Új privát üzeneted érkezett!

Vendég

HMMM HOGY KELL ÚGY FELRAKNI HOGY ITT JELENJEN MEG?EZEN MÉG AGYALOK
Vendég

:D :shock: :D Csatlakoztak újak, amíg nem voltam? :D

A hőmérősök mindenki maga frissíti az adatait? Hogyan teszik mindig hozzáférhetőve???

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szép táblázat. Mi ott oldalt az a sokminden?

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Vendég

Mellékletként töltötted fel és nem jelenik meg?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
na csak próbálgatom. majd mindig frissítem és mindennap felrakom. Még nem tudom hogy hogyan lehet ugy felrakni hogy rögtön megjelenjen és ne kelljen rákattintani.
Vendég

aha mellékletként és nekem úgy jelenik meg hogy sok szám és arra kattíntani kell. nektek is?
Vendég

Mindenki írja meg hogy kiért mikor kell izgulni és hogy akkor mi lesz.
Vendég

jpg és még milyen formátumot támogat ?.... valami ilyesfélébe kellene átmenteni
Akiről, amit találunk írjuk meg?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

próbáltam már minden formátumot na még próbálgatom
Vendég

Vendég

ááááááá nem megy :evil: no mindegy jó lesz egyenlőre így is aztán majd apáromat megkérem hogy segítsen. Szóval kihez mit írjak be?
Vendég

Nem válaszoltál! Nézzünk utánna mindenkinek? Vagy aki amit be szeretne jelenteni?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Hát aki amit szeretne beleírni. Te pl,mikor tesztelsz?
Vendég

És ha Judy tábláját aktualizálnánk?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Privi ment.
Vendég

Én például nemTOM....április 2-án, ha eljutunk odáig!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Judy,
Csinálhatunk egy olyan táblát hogy éppen miért és kinek kell izgulni? Mert ugye te vezeted a másik táblát ezért kérdezem tőled.
Vendég

Holnap akkor nem tesztel Christell? A vonalzóját is ugratta :( Köv. ciklura hajrá Christell!!!
Holnap akkor "pihenő" nap :D Előre szurkolunk Heninek hétfőre! Vagy esetleg nálunk lesz esemény, ha jön a télapó :(

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Pandácska! Elkezdek készülődni, hogy eltegyem magam holnapra.... Jó éjszakát mindenkinek!
Valaki tudna segíteni, hogy mikor lesz vége a foci bajnokságnak :cry: :x :cry: :x

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

pandácska*!

Excelben csináld a táblázatot, és onnan másold ki képként, úgy be tudod rakni szerintem. Wiw-es meghívó érdekel valakit?
Vendég

Kamilla!
Nem tesztelek holnap, mert ma megjött. Mi még csak a köv. hónapban próbálkozunk élesben, ezért nem vagyok elkeseredve.. Drukkolok neked!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Én még soha nem kaptam az iwiw-en meghívót, pedig már 1000éve ott vagyok. Az mitől függ Betty?
Egyébként köszi, nekem most nincs ötletem kinek adnám!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szia Chris! Most akartam menni és most kezdődik az élet, mindjárt felébredek ám :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Rendesen megjött? Az előbb mintha azt mondtad volna, hogy csipp-csepp. Tuti nem érdemes tesztelni?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla!

A wiw-en kérni kell a megíhvót. Rákattintasz a meghívóra, kiírja mikor kérhetsz legközelebb, majd akkor újra rákattintasz, és kb. 1 hónap múlva küldik.
Vendég

Kamilla!
Tutira megjött... Szerintem nincs értelme tesztelni... Majd köv. hónapban. Addig eláll a teszt.. :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Én is jó éjszakát kívánok!

Kép
omnia28

Én is jó éjszakát kívánok!

Kép

Kép
omnia28

sziasztok!

Christell!
:( :( azért ne légy nagyon szomorú!!!! az új ciklus majd meghozza a várva várt babót!!! :wink:

Panda!
Juhéééjj (na nem a bari szőrére gondolok)!!!! :wink: :wink:
2 is van?? az nagyon jó!!! akkor rögtön 2 bébi jön hozzátok!!!! legalábbis én szurkolok... és tudod, majd szólok apának is!!! :lol:

fix.b!
ha még aktuális, én elkérném a meghívót. holnap majd megírom priviben, h kinek kellene, jó? addig is köszi!

rólam:
megvagyunk. meg volt az ünneplés és nagyon örültek a gyűrűknek a szüleim. (szerencsére a méret is jó lett) :lol:
A gyomrom nincs túl jól... a változatosság kedvéért... :(
Viszont megnéztem az Ikrekről szóló filmet a National G-on és nagyon tetszett!!!

Legyen szép estétek!

babszika

Ria!

A mail címemre írd meg, hogy milyen mail címre küldjem a meghívót!

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Babszika,
köszike :D
Kép
Vendég

Köszi Betty!!!
Írok!

Panda!
:wink:

babszika

Betty! Még tegnap este megkértem a meghívót, csak megköszönni nem volt már erőm. Úgyhogy most köszi az infót :wink: És ez eddig is így működött??? Én még soha nem láttam ezt a fülecskét, amivel meghívót lehet kérni :roll:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Jó reggelt Lányok!

Csak futólag tudtam átolvasni, annyit írtatok!! Csak így tovább :D Szépen pörög a topik...

Neveken mi az első babánál gondolkoztunk és mivel kislány lett volna: Kyrának hívtuk...Nálunk egy szempont van, hogy görög legyen! Szóval nyáron, ha megyünk nyaralni, akkor beszerzek egy görög utónév könyvet! Nagyon szép neveket írtatok...Nekem Bence és Tamás volt a 2 hosszú kapcsolatom.... :oops:

Christell: sajnálom a mensit!

Pandácska: jó ötlet a tábla! Mi volt a dokinál??????

Betty: múltkor kérdezted a volt babám mikor fogan...Megkérdezhetm, hogy minek néztél utána?

Képzeljétek, megvettem a Kismamák és Kisbabák új egészségkönyve c.. kiadványt...Az első optimista lépést megtettem! :D Rettentő érdekeseket ír benne...Czeizel féle könyv. Ismeritek? Nagyon hangsúlyozza az Elevitet napi 1 szem adagban... Ezen kívül az optimális családtervezést! Tényleg nagyon tuti!!!Ajánlom figyelmetekbe!!!

Mindenkinek szép vasárnapot!!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Szép napsütéses vasárnapot mindenkinek!

Ez az Heni! Csak így tovább! Mennyibe került a könyv? Könyvesboltban vagy újságosnál lehet kapni?

Kép
omnia28

Omnia: könyvesboltban lehet kapni, 5990 HUf, baromi vastag és nagyon izgalmas, fantasztikus képekkel!!! Szerintem mindenképpen vedd meg...

Puszi:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Köszi Heni! Majd utánanézek!
Te hogy érzed magad?

Kép
omnia28

Heni!

Csak azt néztem meg, hogy a Jónás napon fogant e.
Vendég

Csheni,
Nekem is megvan az a könyv meg még egy jó pár ilyen :D gyűjtöm őket :D bár most hogy a nővérem babás lett kivittem neki párat hiszen nekem még nem olyan fontos de már kiolvastam párszor. kedden lesz az inszem.
Vendég

NAGYON SZURKOLOK PANDÁCSKA!!!!!!

kÜLDÖK NEKED ANGYALKÁT, AKI VIGYÁZ RÁD!!
Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
Kép
Vendég

Kamilla!

Szerintem így volt mindig, legalábbis, amióta én regisztrálva vagyok.

Pandácska*!

Csinálod akkor a táblázatot? Hozzám azt írhatod, hogy április 14. teszt.
Vendég

Betty,
Ha Judyt nem zavarja akkor szívesen megcsinálom. Most átmegyünk apósékhoz :? és hozunk excelt amibe megtudom csinálni szépen.
Vendég

Sziasztok!
Tegnap elfelejtettem mondani, h a tábla dolog nekem is nagyon tetszik. Tök jó ötlet!!!
Ha nem haragszatok, akkor én most nem nyilatkoznék arról, h mikor kell tesztelnem. Egyrészt, mert nem tudom (bár, az előző clostis hónap 29 napos volt), másrészt pedig egy kis babona, jó?
Bocsi, de én nagyon reménykedem, h végre most ez a mi hónapunk lesz!!! Apa szerint tuti, h most összejött.... én meg megpróbálok hinni neki! :wink:
Egyéb nálam nincs, amit a táblába kellene írni jelenleg.

Ma reggel sem mértem hőt, mert lent maradt a nappaliban a lázmérő.... :? De valójában most nem is akarom mérni... így sokkal nyugisabb vagyok. Kicsit érzem a méhecskémet.... remélem, h ez azt jelenti, h most éppen keresi a helyét, ahol be tud ágyazódni. :wink:

Na, nem is foglalom tovább a helyet! Most ebédelünk, aztán lassan indulunk vissza Pestre és majd jövök, visszaolvasok.
Addig is szép napot nektek!!!
Puszka!

babszika

Ria!

Mailem megkaptad?
Vendég

Szia Betty!
Igen, megkaptam, írtam is. :oops:

babszika

Üdv mindenkinek!

Gyönyörű idő van, így csak elolvastam, mit írtatok az elmúlt két napban. Rohanunk sétálni, fotózni!! Pusz mindenkinek, holnap jövök. Egyébként új ciklust nyitottam, köszönhetően a HSG hatásának meglepően hamar. De véééégre egy igazán aktív és biztató hónap...Legalábbis remélem...Én már a hideg kását is kétszer megfújom...

Heni: Az opt. cst-t természetes, hogy Czeizel támogatja, mivel ő Magyarországon ennek kvázi az atyja. Az én dokim pedig genetikusként a tanítványa volt és szintén az opt cst nagy rajongója. Megyek is holnap pajzsmirigy UH-ra,mert az még kereszbetehet itt a nagy terveimbe....

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Sziasztok Lányok!

A hosszú hétvégére mi is elmenekültünk vidékre az anyukámhoz. Jó sokat írtatok azóta, alig győztem végigolvasni.

A neveken már mi is gondolkoztunk, de még abszolút nincs végleges. A férjemnek elég hosszú vezetékneve van, ezért úgy érzem, nem lesz könnyű dolgunk rövid, szép, becézhető nevet találni. De erre még tényleg ráérünk. :)

A táblázatot én is jó ötletnek tartom. Elég sokan vagyunk már, nehéz követni, hogy mikor kiért szurkolhatunk. :) Én még nem tudom mikor tesztelek, mert ebben a hónapban nem volt ovum. Nem tudom.. szerintetek lehet még? Itt a görbém:
Kép

Várom a véleményeteket róla.

Pandácska: Nagyon szorítok Neked a keddi inszemhez. :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?