok Lányok!

én Márc. 27én megyek a Győryhez kontrollra a szülőotthonba, úgyhogy majd beszámolok, hogy mit mondott :wink: :lol:

Puszi nektek
zsiráflány

Sziasztok!

Újjá születtem és a tejcsim is megmaradt(remélem) :roll:
Tegnap 39.2 volt a lázam :?
És hogy Zé nem kapta el nagyon remélem :?
végem volt föleg hogy nem szedhetek gyogyszert és még gyogyszertárba sem tudtam elmenni valami homeos bogyeszért na de majd ma :wink:

Nagyon szuper nagyon bájos a kép hát ez a Fanni baba nagyon cuki,nagyon ügyes :wink: :lol:
Föleg ha majd azt mondja Zézézézézé :lol:
Mi bözünk most keményen :lol:
Jövöhéten randizunk jó nem szeretném ha elkapnátok valamit.
Meg jön a babakocsink pénteken :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ugy örülök neki.

Ciki nem ciki de megkérdezem:
Zétimnek most láttam hogy vannak sárga foltok a fején gondolom ez koszmo vagy mi.
Mindennap mosom a "haját" ezt hogy lehet leszedni?
Levakarjam mig vizes neki vagy hogy?
Szép Anyuja van Zétinek :cry:

Ez a hülye idö kicsinálja a gyerekeket is Zéti is tiszta dili volt tegnap hisztizett végig.

Na megyünk sétálni
Pusssssssz csajok

Ildi azért az az 1óra se semmi én már rég aludtam :lol: Kép

viki28

Jajjjj
Tegnap megkaptam a panadol babys fokát tök cuki:)

Kép
Ilyet kaptam a Krisztitöl a korházba:)
:lol:

viki28

Na de jó pont ezt rakta ki elsö képnek :lol: :lol: :lol:
Most egy darabig nem jönnek újak :lol:

viki28

Szia Viki!

A koszmóval mi is sokat szenvedtünk, míg nem ajánlották nekünk (gyógyszertárban lehet kapni és olyan 1500-1800Ft között van) a "BABÉ Gyereksampon Koszmóra"!!!!!!! :D Nagyon nagyon szuper, tökéletesen eltávolította, persze nem az első használat után! Mi kb. 6 hónapja vettük és még alig fogyott (olyan kevés kell belőle), pedig hetente 1-szer azzal mosunk hajat. Semmi extra a használata, csak bevizesíteni a hajat majd egy kis sampon rá, az egészet felhabosítod a buksin és a fürdés végeztével leöblíted a habot! Remélem tudtam segíteni!
kvicky

Viki! A koszmot szerintem ,ha fürdés előtt bekened olajjal, utána megmososd, könnyű kifésülni, de amúgy magától is elmúlik, van ,akinek egészen nagy koráig van, és szinte teljesen független attól, hogy Te szuper anyu vagy e (az vagy) :)

Igazából én azapa laptopjára vagy Erdőkertesen a gépére szoktam rászabadulni netezni, tehát otthon nincs, és tegnap pótoltam be a szörfözést,meg amúgy is éjszakai bagoly vagyok :)

Milyen babakocsitok lesz??? Vaterán sem akarják megvenni azt a klassz kocsit,amivel voltatok?
Én is kinéztem egy 4 kilósat, BKV-ra, (Brevi b-light), azzal vagányabban tudok majd jönni-menni.

Amúgy nagyon úgy néz ki, hogy Újpesten fogunk kikötni egy hónapon belül , az Izzo ltp.-n, az Erdősor utcában, úgyhogy majd lesz ám nagy bababuli, meg minden (pláne ha jöttök, egyedül vicces:)

Kép
Vendég

Szia!

Bocsi,hogy így rád török! Az erdősor utcában merre felé, mert elvileg én( a szüleim) is ott lakom és két hetente vagyunk ott 1 hetet! Sorry ha túl privát dolgot kérdeztem!

SZiaaaaaa!
kvicky

Sziasztok Lányok!

Ildi

Köszönöm a képet!!! :) :) :)

A bababuliba én is benevezhetek?Én is "baba" vagyok... :D :D :D Csak egy kicsit nagyra nőttem...

Millió pussz nektek:Ingrid Kép

UI:ez a baba nem én vagyok...
patak

Egy kis érdekesség (bocsi, ha túl hosszú), ami felháborít:

"Amíg a kormány szétzülleszti a hazai egészségügyet és pénzhiányra hivatkozással budapesti és vidéki kórházak sorát zárja be, addig a Gyurcsány-kabinet 33,8 milliárd forintért három új kórházat épít a polgárháború sújtotta Srí Lanka szigetén. Kormányközeli cégek a háttérben?

Nagy sikerrel járt a magyar gazdasági küldöttség Srí Lanka-i (régi neve Ceylon) látogatása: a Gyurcsány Ferenc vezette kormány 170 millió euró (42 és fél milliárd ft) értékben anyagi garanciát vállalt három új kórház és egy őserdei víztisztító építésére.
A magyar kormány a Hambantota-i kórház építésére 70 millió euró, (17,5 milliárd ft) a Beliatta-i kórház építésére 15 millió euró, (3,8 milliárd ft) és a Nuwara Eliya-i kórház építésére pedig 50 millió eurós (12,5 milliárd ft) kormánygaranciát vállalt. A Labugama melletti őserdőben található természetvédelmi területen fekvő Labugama Kalatuwawa víztároló tisztító berendezésére a magyar kormány további 35 millió euró (8,7 milliárd ft) értékben szintén anyagi fedezetet nyújt. A tervek szerint a víztisztító építése már két hónap múlva megkezdődik.

A hét elején Colombo-ban tartott megbeszéléseken a Srí Lanka-i kormányt Sarath Amunugama volt pénzügyminiszter, jelenlegi gazdasági fejlesztésekért felelős miniszter képviselte, a magyar delegáció tagja volt többek között Köles Sándor, a DPP International, Kaknics István, a SPB Investment igazgatója és Maróth Gáspár, a Echos Kft. egyik vezetője is.

A magyar - Srí Lanka-i tárgyalások végén Amunugama miniszter reményét fejezte ki, hogy a két ország között gyorsan fejlődő államközi kapcsolatok során még több magyar kormánygaranciával alátámasztott beruházásra kerül sor.

Forrás: gondola.hu"
kovati

Kovati: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ééééééééééééééén nem nyilatkozom, mert nem tudok már szerintem szépen fogalmazni ezügyben :oops: :twisted: 8) :twisted: :oops: :twisted: :evil:

Patak : Persze, hogy benevezhetsz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 :) :D :)

Kvicky : mégsem Erdősor, :oops: de ott van mellette, azt mondták a hozzáértők. Káposztásmegyeri u 19, a kutatóintézet mögött.
Vendég

Kvicky : mégsem Erdősor, :oops: de ott van mellette, azt mondták a hozzáértők. Káposztásmegyeri u 19, a kutatóintézet mögött.[/quote]

:D Abban a házban születtem és éltem 7 évet. Onnan költöztünk az Erdősor utcába. Nagyon csendes és jó környék. Kép
kvicky

Sziasztok!
Nem akarok senkit megsérteni, de nekem a kutyus jobban tetszik a maga fajtájában, mint a baba! Bocsánat Ingrid! :oops: :lol:
Személy szerint a Bepanten reklám bébije sem a kedvencem!

Hétfőn átestünk a két hónapos oltáson. Adél jól tűrte, nem is lázasodott be utána. A méreckedéskor 5100g és 56,5 cm volt a kislány. :D (Születéskor: 3200g és 50 cm)

Most pedig sír! (3 órája pihent már) Sziasztok!

Zsuzsa
fazsu

Kvicky: Ez klassz! Fanni apukája is ott élt kiskorától 4 évvel ezelőttig :) Az ő lakásukba megyünk, csak idáig ki volt adva.

Gyönyörű a babóca !!!!!!!!! :)

Szia Fazsu!!!
Szivesen sétáltam volna veletek, sokszor pont akkor vagyunk itt kint,mikor össze jöhetne :(

Nekem személy szerint meg épp a nagyon vékony babák furák, persze a kutyusos a másik véglet. Fanni hosszászoktatta a szememet a P.P Rubens-i babaalakhoz, mondjuk hülyén is nézne ki a kezemben egy ici-pici baba- szóval a természet ezt azért igazán jól ki szokta találni :)
Vendég

Sziasztok!

Ingird! Köszi a bíztató szavakat! Család nem igazán van tekintettel semmire. Múltkor olyan édesen az orrom alá fújták a füstöt, hogy "öröm" volt nézni. És karácsony óta cirkuszolnak velünk, már rettegek fölmenni. :cry:
Apósom még pálinkát is kínált nem egyszer! Most sírjak vagy nevessek??? Asszem jobb, ha kerülöm ezeket a találkozásokat.

Reméltem, hogy ma okosabb leszek, de a doki sem tudott többet mondani a mikor és hol szülünk kérdésben. :?
Még jó, hogy ezt olyan magabiztosan és nyugodtan adta elő, hogy én is megnyugodtam. :) "bárhogy lesz, úgy lesz" :)

Mehetek cukorterhelésre... tényleg annyira gáz, mint ahogy mindenhol hallom????

Kvicky! Tündér baba! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok Lányok!

Fazsu!Csak itt,csak most,(nem)csak neked :D
Kép

Bár nekem ő a kedvencem: Kép

Jó éjt nektek és millió pusza:Ingrid
patak

Sziasztok Lányok!

Először is minden új tagot szeretettel üdvözlök!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bocsi,hogy eltűntem de nem nagyon volt sem energiám sem pedig időm írni. Gabikám sikeresen hazahozott megint valami nyavalyát az iskolából.Először ő volt beteg,majd a Petrus,aztán következtem én és most van dögrováson a párom.Szóval gondolhatjátok..... :(
Most már legalább szalonképes vagyok.

Fazsu,Alin!
Mi is megkaptuk tegnap az oltást.Petra is jól viselte,ő sem lázasodott be.A mi méreteink a következők:
5005 g,58 cm hossz,37 cm fejkörfogat,38 cm mellkörfogat.
Ja mellesleg kiderült,hogy (amire azt mondták ,hogy születésnél megnyomták a kis Petrám mellkasát és véraláfutás és néhány nap alatt elmúlik)az egy véranyajegy és megmarad örökre. :cry:
Na sebaj ez lesz a sexepilem.

[Kép
heldzs

Sziasztok!

HÜÜÜÜÜ de nagyon pörgünk :lol: :lol: :lol:

Köszönöm szépen a tippeket a koszmós fejre :wink:
Pedig ugy figyelek hogy jól leöblitsem mindig.
és hogy ezt a méretü hajat kifésüljem :roll: :lol:

Nem tudom az istenért sem eladni a kocsit.
De hát 35nél kevesebbért meg nem fogom inkább majd valahova elakom.

INGRID!!!!!!
Te voltál kedden dolgozni?
Mert este 8kor megszületett az egyik ismerösömnek(Heni)a kisfia.
Tényleg kicsi :P
Olyan édi lehet 2450g és 46cm :lol:
Megsem tudom nézni mert beteg vagyok :cry: :cry: :cry:

Na majd gyüvök :lol:
Pussssz

viki28

Hát szoval a pufi babák

Ő Zétény elsö napja a korházba :shock: :roll: Kép

viki28

Ezt "loptam" nektek a babaszobából
"Újpest ragaszkodik a szülészethez

Újpest független polgármestere követeli, hogy a kerületben maradjon szülészet; Derce Tamás szerdán budapesti sajtótájékoztatóján beszélt az Újpesti Szülőotthon megszüntetése ügyében kialakított önkormányzati álláspontról.
"Ragaszkodunk ahhoz, és én magam is követelem (...), hogy Újpesten legyen szülészet" - fogalmazott Derce Tamás, aki elmondta, az egészségügyi miniszter döntése értelmében megszűnik a Károlyi Sándor Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztálya és a korábbi ígéretek ellenére a Baross utcai városi kórházban sem lesz szülészet, így az egész kerületben nem lesz ilyen funkciót ellátó intézmény.

Derce Tamás közölte: az önkormányzat ragaszkodik a szülőotthon Görgey Artúr utcai épületének tulajdonjogához is. Az épületet a IV. kerületi önkormányzat jogelődje építette, a főváros 1976-ban funkciójával együtt vette át az otthon tulajdonjogát, most pedig megszüntetik funkcióját és el kívánják adni - mondta. Ha a főváros nem adja önként az épületet, akkor jogi úton követeljük vissza - hangsúlyozta Derce Tamás.

Nagy Tamás alpolgármester közölte: csütörtökön a képviselő-testület elé terjesztenek egy, az egészségügyi miniszternek szóló nyílt levéltervezetet, mert - mint elmondta - nem csupán a szülőotthon, hanem a kerületi fekvőbeteg-ellátás megszüntetéséről is szó van, hiszen az egészségügyi reform több más újpesti intézményt érint. Molnár Lajosnak címzett "levélben az áll, hogy az Újpesti Önkormányzat minden lehetőséggel élni fog, ami a kialakult helyzet megváltoztatására irányul" - mondta Nagy Tamás. Nagy Tamás közölte: amennyiben a testület jóváhagyja, akkor a Fővárosi Bíróságon megtámadják a kerületi ellátást érintő közigazgatási határozatot. Civil szervezetek bevonásával, akár a polgári engedetlenség megszervezéséig is el kell mennünk - tette hozzá. "

viki28

Sziasztok!

Remélem lesz valami fejlemény a Dercéékkel... olyan jó lenne ha megmaradna a kórház :oops: :oops: úúúgy szeretném :lol:
zsiráflány

Sziasztok!

Viki(28 )

Igen,voltam,de fent a gyermekágyon.Akkor biztos ő volt az esti császáros mama,mert aki simán megszült,őt nem Heninek hívják.

Pussz mindenkinek:Ingrid
patak

Én kifejezetten engedetlen tudok lenni, de azért nagyon remélem, hogy e-nélkül is megoldódik ez a kérdés, és megmarad a Szülőotthon!!! De akkor BULIZUNK !!!!!!!!!!!!!!!! :)

Mi szerintem ma haza megyünk, úgyhogy szombatig nem offolom a topicot különböző képekkel :( :)

Mindenkinek szép hétvégét, Zétinek 4 fogas nyálas puszit külld Fanna :)
Vendég

Sziasztok!

Fazsu!Heldzs!
Mi is tegnap kaptuk meg az oltásokat. (én a nem kötelezőket is beadatom) És hát szegénykém így mindkét combiba kapott szurit.
A mi méreteink: súly 5120 g, fejkörfogat: 38,5, hossz: 56 cm Mell: 39
A hosszon csodálkoztam, mert már kénytelen vagyok a kenguru goldos rugikból a 68-ast ráadni.
Ja és képzeljétek tegnap hasról hátra fordultunk!!!!!!!
Lányok ti beadatjátok a rota vírus elleni cseppeket?? Ezen filózok most.
Most befejezem, mert nagyon sír Emilkém, majd még jövök!!!

Pussz!

Kép
alinkat

Sziasztok!

Szia Ingrid (vagy aki tud nekem segíteni),

Most fedeztem fel ezt az oldalt és ahogy olvasgattam az írásokat azt hiszem, hogy Te a Szülőotthonban dolgozol.
Lenne egy fontos kérdésem hozzád: ismered-e Lőrincz doktort és milyen véleménnyel vannak róla a kismamák? (pl. szülés után). Nekem hamarosan megszületiK a kisbabám és sajnos nincs infóm arról, hogy mennyire gyakorlott és több szülést lefolytatott-e?
Segítségedet (segítségeteket) előre is megköszönöm,

Zsóka
zsoka001

Sziasztok Lányok!

Most reagálnék arra,amit Viki rakott fel nyilatkozatot,cikket.Az mind szép és jó,hogy Újpest független polgármestere "harcol" a Szülőotthonért(vagy az épületért),hajlandó elmenni még a polgári engedetlenségig is és a bíróságra,de emlékezzetek arra(főleg aki újpesti),amikor tavaly szeptemberben megjelent az Újpest újságban a nyilatkozata,hogy szept.31-ével bezárja kapuit a Szülőotthon.Könyörgöm,azóta eltelt 6 hónap!!!Sok kérdés felmerül bennem,de főként az,miért csak az utolsó 2 hétben kellett kiállni és nyilatkozgatni???Miért csak most lettünk fontosak,amikor már minden le van zsírozva???

Zsóka

Üdvözöllek körünkben :)
Igen,a Szülőben dolgozom.15 éve ismerem a Lőrincz dr.-t.Ne haragudj rám,hogy véleményt nem írok róla,de megfogadtam,hogy egyik orvost sem minősítem,mert nem lenne etikus.Én más oldalról is ismerem őket,az én véleményem nem lenne objektív,mert befolyásolnának a személyes érzéseim.Remélem ezt megérted.
De gondolom a lányok szívesen segítenek neked itt vagy a Babaszobán.

Millió pusza nektek,kellemes hétvégét kívánok mindenkinek:Ingrid Kép
patak

Szia Mindenkinek!

Alinkat!
Nagyon szépen gyarapodtatok ! Gratula! :lol:
Mi is beadatunk minden nem kötelező oltást is! Így a rota vírus elleni cseppeket is!
Még 1x gratula az átforduláshoz! :lol:

Pusza

[Kép
heldzs

Sziasztok!

Ingrid: "Sajnos" nekem, és Anyunak is (Ő is ott született anno nálatok) ez a véleményünk erről a helyzetről.Amikor még lett volna értelme, akkor nagyon hallgattak a fejesek, most,viszont, mikor már eldőlt a meccs, akkor mindeki kiáll mindenkiért, hogy URAM BOCSÁ' ne köpjenek utána az utcán a későbbiekben az alattvalók-ŐK megtettek mindent! - elnézést , képletesen irtam...
Mindenesetre én nagyon reménykedem!!!!!!!!!!!!!!!!! NAgyon édes kis babaképeket teszel ám fel :)

Alinkat: GRATULA a gyarapodáshoz és az átforduláshoz !!!Nagyon kis ügyi :)

Zsoka: Üdv !!!

Viki, Berna és akik eltüntek: HaHó !!! :) Azt hittem,ha pár napig nem vok itt,majd úgy kell vissza keresni a fonalat, de ezek szerint szolidalitásból a "netbirtokosok" is pihiztek :)

Kép
Vendég

Sziasztok!

Viki beteg még mindig :evil:
És ma már Zéti is lázas volt meg taknyos is :cry: :cry: :evil: :evil:

Ha újra élek jövök. Kép

viki28

Viki, Zéti : Kép :idea: :idea: :idea:
Vendég

Sziasztok!

Ingrid,

Köszönöm, hogy válszoltál nekem és egyáltalán nem haragszom, megértem hogy nem nyilvánítasz véleményt a jelenlegi munkatársaidról. Azért is kezdtem úgy az előző üzenetemet, hogy "Ingird,...(vagy aki tud nekem segíteni").
Még azért nem adom fel, próbálkozni fogok ezzel a kérdésemmel, hátha ismeri valaki őt itt a társalgóban.

Szép napot Neked és a Többieknek is.

Zsóka
zsoka001

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?