Új privát üzeneted érkezett!

Itt az én görbém...

Kép

Kép
Kép
gyablonka

miért nem engedi felrakni? Ha lementem, akkor azt írja ki, hogy a tipus nem megfelelő...s.o.s!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi:
Valamilyen progival át kell konvertálni jpg-be, mert a bmp-t nem lehet feltölteni ide.
Én ACDSee-vel csinálom.
De látom, már feltetted doc-ban.
Vendég

Én ugyan nem nagyon értek a görbékhez, még kezdő vagyok, de szerintem ez teljesen normális ciklust mutató görbe.
Nézd fentebb az enyémet, az tuti nem normális.
Vendég

16. napra miért nem tett neked peteérést? Szerintem ott lehetett, de még én is nagyon kezdő vagyok!!!

Kép
Kép
gyablonka

Lassan megyek a párom focimeccsére szurkolni, biztosan jól össze fogok fagyni!!!! Majd este még benézek!!!
Addig is... Kép

Kép
Kép
gyablonka

Hát lányok hihetetlen hogy milyen szerencsétlen vagyok. Páromnak magas láza lett ami ugye nagyon nem jó hatással van a spermiumokra. Nem tudom így mi lesz... :roll: :(
Vendég

Pandácska:
Nagyon beteg a párod? Elkapott valamit? Hacsak nem influenza, akkor holnapra simán meggyógyulhat, és utána 1 nap alatt biztos lesz néhány erős kiskatonája. Adjál nekik teát, fektesd ágyba pihenni, hogy jól izzadja ki a lázat.
Mindenféle láznak megparancsolom, hogy Pandácska környezetéből tűnjön el!!!
Vendég

Mano,
Az a baj hogy a párom olyan ha elkap valamit az egy hetes lázzal jár és 39 alá nem is megy. Sajna ismerem az esküvőnket is így csinálta végig alig élt szegény. Nála nincsen egy napos láz.És a torka is fáj meg a füle. holnap hívom a dokit.
Vendég

Szegény kisfickók most jól kisülnek :(
Vendég

Pandácska: pont most akartam írni, hogy nagyon drukkolok keddre, erre olvasom, hogy a párod beteg....Nem is tudom mit mondjak!! Csak azt, hogy tömd C vitaminnal és feküdjön jó sokat!! Azért nagyon reménykedem, hogy keddre összehoz élénk kiskatonákat!!

Jaimee: sebaj, ez a ciklus lesz a Tied! Így legalább nem kell izgulnod, hogy közel volt -e a HSG, stb...

Gyabi: jó focimeccsezést, de vigyázz magadra, ne fázz meg!!

Omnia: köszi jól vagyok, csak annyi, hogy most már halál ideges a holnap miatt....Te? Még annyi, hogy én is rengeteget iszom...

Mano: sajnos nem értek a görbékhez, nem tudok segíteni...

További szép estét!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni,
Már megevett három 500 mg-os C vitamint.

Jaimee,
Új ciklus? hú lemaradtam róla :oops: Szóval most mindent bele :wink:
Vendég

Pandácska! Ez lesz az a betegség, ami csak egy napig tarthat!
Forralj gyors vizet, tegyél bele egy marok kamillát, mielőtt alábújik, hogy gőzöljön tegyél bele egy jó marék sót (a só fehér gőze? ahogy felszáll azt lélegezze be)
Várj, ne! Kezdjük a hűtőfürdővel! Aztán gőz kamillával és jóval! Aztán mire végez csinálj neki citromos teát, nagyon citromos legyen!
Tölts meg egy zoknit sóval és forrósitsd fel a mikróban. Azt tegye a fülére, mikor lefekszik. Tea után lefekszik!!!
Én is el szoktam feküdni egy hétre, de ebben a hónapban azt monddtdam, hogy nem lehet! Végigcsináltam ezt és már másnap elég volt a citromos tea :wink: Próbáld meg és mond meg neki, hogy most nagyon nagy szükség van rá!!!!!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Kamillázás :D citromos tea volt már. A lázcsillapítot meg nem hagyom ki mert még a végén lázgörcsöt kap. Sajna nagyon hajlamos rá. köszi hogy segíteni próbálsz :D
Vendég

Jaimee az előző ciklusod akkor most hány napos volt? És hány napos szokott lenni? És miért is izgultál az előző napokban? :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

A sót még légyszi próbáld meg! Ezt egy orvoshallgató javasolta, mikor a dokim mellett dolgozott. Azóta mindig így csinálom. Nem tudom melyik összetevője a sónak, nátrium-e vagy a klór, de mindenesetre szét esik a forró vízben és az arcüregből mindenfélét kiszippant! És a zokniban is mikor felforrósítod, akkor is azt hiszem párolog és úgy segít

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

A kamillába mindig rakok sót bár én azért teszem hogy a nózi folyást megszüntesse. Majd a fülére is rakok de most alszik.
Vendég

Heni! Nem fáj semmid, akkor biztos minden rendben van! Nem fáj, ugye? Holnap hozz ám fotót!!! :D Biztosan adnak :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Sokat tegyél! És mond meg neki, hogy nem lehet beteg! :( A francba!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Már arra is gondoltam hogy ez valami jel...lehet hülyeség de én hiszek az ilyesmikbe...
Vendég

Hogy méred a hődet Manó?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Minek a jeleeee??????? :shock: :roll: :evil: (kb. ezek futkároznak az arcomon)

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Maximum annak a jele, hogy izzadt pólóban megfújta a szél!!!!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Hát nem tudom :roll: olyan nehezen jött ez az egész össze és még most ez is. Mindennek van oka csak nem tudom hogy mi... na már rémeket látok.Picit már kezdtem reménykedni hogy most majd minden jó lesz és sikerülhet inszemmel. Egész télen nem volt lázas se ő se én miért pont most? :(
Vendég

Holnap azért felhívom a dokimat és megkérdezem hogy most akkor ez mennyira nagy baj...
Vendég

A lázát letornázzátok és akkor szerintem megcsinálja a doki. De ne találgassunk! Holnap szólj, hogy mit mondott a doki!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Sziasztok!

Jó sokat írtatok 1 hét alatt. Sajna nem tudtam jönni, mert apa lábát műtötték.
Majd visszaolvasok holnap aztán írok majd.

Én holnap megyek a dokibácsimhoz a hosszú ciklusaim miatt.

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Pandácska, nagyon sajnálom a párod, remélem mihamarabb hekyrerázódik, addig is küldöm a vitamint:
Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
Köszi :D borogatom folyamatosan. Csak azért félek hogy az inszem ne maradjon el emiatt mert a láz megöli a lényeget. Beadtam a tüszőrepesztő szurit.
Vendég

Ez most fájt???

Kép
Kép
gyablonka

Pandi! Mi a pálya a férjeddel????

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Gyabi, :D
Hát ennek vastagabb a tűje mint a másik szurimnak de nem fájt ez is csak kellemetlen.
Vendég

Krisztinka!
Reméljük helyre rakja holnap a ciklusod hosszát a doktor. Biztos valami bogyit ad! Ne félj!
Már nagyon vártunk! Mi történt a férjeddel?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Kamilláztunk most folyamatosan borogatom. Éjszaka is figyelni fogom mert azt tanácsolták hogy ne hagyjam felmenni a lázát.
Vendég

Krisztinka,
Jobbulást a te párodnak is!!
Vendég

Miért csinálják ilyen rövidre a szuris ciklusokat?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Ez nekem szánt kérdés?
Vendég

Tényleg! Én is azért mentem dokihoz, mert hosszú volt a mensim....még jó, hogy elmentem, mert még ma sem tudnám, hogy nem volt pé-m...
Csak elgondolkodtam! Krisztinka lehet, hogy csak megerőltetted magad mensi közben, nehezebbet emeltél a kelleténél és így válaszolt a méhecskéd. Nem emlékszel valamire?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Uuu, igen Pandácska!Bocsi!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Nem rövid hiszen így pont 28 napos lesz a ciklusom a 14. napon lesz tüszőrepedésem ami tökéletes.
Vendég

Sziasztok!
Pandácska! Biztos rendbe jön a párod! Muszáj szegénynek!Szerintem is ültesd hidegvízbe!

Krisztinka! Jobbulást a te párodnak is!

Gyabi! Vigyázz magadra a meccsen!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Kamilla:
Reggel mérem 6 és 7 óra között (hétvégén is). Digitális hőmérővel. Nem kelek fel, még pisilni se. Alig mozgok, mellettem a hőmérő. Valamit nem csinálok jól?
Vendég

Mano! Na ezért nem hiszek a hőmérőzésben!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Omnia,
Szívem szerint beraknám a fagyasztóba ha beférne :oops:
Vendég

Omnia,
Amúgy jól vagy? Mikor mész uh-ra?

Tényleg jó lenne már az a tábla...
Vendég

Pandácska! De nem veszik figyelembe, hogy milyen hosszú volt a természetes ciklusod? Egy 34 naposnak is a 14. napra produkálnak tüszőrepit? Biztosan nem véletlenül áll be valakinek 30 vagy 32napra, nem? Vagy ennek nincs jelentősége?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Hát nekem nincsen ciklusom ilyen értelemben mert spontán is volt már 26 napos de 40 is. Szóval nagyon változó.
Vendég

Manó! Nem tudom, de az utóbbi napokban már magamról is azt gondolom, hogy pszichésen produkálok tizedeket. Ma pl. 36.5-öt mértem a mostanában szokásos 36.8 helyett, gyorsan visszadugtam és 36.7 lett :D
Mutasd meg dokinak a görbét és ha úgy látja, akkor ad bogyit, vagy ha még türelmes vagy, akkor nézz meg mégegy ciklust!
Olyan bigyó vagyok ma, mindenkivel bogyót etetnék :shock: :D De annyira el tudom hinni, hogy segítenek. Az algopyrintől is 2perc múlva elmúlik a fejfájásom :oops: :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Ez aranyos volt :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?