Új privát üzeneted érkezett!

Christell!

Hány napos volt a ciklusod most? Olyan gyorsan kivetted, nem láttam.
Vendég

Még egy kérdés: Úgy tudom, a legérzékenyebb terhességi teszt 10 u/ml egység HCG-t is képes kimutatni. A neten csak a Qupido nevűt találtam, ami ennyire érzékeny lenne. Ismeri valaki? Bár még szűk hónapom van hátra, ha egyáltalán sor kerül majd rá ennek a ciklusnak a végén, úgyhogy van időtök megírni a választ ;)
Vendég

Omnia, Chris, Kamilla,
Köszi :D

Betty,
igen inszemtől számítva 2 hét az eredmény.

Chris,
:( hát ezt nem így képzeltem el...
Vendég

Betty!
Ma volt a 37. napom.

Pandácska!
Én sem így képzeltem el, de nem vagyok szomorú nagyon. Picit beleéltem magam, de nem is lett volna igazságos veletek szemben, ha nekem így elsőre bejön. Pláne nem is "élesben".. Most szolidaritok veletek... :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,
igazságos? Engem egyáltalán nem zavarna ha elsőre összehoztad volna sőt örültem volna neki...De annak nem hogy megjött! Annak viszont igen hogy nem vagy szomorú :D
Vendég

Betti, ezt találtam a tesztekről Neked:

Kérdés:
A terhességi gyorstesztek közül melyik a legpontosabb, és melyikkel lehet a leghamarabb megállapítani a terhességet leghamarabb?
Válasz:
A legpontosabb terhességi "teszt" az ultrahanggal kimutatott terhesség. Amit kérdez, az maga a paradoxon: ha egy terhességi teszt nagyon kis mennyiségű terhességi hormonra (HCG) érzékeny, akkor megnő a téves pozitív esetek aránya is. A patikai tesztek éppen ezért átlagban minden 7-8. esetben félrevezető eredményt adnak.
A tesztek biztos pozitivitását reggeli első vizeletből és (bárki vagy bármely reklám állít is mást) a vérzés elmaradása után legalább 4-5 nappal lehet kimondani. Pár napra rá az ultrahang is kimutatja a gyanújeleket.
Ráadásul azt is, hogy jó helyen van-e: merthogy a vizelet-teszt ugyanazt mutatja egy méhenkívüli terhesség (szerencsére ritka) esetében is...
Dr. Nagy László

Kép
Kép
gyablonka

Chris, tudom mit érzel, nekem a 28 napos ciklushoz képest szintén a 37 napon jött meg, előtte 2 napi barnázással, ami még szntén adott egy kis reményt. Olyan tüneteket produkáltam, hogy azt mondtam, ha most nem vagyok terhes akkor soha ...és mégsem Na de maj a következő hónap a miénk lesz, beszéltem a gólyával és lefoglaltam ennek a 10-12 lánynak aki ide irogat, Úgyhogy csak semmi pánik, biztosra megyünk.
HABÁR A GÓLYÁN KÍVÜL GONDOLKODTAM A HÚSVÉTI NYÚLON IS, LEHET MÉG VELE IS BESZÉLEK!!!!!

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Kép
Kép
gyablonka

Be akartam tenni ezt a képet, de így sikerült csak, bocsánat...

Kép
Kép
gyablonka

Köszi Gyabi!

Azt én is megtaláltam.

Ezt akartad betenni? ;)
Kép
Vendég

Iggeeeeeeeeeeeeeeeennnnnn! nagyon tetszik!

Nekem miért nem hagyja néha betenni a képeket, Te vagy a "nagymester" ebben, szerinted????

Kép
Kép
gyablonka

Kép
Kép
gyablonka

Megint nem hagyta.....béna vagyok!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
Kép
Vendég

Chris! Sajnálom, de majd legközelebb! Végülis még csak most kezditek élesben... Mutassátok meg a világnak, hogy mit tudtok!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

na ezt hogy csináltad???

Kép
Kép
gyablonka

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
látom végre sikerült.
Vendég

Gyabi!

Előbb jobb egérrel mentsd a képet a gépre, utána tudod mellékletként feltenni!
Vendég

Hahó! Mi ez a csönd? Hol van mindenki?

Kép
omnia28

Omnia,
Én vagyok olvasgatok a neten a többiek meg sunyiba bebabásodnak :lol: (legalábbis remélem hogy ezért nem jönnek)
Vendég

Gondold? :D

Kép
omnia28

Omnia,
hát hétvége van és ilyenkor az emberek csak úgy pezsegnek nem? :lol: Szerintem a legtöbb baba hétvégén fogan és tavasszal :lol: Persze ez csak az én véleményem de már csicseregnek a madarak meg ilyesmi :lol:
Vendég

Ez igaz! :lol:

Kép
omnia28

Rgabi, Ninike, Bikka, Mercure, Krisztinka, Pankaa! Hol vagytok? Kép

Csajok! Nem tudtok valamit róluk? Nem találkoztatok velük más topikban? Miért hagytak el minket?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Krisztinka jól van egy másik topicban szoktam vele beszélni.
Vendég

Volt Merusunk, Deránk, Picurkánk......VHencsi.....Csak annyit szóljatok, ha ideolvastok, hogy jól vagytok és persze babásak :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

És ide miért nem jön??? Biztos utál minket :cry: :D :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Ninike utoljára ebben a topicban volt 7-én.
Merus szintén ebben a topicban volt utoljára február végén.
Dera szokott lenni a megint megjöttbe.

Pandácska nyomoz az eltünt személyek után :lol:
Vendég

Krisztinka, bizti nem utál talán csak nincs annyi ideje majd megkérdezem.
Vendég

Írtam neki hogy tessék ide is jönni! Bizti jönni fog!
Vendég

Én örülök néha, ha titeket tudlak követni, meg végigolvasni!

Kép
omnia28

Omnia,
Aztán nem megszökni azért mert pocakos vagy!! Kell ide a sok kismama meg a pozitív energiájuk :lol:
Vendég

Ez Henire is vonatkozik!!
Vendég

Én nagyon szeretem ezt a brigádot, úgyhogy mielőbb felzárkózni! :D

Kép
omnia28

Én is próbálgatok néha máshova olvasni, de nem tudom ki kicsoda :D Örülök én is tényleg, hogy titeket nyomon tudlak követni. Így tudom, hogy melyik nap kiért kell izgulnom, más topikra már nem lenne energiám :D Tisztára bennem van, hogy holnap tesztelt volna Christell, azt hiszem hétfőn lesz 19. mindha akkorra mondta volna Krisztinka a dokit, kedd a tiéd Pandi!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Jó lenne csinálni nekünk is egy táblát hogy mikor kiért kell izgulni és hogy miért. A hőmérősöknél van ilyen és tök jól lehet így követni.
Vendég

Olyan mint amit Judy csinált?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Pandi te olyan ügyi vagy :wink:

Omnia mi lett a hagymák sorsa? Én a rózsákat elültettem :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Itt csak az lenne hogy pl 02 02 Kamilla teszt
meg 02 03 Omnia Uh babakukucs
Ez csak úgy mondtam mert én néha nem tudom kiért mikor kell izgulni de lehet csak én vagyok ilyen feledékeny :oops: :oops:
Vendég

Az Anita végül is szép név, csak kár, hogy nem lehet becézni, annyi a bajom vele. Nitának egyébként nem szoktak becézni, de hallottam már ezt a becézést az Anitára, de én már nem tudná megszokni!!!

Christell
Sajnálom, hogy vérezgetsz már, de attól még nincs minden veszve... ha meg mégis, akkor új hónap új remények, ezt sokan szokták itt irni, és igy is kell gondolkodni, nekem is az segitett, amikor most megjött, hogy titeket olvastalak!!!
Nagyon jó kis csapat van itt!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Üdv.
Sirkici
sirkici

Az ágyneműt viszont kint felejtettem :oops:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Ügyi én miért?
Vendég

Szóval lesz táblázat? :roll: :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
megpróbálom ha gondoljátok bár elég béna vagyok.na csinálok egy próbát mindjárt jövök.
Vendég

Sirkici! Nekem pl. az egyik ismerősömet úgy becézik, hogy Anni, olyan kis frankó szerintem így becézve

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szia Sirkici! Engem mindenki Tündikéz :?

Én is szeretem a rózsákat ! De a hagymák a tasakban maradtak. Olyan viharos szél fújt...

Tényleg van egy táblázat!

Kép
omnia28

Ugye , Kamilla! Én is azt mondom!

Kép
omnia28

Sajnos van egy rossz hírem :( Nagyon fáj a hasam, pedig ez még csak a 27. nap....

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Hajrá Panda! Segítsünk adatokat gyűjtögetni?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?