Új privát üzeneted érkezett!

Fioona, nagyon szép lett a méro.Kuldom a mintákat, de sajna csak valamikor este tudom, mert meloban vagyok. Ha nem gond, én pedig kérném majd azokat a konyhai képeket, én nagyon keveset találtam - sot szinte semmit, az pedig most elég aktuális is volna, és volna még egy kérésem. Kérhetném ezt a Micimackos mérot is, mert ez nincs meg. Tudom a multkor kuldtél, de a másik kettot kaptam meg.

Andi, nekem is tetszik a konyha, odavagyok a "meleg" szinekért, én a sárgán gondolkodtam sotétbarna butorral, de nem tudom, hogy nézne ki, majd meglátom.

További szép napot mindenkinek!
efi
 
 


Efi elküldtem mégegyszer ezt a mérőt, remélem most már átmegy ez is! :lol:
Konyhai képeket mutatom, van egy csomó! :mrgreen:
Kép
Kép

Kép Ez nagyon jópofa! :mrgreen:

KépKép
KépKép
fioona
 
 


Most nem enged több képet feltölteni. :cry: Később próbálkozom még. :roll:

KépKép
KépKép
fioona
 
 

 
 

Sziasztok! Bedmona küldés folyamatban...Hüle freemail olyan lassan csatolja...

Fiona!Szia!!!!Na végre előkerültél...Hát igen igen gondolom ahogy nő a pocak, nő a pihenés is (nagyon helyesen, mert addig kell pihenni9 amíg csak lehet, ha már jön a babus a másik mellé....hát egyik kicsi másik pici gondolom nem nagyon lesz pihenés):)..Te figyi azt már akartam kérdezni és bocsi ha süket vagyok de ugye itt a 4D-s képen a babusos pofija van?Mert én így látom:):):)...Mienk nagyon zsivány volt a 4D-s felvételnél mert háttal akart lenni egyfolytában és csak a fülét fogta, meg abba nyúkált:)Így sok képünk van a füléről benne , rajta a kezével..a pofikáját csak egyetlen egy pillanatra lehetett látni..
Nagyon klassz lett a mérce!!!!Ugyan a fényes szál nem látszik számomra, de ettől függetlenül klassz!!!

egyébként én is találtam mérőt fenn...nekem ez tetszik a legjobban:

Kép

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Mák!
Remélem még megvan az oldalbordád és nem lyukas :lol: Megjöttem a képekkel :lol: Végre a kölkök is ideengednek a géphez :roll: Itt van a konyha készen (na jó, csak félig készen, mert még kellene egy díszcsík a plafon és a fal közé, mert nem lett olyan szép)

Kép

Kép

Fioona!

Nagyon ügyes vagy, nagyon szép lett a magasságmérőd. Küldtem Neked e-mait-t, nem nézted még meg?

Konyhás képek még jöhetnek, mert varrni akarok valamit a konyhába. Nyomtattam ki gyümölcsös képeket, de ha akad valami jobb, akkor azt csinálnám.

Most mennem kell gyereket fürdetni.

Andi

Kép
gandi75
 
 


Lányok konyhába ti milyen képet gondoltatok?Virágos képet nem akartok? mert van néhány nekem, amit én oda szedegettem le... pontosabban az étkezőbe:) gondoltam..Ilyen levendulás, meg levendula földes, meg van pittypangos is, meg tulipanyos:):):)...nekem tetszenek...mondjuk én még nem tudom pontosan milyen összeállításban, de valami ilyesmit szántam oda...Ha valakinek kell ilyesmi szóljon.. Mák

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Fioona,

küldöm a mintákat, és köszi a mérőt, most sikerült megkapnom.

Mák,

én mondjuk olyan képeket gondoltam mint amilyeneket Fioona felrakott, meg aztán nekem mondjuk tettszenek a népies motivumok is, de nem találtam eddig olyat, ami megfogott volna. Ha akadna valamiféle népies jellegü falvédő, vagy kép, azt szivesen fogadnám. Konkrét elképzelésem nincs, ha ránézek, fogom tudni, olyanra gondoltam-e. Most kicsit bonyolult voltam, de nem tudom máshogy leírni.

További szép estét mindenkinek.
efi
 
 


Gandi nekem tetszik a konyhád..szertinem tuti jobb a szin így mint előtte volt..Tetszik..

Efi: ok! Nem kötelező, nekem mondjuk cserepes fűszernővényes képem van még csak meg...de arról sajna elszállt a mintám, bár lehet elő tudnám szedni cd-ről...És nekem tetszenek ezek a levendulásak is..De ahány ház annyi szokás ez természetes...Csak gondoltam megkérdem:).Pl. én imádom a tulipánt is és a múltkor taliztam egy üvegvázás piros tulipán csokros képet..nekem totál tetszik..mindig anyák napja jut róla eszembe...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Nekem a levendula is népies. :D Efi nem tudom milyen népies érdekel, de én azokért nem vagyok úgy oda, olyan igézi népi keresztszemesem nincs. Vannak még gyümölcsök, virágok, vagy pl. ami nekem nagyon tetszik, és sztem népies, az ez:
Kép

Gyorsan pár kép, aztán csucsulok én is.

Kép

Kép

Kép

De van még. Tulipános is! :wink: Én viszont szívesen fogadom a levendulásokat. Nagypon szeretem a mediterrán hangulatot! :lol:
A képen a babink arca van igen, az, amit múlt hónap végén képként betettem ide! :wink:
Jó éjt!

KépKép
KépKép
fioona
 
 


Sziasztok! picit beragadtam a géphez, de most már egy utsó üzenet aztán megyek aludni. Fiona nekem van pár levendulás, szívesen átküldöm...Holnap, vagyis ma, de lehet csak este..Látom neked is bejön az a kép amit én is gondoltam (levendulás) konyhába:):):):)...Megnyugodtam nem csak én rakok konyhába virágosat:):):)..Na megyek, mert mindjár leesek a székről:).aztán még a szőnyegen találok aludni:):):):).
A képre:):):):)akkor jól láttam én..mégsem, vagyok olyan rossz szemű:):):)..

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Sziasztok,

találtam ilyesmit, akinek kell, szoljon, nekem tettszik. Kép
efi
 
 


Húúúúú! Efi! Ezt elkérhetem? Ez végre tetszik. És nem is tűnik nagyon bonyolultnak. :roll: Legalábbis első ránézésre. :lol:

Az e-mail címem: gemesek@freemail.hu

Előre is köszi: Andi

Ui: ma nem kellett mennem dolgozni, így a konyhában próbálok egy díszcsíkot felragasztani. Persze egyedül, mert Apa már megint dolgozik.

Kép
gandi75
 
 


Sziasztok Csajszik!

Csak tátom a számat olyan jó mintákat találtok.
Kérlekszépen FIONA a konyhai képeket átküldenéd nekem NAGYON TETSZENEK az ilyen minták. Előre is köszönöm.

ANDI: szuper jó lett a konyhád, igy egészen mást mutat, hogy be van rendezve. Olyan jó meleg hatása van. Mi tavaly festettük a konyhát, ebédlőt, nappalit. Pasztelsárgára kértem az összeset és olyan jó lett. Teljesen más mint elötte, mikor fehérek voltak a falak. Most olyan jó bemenni és kávézgatni, főzögetni és amikor besüt a nap hát az maga a csoda. Ja, és a fűtés csöveket is befestettem halvány sárgára. Olyan mint ha nem is lenne. Majd én is teszek fel képet róla. Hát ha EFInek is megtetszik, mert nálunk barna a konyhabútor.
Kép

ezt a képet fogom varrni. /Már egyszer anyukámnak elkészítettem szülinapjára/ a kanál és a süti nincs rajta. :) Kép

hát ez az esküvői kép csak én halványsárga anyagra készítettem és magyar feliratokkal. Ezt az ujságból fotóztam le.

Hű megyek kajálni, már dél van. Majd még jövök

Kép



móni
bedmona
 
 


Sziasztok!

Nincs nagy mozgolódás.

NA, jó pihenést, kirándulást és sok együtt töltött órát kívánok minden kiscsaládnak.

VARROGASSATOK SZORGALMASSAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hétfőn jövök.

SZIASZTOOOOOOKKKKKK!!!!!

Kép



móni
bedmona
 
 


Sziasztok Lányok! Csak picit rátok nézek, mert holnap nagy nyüzsi lesz nálunk és úgy el vagyok havazva..Most pihenőt tartok 5 ercet aztán húzok, meg még este jövök...

Efi ez a minta nekem is megvolt mielőtt elszállt a gépem:):):):)..


Bedmona:látod én is mindig így szoktam járni bejövök aztán sehol senki...mint most se:(...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Sziasztok! Nosztalgiázok.....képzeljétek ma pontosan 5:40kor van egy éve, hogy a lányom úgy döntött, hogy na akkor most megnézzük ezt a világot...Hűűű olyan izgalmas nekem ez a nap..Ma jönnek hozzánk a nagyszülők és hát lesz torta, lufi meg minden...ahogy mindenkinél gondolom...Nagyon izgulok hogy jól sikerüljön...kisikamikáltam a házat, picit előre főztem, és már alig várom a reggelt, hogy megölelgethessem,megszeretgethessem a kislánykámat....Nagyon virul a fejem:):):):):)!Akkor amikor már vártuk, hogy jöjjön a babukánk(picit megváratott minket, mert márc.9-re vártuk) ez volt az ajtónkon..most megyek és újra kilógatom nosztalgiából:):):):)...ezt most nektek fényképeztem:)Aki nem ismerné fel ez egy gólya akar lenni mák módra:)...

Kép



Bocsánat, ha valakit untattam, de olyan jó a kedvem...nem is tudom hogy fogok aludni, mert túl vagyok pörögve:):):):)...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Mák! :lol:

NAGYON-NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK A PICI LÁNYODNAK

Nektek pedig kívánom, hogy sok boldog pillanatot, percet, órát, napot, évet töltsetek vele.

(Aztán jöhet a kistesó is, hogy egy évben 2x lehessél így felpörögve :lol: :lol: )
Akkor ma nem fogsz túl sokat varrni.

Ezek szerint Nektek is ünnepi gyereketek van. Az enyéim aug.20-án születtek. :lol:

Efi! :lol:

Köszönöm a konyhás képet és a mintát, megkaptam, elmentettem. :lol:

Most mennem kell, mert Grétike már itt követeli a gépet.

ibvxdstresk (bocs, ezt ő írta)

Szép napot mindenkinek: Andi

Ui: Az anyukáméknak pedig ma van a házassági évfordulójuk.

Kép
gandi75
 
 


Mák,

nagyon boldog szulinapot a lányodnak, sok erot, egészséget, jokedvet és vidámságot kívánok neki.

További szép napot mindenkinek.
efi
 
 


Kép

Kép

Boldog Szülinapot a kis Mákvirágnak!!!!

Gólyád nagyon tetszik Lillának, nem engedte, hogy elgörgessem. Szép-szép felkiáltással követelte vissza!!!! :mrgreen:

KépKép
KépKép
fioona
 
 


Sziasztok Lányok!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a köszöntőt!!!Olyan nagyon virul a fejem még mindig, pedig hulla fáradt vagyok..most mentek el a vendégek, vár a romeltakarítás a konyhában...de olyan szép napunk van/volt...Lányok, tudom, hogy mindenki tudja de egy kisbaba tényleg olyan nagy csodája az ember életének..legalábbis én így érzem..Ő az én életem legnagyobb csodája..Efi majd te is meglátod..:)

Fiona: ha lenne egy kis időm szívesen csinálok egy ilyet a lánykádnak is:), aztán majd postán elküldöm ha neked is jó így..nem nagyon időigényes nekem és szívesen is csuhéjozok ha odajutok végre...

Andi- Gandi én tuti fogok varrogatni ma, mert nekem az pihenés és különben húsvétig nem készülök el a nagy művel...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Fiona: húsvétra úgyis szeretnék picit ügyködni akkor úgyis előszedem....Ha gondolod majd emaliben megbeszéljük, hogy kell-e és hogy hogyan tudom eljuttatni hozzád.

Bedmona tényleg megkaptam az emailt?

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Ja és fiona: nagyon jó az új avatarod:)..most mán akkor látunk is:):):):):)...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Na lányok! Hát nem kerültök elő?Azért mert március 16 van azért még lehet jönni fecsegni...ki mi jót csinált az elmúlt napokban...én nagyon lassan haladok ezzel a húsvéti terítővel...valahogy nem vagyok formában...pedig már alig várom hogy varhassam az afrikai nőcit tovább, meg aztán még annyi dolgom van.......

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Mák! Én még mindig romeltakarítok a festés után. :cry: Apa ma megint dolgozott, délelőtt Anya elvitte a gyerekeket játszótérre, én pedig főztem. Aztán ebédet vittünk Apának, gyerekek aludtak, addig mosogattam, felmostam. Délután jöttek a barátnőmék, kimentünk megint a játszótérre. Vacsoráztattam, mosogattam, most itt vagyok, de mindjárt megyünk zuhanyozni. Aztán lesz egy mese a TV2-n, ha azt nézik, akkor én közben varrok. :wink: :lol: Pedig még egy halom vasalnivalóm van. 8)
Efi elküldte nekem a konyhai mintát, de ahhoz még be kell vásárolnom, úgyhogy addig marad a Micimackós naptár. Nem baj, már az októbernél tartok, talán idén már el is készülök vele. :roll: :lol:

Szülinapi kép az ifjú hölgyről? Kérhetünk?

Pusz: Andi

Kép
gandi75
 
 


Sziasztok4
Andi-gandi: persze teszek fel, bár hozzá fűzném nem vagyok nagyon elégedett a képeinkkel, mert apa fényképezett és hát nagy antitellátum fényképezésbe az majd látszik és duci anyukát ( engem) ne tessék nagyon megnézni:)!!!!dagi vagyok:(...

Nos kora reggel apával megköszöntöttük őt, mikor még csak 3-an voltunk..egy kis pingvin bábot kapott tőlünk, majd először jöttek az én szüleim...
Nagymaminak rögtön bemutattuk az új szerzeményünket és elmeséltük a nap addigi fontos eseményeit..

Kép

Több helyre lufikat tettünk fel apával..osztatlan sikert arattak:

Kép

aztán mikor mindenki megérkezett, ebéd után jött a torta...

Először egészben próbálkoztunk vele...

Kép


majd darabokban

Kép

Kép

Aztán jött egy újabb meglepetés...

Kép

(mindenkinek ajánlom figyelmébe a Fanni kezénél lévő terítőt...)

Kép

Aztán jött egy kis ejtőzés, majd uzsonnára picit elfáradtunk...

Kép

Fürdésnél még picit bohóckodtunk anyával..

Kép

Majd este alvás előtt engedtük, hogy apa picit hódoljon nekünk és heverjen a lábainknál:):):):)...

Kép

Kép

Csajóm arcán látszik picit sem tetszik neki a helyzet ...áááá...

Kép


Érdekes, hogy a lányos apukák fel vannak csavarva a kislányuk ujjai köré:)..
Most ide kéne hallanotok,hogy hogy kacag apjának:).Együtt szoktak fürdeni,meg utánna öltözni, nagy hancur közepette :D :D :D :D .

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Tényleg lányok, ti is rakhatnátok fel képet a gyerkőceitekről:)..

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Mák!

Csodaszép tündéri a kislányod, meg az egész családod :lol: Az a cica torta .... :lol:
Én azt hittem, hogy az hülyeség, hogy a lányok apásak, a fiúk meg anyásak. De most már nálunk is látszik ez. Bár amióta Apa elég sokat dolgozik és keveset van itthon, mind a kettő eléggé apás lett.
És hogy a kívánságod is teljesüljön, teszek fel képet:

Ez az oviban a farsang:
Kép
(Én vagyok a szőke (és dagi) + az anyukám volt velünk)

Grtike igazi kis nőci már: :lol:
Kép

Gergő meg egy nagy bohóc: :lol:
Kép

Szép napot mindenkinek :lol:

Andi

Kép
gandi75
 
 


Sziasztok Lányok!

Andi-Gandi: a mi kis lánykánk anyás -apás még...éppen milyen hangulata van..mondjuk azért többször anyás, de ha egyszer apa kell neki akkor nincs mit tenni hisztiig képes elmenni..úgy meg kapaszkodik a ruhájában, hogy le sem lehet fejteni..

Szépek a gyerkőceid:)..Mindegyik aranyos kis mosolygós:)..A lányok legyenes is kisnőcisek nem? Enyémen is látom...Pedig még kicsike- picike, de már tudja hova kell rakni a hajpántot, a csatokat, meg is mutatja...lenyúlja az enyémeket aztán azzal próbálkozik, hogy berakja a hajába...meg hát az öltözködés..ruhamániája van..állandóan ruhákat szerez meg és azzal lavírozik...meg a kis hajkeféje is folyton porondon van és imádja a nyakláncomat, gyűrűmet...ha fent van tuti birizgálja..De legyen is ilyen nem?végülis kiscsajó...Ő nem tiltakozik, hogy öltözzünk, sőt, folyton szerzi meg a darabokat, és úgy veszem észre próbálja felvenni őket...meg az edényeket is imádja, érdekli a főzés...kis maki különben..

Ja és Gandi hol vagy te a dagiságtól????engem nézz meg:):):)..Vigyorogtam ma, olvastam a Gyöngy újságot cikk valami duci csajokról szólt...168 cm és 55 kg náluk már duci:):):):)...én meg röhögtem..akkor én nem is tudom melyik kategóriába tartozok....nem baj, ez van..

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Egyébként szerintem a lényeg a duciság oka...mert történetesen én is voltam 50 kg és sajna egy hüle betegség miatt lettem ilyen amilyen most és ezzel nem tudok mit kezdeni....Pedig elmentem dokihoz csak hát nem igazán törődtek vele, csak akkor már amikor eljutottam ebbe a súlyba vettek komolyan, hogy nem eszem magam halálra, nem ez a hízás oka.

Mondjuk olvastam egy másik cikket is be is csuktam ez után a magazint, mert az ápolt kézről szólt a dolog...:)szerintem alapvetően olyas valaki írta a cikket akinek nincs kertje, meg sok házimelója sem...
Múltkor gazoltam és hát kesztyűben én nem tudok, és hát akár hogy is sikamikáltam megfogta az ujjam a gaz és a kis redőkben biza benne van ilyen döglött zöld szín, mintha koszos lenne, pedig körömkefével, meg citrom lével is próbálkoztam...meg minden féle kézápolót is használ az ember...de nesze neked francia manikür és társai, ha egyszer tavasz van és a gazos kert csúnya nem?Majd szólok a főkertészemnek oldja meg, mert megszólnak a kézcsóknál:):):):)..Ti szoktataok ilyen lány újságokat olvasni?:)én ezt szoktam megvenni de ma ezen is elgondolkoztam...nem igazán életszerű szerintem...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Lányok itt a hajnali szekció:):):):)!Gondoltam megnézem ki nem bír aludni..de látom...nincsenek nagy tömegek..én is bírok, húzok is vissza csak menesztem férjikét dolgozni és amíg megjön a pékárú vásárlásból ébren tartom magam...bár meglehetősen nehezemre esik:)...Mindjárt leesek a székről..Vicces lenne padlófogással berengetni a parkettát...Na jó megyek, mert így is túl sokat beszélek...Sziasztok! Mák

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Sziasztok

MÁKVIRÁG:NAGYON-NYAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNOK KISLÁNYODNAK , utólag. Nagyon jók lettek a szülinapi képek. A cicás torta csúcs. Gondolom örült a kiscsajszi.

SAjnos az e-mailedet nem kaptam meg, de nagyon várom.!!!

A tiszta kézhez csak annyit, hogy én kesztyüben gazoltam múltkor és utánna is vakartam a koszt a kezemről. Duciság??? Szerintem ha jólérzed magad és nem fáj a "duciság" akkor minden úgy jó ahogy van. Én is küzdöttem egy darabig a fogyókúrákkal, de jólérzem magam így ahogy vagyok. 170cm 90kg. nem fáj!!!! Ez a lényeg.

FIONA: Nem csoda holy ilyen szép a kislányod, rád hasonlít. Légyszi küld el nekem a konyhai képek mintáját amit ide is felraktál. Köszönöm.

Kép



móni
bedmona
 
 


Bedmona:( pedig elküldtem még akkor amikor írtad...Nem tudom miért nem kaptad meg...Na akkor újra.megyek most és elküldöm..azt azért meg kéne kapnod..tőlem elment..

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Bedmona ha esetleg most sem megy át akkor látom neked is van msnm-ed..talán akkor ott átadom.Ha jó úgy neked.Majd szóljál ha nem kapod meg.Pedig még dimension-dmc konverziós tábla hivatkozási helyet is küldtem:(...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Sziasztok,

alig gyozom kapkodni a fejem, annyi ujdonság van. Igen helyesek a gyerkoceitek, olyan jo roluk képeket látni.
A duciságrol meg annyit, hogy a lényeg a kisugárzás, ami nem azon mulik, hogy néz ki az ember, meg az, hogy jol érezd magad a borodben. Nekem igenis nagyon szimpik vagytok.

További szép napot!
efi
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan. Bedmona nem felejtettelek el! :D 3-at elküldtem, a negyedikkel egy félórája kínlódik. :roll: Van elég tárhelyed?

Tündériek a gyerekek!!!!! Milyen jó kis történetet írtál le Mák! :mrgreen:

Dícséreteket köszönöm, de ez egy 2 éves kép. Viszont talán ez az egy, amin elfogadom magam. Az én párom is úgy fotóz, mint a tied Mák! :mrgreen:
Na, én eltudnám ömleszteni a lányommmal a fórumot. :twisted:
Később teszek fel képet, de próbálom visszafogni majd magam.
Mák milyen a vénusz? Hány szállal varrod? Terítőt is sima nayagra varrod, vagy vettél direkt terítőnek valót?
Nekem is kéne majd, nincs egy normális terítőm, de elöbb most már a babás dolgokkal végzek.
Gumikesztyűről annyit, hogy én utálom, hogy még órákkal utánna is gumiszagú a kezem! :evil: Brrrrrrrrrrr... kiráz attól a szagtól a hideg!
Megyek, próbálok még Bedmonának küldeni. Majd írj, hogy megkaptad e őket.

KépKép
KépKép
fioona
 
 


Tényleg, fennt van valaki az Iwiwen?
Ott van egy csomó képünk is. Igaz amennyi baj van azzal is. :roll: Nem könnyű megnézni őket. Szóljatok, ha fenn vagytok! :wink:

KépKép
KépKép
fioona
 
 


Fioona! Én fent vagyok, Gémes Attiláné néven futok :lol:

Andi

Kép
gandi75
 
 


Sziasztok!

Bedmona ja tényleg köszönjük a szülinapit!!Megkaptad a freemailt?

Fiona lehet én telítettem be bedmona freemailjét???...Te megkaptad az én emailemet? Én 2 szállal varrok a vénusszal, szerintem jó...bár picit jobban csomósodik mint a többi...amúgy a terítőt hímzővászonra varrom, de kínlódok...lassan megy...pedig tetszik, csak valahogy mindig mást csinálok...tényleg már egyszer varrtam erre a hímzővászonra, egy kis elefántot, azzal szoktam letakarni a kiságy egy részét Fanninak, majd megmutizom..nekem tetszik...

Efi:kedves vagy!Én igyekszem is sugározni rendesen:):):)...máksugárzáson vagyok:):):):)...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Ja és én is fent vagyok iwiwen:).

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Szia Andi-gandi látlak ám:):):)!!!

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Andi jelőltelek! Egy évben születtünk!!!! :mrgreen:

Mák, és mi néven találunk meg? :wink:

A hímzővászonnal kacérkodom gondolatban én is. :roll: Most már 2 szállal varrok én is aidán, gondolom vászonra amúgy is kevesebb szál megy.

Mák, már küldtem is válasz mailt. Megkaptad? :shock:

KépKép
KépKép
fioona
 
 


Andi-Gandi nagyon cukik a gyerkőcök ahogy itt a tortás képen összebújnak:):):):).

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Mák, megvagy!!!!!! :mrgreen: :wink:

KépKép
KépKép
fioona
 
 


Azért ez tök érdekes. Ahhoz képest, hogy nem publikus az email címed, simán kiadott az alapján! :shock: Most akkor, hogy is van ez? Minek lehet zároltatni, ha kiadja a rendszer bárkinek, aki rákeres????? :shock:

KépKép
KépKép
fioona
 
 


:):):):)Fiona te is megvagy:)...mondjuk vacakszik az iwiw, de megnézem a képeket juszt is...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Na tessék...látod nem lehet itt rejtőzködve maradni:)

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Kép Kép

Mostanság már így néz ki a kisasszony!!!!!!!

KépKép
KépKép
fioona
 
 


Fiona ezek szerint te is ott garázdálkodsz, mert én is megtaláltalak és pont akörül jelölhettél...messengered van?mert nekem az is van:) :wink:

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Hű tök csini:):):)..Nagyon szép kislány..Mi is megyünk Fannival szerdán fodrászkoz, új frizuja lesz a csajónak, meg anyának is mert ez már borzalom:):):):)...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


OK Mák, látom igazoltál. :wink:
Nem is mondtam a legjobbat!
Tegnap egy nagy hisztit levágott a kiscsaj, mert nem adtam a kezébe tűt a rámához. :lol: Erre elkezdett egy képzeletbeli tűvel hímezni! :mrgreen:

KépKép
KépKép
fioona
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?