Új privát üzeneted érkezett!

Hellósztok :)

Hajni csodaszép kisfiatok lesz :P :P :P :P helyes nagyon a pofija :)

Ezek a számlák :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
csajszik,tisztázzunk már valamit :idea:
Ez a %-k fizetés,a választott orvos,kórház,nem csak azokra vonatkozik akik április 1. után esnek teherbe és,vagy keresik fel a nem területükhöz tartozó intézményt?
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Pbj,biztosan rendben van minden a babákkal,hiszen 28.hétreszerintem a nagyon szép a súlyuk :)
Az én egyik isnmerősöm ikrei 32.hétre születtek és a kisfiú 1700gr volt a kislány 1500gr.
Egészségesek,és már az első pár hónapban szépen behozták a súly lemaradást :roll:
Az,szerintem meg nem baj,ha szorosabban kontrolálják Őket,legalább Te is megnyugszol :)
Én,legalábbis így gondolnám magamról!

Pompi,igazad van telejesen
:!: ezért vagyok én is mérges azokra akik negatív dolgokat mondanak,és szinte nem is ismernek!
Mert,ha a dokim mondja,akkor elfogadom,ha az anyukám,vagy közeli hozzátartozóm akkor azt mondom,hogy Ők már megélték ezeket a helyzeteketés tudnak véleményt mondani :!:
De,egy olyan aki nem is szült,vagy roszz emlékei vannak a terhességről,vagy életében csak egyes terhességet látott,akkor az inkább maradjon csöndben,ha kedves dolgokat nem tud mondani!

Kata,hogy vagytok?
Bálintról nincsenek új képek?

Lányok Potykamanóval mi van?

Diabos doktornővel márcsak a terhesség után kell taliznom,akkor lesz megint egy terhelés :? a 6.hét környékén.
Mindent rendben talált,bővítette a kisétkezéseket,mert mondtam,hogy mindíg éhes vagyok 8) 8) 8) 8) 8) 8)

KépKép
napszemcsi
 
 


Hajni :)
Nagyon aranyos a kisfiatok :) (Nézem, hogy mire írja napszemcsi, hogy csodaszép, hát valahogy átugrottam a hozzászólásodat, pedig nem volt rövid :oops: ). Annyira édes, ahogy tartja a kis kezecskéjét :)

Kiscsillag :)
Remélem már felhívtad a dokidat. Ezért vannak, tudod :) Ha úgy érzed, hogy bármi nem normális (és a barnázás határozottan nem az), akkor fel kell hívni őket.

Judit :)
Én is ma beszéltem egy rokonommal, aki a kórházban dolgozik. Ő is azt mondta, hogy a bezárás ugyen eléggé biztos (bár amit tudnak megtesznek ellene), de pár hónapig még nagyon valószínű, hogy lehet ott szülni.
Egyébként teljesen ki van akadva mindenki. Mondta, hogy a megszüntetendő kórházakban/szülészeteken összesen 10.000-en szültek tavaly, (kb ennyien szülnek minden évben) ezt mind a többi kórháznak kellene átvenni, ahol szintén mindehol ágyszámot is csökkentettek. Képtelenség az egész. Remélem mire a második bébink jön, már nem lesz ilyen fejetlenség.

Napszemcsi :)
Aki már elkezdte a terhesgondozást valahol és júni 30 elött szül, annak nem kell fizetni. De minden kórháznak számlát kell adnia amikor elenged, hogy lásd mennyibe került az ellátásod.
Viszont, ha nem a területi kórházadban szülsz, akkor a kórházi felvételkor 4000, majd naponta 300 + 800 Forintot fizetsz ellátási díjként. A babáért nem kell fizetni.

wish
 
 


Sziasztok

Nagyon nagyon szépek a pocak képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Irigykedem nagyon nagyon!!!!!

Zsebi
te a csaszihoz milyen érzéstelenítést kaptál?

Kiscsillag
én Ákosnál az 5.-6.-hótól insulinoztam magam, de nekem ez nem okozott semmilyen vérzést, remélem hogy nálad sem.
Szerintem is feküdj sokat sokat sokat!!!!
És hívd fel a dokid!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 

 
 

Kiscsillag

én is barnáztam, nekem akkor azt mondta a doki, hgoy lehet, hgoy az utro nem szívódik fel rendesen, s azért van.
Írd majd meg, mit mondott a doki!

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Hajni :D
Én sem láttam a 4D-s képet, de most megnéztem, és csodálastos Kicsi Olivéred van! Mit vettetek észre? kire hasonlít?

Én is néha megpróbálom elképzelni, milyen lesz a kisfiúnk, kitől-mit örököl. Néha olyan vicces, mert ha mindenkitől a jobbat, az tutti, de ha pont a kevésbé előnyös dolgokat :?: Mindegy, imádni fogjuk :D csak furja az oldalamat a kíváncsiság :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Pompomlány!
Hát ami azt illeti azon kívül hogy a 30. héttől már 2000 volt a méhszájam vagyis rövidült a méhnyak semmi jele nem volt hogy koraszülés lesz. Igazából ez se olyan jel hisz ettől még akár végig is kihordhattam volna őket. Egyszerűen Balázsnak elöregedett a lepénye és kidurrant a burok és nem volt vissza út. Ez van.
De Orsi esetében is egyik nap tökéletes laboreredmény és három nap múlva teljesen nyílt a méhszáj fertőzés miatt. Szóval azt mondom mindig hogy egy terhes időzített bomba. De nem szabad ezen agyalni. Én sokat foglalkoztam a koraszüléssel rettegtem tőle talán ez is baj volt.

Wish!
Ez nem semmi. :I

Emma!
Nem nem kellett kifizetni. Már csak az kellett volna. Csak már rengeteg kórházban adnak számlát ha eljössz, hogy mennyit fizet utánada tb. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok

Wish
én úgy tudtam hogy a terhes ellátás ingyenes és csak a szülésért kell fizetni, de akkor a te tudomásod szerint a terheseknek + fizetni kell a napi díjat is? és mi az a 800Ft?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Hajni

nagyon szép a kisfiad, most látom, hgoy tettél fel UH képet.
Én holnap megyek UH-ra (nem 4D), s kiderül, nekem is Olivérem lesz-e :D vagyis remélem, hogy mutatja majd magát.

Lányok

nekem is sűrűn fáj a fejem, s olyan furcsán. korábban nem fájt így soha, most úgy máshogy fáj. de nem szoktam bevenni gyógyszert, meditálok, s ha szerencsém van, el is múlik.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Pbj! Tudod, ezek a mérések azért nem olyan pontosak!!! Nekem Bálintot a 34. héten kb. 3200 g-ra mérte a dokim, majd 3 hét múlva 3500 g körülire. Mondtam is neki, h nem valami sokat nőtt most a gyerek... Mondta, h lehet h kicsit kissebbre mérte a pocakját v a fejét, és akkor kissebb a súlybecslés... És a fiam a 38+3-ra 4450 g-mal látta meg a napvilágot. Nyilván nem 1 hét alatt nőtt 1 kg-t. És Orsinak is különbözőnek mérték a gyerkőcöket, oka, h nem minden gyerek feje kerek, lehet hosszúkés is, és akkor más a becslés! Szóval el ne kettyenj! Semmi baj nincs!

Hajni! Vannak új képek, majd holnap rakok fel! Mindennap ad okot nekem a fényképezésre! :lol: Most épp túltermelési válságban vagyunk: Tej van, gyerek meg nem eszik... :cry:
Tapasztalat, h ti ne legyetek olyan buták, mint én: valószínűleg azért nem volt tejem, mert sok szoptats teát ittam, és kipisiltem a folyadék nagy részét. Úgyhogy csak az előírtat igyátok majd!

dkata
 
 


Hajni!
Nagyon kisfius vonásai vannak Olivérnek, nagyon kis aranyos!
Lányok, ezek a számlák nem semmik! Ellenben nem kell azért hasra esni, mert az ember életében sajnos nem szül tul sok gyereket, és jó esetben nem tölt minden héten hosszu órákat orvosnál sem, na ehhez képest k..va sok SZTK-t kell befizetni, főleg annak aki nem "alkalmazott" hanem maga után fizet :evil:
Pompika!
Ne máá.... azért meg tudom különböztetni a szineket, és ezirányu kulturám alapján rögtön felfedeztem hogy az ott valami müszaki kütyü :lol: :lol:
Kiscsillag!
Értekezz a Mágussal, vagy a dokiddal mindenképp! Nekem is volt, és kiderült hogy 2 vérömleny volt a méhem fölött, sokat kellett pihenni és felszivódott ugy a 12. hét körülre. Nagyjából 3 hétig ment a barna hol több, hol kevesebb, de nagyon ideges voltam miatta én is. De lehet hogy még tovább is tartott, az biztos, hogy a 6 hetes UH napján kezdődött.
Már inzulin kell? Ez nem jó, de ki fogod birni.
Napszemcsi!
Hát nem tudom élőben milyen a pocakod, de a fényképen nekem olyan szép nagynak tünik. A lényeg, hogy egyenletesen növekednek, a többivel ne törődj!

Bejelentkeztem a Praxisba, április 5-re van időpontom.
Ja és a mai nap az utolsó 3 számjegyes! :wink: :D

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Lányok, aki még persze fent van!
Holnap megyek cukor terhelésre, oda éhgyomorra kell menni?? Nem kérdeztem a védőnőt és most jutott eszembe :oops: :?:

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Pézsé!
Persze, sőt ha lehet már ne egyél semmit, de éjféltől mindenképp semmit!
Kiváltottad hozzá a glükózt, mert anélkül nem csinálják meg!

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Pézsé!
Nekem étgyomorra kellett menni. Vettek vért úgy étgyomorra és utána adtak cukros cuccot (amibe vihetsz citromot és akkor olyan mitn a limonádé9 és rá két órára vettek megint vért és utána lehetett enni.

Pbj!
Nekem ekkor akülönbséget nem mértek a gyerekek között, de a 31 héten azt mondták hogy Balázs 2150 g ami lehetetlen volt hisz a 34.-en születtek meg és akkor volt 2060 g. A doki nekem szerdán meg is mondta két kiló körül vannak (kézzel vizsgált és úőgy) és pénteken megszülettek Eszti 2090 g Balázs 2060 g. Szóval a gépekről ennyit.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Melcsi: Milyen glükózt? Nem értem, nekem csak azt mondták, hogy menjek a kórházba.

Köszi Zsebi!

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Sziasztok

Pézsé
glükóz: van ahol adnak, és nem neked kell megvenni
éjféltől ne egyél és ne igyál semmit, a vérvétel után megiszod azt a "finomat" és utána 2 óra múlva újra vérvétel és utána ehetel és ihatol amennyit csak akarsz - fél citromot vigyél, jobb helyeken megengedik hogy belenyomd, roszabb helyeken sajna nem.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika: Köszi.

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Kiscsillag: Jól vagy?

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Erika :)
Nem tudom pontosan, hogy mi a 800 Ft, de a szülésfelkészítőn mondták, hogy nem területi lakosoknak ennyit kell fizetni. Azt hiszem a 4000 a felvételi díj, a 300 az ápolási díj, a 800 meg a bünti, amiért nem a területi kórházba mész. És ilyenkor nem számít hogy kismama vagy.
Aki területi kórházban szül, annak úgy tudom semmit nem kell fizetnie.

wish
 
 


Wish!
hol is lehet megnézni hogy ki melyik tartozik?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok :)


Wish,köszi az infókat :) az a napi 1100Ft még kibírható,de én ezt sem értem,hogy mi a fenének kell fizetni,hoszen a területi kórház ellátását nem veszem igénybe :idea: csak a választott kórházét :!:
Egye meg a fene,csak a babák legyenek rendesen ellátva,ha korábban jönnének!


Zsebi,itt tudod megnézni,hogy hova is tartozol területileg :)
http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL

Pézsé,nem irígyellek a terhelés miatt
:shock: de hát túlkell esni ezen is :!: :!: :!: :!:

KépKép
napszemcsi
 
 


Jó reggelt!!!

Köszönöm a válaszokat és az aggódást!!!
Tegnap felhívtam Harcikát, Ő valamennyire megnyugtatott, de közben eszembe jutott, hogy ma úgyis mindenképp hívnom kell a dokinénimet ezért majd akkor megkérdezem Tőle mi lehet ez. Amúgy tegnap utána már nem volt semmi. Ma hajnalban kezdte el megint. :( Aztán megint semmi. Valaki írta, hogy az utro lehet, hogy nemszívódik fel. Ez tényleg lehet, mert valamikor látom, hogy szinte egybe kijön. :oops: :oops:
Nagyon aranyosak vagytok!!! Sikerült az inzulint is beadnom.

Mindenkit pusszilok!!!

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


Kiscsillag

én írtam az utrot. én akkoriban bevettem + 1 szemet esténként szájon keresztül. és utána el is múlt a barnázás.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Köszi szépen Zsuzsi!! :) A dugdososból vettél be szájon át??? :shock: :shock: Vagy kaptál szájon átit külön?? Mindjárt félidős vagy, de jó Neked!!!! Ti tudjátok már a nemét?? Én már annyira, de annyira kíváncsi vagyok rá!!!!!!!!! :lol: :D Már csak a nevek miatt is. :)

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


Kiscsillag

igen, eleinte a kúpból vettem be szájon keresztül, aztán már vettem szájon át szedjhetőt, mert később is voltak problémáim, s nem tudtam a kúpot használni.
Ma megyek 11-re UH-ra, s ha minden igaz, meg tudjuk a baba nemét.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi :) Juuuj!! Akkor drukkolok, hogy mutassa meg magát. :) Nevek megvannak??

Hívtam a dokinőt. Azt mondta semmi baj. :) Annyira megkönnyebbültem!! Köszi mégegyszer Mindenkinek!!!

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


Lányok, olyan kedvesek vagytok! Köszönjük a dícséreteket! :-) Én már most szerelmes vagyok a fiamba! :oops: :lol: B Egyébként meg tiszta apja. Kíváncsi vagyok, hogy igaziból hasonlítani fog-e ezekre a képekre!

Kata,
hol vannak már azok a képek a nagyfiúról? Nagyon nehéz volt egyébként megszülni? Még nem is írtad le a szülésed!

Zsuzsi,
Olivér lesz-e? :lol:

Orsi,
merre vagy?

Kiscsillag,
örülök, hogy minden ok! :D

Melcsi,
gratula a 99-hez! :D Nektek mi lesz a neve?

Erika,
hogy vagy? Van már vmilyen tüneted? Nem is írsz magadról! Mikor mész uh-ra?

Emma,
nektek megvan már a nevetek?

Ma este apával elmegyünk a kórházba szülésfelkészítőre. Kíváncsi vagyok, milyen lesz! Tényleg, vki tudja, hogy lehet lekicsinyíteni képet avatarnak? Tegnap még apa se tudta megcsinálni, pedig egy csomót szenvedett vele!
Wish, te hogy tudtad berakni a babód az aláírásodba?
20140901102739
 
 


Hajni
Zalánbabánk van :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Kiscsillag :)
Remélem pihizel és nem dolgozol. Örülök, hgy a dokinéni szerint minden ok.
Az utrót beveheted nyugodtam szájon át. Ha veszel szájon át szedhető utrót, meglátod, hogy tökugyanaz a kettő. Németországban eleve csak egyféét ráulnak és arra rá van írva, hogy szájon át, vagy hüvelyen keresztül. Szóval tökmindegy.

Hajni :)
A lilypie.com -on fel lehet tölteni a képet és akkor hozzáteszi a automatikusan a vonalzóhoz.
Egyébként meg kisképként elé kell másolni az aláírásban. Ha nem tuddjátok lekicsinyíteni küld át priviben és megcsinálom neked.

wish
 
 


Hú, Wish, még 6 nap, és lehet szülni!!! :lol:

Tiszta süket vagyok, bocs, Napszemcsi, te kérted a képeket... :oops:

Orsi hová lett?

Melcsi gratula a 99-hez!!!

Katyerináról nem tudtok valamit?

Mi ma 1 órát sétáltunk, most ki vagyok purcanva, megyek pihenni...

Hajni, a szüléstörténettel adós vagyok, de nem felejtem el... csak idő kell, h leírjam.

dkata
 
 


Lányok

végig hanyatt feküdt a baba, úgyhogy sajnos nem tudjuk a nemét továbbra sem :(
viszont az AFP, MOM tökéletes :D

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi! Gratula az értékekhez! Akkor a titok titok marad még... nem olyan nagy baj! :lol:

dkata
 
 


Wish :P
Visszatehetlek a táblába?
Elárulod, hogy fogják hívni a kisfiatokat, vagy még mindig nem biztos a név? Jól számolom, hogy április 10-re vagy kiírva?

Anikó :P
Nálad is nevet szeretnék tudni. Lehet?

Sziasztok!
Fanni
fanni73
 
 


Lányok!
Szeretnék szólni nektek hogy a Hír tv-n ma este fél 8-kor a lombik támogatásról lesz szó. Remélem jó hRekkel jönnek elő.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi,itt van egy link,ami a ma déli hírekben volt az m1-en,és néhány link,a lombikról :wink:
http://www.hirtv.hu/?tPath=/belfold/&article_hid=144275
http://www.hirado.hu/cikk.php?id=191229

Ma adták át a lányok azokat az aláírásokat,amiket gyűjtöttek több intézetben,elektronikus úton stb...
Kíváncsi leszek,hogymi is lesz a továbbiakban :idea:

Zsuzsi,gartulálok az AFP-eredényedhez :D

Lányok én elköszönök a hosszú hétvégére,vigyázzatok magatkora,és babaszkra:)
Pihenjetek sokat :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Üdv, 8)

KépKép
napszemcsi
 
 


Fanni :)
Persze, visszatehetsz. Április 10-re vagyok kiírva és Balázs lesz a kisfiunk neve.

wish
 
 


Zsuzsi: Gratulálok a jó eredményhez!

A cukorterhelés tényleg egy kicsit rossz, de azt hiszem kibírható!
Az eredményem jó lett. A reggeli 4,1 volt és miután megittam azt a borzalmat, 30, 60, 90 és 120 percenként vették a vért. Az utolsó 7,2 lett és mondta a doki, hogy vigyázzak azért az édességgel. Igaz, hogy negatív a lelet, de nehezen szívódik fel. A vérképem is jó!

Kiscsillag: Örülök, hogy megnyugodtál. Pihenj. Nekem volt ilyen a 8. és a 12. héten is. Gyógyszere a fekvés és a dophaston. Nekem ezt kellett szednem szájon át, mert az utrogestontól kiömlöttem.

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


sziasztok,
nem vesztünk el csak nyaralunk :D
"kicsit" elfáradok estér :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Pézsé :D
a 60 90 mennyi lett?
jobb, ha így nézik, mert sokkal pontosabb. Nagyon sok ember van, akinek a 60-90 rossz, míg a 2 órás már határérték alattit mutat.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Icsilya:
Éhgyomor:4,1
30 perces:6,5
60 perces 7,0
90 perces: 7,8
120 perces: 7,2

Szerinted??

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Sziasztok

Orsi
nem tudsz véletlenül egy kis kaput a Klinikához?????????????
hogy max csak a szülésért kéne fizetni és a beugrót (4000Ft-ot és a napi díjat + 800-at ne kéne kifizetni?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Fanni! :D
Örülök,hogy te lettél az uj tábla "felelös"!
Nálunk még mindig két név van a listán és nem tudunk dülöre jutni :oops: !De megbeszéltük,hogy egy-két héten belül eldöntjük!!!Nekem a szülés idöpontját szerdán fogják eldönteni mert ha magas lesz a cukrom akkor ápr.25-én megcsászároznak mert sajnos a pajzsmirigy alulmüködésemmel nem fér össze!De szerdán megirom neked feltétlenül mit javits a táblában nálam!

Wish! :D
Kép Gratulálok a 36-hoz!Nekem is ez a következö "titkos" vágyam!!!!

Kiscsillag! :D
Pihenj sokat és szerintem is szájon szedd a progit ilyenkor nem érdemes ott lennt matatni!!!!

Hajni! :D
Nagyon szépséges a kicsi Olivér!
És oriás a pocakod!!!

Napszemcsi! :D
Gyönyörü pocak és szerintem pont idönek és ikreknek megfelel!!!

Lányok Latimiröl tudunk valamit?Hányadikok a sorszámba???

Kata! :D
Várjuk a friss fotokat!!!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Pézsé! Küldtem Neked privit.

Lányok, Ti hogy "szoktatok le" az utroról? Én most napi 3x2-t használok, Krizsa doki azt mondta, hogy a 12. héten napi 3x1 kell és utána nem.
Na de egyik napról a másikra kell abbahagyni? És a 12. héten kell csökkenteni vagy meg kell várni, amíg betöltöm a 12. hetet és utána csökkenteni?
Légy szí segítsetek!

Köszi!

Jud

Kép
jud71
 
 


Erika :D
csak a sürgősségi eset.... de arról sem tudom, hogy miként működik.
meg kicsit átlátszó, hogy sürgősségivel bevisznek, majd behívatod az orvosod.... szóval szerintem saját dokival nem megkerülhető az egész.

Pézsé :D
igen az lehet a nem túl jó, hogy sokáig volt viszonylag magasabb - 90 percesnél is még felfelé ment -.
de! azért még határértéken belül vagy bőven, így szerintem minimális odafigyelés kell csak, natív cukorra érdemes odafigyelni.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Icsilya, Jud: Köszönöm!

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Jud: Én duphaston szedtem, de én is 3*2,majd a 12. hét után jóval, mivel akkor egyszer barnázatam: 3 nap 3*1; 3 nap 2*1 és azt hiszem így hagytam el.
Remélem segítettem!

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Hajni!
Ugy néz ki kisfiu lesz (azért az a biztos, ha megszületik), és akkor Lukács Dés lesz a neve. Ebből a Lukács 1 nagyon- nagyon jó EMBER neve, aki nélkül mi nem is tudom hol lennénk most. A Dés pedig a férjem nevének magyar változata (az eredetit Máté már megkapta, Dezső)
Ha mégis lány lesz, akkor a Timea és a Lilla jöhet számitásba, második névként Emma, ami a nagymamám neve (Emese lestoppolta a Melindát)
Emma!
Zalán nagyon szép neve lesz a kisfiatoknak!
Zsuzsi!
Hát majd kiderül később, legkésőbb a szüléskor, a fő, hogy egészséges!
Pézsé!
Nekem is kb hasonló volt Emesével, és mondhatom, hogy kis odafigyeléssel kényelmesen megoldhatók a hátralevő hónapok. Kell menned ujból valamikor? Ha betartod amit javasoltak, meglátod, a következő eredményed már tökéletes lesz!
Kiscsillag!
Örülök hogy nincs nagyobb baj ezzel a barnával, azért pihizzél!
Orsi!
Pont tegnap fürdés közben gondoltam Rád, hogy nem láttalak pár napja!
Meg ma is gondoltam Rád, mert gyalog kellett hazajönnünk a játszótérről, és a pici Pörikémet 3x is fel kellett vennem, mert olyan fáradt volt. Emiatt a délutánt henyéléssel töltöttem és nem mentünk ki még1x.
Nem voltál dokinál a héten? Méhszáj?
Jud!
Én a 3x2 után 3 naponként 1 szemet csökkentettem a 12. héttől.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Lányok, megnéztem hova tartozom. a 8.kerületi SOTE. De az én orvosom a Szent Imrében van. Most akkor mi lesz? Fizetnem kell?

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok

Orsi
sürgösségi: szerintem ezt sem vennék be, mert ügye 8-9 hónapig járok a klinikás dokimhoz és a klinikára vizsgálatokra, érdekes lenne ha szüléskor épp arra bodladoznék
úgy látszik marad az anyagi csőd, vagy a helyi Egomi kórház, de sajna szerintem ez fényévekre van a klinikától, és tudtommal itt még EDA sincs (legalábbis a szülésznő ismerősöm ezt mondta).

Melcsi
hogy vagy?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szisztok,
Tudn'tok abban segíteni, hogy az egyik barátnőmnek elég nagy lett az AFP értéke és szeretne elmenni UH ra a biztonság képenne. Ti iott szoktatok beszélgetni egy Szonográfus csajsziról akit nagyon dícsértek, meg tudnátook mondani a nevét meg a telefonszámát?

Köszi
pbj12
 
 


Melcsi: Nem kell mennem többet. Legalábbis nem volt róla szó eddig. Igaz az én dokim majd 20-án fogja látni az eredményt! Igazából nem is eszem édességet, legalábbis sokkal-sokkal kevesebbet mint régebben. Egyszerűen nem kívánom (hála az égnek!). Mikor ezt mondtam a dokinak, akihez helyileg mennem kellett (ő nem a fogadott), azt mondta kicsit cinikusan "persze, van aki bevallja és van a ki tagadja". Hát szép! A gyermekem fontosabb, mint holmi titkolózás, nem vagyok már gyerek.

Mindenkinek kívánok kellemes hosszú hétvégét. A gyerekeseknek pedig kellemes elfáradást! :lol: :lol:
Szép napot!

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: