Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok.
köveket hallhattok :) minden okés volt. a dokibácsi (aki iszonyat jóképű, amikor beléptünk az ajtón vissza kellett hőkölnöm...a Napra lehetett nézni, de rá....uh :lol: ).
na, de nagyon alapos volt. minden végig kuksizott, 20 percig nyaggatta a pocakomat. minden méret rendben van, 18+1re tippelt. vagyis nagyjából jó, én magamat 18+4re. (a legelső UH alapján). úgyhogy jók vagyunk, és tuti azért lett szar az a uE3.....
megnézte mindenét.
és persze nem volt szemérmes:KISLÁNY :D
többit holnap. sziasztok
dimet
 
 


Nyuszifülű!

Nekem is. Főleg, ha hirtelen kelek fel az ágyról... nagyon tud szúrni pár másodpercig. Néha meg úgy érzem, mintha a hüvelyem felé rugdosódna valaki (lehet, hogy így is van :))

Jelentem: Benedek talán jobban van, eddig nem akart gyógyszerektől sem 38,5 alá menni a hője (s itt azért még nem jár a hűtőfürdő...), most úgy érzem, magától mérséklődött kicsit. Persze őt ez nagyon nem zavarta, csak egy hangyányival volt kevésbé eleven, mint szokott.. Remélem, éjjel nem lesz gáz.
Ja, nem is meséltem... pénteken kapott egy szép új fenyőágyat, s azóta abban alszik, csak altatásnál kell fél órára mellételepedni. Szépen végigalussza az éjszakát nélkülem, sőt szerintem jobban alszik, mint eddig. (eddig velünk aludt) Úgyhogy pont jókor kaptuk el a saját ágyba szoktatást :) A mi ágyunkra már rá sem mászik... :)

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Sziasztok!

Jucu gratula a kukacoshoz!

Dimet neked is gratula a nunishoz!

Mona, ha dobod a táblát, vhogy jelölhetnéd benne, hogy milyen nemű babáink vannak eddig! De ez csak egy ötlet volt részemről!!!

Ma tényleg nagyon szuper idő volt, reggel be kellett mennem a városba, a terhesgondozóba táppénzes papírért. 8-kor kezd a rendelés, be is adtam a kiskönyvem, de persze a doki csak 8.20-ra érkezett és hát a táppénzes papírt ügyi neki alá kell írni...
Mindegy utánna mentem a munkahelyemre leadni a papíruszt. Aztán haza...
Itthon a törpével egy kicsit kint, aztán meg állhattam neki tanulni :cry:
De ha egyszer muszáj!!!
Aztán du. angol óra, majd újra levegőzés...
Ja és képzeljétek apuka teljesen be van sózva, képzeljétek mit akar a 2 és fél éves fiának húsvétra venni.... mini motrot, 4 kerekűt, ami 50km/h sebességgel képes menni... Szóval nálunk a nyuszinak nehéz dolga lesz...

Kép
Kép
times
 
 

 
 

Kari: örülök, hogy összességében tetszett a torna, és köszi, hogy leírtad a véleményed.
Sajna és most pénteken sem tudok menni, azthiszem említettem már, hogy előadáson leszek.
No mindegy, egyszer úgyis összejön, addig is nyomom itthon a Rékát, ami végül is nem rossz, bár néha azért a fülemet legszivesebben befognám :wink: De a lényeg, hogy jól érzem magam a tornától, és csak ez számít :D

Jövőhéten majd újra érdeklődöm, - ha nem gond- hogy mikor mész újra, és hátha sikerül találkoznunk.

Addig is minden jót kívánok.

Üdv,

Móni

Kép
Kép
moni1973
 
 


Szaisztok!

Dimet! Gartula a lánykához.

Franci! Jobbulás a kicsinek és gratulálok a nagyfiúnak az új ágyacskájához.

Az én kicsikém három napja a szobájába alszik. Estétől egész reggelig. Annyira örülök. Minden kinőtt ruhájára mondja, hogy odaadja a kisbabának. Néha megpróbálja ráhúzni a rucikat a hasamra. Állandóan simogatja, meg puszilgatja a hasamat.
Mi ma délután megyünk a 4D-re. Remélem, este szolgálhatok némi képpel.
Van egy meghívóm az iwiw-re kéri valaki????

Szép napot mindenkinek, úgy látszik jó idő lesz ma is. Sajna én ma a tanulásnak szentelem magam.

Puszika!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Sziasztok!

Mi az első babánkat várjuk augusztus elejére. Tegnap kaptam meg az AFP eredményt és kissé alacsonyabb az átlagnál, viszont az ultrahang mindent rendben talált.

Bocsánat, de nem olvastam végig az összes hozzászólást - van valaki közületek, akinek szintén alacsony lett? Mik a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban? Engem jól beijesztettek, annyi biztos...

Köszi

Zsófi
sirius
 
 


Sirius, mennyi az az alacsony??? és hány hetes terhes voltál vérvételkor???
dimet
 
 


Sziasztok!

bocsi, csak ezt az oldalt tudtam végigolvasni. a többit majd alvásidőben.

Dimet, irigy vagyok! Gratula a kiscsajhoz!

Már én is annyira kíváncsi vagyok, de nem reménykedem benne, hogy hétfőn megtudjuk :roll: Aztán úgy 26 hetesen tervezem a 4D-st, úgyhogy ha hétfőn nem remélem akkor megtudjuk.

sirius, üdv itt! Ne az AFP-nek, hanem az uh-nak higgyél! Ha az mindent rendben talált, akkor nincs baj. Egyébként, hogy egy dokit idézzek "a baba minden AFP érték mellett lehet egészséges". Szóval ne izgulj és írj magadról egy kicsit bővebben. :D

Kép
Kép
robcsi03
 
 


0,6 és 17 és fél hetes voltam...

Zsófi
sirius
 
 


Sziasztok Kismamik! :lol:

Üdv köztünk Sirius! :):):)


Csajszik! :idea: Valaki aki ügyi táppénz terén: szerintetek ki kell venni a szabadságokat táppénz előtt???? Nekem van még 18 nap. Nem tudom még mikortól megyek betegszabira, de jó lenne tudni hogy ha maradnak bennt napjaim kifizetik-e, vagy felejtsem el?

Csók ezer ölelés!!!!

Pusz
Nyusz
nyuszifülû
 
 


Sziasztok Kismamik! :lol:

Üdv köztünk Sirius! :):):)


Csajszik! :idea: Valaki aki ügyi táppénz terén: szerintetek ki kell venni a szabadságokat táppénz előtt???? Nekem van még 18 nap. Nem tudom még mikortól megyek betegszabira, de jó lenne tudni hogy ha maradnak bennt napjaim kifizetik-e, vagy felejtsem el?

Csók ezer ölelés!!!!

Pusz
Nyusz
nyuszifülû
 
 


ÓÓÓ :oops: :oops: :oops: Párdon a duplázásért....... :oops: :oops: :oops:
nyuszifülû
 
 


Nyuszifülű:

Én csak az előző terhességem alatt tapasztaltakra tudok hagyatkozni, hozzáértőnek semmiképp nem nevezném magam. Én nem vettem ki a szabimat, mielőtt betegszabira mentem, és utólag megkaptam a többivel ( GYÁS, GYED idejére járó) együtt. Azt gondolom tudod, hogy elvileg szabadságot kifizetni nem lehet, de sokszor hallani, hogy egyes munkáltatók megteszik. Én azért a helyedben megkérdezném a munkahelyemen egy illetékes személytől hogy mire számíthatok, mert azért 18 nap az nem kevés, nehogy aztán elvesszen....

Üdv, Móni

Kép
Kép
moni1973
 
 


Sziaztok!

sirius: üdv itt. :) az AFP-vel kapcsolatban passzolok. Nekem a lányomnál jó lett a mostanit meg még várom.

Nyuszi: Én anno nem vettem ki a szabimat, hanem egyből táppénzre mentem. Most, hogy jött a gyes kiadták a szabimat ami 61 nap lett. Nem is kellett volna kivennem. Csak utólag szóltak. Tehát ha nem veszed ki akkor később is meglesz. Elméletileg. Azért kérdezz rá.

Olyan szép idő van és nem udom mit főzzek. :? valami finomat. Tipp? Na puszi

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Hamis gulyás , túrós csusza???

köménymagos tojásleves :) Vagy tojásostészta pirított kolbászkákkal káposztasalátával.....

Csirkepöci tejfölös ubival???? +galuskával????

Máglyarakás, madártej?????? Egy kis fincsi frankfurti leves???

Polpetti ( gombával sonkával sajttal töltött husi) sültkrumplival tartármártással????

Hmmmm RÁNTOTT SAJT????

Pattogóbolha édes! Én tervezek te valósíts!!!! :lol: Lélekben veled vagyok! Most kajáltam de még mindig éhes vagyok....... :cry: ( inkább forog a gyomrom) menza volt, nagyon rossz......
Egész nap úgy feszül a hasam + szúrkál! Mi a fene van ma? Lehet hogy az idő miatt? :shock:

Ezer puszi!

Főzzetek főzzetek!!!!!!!! :shock: :lol: :lol: :lol:

Ui: rántott padlizsán? :) :) ÓÓÓ Brassói??????
Na jó befejeztem a nyálcsorgatást!
Csók
Nyusz
nyuszifülû
 
 


HAJJAJAJAJAJ HAJJAJ!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ÚJHAGYMÁSOK NEVÉBEN IS ELNÉZÉST!!! :lol: :lol: :lol:

Új tipp: ÚJHAGYMA!!!!!!!! LILAHAGYMA!!!!!! Puhi kenyér szalonkával. :):):)
nyuszifülû
 
 


Sziasztok!
Sirius: ne aggódj! Az alacsony AFP a down-kór kockázatát növeli, de azt már a 10. heti UH-on frankón ki lehet mutatni. Már úgy értem, hogy vannak rá utaló jelek. De nálad ilyet nem találtak! :) Hidd el, nincs miért aggódnod!
Én lehet, hogy megúsztam az aggódást? :) Remélem.... Ugyanis ma voltam AFP-n, és mivel a dokim volt olyan ügyes, hogy hiányosan töltötte ki a papírjaimat, így nem csinálták meg a vérvételt.... És mivel a héten betöltöm a 17. hetet, a jövő héten már késő.... így nem csinálják meg. :)
Higgyétek el lányok, az AFP csak arra van, hogy paráztassanak! A genetikai UH sokkal megbízhatóbb! Én is megyek jövő héten, csak még nem tudom pontosan mikor....

Dimet: Téged irigyellek igazán!!!!! Nuncis a babád!!!! Juj, én is punást szeretnék...... :) :) :)

Pfranciska: örülök, hogy Benus már jobban van! :)

Bebi: Nálunk is volt ágycsere.... de csak két napig tartott a "boldogság"... Mostanában ismét visszaszokott az apja mellé.....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Edit: Attól tartok, mi már fizetünk.... ha ott szeretnénk szülni, ahol szeretnénk..... :(
A védőnő ma volt nálunk, ő azt mondja, hírzárlat van. Nem tudnak még semmit. A szülésznőmet hívtam, ő annyit tud, hogy a körzetesítés már megvan, ha nem a körzetileg kijelölt kórházban szülsz, akkor fizetni kell egyszer max. 100 ezer foritot. Ha sikerül ahhoz a kórházhoz tartoznod, ahol a választott orvosod van, (óriási szerencse!!!, legalább a kórházért nem fizetsz!!!), akkor még mindig fizetned kell, állítólag 25 ezer forintot a TB-nek azért, hogy a saját dokid vezesse le a szülésedet, ne az ügyeletes orvos... plusz még a hálapénz az orvosodnak, hogy bemegy hozzád, de ez már a saját problémád..... szép jövő, mi?!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sirius!

Üdv. Nekem is alacsonyabb lett az afp-m, 0.56MoM. Azután a 18 hetes uh-n kiderült, hogy inkább még csak 17 hetes vagy még fiatalabb a terhesség, így megismételtük az afp-t, ami másodjára tökéletes lett.
Nálunk is minden rendben volt a 12 hetes uh-n, a 17 hetesen pedig végigkérdezgettem, hogy milyen jelei lennének, ha down-os lenne a baba, s a dokim egyik ilyen jelet sem látta.
Holnap megyek a megismételt 18. hetesre :)
Szóval, ne aggódj, mert pár nap- egy hét korbeli eltérés is sokat számít, ráadásul, akiknek alacsony az afp-jük, azok közül is kb. többezerből 1-2 eset az, ahol tényleg baj lesz. Az uh sokkal megbízhatóbb.

Gyönyörű idő van, 1 órája jöttünk meg a játszótérről nyakig homokosan :) Úgyhogy vettünk lángost meg apának sült halat, s megvolt a "bóti" ebéd.
Fiúk most kidőltek (apa ma haza tudott jönni ebédelni).

Nálunk még nagyon menő az új ágy, csak nem tudom, hogy fogok Beni mellé feküdni, ha nagyobb lesz a hasam, azért akkora hely nincs benne :)

Fiú-lány téma:
Beninél annyira érdekelt, hogy mi lesz, ez volt a fő téma.
Ehhez képest most valahogy szinte nem is szeretném tudni, annyira mindegy. Nagyon örülnék egy kisfiúnak is és nem esnék kétségbe egy kislánytól sem :)
Azt álmodtam pár napja, hogy fiú lesz. Holnap azért ha lesz rá mód, rákérdezek.

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Mandala!
Ha esetleg császár lesz, az már 50-60....
Beszéltem a szülésznővel, akit anno Beninél "felkértem", júli 1-től ők sem vállalhatnak szülést elvileg meg gyakorlatilag sem. Nálunk legalábbis.

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Mona!
Át tudnál majd írni a táblázatban? Az új célidőpontom aug.17. , eszerint módosítottam a vonalzómat is. Azt hiszem, fele banda "beelőzött" :D

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Csajok én bolognai spagettit főztem ebédre, kb. 1 órája ettem egy jó nagy tányérral, de most megint olyan éhes lettem! Nyuszifül, szabad ilyet csinálni? Szinte a számban éreztem a kajákat amit írtál! Franciska, sült halacska nyam-nyam :D

Homokozás első felvonása nálunk is megvolt, most alszik, aztán kezdődik a következő menet :D

Kép
Kép
robcsi03
 
 


lányok le sem tagadhatnánk, hogy babásak vagyunk. kaja téma ezerrel..... :)
én ebédeltem dinsztelt krumpli, dinsztelt káposzta, libacomb. nyami. de annyira tele vagyok. pedig a husit sem bírtam megenni.
most meg értekezlet. el fogok aludni.
dimet
 
 


sirius, UHn majd megnézik. de ne aggódj. az én uE3am 0,33 lett!!! és kiderült elírták a terhességi koromat.
dimet
 
 


Robcsi! Nálunk tegnap volt spagetti. Nyammi nyammi.....
:lol: :lol: :lol: Szádban érezted az ízét???? Mi??? Hát én is!!! De legalább az nyugtasson minket hogy ettől még nem lehet hízni... :lol: :lol:
Vagy mégis????? :lol: :lol:

Dinsztelt káposzta, libacomb???? :lol: :lol: :lol: Nyamííííí :P

Van valaki egyátalán aki betartja a védőnéni konkrét betartandó tanácsait???? ( semmi zsíros, semmi fehér, semmi ez semmi az, csak barna izéket, magokat, joghurtot, és további íztelen dolgokat együnk. :) :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Na mi is legyen a vacsi??? Én pihi-puha kenyérkét eszem tea vajjal rajta egy centis szilvalekvár ehhez hörpintve jó hideg tejecske :lol: Na ez is fini........ De várom a vacsiidőt.......

Puszi csajok!!!!

Ja: nektek mennyi idő alatt lett meg az afp eredmény,????????

Nyusziölelés!!!!! 8)
nyuszifülû
 
 


:shock: :shock: :shock: Jééé!! Nyílván kívánósak vagyunk???? :shock: :shock: :shock:
nyuszifülû
 
 


Sziasztok!

Köszi az ötleteket. :) Bár a pörkölttől rosszul vagyok, de minden más szupi. Ma tükörtojást "főztem"... :oops: :oops: :lol: Van még egy kis tegnapi leves azt megesszük. De holnap!! Csinálok töltött paprikát... NYAMÍÍÍÍÍ... Csütörtökön meg brassói lesz. :D :D
Nem tudom hogy vagytok vele de borzalmasan kívánom a savanyúságot. Akár levet simán inni is. Jó kis hideg salátalé... Van mikor úúgy megkívánom a tejfölös ubisalit, hogy megcsinálom két ubiból és megeszem minden nélkül. Szegény nagymamám meg mindíg sopánkodik, hogy tönkre teszem magam. De amikor olyan finom és olyan jólesik.. :P :lol: Na megyek is.

Ja és egy jó kis bográcsban főtt lecsót is úúgy ennék...

Na tényleg sziasztok!! :D:D:D:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Nyuszifül, hát attól nem de kivégeztem még egy nagy adag spagettit és attól már lehet hízni.

Iiiiimmmmmmmmááááááááádom a teavajat én reggelire ettem :D

Dimet a párolt káposztát is imádom :D

Ezennel le is zárom a témát, mert azt mondják a többiek alakítsuk főzőtopikot :wink:

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Robcsi!! Van ilyen topic!!! Láttam már!!!
Páros lábbal kidobnak minket innen.....:):):)

Orvost szerintetek meddig lehet választani??? Egynél kezdtem, aztán nála voltam párszor, aztán tök véletlen részt vettem egy tanácsadáson, és egy nagyon rendes dokit találtam, akihez szívesebben járnék. Kismamakönyvembe már két féle név van pecsételve. :) Aztán most hallom, hogy akkor akar menni szabira amikor pont szülnék. Akkor jön a harmadik?
Tényleg mikor kérdezitek meg? Vagy hogy működik ez egyátalán???????? :shock: :shock: :shock: Vagy mit kell kérdezni???? Kis tudatlan vagyok. Tapasztalt Kismamik?? :shock: :shock:

Csók
Nyusz
nyuszifülû
 
 


Hát, nyuszifülű!
Azt hiszem, ebben most mi is tapasztalatlanok leszünk...
Merthogy júli 1-től csak azzal a feltétellel választhatunk orvost, hogy a kórháznak is perkálunk. És meglátjuk majd, ez is hogy működik... Persze biztosan itt is van kiskapu. De szerintem még a dokiknak sem tiszta, hogy mi hogy lesz.
Amúgy, maga a megkérdezés valami ilyesmi pl.: "doktor úr, szeretném, ha ön kísérné végig a terhességemet, illetve a szülést.. " hmmm? jó? :)

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Robcsi!

Mindjárt ébresztem a gyerkőcöt és nekünk is irány a 2. menet a homokozóban.. ti már készülődtök? Tudod, hogy kell alagutat építeni ? :D
Na, bocs, lelövöm magam, ígérem, többet ma már nem írok... :) :oops:

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Sziasztok lányok!

Most egy ideje jól eltűntem, amikor 2 héttel ezelőtt apa föl akarta telepíteni a telcsimet, hogy tudjak föltenni róla képeket, egyszer csak fogta magát, és elszállt a net. Otthon azóta sem tudok netezni, most anyuéknál vagyok. Nem tudom, mikor lesz beállítva a net, de amikor tudok, jövök.

Az újaknak üdv. Akik pedig mostanában ünnepeltek, ünnepelnek, azoknak boldog szülinapot, névnapot. Kép

Ma voltam UH-n, nagyon jó volt látni! Picúrkámmal minden rendben van, megvan mindene, minden működik. Csak egy valami nem derült ki: hogy mi van a lábacskák között. De nem baj, majd legközelebb. De az még olyan messze van, a 26. hétig várni kell...

miniliza
 
 
 


sziasztok!

Szia sirius.Ne izgulj,ha az ultrahang rendben,akkor az afp-t eldobhatod.(Fóton merre laksz? Én a lehel utcában.)

Szabis kérdés.Ami megmarad,azt átviszed akkorra,amikor visszamész.Ez tuti,törvény.De egyeztesd le a munkaügyissel,hogy szerinte mennyi marad, és a három évre mennyi fog járni.

Nyuszifül.Téged nagyon hiányoltalak,de én most szívem szerint tényleg kizárnálak a topikból!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezek szerint én vagyok az egyetlen,aki betartja amit muszály.
Én megfogadtam,hogy nem hízhatok többet,mint amennyi a baba.Muszály betartanom,így is kemény lesz a nyár.
Na,de azért ti csak egyetek,de a legközelebbi somlóinál rám gondoljatok ám!!!!

Dagibb sorstársak(80+)
Ti mennyire érzitek a babát?Én néha úgy érzem,mintha határozottan rugdosna,de néha csak bizsergést érzek.Mostmár néha aggódom én is és a hályamra próbálom fogni.

Nahát,akkor én annál fogok szülni,akihez beesek,vagy tényleg itthon.Én ki nem adok 50-100 ft-ot a tb-nek,így is tele van velük a púpom. :twisted:
tuza edit
 
 


Sziasztok Kismamák!

Üdv. az újaknak!

Tegnap nem tudtam jönni, mert szülői értekezleten voltam. Nem tudom hogy a többi anyuka hogy van vele, de én nagyon utálom!

Ma voltam tanácsadáson, mivel a védőnő szerint hajlamos vagyok a magas vérnyomásra (most 125/85 volt, a Márkkal volt 140/100 is még az elején), ezért ellátott jótanácsokkal, hogy a sófogyasztást szorítsam vissza, ezzel meg lehet előzni. Sovány húsok, tojás, tejtermékek, kivéve a sajt, főzelékek, gyümölcsmártások, friss zöldség és gyümölcs, ezeket ajánlott fogyasztanom. Amit kerülnöm kell: magyaros ételek, levesek, kivétel a gyümölcsleves és a paradicsomleves, kolbász és szalámi. Valamint székrekedésre ajánlotta, hogy este, de csak este igyak karamellás tejet, 1 dl tejhez 1 kiskanál cukrot karamellizáljak. Reggel pedig igyak narancslevet, vagy őszibarack és narancslé egyben, vagy pedig egyek kiwit. Joghurtba, kefírbe pedig 1 kiskanál zabpelyhet vagy zabkorpát tegyek, jót tesz az emésztésnek.

Én eddig 4,5 kilót híztam. A Márkkal összesen 7 kg jött fel. Látszik, hogy nincs két egyforma terhesség, ezért remélem, hogy ez egy előjel, annak az előjele, hogy kis puncis van a pocakomban.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Szia Lányok!

Ha még egyszer valaki kajáról ír.... lelövöm! Annyira éhes vagyok, de semmit nem kívánok ami itthon van! Bezzeg amiket írtatok! Azok bejönnének..... :)
A dokikat szerintem addig "versenyeztetjük" amíg jólesik! Nem hiszem, hogy limitált a széria..... ahány pecsét, annyi doki! Fő a változatosság!
A szülésnél úgysem lehet ekkora a szánk.... hacsak nem a bukszánk.....
Én most kavarok... eddig a sotén szültem, most oda nem biztos, hogy mehetek.... bár, még megoldható.... keresek az ismerettségi körömben olyat, akinek körzete és bejelentkezem hozzá néhány hónapra..... ennyi... kórház kérdés megoldva.... hacsak ki nem találják, hogy X ideje bej. lakosnak kell lenni.... de az már tényleg pofátlanság lenne!
Szóval ezt a részét a témának pipálom.... már csak a szülést lev. orvost kell kitalálni.... azt meg csak úgy lehet, ha tudom előre mikor ügyel, és mondjuk megbeszéljük, hogy vizsgálgasson behatóbban..... :) Vannak ötleteim.... aztán a Jóisten végez... én csak tervezek.....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok!
Ma voltam a védő néninél, vérnyomásom még mindig gyengus: 90/60, de azt mondja, hogy csak jó indulattal 90!

És megkaptam az AFP-s papírom, képzeljétek egy vérvételből két babát szűrtek, kíváncsi lennék, hogy ezt hogy csinálják. Ja és 15+0 (hetes napos voltam vérvételkor)
Ez áll a papíron:
A BABA
magzati életkor a vérvétel napján: 16+5
AFP 0,85
HCG 1,48
uE3 1,72

B BABA
magzati életkor a vérvétel napján: 16+6
AFP 0,84
HCG 1,51
uE3 1,66

Igaz minden negatív, de nem értem, hogy tudják ez megállapítani ua vérből két gyerkőc...
De ők tudják, a lényeg, hogy OK!

Kép
Kép
times
 
 


Szia Sirius üdv köztünk! (A neved a Harry Potterből származik???)
Ja és én is úgy gondolom, hogy várd meg a genetikai uh-ot, majd ott minden kiderül és minden ok lesz!!!

Kép
Kép
times
 
 


Sziasztok!

Nekem is feszül a hasam alja,nem is merek semmilyen hirtelen mozdulatot csinálni. Meg tegnap este annyira elkezdtem szédülni, hogy majdnem elájultam. De gyorsan lefeküdtem és egy kicsit jobb lett. Ma is szédültem aztán megmértem a pulzusom hát elég magas volt. Ti voltatok már így? Szerintetek mitől lehet? Nekem alapból is magas a pulzusom, de 128 még sosem volt. Anyu azt mondta lehet, hogy megmozdult a bébi, mert ő is így volt még annak idején. De nem tudom eldönteni, mert érzek valamit, de nem tudom, hogy bélmozgás vagy a bébi!? Na mindegy remélem jobban leszek.Üdv aki új! És gratula a kiscsajhoz, azért csak gyűlnek a kislányok is. :) 21.-én talán már én is megtudom mi lesz. Amúgy én sem tartom be a kajáról szóló szentírást. Mindent megeszek amit megkívánok és még nem is híztam.
Na pusz mindenkinek.

KépKép
dudu_84
 
 


Kép kiskutyám

Raktam fel képet én is a kutyámról! Ő már ekkora marad!

KépKép
dudu_84
 
 


Jucu neked is gratula a kis kukishoz!

KépKép
dudu_84
 
 


Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a bíztatást :) Annyit olvastam az AFP-ről, hogy már nem is aggódom annyira... holnap reggel lesz meg a 4es teszt eredménye, ha az jó, akkor rituálisan tűzre vetem az AFP leletemet :D

times - A nevem nem a Harry Potter-ből jön, hanem a Sirius bolygóról (ez a repülő klubunknak a neve, a Zsófi már foglalt volt itt..:-))

tuza edit - Fóton a Kurjancsban lakom, a Kilátó utcában. Ismerős vagy errefelé? Én bevallom, nem tudom, melyik a Lehel utca :oops:
sirius
 
 


Sziasztok!
Dimet!
Gratula a kiscsajhoz! Úgy tűnik, mégse fog összejönni nekem a Bajcsy kórház, mert csúcsforgalomban előfordulhat, hogy két óra alatt sem lehet felérni tőlünk. főleg majd nyáron, amikor mindenfelé útlezárások lesznek.

sirius!
Üdv a fórumon.

Franciska!
Én is holnap megyek dokihoz. Nagyon-naygon izgulok, hogy minden rendben legyen.

Nyuszifül!
nekem másnapra kész volt az AFP erdmény, mert személyesen bementem érte a laborba. A védőnőhöz csak két hét múlva ért volna ki.

Én még mindig csak irigykedem a kívánósságotok miatt, mert én ugyan sokmindent megeszek, de igazán nem kívánok semmit. Egyedül dinnyét szeretnék enni. Ha édességet eszek utána még hányingerem is van.

Kép
mirosz
 
 


Sziasztok Kismamik!
Szia sirus:
üdv szerintem nem aggódj az afp. miatt. Még bettsy írta hogy Németországban nem is csinálják, mert annyira bizonytalan az eredmény.
Szia miniliza:
jó hogy előkerültél, már hiányoltalak.
Dudu:
édi a kutyusod.
A mai vacsim krumplis tészta tejföllel savanyú ubival, fincsi volt.

Ma voltam uh-on újra genetikain. Az eleje kicsit megrázó volt számomra, mert mindenhol az első babáról kérdeztek, aki kisfiú volt, és meghalt 10 naposan egy ritka érprobléma miatt, holott elvittem a papírjait, de így is nagyon felkavart a dolog.
Ami viszont már nagyon nagy öröm volt, és nem gondoltam hogy így lesz hogy ez a babó is kifiúúúúú :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , fél órán keresztül csak bőgtem mire fel tudtam hívni apát. Bocsi lányok, hogy erről írok, de nem tudok úgy előre tekinteni, hogy ne gondolnék arra ami történt, és nemtudok úgy írni sem nektek. Szóval most olyan boldog vagyok hogy egész nap csak mosolygok.Nagyon nagyon örülök.

Kép
Kép
zeze
 
 


Sziasztok!

Bemutatom a fiam: Kép

Jelölgettem az iwiw-n. Remélem megismertek. A gmailon meg rendezgetttem a neveket, címeket. Aki hiányzott felraktam, akiről találtam képet betöltöttem. Ha valakinek nem stimmel vagy nem tetszik természetesen törölheti vagy javíthatja. Én csak segíteni akartam. Remélem azért tetszeni fog nektek.

Jó éjszakát!!!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Bebi!
Irtó helyesen mosolyog a kislegény! Vagy nem jól látom?

Zeze!
Nem is tudtam eddig az első kisfiadról. Sajnálom. És remélem, hogy ez a kölyök kárpótolni fogja valamelyest a régi veszteséget. És biztosan nagy rosszcsont lesz :) Örülök, hogy örülsz :)

Edit!
Én is a dagibb anyukák közé sorolnám magam... :( ennek ellenére igen korán éreztem már a babócát (14.hét). Szerintem nem feltétlenül van összefüggés... De őszintén szólva, mostanában is legtöbbször vacsi után érzem mozgolódni, mert akkor van egy kis időm rá, hogy csak rá figyeljek. Bár, ebéd után is szoktam érezni :) Úgy látszik, a kaja már most nagyon érdekli...

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Zeze, Bebi gratula a tökösökhöz :D

Nyuszifül, nekem a volt dokim mondta, mikor először jelentkeztem nála - én már akkor tudtam, hogy bármi is lesz ezzel az orvosválasztósdival, ő biztosan nem fog szüléseket vállalni - hogy a 24. hét után már nem szívesen vállal elmásik orvos, de szerintem ebben a szituban, hogy nem lehet választott orvosnál szülni ez nem lesz gond.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Hello Lányok!

Úgy néz ki találtam egy dokit, aki megcsinálná a csaszit! :) Vigyorgok, mint a tejbetök! Csak hát ő a MÁV kórházban van.... az a kérdés, annak a kórháznak van-e körzete, vagy csak a Mávosokat fogadja? Hát, majd kiderül. De ha van körzete, kibulizom az ingyé kórházat. Nem szeretnék fizetni 100 rugót. Arra már nem jutna... épp elég a dokit kifizetni, mert ugye nem a két szép szememért...... :)

Dudu: annyira helyes a kutyusod! Egyik baráti házaspárnak volt ilyen kutyája. Ő yorkshire (nem tudom így írják-e?), ugye? Tök ari! :)
Bebi: Nagyon aranyos a baba! Szerintem is mosolyog... már most látszik rajta a huncutság!

Zeze: Gratulálok a kisfiúhoz! Tudom, hogy a veszteségetek óriási, és semmi nem halványíthatja az Ő emlékét, de bízom abban, hogy ez a kicsifiú mosolyt csal a szívetekre is!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Szép napot mindenkinek!

Itt olyan szép napsütés van, hogy szinte egész nap kinn vagyunk a lánykámmal... :lol:
Saskia kezdettől fogva a saját ágyában, a saját szobájában alszik... sose volt gond az altatással... lefektetem, aztán majd elalszik...

Hát... amit most Mo-n csinálnak az eü-vel... :evil:
(a barátnőm egy kórház ápolási igazgatója...)
Vendég
 


Sziasztok!

Épp tegnap panaszkodtam, hogy nincs itthon net, kb fél órával később beszélterm a párommal, és mondta, hogy újra működik :) .
Úgyhogy most már itthonról jelentkezek.

Nálunk is csodálatos napsütés van, csicseregnek a madarak, nyílnak a jácintok, és ha ilyen marad az idő, akkor 1-2 napon belül a babarózsa is teljes pompájában fog virítani. De gyönyörű lesz!!

Ebben a gyönyörű időben úgy szeretnék sétalgatni Gergővel, de tegnap óta iszonyúan fáj a jobb lábam. Be vannak dagadva a visszereim :( . A háziorvosunk ráadásul szabin van, a helyettesítő doki meg egy tuskó (már bocs, de ez még egy enyhe kifejezés), úgyhogy nem tudom, kinek fogom megmutatni a lábamat. Remélem, hétfőig nem lesz baj, nem szeretnék trombit kapni. Addig is kenegetem körömvirággal, és fölhúzom a visszérharisnyámat. elég kényelmetlen viselet, de muszály. :?

Zeze! Köszi a hiányolást, és gratula a kis kukishoz! :wink:

Bebi! Nagyon helyes a pici fiad :)

Csajok! Valaki meg tudná nekem adni a gmail-es cimet és jelszót, hogy meg tudjam nézni? És még valami. Nem tudok föltenni képet, de ha valaki estleg tud telcsiről föltenni képet, és megadná a mob számát, és átküldeném mms-ben, hátha én is tudnék így föltenni képet. Előre is köszi. A többit priviben.

miniliza
 
 
 


Ja, Dimet Neked is gratula a pici lányhoz :)

miniliza
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?