Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hűűű, a mai napom!

Próbálok lépést tartani veletek, de (szerencsére) nagyon pörög a topik! :)

Kb annyit sikerült megjegyezenem, hogy van egy újabb kismami, és minitalit szerveztek. Tükörvíznek sikerült az endodokinénihez bejelentkeznie, SZUPER!
Kavics mindenkinek hiányzik, nekem is. Kandi is. De jó, hogy jöttél! Nem akarlak vígasztalgatni, már mint jó lenne, ha ezzel el lehetne inzéni a dolgokat, de gondolom, nem. :( Gondolok Rád! Tarts ki! A lapar lehet, hogy fényt derít, miért nem jön a második. (Én kislányra tippelek! Mert biztos vagyok abban, hogy Nati mellé kell egy hugica. Nati olyan igazi védő-óvó bátyus típus. Szüksége van egy hugocskára! ;) )

Ja, igen, még rémlik, hogy voltatok páran UH-n. Gratula a kékhez, rózsaszínhez, és a dobogó szívecskéhez!


Megyek, és elkezdem a hosszú hétvégémet! ;)

Kép
mamint
 
 


Norka, ugye áprl 13. a határidő? kb 10 nap és küldöm a kitöltött táblát! :)

Az én BMI-m úgy 17-18 körül mozog. Akármit csinálok, nem hízom. Pedig amennyi csokit megettem...

Viszont a dianétől híztam. Elég látványosan.
Egyébként nálam se jött be. Volt talán 2 pé-s ciklus az abbahagyást követően, de utána sokkal-sokkal rosszabb lett a helyzet, mint volt. Akkor jöttek elő a pcos külső tünetek. Szóval Rejo, biztos hihetetlenül komplikált, és összetet, hogy kinek jön be, és milyen élethelyzetben. Ahányféle Pcos nő létezik!

Kíváncsi vagyok erre a táblázat kiértékelésre. Biztos okosabbak leszünk, és lehet levonni következtetéseket. Kb hány emberre számítasz Norka, akik kitöltik?

Kép
mamint
 
 


 
 

Szép estét mindenkinek !!

Rejo, nekem is jó az április 6 péntek !!!
És léccilécci a tábla legvégén lévő árválkodó egy db névre is úgy gondolj, mint hamarosan babásodóra..... köszi !! :oops: :lol:

Bár ma egy kolléganőm kártyából jósolt nekem, és azt mondta, hogy az elkövetkezendő 3 hónapban nem lesz még baba... :? izé... majd meglátjuk. Egy tuti: ma vagyok a 29. napon, és már látom, hogy holnap meg fog jönni. Komolyan, még mindig nem hiszem el, hogy ez velem történik. 12 éves korom óta SOHA nem volt pontos mensim. Ez meg már a 4. 30 napos ciklusom. És mindezt azért, mert szedek egy diabétszes gyógyszert. Soha nem hittem volna el.

Kincs, szerintem a Kaáliban jó kezekben leszel. Néha kell egy kis külső támogatás is, ha az ember megreked valahol a dolgaival. Nagyon drukkolok, hogy sikerrel járjatok majd !!

Sovánkák, hízzatok !!! :lol: :lol: Ugyan már, tudom, hogy adott esetben a soványaknak legalább olyan problémát jelent hízni, mint nekünk dagiknak fogyni.... De tuti, hogy abban van valami, amit Norka írt, miszerint aki fogy, az hamarabb teherbe esik. Na, hát majd meglátjuk....

Jó lesz ez a 4 napos láblóga, majd ezért mindenki kukkantson be egy picit, hogy mi van vele, hogy telik a napja !! oksi ? :wink:

Niki, a te tesztelésed miatt holnap reggel jövök !! Kétesélyesnek látom a görbéd: vagy egy terhes görbe (reméljük !!! ) vagy egy nagyon szép pé-s görbe,ami a mensi előtt közvetlenül fog csak leesni. Hát, meglátjuk holnap, hűűű, de izgi !!!!
zsizsik
 
 


Norka én is nagyon várom a kiértékelést. Az én adataimmal tudsz valamit kezdeni, ha nem szedtem soha metformint, és nem volt hormonvizsgálatom, de jó erőteljes PCO-s tüneteket produkáltam? mert akkor én is elküldöm az adataimat, csak gyanítom felesleges.

mamint jó hogy ezt leírtad, engem érdekel ez a rebound effektus, hogy kinél hogy működik illetve nem működik.

Hát norka úgy jött elő Kincsnél, hogy ő vékony. és lehet híznia kéne. Mniki is rettenetesen vékony. nem hízik semmitől. A diane viszont hízlal. Hátha ez kell. A másik meg, ha évekig-hónapokig van valakinek pÉ-je, és mégsem esik teherbe (jó HSG mellett, meg minden más ki van vizsgálva), ugye nem érdemes hormonozni. mert van Pé-je. De a rebound effektus nem merül ki csak annyiban, hogy PÉ-t csinál. hanem valami miatt nagyobb %-ban termékenyül meg az a PÉ. (nógyógyim mondta, aki fogigátlót hagy abba, nagyon nagy számban megy vissza, hogy terhes. még ha nem akar gyereket akkor is összejön. nekem is megmondta annak idején, mikor mondtam én nem akarom tovább szedni: Akkor terhes lesz. Hát sokat rám sem kellett várnia.)

Szóval ezt csak azért mondtam, hogy lehet néha valami kell, ha van valakinek pé-je, és mégsem jön a baba, hogy kibillentse. + ha híznia is kéne. (régen ez meddőségi kezelés volt, a rebound effektus.)

6 hónap mindenképp elég, de talán a három is. Ha nem következik be rebound effektus, miért cseszheti az illető? Végül is nem lesz rosszabb, max. nem lesz terhes továbbra sem. vagy arra gondolsz, ha nem jön meg utána neki?

De csak hangosan gondolkodom.

Kép

Kép
rejo
 
 


zsizsik én annyira mérges vagyok mindig a jósolós hülyeségekre!!! :twisted: :twisted:

jajj, bocsi nem néztem alaposan a táblát! :oops: :wink: :lol:ja nem várj, azt néztem terhes vagy van legalább egy gyereke. És abba te beleesel! Abszolót baba-gyerek nélkül a tábla elején és közepén vannak! :cry: :cry:

no többi minitalis lány is tessék nyilatkozni ápr. 6 péntekről!

No de zsizsik láttad mnikit, ő hova fogyjon, honnan hogy terhes legyen??? :shock: :shock: neki inkább híznia kéne!

gratula apontos mensihez! És milyen elkeseredett voltál egy-két hónappal ezelőtt! hogy neked nem hat a metformin! meg másik gyógyszert kell szedni! :lol: Azért ez a Tűű tud valamit.

Niki! ++++++

Kép

Kép
rejo
 
 


Tyche, akkor most jön a új hónap....szlogen!Reméljük alakul nálad is szépen!

Niki!++++++++++++++holnapra!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Ütöget a guta Miron baba betegsége miatt! :evil: :evil: :evil:
Ha nem szólt Gabika 5X a dokijának a Strepto miatt (pláne miután nálam is felmerült ez a probléma), akkor egyszer sem. Szinte könyörgött az antibiotikumos kezelésért!
Mostmeg emiatt kerül be az újszülött babája az inztenzívre?
Hát én tuti olyan műhibapert akasztanék annak a nagytudású szakbarbárnak a nyakába, h. nem állna meg a lábán! :evil: :evil: :evil:
Csak mert az adott intézményben nem szokás az antibiotikumos prevenció? :shock: Talán utána kéne nézni a problémának!
Max. referál belőle az intézetvezetőnél! (Esetleg engedélyt kér v. kiharcolja!)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


sziasztok, csak röviden. írtó fáradt vagyok.
6a péntek...háááát, necces. megpróbálom. az a húsvéti hétvége???
mert lehet utazunk el. ah.:(
vhogy megpróbálok kihozni vmi jót.
na, most csicsi.
pápá
dimet
 
 


Kép
Köszönöm szépen a kedves hsz-eket és a priviket....aranyosak vagytok!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


a többi nap azon a héten másoknak nem jó, jól emlékszem, ugye?
(hétfő, szerda Nikinek, kedd valaki másnak nem, csütörtök valaki másnak nem)
húsvéti hétvége. induljatok szombat reggel Dimet!

Többiek?

Kép

Kép
rejo
 
 


Rejo, én csak arra tudok gondolni, hogy a hízás mögött általában hormonális változás áll. Pl. a serdülő lányok is egyik pillanatról híznak meg. A kis vékonyka lányokból formás , roszabb esetben duci nagy lány lesz. (Pl. én pl egy-egy nyár alatt híztam 38-ról 42-re, ill. 45-ről 48-ra, ami arányait tekintve szerintem elég sok)
A fogigátló, így a diane is gyakorlatilag leállítja a petefészek hormonműködését. Valaki szerint olyan állapotot generál, mintha állandóan terhes lenne az ember. Emiatt kicsit hízik.
De pl. a menopauzások is híznak. Az ő petefészkük is leáll. Valahol itt lehet a kutya elásva.

Másrészt az IR miatt az anyagcserénk se teljesen úgy működik, ahogyan kéne. Vannak, akik írtó vékonyak, mások pedig nehezen fogynak. Lehet, hogy a vékony IR-eseknek tovább kell szedni a metformint ahhoz, hogy az anyagcserét helyrebillentse.

Hízás-fogyás:
Lehet, hogy a vékony pcosoknak is hízni kéne mondjuk 5 kilót, és visszafogyni 3-t, és jönne a baba? ;)

Na, lelövöm magam. Kicsit elgondolkodtam.

Jól emlékszem, hogy Ella majdnem leváltotta az orvosát? Tényleg felháborító ez az orvos! Szegény kis Miron baba!

Kép
mamint
 
 


Jó reggelt, na ilyen sem volt még a világtörténelem során, hogy én legyek az első.... :shock:

Kismamik, csak szólok, hogy a kisbabák növekedése nem jelenti azt, hogy az ember végre jókat alhat, mert gyermek szintén ezt teszi.... Enyém gyermek negyed hétkor rázott fel, hogy : Anya, csak szólok, hogy reggel van. :twisted: Köszi, drága, most már én is látom.... adtam neki egy csókot, aztán kiosontunk a szobából, legalább apja tudjon még szunyálni.

Niki, azt hittem, már teszteltél.... :lol: :roll:

Rejo, igen, igazad van, gyerekem már van, kb. 1 db..... :lol: :lol: :lol: Így akkor tényleg a tábla közepére kell koncentrálni ! ( de azért én is koncentrálok magamra, jó ? :lol: :lol: )
Nikivel kapcsolatban pont azt akartam írni, hogy lehet, hiznia kellene... bár szerintem írtó csinos !! És mi van, ha ez az ő normális testalakata ? Ha a hízás egy erőszak a szervezetén ? Egyáltalán, Niki, te tudsz hízni ? volt már olyan hogy híztál több kilót ? (szegény, most téged elemezgetünk, ne haragudj.... :oops: )
zsizsik
 
 


Niki!!!!

Két órán belül indulunk Sonnentherme-be, addig kérlek jelentkezz...
Vendég
 


Halványcsíkos ZEBRÁS jóóóó reggelt !


Kép

mniki
 
 


Niki!!

Gratulálok, kívánom, hogy a doktorbácsinál pici dobogó szívecskét lássál pár nap múlva!!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Niki gratula!!!!! Tudtamtudtamtudtamtudtam!!!!! :lol: :lol: :lol:
Viszont mivel napok óta barnázol szerintem menj be az első ügyeletre és kérj progit!!!
Annyira örülök Neked!!! :lol:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


ÚRISTEN, NIKI!!!!!!!! KOMOLYAN, NEM IS TUDOM MIT ÍRJAK !!!!! ANNYIRA ÖRÜLÖK !!!!! JAJ, MOST MINDJÁRT BŐGÖK MIATTAD !!!!!!
zsizsik
 
 


Niki, ez hányadik dpo ? Tényleg kellene talán a progi, ha barnázol. Barnázol ?? Jaj, komolyan teljesen lázban vagyok !!! Annyira régóta várod már ezt a pillanatot, és annyira megérdemelted már a sorstól !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zsizsik
 
 


Niki, én is tudtam.... :lol: :lol: :lol:

Niki tavaly ilyenkor jött szintén a zebra, ugye?? Annyira, de annyira örülök!!!

Nyomás Kaáliba, HCG-t és progit nézni, bent vannak!!
Vendég
 


Lányok, ne haragudjatok, eddig a Kaálit próbáltam hívni, de állandóan foglalt.

Éjjel alig aludtam, mert este úgy feküdtem le, hogy bizony én terhes vagyok, tegnap már éreztem a cicim oldalát, hogy fáj. Ilyet évek óta nem tapasztaltam, csak amikor maratoni ciklusaim voltak.
Na, mindegy.
Éjjel a szokásos 2 pisi megvolt, 7-kor mentem tesztelni. Vártam kb 1 percet, de mivel semmi csík nem jött, otthagyta, úgy, hogy akkor holnap biztos megjön.
fél 8-kor férjem ment pisilni és mivel úgy jött vissza, hogy nem szólt semmit, gondoltam egycsíkos maradt. Pityeregtem is a vállán, hogy mikor lesz nekünk babánk. Aztán újra mentem pisilni és trattattttaaaa :)

Persze agyaltam, hogy vajon nem csak átázott ??? Csináltam kb. negyed deci pisiből egy újat és kb. 3 perc múlva ugyanúgy megjelent ez a halvány csíkocska.

Na, a Kaálit is elértem, holnap reggel megyek vérvételre, Krizsa nincs 4 napig, de valamelyik Kovács doki lesz :)
Barnázok, görcsöl a hasam, de elkezdtem a Duphastont szedni.

Rambóka, a fogamra Augmentint szedek.. szerinted nem kéne abbahagyni, vagy már úgyis mindegy ??

Na, én most szét vagyok esve :lol:

mniki
 
 


Jajj lányok, én is bőgök.

Férjemnek mondtam, hogy 3 éve minden tavasz babásan indul, de idén bizony szülni is fogok !!!!!!!!! :)

Kaáli csak 10-ig van, úgyhogy eleve nem tudnák csak holnapra elkészíteni a vérvizsgálatot, ezért kell fél 8-ra bemennem reggel.

Nyomom a progit, remélem elég lesz holnapig!

Ja, és ma még csak a 14.DPO tehát elvileg holnap kéne megjönnie, ehhez képest nem is halvány a csík :lol:

mniki
 
 


Mniki!

Jajj de jó!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
Küldök csíkvastagító drukkokat!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Végre egy jó hír!
Már annyira szükség volt rá!

(Csorda másik fele vajon kinél kopogtat?)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Niki hírétől teljesen megzizzentem! :)

Zsizsik, nálunk is reggel 7-kor volt ébresztő, "Anya, Apa ne aludjatok, reggel van kint" felkiáltással... :lol:

Lafi, hogy vagy? Lábad? Én a vonaton majdnem elaludtam, hazaértem és zsupsz az ágyba... :lol:
Hőd?!

Norka, én lehet hogy csak pár nap késéssel tudom elküldeni a kérdőívet! Április elején megyek csapoltatni...

Mindenkinek szép tavaszi hosszú hétvégét kívánok! :lol:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Niki, ha ez még csak 14 dpo, akkor viszont remek, stabil, erős kis csíkocskád van !! Na, ez a tavasz első jó híre !! És ez a te éved lesz !! Meglátod !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zsizsik
 
 


Sziasztok!!!! :P :P

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Niki én éreztem,hogy lesz zebránk márciusban !
Óriási gratuláció és babatapi meg drukk meg minden jó!
sztem már ez a topik is beindul és jönnek a zebrák sorban!!!
Hajrá lányok!!
Vendég
 


Na, most próbálok reagálni a korábbi hsz-ra :

Zsizsik, neked van igazad ! Ez az 50 kg, a csúcsom, soha nem voltam több (helyesebben a túlstimu után voltam már 53 is, de az víz volt) Ilyen az alkatom. Ez lehet jó is, meg nem is :)
NEM bírok hízni, édesanyám is ilyen vékony volt. Talán meséltem, hogy mindháromunkat 45 kg körüli súllyal szülte (Ő volt annyi :)) majd a klimax idején kezdett hízni és most elég jó súlyban van, bár szerintem tipikus PCO-s alkat (hasra hízott). :lol:

Lehet, hogy sokaknál bejön az, hogy ha felszed pár kg-ot, teherbe tud esni, de erről már beszéltünk a talin is, hogy az is probléma a vékonyaknál, hogyan hízzanak. Mindig is panaszkodtam, hogy higgyétek el, ugyanúgy nehéz hízni, mint fogyni.
Rejo mondta, hogy egy kis koplalás után megindulhat a hízás, de én pl. ha nem eszek 1 hétig rendesen, utána az összeszűkült gyomrom miatt egyre kevesebbet fogok.
Ördögi kör :roll:

Zsizsik , fantörpikus, hogy megint 30 napos ciklusod lesz !!! A jövő hónapban nagy eséllyel indulsz, lehet, hogy pé körül ki kéne vennek 1-2 nap szabit :lol:

MINITALI : hmm, nekem most már jó a hétfői, szerdai nap is, hiszen nem járok többet tornázni !!!

Örülök, hogy Miron baba jól van !!!!

na, basszus most megint bőgök :oops:

mniki
 
 


Niki én olyan, de olyan boldog vagyok!!!!!!! Akkor az a kis vér a beágyazódás volt!!!!! este is, éjjel is rád gondoltam!!! meg reggel is!!!! :lol: :lol: :lol:

(na akkor választhatsz mintát, hogy kész legyen mire szülsz!! :wink: )

Kép

Kép
rejo
 
 


Na akkor átgondoljuk megint a minitalit, így lehet találunk korábbi időpontot is!! Niki már úgy szeretnélek látni!!!! 8)

az antibio miatt nem aggódj, ilyenkor még nem vagy összekapcsolódva a babával, nem jut még neki!!! hány napig kell még szedni? sztem ha csak pár nap inkább szedd be, az sokkal rosszabb lenne, ha bedurrant fogaddal kellene valamit kezdeni babásan!! de majd a Kaáliban megmondják.

Kép

Kép
rejo
 
 


ejtsed csak az örömkönnyeket!! :wink: :lol: :lol:

Kép

Kép
rejo
 
 


EZ AZ NIKI!!!!! Úgy örülök! Szedd csak a progit. Biztos, ami biztos!

Ki lesz a következő? :?:

Kép
mamint
 
 


sziasztok!!!
jaj, niki. annyira örülök. engem nem a gyerek ébresztett, hanem zsizsik :lol:
szedd a duohastont, holnap meg már doki. és pihenj ezerrel.
lányok, ki lesz a következő??????
rejo, akkor jó már a 26ai hét is ezek szerint???
de a 6át is megoldom!!!
ja, annyira izgatott voltam, hogy feljöjjek már netre zsizsik sms-e után, hogy odaégettem a pirítósomat :shock:
dimet
 
 


Niki !Gratulálok és kívánom,hogy még legalább 36hétig a bébi maradjon benned! :wink: Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Rejo, a férjed nehogy féltékeny legyen :wink: :lol:

Az antibogyót még 4 napig kéne szedni, de holnap majd megmondják a Kaáliban, hogy abba kell-e hagyni, én is úgy tudom, hogy 2 hétig még nincs kapcsolat a babával.

Igen, a vasárnap reggeli vér a beágyazódás lehetett (10.nap) és azóta vér NEM volt. Most a barnázásom is halványka :)

Ki fogtok nevetni :oops: Az előbb csináltam egy tesztet sima vízbe mártottam és az nem olyan, mint az enyém :lol: Megnyugodtam..
A férjem nem akart pisit adni, ezért vetemedtem a csapvízhez :)

Próbálok lehiggadni és nem menni az agyatokra :)

mniki
 
 


Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kandika, nagyon köszönöm ! Annyira hihetetlen, hogy az én nevem mellett is jó hír van :)

Lányok, most kikapcsolom a gépet, mert szétbőgöm az agyamat :D
Délután jöhet a következő bőgőhullám...

Szép napot mindenkinek, aki csak teheti menjen ki a kertbe, sétáljon szép helyeken !!!

Puszi

mniki
 
 


Mniki!

Nyugi minden terhesnek mindenre Augmentint írnak! Attól nem lesz semmi baja a babádnak!
De ha bemégy a Kaáliba, szólj, h. elkezdtél Duphastont szedni és azt is mondd meg, h. eddig mennyit szedtél!
Nehogy annál kevesebbet írjanak fel! :!:

Soványak hízásával kapcsolatban:
A párom született girnyó, még anyám főztjén sem volt képes meghízni!
Ő mindig azt mondja, h. a fogyás akaraterő kérdése! :twisted:
Én ilyenkor mindig azt mondom, h. a hízás is!
Mindketten esélytelenek vagyunk! :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


NIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÉLJEN-ÉLJEN-ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
G R A T U L A

MEGÉRDEMELTED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Figyelitek a táblát?? Csupa piros és rózsaszín aztán csak kék..nincs keveredés :lol:
Vendég
 


Anyoookám, hát a lábam tegnap beragasztottam,hogy tudjak aludni.

Na olyen fáradt voltam, hogy 11-kor keltem!!!!Na ez a teljesítmény!
A hőm?Hm. Nem is tudom.
7-kor felébredtem és 6-7 őercig mértem, mert éreztem, hogy elalszok. akkor 36,55 lett.
aztán 11-kor amikor végre felkeltem, 36,7.

szóval kihűlni nem fogok....
Vendég
 


Sziasztok! :lol:

Mniki tudtamtudtamtudtam :lol: :lol: :lol: Vigyázz magatokra, pihenj sokat, s ne kövesd a példámat abban, hogy tunnigolod magad!
Már hetek óta azon agyaltam, hogy hiperinzulinmussal hogy lehetett teherbe esni - ez decemberbe derült ki. Nekem is és Mnikinek is hasonló eredményekkel. S rá pár hónappal...... :lol: :lol:

Kandika látom senki nem jelentkezik tábla ügyben. Ha gondolod, én ..... Baromi ráérek mostanság úgy istenigazából.

Csakeggyel mi van? Kincs nem tudsz róla valamit?

További kellemes napot!

Bee
beebeey
 
 


Köszönöm Lányok !!!!!

Lafi, mi történt a lábaddal ? Ezek szerint feljebb ment a hőd ? Nem akarsz dobni egy görbét, hogy láthassuk ??

Rambóka, nagyon köszönöm a választ !

Valaki kérdezte, hogy ki lesz a következő .. Hát remélem, Kikka kedden megörvendeztet bennünket ! Nagyon szeretném ha így lenne.. !!
Aztán persze szépen sorban mindenkit utolér a "végzet" :lol:

Képzeljétek, reggel óta nincs barna :P és amiből tegnap repetáztam ebédre, alig bírtam letuszkolni a torkomon. Pszichés, igaz ? :lol:

Tudjátok milyen véletlenek vannak ? Tavaly amikor kiderült, hogy terhes vagyok, akkor előző nap színházban voltunk.
Vasárnap megyünk színházba és ha hétfőn tesztelnék, akkor ciklusnapra pontosan megint akkor derülne ki. :lol:

mniki
 
 


Niki, remélem mostjót pihensz ám!!!!

rejo, akkor ezek szerint a 26ai hét hétfő is jó. meg akár a szerda is???
annyira gyönyörű idő van kint. macskot sétáltattam. meg mingyá átültetek pár virágomat.
és még zsizsiket is meglátogattam :)
zsssss, jó lett az ebéd????? :)

holnap megyünk kirándulni, remélem holnap is ilyen szép idő lesz!!!!!
dimet
 
 


Niki, semmi különös nem történt.

Annyi volt, hogy gondoltam kedd este, szerdán úgyis jó idő lesz, akkor megint megyünk egy órás sétára Anyoookával és emiatt a világ legkényelmesebb sportcipőjét vettem fel.
hát igen. pechesm volt.eddig azt hittem, hogy kénylemes, az is volt, de mire tornára értem, kicseszett velem a cipő...
erre jött Anyoooka és mondta, hogy direkt kényelems cipőbe jött, de vele is kicseszett a cipő.
séta elmaradt.
helyette leültünk egy padra a jogi egyetem előtt és ott dumáltun.
az is jó volt, hogy olyan lassan mentünk, hogy csak na.
amikor átmentünk a zebrán, megálltunk a járdaszigeten, és bevártuk a köv. zöldet, nehgy elüssenek minket.
aztán meg egy másik úton átenmgedett minket egy autó, szegény , azt hitte, hogy rohanunk, hát tévedett.
szörnyű látvány lehettünk.
két sánta csaj próbál sántikálni az utcán.... :oops:

de amúgy meg jó volt a torna, kevesen voltunk és aztán meg tök jó volt dumcsizni a jólevegőn.

Nikim, mégegyszer gratula.
Torna sztornó, gondolom....jobb is!!!!!ez mindennél fontosabb!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Ja, görbét nem dobok, felesleges.
pét nem jelez még, és még csak most kezd felmenni a hőm, ha egyáltalán felmegy.
eddig 36,3-36,4 között figyelt, egyszer volt 4-5. nap körül 36,7, és onnantól folyamatosan csak 36,3-36,4...már tegnap mondtam is Anyooonak, hogy azt hitem kihülök és mentőt hívhatunk... :wink:
de ma reggel bár nem tom, melyik hő az igaz....
a 36,55 reggel 7kor 6-7 perc mérés után meguntam mérni, túl álmos voltam és visszafeküdtem, vagy a 36,7 11-kor kelés előtt, ébredés után....??????
Vendég
 


Kikka neked melyik nap is jó a 26-val kezdődő héten? Niki, Dimet én és asszem Zsizsik is ráér azon a héten esténként...

Dimet jó volt a sztrapi marhapörivel! :lol:

Kép

Kép
rejo
 
 


Szióka!

Gyönyörü időnk van! :D Niki sztem felétek szebben süt a nap!! :wink: :D örülök neked!

Lafi jól nézhettetek ki Anyookával :lol: :lol: :lol: :lol:
Mikor szoktad mérni a hőd? ami közelebb van hozzá azt a hőt vedd igazinak. Nekem óránként 0.1 fokot ugrik kb..
Remélem pár nap és szép bifázisos görbuszt mutogathatsz!!!
Én nem érzek pé-t

Csakegynek írtam sms-t de még nem válaszolt..remélem csak nincs ideje..lehet szülőszobán van? :shock:

Sztem Kikka a következő zebrás!

Mi is sokat voltunk ma szabadban,bográcsoltunk kertészkedtünk és takarítottam :) most pihi van :)
Vendég
 


Helló mindenkinek,

látom, ma tevékeny volt a társaság !! Mi is kertészkedtünk, ültettünk, Dimet bébi meglátogatott (igen, nagyon fini lett a káposzta !! Nyami ! ), szépen gömbölyödik már a pocija, együtt örvendeztünk Nikinek !!!!! Szép nap volt !! :lol: :lol:
Én ma 30. cn, de a tegnap beharangozottal ellentétben nem jött meg..... :cry: úgyhogy megszakad a gyönyörű egymást követő 30 napos ciklus láncolatom... gondolom, még pár nap, aztán csak megjön.... már annyira szeretném elkezdeni a merckformint....

Lafi, remekül nézhettetek ki anyooval, amint sántikáltok az utcán... :lol:

Kincs, nem is tudtam, hogy ti is kertes házban laktok... sok szép virágod van ? Szeretsz kertészkedni te is ?

Szegény Csakegy, annyit gondolok rá, mi a csuda lehet vele ?? Ha esetleg megtudtok valamit, feltétlenül írjatok !!
zsizsik
 
 


Ne izguljatok. Csakegy nincs szülőszobán.

Már visszakerült a szobájába.:-)))

Szóval ma 11:47-kor megszületett Csakegy Lilla Angelika. Hajnali negyed ötkor kaptam az SMSt, hogy elindult a magzatvíz, bementem a kórházba és minden olyan simán ment, hogy a doki, meg az összes szülésznő csak lesett.
A kiscsaj 2640 g, 47 cm, és mindketten jól vannak. Én egy kicsit elfáradtam, de most megyek be hozzájuk megint.:-)

Üdv:
csakegy férje
Vendég
 


Hűűű aztamindenit CSAKEGY NAGY GRATULA!!!!!!!!!
NAGYON ÜGYES VOLTÁL!!! MENNYI JÓ HÍR MA!!!


Apuka köszönjük a tájékoztatást!!!
Kérlek add át pusziainkat és öleléseinket az anyukának!!!

Zsizsik van kertünk :D csak virágom nem sok mert sok időt kellene a kertben töltenem hogy szépek legyenek..
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?