Új privát üzeneted érkezett!

Pandácska! Igenis tessék beleültetni. Én egy hónapja kaptam el és nekem is segített! Milyen nagy a hűtőtök? Esetleg, ha a polcokat kiveszed...

Egyébként nem tom még, mikor megyek. Nagyon félek. De esküszöm, hogy holnapra kerítek egy dokit és kérek a hétre időpontot!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Kamilla! Mint mondtam, én is elkaptam. De a bogyót, amit a doki felírt, nem volt a patikában, ezért mást adtak helyette. Be is vettem belőle vagy hármat. Aztán jobban lettem. Mikor párom is elkapta és mondta a dokinak, mit szedtem, azt mondta, hogy na biztos nem attól gyógyultam meg!

Kép
omnia28

Kamilla:
Köszönöm a tanácsokat.
Én is néha (majdnem mindig) vissza szoktam dugni, de általában ugyanazt mutatja. 1 tized különbség elő szokott fordulni, olyankor a magasabbat írom fel.
Szerintem csinálok még egy hónapot, akkor összesen lesz 3, azt mutatom majd meg a dokinak. Addig meg párhuzamosan a 2-3 naponta hancúr stratégiát is követjük. :wink:
Vendég

Na látod, Mano, abban már hiszek! :wink:

Kép
omnia28

Omnia:
:wink: Az biztos működik (ha apukával nincs gond) :wink:
Te vagy rá az egyik élő bizonyíték. :)
Vendég

Omnia,
Most ültettem bele hideg inkább langyos vízbe.Kezdem nagyon sajnálni szegényt.
Vendég

Mért lenne gond bárkivel is! Csak ügyesen! :lol:
A bizonyítékkal még a vizsgálatig várnék...

Kép
omnia28

Mért lenne gond bárkivel is! Csak ügyesen! :lol:
A bizonyítékkal még a vizsgálatig várnék...

Kép
omnia28

Mért küldte el kétszer?

Pandácska! Ügyi vagy és bátor! Kellemes vízzel kezdjétek, és fokozatosan kell engedni hozzá a hideget.

Kép
omnia28

Omnia,
Amúgy amíg nem mész dokihoz azt se tudhatod hogy milyen vonalzó kell lehet nem elég rá egy baba :lol: :lol: hihihi
Vendég

Pandácska biztosan jobban lesz holnapra, ha ilyen gondos ápolója van :D Nagyon utálom amúgy a magas lázat úgy megijesztett multkor Anna majdnem 40°C-ra felment szegénykének a láza a déli alvás után azt sem tudtam mit csináljak. A hűtő fürdő különben nagyon jótékony hatású.

Kép, Kép
nemen

Lehet! :lol:
Inkább csak magamnak tettem fel, hogy lássam, hogy hol tartok, mert vizuális típus vagyok, számokat viszont nem bíííírok megjegyeni..

Kép
omnia28

Ugye, Enik!
Most volt beteg a nagylány? Meggyógyult?

Kép
omnia28

Omnia olyan jó már neked! Biztosan minden rendben lesz majd a dokinál! :D
Most én sem keseredtem el annyira, a mult hónapban elég rossz néven vettem mikor megjött, lehet kezdek hozzászokni, bár titkon persze elhiszem és reménykedek :D A tüneteket olyan könnyű gyártani még mensi alatt is éreztem émelygést meg kis szédülést :D :D

Kép, Kép
nemen

Enik! Majd most jól megmutatjátok, hogy mit tudtok!

Kép
omnia28

Tavaly volt vagy 3 szor lázasodás, de mindig olyan jól tudott időzíteni a fránya, hogy hétvégén és leginkább este :? De mindig az első a legnehezebb utána már rutinosabban kezeltük a dolgot. Apa már elaludt nekem is mennem kellene, de olyan nehéz kikapcsolni a gépet. Most az a legújabb rendszer, hogy reggel 6-kor kelünk, valahogy egyik napról a másikra kicsit nehéz az átállás, de Anna már nyári időszámítás szerint működik :D Télen későn feküdt későn kelt már alig birtuk kivárni, hogy mikor alszik már el :D most hamar fekszik ez nagyon tuti, mert lehet kicsit mást csinálni, de reggel nincs lustálkodás rögtön menni kell :D

Kép, Kép
nemen

Heni! Nagyon szorítok holnap!!! Köszi jól vagyok, csak minden reggel 5-kor ébredek. Pedig úúútálok korán kelni. Naná, hogy egyész nap fáradt vagyok!

Már most fáj, hogy holnap hétfő van...Borzasztó, hogy elment ez a néhány nap! Már alig várom a tavaszi szünetet!

Kép
omnia28

Enik! Akkor nincs mese! Menni kell aludni!

Én is jó éjszakát kívánok, és sok kitartást a hétfői nap túléléséhez! Kép

Kép
omnia28

Jó reggelt Lányok!

Azt hiszem a fránya időjósoknak bejött...Hétfő is, ronda is...De remélem, hogy jó híreket kapok és akkor nekem biztosan ki fog sütni a nap :D

Omnia: muszáj 5-kor kelned? Én fél 7-kor szoktam, de délután 3-ra már nagyon álmos vagyok...Még szerencse, hogy a bátyámmal dolgozom, így rendes a főnök...

A tüneteket tényleg nagyon könnyű produkálni..Mondjuk én nem vagyok tabli szedő, inkább szenvedek napokat egy fejfájás miatt is, minthogy bevegyek bármit is....Lehet, ezért is reagáltam túl annó már az első Clostyst hónapot...

Puszi mindenkinek, majd még jövök:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jó reggelt!
Panda vs. Láz= 1:0 szinte semmit nem aludtam.
Vendég

Jó reggelt... jobbat!!! :(
Olyan szörnyű idő van... itt a világvége?! :shock: Olyan sötét van kint, mintha este lenne.... :(

Jobbulást kívánok a betegeknek!!!!!!!!!
Panda apának pláne!!!!!!!!! :roll:

Ma hosszú napom lesz.... sajnos... nincs kedvem dolgozni. Mennék inkább haza alukálni.

babszika

Ugye milyen széééép tud lenne a hétfő 4 nap pihi után???

Pandácska: Mi újság nálatok? Jobban van már Apa? Lement a láza? Pedig éppen drukkokat küldtem a holnapi inszemhez....

Igen, én új ciklust nyitottam, 25 (!!) napra a 12. DPO-n, ami még soha nem fordult elő, pedig már mensizek egy pár éve.....Mondjuk a hőm leesett asszem csütörtökön, úgyhogy már lehetett sejteni. De hogy hogy lett ilyen rövid?????? HSG? De legalább már nem szurkálok és jól vagyok. Remélem, minden rendben velem.... :shock: :?

A ciklusom általában 30-33 napos, de olykor elmegy 35-ig is. A dokim szerint ez nem baj, mert még akármikor nézte, mindig volt peteérésem és éreztem is, hogy hormonálisan oké vagyok. Legalábbis assszem ....Most minden felborult, el is bizonytalanodtam, már nem tudom, hogy mi van, összezavarodtak a dolgok. A hőmérést folytatom, mert a peteérést mutatja és sajna azt is, amikor megjön......Majd feldobom a görbém később.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Kép

No, sikerült?

jaimee

Sikerült, hát így nézünk most ki....

jaimee

Jaimee,
Nekem mondták hsg után hogy most fura ciklusom lehet. Most aztán adjatok bele mindent mert egy zebrát várok el minimum :wink: apa jelölt jól van borogatom borogatom kamilla kamilla este amíg aludt addig is borogattam szegénykét.
Vendég

Na, akkor dobok én is görbét...

Kép

babszika

Babszi,
Végre felkúszott a görbéd!
Vendég

Igen, Panda!
Véééééégreeeee!!!!!

Remélem, h fent is marad!!!
Apa szerint most összejött végre.... bárcsak igaza lenne!
(most nem kellene rá gondolnom, de egyszerűen nem bírom ki.... egyfolytában azon jár az eszem, h vajon... :? )

babszika

Pandácska: :D :D Köszi, igyekszünk majd!! Már megpendítettem Apának, hogy ebben a ciklusban "sajna" többet kell együtt lennünk, mint szoktunk. Nem szólt semmit....Két naponta mindenképpen erőlködni kéna (hiába, nem vagyunk már fiatalok...), meglátjuk, remélem, nem lesz nagyon sok munkája és nem alussza át a peteérésem, mint múltkor. :D :D Dehát ez az első igazán aktív hónapunk, úgyhogy mit akarok???

Ha legközelebb a dokimat elcsípem, megmondom neki, hogy többet tudtam meg a HSG-ről a babanet-en, mint tőle. És még pénzbe sem került. Köszi az infókat, Pandácska, Heni. :D A doki csak a pozitívumokat sorolta, azt hogy felborít nekem itt mindent, bőgök, mint egy pelenkás gyerek és szurkálok, mindenfélét érzek....valahogy elfelejtette megemlíteni...

Babszika: Nem vagy egyedül, én is rühellek itt lenni, pedig hajajjj...annyi a meló....

jaimee

Jaimee,
Nekem a dokim fél óráig azt magyarázta hogy ez egyáltalán nem fog fájni ne féljek ne vegyek be semmit elötte nem nagy dolog az egész. na persze neki nem fájt...Amúgy néha nagyon viccesek is lehetnek ezek a ,,kényszeres" huncutkodások mi sokat szoktunk röhögni ilyenkor :lol: :oops:

Babszi,
Tessék melegen maradni a bizti kedvéért üljél be a sütőbe :lol:
Vendég

Pandácska: A neten én is olvastam olyat, hogy "A HSG fájdalommentes beavatkozás", na ettől a nőgyógyitól is elvenném a diplomáját és kéjesen szaggatnám darabokra....Az én dokim célzott rá, hogy fájhat, de én nem forszíroztam a dolgot, mert akkor nem az volt a fontos, hogy fáj vagy nem, hanem az eredmény. A röntgen asztalon már érdekelt volna jobban a téma, de akkor már idegileg nem volt toppon...

A kényszerhuncutkodásokkal kapcsolatban én inkább szégyellem magam, hogy ilyenhez kell folyamodni...

Babszika: Tartsd fenn azt a hőt valahogy!!!!!!!!! :D :D

jaimee

Jaimee,
A kaális dokim akihez most is járok mondta hogy fogom majd közben emlegetni az anyukáját :lol: de nekem egy másik doki csinálta egy kórházba ahol van röntgen. Én mondtam neki hogy félek mert ez tuti fájni fog de szerinte meg nem. Hát nekem lett igazam.
Pedig nincs miért az nagyon becsülendő hogy így küzdesz egy babáért :lol: te egy hős vagy gondolj erre :lol: :wink:
Vendég

Pandácska: Hát ez még nem jutott eszembe, hogy hős lennék....Lányok/asszonyok már sokkal keményebben is küzdöttek nálam....Azt hiszem, ezek a naaagy esélyek a teherbeesésre is inkább nyomasztanak olykor, mint erőt adnak. Illetve hullámvölgyet játszom. Az az igazság, hogy nagyon nagyon elcsodálkoznék, ha teherbeesnék 3 hónapon belül, de egyben nagyon el is szomorodnék....Szóval nem tudom, mi a frász folyik bennem a türelmetlenségen kívül.

jaimee

Jaimee,
Elszomorodnál ha teherbe esnél 3 hónapon belül? Miért?
Vendég

Sziasztok!

Jól eltűntem, de vagyok ám csak pénteken hajtás volt, hogy előbb el tudjunk menni, aztán hétvégén én nemigen jutok otthon géphez. Szombat-vasárnap nem voltunk otthon, úgyhogy most olvasgathatok vissza jóóóóó sokat. Addig is szép napot :D

Kép
mercure

Hívtam a dokimat azt mondta holnap megnézik a spermaképét a páromnak és ha jó akkor lehet inszem.
Vendég

ÁÁÁÁ! Hülyeségeket írok, Pandácsa, elszomorodnék HA NEM esnék teherbe...lemaradt a vége.... :oops:

Na akkor mindent bele azoknak a spermáknak!!!!! Hajrá inszem!!!

jaimee

Jaimee,
Jól van gondoltam hogy valamit elírhattál :wink:

Mercure,
Jó olvasást van mit bőven :D
Vendég

Pandácska!
Nagyon drukkolunk a holnapi inszem miatt. :wink:

Heni!
Nagyon drukkolunk, és várjuk a jó híreket! :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Lányok,

Csatolom a táblázatot amit én csináltam, bár mostanában nem frissítettem. Ezt át lehetne variálni egy kicsit ha gondoljátok. Elég sok adat van benne. Csak valaki csinálja meg helyettem, mert sajna nekem most nem nagyon lesz időm. Nagy a hajtás idebenn, és épp csak hogy elolvasni tudlak benneteket, hogy le ne maradjak valamiről.

1174294937.35.xls

Amugy én március 28-án megyek rákszűrésre, ezt várom nagyon.

Christell.

Sajnálom a nega tesztet, de most mindent bele, ez a ti hónapotok lesz. :P :P :P

Heni,

Gyere minél előbb a hírekkel a dokitól. :P :P :P :P

Dobok én is egy görbét. Elég rosszul alakult ez a hónap.
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Szívesen megcsinálom a táblát.

Azt azért megkérdezem hogy mindenki maradjon benne?
Vendég

Jó reggelt!
sirkici

Pandácska:
Nagyon aranyos vagy, hogy megcsinálod a táblát! :wink:
Ha lehet én is szeretnék bekerülni.
Az adataim: 30-32 napos ciklusok, első baba, 2006. okt. óta próbálkozunk, 29 év, Elevitet szedek.
A fertility még nem jelzett a hőm alapján pét, ezért még nem tűztem ki tesztelési időpontot. Talán ápr. 1.

Holnap nagyon szorítunk Neked! Biztos rendben lesz minden!
Vendég

Mano,
Nem lehet sajna hanem kötelező :D de a fő köszönet Judyé mert ő csinálta meg én csak picit átrendezem
Vendég

Pandácska: a táblával kapcsolatban adataim:

szül. dátum: 75.06.28
tényleges próbálkozás: 2007. április (HSG után)
vitamin: Elevit

jaimee

Sziasztok Lányok!

Most jövök a dokitól.... Még mindig elég ideges vagyok....

Lényeg: a méhemben 2! petezsák látható..A nagyobbikban egyenlőre még senki (de nem biztos), a kisebbikben látni valamit, de addig nem tud 100%-ra mondani bármit is, amíg nincs detektálható szívhang..Ahhoz meg még kell egy kis idő, szóval 1 hét múlva kontroll...A méhem mellett bal oldalon 2cm-es cystikus képle, ami valószínűleg a sárgatest...Szóval félek még mindig, de már jobb a helyzet..Egyenlőre a doki szerint 85%-os vagyok :)

HSG: nagy hülye az az orvos, aki azt állítja, hogy nem fáj..Én minden dokin csináltatnék még EDA-t is, hagy tudják milyen az!!! :twisted: Nekem is sokmindent változtatott a beavatkozás...

Puszi mindenkinek!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni: Ez azt jelenti, hogy lehet, hogy ikrek? De jó!!! Lesz ott szívhang jövő héten simáááán!!! Egy biztos, méhen belül van(vannak) és ez szuper!!!! Csak így tovább!!

Mi az az EDA?

jaimee

Jaimee: egyenlőre még mindig nem merem magamat beleélni: Kérdeztem a dokit, hogy akkor kizárhatjuk a méhen kívülit, de ő csak folyamatosan a 85%-át hajtogatta...

Epidurális érzéstelenítés: gerinc mellett betesznek egy katétert és adagolják a fájdalomcsillapítót! Baromi jó érzés....

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!
Nagyon örülök... Lehet, hogy ikrek?! :lol: Ez fantasztikus! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Heni,
:lol: :lol: Minden okés lesz!!!!Drukkolok!!!
Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?