Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak benéztem, olvasgatok, írni nem nagyon van időm.

Panka!
Talán még beleférek, boldog szülinapot Beninek :) !
Kép

Kriszta!
Hát, ahogy mondtam, nem nagyon volt kérdés. Csak van még egy kis plusszbajunk is, talán holnap utána tudok járni.

Szóval, Matyi bárányhimlős. Most itthon vagyok táppénzen és próbálok lekötni két (alig beteg) gyereket a lakásban, ebben a jóidőben. Délelőtt kimentem a boltba, kicsit féltem, hogy kidobnak. Ugyanis az arca is tele van pöttyel. Játszótérre meg aztán tényleg nem akarok....

Fény!
A fenti okok miatt mi aztán most maximálisan elszigetelődünk mindenkitől :( , már akartam írni. De látom, Te is beteg vagy.
Érdekes a téma, jó nagy még egy szakdogának is :)

Koda!
Igen, van ilyen gyerek. Nekem kettő. Igaz, a másodikkal már nem is próbálkoztam :) ! (De másoknak is van.) Aztán most alszanak külön szobában. (Mármint tőlünk külön, Ők együtt.) Ha gondolod, írok róla emilben részletesebben, ha lesz egy kis időm.

Melinda!
Még nem sikerült elérnem, azért nem hívtalak.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Torkfályás..ezt meg honnan szedtem...

Betti:)
Igen nagy téma...és először csak 12 oldal kell...aztán majd kiderül, hogy tetszik-e a tanerőnek vagy sem. Bár e hónap végéig le kell adnom, hogy kivel szeretnék szakdolgozni és miről. Majd jövőre. Agyrém!!!

3. napja alszik a leányzó az ágyában, ma már kérés nélkül pattant bele :) De hajnalban átkéredzkedik közénk.

Matyi bárányhimlős? akkor ugrott a hétévégi találka...meg én sem vagyok jól, épp lázat mérek. Csalóka ez az idő, nekivetkőzünk, aztán meg másnap fáj a torkunk.
Jobbulást a gyerkőcöknek!
fény
fény
 
 


Búzaszem!
Hanna babának nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Kép
Fény!
Nagyon jó témát csíptél el. Szerintem minden kismama órákig tudna beszélni, írni róla.

Koda!
Egyeztetünk még időpontot, és megyek! :lol:

Üdv: Emese
mse173
 
 

 
 

Sziasztok

Csak gyors bekukk, az agyam teljesen le van szívva.

Megvan az államviszgám, sikerült lediplomáznom. Nagyon köszönöm a drukkokat. Nemsokára jelentkezem.

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa
 
 


Zsuzsa:)
Nagyon gratulálok!!!:) Ügyes vagy!!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda!
Én előre szóltam :D Kiságy csak dísznek van. 8 hónapig a mi ágyunkon aludt, mostanában már én megyek az ő szobájába (odatettünk egy fr ágyat) és azon alszunk ketten. Igen és éjszaka első perctől mai napig ezer ébredés. És csak cici... Tuti vmit nagyon elszúrtam, de most már ez van. Majd valamikor csak leszokik róla. Most már csak a szájábadugom és alszunk tovább... Remélem nektek nem így lesz. Tudod csak front van, jön a foga, fúj a szél, .... Kifogások vannak.

Zsuzsa!
Gratula!!

Betti!
Pedig vittem az üveget Melindától... Akkor kevés pöttyöt nektek.

Pusza, Marika

marika
 
 


NZsuzsa!
Gratulálok! Ügyi vagy!!!
Kép

Üdv: Emese
mse173
 
 


Nzsuzsa!
Gratulálok a vizsgádhoz! Óriási megkönnyebbülés nem?
Talizunk a börze előtt?
Koda!
92dbos a Liberó 38ft a boltban most darabja legalábbis ahol néztem. 36ftért jó lesz?
Börzére kijösztök? Mert akkor elvinném oda vagy pénteken megyünk a szinházzal szembeni dmbe vásárolni 10kor leszünk a dm előtt ha esetleg az jobb időpont. A börzén árulni fogok igy egész nap megtalálsz.

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Sziasztok lányok!

Megint eltüntem egy időre. Mostanában járkálok uh-ra meg vérvételre, de a jövőhéten már több időm lesz ide is irkálni. :wink:
A 12.heti uh-n minden ok volt, és szépen fejlődik, ami volt bevérzés, már felszivódott, ugyhogy nagyon jól vagyunk mindketten. Persze a vérvétel helye mindig bekékül legalábbis nekem, elég vékony a bőröm, és száraz, ezt mondták magyarázatnak, mármint, hogy bekékül.

Búzaszem:
igen most vagyok a 12.hét és 6.napon, és talán már a rosszullétek is múlhatnának el végre, bár ma mintha nem lennék annyira rosszul kop-kop. :D
Gyerkőcnevek: ha lány akkor tuti, hogy Csenge, ez már biztos, de még a fiú nevet nem tudjuk, mármint nekem tetszik, az Ádám, Máté, még a Botond is, de a férjemnek egyik sem tetszik, neki a Bendegúz tetszik. :cry: nekem meg ez nem, de majd csak kitaláljuk, még van rá 6 hónapunk. :wink: De még nem tudjuk, hogy kit rejt a pocakom, fiút, vagy lányt.

Bkriszta:
azt irtad a múltkor, hogy már nincsen Görömbölyön a Műv.házban MM. most akkor van még? és mennyibe kerül? mivel egy kicsit drágának tartom, hogy 700FT legyen egy foglalkozás, ami csak egy órás. Legalábbis szerintem. :roll: A Hermanban mennyi?

Megyünk mi is a bababörzére, hátha megismerek egy-két mamit innen, ha valaki megismer, nyugodtan szólitson meg, a Lusti névre, csak a babanet-es lányoknak hallgatok!

Babakocsit tudtok ajánlani, használtat, ami 2 funkciós, és nem kerül sokba,15.000Ft a max, amit tudok érte mostanában addni!


puszi mindenkinek találkozunk a bababörzén. lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Sziasztok!

Fény!
Hát sajnos ugrott és most várom, hogy Gerdán is előjöjjön. De akkor Te se vagy valami jól.
A gyerekek is rövidujjú pólóban voltak kint az erkélyen délelőtt, aztán nagynehezen rájuk imádkoztam a pulóvert. Bár azt nem bánom, ha a Matyi bőrét most süti egy kicsit a nap. Hogy állsz az anyaggal?

Marika!
Na és elhitték, miért hurcolászol magaddal üres bébiételes üveget :D ? Szerintem keddden elviszem Gerdát, múlt héten azért nem vittem, mert azt hittem, hogy csak előzékenyen maga elé engedte Matyit és másnapra előjön. De azóta se semmi, sőt most már tudom, hogy baletten szereztük. Úgyhogy Gerda csak Matyitól kapja/kapta/fogja elkapni. Szóval kisakkoztam, hogy Ő még nem fertőz. Na, jól belebonyolódtam :D .
Ja, ilyeneket meg ne mondjál, hogy elszúrtad. Majd úgy 20 év múlva :D . Mikor Matyi egy éves volt, én ugyanezt csináltam. Sőt, még a paplant is húzgáltam magammal egész éjszaka :D (aztán rendszeresítettem mellé is egy paplant), félálomban. Nem is tudtam volna megszámolni, hányszor ébredt fel és úgy éreztem, hogy egész éjszaka szopizott. Most meg 2 perc alatt alszik el este. Nincs kimászkálás, 20x vízivás, éhes vagyok, pisilni kell... semmi ilyen. Tavaly egyszer ébredt fel éjszaka, májusban, rémálmodott valami pókról.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


sziasztok!

Búzaszem!

SOS!! SOS!!!!
ha olvasol, jelentkezz már! Nagyon kéne a pelus, de most :roll: Most vettük észre, hogy elfogyott és nem kaptunk sehol........2 db van :roll: A férjem végigjárt minden az előbb. hívtalak telefonon egy 30-as számról 1/2 6-kor, de nem vetted fel. Ha olvasol esetleg jelezz már! Elszaladna férjem hozzátok érte és kis is fizetnénk!

Köszi!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Búzaszem:)

Látom nem néztél be. Közben megoldódott a pelus gond. Eszembe jutott, hogy egy ismerősünk most ment haza a kórházból a kisfiával, így tőlük kértünk kölcsön pár darabot:)
Pénteken sajna nem tudunk elmenni a DM elé, nem leszünk Miskolcon. De a börzén összefuthatunk, csak mond meg, mikor lesz és hol. Most nem is hallottam erről, hogy lesz :roll: .....legalább szétnézek, hátha látok olyan kis rucit, ami jó Bencére:)

Marika:)
Annyira sajnálom, hogy nem tudtunk időben összefutni a ruha miatt. Ráadásul az sem volt belekalkulálva, hogy ennyivel hamarabb jön Bence. Pedig megérkeztek az általad kiválasztott szabásminták is! De ami késik, nem múlik :wink:

Betti:)
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak az én gyerekeim ilyenek :) Pedig Bence jó gyerek, alig sír, sokat alszik. Csak épp az ölünkben :shock:

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda!
Nem tudtam hogy te hivtál és van egy rossz szokásom. Lehalkitom a telefont és elfelejtem visszahangositani. A börze a Hermann tornacsarnokába lesz 9-5ig vasárnap, mi ott leszünk egész nap mert árulni fogunk Nzsuzsával együtt. Szerintem PAnka is fog árulni. Ott találkozhatunk. Most rohanok a dmbe mert nekünk meg nagyobb pelus kell és várnak.

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Búzaszem!

Most nagyon haragudni fogsz rám :oops: Képzeld, tegnap mi is kaptunk 140 db mini pelenkát. Attól félek, ha tőled is átveszem azt a 100 db-ot, rajtunk is rajtunk marad. Tényleg nem akartam így megbonyolítani a dolgokat, de nem tudtam, hogy közben ennyit kapunk :roll: .

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Koda!
Ha gondolod szívesen adok Bencusnak kölcsönbe kisrucikat. :wink: Csörögj rám, vagy írj mélt, vagy ide, összekészítek egy pakkot, és az egyik sétánk alkalmával "bedobjuk". :wink: :D

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Sziasztok!
Dodus!
Szombaton megtartottuk Bogink 2.szülinapi összejövetelét :lol:
Elkészítettem a 3bit szeletet, amit még régebben te írtál ide le.Nos nagyon köszönöm mégegyszer neked, mert isteni finom süti :lol:
Nagy sikert arattam vele :lol:

Ajánlom mindenkinek!Nagyon egyszerű és elég gyorsan kész is van.

Továbbá ma voltam a főnökömnél és nyilatkoztam, hogy péntektől szabin leszek.Szeptembertől pedig beáálunk a mókuskerékbe megint egy jó darabig :lol: De nem bánom, nagyon hiányzik a munkám.
N4em süketelek itt tovább, legyetek jók :!:

Sziasztok!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Akarom mondani " ... beállunk..." és "...nem süketelek..." :oops: :oops:

Helloka mindenkinek :P

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Sziasztok

Köszönöm a gratulákat!!! :lol: :lol:

Lusti
Privit küldtem, majd nézd meg!! :lol: :lol:

Sokan voltatok a babaörzén? Én Pankán, Timin és Krisztán kívül senkivel sem találkoztam.

Emese
Hogy vagytok? Remélem már nemsokára mehetek dolgozni.

Gani
Akkor mindent bele, nem fogsz unatkozni azt hiszem.

Búzaszem
Ne haragudj, de nem láttam az üzenteidet a Babbörze előtt, nem voltam a babaneten.

Janka
Meddig maradtál?

Koda
Majd Emesével elmegyek dajkálni, de most még betegek vagyunk, úgyhogy a gyógyulás után talákkozunk! :lol:

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa! :D
Biztos nem lesz sok 'fölös' időnk.De nem is bánom.


Szemán György magánrendijét tudja valaki?Hol, mikor rendel?Jól tudom, hogy a Bató házban?De mikor?
Az egyik barátnőm nem akar már a kórházban kajtatni utána, neki kellene a hely és időpont.

Előre is köszönöm ha segítetek!

Sziasztok!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Sziasztok!

Itt a csaj az ölemben így nem leszek hosszú!

Lusti!
Az árak egységesek. Azért 700/család/ alkalom, hogy ösztönözzük a szülőket, hogy rendszeresen járjanak és bérletet vegyenek,mert ha bérletet vásároltok úgy már csak 550Ft / alk és nem vész el az a foglalkozás sem amire nem tudtok valami miatt elmenni (annyit kérek, hogy smst küldjenek a szülők).
A fenti árak a legkedvezőbbek a piacon és remélem (a 4 miskolci csoport + 2 egri) azt bizonyítja, hogy a minőség is "jó". :)
Ha meggondolod magad várunk sok szeretettel!

Búzaszem!
Jó volt egy kicsit beszélgetni személyesen! :)

NZsuzsa!
Nagyon nagy gratula! Személyesen nem jutott eszembe! Bocsi! :) Apa már rajta van az ügyön! Egyenlőre élvezi! :wink:

Betti!
Pöttyösek vagytok még? Hogy vagytok?

Marika!
Nem rontottál el semmit! Nálunk ue a helyzet! Sőt! Én még lustább vagyok, mert a kiságy a mi ágyunk mellett van! :) Szóval este elalszik vagy cicin vagy mostanában apa 2* elringatta. Alszik egy ideig, nekem perceknek tűnik. Aztán éjszaka felébred és magam mellé veszem. Attól a pillanattól ua a szitu. Olybá tűnik, hogy egész éjszaka szopizik.
Beszereztem egy csőrös poharat, hogy hátha le lehet szoktatni,de egyenlőre nem megy! Rágcsálja!
Bencénél ue volt a szit.u. Most egyedül alszik az ágyában, külön szobában. Este 8-tól, reggelig. Nagyon ritkán kel fel pisilni! Szóval nyugi! Egycipőben járunk! :)

bkriszta13
 
 


Zsuzsa!

Tudom, hogy kissé késve :oops: ,de én is gratulálok neked :!: :P

Leírom, hogy mi van az egyik barátnőm kislányával, hátha tudtok valamit erről!
Kedden voltak 2 éves státuszon és a gyermekorvos megállapította, hogy nem nő kellőképpen a gyerek, elküldi hát őket kivizsg.ra egy gyermekklinikára.(Szegedre, mert Baja mellett laknak) Azt mondta nekik a dr., hogy pár napra be kell majd feküdniük.
Tud esetleg valaki erről bővebben?Vagy valahol ha tudtok ilyen fórumot...Nagyon megköszönném!Teljesen kétségbe van esve a barátnőm :cry:

Köszi, ha tudtok segíteni!

Szép napsütéses időt mindenkinek :!:

Betti!

Hogy állnak a pöttyök? :lol: Jól vagytok már?

Sziasztok!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Gani!
Én sajna nem tudok segíteni!

BOGICÁNAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!

bkriszta13
 
 


Sziasztok!

Kriszta!
Köszönjük a gratulációt :P

Nahát, hogy milyen idő van...Tegnap meleg, ma hűvös és esik az eső :cry: :evil: De csak azért, mert postára és boltba akartunk menni :evil:

Sziasztok!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Apropó!

Enikő!
Szoktál sasolni?Nyugodtan írj ide a fórumba!Valamikor csak el kell kezdeni :lol:

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Lusti!

Igen 10-től van!

Szép hétvégét!

bkriszta13
 
 


Anita!
Boldog szülinapot Boginak :) !
Kép

Természetesen megjött az üzeneted és fogok válaszolni :oops: ! Ne haragudj, így, hogy itthon vagyok a gyerekekkel állandó elfoglaltságot adnak. Ha meg nem, akkor meg pakolok utánuk...

Fény!
Az előző sorokat Neked is írtam :oops: !

Kriszta!
Pöttyök múlóban, hétfőtől ovi, de ezt mondtam is délelőtt.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Betti!

Köszönjük a fini tortát :lol:

A levél miatt pedig igazán ne aggódj!Majd írsz, ha lesz időd :wink:

Kellemes hétvégét mindenkinek!Ja és a mainál jobb időt :D

Sziasztok!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Anita!

Ilyenkor elsősorban vért szoktak venni. Néznek egy általános vérképet, illeteve nézik a növekedési hormont. Szokott lenni még csontrtg is.
Illetve gastroenterológiai és az endocrinológiái kivizsgálás is szokott lenni. (lisztérzékenység, felszívódási zavar vizsgálata....stb, pajzsmirigy vizsgálat). Ennyit tudtam segíteni. :roll:

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda!

Köszönöm a segítséget! Már meg is írtam neki!
Köszi mégegyszer a nevében is!

Sziasztok!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Sziasztok!

Lenne egy gyors körkérdésem!!

Ki milyen autósülést használ a gyereknek/gyerekeknek????

Köszi!

ancsi26
 
 


Sziasztok!

Ancsi!
Mi Boginak a bébihordozó után a 9-18kg-ig kategóriájú ülést vettük.Ennek is dönthető kicsit a háttámlája, ha útközben elaludna.Képet nem tudok idevarázsolni, de itt a link, amin hasonló van :D

http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... ge&pID=147

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Sziasztok, Lányok!

Örömmel tudatom veletek-különösen azokkal akik még emlékeznek egy bizonyos szomorú történetre, hogy márc 17.én megszületett a hugom kisfia Ábel 4,70 kg. 59 cm.A kezdeti nehézségeket leszámítva jól vannak.


Melinda
adnilem
 
 


Melinda:)

Ez nagyszerű hír, az előzmények ismeretében különösen!:)

Ismeretlenül is nagy-nagy gratula a húgodnak és persze az egész családnak!

Betti:)

Mi ismét nagyszülőknél vagyunk, majd hétvégén megyünk vissza. Majd hívlak, és végre összehozzuk a talit:)

Ancsi,

mi is 9-18 kg vettünk babaülést, Chicco. Nagyon szeretük, bár nem könnyő súlyra és mi nem merjük lenn hagyni a kocsiban éjszakára, mert már kétszer feltörték tavaly. Pedig csak egy 12 éves Suzuki:(

fény
fény
 
 


Sziasztok!

Ancsi!

Mi Concorde autósülést használunk.9-36 kg-ig. Nem tudom! előtte persze a babyhordó. Az Gracco. Az most is jószolgálatot tesz! :)

Concorde: bazi drága volt. Most le lehet venni a háttámlát és így olyanná alakul mint egy magasító viszont így Benc dől egyik oldalról a másikra és nem kényelmes, mert még Ő is nagyokat durmol a kocsiban.
Most vehetnénk egy háttámlát hozzá csekély 25e forintért. Kb 4 éve a fenti gyerekülés 45e körül volt.

Panka nagyon otthon van ebben a témában. Ugye?

Melinda!
Ismét nagy gratula!
Kiderítettem a dokit! Majd hívlak!

bkriszta13
 
 


Hahó!!

Na vettünk ülést!!Kettőt is!!!Mert apának mániája,hogy egyforma szinű legyen a kocsiban!!
Concord ultimax 9-18kg-ig és trimax 9-36kg-ig!!
A kisebb még jó lesz Melinek addig mig a tesó át nem ül bele,aztán megkapja a nagyobbat!!
Nagyon menő pirosas-bordó-narancs szinű,de az árát inkább le sem irom!! :? :?

ancsi26
 
 


Koda!
Nem tudom a férjem átadta az üzimet a tiédnek, hogy ne haragudjatok de Hanna feltépte a csomag tetejét. nagyon mérges voltam rá, mindig csinál valami rosszat.
Teszek fel egy képet Dorciról nagyon éhes volt. Nem szokta szopizni az ujját. Kép

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Sziasztok

Búzaszem
Köszönjük a képeket. Nagyon aranyosak a lurkók! :lol: :lol:
Voltatok táncházban? Apa akkor jött haza 3 napos tréning után, alig vártuk, hogy itthon legyen, ezért nem mentünk.

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa
 
 


nzsuzsa

Elmentünk a táncházba, nagyon élvezte Hanna ugye 2 hónapja voltunk utoljára. El is felejtettem kérdezni, hogy voltatok a Százszorszépben a nyilt napon? A hugom holnaptól 2hétig lesz ott gyakorlaton dajkaképzőbe jár.

Davallia!
Nemrég múlt el Hannának a köhögése most meg az orra folyik. Ha jösztök úgyis a játszón leszünk és a tejért majd felszaladunk.

nzsuzsa Davallia!
Szavazok a gyerekeitekre főleg éjszaka mert fél egyig mostanában fent vagyok. Csak borzasztó lassú az oldaluk.

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Szia Búzaszem!

Melyik csoportba lesz a hugod? Lehet ezt tudni, vagy mindenhol besegít.Hátha találkozom vele.
Tudom, hogy Zsuzsától a beiratkozni vágyók nyíltnapját kérdezted, de nekünk is most volt a nyíltnap, amikor be lehetett menni, és megnézni, hogy a gyerek hogyan ténykedik bent. Nagyon érdekes volt,én élveztem.
Itt van néhány kép róla:
http://mse173.spaces.live.com

Dorci nagyon édes a képen, tövig bent az újja. :lol:

Üdv: Emese
mse173
 
 


Sziasztok

Timi
Nem voltunk a nyíltnapon. A következő a helyzet: Bogink is jövő év januártól bölcsis lesz, én májustól megyek vissza dolgozni. Két gyereket kétfelé vigyek, és még 7.00-ra beérjek dolgozni, nagyon nehéz lesz. Főleg, hogy a Kiliánból fogunk járni, mert oda költözünk.... Most április 10.-én elmegyünk a Dózsán az oviba nyíltnapra (remélem jó lesz), ez az óvoda a bölcsivel egy épületben van, remélem jó lesz Beninek. Minden szülő mást mond mindegyik óvodáról, teljesen össze vagyunk már zavarodva, mosta praktikusság jegyében fogunk dönteni (remélem jól). Köszönöm a szavazást, nekem nincs sok időm itt lenni, örülök, amikor már aludhatok, akkor lenne ugyanis csak szabad időm. Az ismerősök szavaznak a gyerekekre is.

Emese
Megnéztem a képeket. Látom Ádi már nagyon jól érzi magát. Gondolom Te is teljesen meg vagy elégedve.


Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa
 
 


Emese!
Ádám is a Százszorszépbe fog járni? Nem tudom, melyik csoportba teszik a hugomat majd megirom holnap.
Szente Éva néni volt nektek az óvónéni anno nála tanultam meg érettségiztem. NAgyon jó óvónő
Zsuzsa!
Hogyhogy a Kiliánba költöztök? Eladtátok a lakást? Ott vesztek másikat? Akkor miért nem a kiliáni oviba és bölcsibe viszed őket?
Az a bölcsi nagyon szuper Kristófka is oda járt és sok mindent tanult.

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Búzaszem!
Ádi már szeptembertől oda jár, Éva néni, és Márta néni az óvónénik.
Többé-kevésbé meg vagyok elégedve, és Ádi is jól bírja, de az óvónénikről ugyanezt nem mondhatom el. :lol:

NZsuzsa!
Elköltöztök a Kiliánba? :cry: Olyan messze lesztek.
De szerintem az ovival kapcsolatban jól döntöttél (már ha a kényszerhelyzetben lehet erről beszélni). Az az igazság, hogy az egyik intézmény bejön valakinek, még a másiknak nem, mert az álltalános véleményünket hajlamosak vagyunk néhány minket érintő esetből leképezni. Szerintem általánosságban ezek az intézmények jók, és reméljük, hogy Beninek is beválik.

Üdv: Emese
mse173
 
 


Sziasztok!
Tegnap voltunk az oviban játszóházban, húsvéti tojást festettünk Ádival, nyuszi álarcot csináltunk, és hungarocel tojásból kiscsibét.
Jó volt, a gyerekek olyan aranyosak voltak, csak azokat sajnáltam, akiknek nem voltak ott a szüleik, mert mindegyik úgy várta.
Ma reggel pedig megtörtént Ádám első hajvágása fodrász által.
Beült szemben velem az ölembe, és nagyon ügyesen, zokszó nélkül engedte levágni a haját, csak annyit mondott néha a fodrásznak, hogy csikizi a hajvágó gép, de mindent megtett amire a fodrász kérte. Jó kis kopi lett, imádom a kis golyó fejét! :lol:

Üdv: Emese
mse173
 
 


Sziasztok,

bekapcsolódnék hozzátok a kistarcsai Flór Ferenc fórumból. Mi is miskolciak vagyunk, csak kicsit elpártoltunk másik városba, Gödöllőre, ott tudtam meg, hogy kisbabát várunk és a kistarcsai Flór Ferenc kórházban született meg kislánykánk, Lelle Hanna.

Kicsit ismerkedek itt veletek, aztán ha van kedvetek, találkozzunk vagy ha már itt nektek kialakult kis csapatotok van, csatlakoznék valakikhez, mert mostanság egyedül sétálunk és az néha bizony nagyon uncsi.
Igaz ebben a fórumban ráleltem kedves rokonra, de még nem jelentkezett nálam, hogy mikor is találkozunk!!! :-)

Kicsit olvastam csak bele ebbe a fórumba, mert most épp a költözés közepette vagyunk még és jelenleg a nagyszülőknél lakunk, amíg kész nincs a lakás.

Majd egy másik alkalommal megosztom veletek a szüléstörténetem és, hogy milyen volt a kistarcsai kórház.

A kislányunk egy tündérke. Holnap lesz három hónapos. Már régóta átalussza az éjszakát, vagyis mostnában hajnalban egyszer felkel, de eszik és alszik is tovább. Sajnos a tejcsim fogytán van, megcsappantotta a költözés, de reménykedem benne, hogy visszajön még. Háromszor tudok naponta Lellének anyatejjel szolgálni, a többi alkalommal tápit kap. Nehezen fogadta el és nehezen tanult meg cumisüvegből inni. Jelenleg 64 cm és 6100 grammosak vagyunk.

Örülök. hogy megtaláltam ezt a topikot és figyellek benneteket, ha lesz időm írok és mesélek.

Üdv Nektek!
pimpoka


egy kép a mi kis Lellénkről

Kép

Kép

Kép

Kép
pimpoka
 
 


Sziasztok!

Pimpoka!
Nagyon kis édes a lányod! :D
A neve pedig különlegesen kedves :D Olyan kis bájos a hangzása.Hol találtatok rá?Utónévkönyvben vagy máshol láttátok/hallottátok?

Legyen szép a napja mindenkinek!

Sziasztok!

Anita

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Sziasztok

Emese
Köszönjük a képeslapot! Igen júliusban költözünk! Bővebbet majd személyesen.

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!!

Kép

Nagyon pang mostanában a topic! Gyerünk lendítsük fel! :lol:

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa
 
 


Boldog Nyulat mindenkinek!


KépKép

Fény

KépKép
fény
 
 


Lőrinc Pál: Három füles

Három kis nyúl ül a réten.
Mesebeli falu szélen.
Elettük egy halom tojás,
Húsvét táján ez így szokás.

Festék is van jócskán, bőven,
Fut az ecset tekergően.
Tojáson a színes csíkok
Olyan, mint a fürge gyíkok.


Nyúlapó is megjön közbe,
Leül köztük ott a földre.
Nagy bajuszát simogatja,
Tojásokat válogatja.


Szebb az egyik, mint a másik,
Nincsen köztük mely hibázik.
Ügyes ez a három füles,
Nem lesz a tál sehol üres.

Jut is bőven minden házba,
Locsolóknak tarisznyába.
Kinek nem jut fusson ide,
Nyúlapó tesz a zsebibe.


Kép KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!!!
lilien_csenge
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepet!

Holnapra a lányoknak sok locsolót, a fiúknak sok-sok piros tojás :D

Kép

panka
 
 


Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kivánok!
Kép

Kép

Kép

KépKép
búzaszem
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?