Új privát üzeneted érkezett!

Megyek én is alukálni.
Holnap hazautazunka szüleimhez (tudjátok, a házassági évf. miatt) és nem tudom, h tudok-e jönni....

Ha nem, akkor jó hétvégét nektek!!!!!!!!!!

Kép

babszika

Jó reggelt Lányok!

Maja2:üdvözöllek közöttünk!! Mielőbbi babásodást!! Ha tudsz, tegyél fel képet Magatokról :D Szerintem Betty nagyon jól leírta, aboszolút van esély (sőt....) a babára!

Melus: én a Te helyedben mennék dokihoz, hogy mit lát!

Babszi: jó utat nektek és kellemes hétvégét!

Puszó:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Melus!

Én is a dokira szavazok. Ha már 2 hete késik, UH-on (hüvelyin akár) már lehetne látni a petezsákot.

Babszi!

Kellemes időtöltést a szüleidnél és jó ünneplést!

Én is kérdeznék! Egyik ismerősőmnek 5-6 nap alatt szokott teljesen elmúlni a mensije, most pedig a 3.napon már alig volt valami, a 4. és 5.nap pedig olyan nyálkás valami volt, ami neki peteéréskor szokott lenni. Szerintetek mitől lehet? Természetesn megy dokihoz, de csak jövő héten tud.
Vendég

Jaj, majd elfelejtettem!

CsHeni!

Nagyon nagyon boldog névnapot kívánunk Neked!
Kép

Betty és családja
Vendég

Jó reggelt Lányok,

Szomorúan közlöm, hogy ma is dolgozok, meg holnap is be kell jönnöm. A külföldi vevőinknél sajna nincs ünnep és nagyon nem érdekli őket, hogy nálunk van. A lényeg neki, hogy gyártsunk és szállítsunk. Szóval ennyit a 4 napos ünnepről.

Maja2,

Üdvözöllek köztünk. Én is csak azt tudom mondani, hogy nagy esélyed van a babára. mert azok a kis huncut spermiumok sokáig képesek várakozni, hogy befurakodjanak a kis helyükre.Drukkolok, hogy pozitívat tesztelj majd. :P :P :P

Melus,

Szerintem is menj el dokihoz, mert 2 hét késés magas hővel párosulva nagyon babaesélyes. :P :P :P

Christell,

Küldök +++++++++++++++ energiákat a ++++++++++++ tesztedhez. :P :P :P

Babszika,

Jó pihenést neked otthonra. :P :P :P

Heni,

Csatlakozom Betty-hez.
BOLDOG NÉVNAPOT (azért ezzel a jó pasival nagyon vigyázz)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Köszi a +++ energiákat és a drukkokat, de azt hiszem pár napon belül megjön. Ma elkezdtem barnázni...

Heni!
Boldog névnapot! És minden teljesüljön, amit szeretnél.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell!

És mindig szoktál előtte barnázni? Vagy csak most?
Vendég

Betty, Judy, Christell: köszönöm szépen!! :D Tényleg jó pasi 8) Bár a férjem jobban tetszik :lol:

Christell: nem lehet progi hiány?

Betty: ha nem olyan mint a szokásos mensi, akkor érdemes utána tesztelni szerintem...Az én unokanővérem 3 hónapot mensizett át....Annyi tünettel ment csak orvoshoz, hogy állandóan fáj a feje és a gyomra...A körzeti végül elküldte nőgyógyihoz, ahol megmutatták a pici babáját.....

Puszi:

Heni

Kép
Kép
csheni26

CsHeni!

Köszi a véleményt, majd megmondom az ismerősömnak. Bár ők védekeznek (de nem gyógyival), de manapság már egyik fogigátló sem 100%-os.

Jó ünneplést Nektek!
Vendég

Heni,
Kép

Christell,
A barnázás mástól is lehet... Én még drukkolok neked++++
Vendég

pandácska*!

Holnap hányra mész dokihoz?
Vendég

Betty,
Reggel 9re.
Vendég

pandácska*!

Majd gondolok Rád! Van esély rá, hogy megérjen a tüsző addigra? Bocsi, én nem értek hozzá :oops:
Vendég

Betty,
Hát lehet hogy elkezdődött valami mert nagyon sokat szurkál a petefészkem de majd meglátjuk. Ha nincs tüsző akkor befejezem ezt a ciklust több hormont nem szúrok már magamba.
Vendég

pandácska*!

Akkor nagyon drukkolok! Majd feltétlen írd meg doki után, hogy mi volt! Elég itt, nem muszály sms-ben!
Vendég

Betty,
Persze megírom ha végeztem és itthon leszek. köszönöm :D
Vendég

Betty!
Mindig szoktam barnázni mensi előtt, ezért gondolom, hogy most is az.

Heni!
Nem tudom, hogy progi hiányom van e. Ilyet még nem vizsgáltak. Azt honnét tudom meg?

Pandácska!
Köszi a drukkot! :) Aranyos vagy. Mitől barnázhatok még?
Én is drukkolok neked nagyon... Jelentkezz, ha végeztél a dokinál. Biztosan minden rendben lesz..

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell,
Baba, hormon dilizés, ciszta... de én az elsőre célozgattam nálad :wink: Persze lehet mensi előjele is de nem szeretném...
Vendég

Babszika,
Görbéd?
Vendég

sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vagyok ám!!!!! :lol:
már megint lejjebb ment a hőm... (36,0) én ezt nem értem.... :cry:
a biztonság kedvéért, apával rádolgozunk, de.... nem értem....

a szüleim nagyon örülnek nekünk, szóval, túl sokat nem fogok tudni jönni, de azért gondolok rátok!

Heni!
Boldog névnapot!

Panda!
holnap én is gondolok rád és szólok apának is, szurkoljon, h legyen tüszőcskéd!!!

babszika

Babszika,
Kedves vagy :D de kezdjél el sűrgösen melegedni mert ejnye-bejnye lesz!!
Vendég

igenis, értettem!
én próbálok melegedni, de....
pedig már tuti megrepedt... na mindegy, nem agyalgok...

babszika

Pandácska!

Nem lenne rossz, ha baba lenne... :wink: Egyébként egy csomó terhességi tünetet produkálok, de lehet, hogy csak azért, mert szeretném.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Pandácska: én is nagyon drukkolok a holnaphoz!! Szerintem szépen megértek!!!!! :D Köszi a nyuszis névnapos képet! :D

Christell: csináltassál hormontáblát!! A dokidnak mond, hogy mensi előtt állandóan barnázol! Az szerintem egyértelmű progi hiány..Tavaly elmentem a Sotére, mondtam a dokinak, hogy barnázgatok és ő ezt mondta nekem..Rögtön írt Clostyt.Az már más téma, hogy nekem nem kellett volna 2*1-et írnia...

Babszi: köszi! Én ezért nem mértem soha a hőmet, mert tudom, hogy halálra idegesítene a különbség...Ráadásul rengeteg minden befolyásolja!Szorítok, hogy szépen 37 körül stagnáljon majd! :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

de aranyos vagy, Heni!
annyira jólesik!!!!!
gondoltam én is, h Pesten hagyom a lázmérőt, de végül csak elhoztam :roll:

képzeljétek!
ma indulás előtt kajcsizni akartam, mert tudtam, h nem bírom ki Gyuláig. Megláttam a hűtőben, h még maradt rakottkrumpli (ez a kedvenc kajám)... nagy boldogan megmelegítettem és mikor enni kezdtem volna belőle, úgy felfordult a gyomrom tőle, h majdnem hánytam is (bocsi).
nem is tudom, h mi lehet a baja a gyomromnak! pedig úgy megörültem a kajcsinak... gondolom, az idegeskedés miatt nem stimmel vmi a gyomromban. :?

babszika

Heni!

A Closty mire való? Gondolom progi hiányra.. :) Bocs, hogy butaságokat kérdezek, de én ezekben a dolgokban nem vagyok jártas. Nekem a legelső mensinél is ilyen volt, és azóta is van. Azóta progi hiányom van? Lehet ez? Én azt gondoltam, hogy ez teljesen természetes. Ezek szerint nem? Ez mitől alakul ki?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell,
A closty segíti a petesejt növekedését. A progi hiányra más van.
Vendég

Christell,
A legtöbb progit maga a megrepedt tüsző tudja csinálni ezért nem az a legjobb ha progi pótlot kap az ember hanem ha tutira csinálnak tüsző növekedést és repedést. Persze vannak esetek ahol a progi pótlás kell.

Heni,
köszönöm :D
Vendég

Pandácska!
Köszi. Ezek szerint, ha progi hiányom van, akkor nem reped meg a tüszőm?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell,
Nem megreped hiszen akkor ciszta lenne belőle csak nem termel elég progit ha hiányod van. De ezt csak vérvételből lehetne megmondani...
Vendég

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon köszönöm a biztatást :)
Jövő hét csütörtökre rendelt vissza a doki uh-ra.
Remélem gondot vagy betegséget nem fog látni :shock:

Pandi!
Nagyon izgulok érted! :wink:
Vendég

Pandácska!
Bocsi a buta kérdésekért. Ebből is látszik, hogy nem értek hozzá. Nagyon drukkolok neked...

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Melus: Én szedtem Mastodynont még az első dokimmal. Azért írta fel, mert az egyik UH szerint vékony volt a ciklus közepén a nyálkahártyám. És folyton fájt a hasam. Aztán dokit váltottam, aki közölte, hogy nem hisz a homeo szerekben, nem ér semmit, mert semmi bajom, a nyálkahártyám jó, a hasam pedig nem azért fáj...Szóval abbahagytam, de ez nem jelent semmit, mert a neten nagyon jó statisztikákat olvastam róla. 30%-kal emeli a terhesség valószínűségét, csökkenti a prolaktin szintet, ha jól emlékszem.

Én még mindig szúrkálok mindenhol, középen is, jobb oldalon is, ahol peteérésem volt, de a bal oldalon is. És tegnap amikor lekéstem a buszt ,elbőgtem magam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bediliztem. Azt hiszem, a HSG nagyon felforgatott. Most pl. egyáltalán nem feszít a cickóm, nem érzékeny a bimbó sem, érzékeny ugyan, de nem úgy...Nagyon-nagyon készülök az új ciklusra!!! Teljesen olyan, mintha más nő bőrében lennék. 28-29 napos cikluson sem volt tavaly tavasz óta...Én nem tudom, mi van, de ugye lesz ebből pár hónapon belül baba??? Ugye lesz, lányok?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Heni! Boldog név Kép -ot Neked!
Kép

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Jaimee,
Lesz baba egy ilyen :wink:
Kép
Vendég

Jaimee!

Igen, lesz ebből baba! Ne aggódj! Minden rendben van. Biztos a HSG után úgy megijedt a szervezeted, hogy mindent rendezett, csak nehogy mégegyszer HSG-re kerüljön sor. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Kamilla!
Nálatok mizujs?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimee! Most kezd csak igazán jól működni a szervezeted!!! Biztosan neki is szoknia kell, hogy mostantól Jaimee két átjárható petevezetékkel kési le a buszt! Más is lekési :wink: Ne idegeskedj mindenen, mert akkor azt úgy kódolja a szervezeted, hogy azért terheled felesleges szomorúsággal, mert nem akarsz babót! Mosolyogj! Vidám anyukát szeretne a kis babszid!!!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Várakozás 1előre!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla!
Az a legrosszabb, amikor az ember vár valamire..

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Kamilla: Félreérted, nekem nagyon régen volt ilyen jó kedvem, mint amióta, ahogy írtad :D :D :D két átjárható petevezetékem van. Valahogy inkább a hormonok kavarognak bennem. Ciklus végén amúgy is sokszor van hányingerem, hangulatváltozásom, csokit zabálnék egyfolytában, de ami most folyik.....

De igazad lehet, tényleg változhat egy s más idebenn.... :?

jaimee

Ria! Nekem nézte a doktor, hogy mikor lökődik ki a petécském és mikor már nem láttuk a pf-ben, rá két napra emelkedett csak a hőm! :shock: Ne produkálj pichésen alacsony testhőmérsékletet!!! :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Christell: Ja, lehet... :D :D :D
Pandácska: Ó, ez pont jó lesz. Nevezhetem Tibornak? :D :D :D

jaimee

Jaimee,
Ebben a hónapban már próbálkoztatok?
Vendég

Pandácska!
Mire gondolsz Jaimee-vel kapcsolatban? :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

A hormonok + majd a helyükre állnak Jaimee!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Jaimee,
Persze lehet Tibi :D
Tényleg lányok? ki milyen nevet fog adni hamarosan megszülető gyermekének? :wink: :D
Vendég

Pandácska: Tudod, az történt, hogy apa bealudt, ahogy hazajöttem a dokitól, hogy MOST érik a petém, másnap reggel sem tudtam elkapni, mert Veszprémbe utazott. Úgyhogy az első DPO estéjén kaptam el a frakkját először... Szerintem reménytelen. De ti tanácsoltátok Henivel, hogy a HSG hónapját ki kell(ene) hagyni, az Elevitet sem szedem még csak 2 hete, úgyhogy ha április-májusban babás leszek, NEKEM AZ TÖKÉLETES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hétfőn jövök, mennem kell....Sajnos....

További szép estét, növekvő tüszőket és jókedvet kívánok!!!

Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!

jaimee

Pandácska!
Ha fiú lesz Bence lesz, ha pedig lány Dóra, vagy Dorottya. De lehet, hogy az én keresztnevemet kapja. Azt még nem tudom. :) Tiéd?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Na még itt vagyok:

Ha fiú, csakis az apja nevét kaphatja, bár az kézzel-lábbal tiltakozik. :D :D :D Szóba jön még Péter, András...Levente...szóval valami magyar név.

Lány: ??????? Foggggalmam nincs. Anna a nagymamám után??? Kinga?? Itt is csak magyar vagy legalábbis meghonosodott nevek jöhetnek szóba, tehát semmi Szamanta vagy Dzseni. Vagy Dzsémi, ha már itt tartunk...

jaimee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?