Új privát üzeneted érkezett!

Tényleg, ha megérik a tüsző, kilökődik, akkor mondjuk ha nem átjárható a petevezető ott is tud cisztásodni, vagy mi történik vele? Azt tudom, hogy ha szűkület van és át jut a katonácska és nem tudnak lejönni a méhecskébe, akkor lehet méhenkívüli terhesség.

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Chris,
Fiú: Bence Dániel
Lány: több van Csillag, Maya, Amina, Lili
Vendég

Kamilla,
Szerintem felszívódik a pete vagy elviszi a kismanó :D
Vendég

Kamilla!
Én is a kismanóra gyanakodtam... :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,
Dóra szép név nekem is tetszik :D

Dzsémi :D
Péter volt az első szerelmem aki megcsókolt szóval nekem tetszik :wink: de a levente is szép
Vendég

A Boglárka is nagyon tetszik csak az már van a családban.
Vendég

Mostanság nem gondolkodtam neveken. Régebben ilyen hülye ötleteim voltak, hogy Artemis, Archilles.
Apu néhány éve vérebeket tenyésztett, akkor kiéltem minden névadási vágyamat: Artemis, Amanda, Adél...(8 kölyök volt)

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Pandácska!
A Bence szerintem az egyik legszebb fiúnév. Eredetileg Balázst szerettem volna, de a férjem első neje nem ezt adta a fiuknak???! Ebben is megelőzött.... :(

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Kamilla,
Akkor gondolkodjál mert mindjárt bekopog a gólya neked meg még egy neved sincsen...
Kép
Vendég

De most tényleg! Éretten fel tud szívódni?????

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla!
Én sajnos nem értek hozzá, mint az már az előbbiekből kiderült, ezért inkább nem nyilatkozom... :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,
Balázs nekem is tetszik a legjobb barátomat hívják így. A Tamás is tetszik még. Na szóval nagyon sok tetszik de ennyi gyereket azért nem akarok szülni :D Lehet adok majd a babámnak 8 nevet és boldogan élünk majd mint a brazil szappanoperákban hihihi
Vendég

Kamilla,
Igen akkár a petefészekben is felszívódik éretten volt már rá példa vagy összeesik lehet így hívják :roll:
Vendég

Pandácska!
Nekem is tetszik a Tamás is. Balázs volt az első szerelmem... :)
Érdekes a lánynevekkel nagyobb bajban vagyok. Pedig én csak lányokat szeretnék.. Hármat.. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaj, milyen egy anya leszek :oops: Egyébként szerintem én sokkot fogok kapni, ha egyszer összejön, annyira elérhetetlennek tűnik, hogy nem is fogom tudni mit kell csinálnom. Néhány napja bent hagytak nálam a könyvtárban egy ikerpárt, hogy vigyázzak rájuk néhány percre, aludtak. Egyszer csak elkezdtem kétségbeesni, hogy mit csinálok, ha egyszerre elkezdenek sírni. Na erre az egyik fel is ébredt, bőgött is rendesen :shock: Alig tudtam kivenni a babakocsiból, szegény biztos nagyon pocsékul érezhette magát nálam, még a sapiját sem tudtam megigazítani....

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Balázst szerettem volna, de a párom elkezdett Baluzni. Rögtön kiábrándultam..... Kislányka, akkor Jázmin Anna, mert Vas a családnév és az Anna magában rövid lenne :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Ne pánikolj Kamilla!
Csodálatos anya leszel. :wink: Majd akkor ösztönösen tudni fogod mit kell csinálni. Legalábis én is ebben ringatom magam, amikor el kezdek kételkedni magamban, és azt gondolom, hogy én leszek a világon a legrosszabb anya... Ilyenkor a férjem szokott megnyugtatni, hogy én leszek a legjobb... Valahogy neki mindíg hiszek.. :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Ez a csiga is olyan lassan mászik a vonalzómon....

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Ez természetes de majd meglátod nagyon jó anyucija leszel a sajátodnak. Én is pánikolok más gyerekével mert nem ismerem... Az unokahugom Boglárka Anna :D
Vendég

Az én vonalzóm meg egyre hosszabb lesz... Egyszer, a kezdetek kezdetén volt 41 napos ciklusom, azóta soha... Lehet, hogy most is a közelébe kerülök. Mert úgy nézem ez a barnázás nem olyan vészes, úgyhogy a Miki még várat magára... Legalábbis úgy tűnik...

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris, nehéz ügy ez ........ azzal nyugtatom magam mint érettségi előtt(életem legnagyobb parája volt, az államvizsga az kismiska volt hozzá képest, annyira féltem tőle) olyan rengeteg sokan túl vannak már rajta :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

A hosszú ciklus is valamitől van, nem? Ez is progi hiány, vagy mi is Pandi? Na, meg a másik dolog, amitől elhúzódik a télapó érkezése a BABÓ :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Megyek aludni, egész nap fáj a fejem :( Legyen jó éjszakátok!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Hát én már nem tudom mitől van hosszú ciklus mert ugye vagy baba vagy pl ha nincs peteérés meg ilyenek. De nálam multkor volt peteérés nem volt baba mégis hosszú ciklus volt szóval... A manó tuti a manók :D
Vendég

Sziasztok, kicsit eltüntem, kicsit búslakodtam, hogy ismét megjött, de ez van.

A nevek nagyon tetszenek, amiket írtatok, nálam a kislány: Panka, Dézi, Lujza, a kisfiú: Benedek, Levente,Zsombor.

Én amúgy fiúnevet nem tudnék olyan könnyen választani.

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok!
Akkor én is leírom, h milyen nevekre gondoltunk.
Elég nagy tanakodás volt, csak 1-1 nevet találtunk, amiben mindketten kiegyezünk....
úgyhogy, vagy csak egy gyerkőc, vagy ha ikrek, akkor egyik fiú, másik lány kell legyen.
Szóval, ha lány: Ria (ha már én nem lehetek az, akkor ő hivatalosan is az lesz)
Ha kisfiú, akkor Kristóf.
De nekem egy csomó név tetszene.... pl. a Panka is, csak olyan furán jön ki, ha lesz 50 éves....

babszika

Sziasztok!

Akkor én is beállok a sorba.. Ha kislányunk lesz, egyértelműen Petra lesz (Petra-Péter szép párosítás lenne..), ha kisfiú lesz, akkor nagyon gondban leszünk, mert úgy igazán egy fiúnév sem tetszik. Bence, Patrik, Roland, ezek jöttek eddig szóba, de Bence rengeteg van, a Patrik csak a "P" miatt merült fel, a Roland, annyira nem tetszik már..

Christell!

Ez jó hír, hogy még nem jött meg! Nagyon drukkolok Neked. Holnap tesztelsz, igaz?
Vendég

Sziasztok,

Christell,

Akkor is barnázhatsz egy kicsit ha baba van. és "normális" esetben meg kellene jönnie. A szervezeted tudja, hogy menstruálni kellene de nem jön meg mert ott a pindurka.

Nekem például nem tetszik, ha egy magyar csicsás külföldi nevet ad a gyerekének. Valahogy irritál engem. Amugy a Balázs és a Dániel gyönyörű nevek, és nem csak hazabeszélek.

Ha nekem lányom lesz Barbara lesz, ha még egy fiú akkor Ádám vagy Akos. Többi név kizárva. Amugy a Barbit már az első babánknál megálmodtuk. Remélem egyszer tényleg szólíthatom igy a kicsikémet.

Már csak 9 napom van cytológiáig.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

Alig győztem olvasni! Tegnap Kassán voltunk kirándulni. Szépen összegyölt a család, az én szüleim, a páromé, a hugik... Nagy kísértés volt, hogy elmondjuk! Úgyhogy a kiságyakat csak titokban nézegettük. Viszont kaptam egy szép szoknyát, ami nem tudni még meddig lesz jó, dehát addig is kell hordani valamit nem?

Heni! Nagyon boldog névnapot!

Pandácska! Ügyesek legyetek! Nagyon szorítok!

Christell! Várjuk a mielőbbi tesztet! A jelekkel meg ne foglalkozz,mert csak összezavarnak.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Ria! Ki ne hűlj!
Kép
Tessék egy ki segítség!

Szép neveket írtatok! Szörnyű egyébként miket tudnak adni a gyerekeknek! És még fizetnek is érte! Az egyik kislányt úgy hívják: Bari Sarah. No comment.

Mi mindig csak lánynevekről beszélünk, már évek óta. Mi a Lilit gondoltuk. Ha fiú lesz, gondban leszünk!

Kép
omnia28

Hello!

Én is csatlakozom a névadáshoz, habár nekem is annyira elérhetetlennek tűnik, hogy egyszer komolyan kell rajta gondolkoznom.
Szóval, ha lány, akkor nálam egyértelműen Nikoletta, mert tetszik a Niki, az olyan aranyos. Ha fiú, akkor talán Zsolt, de fiú nevet én sem igazán tudnék mondani olyat, ami tetszik. Lánynévnél nekem is tetszik még a Petra, Beatrix, Krisztina.
Az biztos, hogy csak olyan nevet fogok adni neki, amit lehet becézni -i-re végződően. Nekem az Anitát nem igazán lehet becézni, és ez miatt sosem szerettem. Végül is Ancsának szólitanak a barátaim, de egy ismeretlen mindig azt hiszi, hogy Anikó a nevem... Szörnyű!!
sirkici

Sirkici! Az Anit nem szereted? Azerintem olyan aranyos!

Kép
omnia28

Sirkici!

Nitának nem szoktak besézni Téged?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Betty!
Igen holnap tesztelek, ha addig nem jön meg rendesen. Ma is barnázok, de nem nagy intenzitással. Úgy, mint tegnap.

Judy, Omnia! Köszi a drukkokat, holnap reggel megírom mi lett.

Szerintem nem baba. Na de akkor mitől van ez az egész, ami történik velem. A kiütések a lábamon még mindig viszketnek, pár napja esténként fázom, de nincs hőemelkedésem sem, néhány napja pedig úgy látom reggelente, mintha eltorzult volna az arcom. Lehet, hogy bújkál bennem valami?! Ha más nem, a kisördög.. :lol: Lehet csak az a baj, hogy figyelem magam. Nagy elhatározás: mostantól nem fogom.. :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!
Napsütéses szép napot nektek!!!!!!!

Gyulán 7 ágra süt a napocska és olyan jó kedvem van... csak a gyomrommal van gond még mindig.
Viszont "alássan" jelentem, h hőmérést nem csináltam, mert sokáig lustálkodtunk :roll:
Már itt vannak a nagyszüleim is és tudjátok, jönnek a kérdések: mikor lesz gyerek? ... eddig még nem kérdezték, de már várom. Olyan jó lenne azt mondani, h 9 hónap múlva. :)
De mivel ilyen szép nap van, nem aggódom. Tudom, h ebben az évben még nekem is lesz pocaklakóm és kivárom türelemmel! :lol:

Jó étvágyat az ebédhez nektek!

babszika

Betty!

Köszi a drukkot! Nagyon szép neveket választottatok. Nekem még tetszik a Dávid is, de férjemnek nem. Lánynevekben pedig nehéz megegyeznünk. Egyedül az én keresztnevem, és a Dóra tetszik neki. Semmi több. Egyenlőre elég is ennyi.. :lol:

Lányok!
Mivel töltitek ezt a négy napot? Nálunk férjem még ma is dolgozik. :( Nekem meg maradt a taposómalom. Főzés, mosás, takarítás... Ja és este vasalnom is kell :( Hurrá! Na de majd a jövő héten bepótoljuk. Az egyik főiskolai csoporttársam megnősül, és megyünk a lagzijába. :lol: Kitáncoljuk magunkat... :) Na azért nem az asztal tetején... :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell!

A Dávid-Dóra szerintem jó párosítás :) Nálunk van a családban Dávid is, és majdnem Dóra (Dorina) is :) Vettél már tesztet? Milyet?
Vendég

Szisztok Csajok!
Most nem tudtam olvasgatni :(
Nekem sajnos tegnap megjött :( 2 napot késett utálom az egészet, mikor már kezdtem elhinni bekopogtatott, ilyen tavaszias időben felháborító!!! Mit kellene még csinálnunk vagy mit csináljunk most másképp nem tudom???
Remélem nektek sikeresebb lesz ez a ciklus!!!

Kép, Kép
nemen

Enik!

Ne szomorkodj! Van már egy gyönyörű kislányotok, és nemsokára lesz neki kistesója!!! :lol: Végülis csak 3 hónapja próbálkoztok, és mint írtad, az első 2 hónapban középidőben gondoltad a pét, de a 19.napon van. Mennyi korkülönbséget szeretnétek amúgy? Vagy az mindegy?
Vendég

Betty!
Jó lett volna, ha 2 év de mostmár nem is tudom mi legyen!?? vagy mennyi időt adjunk még magunknak, mert félek a gyestől, te visszamentél dolgozni? Ti hogy tervezitek?
Tényleg szerintetek, a gyed letelte után lehetne táppénzre menni?

Kép, Kép
nemen

Nemen,
Sajnálom pirit :(

Chris,
Mit szólnál egy bújkáló petezsákhoz? :D :wink:

Mindenkinek köszönöm a drukkokat :D Van kettő tüszőm a jó oldalon még picit növeszgetem és kedden lesz az inszem. A nyálkahártyám is szép vastag!
Vendég

Enik!

Én nem mentem vissza dolgozni. Mi 2,5 év korkülönbséget szerettünk volna. Annácska 2 éves koráig bőven ráérsz teherbe esni, és amikor megtudod, rögtön el lehet menni táppénzre. Tehát megszünteted a GYED-et és táppénz. Nem tudom, mennyit kapsz, azt Neked kell tudni, melyik a kevdezőbb, ha a GYED, akkor meg kivárod, míg Anna 2 éves lesz, és akkor nem GYES-t igényelsz, hanem táppénzt. De mivel nem volt az elmúlt években jövedelem, így a táppénzt az aktuális szerződés szernti bérből, de legfeljebb a minimálbér kétszereséből számolják. Tehát ez az alap, és ennek a 70%-a.
Vendég

pandácska*!

Jajdejó! Nagyon örülök!!! Reggel 9-óta gondoltam Rád! Az insemet hogy csinálják? Fáj? Vagy altatnak? Bocsi, ha hülyéket kérdezek.. :oops:
Vendég

Betty,
Drága vagy :D Nem fáj. Egy vékony katétert vezetnek a méhbe amiben benne vannak a legjobb kisfickók és oda fecskendezik őket. Nem altatnak csak bemész megcsinálják fekszel 30-40 percet és mehetsz haza.
Vendég

Pandácska! Ez szuper! Látod! Minden rendben lesz!!!

Itt már sajna elromlott az idő. :( Pedig kimostam az ágyneműt, gondoltam az erkélyen gyorsan megszárad. Erre az egyik szomszéd telefüstölte az egész környéket! Még be is borult, sötét van és viharos lett a szél. Pedig a hagymát jó lett volna még elültetni.

Kép
omnia28

Pandi! Tudtam, hogy meg fognak érni! Keddig még érlelgeted őket, mindenféle izgulás nélkül, aztán a kiskatonák + elvégzik a dolgukat!
Ügyi vagy! :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Pandácska*!

És keddtől számítva 2 hét, mire kiderül, hogy sikeres volt e, igaz?

Omnia!

Sajna itt is beborult :(
Vendég

Omni még az ég is rád vigyáz :D Pihenj! :D
Én is most dzsuváztam le az erkélyt, 2cm vastagon állt a por, és szintén kicuccoltam az ágyneműt, és itt is elbújt a nap :shock:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Pandácska!
Ez nagyon jó hír! Nagyon örülök neki! :lol: Nemsokára lesz pici Panda a pocakodban. :)

Betty!
Igen vettem tesztet, Gabriellt. Azt mondták a gyógyszertárban, hogy ez jó, ezt sokan viszik. De azt hiszem nem lesz rá szükségem. Már vérezgetek... :(

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Köszi lányok a drukkot.... Nagyon aranyosak vagytok, hogy izgultatok értem.. De már nem kell holnap tesztelnem...
Ezért ki is cseréltem a vonalzómat.
Új ciklus, új remények... Végülis nekünk ez lesz az első próbálkozós hónap... Majd beleadunk apait- anyait... :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?