Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!


Csak én vagyok itt egész nap :cry: :cry: ?


Képek Dórikámról. Majd még persze jelentkezem :? :?



[KÉP] Néhány órás Dórikám. Elég megviseltűl nézett ki. Pedig gyorsan jött a Drágám [KÉP] 1 hetesen, már itthon :lol: [KÉP] 1/2 évesen az én NAGYLÁNYOM

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziaztok!

Jelentkezik a ritka látogató. :)
Most azt hiszem már lehet követni titeket...ne is kérdezzem hova lettek a többiek? :roll:

Elolvastam azért az elöző oldalt :)

Beusa az durva lehetett a kórházban :shock: Itt is többen lebetegedtek ettől a hányásos vírustól, örültem is, hogy megúsztam, én akkor kaptam be amikor Niki 1 hetes volt :? Fúúj de utálok hányni...már bocs :lol:
Most már jobban vagy?

Timi, de édes Dóri :lolóri is csak háról hasra fordul? Nikinek nem megy a hasról hátra, pedig azt olvastam mintha azt tanulnák meg elöszőr.

Sue ez a hányás dolog...nagyon rémisztő lehetett! Doki mondott valamit, vagy védőnő?
Gratula a fogacskához :)

Bettus, én is csodálkoztam az uszópelusokon, Nikim is 6500 volt amikor ráadtuk, de jó rá, plussz amugy is kerül rá egy biciklisnadrágszerű.

Beuka tök jó lehetett páhok :) Boti is élvezte ahogy látom :) Sok jót hallottam róla, na meg az árakról is :) Lehet nyáron azért bepróbáljuk.
És irigybirigy amiért vékony vagy :lol: :lol:

Bocsi ha valakit ki hagytam :roll:

Rólunk annyit hogy még tejcsi megy napi 5-6szor. Bár ugy érzem néha tök lposak a melleim, Nikim szépen garapodik, sosem panaszkodik, h éhes lenne. :roll:
Járunk usziba, 5 pasi közt egyedül csajszi. :)
Imádja akezeit :) lábait, már párszor átfordul hátról hasra, egyre többet el van amugy hason :) de legtöbbször kezeit hátravágva "repül" :) azaz nem nyomja ki magát :roll:
Még se láz, se köhécselés hálaég nem érte el, bár tudom ezek kivédhetetlenek.

Mit szóltok a nyaralás balcsin témához?? Bemerjem Nikit vinni a balcsiba? Én mindig elkapok valami fertőzést ott, meg a férjem is :?

Most ennyi, mennem kell. Próbálok most már többet jönni. 8)

Kép
Kép

chesti
 
 


Sziasztok!

Csak pár sort írnék mert apa dolgozik és nem tudok jönni bővebben. :(

Beuka!
Jók a fürdős képek, biztosan szuperül éreztétek magatokat. Boti nagyon szépen tartja magát. :)

Chesti!
Lánykád még mindig gyönyörű, a szemeivel nem lehet betelni. Kire hasonlít?

Timi!
Igen van DM-es kuponfüzetünk. Mi már vettünk rajta egy tavaszi kabátkát, hozzá volt egy h.u.felső is. (disney-s) :)
Boldog Hófordulót! Féléves lett Dóri is. :D :lol:
Hát igen, ő is rengeget változott, szépült, mint Katám. :lol:
Milyen hosszú Dóri, tök nagynak tűnik a kanapén. Milyen szépen ül.
Hozzátápi megkezdődött?

Szép estét, majd vmikor reagálok többieknek is...
Edit

Kép
Kép
edi78
 
 

 
 

sziasztok,
Timi, boldog hófordulót Nektek.

Sue, Mikor lesz a keresztelőtök, csak nem húsvétra pályáztok? Katolikus? Református?
A mienk elmaradt a kórház miatt, de igyekszünk pótolni:-)
A homeós orvosotok hol rendel? Régóta keresek ilyet, de a környékünkön nem sikerült találni eddig.

Edit, a lábujj bekapást nagyon irigylem, a mi kislányunk még nem csinálja. Tartok tőle, hogy a hurkái miatt ez nem is lesz lehetséges :D

Bettus, Esztergom milyen volt? Én is nézegettem már a neten anno.

Melódia, a saját szüret nagyon klassz, biztos, hogy abban legalább megbízhatsz. Most hallottam, hogy a répával nagyon kell vigyázni, hol veszi az ember.

Beuka, Látom a Kolpingos fodrásznővel Te is megismerkedtél :) Én is olyan jó ismeretséget kötöttem vele, hogy pici lányom hirtelen meg sem ismert... :o Teltház volt? Mennyire tudtatok pihenni? Készültök még menni azelőtt, hogy élvezni tudnátoka játszóházat?

Chesti, Köszi, már jól vagyok, csak kicsit megtépázott ez az egész. Amikor Herceghalmon nézegettünk házat, említette vki, hogy nagybani piac épül ott. Tudsz erről valamit? Jól jönne most egy igazi piac a közelben...

Hozzátápi: ötödik napja mi is ismerkedünk az almapéppel :D ma már egészen tetszett Manónak, de így sem sikerült kb. 4 kiskanálnyinál többet beletraktálni :D Nálatok hogy mennek le ilyen nagy mennyiségek :?:

Beusa
Kép
beusa
 
 


Edi hát anyós szerint tiszta apja, anyámék szerint tiszta Én vagyok.... :) nagyszülők :) Ahogy elnézem a kiskori képeimet szerintem Én vagyok, és nekem vannak/voltak ilyen nagy szemeim. Csak mostanra jó nagy fejem lett, igy nem tünik akkorának :lol:

Beusa ahogy lejössz az M1-ről tovább vezették az utat, arra lenne, de állítólag leállt az egész, még sem lesz. Mondjuk az elég durva, mert szerintem már igyis rohadt sok zsetont öltek bele, meg nagyon jó helyen lenne, közvetlen autópályák 20 percre bp-től.

chesti
 
 


Chesti!


Dóri csak hátról hasra tud fordulni. Eddig kb 2-szer fordult elő, h visszafordult. Ezek szerint csak anyatejet adsz te is a babának? Most, h ilyen nagylány lett Dóri :lol: elkezdődik nálunk is a hozzátápi. Na persze csak szép lassan. Még nem :shock: Balcsit mi is tervezünk nyárra. Ezen még nem is gondolkodtam, h mi lesz akkor :roll: :roll:


Edit!

Igen, Dóri tényleg nagy :lol: :lol: Jól van táplálva, és semmire sincsen gondja :lol: :lol: Még azért nem ül magától :wink: Ez csak egy kis trükk volt :wink: :wink: Hozzátápi :roll: :roll: Még halasztom amíg lehet :lol: Lassan elkezdem persze :roll: Majd írjad meg mikor veszed meg a Pampers pelust. Kiváncsi leszek, h tetszeni fog-e :)


Beusa!


Rólatok még nem láttam képet
:shock: :shock: Most látom, h a csajszik között 6 nap van :lol: :lol:




Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsba jelentkezem, mert még megyün ide-oda, anyuékhoz névnapolni, talán vasárnap bővebben, meg majd teszek képeket is.

Képzeljétek felkeltünk pénteken kb. 6-kor összepakoltunk, 8-kor már úton is voltunk. Kb. 10 felé értünk le Esztergomba, mikor már kígyózó sor állt az uszi előtt, és ki volt írva, hogy az aquasziget megtelt :cry: :evil: Tiszta depis lettem, mert annyira készültem rá. Ráadásul még egy gyerekes párt is beizzítottunk a 3 éves gyerkőcével akit már felkészítettek hogy milyen jót fognak pancsizni. Szegényke is le volt törve. Így sétáltunk egy picit Esztergomba, majd elmentünk Gyömrőre ott volt egy kis uszi, pici medencével, uszival, meg egy kicsi jacuzzival. Így végül voltunk usziba, de eléggé le voltam törve, mert úgy készültem rá.

És találtam én is uszópelust 4-9 kilóig DM-eset, azt hiszem Beuka írta hogy ők is olyat vettek?!

Na röviden ennyi, majd még jövök. Amúgy nagyon élvezte a vizet, sokan voltunk és kézről-kézre adogattok, néha olyanokat sikítozott amikor bugyborékolt a jacuzzi.

Chesti: Mi is megyünk balcsira nyáron, akkor mondjuk a Kitti már 11 hónapos lesz, de meg se fordult a fejembe hogy nem viszem be a vízbe. MI egész nap ott leszünk, állíólag az idén szuper jó lesz a Balcsi vize :wink: Már úúúúúúúúgyyyy várom!

És megszűnt az éjszakai kajcsi, 1* szokott nyüszizni akkor magam mellé veszem, megpuszilom és már alszunk is tovább kb. 6-ig!!!!!!

Pusszantás:Bettus

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok, mert Manóm sajna úgy néz ki "visszakapta" apájától a náthát. Bár most szépen alszik, de tegnap, meg az éjjel nagyon csúnyán köhögött.

Beuka, igazad van, egyet értettem valakivel az erről a topikról kifejtett véleményével. De ahogy elnézem, azok az emberkék már nincsenek itt. Szóval, ha nem okoz problémát jövök továbbra is, mert itt a többségnek Manómmal egykorú babója van, és közösek a gondok, örömök.

Timi, örülök, hogy ez a véleményed. A Beuka által említett dolog miatt kicsit félve írom le a mindennapjainkat. Visszaolvasgattam a régi időszakokra, és tényleg volt olyan, hogy valakinek elég durván vissza lett írva, amiről nekem az jött le, hogy vannak olyan szuperanyuk akik szerint csak ők gondozzák jól a gyerekeiket, és az ő gyerekük a legtökéletesebb. De most az itt levőknél ezt nem tapasztaltam. :D

Melódia, én is az anyuék kertjében termett lefagyasztott zöldségekből főzök Manónak. Illetve nekem azt mondta a gyerekdokink, hogy amíg nem lesz "természetes úton" friss zöldség, addig vehetem a fagyasztottat.

Beusa, nálunk is eltartott kb. 2 hétig, amíg Manó ilyen szép mennyiségeket eszik. Először ő is csak pár kanállal evett mindenből. Ez szerintem normális, hisz meg kell szokniuk a babóknak az új ízeket. Mostmár mindenfélét kap, fél üveg bébiételt megeszik, hozzá még tápszert délelőtt, és két napja kap délután gyümit + tápszert. Gyümiből két frutapurát is megeszik, bár akkor már nem kell neki a tápszer. Jövő hónapban adok neki husit is.

Egy "összkérdés": tudjátok milyen a babarizs? Sok helyen olvastam róla, de a bioboltban sem tudják milyen.

No megyek, mert ki kell vasalnom, míg Manó alszik, aztán anyuékhoz vagyunk hivatalosak ebédre.

Mindenkinek szép napot.

Anita

goodfairy
 
 


Melinda!


Nektek boldog Hófordulót :lol: :lol: !



Bettuskám!


Hívtalak ma mobilon :lol: :lol: . Mi van :evil: ? Én is várom már a Balcsi szezont. Remélem el tudunk menni úgy, h a lányok pancsiznak :lol: :lol: . Tetszik az ötlet? Mehetünk majd a kispesti usziba is. Jó, h nyitott, és majd ki lehet menni. Már nyáron a lányok nagycsajok lesznek. juhéjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :lol: :lol: :lol: :lol:


Anita!


Nézt szerintem ha itt ebben a fórumban megsértődik valaki, akkor nagyon buta :cry: :cry: Igen hallottam, h régen megsértődött valaki, de ez olyan szinten feltud idegesíteni. Mert most én miért sértődnék meg bárkire is? Pl: azt mondaná valaki, h már ne szoptassam Dórit, mert már 6 hónapos, vagy éppen ellenkező csak szoptassam, és ne adjak még neki semmi mást. Ezt mindenki maga dönti el. Itt éppen az a lényeg, h vagyunk kb:15-en, és mindenki másképpen neveli, eteti a babáját. Ez a fórum pont arra jó, h ki így-ki úgy csinálja a dolgokat, és lehet tapasztalatokat szerezni :lol: :lol: Egy szónak is száz a vége :lol: én sohasem tudnék megsértődni itt senkire :wink: :wink:




Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Hát én is kíváncsiságból visszaolvastam a "balhét"..... Igaz Én nem voltam oszlopos tagja a fórumnak, de ez tényleg túlzás volt. Annyi jött le nekem: sok hormonzavaros nő... Én, ha ideges vagyok, vagy feszült be tudom annak, hogy a hormonjaim azok. Nekem sem tetszett 1-2 anyuka erőszakossága, de nem is nagyon érdekelt. Igaz Én azok közé tartoztam, akik csak beszaladtak, élünk, itt van Nikim, és pár hozzászólás, amit az adott oldalon találtam hirtelen. Ahogy olvastam, ezt 1-2 anyuka nem szerette, de ez sem érdekel.
Azon meg, hogy túl sok képet rak föl valaki a babájáról...vagy a vonalzója volt nagy e...hát nem említeném, hogy 1-2 anyuka mennyire offolta a topicot néha. A babaképek legalább idevalóak voltak. :) Én is azt vallom ki így csinálja ki úgy, de a lényeg, hogy itt azt hiszem egyetértünk abban, minden anyuka szereti a babáját, és magához képest a legjobbat adja is neki. Kicsit félve írom le Én is hogy telik a napunk, mert nem dicsekedni akarok vagy más orra alá dörgölni. Nekem hálaég, és lekopogom nagy szerencsém van mind tejügyileg, mind Nikimmel, és Én is a legjobbat szeretném adni neki.
Ha valaki meg sírt állandóan, és nem tetszet.. talán nem kellett volna vele foglalkozni, azt a hozzászólást átugrani.
Most, hogy nem pörög ennyire a topic, tudom követni, jönnék sűrűbben is ha nem gond.
Ahogy Goodfairy is írta:
[quote]m írta:ert itt a többségnek Manómmal egykorú babója van, és közösek a gondok, örömök.


További szép napot mindenkinek 8)

chesti
 
 


Nos lányok!


HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, EZ NAGYON KEMÉNY VOLT RÉGEN. Én is végigolvastam, és majdnem leborúltam a székről. Igaz ami igaz NAGY AZ ISTEN ÁLLATKERTJE :lol: :lol: :lol: Szkata, Boróka, Krissz, Bárány :twisted: :twisted: Mamy meg egy kicsikét volt érzékeny :cry: :cry: Az biztos, h senki nem tudna úgy megbántani, h kilépjek innen. Max nem írnék neki semmit :o :o Engem mindenki problémája érdekel, és mindenki babája. Pont ezért klassz ez a topik :lol: :lol: :lol: :lol: Bettust is hívtam, mert én teljesen levoltam döbbenve ezen amiket olvastam :roll: :roll: És ki az a Krissz, h Bettust megbántsa? :lol: :lol:


Mamynak meg lehet írni fogok, hátha visszatér ide.



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Csak pár sor aztán megyünk ki levegőzni 8)
Laura nagyon szépen eszi az ÉN főztömet :wink: Ez a 3-ik nap hogy kap főzeléket,ma sárgarépát főztem krumplival,holnap is az lesz.Előtte almás-krumpli volt,aminek elég csúnya színe lett,de azért megette :lol: Délután gyümi,kis Sinlac keverékkel :? Este szopi :lol:
Timea,nagyon jó a kép amit feltettél :wink:
Beuka,ti is jól néztek ki az usziba :wink:
Chesti,Nikinek tényleg elbűvölőek a szemei :wink:

Ide minden olyan kismama írhat aki megértő szavakra , bíztatásra ,eszmecserékre,tapasztalatra,véleményekre olykor megnyugtatásra vágyik :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Chesti, Timi, Anita!
Erről van szó!! :wink:
Ha tudtok, van kedvetek, időtök gyertek! Nem mindennapunk szép, nyugodt és kiegyensúlyozott van, hogy idegesek, fáradtak vagyunk...és ez a hsz-n is meglátszik. De ettől lesz a topik igazán jó, hiszen a rossz napokon esetleg vigaszt nyújthatunk egymásnak!!!!
Ja, és szerintem SENKI NE FÉLJEN LEÍRNI SEMMIT!

Bettus!
Sajnálom, hogy nem jött össze a fürdés úgy ahogy azt eltervezted... :?
Talán máskor!

Beuka!
Ez ám a pihenés! Nagyon jók a képek!

Chesti!
A videók alapján én Rád voksolnék. Szerintem Rád hasonlít Niki! Nagyon jók a videók!!! Ügyik vagytok.

Beusa!
Pannika 3. napja kap gyümit, de ma már egy fél üveggel megevett, ha ébred megkapja az üveg másik felét, nyeli mint kacsa a nokedlit. No nem elkeseríteni akarlak, mert folytatom: Matyim a rossz evők közé tartozott/zik és néha alig ette meg az adagját. Tehát ne aggódj annyit biztos eszik amennyi jól esik neki!

Kaki ügy nálunk nem nagyon javult, már 3. napja nincs termés...az nem lehet, hogy a gyümit is úgy hasznosítja a kisasszony mint a tejet... :roll: Na majd kiderül mikor termel végre.

No további jó hétvégét mindenkinek!

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Sziasztok!

Nem akartam pedzegetni a múltat, és itt kérek mindenkit, hogy NE is hozzuk fel újra!

Timi Én is utálom, ha a kezét puszilgatják! Mondjuk én eleve azt is nehezen viselem, ha rajtunk, és esetleg a nagyszülőkön kívül valaki az arcát puszilgatja.
Jók az összehasonlító képek! Tényleg nagyon meggyötörtnek néz ki. Hogy kiáztak a kezecskéi!
Nagyon szép kislány lett, és valóban milyen hosszú!

Melódia boldog hófordulót Pistikének!!! Tényleg most született. Milyen volt az állatkert? Hogy bírta/bírtátok?

Chesti valóban nem volt olcsó Páhok, de ha végignézzük a magyar szállodák árait nem olyan rossz azért, főleg, hogy tényleg babás és kisgyerekes családokra van kiélezve.
Nekem tök fura, hogy nálatok a hátról hasra megy, szerintem az a nehezebb. Nekünk csak hasról hátra még.
Micsoda jó dolga van Nikinek az úszáson :) fiúzhat :) nagyon édes!! A második kép nagyon szuper!!
Hát hogy a fenébe lenne gond, ha sűrűbben jönnél!?!?! Én nagyon örülök, hogy gyakran látom a neved!!

Beusa no a fénykép ilyen csalóka :lol: nem voltam fodrásznál (már vagy fél éve :oops: :oops: ) csak én magamnak feltűztem egy ilyen harapós csattal (szerintem még tükör nélkül) de úgy néz ki jól sikerült :)
nem volt teltház. Volt olyan, hogy csak mi voltunk a kismedencében. Tudtunk picit szaunázni is külön külön persze, meg üldögéltünk a kertben, azért tudtunk kicsit pihenni. Jó volt.
Nem készülünk mostanűban vissza, majd máshova nyáron.

Betti sajnálom Esztergomot :( igen mi is DM-eset vettünk.

Anita örülök, hogy tisztázódott a dolog. Természetesen nem okoz problémát, ha jössz továbbra is, ne viccelj! Mielőbbi jobbulást Máténak!

Ági Pannika akkor tényleg egy kis ínyenc :) csak megjön már a kaki is! Majd nem győzöd törölgetni :)

éjszaka, amikor szopi után visszateszem Botit az ágyába, és még nem nagyon mélyen alszik csukott szemmel "lóbálja" a fefét jobbra balra. nagyon erélyesen, meg a lábát emelve rúgdos, csak úgy puffan a sarka :?
de közben a szeme csukva van, és lassan el is alszik. de nem értem hogy miért csinálja. nem volt valakinél hasonló???

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Beuka!


Jaj de örülök, h Nálatok is van ilyen probléma :lol: :lol: Igen Dórinak csukva van a szeme, és leteszem a kiságyba, és össze-vissza dobálja magát. Lábát a rácsnak veri, és egyszerűen nem találja helyét. Most sikerült a nagyobb ágyat áthozni, persze az meg akkora, h elveszik benne Dóri. Most D.e úgy tettem le aludni, h keresztben volt, és olyan cukin aludt. Én sem értem, h miért csinálják ezt. Ezért nem tudok aludni éjjel, mert arra kelek fel, h ide-oda teszi magát, és így nem tudok nyugodtan aludni. Persze fel is kelti magát ,mert oldalra fordul, és van úgy, h hasra teszi magát amiből vissza nem tud fordulni. Úgyhogy mostanában nálunk az alvások elég kialvatlanok :(


Ági!

Nálunk is volt már ilyen, h 3 napig nem kakilt. De a 4. napon behozta rendesen a lemaradást :lol: :lol:


Linda!


Főzöcskézés :lol: :lol: :lol:



Velünk az történt, h gondoltam veszek egy barack desszertet, és megkóstoltatom Dórival. Izlett Neki :lol: :lol: Utána adtam neki 200g tápszert azt meg megitta. Remélem nem lesz semmi baja. Almát még múltkor kipróbáltam az is izlett neki. Most úgyis jön a védőnő, és akkor én is 100%-ban hozzátápis anyuka leszek. Biztosan könnyebb lesz azért :lol: Én egyébként félek ettől :roll: :roll: Ez már olyan komoly dolog, h etetem mással is. Mert amíg anyatejet+tápszert adtam Neki addíg nem volt ilyen jellegű problémám. Én a tápszertől is az elején frusztrálódtam :roll:

Na de nehogy azt higyjétek, h Beteges vagyok :lol: :lol: :lol:




Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

lassan 1 órája irogatom a papírra kinek mit szeretnék mondani,kíváncsi vagyok Viki meddig bírja apjával :)

Nekünk szuperul alakult eddig a 4napos ünnep,voltunk dunaparton séta,telken szőlőt metszeni,ma anyósék voltak névnapozni.Meg elrohantunk auchanba...pár cuccot venni erre tele lett kocsi mindenféle hasznos dolgokkal.Vikire büszke voltam,mert nagyon jól viselkedett.Olyan jó egyre nagyobb és jobban bírja a strapás helyzeteket. :)
Említettétek a régmúltat (SZkata robbantott Mamy veszekedést) még rágondolni is rossz,kirázott a hideg is .Nekem azért hiányoznak egytől-egyig azok akik elmentek és csak azt nem értem olyanok mint Ákata,Bujka,stb miért maradoztak el.Csak reménykedem ,hogy nincs semmi bajuk,Bár múltkor írtam Bujkának és nem is reagált rá. :(

Hu kivel is kezdjem a sort :)

Timi,
BOLDOG FÉLÉVES FORDULÓT!
Nagyon édik voltatok , és mekkora Dóri.
Pöttyök sajna már a pocakon ,hónaalján és nyakán is vannak,nemtudom mi ez,de biztos nem a fog miatt.Hányásról nem tudott a doki mit mondani semmit nem hallott pocakban. :)Füle vagy rossz szokás ,vagy a foga sugárzik oda is ki,de jelentem a bal fülét is piszkálja 2 napja :)Kajcsi,most tényleg kevesebb,bár eddig se volt sok,de ma vettem fagyasztott őszit ,ha kiderül mik ezek a pöttyök azzal fogom folytatni.

Beuka,
Hu de aranyosak vagytok :)a képeken.....Esti dobálás nálunk is van,sőt ő álmában kezdi és fel is ébred miatta.

Chesti,
hányás okát nem tudja doki,gyere többet ha tudsz Én szívesen olvasok Felőletek. :)

Ne haragudjatok mennem kell, Viki ordít, holnap folytatás következik... :)
Jó éjt,
Sue

KépKép
suezika
 
 


Utálom ezt a fórumot!!! Nektek is van olyan, hogy teleírjátok a rublikát és aztán eltűnik????Mi a csodától???

Próbálom reprodukálni magam:

Anita,
Akkor egyáltalán nem szopiztok már?

Ági,
milyen üvegeset adsz? melyik cégé?

Chesti,
köszi az infót, a számítógépes bravúrjaid.....vváááááóóóó

Timi, Bea,
én egyenesen leüvöltök mindenkit, aki a kezét, arcát akarja puszilgatni. Az még a halálom, amikor anyós amint kézbe kaparintja öles léptekkel megindul, hogy látótávolságon kívülre vigye. Gondolom ilyenkor jól ki akarja sajátítani,úgyhogy ma már rászóltam. Végülis az én gyerekem, aki ráadásul szereti az ismerős szüleit látni.

Melódia, boldog hófordulót

Beuka,
Páhokban engem az döbbentett meg, hogy gázáremelés stb. ide-oda, mégiscsak majdnem állandó teltház van.Valszeg túlkevés az igazi babás hely. Megnéztük Sonnenthermét, ott tényleg minden a babákra van méretezve. A szálloda hallját szőnyeg borítja és tele van kismotorokkal és egyéb hasznos járgányokkal. Az árban van a kültéri és beltéri babakocsik használata is, gyerekmegőrzés, stb. No ilyen helyből kellene több a közelben megfizethető áron.

Az alvási forgolódáson ne aggódj, ezzel a monoton mozgással altatja magát. Sarok csapkodás nálunk is van néha. Az okos könyvek szerint nagyobb korban az is gyakori, hogy ül a pici az ágyban és a falhoz csapkodja a fejét. A pszichologusok szerint ez egy normális fejlődési fázis.

Beusa
Kép
beusa
 
 


Timi,
mindjárt irigykedek: az én Húsgombócom ébren sem veti magát hasra, nemhogy álmában. Szerintem biztos nem vagy beteges, tuti,mert én is tartok ettől a hozzátápitól. Kész macera, tejem is rengeteg van még, az almapépet meg ne győzöm levakarni a falról. Mi lesz a spenóttal??? Én eddig tápszerből is csak 15 slukkot imádkoztam bele a kórházban, mikor a szteroid és az altatás réme miatt végre rászántam magam a kipróbálásra.

Balhé:
engem itt egyszer már le....tek azért mert előhoztam, de őszintén azóta sem értem, hogy miképp fajulhatott ide néhány levél. :shock: Ha valakinek a hsz-e nem tetszik, max. nem kell elolvasni. No és hogy miért kell vkit fotók meg vonalzók miatt piszkálni. ...? Természetes, hogy mindenkinek a saját gyereke a legszebb, legklasszabb, ne is próbálja senki elvitatni az anya jogát erre.... vagy megjárja :x

Ja, és szerintem felesleges más fórumokhoz, topikokhoz hasonlítgatni. Mindegyik úgy alakul, ahogy az írói akarják.

Láttátok a"2006 őszi babák veteránjai"-t?

Szájzár fel 8) jó éjt

Beusa
Kép
beusa
 
 


HOGYOR TÍMEÁNAK CÍMEZVE- HA EGYÁLTALÁN ELJUT A TUDATÁIG!!!

NEM TUDOM, HOGY EMLÉKSZEL-E, DE ÉN IGEN. IDÉN FEBRUÁRBAN BEJELENTKEZTÉL ÉS MI BEFOGADTUNK, PEDIG MÁR KIÍRHATTUK VOLNA, HOGY: "TELT HÁZ"! ÚGY NÉZ KI A TÖRTÉNET, MINT A MESÉBEN, A FARKAS (JELEN ESETBEN TE) BE AKAR JUTNI A HÁZBA ÉS ELŐSZÖR CSAK AZ EGYIK LÁBÁT, UTÁNA MÁR A MÁSIKAT TESZI BE A HÁZBA... MILYEN JOGON ÍTÉLKEZEL OLYANOK FELETT, AKIKET NEM IS ISMERSZ??? ÉS TE KI VAGY??? MÉG CSAK A FÁRADSÁGOT SEM VESZED, HOGY AZ ELSŐ OLDALTÓL ELOLVASS MINDENT, AMIT ÍRTUNK! IGAZ, VAN VAGY EZER HSZ, EBBŐL IS LÁTHATNÁD, HOGY KÖZÖD SEM VOLT AZ EGÉSZHEZ. SAJNÁLOM AZ ITT REKEDT EMBEREKET, AKIK KÖZÉNK VALÓAK VOLTAK, HOGY VELED KELL "KÖZÖSKÖDNIÜK" ÉS OLYAN ÉRTÉKES EMBEREKET VESZTETTEK EL, MINT AMILYENEK AZ ÁLTALAD EMLÍTETT ÁLLATKERT OSZLOPOS TAGJAI. MÁR CSAK AZ LENNE A KÉRDÉSEM, HOGY MIÉRT NEM CSINÁLTÁL EGY ÚJ TOPIKOT HOGYOR TIMIKE CÍMMEL??? EMBERSÉGBŐL NULLA VAGY.

KépKép
Kép
jadey
 
 


Beuka, Gesztenye, Melódia, Sue, Edi, Tina: Hiányoztok, de én ide ilyen emberek közé nem tudok és nem is akarok jönni. Nagyon szépek lettek a babák! Mindegyik egytől- egyig!!!! :wink:

KépKép
Kép
jadey
 
 


Ez most már megint mire volt jó???
Valamit marhán félreértenek a hölgyek!!!
Az isten szerelmére ne kezdjétek már megint!

Apukaként nem tudom nyugodtan olvasgatni a topikot, mert ezerrel offoltok! :D
Basszuskulcs privizzetek egymásnak, vagy tudj isten mit, de a fórum légkörét ne romboljátok!!!

Moderációs alapelvekhez tartozik az egymásra tett sértő megjegyzések mellőzése! Mindenki fejezze ezt be...

Hajat tépni a háttérben!

Továbbra is: "okos enged, szamár szenved"
"akinek nem inge, nem feszi magára..."

u.i.:
Szervezzük meg a köv. csapatos baba-mama-pap talit és lehet tisztázni félreértéseket :D

csók!!
Vendég
 


Gyugyó: Miért kell mindig mindenbe beleszólnod??? Inkább bújj oda Edihez és hagyd meg neki ezt a pályát! Olyan aranyos, megérdemel ennyi szabadságot, de még itt is Téged kell olvasnia. Úgy tudom, van papás topik is, ahová írsz. Oda még egyetlen feleség sem írt... Remélem Te sem haragszol meg az off-ért, ahogy sokszor mi sem tettük a tieidért.

KépKép
Kép
jadey
 
 


Most gyors leszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Amit itt olvastok, megkérek mindenkit, h ne kommentálja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Csak bajt okozna, és én ezt Krisztivel lepriviztük.




Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Zseniális,
beleolvastam más topikokba is. Tanulmányt lehetne írni "ismeretlen nők virtuális mocskolódása címmel". Vagy hasonló címmel.
Biztos nem túl eredeti ötlet, gondolom megtették már.

Persze jobb, mintha a villamoson püfölnék egymást...

Beusa
Kép
beusa
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek,tán akkor folytatnám a tegapi írásomat ,ami Viki miatt abbamaradt.

Most megint mi történt itt.... :(
Lányok a 20 akár hány emberből már csak 6-7-8an járunk ide ,max 10en úgy,hogy közben jött Beusa,Timi,Anita......
Ne csináljuk kérek mindenkit Én is ,ahogy Beuka kérte.....

Beusa,
A keresztelő húsvét vasárnap lesz :) nagykörmenet után és katolikus.Sikerült így megszervezni,mert Viki keresztszülei sógornőmék, osztrákoknál laknak és Sógor reptéren dolgozik a munkabeosztás igen káoszos és ekkor kapott 4 napos szabadnapot.Szerencsére ez az Atya itt baromira rugalmas ,még az se baj,hogy István Református.
Gyerekdokink nemtudom,hogy foglalkozik e a homeopátiával,csak múltkor mondta abból is megvan a szakvizsgája,de ha legközelebb jön rákérdezek,egyébként Ő gödön rendel.
Hozzátápi,Én is irigykedem,hogy a többieknek megeszik egy fél üveg kajcsit a kiscsemetéje,Nekem még csak 10kanál almapépet sikerült beletuszkolni,de a lét, csőrös pohárból ügyesen megissza.és már lassan 3om hete próbálkozunk ,kisebb nagyobb sikerrel.Most tegnap vettem fagyasztott őszit,ha azt megszokja akkor keverem almával és vettem a dmben olyan pürét,kiderül mennyit eszik abból meg.

Hetti,
emlékszem anno írtad Arti is felébred fél óra esti alvás után és fent kukorékol olyan sokáig.Örülök,hogy kezd Nálatok is rendeződni a dolog,Mostanában 9-10között alszik el Nálunk is Viki,de 7 előtt fent is van. :(

Melódia,
Boldog hófordulót,
Nálunk is 7 előtt van ébredés,de mi nappal még 3x alszunk,2x 2-2 órát és este 1et,bár mindig más,pl tegnap alig aludt és rettenetesen nyűgös volt.

Na tulajdon képp ezeket akartam írni tegnap ,csak közbeszólt a főnök,

mindenkinek szép vasárnapot és jó pihenést,csavargást.
sue

KépKép
suezika
 
 


Sziasztok!



Sue!

Múlnak azok a pöttyök? Mindjárt te is tehetsz fel összehasonlító képeket :lol: :lol: Én tegnap vettem őszibarack desszertet (kecskeméti). Húúúúúúúúúúúúúú, de finom :lol: :lol: Probáljátok ki. Dóri is 3* szokott aludni. Reggel 6-tól bírja 9-ig. Aztán 9-től alszik, dél körül, és d.u. Nálunk 18-19 között már nem lehet vele bírni. Még nagyon bébik :lol: :lol: Mondjuk ez az ébredés istenes lenne ha végig aludná az éjszakát :cry:


Beusa!


Azért nem szeretnék arra felébredni, h egyszer Dóri veri a fejét a falba :x :x Ez is bőven elég, h mostanában olyan rosszul alszik. Régen átaludta az éjszakát, de úgy kb 1 hónapja nem :cry: Remélem azért még lesz olyan, h este leteszem 8-kor, és alszik 6-7 ig. Mit szólt anyósod, h beszóltál neki? Szerencsés vagy, h még bőven van tejed. :lol: :lol:




Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Jó reggelt!

Tessék kihasználni ezt a szép napos vasárnapot,mert estétől el fog romlani az idő!!!!!

Sue,miért is kell a fagyasztott őszi? :roll: :oops:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok Új Csajok!

ugye érzitek, hogy jogos az újcsajos megszólításom? Mi, az állatok (bocsi, Krisszi, Dorka, Jadey) ugyanis pontosan 240 oldalt írtunk már tele ebben a topikban, szemben a ti tizenöt oldalacskátokkal.

ezért is kaphatta fel a vizet Jadey, amikor ti elkezdtetek állatozni, hormonzavaros nőzni, és ítélkezni felettünk. Pedig a 238., 239. és 240. oldalon történteknek pontosan 237 oldalnyi előzménye van........

ha figyelmesen olvasnátok (s mi több, ismernétek a metaforát, azaz átvitt értelmet, képi aláfestést, és egyéb stílusjegyeket) kicsit tán árnyaltabb lenne a kép. Krisszi pl nem bántotta, hanem egyetértett Bettus hozzászólásával, csak sajnos Bettus is előbb ír és aztán (nem) gondolkodik. Dorka pedig a rózsaszín képet mint metaforát használta, de ez sem tűnt fel senkinek :? Rám nincs mentség, én tényleg magam alá rondítottam, de azért azt belemagyarázni a mondandómba, hogy megvetem azokat akik nem szoptatnak, enyhén szólva is gyenge értelmező képességre utal.

Kedves Beusa,

a meglévő 240 oldalnyi eszmecsere alapján, amely során megosztottuk egymássasal várandósságunk minden pillanatát, szülésünk történetét, mindennapjainkat, tapasztalatainkat, sőt balga módon családi fotóinkat és legbensőbb érzéseinket, talán inkább TE vagy itt, ezen topikon az ISMERETLEN NŐ.
hidd el, nincs jogod ítélkezni!

további jó tündi-bündi, édi-bédi licsi-locsi, tejci-bejci, fogci-mogci, vircsi-bircsizést Nektek Új Csajok. Kívánok Nektek is legalább 240 oldalt, és azt hogy úgy egymásra találjatok és olyan szuper közösséget alkossatok majd, mint mi, az őszi veteránok :D
sz_kata
 
 


Beusa,

Ha tényleg rám céloztál, akkor tehetünk ellene, hogy ne legyek ismeretlen és ne legyen virtuális. Nem lenne szerencsés a találkozásunk.

KépKép
Kép
jadey
 
 


Timi,
pöttyök nem múlnak sajnos :(,reggel megyünk dokibához,mert Gergő itthon marad :)
Én azt hiszem hippet vettem,alma-őszi,de tegnap fagyasztott őszit vettem és inkább én kotyvasztom majd össze.Már azon is gondolkodtam,lehet jobban megenné az üvegeset, :oops:

Melinda,
hát mert még nem lehet kapni őszibarackot a piacon és amit kintről hoznak attól óckodom és kicsit az üveges kajáktól is tartok,de ha nagyon nem megy majd az én kotyvalékom,lehet ráfanyarodok az üvegesre,csak rohadt drága.

Sz-Kata,Jadey,
Sziasztok,remélem jól vagytok mindketten és hatalmasok a gyerkőcök.
Jadey,látod Gergő rakott egy Vikiképet végre a vonalzó elé :)
Kata,Orsival pont emlegettünk múltkor,hogy mi lehet Veled,már akartam is kérdezni Tőletek,úgylátszik boszi vagyok. :)

Mentem ,visszük ki mamát autóval temetőbe,mert mindjár esik az eső. :(
sue

KépKép
suezika
 
 


Sue: Nagyon szép Viki baba, a vonalzó is klasszul néz ki! Mi jól vagyunk, Bencus is hatalmas, már 74 cm... és 8kg.(bár sose volt kicsi :wink: ) Puszi Nektek

KépKép
Kép
jadey
 
 


Timi!
Én a Kálvinnál a Szabó Ervin könyvtár felé vezető úton szoktam benézni 1-2 turiba, de lassan már azt is elfelejtem, hogy milyen jó keresgélni, mert olyan rég voltam ilyen helyen.

Chesti!
A balcsival kapcsolatban mindenkinek más a véleménye. Én még biztos nem vinném be nyáron, inkább veszek egy kis felfújható medencét és majd abban pancsol Barni a nyaralás alatt.

Sue!
Mi is most kezdjük el szervezni a keresztelőt, májust céloztuk meg.

Tegnap voltunk Melódiáéknál és nagyon jól éreztük magunkat. A kicsik elkezdték felfedezni egymást és Barni többször is megfogta Pistike kezét és lelkesen barátkozott :lol: . Egyszerre jött rájuk az ehetnék és egyszerre is kakiltak :shock: . Nagyon egy hullámhosszon voltak :lol: . Ráadásul kiderült, hogy anno egy napon volt az esküvőnk Melódiáékkal. Fati nagyon tündéri volt és szívesen produkálta magát nekünk :lol: . Remélem hamarosan újra találkozunk :wink: .

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Sziasztok!

Anita!
Én meg úgy látom, hogy anno a legtöbben szívesen osztották meg velünk a tapasztalataikat, szurkoltunk egymásnak és szívesen adtunk tanácsokat másoknak, amit vagy megfogad valaki vagy nem (szabad országban élünk). Viszont a botrányt egy személy eltúlzott megsértődése váltotta ki, ami miatt legalább tízen elhagyták a fórumot, ráadásul teljesen feleslegesen, mert az illető hamar lelépett (nem elég hamar :cry: , mert akkor talán még mindig együtt lennénk).

Timi!
Nekem is az a véleményem, hogy nincs jogod :twisted: figurákkal illetni a többieket, mert nem is ismered őket igazán. Nem voltál várandós klubban, a baba-mama talin és nem izgultad végig velünk azokat a bizonyos hónapokat. Mindenkit szívesen látunk, aki el tudja fogadni az eddigieket és nem szól bele a múltba, amihez semmi köze sem volt.

Tény és való, hogy ez a topic, már sohasem lesz a régi, mert pont azok az emberek hiányoznak belőle, akik a kedves írásaikkal, tanácsaikkal és hozzászólásaikkal oldalakat töltöttek meg 1 nap alatt. Ráadásul azóta sem jutottam annyi információhoz, mint amikor még folyamatosan írogattunk egymásnak (akkor nem volt negatív rekord a napi hozzászólásokban :!: ).
Régebben itt pezsgett az élet és mindenki alig várta, hogy felléphessen és írhasson a többieknek. Anno én is többször írtam, mert volt miről (mindig találtunk új témákat és egyszerűen be nem állt a szánk-kezünk :lol: ).
Ezt a fórumot Mi hoztuk létre és senkinek sem lett volna joga elüldözni a másikat. Ha valami nem tetszik, akkor nem muszáj hozzászólni. A legtöbbször általánosságban beszéltünk, mindaddig, míg valaki magára nem vette (azaz belemagyarázta, hogy mindenki őt cseszegeti) az írásokat.
Egyébként egy fórumban nem kötelező mindenkinek írni és nem is várhatja el senki, hogy mindenkinek írogassunk. Épp ezért örülnék neki, ha Jadey, Sz_Kata és a többiek visszajönnének, ha másokkal nem is legalább a régiekkel tarthatnátok a kapcsolatot, mert nekünk nagyon hiányoztok.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Sziasztok!

Gesztenye tökéletesen egyetértek Veled, különösen az utolsó mondatoddal!!!!!!!
azzal viszont nem ,hogy sokan akkor mentek el, amikor kitört a balhé. Szerintem egy páran, mint pl Jade is, az új belépők miatt mentek el. Itt kérek tőlük (mármint az újaktól) bocsánatot, de szerintem ez tény és való, hogy már nem tudták követni a dolgokat, főleg, akinek több bébi vagy gyerkőc van otthon. Én azt nagyon sajnálom, mert szerintem is akkor sokkal több hasznos információ hangzott el.
Bocsánat mindenkitől, de most már muszáj volt nekem is kiírni.

úgyhogy
NAPRAFORGÓ, ÁKATA, CSENGŐ, JUBI, NÓZI, BUJKA, ÉVI, SIMIGABI, LÍVI, DORKA, JADE, EMESE, TINA, ORSI, RÖNCI, KRISSZI, SZKATA
én személy szerint nagyon szeretnélek újra olvasni benneteket!

ja és Angel, remélem csak a gép miatt nem tud jönni.
Edi, Hettie ti ugye nem léptetek le?

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Kép

KépKép
suezika
 
 


Sziasztok!
Na végre,megcsináltam,
Gesztenye ,Beuka,amit írtatok Egyetértek Veletek,én szerettem itt mindenkit és most is az újak közül,de nagyon hiányoznak a többiek.
Csak azért rakom fel a táblát,mert ennyien voltunk és most ha megnézzük,Timi,Beusa,Anita újak kihagyásával,
maradtunk
Melódia,Hettie,Gesztenye,Edi,Beuka,Chesti,Czmeli,Én.....kit hagytam ki? :oops: :shock:
Én még reménykedem,hogy valaki a régiek közül visszajön,hiszen ha belegondolunk ,azért ha ritkán is de olvasnak minket,lásd Kata,Jadey hozzászólása.
Mennem kell megint.Viki nyafog,ma alig eszik vmit,nem értem mi jan Vele.Egyébként hol vagytok?Timi,Beusa?
Nehogy most meg Ti :oops:
sue

KépKép
suezika
 
 


Kedves Gesztenye, Drága Beuka,

nagyon szépen köszönöm, hogy hiányoltok... és azt is, hogy kiálltok mellettünk.
Én nem (annyira) a mamy-féle dolog miatt mentem el, hanem annak hordaléka okán. (Elköszönni nem akartam, mert tudtam, hogy előbb-utóbb irok még ide - mint ahogy most meg is teszem.) Magyarázzam? A viták eredményeképp sajnos nem tiszta viz került a pohárba, hanem felhigult ez a fórum. Amit nagyon sajnálok. Mostanában néha benézek, és olvasgatom, mi történt/történik a "régiekkel". Bevallom, azon új topiktagokat, akik csak a viták kapcsán vették valahogy hirünket, majd idejöttek, nem szoktam elolvasni.
És mégvalami: őszintén nem értem, miért kell szidni azokat, akik már nem irnak ide. Minősiteni ismeretlenül, oktalanul és alaptalanul.

Beuka, nagyon klasszak a képek Botiról, és hatalmasat nőtt! Klassz lehetett Alsópáhok... főleg ebben a szép időben! És az az úszóalkalmatosság... Ilyet nem is láttam még! Remélem, tetszett neki a fürdőzés...

Sue, sztem teljesen igazad van, hogy nem a görög primőrt adod Vikinek. Én még mindig almázom (reszelve, de nemsoká darabolva is kapják...) Ha üveges, akkor Hipp alma-őszibarack-banán, de ketten kapnak belőle egy felet. (Úgy látom, elég.) Ja, és nálunk is szopás után megy a főzelék, gyümölcs (asszem, Te irtad, hogy szopi után adod).

Az én csajaim is nőnek, mint a gomba, fogzanak ezerrel, alvás alig... De nem panaszkodom :wink: Mi nyáron megyünk majd Balatonra, akkor a lányok már egy évesek lesznek. Én beviszem majd őket a vizbe, csak épp nem a gyerekpancsolóba, hanem olyan helyen, ahol felnőttek vannak, és kevesebben.

Puszi - Kata

ákata2
 
 


Egyetértek Szkatával, Jadeyvel és Gesztenyével! Annak a bizonyos vitának voltak előzményei... És sajnálom, hogy akkor nem mondtam meg Sz_katának, hogy egyetértek vele! Nem is jutott eszembe, hogy ő ezt nem tudja.
Kata - Valóban elsőre félre értettem Dorkát, de aztán rájöttem, hogy mit is szeretett volna mondani: tényleg informálisabb volt a topik, voltak témák, de ahogy egyre többen lettünk, egyre inkább fulladt udvarias válaszokba a csevej... Dorka és Krisszi is mindig vette a fáradságot, hogy rákeressen az interneten erre-arra...
Óóóó lányok annyira hiányoztok! A régi társaság!
Szerintem sokan vagyunk így vele.

Beuka igazad van, szerintem is ezért nem jönnek a régiek, és igen egyebek között én is ezért nem jöttem egy ideig. De igaza van Jadeynek mi itt rekedtünk, máshol mi lennénk az újak - ezért is jöttem vissza, és remélem hamarosan a többiek is visszajönnek, ide vagy a veteránba :)
Nem érzem, hogy máshová be tudnék kapcsolódni, amikor ide jöttem, már akkor is éreztem, hogy ez a társaság már "készen van" szóval már júliusban telt ház volt. Ennek ellenére befogadtak minket.

Hogy mennyire hiányoznak a régiek, azt jól mutatja az is, hogy több, mint egy hónap múltán is róluk beszélünk, és még reméljük, hogy újra összeállhat a csapat!

Kép
nózi
 
 


Szia szia Ákata Nózi,gyertek,gyertek,ha tudtok...

Ákata,
hát mi még csak almázunk meg répázunk 3om hete,nem kap még főzeléket,fogalmam sincs mikor fogunk oda eljutni.,de addig szoptatok amig csak tudok,de én két szopi között adtam eddig. :)

sue

KépKép
suezika
 
 


Sziasztok, lányok!! :roll:

Húú, én most nagyon "gonoszat fogok írni!! :roll: Legalább annyi "haszna" volt a múlt felemlegetésének, és ennek az újabb kis balhénak,hogy a "régi" kedves fórumtagok szóra méltattak minket!! :wink: :lol: Tudom, ez most furán hangzik, de bármit is írtak, nekem egyből megdobbant a szívem, ahogy megláttam a nevüket! :lol: (Jadey, ákata, szkata) Én igaz nem vagyok törzstag, mert nekünk cska augusztusban lett netünk, de a babvárás végét együtt izgulhattam végig veletek, és a születésüket is, és ezt köszönöm mindenkinek!!
És az is igaz, hogyha valakinek nincs témája, csak akkor jöjjön, ha valamit meg szeretne osztani mindenkivel, pl. én is így teszek, és semmiképpen se ítélkezzünk a másik felett!! :roll:
Rövideb csaj ennyit szerettem volna mondani...
Pusssz Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Jav. csak


Köszönöm mindenkinek a hófordulós kívánásokat!!

Geszetenye! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, remélem hamarosan újból találkozunk! :wink:

Pusssz: Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Sziasztok!
Köszönöm én is a hiányolást. Persze, hogy hiányzik Gesztenye, Beuka, Angel, Tina (Marvin szerepelni fog a reklámban?) és a teljesség igénye nélkül azok a topic lakók, akik segítettek a babavárás és az első félév során. Két gyerek mellett csak olvasni van időm, de feltétlenül írnék, ha valami "téma" merülne fel, vagy kérdés, vagy öröm. De bevallom, az utóbbi hetekben nem ihletett meg semmi, amit itt olvastam.

Most azért írok, mert engem is zavart, hogy félmondatokból, figyelmetlenül olvasva ítélkeznek egyesek, ráadásul leírják a véleményüket, de aztán más már erről ne is írjon felszólítással becsukják a kaput.hmmmm. Bárány is csak azért volt annyira nevetséges, mert amikor beírt előtte 40-en kérleltük Mamyt, ő pedig kollektíve lehülyézett minket. Ez nagyon zavar, ha valaki beír valamit, legalább olvassa el azt, amire reagál.

Melódia, Sue, Nózi, Gesztenye és Beuka! Örülök, hogy írtatok és ha nem is jövök gyakran, de ha kérdés van számíthattok Rám :wink:

Megyek fürdetni és szoptatni.
Bálint nagyon édes, 1hónapja kapja a kanalas kajákat. Nagyon szereti. Amikor Szkata annakidején írta, hogy a baba azért nem szopizik, mert várja a kanalast, bevallom kinevettem. Miki fiam inkább ezerszer szopizott, minthogy a kanalasra várjon. Hát Bálint délben és este nem kéri a cicit, várja a finom ennivalót. Úgyhogy ebból is látszik nincs két egyforma gyerek, még egy alomban sem....

Tényleg mennem kell.
csengo
Vendég
 


Sziasztok!

:cry:

Sz_Kata, Jadey!
Úgy megörültem mikor láttam, hogy írtatok...de mikor elolvastam a teljes mai termést, hát akkor meg majd őőőrültem. :cry:

Én a balhé előtt csatlakoztam valamivel, és valóban nagyon jó volt a csapat! Ezúton köszönöm, hogy befogadtatok!!!

De azthiszem most én is visszavonulok...sajnos ezt már nem bírja a gyomrom...újra, meg ugye nagy veszteség nem is éri a topikot. :cry:

Minden jót!
Ha lesz időm/kedvem olvasok. Ahogy mások is.

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Kedves lányok!

Gondolom sejtitek, hogy én is olvasgatom néha a fórumot, mint ahogyan a régiek többsége, hiszen én is kezdetektől, pontosan tavaly januártól itt voltam, és az elsőkkel tényleg együtt izgultuk végig a 9 hónapot, majd a babák születését. Nagyon jó kis társaság voltunk, valljuk be.

Kedves régi lányok (Ákata, Jadey, Krisszi, Csengő, Bujka, Livi stb. stb.)!
Ezúton szeretnék mindannyiótoktól bocsánatot kérni, ha akaratlanul is megbántottalak volna benneteket. Nem állt szándékomban. Amit akkor írtam, nem nektem szántam. De sajnos akkor nagyon kivoltam, és meggondolatlanul fogalmaztam, nem kellett volna általánosítanom. Én eleinte mindenkit nagyon szerettem, mindig nagyon vártam, hogy leülhessek a gép elé és lássam, kivel mi történt. Én azt hittem, hogy ez a fórum arról szól, hogy megmutassuk egymásnak a babákat, hogy aznap éppen mit tanult, mit produkált, megosszuk egymással az aznapi örömöket, szép pillanatokat. Álmomban nem gondoltam volna, hogy bárkit is terhelek a képekkel, a beszámolókkal, én is mindig szivesen néztem a fotókat és olvastam a történéseket. Egy babás fórum mi másról szólhatna? Én csak szerettem volna egy társasághoz tartozni, akikkel egy a bánat, az öröm. Ezért ért a meglepetés erejével amikor a fotókért, vonalzókért is meg lettem szólva.

Az, hogy Sz_Kata a nagy nyilvánosság előtt lehülyetyúkozott, az egy dolog. Nem volt túl szerencsés, talán jobb lett volna ha priviben közli velem a véleményét. Nekem is volt sok minden, amivel nem értettem egyet, mégsem jutott soha eszembe bárkit is lehülyézni. De ezt talán még lenyelné az ember. Viszont az, hogy a gyermekemet, (akinek ehhez az egészhez semmi köze, hiszen egy ártatlan pici baba), gúnyos felhanggal említette, az volt ami betette nálam a kaput. Lányok, most őszintén, erre ti hogyan reagáltatok volna?

Minden jót mindenkinek!

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!


Még mielőtt mindenki elküldene a fenébe, azért amit okoztam, megpróbáltam helyrehozni. Privát üzenetként írtam Sz.Katának, és Jadeynek is. Úgy vettem, h Jadeyvel közös nevezőre jutottunk :lol: :lol:


Sue!


Nem tüntem el :wink:




Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Ákata, Sz_Kata, Jadey!
Jó hallani felőletek. Ha lenne egy kis időtök, akkor feltehetnétek pár képet a babócákról.

Csengo!
Jó, hogy számíthatunk rád és még te is olvasol minket. A várandosok klubjába szoktál még járni?

Rozsagi!
Jó olvasást, de azért remélem, hogy néha írni is fogsz.

Ha így haladunk kiürül a fórum, pedig örülnünk kéne, hogy van egy hely, ahol megoszthatjuk egymással a gondolatainkat.. Nem lehetne mindent visszacsinálni és ott folytatni ahol abbahagytuk (amikor még jó volt) :?: :roll: . Megmutathatnánk, hogy mi még ezt is tudjuk, felülemelkedve a problémákon újra egyesülni és élvezni a babák általi összetartozás érzését (bocsi, ha egy kicsit csöpögősre sikerült, de nagyon-nagyon hiányzik a régi "banda").

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Kedves, kedves régi Topictársak: Nózi, Beuka, Gesztenye, Sue, Melódia!


Köszönöm én is, hogy hiányoltatok! Ti tudjátok a legjobban, hogy anno igenis jó kis csapat voltunk, megosztottuk minden kis örömünket, bánatunkat, együtt sírtunk-nevettünk, okos(k)odtunk :wink:, infot kerestünk, bátorítottunk, dicsekedtünk, panaszkodtunk...
Szóval amikor valaki a topicunkat szidja (az után, hogy itt milyen kedvesen fogadták :evil: ), az nagyon-nagyon igazságtalan és felületes. (Más jelzőt direkt nem írok :wink: )

Persze az is tény, hogy a hónapokig tartó nemalvás (stressz, feszültség, egyebek) után nehéz volt poénra venni egy-egy rosszul fogalmazott félmondatot és esetleg nem sikerült mindig szalonképesen reagálni egy esetleg nem is bántó hozzászólásra, de az biztos: az előző egy év nem erről szólt!

Mindenkinek jó egészséget, örömöt, boldogságot, gödröcskés arcú, gügyögő babákat kívánok! Hisz minden egyéb mellékes, nem igaz? :wink:

Puszi Nektek!

Krisszi
(aki egyébként a Ricsi anyukája)

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi
 
 


Sziasztok!

Én is szeretnék csatlakozni a kimaradozó veteránok közé és szeretném megköszönni, hogy hiányzok/zunk Nektek. Meg kell valljam, jól esik! :wink: Nagyon jó (volt) idetartozni!
Én sem igazán a biliborulás miatt maradtam el, hanem az utána következő (hogy is fogalmazzak, hogy nehogy megbántsak bárkit, akit nem szeretnék) elsekélyesedés miatt.
Olvasgatni még szoktam néha-néha, és meg kell valljam, elsősorban a "régi" topiktársakkal történtek foglalkoztatnak igazán. Csengőhöz hasonlóan nagyon szívesen írnék, adnék tanácsot, ha látnám, hogy szükség van rá. De...


Mi jól vagyunk, bár Beni még mindig nem az a könnyen kezelhető baba. Már 1 hónapja kap a tej mellett mást is, kisebb-nagyobb sikerrel övezve a részéről. Lelkesen kússza körbe a szobát, nagyon mosolygós baba tud lenni, ha körülugráljuk :lol:

Gesztenye!
Nem felejtettem, amit ígértem Neked és küldöm mailban - a napokban! És bocs!

Sue!
Kedves Tőled, hogy megtaláltál máshol is :D Köszi a jótanácsot, szerencsére nem volt rá szükség Marcinál, és remélem nem is lesz. :wink:


Helyesek a babák, ügyesen fejlődnek és fejlődjenek így továbbra is a Ti legnagyobb örömötökre!

Millió puszi Nektek!
Melinda

ps: Mamy! Hidd el, ez most nem - közvetlenül - rólad szól!

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Sziasztok Lányok!

Olyan jó volt olvasni ismét a sorokat, a szivélyes fogadtatást mindenkitől mindenkinek :wink:
Jó lenne azt énekelni, hogy: Újra itt van a nagy csapat :wink:


Úgy érzem magam, mint egy oszkárdíj átadáson: Nehéz ezek után megszólalni... :roll:

Aranyos volt az, aki az új topikot nyitotta nekünk, még nem volt módom megköszönni és elmondani, hogy igazából én azért nem írtam oda, mert nem hiszem, hogy nekünk kellene új, veterán topikot nyitnunk.. De a szándék megvolt és köszönöm.

Melódia: Boldog 5 hós fordulót tőlünk is :lol:

Gesztenye: A Jade gépéről írok és ezen nem tudok kicsinyíteni, de ha megadsz egy mailcímet, küldök néhány frisset magunkról.

KépKép
Kép
jadey
 
 


Sziasztok,
Sue,
Gratulálok a húsvéti keresztelőhöz, az nagyon szép alkalom.

Timi,
Anyósnak nem szóltam be, az amúgy sem a stílusom, csupán megkértem, hogy maradjon látótávolságon belül. Akkor már épp görbült a Picim szája a 6 m távolság miatt, így nem kellett magyaráznom.

Sz_Kata,
Tényleg új csaj vagyok, viszont nem "állatoztam" és nem is vállalok az állatozással közösséget. Az ismeretlenes hsz-em pontosan így kezdődött: "beleolvastam más topic-okba is".
Nem írom le, melyik két topik indított a hivatkozott pár mondat -szerencsétlenül sikerült - leírására, nehogy katasztrófa turisták lepjék el őket.
Egyébként nekem az LLL-es témával kifejezetten szimpatikus voltál.

Jadey,
nem Rád céloztam, sőt senkire sem céloztam.
"Nem lenne szerencsés a találkozásunk": ha ezt fenyegető szándékkal írtad, akkor csak döbbenten állok előtte, és próbálom keresni az okot, hogy vajon mivel válthattam ki.... semmivel sem szándékoztalak megbántani. Hacsak nem az zavar, hogy még az elmúlt hónapban is kezdtek ide írni emberek, köztük én.

Ákata,
sokat segített a hsz-ed a megértésben: tehát azt gondoltátok, hogy az újak a viták hírén felbuzdulva jöttek ide?? Én sajnos elég későn fedeztem fel az egész babanetet, azon belül ezt a topikot pedig csak a múlt hónapban. Amúgy szerintem egészséges embert inkább taszít az ilyen viták híre.
Az ikrek képei továbbra is szuperek.

Beuka, Nózi,
ezzel be is fejeztem "tömeges udvarias válaszomat"

Rozsagi,
csatlakozom hozzád, erre az én gyomromnak sincs szüksége.

Mindenki,
köszönöm, hogy anno befogadtatok. Utólag talán egyszerűbb lett volna mindannyiunknak, ha kirakjátok a teltházas táblát, vagy kerestek egy olyan zárt felületet, ahol újak nem találnak rátok. A nálam okosabb számítástechnikusok (mondjuk Chesti?) biztosan tudnak erre megoldást.

Elképzelhető, hogy én is fogok még olvasni, mivel sokat tanultam pl. hozzátápi ügyben. Ha ez vkit zavarna, akkor most szóljon, akkor megveszek inkább néhány hozzátápis könyvet.

No, ha ezzel a hsz-emmel sikerült valakit megbántanom, akkor visszaadom a 2 diplomámat.

További jó fórumozást minden régi, új és esetleges leendő topiklakónak.

Beusa
Kép
beusa
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?