Na szép jó reggelt mindenkinek!
Hát nekem nem sok jó hír jutott ma!
Voltam ctg-n és már felis húzott egy nagyon "kedves" ápolónő, aki a ctg-t csinálta...annyi baromságot hordott össze, hogy csak na...én kikészültem tőle, de még nagyokat pislogtam és néztem páromra, hogy nyugodjon meg, ne szóljon be neki, mert láttam rajta, hogy ha még egy szót szólt volna leüti...
Ezen kívül a doki megvizsgált, és megnyugtatott, hogy kicsit legyek türelmes még mert nagyon jól érzi magát odabenn, és hétvége elött tuti nem lesz gyerek...
Hát azért ez engem annyira nem dobott fel, hazafelé a kocsiba majdnem elsírtam magam...én már nagyon unom ezt
Lent van már és be van ágyazódva, a kis fejecskéjét és érezte, minden ok vele, de nem akar még kijönni...egy hete pont ugyanígy volt, akkor jónak tekinthető volt ez, de azóta megállt ott...mintha onnan lejebb már nem is jöhetne...csak nem tudom kire haragudjak...magamra és páromra hisz mi is két hetet ráhúztunk mindketten, a lányunk miért tenne másként, vagy a gyerekre haragudjak, hogy ilyen lusta, vagy csak a sorsra? Nem tudom, de én sirni tudnék...
Azon már nem is aggasztom magam, hogy igy kos lesz a gyerek amit én egyáltalán nem akartam...de már nem érdekel semmi...baromi rossz kedvem lett...
Ne haragudjatok, hogy igy kiborultam, csak jobb hírekre számítottam!
A fülbevaló kérdés nálunk eldöntött, nem rakatunk neki, nekem volt és utáltam, nem is hordok 15 éves korom óta, ellenben párom tele van fülbevalóval és piercingel, de mi ugy vagyunk evvel, hogy mikor ő szeretné majd kap
Nekem nem adták ki a szülési szabit...vagyis kiadják ha nagyon lobbizik érte az ember, csak nem igazán érdemes szerintem, mert sok utánajárás. De elintézhető, de én ugy vagyok vele, hogy nagyon jól fog jönni az amikor már meg lesz a babó!
Mert, hogy utána is kivehető, hisz az 168 napig vagy meddig jár!
Ugyhogy mi így döntöttünk, de a munkahelyeden kell ezt intézni, és ott a munkaügyis ugyis megmondja!
Aki be akar előzni annak nyugodtan átadom az elsőbbséget! Ugy látszik amivel pár hete még csak viccelődtem beigazolódni látszik...ez van...na megyek keresek valami finomat ami felvidít...