Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ági!

Természetesen nem akarok beleszólni,de szerintem az a gyógyszer amit a doki felírt csak használhat és semmi esetre sem árthat a babádnak.ha beteg,nem fog megmaradni csak azért mert progipótlást kapsz.Ha viszont csak az volna a gond és amúgy egészséges,akkor így eséllyel születik majd meg.Én már most tudom,hogy fogok kapni és óriási biztonságérzést ad.Én biztosan szedném és örülnék,hogy van rá lehetőségem.Viszont megértem a bizonytalanságodat,rengeteg az ellentmondás a netes cikkekben is,természetesen dönts úgy,ahogy te jónak itéled,mert ki tudja mi a helyes. :roll: De én szedném.Na most erre én is jól elbizonytalanítalak. :roll:

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Halhóóóóóóóóóóó!

Már jó a netünk, csak ebben a szép időben egyszerűen képtelen vagyok leülni a gép elé. Egész nap kint vagyunk, annyira jó!

Lányok! Nem csüggedni! Szép az élet, mégha sokszor akadályokba is ütközünk! De milyen uncsi lenne, ha minden úgy alakulna, ahogyan szeretnénk! Gondoljatok arra, hogy akik itt vagyunk, azoknak már mind van egy vagy több gyereke! Ha nem is sikerül már több, akkor ott vannak ők, akik megszínesítik és szebbé teszik az életünket, a többi pedig már csak hab lenne a tortán!!!! Ha így elszontyolodtok, akkor azok a babák nem is akarnak majd jönni. Kinek kell szomorú anyuka? Szóval csak vidáman, és meglátjátok, minden jó lesz!

Ne sértődjön meg, akinek nem írtam, de most ennyire futotta. Egyébként meg amit az elején írtam, az mindenkire vonatkozik!

Ági! Annyira örülök, hogy legalább neked sikerült már!!!!!!! Ne aggódj, nem lesz semmi gond! És csak szedd tovább amit kaptál, mert én is úgy gondolom, hogy ártani biztosan nem fog! Ha esetleg mégis valami baja van a babának, akkor a 10-12. héttől, amikor már a méhlepény termeli a progit, úgyis befejeződik a terhesség. Egyébként meg nem a kiskatonák, hanem a gének a hibásak a sok vetélésért. Sajnos gyakori a géntörés, letörik a kromoszómából egy kis darab, és akkor már annyi az egésznek!

Ildikó! Ugye nem gondoltad komolyan, hogy itt hagysz minket? Nem kell csak a babákról és a velük kapcsolatos dologkról beszélgetni! Én bármiről hajlandó vagyok dumcsizni veletek! A torna pedig nagyon jó ötlet! Én például kangoo-zom! Tudjátok olyan kis gumatalpas cipővel való ugrálás! Imádom!
Vendég
 


"Ne sértődjön meg, akinek nem írtam, de most ennyire futotta. Egyébként meg amit az elején írtam, az mindenkire vonatkozik! "

Ezt a végére írtam, nem tudom hogyan került a közepére!!!!!
Vendég
 

 
 

Sziasztok! Idáig a kertben voltam. Úgy éreztem, ha nem kertészkedek egy kicsit, akkor teljesen becsavarodok. Gyomláltam, kapáltam meg mindenféle. Agyaltam az élet dolgain. Persze semmire se jutottam.
Ma délelőtt teljesen odavoltam. Legszívesebben egy nagy zsákban mászkáltam volna a munkahelyen. Irtó bénának, csúnyának, kövérnek éreztem magam. Rámtört valami megmagyarázhatatlan szomorúság. Nem tudom, hogy mi ütött belém.
Azt hiszem, az életmódomon nekem is sürgősen változtatnom kell!!!! Beiktatok egy hajfestést és elkezdem a fogyózást. Baba ide, baba oda... egy kicsit koplalgatok és sokat fogok mozogni. EZ ÍGY MÁR NEM MEHET TOVÁBB!!!
ILdikó! NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY VELÜNK MARADSZ!!!!!!!!!!

Ne haragudjatok, de a mai beszélgetésetekhez nem tudok hozzászólni. Fogalmam sincs, hogy mi van ezekkel a fránya hormonokkal. De már én sem vagyok normális. Egyik nap ökörködök, a másik nap meg szatyrot húznék a fejemre és elbújnék a világ elől, "elegemvan" érzéssel.
Vendég
 


Szia Lyna! Örülök, hogy tudtál jönni!!! Olyan keveset tudok rólad! Mesélj egy kicsit magadról!
Hogyan teltek a napjaid? Hol tartasz most?
Szeded a szóját?
Ugye, most már nem tűnsz el?? :wink:
Vendég
 


Hova tűntetek Lányok???
Milyen nap a mai? Várjatok, megkeresem. Mi, az.... mára olyan témát választottam, amihez nem tudtok szólni?? :roll: :lol:
Esetleg meglesitek Ildikót a tornán?? Nem leskelődni! Tessék beállni!! :lol:
Mindjárt jön a férjem, és megint nem találkozok senkivel... :cry: Gyertek már!!
Lyna! Válaszolj!!! Azt reméltem, egy jót beszélgetek valakivel!!
Vendég
 


Mo! ne haragudj, de ma a családé vagyok, de igérem holnap dumcsizunk!

Zora
Kép
zora7
 
 


Mororo! Ne haragudj, de ilyenkor este jön a pancsizás, vacsi, altatás, aztán végre apával kettesben tudunk lenni. De most loptam tőle neked 2 percet!
Mire vagy kíváncsi velem kapcsolatban? A napjaim általában ugyanúgy telnek, nem történt semmi különös. A szóját szedem ha nem felejtem el, ami gyakran előfordul. Ezért nem tudok fogi gátlót se szedni, mert én ezeket mindig elfelejtem. Kérdezz és én válaszolok!
Egyébként arra gondoltam, hogy van itthon egy csomó tök jó színes szatyrunk. Elküldenék neked egy párat, hogy minden nap másikat tudjál felvenni és ne legyél olyan egyhangú! Na mit szólsz?
Vendég
 


Zora!

A csalamádé nagyon tetszik. :lol: Én ilyenkor,ha így érzem magam nagypárna vagy büdös zokni vagyok,attól függően,hogy csak heverek laposan mint egy párna,vagy igénytelennek is érzem magam a lelki toprongyságom mellé,mert akkor az már büdös zokni állapot.Bocsi,de valamiért ezt leírtam most neked.Én se leszek már hülyébb.Ritkán írok ide,és akkor is csak hülyeségeket. :oops: :wink: :lol: Asszem front van.Úgy drukkolok neked.Ugye te is fogsz kapni progipótlást,ha meglesz ismét a + teszt?

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Na, most kezdem a fogyókúrát!!! Nem holnaptól, hanem mától. Próbálgattam a ruháimat, mert holnap ünnepség lesz a suliban. Választottam a fehér blúzok közül. Mindegyikben úgy nézek ki, mint egy nagy tejszínhab.... Sírni tudnék!!! Nem várok holnapig. Most döntöttem el: fogyózok, sportolok, jöhet a diétás kaja és kész.
Lyna! Írtad, hogy december óta próbálkoztok, és egyből babás lettél. Szedtél valamit? Hány hetesen ment el a baba? Most hányadik cn-on tartasz? Vonalzót nincs kedved feltenni? Méred a hődet? Bocsáss meg, ha ilyen sokat kérdezek... főleg, ha már írtad valahol....
Milyen zacskókat tudsz küldeni? Egy nagy fehér kellene holnapra kokárdával... de jó nagyot keress, mert sajnos akármilyen már nem jönne fel még a nagylábujjamra se... :cry:
Vendég
 


Na, most kezdem a fogyókúrát!!! Nem holnaptól, hanem mától. Próbálgattam a ruháimat, mert holnap ünnepség lesz a suliban. Választottam a fehér blúzok közül. Mindegyikben úgy nézek ki, mint egy nagy tejszínhab.... Sírni tudnék!!! Nem várok holnapig. Most döntöttem el: fogyózok, sportolok, jöhet a diétás kaja és kész.
Lyna! Írtad, hogy december óta próbálkoztok, és egyből babás lettél. Szedtél valamit? Hány hetesen ment el a baba? Most hányadik cn-on tartasz? Vonalzót nincs kedved feltenni? Méred a hődet? Bocsáss meg, ha ilyen sokat kérdezek... főleg, ha már írtad valahol....
Milyen zacskókat tudsz küldeni? Egy nagy fehér kellene holnapra kokárdával... de jó nagyot keress, mert sajnos akármilyen már nem jönne fel még a nagylábujjamra se... :cry:
Vendég
 


Ráadásul kétszer is elküldtem... :cry: Jajj, ez nem az én napom.... :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Van egy szobabiciklim. Leporolgatom és felpattanok rá. Hadd örüljön a szerelmetes férjem, ha hazajön, hogy milyen sportos az ő drágalátós felesége... :lol: :lol:
Lyna! A válaszodra kíváncsi vagyok. Ha tudok, akkor jövök még. Most megyek, eltekerek hozzád a zacskókért, mert sürgős.... holnapra kell..... :wink:
Vendég
 


Zora! Szép estét neked! Szeretnék már újra összefutni veled! Készítsd a diétás ötleteidet!
Lányok! Változtathatnánk a szerdai témán?? Engem most a hogyan fogyjak le egy nap alatt 10 kilót érdekelne. :lol: :lol: Várom az ötleteket és a segítséget!!
Ildikó írj kérlek! Ez a téma most így a sportolós napokon nagyon aktuális.... :wink:


Éva! Hmmm.....nagyon kerülgetjük egymást :(
Vendég
 


Jaj Eszter! Olyan kedves vagy és ez nagyon vicces is volt! Igen, én is határozottan esküszöm a büdös zokni életérzésre! Egyébként ezerrel nyomom majd a progit, ebben biztos lehetsz! Nekem holnap veszik le a vért ezzel kapcsolatban, és egy hét múlva eredmény! Majd tájékoztatlak! Érzem, hogy veled is találkoznom kell!

Zora
Kép
zora7
 
 


Mo! Tök jó fej vagy! Mekkorát buliznánk mi együtt lányok!

Zora
Kép
zora7
 
 


Éva! Jól elhallgattál! Na megállj, előlünk nem bújhatsz el!

Zora
Kép
zora7
 
 


Na jó éjt, holnap nem leszek csalamádé!

Zora
Kép
zora7
 
 


Lányok, remélem Éva nem haragszik, hogy elmondom, de délután írt sms-t, hogy beszélt a dokijával, aki azt mondta neki, hogy a 60-as progi szuper!!!!!!!

Nagyon boldog volt!!! Csak nem tudott géphez jönni!!!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!
Olyan kedves vagy!
Köszönöm szépen!
Most sikerült a Lányomat 2 percre elhessegetni innen.
Baromi beteg vagyok és már érzem, hogy mindjárt megjön.
Szerdán megyek a dokihoz. Azt modta, hogy örüljünk.

Egyébként az én depimnek is adott, hogy elmentem ruhát venni és egyszerűen a méretemben egyetlen ruhát sem találtam, ami nem nyugdíjas háziasszonyoknak való! Hát ennyire közel vagyok hozzá??? :shock: :shock:

Nagyon puszilok mindenkit és reggel jövök, ha addig nem fulladok meg a köhögéstől!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!
Hát ma nem írtatok valami sokat. Gondolom mindenki élvezte a jó időt.

Lyna
Örülök, hogy megjavult a géped! Gyerek gyakran!

Eszter
Nem tudom, hogy mit csináljak. Elolvastam mindent amit a Titi belinkelt. Szerinted egy beteg babát nem tud megtartani? Azért most már el kellene döntenem mert össze-vissza sem akarom, hogy hol szedem, hol nem.

Éva
Nagyon eltűntél, csak nem magdba fordultál? Gyere itt majd megjön a jókedved.

Mo
Látom a Te jó kedved is elszállt. Azért ne nagyon fogyózzál már attól is lehetsz majd depis.

Pandácska
Nekem nem volt semmi bajom a progival, el is kezdtem szedni csak mikor itt arról volt szó, hogy esetleg egy beteg babát is megtart akkor elbizonytalanodtam.

Zora
Mi van a pé-del? Fájdogál még?

Kép
[/url]
ági2
 
 


Balimama
Akkor a 60 az most jó és nem sok? Akkor lehet örülni?

Kép
[/url]
ági2
 
 


Ági!

Én nem vagyok doki,sajnos.Ezért annyira nehéz ebben a témában állást foglalni,de én mégis azt mondom,hogy nem.Én mondjuk úgy állok ehez a kérdéshez,túl 2 vetélésen,hogy csak használhat.ha megmarad a baba én megyek a 12. héten integrált tesztre és ki fogok bulizni mindent,amit csak lehet.Genetikai UH,szívultrahang...És 4 D-s re is elmegyek többször,így szerintem ha baj van akkor kiderül.És inkább indítsák meg ők,ha azt mondják mondjuk a 12. héten,hogy beteg,mint menjen el a 7-10 hét között egészségesen progihiánytól.Ha beteg,azt felfogom és könnyebb elengedni is.Az értelmetlen veszteséget nehéz és a találgatásokat.Szedd kérlek,adj esélyt a babának.A te dokid így látta jónak,az enyém is így gondolja,nyilván nekik ez a tapasztalatuk.Szedd kérlek.

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Ági! Szerintem is szedd! Ez nem kérdés. Az én orvosom is azt mondta, beteg baba nem marad meg, csak ha egyébként is megmaradt volna. A másik: Mikor lesz Uh? Akkor már úgyis tudni fogod, mi a helyzet, remélhetőleg szépen fejlődik a babó, és kiderül, hogy a progi is csak segített. Ellenkező esetben abbahagyod (ez nem lesz!) És megjön a mensid. A proginak nincs káros mellékhatása, nem kockáztatsz semmit!

Zora
Kép
zora7
 
 


Íme a mai! Már 3 napja megszűnt a fájdalom, tehát felrepedt a tüsző, csak elég gyatrán termelődik a progi. Nem mentem el 2 nappal előbb a progivizsgálatra, mert csak egy szélsőségesen alacsony érték lett volna, ami nem valós, mert ez a hő rám nem jellemző. Megvárom a következő ciklust egy normál peteéréssel, és akkor nézetem meg. És, ha babás leszek közben, zabálni fogom a progeszteront!!

Zora
Kép
zora7
 
 


Kép girbe-görbe

Zora
Kép
zora7
 
 


Azért a ferti is észrevehetné, amit én már tudok, hogy 3 nappal később volt a pé!
Éva! Annyira örülök! Már csak egy hajszál választ el a céltól!

Zora
Kép
zora7
 
 


Egyébként most beszéltem az orvosommal, és azt mondta, nem érdemes előbb, vagy később levenni a vért 2 nappal, mert akkor semmit sem mond az eredmény.

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok Lányok!
Még mindig nagyon beteg vagyok!
Ma reggel megjött csak még nem volt lelkierőm a fertihez.
Én azt hiszem be is fejeztem a hőmérőzést, mivel ez a hónap bebizonyította számomra, hogy tök felesleges.

Zora!
A 60 feletti progival (ami normálisan, gyógyszer nélkül soha sem jön létre) ugyanolyan volt a hőm, mint az előző havi 15-el.
Majd egyszer-kétszer a ciklus második felében megmérem, hogy tudjam fent van-e. Az alaphőmet már úgyis tudom a 6 havi görbe alapján a peteérésemet pedig pontosan be tudom lőni.
Elhiszem, hogy bosszankodsz a labor miatt. Nem lehet, hogy ezt is egy jó jelnek vedd? Vérvétel nélkül is lehetsz terhes! Akár éppen most!

Ági!
Mikor mész a következő UH-ra? Lehet, hogy már kérdeztem, de olyan kíváncsi vagyok! Tudom, hogy utána már nem fogsz idegeskedni!!
Ha 3 nappal később volt, akkor a görbéd jó!

Éva

Kép
balimama
 
 


Éva! Ez a hőgörbe dolog elgondolkoztató! Hiszen a gyönyörű hőgörbéim ellenére haltak el a babáim progihiány miatt. A hő nem jelezte a gondot! Te, ha ezen túlleszünk, könyvet írunk, oké? És most aztán rajta!

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!

Ma voltam uh-on és nem volt egy érésben levő tüszőm se :( Még több szurit kell kapnomszombaton uh megint. Az is elszomorít hogy ennyi pénzt fizetek ki és mégsem sikerül :(

Visszaolvasok...
Vendég
 


Ági,
Szerintem szedjed a progit.. Én nem tudom hogy megtart-e egy beteg babád(szerintem nem de ez csak egy vélemény) de az se jobb ha egy egészséges elmegyesetleges progi hiány miatt.
Vendég
 


Pandácska!
Ne keseredj el! Te vagy a legerősebb köztünk!
Ez a helyzet még mindig jobb, mint , ha rossz oldalon érik meg a petesejt! Mert az megismétlődhet több hónapban egymás után is!
Ez most maximum "csak" 1-2 héttel tolja el a próbálkozást!

Ági!
Szerintem is szedd azt a progit!! És ne idegeskedj! Csak élvezzétek ezt a gyönyörű napsütést a gyerekekkel!

Zora!
El sem hiszed mennyivel nehezebb most, mint amikor kis "tudatlanként" csak úgy próbálkozunk. Na jó azért nem annyira tudatlanként, de a hőmmel pl nem foglalkoztam. Mindennek, ami bebizonyosodott, a következő hónapban bebizonyosodott az ellenkezője is. Majd javaslom az orvosomnak, hogy néha nézzen be ide. Szerintem sok olyan dolgot olvashatna, amiről mi nők nem is beszélünk, csak úgy tudunk róla.
Csak telnek a hónapok egymás után és már nem sok időm maradt. Nem beszélve a kitartásomról. Tényleg jó lenne kikapcsolódni kettesben a férjemmel, de nekünk erre esélyünk sincs még sok évig.

Éva

Kép
balimama
 
 


Éva,
De most még mindig van rá esély hogy rossz oldalon érik meg ez nincsen kizárva...
Vendég
 


Pandácska!
Koncentrálj az egészséges oldalra!!!!
Egyébként meg, ha így megemelik a gyógyszeredet szerintem mindkét oldalon megérik majd 1-2 petesejt!

Éva

Kép
balimama
 
 


Lányok!
Most komolyan!
Ezt úgy hívják: CSERBENHAGYÁS!!!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Naaaa, Éva, milyen cserbenhagyásra gondolsz?! Én itt vagyok!!! :) :wink:

KépKép
titi_27
 
 


Épp Áginak akartam írni...

Szóval Ági, voltam ma dokinál, mert képzeld, megint véreztem (vagyis valami olyasmifélét csináltam), és felírta az Utrot. Most itt szemezek vele, nem visz rá a lélek, hogy el kezdjem használni.

Tiszta hülye vagyok. Napokig áhítoztam rá, most meg... megkergültem.

KépKép
titi_27
 
 


Titi kedves! Szépen kérlek, dugd már be azt a kúpot! Én most sajnos nem leszek 3 napig, így nem tudlak piszkálni, de nagyon drukkolok az egészségetekért! Jó hétvégét! Ja, és lehet, hogy ha végre használni kezded, meg is szűnik rögtön a barnázás.

Zora
Kép
zora7
 
 


Kedves Lányok! Most 3 napig nem leszek, mert kirándulni megyünk a Mátrába. Nagyon fogtok hiányozni, vigyázzatok magatokra és az álmaitokra. Úgy látom, most mindenki egy kicsit megfeneklett, legtöbbünk számára nem sok jót hozott ez a hónap. De az nagyon jó, hogy törődünk egymással és kihúzzuk a másikat a bajból, ha kell! Hogy nem vagyunk egyedül ezzel az egésszel, az már fél siker!
Ági! Vigyázz a topic első megvalósult babájára! Jelentkezz gyakran, hogy tudjunk rólad!
Éva! Ezzel a progiszinttel most bátrabban foghatsz hozzá a folytatásnak és én támogatni foglak mindenben és a többiek is! Ne csak másokkal törődj, kicsit kényeztesd magad is, hogy fel tudj töltődni testileg -lelkileg!
Mo! A játékos jókedved áldás számunkra, nekem nagyon hiányzik, mikor egyszer-egyszer távol maradsz. Vasárnap mindenképp dumálnunk kell!
Lyna! Jó, hogy végre tudsz jönni és tele vagy optimizmussal, mostanság ránk fér, de majd összeszedjük magunkat.
Ildikó! Honosítsd meg közöttünk az új életfilozófiádat, jól jönne egy kis kitérő a babaőrületből!
Krisz! Tessék gyakrabban letolni mindenkit, ha nyavajgás van!
Panda! Téged sajnállak a legjobban, de jó értelemben. Nem tudom, pontosan mi vár rád most, írd le részletesen kérlek, mert ez a téma még új nekem. Ne keseredj el, kár hogy most semmi okos nem jut eszembe, csak annyira szeretném, ha boldog lennél!
Mindenkit puszilok, viszlát vasárnap!

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok Lányok!
Vagyok és figyelek, csak most egy kicsit élvezzük a tavaszt. Egész nap kint voltunk a kisfiammal és holnap végre mindenki itthon lesz!

Titi!
Mostmár nincs visszaút! Eldöntötted és jól döntöttél! Már ne gondolkozz tovább azon, hogy mi lenne, ha... Sose fogod megtudni! Szép egészséges kisbabád fog születni!

Zora!
Jó pihenést és tessék kikapcsolni teljesen!!!

Mindenkinek sok puszi! Holnap jövök!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Zora Drága,
Tovább szurizok hátha lesz belőle még valami... csak már tök rosszul vagyok tőle.

Én is megyek a családomhoz pénteken leszek.
Mindenkinek:
Kép

Kép
Vendég
 


Sziasztok Lányok! Tegnap vendégek voltak nálunk. Csak úgy betoppantak...nem úgy voltunk, mint Ind....
Szóval, hirtelen kellett kiatalálni a menüt és ezerrel pakolni, rámolni, sütni-főzni, ünnepi asztalt varázsolni. Még egy profi is irigykedett volna, mert minden JÓL SIKERÜLT. Sőőőt! A vendégeinknek minden ízlett, és alig akartak hazamenni... :lol: :lol: :lol:
Éjjel, jobban mondva hajnalban feküdtünk le. Ma pedig reggel óta a telken voltunk. Holnap is a házunkhoz megyünk, és ha jó idő lesz, akkor a hétvégét a férjeméknél töltjük. Egy kicsit ritkábban tudok jönni.
Éva! Én ezt már nem értem. Most jó ez a 60?! Pedig ez még gombócból is sok. Nagyon nem értek hozzá, de ha a doki azt mondta, akkor nagyon örülhetünk!!! (Ti meg, hogy el voltatok kenődve miatta Zorával... én meg azért voltam elkenődve, mert ti is, és egy kukkot sem értettem belőle, csak azt mondtátok, hogy ez rossz.... hááát.)
Panda! Sajnálom, hogy jönnek az újabb szurik. Nagyon szeretném, hogyha ez a hónap jól sikerülne!!!!!
Zora! Érezzétek jól magatokat a Mátrában! Üdvözlöm az öreg nénét, meg az őzikéjét! :wink: :lol: :lol:
Ági! Használd a kúpot szerintem is!!!!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Jó nagy a csend!
Na majd jövő héten!
Tegnap este jártam az orvosomnál. Még egy hónapig szedem az Utrogestan-t azzal a különbséggel, hogy a 9. naptól mennem kell UH-ra 2 naponként és, ha megérik egy szép nagy tüsző, akkor kapok egy tüszőrepesztő injekciót.
Ez több szempontból is jó lesz. Legalább kiderül, hogy rendes peteérésem van-e és pontosan tudjuk majd a tüszőrepedés időpontját.
Azért, hogy ne legyen ilyen szép minden: A Szülőotthonból egyszerűen szélnek eresztik az embereket és az én orvosomnak egyelőre nincs állása április 1 utánra. :cry: :cry:
Nagyon lehangoló!
Más:
Az idő gyönyörű és sokat sétálunk! A baj csak az, hogy tök süket vagyok, mert a vírus a füleimet sem kímélte.
Viszont Balázskám holnap lesz 2 éves!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Éva! Én most itt vagyok. Sajnálom, hogy nem volt sikeres ez a hónap. :cry: REmélem most már segít a dokibácsid és baba koronázza az unagbungákat!
És akkor ha az orvosod nem lesz, kihetz fogsz járni?

Zora! Mi is a Mátrában vagyunk most!
Csak hétfőn megyüműnk haza, mert akkor szedik ki apának a varratokat és este megyünk a dokibácsimhoz!
Jujj de várom már! :roll:
Szerintem nekem mostanában van, volt vagy lesz a pé-m, mert most kétszer is volt olyan adag tojásfehérjém, hogy csak lestem. Ilyen előző hónapban nem volt.

Ági! Remélem azért jól vagy, hogy nem szeded azokat a bigyókat vagy miket amit kellene. Jaj vagy szeded, már nem is tudom mi van?! :oops:

Mo! De jó, hogy lesz saját kis házikótok! Biztosan jó ott tenni venni! Azért ne ess depibe a +kilól miatt, ha apa így szeret, akkor nincs mit tenni. Persze tudom, hogy minden nő szeretne mindig vékonyabb lenni, de hány olyan gebe van, akiműnek nincs párja! Az a lényeg, hogy van egy szerető férjecskéd és a közös kis otthonotokat csinosítjátok! :wink:

Lyna! De jó, hogy újra vagy, írjál gyakrabban! Most én egy kicsit le vagyok maradva :oops: , neked is volt vetélésed?

Ildikó! Ugye nem tudsz nélkülünk létezni és néha bekukkantasz?! Hiányzol!

Pandácska! Nagyon sajnálom, hogy ilyen nehezen működik az a pé dolog dálad. Nagyon csodállak, hogy ilyen erős csajszi vagy! :lol:

Eszter, Titi! De jó, hogy néha idekukkantotok! Remélem jól vagytok?!

Andi! Nálad mi újság?

Lnd! REmélem jókat pihensz és nagyokat összebújsz apával!!!

Jaj! Remélem senkit nem hagytam ki, de ha mégis , akkor letolhattok! :oops:

Pusza mindenkinek és jó hétvégét!
Vendég
 


Erre gyorsan kell reagálni!

Krisztinka!
Ez nagyon jót jelent!!! Ráadásul úgy néz ki, nem lesz hosszú ciklusod!
Hurrá!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Éva,
Az jó ha kapsz repesztőt mert így a legjobb időben csinálhatjátok és szépen bepocakosodhatsz :wink: drukkolok nektek++++
Vendég
 


Sziasztok lányok

Bocsi, hogy nem irtam de olyan szép idő van és nem szeretek bent lenni a lakásban, úgyhogy állandóan csavargunk valahol. Szerdán Martfűn és Gödöllön voltunk. Tegnap és ma meg a Mátrában. Most is csak bekukkantottam, de ha minden igaz holnap leszek egy kicsit de délután apa szülinapját ünnepeljük.

Még nem igazán értem magam utol az olvasásban de igérem bepótolom.

Velem csak annyi az újság, hogy elkezdtük a következő hónapot újjult erővel hátha ez a jó idő meghozza mindenkinek a várva várt babát.

Felteszem az a görbémet de még a PÉ-m elég messze van, de igazán már nem is tudom mikor lesz:

Kép

Remélem mindenkinek jól telik a négynapos szünet

Puszi

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Sziasztok!
Voltam ma uh-on és van két tüszőm a jó oldalon. Még picit növesztenem kell őket de kedden lesz inszem. Köszönöm hogy drukkoltatok nekem!!
Vendég
 


Én mindig jókor nézek be!

Pandácska!
ÉLJEN!!!!!
Nagyon szorítok majd kedden!!!!

Éva

Kép
balimama
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?