Új privát üzeneted érkezett!

Nekem is azt mondta a dokim, amikor hormonvizsgálatért könyörögtem a terhességek előtt, hogy hiába jön ki bármilyen eredmény, csak az adott ciklus értékeit mutatják!
A hormonszint változik!!!
Lehet, hogy a múltkori jó eredmény volt, de most alacsonyabb!

Szép volna a dokidtól, ha megnyugtatásképpen vagy tablettát adna, vagy progiszintet mérne, hiszen tudja, hogy mit éltél át nemrég :roll:
Szerintem ne hagyd magad lerázni.

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


MOndok egy példát, hogy mennyire változó a hormonszint:
Bálint előtt épp hormonvizsgálatokra jártam, kimutatták, hogy a progi alacsony, a prolaktin viszont őrült magas.
A doki azt mondta, MRI vizsgálatra van szükség, hgoy megnézzék, nincs e az agyban valami eltérés, ami miatt ennyire termelődik.
Azt mondta a teherbe esés addig kizárt.
Megijedtem, hogy most már sosem leszek terhes???

A következő ciklus végén nem jött meg a mensi. Teszteltem. Pozitív!
Amikor mentem a dokihoz, vittem a tesztet, mégis kinevetett, nem akarta elhinni!
Hát, Bálint pedig itt van!

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Titi!
Hová tűntél? :)

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 

 
 

Azért én nagyon drukkolok értetek,

jó éjt
pussz,
Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Kedves Ancsi! Leírnád nekem a történetedet, valahogy erőt adna. 3 nagy gyerekem van és nagyon szeretnék egy negyediket. Két magzatelhaláson vagyok túl (8.hét) és nem bizonyított progihiányom van (barna pecsételés mensi előtt+elhalt terhességek fél éven belül). Kérlek, írd meg nekem, neked mi volt pontosan a gondod és hogyan kezelték, sokat segítene! Köszönöm!

Zora
Kép
zora7
 
 


Jó reggelt!

Ancsi, bocsi, hogy tegnap úgy eltűntem! Annyira magamba roskadtam!

Higyjétek el, mennyire nehéz ez a helyzet! Egy olyan doki ellen hadakozzak, aki csak a javamat akarja?! Hisz annyit elmondta nekem, hogy nagyon szeretne nekem egy egészséges babát, és most ez a cél! Muszáj, hogy én is így akarjam!!! Lányok, egyszerűen hinnem és bízom kell benne!!!

Mindenesetre természetesen szerdán, ha megyek, még egyszer megbeszéltem vele. Nem érdekel, ha hisztisnek fog tartani. Mindenhol azt olvasom, hogy a mensi előtti pecsételgetés, barnázgatás, sárgatest elégtelenségre utal... miért gondolja azt, hogy nekem nincs?!

De érdekes, mert tegnap a másik online doki is azt mondta, egyetért a dokimmal, aki azt mondta, ha tavaly rendben volt a progim, most is így van.

Nem tudom, de akkor honnan tudjátok, hogy ciklusról ciklusra változik?

Lányok, tudom, hogy csak jót akartok, és annyira szétszakadtam gondolatilag!!!

KépKép
titi_27
 
 


Lányok, ezt most olvastam!

http://www.babanet.hu/faq/tervet17.php

KépKép
titi_27
 
 


Titi
Ja nagyon ehéz lehet most neked. Mindenki mást mond és persze mindenki jót akar. Nem is tudom mit tennék . Valószínüleg én is bíznék a dokiban, hiszen ők ezt jobban tudják. Az is igaz, hogy utólag mindent meg lehet magyarázni miért történt. Minden esetre az előzmények után én hagynám magától megoldódni a dolgokat. Ha beteg a baba akkor inkább most mint később amikor már sokkal nagyobb lelki fájdalommal is jár. De nem akarok Ancsi ellen sem beszélni, hisz neki más tapasztalatai vannak.
Persze én nem szeretnélek befolyásolni semmivel, neked kell döntened. Már azon is gondolkodtam, hogy mi van ha esetleg idegi alapon is rásegítessz a barnázásra, sok aggógás és társai. lehet, hogy hülyeség de ez jutott az eszembe.

Balimama
Nehogy olyanon gondolgozz, hogy feladod. Tudom könnyű ezt mondani, mert nem én élem át folyamatosan minden hónapban ezt, de tesskék bízni. Valamiért te is mindig újra kezded nem igaz?
Lehet, hogy ki kellene szakadnotok a hétköznapokból egy nyugis kis pihenésre lehetőleg a pé idején ketteseben a pároddal és megoldódna a dolog. Az egyik ismerősünk is másfél évig küzdött a babáért és nem jött össze, nekik ezt tanácsolta a doki. Elmentek nyaralni tengerpart romantika... és összejött a baba.

Verzsike
Te is ilyen sokat járkáltál cipőért. Na egy kicsit megnyugodtam, Én már egy hete minden délelőtt voltam , de nekem sem sikerült vennem. Ami esetleg tetszenne abból nincs méret a többi meg vagy nem kényelmes, vagy simán ronda nekem. :roll:

Ancsi
Mi újság veletek?
Barninak mit adsz már enni? Mi most kezdtük e Áronnall, ugyan még van egy hét a fél éves korig, de kétszer kel fel éjjel ami nála nem volt. Így adtam délelőtt néhány kanál sütőtököt és láss csodát nem ébred csak egyszer, vagy alszik végig.

Megyek mert nincs ebédünk és még hozzá sem kezdtem.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

A születésnap nagyon jól sikerült.:)

Mutatok egy tortaképet:
Kép

A fényképezésszöge nem a legjobb , de alényeget, úgyis látjátok. :P

Nagyon várom a ma estét, akkor megyünk a doki nénihez, remélem megnyugtat. Majd este megírom, ha lesz erőm/időm.

A nap híre: ma vesszük át a házat!!!!

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Bufo, igen, tényleg nagyon nehéz szitu. Sok érv szól mellette is és ellene is, így nehéz dönteni.

Jó főzést Neked!

Sziszi, csodaszép a torta! És hogy ilyen fiatalon 3 gyermek édesapja a férjed?! De jó Nektek!!!

A házról majd hozz képeket, nagyon kíváncsi vagyok! Jaj, de boldog nap ez!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Most értem be a melóhelyre,mert be kellett mennem a kórházba szövettanért és erre a torch vérvételre.Olyn hülyén jött ki,mert nem hívott be a doki,hanem a folyosón a kezembe nyomta a papírt és mosolyogva azt mondta,hogy ebből nem derül ki mi volt a baj és hogy 3 hét múlva randizunk a rendelőjében.Már a liftben olvasva jöttem rá,semmit sem értek a leletből,de elég sok minden van rá írva. :roll: Ez nagyon elkeserített. :( Ha a doki nem fordítja le nekem betegnyelvre a leletet,akkor miért az én kezembe nyomják,miért nem ő örzi.Ha pedig engem illet,miért nincs jogom érteni,hogy mi áll rajta. :evil: Na ezektől eltekintve teljesen jól vagyok és még a kedvem is jó maradt,csakazért is. :wink:

Titi!

A cikk amit belinkeltél rengeteg igazságot tartalmaz,nagyon elgondolkodtatott.Sajnos úgy érzem,ez egy olyan téma,amiben minél több félinformáció birtokosa leszek,annál hülyébb vagyok a témában. :roll: Egy biztos,a progipótlás nem árthat,de sajnos ezek szerint nem is feltétlenül használhat.Én minden esetre ragaszkodom hozzá a következő terhességnél,mert úgyis elvégeztetem a lehető legtöbb vizsgálatot arra vonatkozóan,hogy a baba beteg-e és így ha mégis ez volna csak a bibi,akkor megoldódhat .A dokid biztod komolyan vesz és biztosan nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik.Bízz meg benne,de minden aggályodat zúdísd csak rá.ha valaki,te megérdemled az alapos odafigyelését azok után amiken átmentél.Továbbra is barnázgatsz?Légy pozitív, az idő telik és hamarosan elrepül az első 12 hét és sokkal nyugodtabb és boldog kismami leszel. :wink: :D

Most jöttek hozzám, :cry: még jövök.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Drága Eszter!

Tökéletes igazságot mondtál! Minél több félinformáció...

Sajnos annak idején nekem sem mondta el senki sem, mi van a kórbonctanin rajta, talán nem akartam megijeszteni, annyit mondott a dokim, hogy súlyos fejlődési rendellenességek, amivel életre képtelen lett volna a baba. Aztán szegény hugi, aki a debreceni orvosira jár, vagyis abba az épületbe eü-i fősulira kérdezte meg az anatómia tanárát azokról a kifejezésekről, amiket leírtam neki. Meg akartam érteni az egészet, és persze szörnyűségek derültek ki! :( De legalább tudom, mik voltak! Ha kérdeztem volna a dokim, biztos elmondta volna, csak nem találkoztunk utána.

Szerintem neked is el fogja mondani, hogyha konkrétan rákérdezel. Bizony, tiszta latinul van az egész, számomra annyira érthetetlen volt! De ha annyit mondott, hogy nem derült ki semmi, akkor biztos valóban így is van.

Arról pedig tökéletesen igazad van, hogy minden kérdésem, aggályom a dokira fogom zúdítani! Ezt tehetem, és ettől nyugodt leszek!

KépKép
titi_27
 
 


Ja, kérdésedre... jelenleg nem barnázom. Tegnap este óta megint nem.

KépKép
titi_27
 
 


Lányok, újabb cikkre bukkantam!!!

"Ismert, hogy a korai vetélések hátterében leggyakrabban genetikai hiba ill. progeszteron elégtelenség áll. Vegyük azt az esetet, hogy a leendő anyuka anamnézisében rendszertelen ciklus áll. Előfordulhat-e, hogy egy genetikailag sérült embryo, ami egyébként elvetélne nem megy el, mert az Utrogestan kezelés - hiszen a ciklusa eleve nem rendezett volt - hatására "jól beágyaztuk" a méh nyálkahártyájába? Tehát kell-e attól tartani, hogy ezzel egy természetes szelekciót zavarunk meg és segítjük elő egy sérült gyermek születését?"

Válasz:

"Az Utrogestan és hasonló társai azért ennyire nem tökéletesek...
Ha a méhnyálkahártya nem elég fejlett ( a fejlődési stádiumban akár napok is számítanak...), akkor jó segítség lehet az ilyen gyógyszer. A fejlődési zavarral sújtott magzat "eliminációja" a hormonális hatásoktól részben független mechanizmus, tehát gyakorlatilag a progeszteron gyógyszerektől függetlenül is végbemegy, azok legfeljebb késleltethetik egy picit.
Ténykérdés: ha nincs igazolt (!) hormonhiány, nem feltétlenül kell kora terhességben hormonkezelést végezni panaszok estén sem. Sokszor elég a pihenés, vitaminok, nyugalom."

Azt hiszem, itt befejeztem. Egy kérdésem lesz jövő szerdán a dokitól. Nem lehet-e most progi szintet nézni?! Akkor megnyugodnék teljesen!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Most indulunk, de előtte még pár sor..

Titi: érzem, hogy most nem lesz semmi gond, bízz a sorsodban, mert ez egy csoda, ami veletek most történik..visszaszállt a kisangyalkád!
Sztem hallgass a dokira, bízz benne, mert jobbat nem tehetsz, s minden kétségedet beszéldd meg vele részletesen.

Eszter:én visszamentem volna a dokihoz, mert kutya kötelessége lenne lemezni neked, sztem legközelebb nyiss evvel.

Én se vagyok öregebb..26 voltam januárban. :wink:

[img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1169592218.59.jpg
[/img]

Este még jövök sztem és rakok fel a házról is..sok puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Titi!
Már megígérted, hogy tovább nem keresgélsz! Ezzel ellentétes véleményt is sikerült már taláni!
Tessék inkább annak örülni, hogy megint nincs barna!
:lol: :lol: :lol:

Eszter!
Felháborító ez a tapintatlanság, ha gondolod szívesen segítek akár priviben is, de én is azt gondolom, hogy sima szövettani vizsgálatból a Te esetedben nem derül ki semmi.

Sziszike!
Milyen gyönyörű torta!
Apa biztosan nagyon boldog volt!
Remélem minden a legnagyobb rendben lesz a házatokkal!

Tegnap már összevesztünk a férjemmel annyira nincs már erőm a folytatáshoz. Pedig soha sem szoktunk veszekedni, csak apróbb nézeteltérések vannak. Sajnos mi nem tudunk kettesben lenni soha. Már egy hónapja lassan, hogy anyósomnak megmondtuk, hogy többet nem vigyázhat az unokájára. Már szinte mindig hallom a hangján, hogy ivott. Esetleg 1-1 esti program jöhet szóba, de csak úgy, ha nálunk vigyáz a gyerekre.
Kb 5 órája szemezek a telefonommal és nem bírom rávenni magam, hogy felhívjam az orvosom!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziszike!
Gyönyörűek vagytok így együtt! :lol: :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Évikém, én nem is tudtam, hogy anyósodnak is vannak problémái az alkohollal! Istenem, szörnyű! Hogy viseli a párod?
Nehéz helyzet!!! Én sem tudom, hogy lesz a jövő apukámmal, aki egyébként, most lényegesen kevesebbet iszik (meglátjuk, meddig tart majd).

Tessék felhívni a dokid!!!

Ha tudnátok, tegnap ott ült a párom mellettem, amíg nem tárcsáztam a dokim, mert hogy nem mertem felhívni.

Igen Éva, tudom, hogy különbözőek a vélemények, csak hülye vagyok, mert nem bírom abbahagyni az olvasgatást!!!

Csapjatok le lányok!!!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!
Pozitív hozzáállás!! Az nagyon fontos!
Tényleg, régen írtál apukádról!

Sajnos nálunk érdekes a helyzet, mert az apósom sose dolgozott (talán 10 évet egész életében), úgy gondolta, hogy nem fogja magát tönkretenni. Otthon sem segít semmit, mert az női munka és a gyereknevelésből is legfeljebb a verést vállalta magára.
Leginkább abból akart megélni, hogy az édesapja köztiszteletben álló orvos volt, csak sajnos korán meghalt. A férjem 8 éves volt, amikor nagyapa meghalt, de hogy bizonyítsa, nem élt hiába a férjem mindig mindent azért tett, hogy méltó legyen a nagyapja nevére és olyan ember legyen, mint ő.
Az anyósomnak otthon nincs szava, pedig ő kereste mindig a pénzt. Nem lehet önálló véleménye és egyszerűen nem értem, de a legnagyobb hülyeségeiben is támogatja apósomat. 2 éve nyugdíjas, azóta reggel elkezdenek inni és az este a kocsmában végződik! Folyamatosan buliznak és szerintük ez így jó.
Már nem érdekel, de volt olyan, hogy Balázst megetették kissé ittasan 8 hónaposan pattogatott kukoricával, csak azt vettük észre, hogy a gyerek fuldoklik. Nem beszélve a többiről. Azóta nem veszem le a szemem a gyerekről, ha együtt vagyunk.
A sógorom járt rosszabbul, mert ő még közel is lakik hozzájuk.

Éva

Kép
balimama
 
 


Szisztok!

Csak egy gyors bekukk,mert most viszem a gyerkőcöt edzésre.

Éva!

Tudom,hogy ilyenkor nehéz az embert megvígasztalni,de az lebegjen a szemed előtt,hogy ha van 3 egészséges gyerkőcöd,akik természetes módon fogantak,akkor már olyan nagy gond nem lehet veled,amire ne volna megoldás,csak tudod,hogy minden ember más,neked másik bogyó oldja majd meg a hormongondokat.Feladni már nem is lehet,de ezt te is tudod.Aki így vágyik arra a babára nem hátrál meg semmitől,csak néha nehéz nagyon.De tudom milyen erős vagy,hiszen egy ekkora család nőtagjának lenni óriási erő kell ,úgyhogy te már bizonyítottál.Jönni fog a baba. :wink:

Sziszike!

Nagyon szépek vagytok a képen,gratulálok nektek,szép kis család vagytok. :D

Titi!

Kérek bejelentkezést.Remélem nem azért nem jössz,mert cikkeket lesel a neten,mert akkor kikapsz. :lol: Holnap mész a dokihoz? Mindjárt itt van.Minden ok lesz.

Indulnunk kell,majd sietek vissza>

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Drága Titi!
Már megint bocsánatot kell tőled kérnem, egyszerűen nem bírok az aggodalmammal, folyton óvnálak, küldenélek a dokidhoz.... :oops:
Kérlek, ne haragudj!
Utána nekem is eszembe jutott, ahogy éjszaka eltűntél, hogy te jó ég, szegény lányra a frászt hozom.
Csak tudod, nekem más tapasztalataim voltak, azért akartam veled megosztani.
Persze, hogy jobban tudja a dokid, hogy mi a gond, és ő azt mondja nincs gond, akkor NINCS GOND.

ÍGÉREM, TÖBBÉ NEM HOZOM EZT SZÓBA. :)
Veled minden rendben lesz :lol: :lol:

Zora!
Szívesen leírom a történetet, de nem itt, a fentiek miatt sem, meg a lányok már ismerik az előzményeket.
Privátban leírom, ha lesz egy kis időm! :)

Zuzsa!
Még Barni betegsége előtt elkezdtük az almát, utána a tejpépet, de aztán, ahogy gyógyszerezni kellett, a kanál látványától már fordult is, úgyhogy felfüggesztettem. Csak szopi volt.
Ma már evett egy kis tejpépet, tegnap egy kis almát, úgy tűnik újból kezdhetjük. :lol: :lol:

Sziszike!
Gratula a szép tortához, a szülinaphoz!
A képen nagyon szépek vagytok, a férjed büszke lehet rátok!
Csodaszép kis családja van! :lol:

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Sziasztok!

Titi! Most már annyit érdeklődtél a dolog után és sajnos mégsem lettünk okosabbak. Úgyhogy talán tényleg az lenne a jó, ha csak és kizárólag a dokidra hallgatnál, benne teljes mértékben megbíznál. Tudom, hogy mondani egyszerű és megvalósítani már nem annyira, de próbáld meg, mi mindannyian nagyon szorítunk , hogy ne legyen semmi baj.

Éva! Nem szabad feladni, de tudom, hogy pár nap múlva már te is ezt fogod mondani… Még vannak vizsgálatok, amiknek az eredménye nem derült ki ugye?
Nagy kár, hogy a picit nem tudjátok anyósodra hagyni, így sokkal nehezebb a kettesban való együttlét. Szívesen segítenék nektek egy egy este, de talán már túl nagy ahhoz a pici, hogy ismeretlen emberrel ellegyen. Ha szerinted nem, akkor nyugodtan szólj, ha egy mozit vagy vacsit szeretnétek.
MA éppen gyakoroltam is, a keresztfiunk 20 hónapos, most értem haza tőlük.

Bufo! Ne aggódj, egyszer sétálgattok valamerre és akkor fogod megtalálni a megfelelő cipőt, amikor nem is gondolod, hogy bemennél egy cipőboltba. Én a kényelmetlenséget próbálom kiküszöbölni, mert egyik cipő talpkiképzése sem igazán jó nekem. Van egy scholl harántemelős féltalpbetétem és azt teszem be minden cipőmbe, ehhez persze az kell, hogy már próbálni is vigyem magammal és paklgassam bele a cipőbe, különben nem találnék kényelmeset.

Eszter! A lényeg az, hogy a doki szerint nincs miért aggódni. Ha tud valamit mondani biztosan megmondta volna. Rákérdezhetsz szerintem legközelebb, de maximum annyi fog történni, hogy szóról szóra lefordítja neked azt, aminek a lényege, hogy a szövetteanból nem lehetett meghatározni a vetélés okát.

Én már nagyon kezdem érezni, hogy csak egy nap volt a hétvége és akkor sem pihentem… Már alig várom a hosszú hétvégét.

Puszi mindenkinek!
verzsike
 
 


Húúú, Éva ez a történet nagyon durva, meg az egész szitu! És hogy tudod megmondani, hogy nem vigyázhatnak a gyerkőcre?! Nincs belőle nézeteltérés?

Eszter, eszerint 1. cn???!!! Jaj, de szupi!!! Nagyon örülök!!! Istenem, bár ismét olyan szuper görbét produkálnál, mint a mostani volt!!! És rögtön össze is jönne a baba!!! Vagyis... hülye vagyok! Vártok még 1 ciklust, ugye? És a következőben fogtok nekiállni. Vagy már most? Jaj, bocsika, nagyon hülye vagyok!

Jaj, Ancsi, ne mondj ilyeneket!!! Tudom, hogy maximálisan jót akartok!

Verzsike, ari vagy a drukkokért!!! Mindjárt itt a hétvége, már csak a holnapi nap!

Én olyan hülye vagyok, a pihi helyett elmegyek apukámhoz. De talán sikerül majd ott is lazulni egy kicsit. Valahogy biztosan más lesz a tempó, ott mindig lelassulok!!!

Lányok, én rettegek a vetéléstől, most jöttem rá! Valamiért nem is attól, hogy esetleg elmegy, hanem attól, hogy nem teszek meg érte mindent!!! Nagyon félek!!! Ettől a francos progeszterontól! :(

KépKép
titi_27
 
 


Ja, Eszter, jut eszembe! Csak jövő hét szerdán megyek dokihoz!!!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!

Szerencsére a férjem intézi ezeket a családi dolgokat és megmondta nekik, hogy hozzánk mindig jöhetnek, mert szeretjük őket és természetesen mi sem hagyjuk magukra őket, de a gyereket nélkülünk sehova sem vihetik!

Ma beszéltem az orvosommal és azt mondta, hogy pont ezt a 60-as értéket vártuk és most nagyon kell neki örülni!!!!
Majd szerdán beszélek vele!

Erzsike!
Egészen meghatódtam, hogy mennyire kedves vagy! Nem próbáltam még anyósomon kívül senkire sem hagyni Balázst. Az az igazság, hogy roppant eleven! Egy percig nem figyel oda az ember és felmászik a szekrény tetejére is, de nemrég valahogy hozzájutott a kulcsomhoz, kinyitotta az ajtót és lelépett, csak az ajtócsapódást hallottam utána. Ezeket mind egy pillanat alatt. Cipők kimosása a mosogatógépben, kulcsom lehúzása a WC-ben....
És még csak szombaton lesz 2 éves, ráadásul angyali mosollyal az arcán teszi, majd közli, hogy "Balázska okos és aranyos és nagyon szereti édes anyucikát"

Titi!
Mind a 4 napot apukáddal töltöd? Biztosan nagyon jó lesz. A férjed is megy Veled?
Nem szabad már aggódnod! Mindent megtettél és a többi már nem rajtad múlik!
Ez a baba nagyon akart jönni és szerintem maradni is akar!!!

Eszter!
1 cn!!!! Akkor ezért van olyan jó kedved!!! Kívánom, hogy még sokáig ne kelljen leírnod többször, hogy 1 cn!!!!

Lányok!
reggel jövök, de egyelőre megfulladok a köhögéstől!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok Lányok,

Balimama,
Remélem hasznos volt a honlap. Akkor szerdán beszélsz a dokival.
Nem semmi Balika. Olyan imádni valóak. Nálunk is Encinél kulcs mizéria van. De olyan szinten, hogy 3 hét után most került elő az én kulcsom.

Titikém,
Azért azt tudd, hogy az előzmények miatt teljesen normális, amit érzel. Persze, hogy lehet mérni ilyenkor is a hormonokat. Szerintem őszíntén beszélj a dokiddal, hogy mit érzel, hátha elég az is, ha beszél veled. De egy nagyon fontos dolog, bízz az orvosodban, hiszen vele fogod végig csinálni az egészet.

Sziszike,
Jaj de szép ez a torta. Ez hatalmas ötlet. És milyen szépek vagytok!!!!!!!
Remélem hozol képeket a házról!

Eszter,
ez nagyon jó. Már is megjött. Akkor mostantól szabad az út!

Csné,
Csak még egyszer, Férjed vigyázzon magára nagyon.


Lányok,
Olyan jó lenne találkozni.

És még mindig nem jött meg. Már másfél hete késik. Csináltam tesztet, megint negatív. Nagyfiam kérdezgette mit nézünk annyira Apával, így elmondtuk neki, teljesen elkámpicsorodott. És rájöttem, hogy én is örülnék neki ám :P :P :P Dokimat probálom elérni, de úgy képzeljétek a Margit kórházat úgy általában nem lehet elérni. Folyamatosan foglalt a vonal.

Dolgozom egy picit és még jövök

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Titi!

Tényleg,nem tom miért hittem most szerdát,hiszen most voltál a dokinál.De ne aggódj,ez nagyon fontos.Nem várunk,mi nekiállunk próbálkozni,azt mondta a doki úgyis csak akkor lesz + tesztem,ha a nyálkahártyám felkészült.Ha elmegy nem azért,mert nem vártam.Úgyhogy nekem ez már éles hónap. :D

Éva!

Hallom,hogy jó a progi eredményed.Annyira örülök neki.Akkor még sem volt hiábavaló a rosszullét.Hátha ezáltal beállt a hormonszinted. :D

Zseppy!

Én azért sajnálom,hogy - az a teszt,persze értelek én csak valahogy mégis titkon reméltem,ott van valaki. :wink:

Erzsike!

Akkor most ebben a 4 napban légyszi pihizz is,mert fontos,te is olyan kis pörgős tudsz lenni,mint én.Pedig most légy önzőbb és szorítsd ki azt a kis időt semmittevésre is. :wink:

Lányok,úgy fáj a hasam,remélem szépen leválok a méhnyálkahártya,hogy tökéletes beágyazódás lehessen 2 hét múlva.Most annyira optimista vagyok.És utólag visszagondolva tényleg 1000 jel és érzés utalt arra,hogy az a bab nem marad meg.Pl Van egy könyv,amit a fiammal való terhességem alatt olvastam?Kismamák nagykönyve,sajna elveszett.Egy netes árverésen találtam rá,mert már nem adják ki,és az utólsó percig én vezettem,már éreztem,hogy az enyém,erre lecsapták előlem.A férjem megrendelte egy netes könyváruházból és több hétig nem szállították.Nagyon el voltam keseredve,erre tegnap megláttam a könyvesboltban,újra kiadták. :D Nos talán őrült nagy badarság,de nekem ez is egy apró jel,hogy akkor a sors érezte,hogy ez a könyv most nem kell nekem,most viszont már megvehetném,tehát jöhet a baba is.És még van egy csomó ehez hasonló hülyeségem.Pl Bálintom + tesztje 10 év múltán is + 2 db is van.A mostaniról 1 hét alatt eltünt a másik csík. :roll: Na jó,abbahagyom a parajelenségeim magyarázását,de ez most másként lesz,érzem,hogy szabad az út. :D

Puszi

Eszter

Virág!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter! Annyira igaz, amit írtál! Én is hiszek ezekben a furcsa jelekben, amik utólag nyernek értelmet. Én az elvaszített babáimnak egy percig sem tudtam szívből, úgy értem belső bizonyossággal örülni, mert örökösen egy árnyék vetült a lelkemre. Néha sírtam minden ok nélkül, nem úgy mint a pityergős kismamák, hanem , mint aki gyászol, csak nem tudja mit. Az utcán, bár 37 év alatt sosem, két Down-kóros babát is láttam, meg egy törpét egyetlen hét alatt, és folyton féltem, pedig kutya bajom nem volt. Aztán.....megtörtént. Amikor az ultrahangra vártam, a fülemben voltak a szavak, amit csak fél órával később hallhattam ténylegesen.
Amikor az ikreket vártam, vagy a harmadik lányomat, első perctől éreztem a kis lelküket magamban, ujjongtam egész nap a létezésük miatt. Pedig én voltam az is, csak ők megszülettek! Van azért ebben valami....

Zora
Kép
zora7
 
 


Egyébként jól döntöttél, hogy nem vársz! A dolgoknak megvan a maguk rendje, minden a helyére kerül! :lol:

Zora
Kép
zora7
 
 


Lányok,hol vagytok??????????????????????? :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Éva! Abszolút nem gáz, amiket a kisfiad csinál. A keresztfiunk akire tegnap vigyáztamigaz mág csak nyáron lesz 2 éves, de már okosabb, mint némely 3 éves és mindig túljár az ember eszén.
A páromék tesóinál a két piciről meg ne is beszéljünk 3 és 4 évesek, de a kettőre egyszerre vigyázni minimum 2 ember kell, de jobb a 3. Úgyhogy edzésben vagyunk a férjemmel tényleg vállaljuk Balázskát.

Titi! Már megint azt kell írnom, hogy ne aggódj már annyit… Ha nem csinálsz semmi extrém dolgot, akkor itt már semmi nem múlik rajtad.
Apukádnál is próbálj pihenni, bár gondolom ő nem nagyon takarít meg ilyesmi és ezt neked kell majd megcsinálni, de vigyázz magadra nagyon.

Eszter! De jóó, hogy rendesen megjött, már nagyon várom a 4 hét múlvát…
A könyv nekem megvan, ha szeretnéd, szívesen kölcsönadom. Én egyszer elolvastam már de aztán kaptam egy részletesebbet, most azon rágom magam, de nemsokára végzek vele, úgyhogy azt is megkaphatod.

Juci! Jó sétálgatást!

Zseppy! Én is sajnálom, hogy – lett, főleg így, hogy te is örültél volna neki. Azért reméljük nincs semmi komoly baj, ami miatt késik.

Este még jövök, remélem nem leszek hulla. Vendégek jönnek hozzánk 2 pici gyerkőccel, mi is megyünk ki, a ház mögött van egy jó nagy játszótér.
Voltam reggel AFP vérvételen, majd fel kell hívnom a kórházat az eredményért.

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok!

Köszi a dícséretet mindenkinek...

Annyira kész voltam ma 6kor kelltem, hogy 7kor indulhassunk, írány a doki/Bethesda..8ra, előtte Zsoltit elvittük oviba, majd 10után páromért fél12re Taksony, 2ig beszélgetés.

Nincs egy órája, hogy itthon vagyok, de nagyon zazán..legszívessebben magamra húznám a takaróm és alcsiznék egy nagyot.
Este is gyerek-járás volt.:) Szóval alig alcsiztam.

Ház: Nincs minden készen még..de állítólag ezek kis dolgok..holnapra kész vannak vele.
Hétfőn írjuk alá a szerződésünket, ami a gondom, hogy meg se kérdeztek és mást, drágábbat vettek, amit felszámolnának, de pl. bejárati ajtó, ami nem a szerződésben van és sztem olcsóbb az nem számít..lesz itt még egyezkedés.
Pl. padlólapra 120 000 a többlet, de mire, majd meglessük.

KÉpeket, ma nem rakok fel, mert energiám sajna véges.


Holnap-hután költözés, majd szombat ott alvás.
még tartok kicsit az egésztől.
Egy darabig nem leszek sajnos, de amint tudok írok nektek.

Doki: Azt mondta nincs gyulladás Bence szervezetében, csak vmiért nem hízott. Tegnap ugyanis a mérésnél 220at hízott 5 nap alatt, ami szupi sztem.
Ma is voltunk dokinál, de semmi új a máját vizsgálta, kedden lesz megint vérvétele és UH is..úgy érzem feleslegesen szenvedtetik.
Naponta kellene mindig mérnem, de nem megy 3 manó és költözés mellett, még nem tudom mire válalkoztunk.
Anyuék is csak hajtogatják, miért mentünk ilyen messzire, nem tudnak, majd bármikor segíteni..stb. viszont már alig várom, hogy belakjuk, hogy minden a helyére kerülhessen..ez még tutti 1-2 hónap..illetve a véglegesség ki tudja.

Sok minden történik velünk, de most nincs erőm többet írni..puszi lányok.

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Jaj lányok, olyan kíváncsi vagyok már rátok!!!!De megint alig van időm, a fene egye meg.
Csomagolnom kell, holnap utazunk Gyulára, pár napig leszünk, attól függ hogy a kisfiam hogy bírja.Még nem volt távol a kis ágyikójától napokig.Remélem, jól bírja majd.
Pedig annyira szeretnék mindenkinek írni személyre szólót, de nem bííírok eljutni odáig, hogy elolvassak mindent!A francba, tényleg!
Olyan kíváncsi vagyok Titire, hogy mi van vele?
Koda, remélem jól telnek a napjaitok!Annyit gondolok rátok!
Mindenkire gondolok!Remélem jól vagytok!
Dudorka hogy van?És Mishal?
Muszály lesz időt szakítanom rátok, mert már nagyon hiányoztok!
Ne haragudjatok!

rimar
rimar
 
 


Sziasztok:)

Én is bejelentkezek:)

Jól vagyunk, csak épp az ifiúr nem alszik a kiságyban. vagy velem alszik a nagyágyon vagy rajtunk. Nagyon fáradt vagyok és nem haladok semmivel. Segítségem pedig már nincs a héten sajna.....Ráadásul Bence felcserélte az éjjelt és a nappalt.....úgyhogy hajnal 2-ig, 3-ig álandóan fent vagyok :shock:

Rimar:)
A dokinéni a védőnő is megdícsérte a képet, amit festettél nekem. nem bencében gyönyörködtek, hanem a képben :D Alig akarták elhinni amikor mondtam, hogy egy kedves ismerősöm festette, aki itt lakik nemmeszze tőlünk. Azt hitték valami külföldi kép vagy ilyesmi:)

Titi!
Ugye minden ok? nagyon várom már a látogatásodat! Ahogy tudsz, gyere!

Olyan jó, lenne találkozni mindenkivel! Annyira sajnálom, hogy minden taliból kimaradok :cry:

Eszter:)
Én is pont most rendeltem meg ezt a könyvet:) Szerintem is nagyon jó kis babakalauznak néz ki!

Sziszike:)
Örülök, hogy jól vagytok! A 220 nagyon jó szerintem is. Nekem Bence most 60-at haízott 7 nap alatt!!!!!! A védőnőnek szeme sem rebbent, azt mondta majd beindul.......úgyhogy én sem idegeskedek.
Mikor van az igazi Bence nap???? A névnapja??????

Erzsike:)
Hogy bírtad a gyerkőcöket? :)
Az AFP-hez szorítok. Bár tuti minden okés! Te jól érzed magad mostanában?

Juci:)
Engem hiába csábítgat a mosnivaló meg ilyenek én nagyívben let..om :) Amúgy sem tudnék semmit csinálni, mindig Bence fenekét kell rázni.......neked Dudi alszik a kiságyában???? :roll:
És köszi, hogy utánanéztél a szopizásnak! Most már okosabb vagyok :wink: Tényleg úgy van, ahogy írtad. A védőnő is ezt mondta ma!

Zseppy:)
Neked nagyon jó gyerekeid lehetnek, ha már a harmadikon gondolkozok :) Tőled is meg kell, hogy kérdezzem: aludtak az ágyukban a gyerekek??????? Bence kb. 3 percet bír ki benne.......Csak ölben és ölben akar lenni.....


Kép

Kép

Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok lányok!

Itt vagyok én is!

Csak annyira nem tudtam, mit is írjak, ne ijesszek meg senkit! Ugyanis reggel már szinte vérzésre keltem fel. :( Nagyon megijedtem, aztán egész nap jött a barnás folyás, így felhívtam délután a dokim, aki rögtön fogadott!!! :)

Megnéztük a babát, és minden rendben van!!! Már dobogott a kicsi szivecskéje is!

És képzeljétek, kaptam Utrot! Úgyhogy ki is váltottam, este már feldugom az elsőt! Csak most meg attól parázom, nehogy tényleg egy beteg babát tartson meg, de reméljük, nem lesz semmi gond!!!

Annyira boldog vagyok lányok! Elsírtam magam!!! Istenem!!! Hihetetlen!!! Már dobog a kicsi szive is!!! :)

Verzsike, jaj, bocsika, hogy zavartalak, nem láttam, hogy jönnek a vendégek...
Kíváncsian várom az AFP-d eredményét! De biztos minden rendben lesz!!!

Hát, igen, kíváncsi vagyok, milyen állapotok uralkodnak apukámnál! Takarítani biztosan muszáj lesz, de majd mindent csak módjával! Ha tudnátok, hegyekben áll a vinnivaló! Kaja+ücsi+tisztítószerek! Tegnap kint voltam a Lidl-ben, mindenből a legolcsóbbat vettem. Röhej, egy 4l-es öblítő volt 300 Ft! :) Úgyhogy ilyeneket vettem neki. De biztosan nem rosszak, majd meglátjuk.

Keresztanyámék is jönnek, előre félek, mi lesz ha megtudja, nagyim nem az édesanyja mellé van temetve, hanem az édesapja mellé! :(

Koda, annyira, de annyira helyes az a kép Gabival!!! Hogy milyen picike Bence!!!
Szegénykém, remélem, nem tart sokáig ez az alvástalan időszak. Biztos vagyok benne, hogy nagyon nehéz lehet így Neked. Főleg, hogy most nincs segítség. Ilyenkor legszívesebben rohannék segíteni, de nem tudoooooook!!! :(:(:(

Koda, ismerős a szitu... nekem a dobozt dícséri mindenki! Képzeld, már gyűlnek benne a dolgok. Benne van az összes LH teszt, terhességi teszt, most pedig az UH képek is!
Mindenki gyönyörködik benne!

Tudod, teljesen őszinte leszek!!! Szeretnék kérni tőled... de természetesen, csak hogyha nem gond, és majd akkor, hogyha sok-sok-sok fölös időt lesz, akár évek múlva is egy hasonlót, amibe bele tehetném az első bébike dolgait. Most az emeleten van fent egy sima dobozban.
Szerinted jó ötlet? Én annyira szeretnék rá emlékezni, és nem szeretném őt úgy kezelni, hogy bármivel is kevesebbet érne mint a többi baba. De nem kell ám ilyen gyönyörűséges, ilyen szép kép az elejére nem kell Koda, csak valami teljesen egyszerű!!!
Ugye nem haragszol, hogy ilyen merészelek kérni???!!! Bármit viszek hozzá, hogyha megmondod, mi szükséges hozzá!!!
Jaj, most lesül a bőr a képemről!

Rimar, bizony, sajnos nagyon ritkán jösz! :( Annyira kár, hisz nagyon hiányolunk ám mindig!

Sziszi, örülök, hogy minden rendben van! Nagyon kíváncsi vagyok már a házra!!!
Juj, akkor jó kemény napok várnak rátok! Kitartás, és sok türelem!!! Jó alaposan nézzétek át a házat, mielőtt átveszitek!!!

Jaj, Jucikám, de irigyellek a sok-sok sétáért ebben a szép időben! De remélem, jövőre mi is ezt tesszük már végre!!! Élvezzétek csak a szép tavaszi napokat!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!
Ma egy perc időm sem volt a gép elé ülni. Most meg már hulla vagyok mindenkinek egyesével írni, ezért bocsi. :oops:

Holnap mi is utazunk anyukámékhoz és a hétvégén jövünk csak haza. Remélem onnan sikerül jelentkeznem.
Mindenkinek jó pihenést ezen a hosszú hétvégén. Reméljük az idő továbbra is ilyen kegyes lesz hozzánk és sok időt lehet kint tölteni a levegőn.

Mindenkit puszilok!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Koda! Csaodaszép a picibaba, olyan ari, ahogy elterül az apukáján…
Talán már hamarosan megszokja, hogy hogyan is kellene működnie, addig próbálj valahogy kitartani. Most hétvégén tud valaki segíteni? 4 nap alatt rengeteg erőt tudnál gyűjteni.
Én teljesen jól vagyok, néha még vannak napok, amikor nem marad meg bennem a kaja, de ezon kívül semmi gáz.

Titi! Nagyon örülök, hogy hallhattad a szívdobogást, szerintem az még csodálatosabb, mintha csak látod a babát. Biztosan kell most menned apukádhoz? Ha igen, akkor se csinálj semmit, mindenképpen pihenned kellene. Inkább gyere haza picit előbb. Tudom, hogy apukádnak is szüksége van rád, de most a baba legyen a legfontosabb.
A telefon nem volt gáz, inkább én voltam bunkó, hogy olyan gyorsan letettem, csak a férjem pont még nem volt itt és teljesen egyedül nem akartam hagyni őket, de gondoltam majd utólag elnézést kérek…

Zsuzsa! Jó pihenést!

Mi most megyünk anyósomékhoz, de este már jövünk is haza. Szorítsatok, hogy ne legyen vita a cigi miatt…

Szép napot mindenkinek!
verzsike
 
 


Hali!

Eloszor is mindenkinek szep hosszu hetveget kivanok,Rimar,Bufo jo utat.

Titikem!

Te meg mar lehet hogy el is indultal.AZert nagyon vigyazz magatokra,mas is takarithathna,besegithetne apukadnal,vagy nincs senki??Es probald meg nem felidegesiteni magad!

ANnyira orulok,hogy megkaptad az Utrot,tudod ezzel jobb ha fekszel egy kicsit(ez a kup ugye?) reggel,hogy fel is szivodjon.Vagy csak este kell???
Olvastam vegig a dilemmadat,csak nem akartam megkavarni,de en is ezt szerettem volna neked.EMlekszel nekem is ezt kellett(illetve nalunk egy masik valtozatat) hasynalnom ket heten at es pihennem.ANno a dokim eleg negativ volt,szinte biztos volt benne hogy nem fog sikerulni.Es most itt van Mishal masaallah.

Na,megint sirdogal. :roll:

Azt hittem visszaaludt.

Sziszike!

Vigyazz a lakas atvetelevel..mindent vegyetek jegyzokonyvbe es elmeletileg nincs joguk tobb pentz kerni azert mert ok mast epitettek be ha ez benne van a szerzodesben.SZoval nehogy mar fizessetek :!: :!: :!:

Koda!

Hat nem irigyellek,ezt az idot en se sirom vissza.De eddig legalabb nem hasfajos,nem???Nekunk se nagyon akart a kisagyban aludni(vagyis nekem),de neki sehol se volt jo mer tfajt a pocija.Es meg most is csak ejszaka hajlando aludni benne,nappal balhe van..meg mindig nem tudom hogy szoktassam ra hogy bent aludjon vagy a teraszon a babakocsiban...elkenyeztettem az orokos gyaloglassal???

Jelenleg ugy alszik hogy tolom a babakocsit(bar most hogy jo az ido,mar az se olyan egyszeru,hat tiszta apja,nem szereti a meleget es a napot :roll: :roll: )
Ha jol bealszik es felcipelem es kitolom a teraszra akkor talan alszik egy kicsit tovabb,de mivel megszunt az allando mozgas felebred....
ANyukam kis zsarnoknak hivja. :lol:

Szoval probalnam szoktatni,tegnap kemeny 10 percig birtam a sirasat...utana agyon szooptattam es delutan 6kor elauldt...ebbol az kovetkezik ugye,hogy ejszaka fel kellett kelni szoptatni es karattyol hajnalban..AMugy is koran kelunk,altalaban 6kor kel e snem alszik mar vissza.

Zseppy!

Sajnalom hogy eddig nem pozitiv a teszt,dehat ki tudja.Ha meg jonni akar egy kis lelek hozzatok ugyis jon...de szerintem most ti a ket gyerkoccel is jol megvagytok,nem??Plane hogy vissza kell menned dolgozni. :cry:

Mas...tegnap voltunk megnezni az epitkezest(jo kis gyalogtura) es mar a falakat csinaltak,olyan jo volt nezni. :lol:

na,megyek es megnezem mit csinal orurasaga! :lol:
Tegnap ugy racuppant a karomra,teljesen kiszivta...a ferjem tuti hogy nem hinne el.

Ja,hogy mikor jon :?: :?: :idea:
Mihelyt tud...ez votl a valasz....Volt egy tel.beszelgetesunk par napja amikor majdnem sirva konyorgott,hog yne nehezitsem meg a helyzetet azzal hogy mindig irom neki,hog ymennyire hianyzik nekunk...mert mar nagyon nem birja...es elege van mindenbol...stb(marmint a munka)...Es hogy ertunk csinnalja...stb..

Na,ki is maradt ki...??
Balimama!

Ne csuggedj...lassan osszejon neked is meglatod.!!!!Persze tudom hogy konnyu mondani.

Ja,korkerdes..mar aki lesz hetvegen...Mit adtok a bebikre ilyen idoben?????????

SOk sok puszi mindenkinek!
momo35
 
 


sziasztok csajok!sorry sorry hogy megint eltüntem de hát nem is voltam itthon!olyan szupi idö van hogy álandoan csvargunk!de van egy jo hirem mostantol többet tudok jönni vettem magamnak egy gépet!puszi mindenkinek este jövök

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!!!

Jaj, Virág, de jóóóóóóóóóó!!! Akkor mostantól nincs kifogás, hogy miért nem jösz közénk???!!! Csavarogjatok csak! Itt is tök jó idő van!!!

Momo, nem, még nem indultam el apához, csak holnap megyek! Nem fogom túlzásba vinni, keresztanyám is ott lesz, majd együtt kitakarítunk. Nem nagy a lakás, úgyhogy nem lesz gond. Főleg úgy, hogy elvileg 2 napot, 2 éjszakát leszek ott, úgyhogy be tudom majd osztani a tennivalókat.
Amúgy meg apukám rám is parancsolt, hogy pihennem kell nála, úgyhogy igyekszem! De azért biztos nagyon jó lesz a friss falusi levegőn, a bébinek is jót fog tenni.
Én is örülök az Utronak, el is kezdem használni. Igen, az kúp, gondolom, kicsit azért feküdni kell vele a felszívódás miatt.
Szegény férjed, gondolom, mennyire hiányozhattok neki Ti is. Biztos nem könnyű neki sem!

Verzsike, sajnos a szívdobgogását még nem hallottam, még csak látható volt a szívműködés. :( De talán jövő héten már lesz szívhang is.

Bufo, nagyon szép hétvégét kívánok nektek, jó utat, bízom benne, hogy jó időnk lesz. Bár Észak-Kelet Mo-ra már esőt mondanak vasárnapra, apa meg mondja, hogy már most fúj a csípős szél. :( A fene egye meg, pedig sétákat is terveztem.

Lányok, én holnap indulok, úgyhogy csak vasárnap fogok tudni jönni. Apánál nincs net, jaj, de fogtok hiányozni!!!

Mindenkinek csodaszép hosszú hétvégét kívánok!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Titi! Nagyon jól tetted, hogy maradsz pihenni egy napot...

Virág! Légyszi segíts egy picit. Olyan ananászos husit szeretnék csinálni, amit feltettél receptet. Csak nem tudom mennyi tejszínt tegyek rá. El kell, hogy lepje, vagy kevesebb is elég? Leborítod sütés kötzben alufóliával? Köszi

Puszi
verzsike
 
 


Mi most értünk haza. És képzeljétek nem volt semmi gáz, anyósomék kimentek cigizni. Tiszta furi volt, hogy nem gomolyog füst a lakásban, úgyhogy kellemesen kellett csalódnom. Mondtam is a férjemnek, ha sűrűbben mennénk spórolnék nekik egy csomót, mert így harmada annyit se szívtak el, mint máskor.
verzsike
 
 


Húúú, Erzsike, ez aztán a haladás!!! De jó Neked!!! Ügyi vagy, és a párod is, hogy elértétek!

Képzeljétek, akkor én mesélek valami nagyon durvát!!!

Kedden volt anyósom szülinapja, így átmentünk hozzájuk. A párom volt az első, aki mellettem rágyújtott!!! Szerintetek? Persze kinyitotta az ablakot, de mint halottnak a csók. Aztán megjött az unitesója is, és így az apósommal együtt hárman szívták mellettem. Aztán az anyósom felállt, és távolabb ment, mondta, hogy ő távolabb megy rágyújtani. Én meg odamentem hozzá, mire kérdezte, hogy dehát direkt eljött, hogy ne ott füstöljön. De mondom itt legalább egyedül cigizel, ott meg három cigit kell szívnom.
Na, de egy darabig most nem kell átmennem!!! Hipp-hipp hurrá!!! Szóval aki ... az ... ez van! De hogy a párom ezt tegye?! Annyira dühös vagyok rá! Neki kellene azt mondania, hogy ne gyújtsunk rá mellette, nem?! Hú, felforr az agyam!

KépKép
titi_27
 
 


Éva!

Balázskádnak nagyon sok boldogságot kívánunk!!!!



Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda!
Milyen kedves, hogy eszedbe jutott!!!
Most indulunk az Állatkertbe!

Este jelentkezem!
Szép napot kívánok mindenkinek!

Éva

Kép
balimama
 
 


sziasztok,
látom nagy a csönd... :)

Valaki megirná, hogy hol találom a kórházak listáját, hogy hova tartozom, illetve, hogy ha a 8. kerületbe bejelentkezek az jó lesz-e??

Köszi,
Majd jövök én is...

Puszika mindenkinek,
Ági
csné
 
 


Éva:)
Nincs mit megköszönnöd:)
Hogy sikerült a séta? Én annyira nagyon szeretnék elmenni az állatkerbe. Már vagy 5 éve terevezem. Ahogy Bence nagyobb lesz, ráveszem az apjukat, hogy menjünk fel:)

Ági:)
Sajnos én nem tudok ebben segíteni. Bár engem is édekelne ez a lista, ha van ilyen.

Juci:)
Jó szórakozást, kikapcsolódást nektek! Nem felejtettem ám el a hímzést! Ahogy tudom, el is kezdem. Csak a kezdeti nehézségeken át kell esni. Ahogy ezt te is tapasztaltad szerintem:)

Titi:)
Sokat gondolok rád! Ugye minden okés?
És a doboz....hát persze, hogy megcsinálom! Nem is kell tovább ragozni a kérdést!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Lányok!
Az OEP honlapján van a lista, de Ági ne jelentkezz egyelőre sehová, mert a Péterffy nagyon lóg a levegőben! Lehet, hogy a Szülőotthon sorsára jut és a szülészetét bezárják. Akkor úgyis mész az orvosod után!

Nagyon jó volt az Állatkertben! Most az elefántok és a zsiráfok kifutóját építik, valószínűleg csak szeptemberre készül el. Egy picit fel van túrva, de Balázskámnak és a Lányoknak is hatalmas élmény volt. Mindig szépítenek rajta valami!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Bocsi, énse tudtam szólni, hogy elmegyünk kirándulni a hétvégére, mert a tesómék jöttek értünk és vagy 3 órával a megbeszélt idő előtt értek, kapkodhatam össze.vissza…

Juci! De jó nektek! Használd is ki a lehetőséget!

Ági! A www.oep.hu -n megtalálod, csak az a baj, hogy még a múlt héten közölték h mégse lesz ez így jó, úgyhogy meg fog változni, csak azt nem tudom mennyire.

Jó nagy csend honolt a hétvégén. Zt hittem majd órákat olvashatok vissza…

Koda! Nyáron vagy kora ősszel már simán jöhettek az állatkertbe, szerintem hónapról hónapra egyre szebb lesz.

Már sajnálom, hogy eutaztunk, az ikrem, a sógorom és a bátyám volt velünk, meg sajna neki két ismerőse. Hát a falra kellett néha tőlüók másznom. Meg is fogadtam, hogy ismeretlenekkel első találkozásként több napra összezáródni soha!
Ráadásul a pocim is elég sokat fájt és nem voltam valami jó hangulatban.

Puszi mindenkinek!
verzsike
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: