Új privát üzeneted érkezett!

Farthy!


Potter jól írta, h a tesztet, h kell használni. Tehát amikor az van a tesztre írva, h 3 napos terhességet kimutat,az azt jelenti, h a beágyazódás után a 3. nap. Tehát a beágyazódás kb 1 hét+ 3 nap.



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Sajnos nem szólgálhatok én sem jó hirel.Nagyon úgy érzem,hogy meg fog jönni.A tisztasági betétem is ezt mutatja. :(
Pedig a höm 37,4 volt. :roll:
Sajnos azóta eltört(tegnap) és azótta nem is tudtam megmérni.De úgy vagyok vele,hogy ha most nem jött össze akkor még ott van az 5 kisembrionk ami arra vár,hogy megszülesenek. :D
Remélem úgy is lesz.
Holnap visszaolvaslak benneteket és írok mindenkinek. :)
Addig is puszi mindenkinek.
meliz

Kép
Kép
meliz
 
 


[quote="hogyor timea"]L írta:hogyor timeausy!


Szeretnék Neked segíteni :lol: :lol: :lol: Keressél meg a privin jó?



Üdv: Timi


Szia Timi!
Köszönöm, hogy segitesz nekem :roll: :wink: :D

lusy
 
 

 
 

Timi!

Köszönöm tőled is a válaszat! Hát, én naívan azt hittem, hogy aktus után három nappal már boldogan csinálhatom majd a tesztet, hogy hamar kiderüljön, lesz-e trónörökös. De akkor várni kell. Mondjuk még nem tartunk ott, de ez a 10 nap körülbelül, elég hosszú időnek tűnik, hogy tesztet csináljon az ember:-)
Ide is beírom, mert tegnap a Babaproject előtt állók ide-be írtam csak, hogy sikerült találnunk egy olyan jó kis házat, az ára is megfelelő lenne, minden. Ma a kedvesem kikéri a földhivatalból a tulajdoni lapot, és megnézzük, hogy jogilag rendben van-e. Eléggé megtetszett, így ha megfelelő, jöhetne a vásár. Én annyira szeretném, mert akkor idén már két olyan dolog lenne, amiről le lenne a gond, és ami már évek óta váratott magára. Nekem ez most olyan fontos lenne, mert minden szempontból megfelelne ez a ház. Szorítsatok, hogy minden rendben legyek az ing.nyilvántartásban! (nekem most ez a fontos:-))

Kép
Vendég
 


Meliz!


Neked is szeretnék segíteni :lol: :lol: :lol: Olvassad majd el amiket írtam jó :lol: :lol: Ez a hőmérőzés egyetlen egy dologra jó. Pontosan tudtam mikor jön meg :( :( Ahogy reggel megmértem, és láttam, h 36,5 akkor már tudtam, h aznap megjön :cry: :cry: Én ezt a hőmérőzést pontosan 2 évig csináltam. Csak az ember belehülyűl. Irtó szar érzés az, h reménykedtem én is, h 37, felé ment a hő és hetekig tartotta, és a végén :cry: meg lement. Megértelek :( :( :(



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Szép hete mindenkinek.
Nekem sajna ma reggel megjött.Nem is értem,hogyan amikor olyan nagy dózisu Utrod szedek(dugdosok). :roll:
De hát azt kell elfogadni ami van.Nem igaz?Abban reménykedem,hogy ott van még az 5 kisembrionk és abból egy össze jön.Ha nem akkor megbeszéltük párommal,hogy eladjuk az én kisautomat.Abból majd futja másik probálkozásra.

Timi,
írtam neked privit.

Fharty,
remélem össze hozátok a ház vásárlást.Én is multkor találtam egy nagyon jó házikot.De mi még gondolkozunk rajta mert még szinte teljesen új amiben lekunk.Kettö éves.Csak már kinöttük. :lol:

Beuka,
láttam új képet tetél fel.Olyan araony a Boti baba.

Kép
Kép
meliz
 
 


Meliz!

Hát, meg is értem, hogy vacilál az ember, és folyton mérlegel. Nekünk nagyon tetszik ez a ház, de még így is nagyon megfontolt az ember. Mennyire nőttétek ki a sajátotokat? Csak mert ha szinte teljesen új, akkor nem biztos, hogy megéri most lecserélni. A gyerekek meg elférnek egy ideig egy szobában is. :-)
Amit mi néztünk 15 éves, tégla, négy szoba, nagy terasz... olyan ideális lenne.

Kép
Vendég
 


Farthy,

Hát elégé kinöttük már.Amikor épitetük nem gondoltuk,hogy ennyi motyonk van.Most 2 éves az ingatlan.Teljesen amerikai stilusú az egész.Hatalmas helységek csak kevés a szoba.A mi épitményünk nagyon jol tartja az árát.Sőt!Most jóval többet ér mint mikor épitetük.Már felméretük.
De majd még meglátjuk mi lesz.Elégé vacilálunk.Igaz még nem vagyunk elkésve semmiröl mert nem jön még a kistesó nálunk.
Nektek remélem jól alakul az alkudozás. :wink:

Keditke,
Bejelöltelek az iwiw-en. :)

Kép
Kép
meliz
 
 


Meliz, akkor az is lehet, hogy a nagyobb helyiségekből tudtok még egy-két szobát kialakítani.
Igazából nárunk nem az ára a problémás, bár mindenképpen szeretnénk egy kicsit lecsípni, ha oda kerülünk. Van egy gyanúm, hogy esetleg a házon zálogjog van, de ez kiderül a tulajdoni lapról. remélem azonban, hogy minden összejön... nagyon jó lenne. Nem tudom nem beleélni magamat.
Na, persze, fontos az is, hogy ha van zálogjog, akkor milyen értékben, stb. Hát, nekünk idén mindenképpen kellene egy ház.

Kép
Vendég
 


SZIASZTOK!!

Beuka!!
nagyon klasz a fotod
:wink: !!

Fharty,
remélem össze hozátok a ház vásárlást!

Meliz!!

Sajnálom ,hogy megjött :( !!
Majd megnézem ,és visszajelöllek az iwiw-en :wink: :wink: !!

Anita!
Jobban vagy?

Most hogy beteg voltam 1 hétig nem tudtam mérni a höt,igy félre is tettem a höméröt ,semmi értelmét nem láttom ,hogy mérjem tovább!!

Most mennem kell !!

Sziasztok!!
Vendég
 


Sziasztok!

Meliz!
:(
Pedig csak miattad kukkantottam fel, hátha jó hírekre jövök.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Helló Lányok!

Régen nem voltam! Kicsit zűrös napjaink voltak mostanában. Két hete ugye megjelent az első fogacska, most szerdán-csütörtökön hőemelkedés és nyűgösködés közepette megjelent a második is.

Azt hittem, hogy most egy kis nyugi jön, de tévedtem. :( Szombaton éjjel arra ébredtem, hogy gyermek köhög és fuldoklik. Rohantam, kikaptam a kiságyból és kijött a vacsora szegényből. Ez még 3-szor megtörtént hajnalig, a végén már csak a beleerőszakolt víz jött vissza. A fürdőkádban hegyekben állt a maszatos ruha, hálózsák, takaró. Vasárnap reggel megszoptattam. El is fogadta, de 10 perc szopi után sugárban küldte vissza rám a tejet szegénykém. :( Már láttam lelki szemeim előtt, hogy nem fogjuk megúszi a kórházat és az infúziót. Elmentünk reggel az ügyeletre (itt csak felnőtt ügyelet van, de megnézik a gyerkőcöket is). Dokinéni megvizsgálta. mondta, hogy valószínű vírus, adjunk neki B6 vitamint és, ha tovább hányna, akkor menjünk be a kórházba. Hazajöttünk és délután 4-ig nem volt hányás. Kicsit megnyugodtunk, evett egy kis almát Bendi, iszogatta a vizet, sokat aludt. Aztán gondoltam, hogy uzsira kap egy kis cicit, ha már kb. 8 órája nem volt semmi hányás. Meg is szoptattam. Úgy tűnt, hogy nem jön vissza semmi. Persze fél óra múlva úszott a gyermek a visszahányt tejben. Kezdtem aggódni, hogy valami gond van velem, valami rosszat ettem és ezért nem bírja a tejet a gyomra. Aztán szegénykémnek hasmenése is volt és észrevettük, hogy jön a jobb felső egyeske. Azóta már látszik a harmadik fogacska, szerencsére tegnap délután óta nem hányt. Ma reggel megszoptattam és nem jött vissza a tej, viszont hőemelkedés, nyűgösködés van. :( Csütörtökön utazunk, remélem, hogy addig rendben lesz minden. Szóval megint volt néhány borzalmas éjszakánk.

Bocsi, hogy kicsit hosszú lett.

Anita!

Gyógyulj meg mihamarabb!

Beu!

Érezzétek jól magatokat Páhokon. Már nagyon várom én is. Rénk fér egy kis kikapcsolódás. Szombaton megint megjött (34 napra :(), úgyhogy valószínű nem fogok majd sokat pancsolni.

Betti
betti73
 
 


Farthy,
nem tudunk csinálni válasz falat ha látnád a házikonkat akkor megértenéd.Most egy 80m2-ben vagyunk a központban.Szekszárdon.És én találtam 200m2-est abba szeretnénk átköltözni van kerti tótól kezdve minden és a kert végében+ egy kis külön garzon ami a mamáknak és vendégeknek nagyon jó lenne mikor nálunk aludnának.
Szerintem ha van rajta jelzálog az nem akadáj csak nagyon oda kell figyelni,hogy mikor ti megveszitek akkor az lelegyen véve.Mi is voltunk egyszer ilyen cipöben mással.Igaz akkor nem mi vettük mi csak segitetünk.
De ha náűlatok új ház akkor új élet!!!Ez csupa jót jelent. :D

Csajszik köszi a sok drukot.Sajnálom,hogy igy alakult. :cry: Csak azt nem értem,hogy a dokim is azt mondta,hogy amig az Utrot dugdosom addig nem tud megjönni.Most azon agyalok,hogy lehet,hogy a szervezetem nem tudja feldolgozni a gyogyit?A végeredmény mindig úgyan az,hogy nem sikerült.De majd legközelebb. :twisted:

Kép
Kép
meliz
 
 


Meliz,
sajnálom, basszus :( :( Pedig bíztam benne, hogy sikerülni fog!!!

A 3x2 utro mellett megjött nekem is simán az elsőnél... Milyen progipótlást kaptál?
Ja, a hőt sajna megemeli a progipótlás mindenképp :?

Gondolom most egy ciklus kimarad, és május elejére csatasorba állhatnak a fagyibabák! :)

Betti,
ijesztő éjszaka lehetett :(
Jobbulást Bendikének! Remélem gond nélkül el tudtok utazni!
És gratuláció, a 3. fogacskához!

Beu,
jó pihenést a kis családnak! :) :) :)
angel37
 
 


Angel,
nekem a paríromra 3×3 van írva.Nagyon-nagy dózis tudom de ha a doki igy mondja akkor igy kell csinálnom. :(
Pedig nem is görcsöl a hasam semmit.De nem hiszem,hogy igy van értelme már mint,hogy folytasan a gyogyikat.Most egy olyat hallottam a tv-ben a Czejzel E.(lehet rosszul írtam :oops: )mondta egy riportban,hogy a méhet elö kell késziteni az embriok beágyazodására és valmi olyasmit mondot,hogy fel kell szántani,hogy legyen hová beágyazodia.Én ez allatt azt értetem,hogy egészségügyi küret.Megfogom kérdezni a dokimat,hogy ezzel most miújság ilyenkor.Lehet,hogy hülyeség.De tényleg sok olyan történetet hallottam már,hogy egy ilyen mütét útán terhes mardt valaki.Meglátjuk. :wink: Szerinted?

Kép
Kép
meliz
 
 


Meliz,
értem én, persze, hogy nem kell másképp csinálnod! :) Csak kérdeztem mit kaptál, hogy esetleg az Utro mellé volt-e valami.
Sajna megjöhet 3x3 mellett is, sőt még a plusz progiszuri mellett is, pedig az aztán még nagyobb löket! :?

Nem tudom, mi lehet az a felszántás, de nem is hangzik jól! :shock: Nem hinném, hogy ez u.a. lenne, mint a küret. Szerintem egy méh, főleg egy lombiknál, mindenféle előkészítés nélkül kész kell, hogy legyen a befogadásra... Nem hiszem, hogy ezen múlt :? Hacsak nincs méhen belül vmi probléma, de gondolom nincs! Méhtükrözésed volt már?
angel37
 
 


Sziasztok lányok éppen most értem haza a munkából :wink: :D
Hogy vagytok ebben a jó időben?? :o

lusy
 
 


Sziasztok!!

Most csak bekuk,Meliz még nem jelöltél be ugye? mert nem jött mail!!

Lusy!!
Nagyon szupi idö van :lol: :lol: :lol: !!Csak sokáig süssön a nap!!

Betti,
Ijesztő éjszaka lehetett,garulla a 3 fogacskához :D :D !!

Meliz!!
Mi 57 m2-en lakunk ketten (3 szobás),de én imádom :D :D !!Tudom a kertes ház sokkal szeb(de a költségek is sokkal drágabak)"én örülök hogy ezt fennt tudjuk tartani".



Sziasztok!
Vendég
 


Sziasztok ismét.

Angel,
volt laparom és hysteroskop is ott mindent megnéznek és nem volt semmi gond a méhemmel.Hála az égnek. :)

Keditke,
már bejelöltelek rég.Ott vagyok az üzenetek listban a rendszer üzenetek közöt.Ha megnézed és kinyitod meglátod. :wink: Már várom. :D

Puszancs mindenkinek. :)

Kép
Kép
meliz
 
 


De ha mégsem találod akkor a cimem: halasz68@citromail.hu
Te is betudsz jelölni. :wink:

Kép
Kép
meliz
 
 


[quote="keditke"]S írta:keditkeziasztok!!

Most csak bekuk,Meliz még nem jelöltél be ugye? mert nem jött mail!!

Lusy!!
Nagyon szupi idö van :lol: :lol: :lol: !!Csak sokáig süssön a nap!!

Betti,
Ijesztő éjszaka lehetett,garulla a 3 fogacskához :D :D !!

Meliz!!
Mi 57 m2-en lakunk ketten (3 szobás),de én imádom :D :D !!Tudom a kertes ház sokkal szeb(de a költségek is sokkal drágabak)"én örülök hogy ezt fennt tudjuk tartani".



Sziasztok!



Szia keditke!
Én is abban reménykedem, hogy még holnapra is ilyen jó idő várható, mert én imádok a kutyusomal a szabadban sétálgatni. :roll: :wink: :lol:
Mesélsz egy kicsit magadról?? :D :P

lusy
 
 


Meliz!!

Képzeld már ismerös vagy :oops: :oops: !!
Én azt lestem mikor jön email(kértem ha vki bejelöl akor jön email) :D :D !!

Szia Lusy!!
Már régota probálkozunk a babával,több mint 2 éve :( ,mult héten éppen torokgyulladásom volt "ennek a hónapnak löttek",mert pont pékörül nem voltunk együtt :( !!

Sziasztok!!
Vendég
 


Keditke!


Próbáltatok már Meddőségi Központban? Tapolcán van.



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Na, hát a mi házvásárlásunkból, amit kintéztünk, semmi nem lesz. A tulajdoni lap ugyanis 7 oldalból áll! Zálogjog van zálogjog hátán, egyszerűen kibogozhatatlan, végrehajtás, minden. Egyszerűen nem merjük megvenni. Mindegy, nézelődünk tovább... csak oylan jó lett volna. Nem ismértem, hogyan élhetnek egyesek így. Lassan önmagukat zálogosítják el.
Holnap több időm lesz olvasgatni.
Meliz, amit ti találtatok most, az ideálisnak tűnik. Főleg, ha kis házikó is van még az udvaron. Szerintem csapjatok rá, ha van lehetőségetek erre.
Mindannyiótoknak szép estét kívánok!

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Még most sem jött meg rendesen szerintem egy tisztasági betét böven elég lenne.Pedig tegnap ótta nem is szedem(dugdosom) a gyogyokat. :roll:
Keditke,
megnéztem az iwiw-en.Nálam még mindig csak az van,hogy bejelöltelek de nem igazoltál vissza.Rózsaszin a háttér szine(ismerösnek jelölted van oda írva).Ha zöld a háttér akkor már ismerös. Légyszi-légyszi nézd meg majd ha ráérsz.Köszi. :D
Farthy,
igen szerintem is nagyon jó lenne.De párom még vár én meg nem sürgetem.Mondjuk elég süsün és elég nagy összejövetelek szoktak nálunk lennei.De pár napja találtam mégegy ilyen hasonló házikót és lehet azt is megkukantjuk. Én már nagyon szeretném.A kutyánknak is csak jobb lenne. :D
Sajnálom,hogy ennyire el van zálogositva amit kinéztetek.De ebböl is látszik,hogy nem fejlödik az ország ha nem vissza felé csúszik.Sajnos.
Én meg azt hiszem elmegyek ma az itteni dokimhoz,hogy most miújság.Megyek is hát ha ma már dolgozik mert szabin volt.

Puszi mindenkinek. :D

Kép
Kép
meliz
 
 


Meliz!

Hát bizony egyáltalán nincs jó helyzet az ingatlanpiacon. Azt hittem, hogy ha már meglesz a pénzünk a házra, és esetleg csak egy kis hitelt kell felvenni, akkor megy minden majd, mint a karikacsapás. Kinézzük, megvesszük, költözünk! Most meg rájövök, hogy szó nincs erről. Ok, nálunk be is van határolva, hogy hol szeretnénk élni, és hova nem mennénk, és ez is közrejátszik, hogy nehezen találunk, meg a Balaton miatt is olykor csillagászati összegeket kérnek egy házért... Sajnos ilyen világban élünk. Megállás nélkül hiteleket reklámoznak, mások meg fel is veszik, de automatice zálogjog kerül a házukra... lassan már nem is lehet zálog nélkül találni házat, mert még egy egyszer 40 ezer forintos szar vásárlási hitel is zálogjogot keletkeztet a házon, amit ha megveszünk, a mi terhünk lenne. Kivéve, ha kifizeti az illető akkor, csak erre mi a garancia.
Na, mindegy, csak úgy beleéltem magamat, mert most városban lakunk, és szertnénk kimenni falura.

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Meliz,
de hát akkor még meg sem jött! :?: :shock:
Voltál vérvételen??? Nem ártana! :wink:

Ha a hyteroscopiád OK, akkor nincs semmi gond a méhed belsejével! :wink:

Vkinek egy hét után jön meg Utro abbahgyás után.


Ingatlan, hitel, iwiw témához nem tudok hozzászólni! :)
angel37
 
 


Angel a dokim sielni van délután hivom fel,hogy most mi a sz@rt csináljak.Egyáltalán szedjem szerinted a gyogyikat?Én ezt sem tudom eldönteni.

Kép
Kép
meliz
 
 


Sziasztok lányok hazaértem a munkából :D
Hogy vagytok lányok ?? :D
Ma is dolgoztam, és holnap is megyek még aztán itthon leszek 8)

lusy
 
 


Sehol senki! :?

Hahó: dolgozik még valaki rajtam kívül??? 8)
angel37
 
 


Én igen.De nem vmi sűrűn jövök. :?

Kép
breni
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok, csak hát sok a problémahegy, azon gondolkodom, nem nagyon írok most ide. Mert csak jönne a panaszáradat.
Kép
Vendég
 


Azt látom :?

Gond van? Vagy sok a munka?
angel37
 
 


Angel!Ezt kitől kérdezed? :oops:

Kép
breni
 
 


Szerintem mindkettőnktől:-)
Hát, nálam nem a munka a sok, mivel nem dolgozom, hanem gondok vannak, sajnos mostanában folyamatosan. Mondjuk nem ezzel lenne a gond, hanem a megoldással van. Olyan dolgokról van szó sokszor, amiről nem mi tehetünk, de mi magunk vagyunk benne érintettek...

Kép
Vendég
 


Reni,
tőled, mert mikor írtam Farthy hsz-e még nem jelent meg, de aztán láttam, hogy rá is vonatkozhat! :)

Farthy,
A munkanélküliség, munkakeresés elég sz@r állapot, egy időben volt hozzá "szerencsém" :? Ezenkívül is gond van? Otthon?

Na az utolsó mondatodban sok igazság van.
angel37
 
 


Angel! Köszönöm az érdeklődést.
Igen, egyrészt a munkanélküliség. Igaz, most fejeztem be az egyetemet, de már krákognak is, hogy túlképzett vagyok. De kérdem én: kihez, mihez képest?
Azonban a fontosabb nem is ez, bár ez is kihat mindenre. Ugye házvétel vagy telekvétel előtt vagyunk, jelenleg meg albérletben. Szóval, ezzel kapcsolatban vannak olyan dolgok, amelyek egyszerűen problémákat szülnek, s nekünk kell megoldani, de sokszor nem mirajtunk áll az egész. Oks, tudom, ez az élet, probléma probléma hátán, de igazából meglehetősen sok családi dologra vezethetők vissza ezek a meglehetősen komoly problémák.
Ezek már régóta megvannak, csak az elmúlt napokban úgy felszínre törtek, s azóta megvannak. S ami a rossz: nem mi indukáltuk őket, nem mi tudjuk megoldani őket, mégis mi vagyunk érintettek (illetve mi is).
Bocs, hogy összevissza írok mindent, és hogy ilyen problémával erre a fórumra jövök, de az elmúlt egy hónapban azt vettem észre, hogy itt nagyon kedves emberek vannak, s ez most jól esik.
Meg hát a baba-olyakor az is oylan távolinak tűnik, s bennem is megvan az, hogy majd jót nyújtsunk a gyerekünket, meg tudjuk neki, adni, amit szeretnénk, de hogy gondolhatnánk minderre, ha csomó más problémával kell foglalkoznunk. Tudom, hogy párhuzamosan több szálon fut az ember élete, s nemcsak egy dologgal foglalkozik, de olyan jó lenne végre egy kis lazítás, és nemcsak 1-2 napig nem foglalkozni a bajokkal. Bocsi, ha megint hosszú voltam, de a fejemben annyi minden van.

Kép
Vendég
 


Ajjaj, akkor mondhatni minden területen van egy némi zavar :( Meg úgy látom szinte mindenhol változás előtt állsz... ez majdnem mindig nehéz.

Tanácsot adni nemigen tudok, hisz nem ismerem a körülményeket, de remélem, hogy lesz megoldás mindenre... Azt vettem észre, hogy az élet sokszor olyan egyszerűen elrendezi a dolgokat, akár egyszerre többet is... Hát így legyen.

Talán épp a babával oldódik meg minden... :)

Ahogy nézem a tickeredet, kb akkor fogod abbahagyni a fogibogyót, mikor én is (a lombikos előkészítéshez)! :wink:
angel37
 
 


Á, szóval akkor te vagy az! Emlékeztem, hogy valakinek szinten ugyanolyan tickere van, mint nekem, és arra is emlékeztem, hogy lombikprogramban vesznek részt. :-) Olyan jó azért a várakozás, olyan reménnyel tölti meg az embert.

Hát, igen, beletrafáltál. Változás előtt állunk, sok területen. nem jó egy helyben állni se, de az abszolút változásoktól is félek. Na, persze, tudom, tovább kell lépni, és amit csak tudunk, megoldani. Ha meg tudjuk, amit nagyon remélek.
Azt már én is észrevettem, hogy sokszor úgy megoldódnak a problémák, hogy a kisujjamat se mozdítom, máskor meg annyi erőfeszítést teszek, és megése változik semmi. talán nem kellene annyira erőltetni az egészet, s akkor menne magától az egész.
A gyerekkel hasonlóan vagyok én is, mint te. Egyszerűen az megoldás lenne mindenre, főleg, hogy vágyok is rá nagyon. Egyszerűen 180 fokot fordulna az ember élete. Tudom, jön majd egy kevésbé zűrös időszak is, csak most minden összejött.
Nektek nagyon drukkolok a lombikhoz!! Akkor te is júliusban hagyod abba a gyógyszert?

Kép
Vendég
 


Tickerem nincs, de a többi passzol! :lol:

Pedig a változás sokszor szükséges és jó, persze az ember azt akkor látja, ha túlvan... :?

Igen, szt sokszor érdemes hagyni a dolgokat, hogy kiforrják magukat, főleg, ha úgyse tudod, mi lenne a megoldás! :)

Nálam szerencsére most nincs olyan probléma, amire megoldást kéne keresnem, a baba jöjjön "csak úgy", ne problémamegoldónak! :wink: Vagyis hát épp ez a teherbeesés a probléma! :wink: A csökkentésekkel kapcsolatos lehetséges problémákon persze agyalok eleget, meg idegesít a kórházas körzetesítés is, de mi a francot tudok tenni??? Ha aktuális lesz, majd lesz valahogy!

Igen valamikor júliusban állok le a fogival, májusban megyek a dokihoz, akkor belőjük pontosan! :D
angel37
 
 


Én meg úgy vagyok vele, hogy eddig rengeteg dolgot úgy csináltam az életben, ahogyan azt elvileg kellett, amikor ideje volt, ahogy illett, stb, aztán volt, hogy semmi nem lett belőle.
Hát, most változtatok. Mikor az utolsó államvizsgámra készültem, elhatároztam, ha végzek, akkor megváltozik minden. Nem lesz még egyszer agyalás azon, hogy mit hogy kellene csinálni, hogy lenne a célszerű, és félni mindentől, amit nem tervezünk be jó előre célszerűen. Ami jön, jön, és igenis, merek vállalni és kockéztatni, mert akkor jönnek be csak igazán a dolgok, ha nem görcsöl az ember, mert akkor már gondolkodni se tud. Bele kell vágni, amibe csak tud az ember, s nem szarozni. Persze, olykor ez nem tűnik oylan nehéznek, máskor azért igen. Remélem, hogy most a tavasszal nálunk is rendeződik a héz vagy telekkérdés. utána jöhet a melókérdés, illetve ezzel párhuzamosan. Nyáron meg a fogigátló abbahagyása, aztán utána nekiállni valamikor néhány hónapos pihenés után.
Én is megyek nemsoká a nődokimhoz, nekem is meg kell beszélnem vele sok dolgot a gyerekvállalással kapcsolatban, magasabb PRL szint, Bromocriptin, ilyenek. Elég sok izgalom előtt áll az ember, mit ne mondjak.

Kép
Vendég
 


Jó dokilátogatást! :)

A magas PRL szint azért egy elég kezelhető probléma, nekem csak úgy mellékesen volt magas (dupla!) a többi komolyabb probléma mellé! :( Bár tudom, a más nyomora nem vigasztal senkit! :wink:

És már igazán sok izgalom után vagyok, és még mennyi jön! :?

Kb fél óra és én is lelépek! Nem voltunk ma valami sokan...

Kellemes hosszú hétvégét mindenkinek! :)
angel37
 
 


Sziasztok!

Rég nem voltam, írom a szakdolit és sokat dolgozok a nappalin és az estin is. Írtok a gondjaitokról. Mi épp "hajléktalanok" vagyunk. Épp aznap költöztünk ki a lakásunkból a nagymamámhoz, amikor teszteltem és pozítiv lett. Ez még jó volt, de a generációs konfliktust nem tudtam levezetni és állandóan ideges voltam. Szerintem ez is benne van, hogy elvesztettem.

Most az eszem szerint úgy gondolom, hogy amíg nem költözünk be az épülő házunkba, nem is kellene sürgetni, viszont tanárként srácok között dolgozva minden nap kicsit belehalok ebbe a várakozásba.

farthy

Nem voltam hipofízis MR-en, elvileg két hónap múlva kell visszamenni, ha addig a norprolac-nak nem lesz eredménye, de az előző PRL vizsgálatnak még mindig nincs eredménye, egy hónapja volt. Ilyenkor gondolom, hogy valóban baj van az egészségügyben.

angel37

Nekem négyszerese volt és összejött, ugyan elvesztettem, de épp ezért bízom, hogy hamarosan újra összejöhet, bár azóta még nem sikerült az újabb PRL eredményemhez hozzájutni.


Sziasztok

Tancsi
Kép
tancsi
 
 


Tancsi!

Már nekünk is felajnlotta az édes nagyim, hogy költözzünk hozzá, mert akkor megspóroljuk a lakbért. De hát ketten vagyunk, nem egyedül vagyok, és hát teljesen külön mégis más. Pedig a nagyim olyan jófej, megértő, fiatalos. Csak ez a folytonos költözködés...
Most mi is úgy vagyunk, hogy idén lakásügyileg már tényleg kellene generálni valamit, de gyereket jövőre mindenképpen szeretnék.
Lassan tényleg az van, hogy nem akkor szülsz, amikor akarsz, hanem amikor a körülmények engedik. Ha egy mód van rá, azért ezt szeretném kikerülni. Igaz mondjuk az is, hogy a sajátjában érzi magát az ember a legnagyobb biztonságban.

Kép
Vendég
 


Angel!

Engem az vígasztal, hogy tudják az okát a magas PRL-nek, bár nem tudom, hogy ennek mennyire van gyakorlati jelentősége. Szóval, ha már eleve úgy állnak a dokik hozzá a gyerekvállaláshoz, hogy ismerik a körlményeimet, akkor talán egyszerű lesz. Bár ki tudja, lehet, hogy elsőre minden sikerül! :-) Akkor majd nagyot nézek :-)

Kép
Vendég
 


Hali!

Hát, végig pörgetem az oldalt és alig látok régi "arcokat"
Mi van veletek csajszik? Elutaztatok a hosszúhétvégére?

Angel! Betti! Ági! Tavasz van. Emlékeztek még miben maradtunk?

Volt szó erről az eü küretről.
Anyósom is ezzel nyaggat, mert állítólag évekig nem esett teherbe, aztán egyszer "kikaparták" és rögtön utána megfogant a "férjecském" Dehát nekem volt hiszteróm és semmi rendelleneset nem láttak és a doki minden UH-n megdicséri a nyálkahártyám szerkezetét és vastagságát, úgyhogy asszem én ezt kihagyom. Amúgy se hiszem, hogy ez megoldás lenne bármire.

Na, majd még benézek este. Egyébként velem semmi extra. Várakozó állásponton vagyok. Egy hét múlva teszt. Addig meg dugdosom az Utrot (és vakarózom........Utálom!!!!!)

Mondenkinek kellemes pihenést!

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Sziasztok!
Mit szóltok milyen szép napsütéses időhőz, mi a páromal már lent is voltunk sétálni :D :lol:

lusy
 
 


Sziasztok!

Tudom, már megint ezer év mire jelentkezem. Bocsika.

Editke

Köszi, hogy hiányoltál, nagyon édes vagy. Remélem jól vagy, írj majd nekem mélt, arra tudok válaszolni melóból is. A babanetre nem merek feljönni, jobb a békesség.

Ja, a mél a többieknek is szól.

Vica

Én is elolvastam a történeted. Nagyon megható volt. A kövit remélem már tényleg egyszerre szüljük :). Nagyon édes a kiskópé. Sok boldogságot és jó egészséget hozzá.


Velem semmi helyzet, bár a 34. napon vagyok, de fáj a pocakom, úgyhogy kár izgulni. Kicsit kezdem unni, hogy össze-vissza szórakozik a pocakom. Ráadásul majd belehülyülök úgy fájanak a picicicijeim.

Na jó nem nyüszögök tovább, megyek a mamához. Ott sem voltam már vagy két hete.

Mondtam már hogy úúúútálok ennyit dolgozni? :).

Puszi mindenkinek

Hajni
vkhajni
 
 


Sziasztok!!

Most csak gyors bekuk :D :D !!

Sziaaaa Hajny!! :D :D
De jo ,hogy benéztél :D :D !Drukkolok ++++!!

Kamilla!!

Megy a drukk +++ neked is!!

Tényleg hol vannak a többiek??Mindenki kinnt volt ma ,olyan szép idö volt hmm!!ITT a TAVASZ!! :lol: :lol: :lol:

Csajok!!
Képzeljétek még se fog késni ,söt már pötyözöm ,ezt a mensit nagyon várom ,de a következöt már nem :wink:
Holnap is megyek dolgozni :( ,nincs kedvem!A fönökasszonynak meghallt az apukája(kedden lesz a temetése) és olyan rosz látni ,hogy szomoru :( :( !De csak holnap és szombaton jön be dolgozni ,hétfön már szabin lesz!!

Mindenkinek sok-sok pihenést és gólyát kivánok :D :D !!

Szisztok!!
Vendég
 


Halihóó!

Csak a végét olvastam (bocsi) meg Melizt néztem meg: úgy sajnálom :( :( :(

Kamilla most jöttün kpár régi arc :) remélem Te is benézel! Nagyon drukkolok Neked!!! Ugye Te nem dolgozom most a "hosszú hétvégén"? Nem voltatok kirándulni?

Hajni de jó, hogy benéztél!!! A cicik mindig szoktak fájni????????????????

Editke meló holnap :( :( szegény.

jó volt Páhokon, minden rendben volt, Boti élvezte a fürcsit, csak vacsira fáradt el nagyon, úgyhogy gyorsan kellett enni.
az időt marhára kifogtuk :)

na lépek! jó éjt!
Bea

Kép
Kép
beuka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?