Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.
Jól elaludtunk ma,de 8 előtt 2 perccel csak beértem dolgozni.

Biztosan talákozott Geri és Patrik a Minimax előtt,csak nem én voltam vele hanem anyu.(Én fent ettem a 2-on)Patrik a legos asztalnál volt végig.
Holnap hozok be a suliba fotót Manóról és az egyik tanárbácsi segít feltenni.Ha meglátod anikó,lehet megismered.
Mintha én láttam volna Geritmessziről,mert sűrűn lenéztem rájuk fentről.De az arcát nem láttam csak a pulcsija rémlik,de lehet nem ő volt.
Nem hallottam semmit a Csabai korházzal kapcsolatban.De én nem itt készültem szülni,bár a dokim csabai.Dr. Ombódi.
Ha elköltözik a szülészet és javulni fog a fürdő állapota + nem kell fekve szülni,hanem lehet ülve is,még lehet a végén Csabán szülök.
De ha marad minden az eredetiben,semmiféleképpen.Bár a vajúdó és a baba-mama szoba tényleg szuper.

Nekünk már biztosan kell ágynemű,amit én láttam 17.99(135968 a száma)
meg találtam faliórát is 9.99 fontért(132136 a száma),a Toys R us nál,de ha a barátnőd talál olcsóbbat,nekünk úgy is jó.
Meg a woolworthsnél Thomas készletet 9.99-ért(Id:50836724,Barcode:5013197552905,Katalógus sz:5529)
Az anyagiakat majd írd meg mikor adjam vagy küldjem,előre vagy utólag?
Ruhák most nem kellenek.
Na mennem kell,munka van.
Sziasztok
enikõ24
 
 


Kép
bebafa
 
 


Sziasztok

Végre sikerült!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Bálint a farsangi szerkójában.
bebafa
 
 

 
 

Kép
ez Fanni
bebafa
 
 


Kép
Bence Kép
Bálint Kép
A három testőr Kép
Ennyire szeretjük egymást.

Bocsi hogy ennyi képpel jövök de most tanultam meg és nagyon tetszik a dolog.
pusza nektek

Ildikó
bebafa
 
 


Bocsi az aláírások egy kicsit elcsúsztak
bebafa
 
 


Sziasztok! :)

Ildikó!
Tegnap leadtam a rendelést és ma szét is nézett barátnőm a boltokban. Az alsónacikat megvette, mert a 4-5 éves méretben nagyon ki van fogyva minden bolt. Gondolom ez az a korosztály, akik már követelik maguknak. Majd mindjárt megírja, hogy mennyi volt. Na itt is vagyok. 5 font volt és 3 nacika van benne. Illetve a pólót is megvette, mert ez az egy db volt a ti méretetekben. Fényképet is csinál róla és elküldöm. Ez 8 font volt, ez megírta, hogy nem volt olcsóbb. Ha nem tetszik, lesz a Gerié. :)
Ez a póló:

http://www.mothercare.com/gp/product/B0 ... 1&mcb=core

Az alsónaciról nem találok képet. van benne kék, zöld és fehér, elején Thomas-sal.
Megvan az ágyneműd is.

Most megyek,mert vacsit csinálok!
Puszi!
Anikó

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok.
Ildikó.Ti is voltatok a Center farsangon?
Mert állt mellettünk egy olyan pókember ruhás kisfiú mint a te kisfiad.Lehet Ő volt?
Nekem nem sikerült felrakni a fotót Patrikról.De ami késik nem múlik.
Anikó.
Valami gond van hogy nekem nem válaszoltál? Mert én is szeretnék rendelni,az előzőben le is írtam.Remélem minden oké.
Sziasztok.

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Sziasztok

Nagyon jó a poló Bálintnak is tetszik.Majd ha hozod a cuccot a piacra akkor előtte egy nappal szólj mert nincs mindíg annyi pénz nálam.Vagy én is átmehetek érte Békésre.Aranyos a barátnőd hogy ennyit bajlódik velünk.

Enikő
mi nem voltunk a Centrbe mert akkor volt a kanbuli nálunk.Ha valamejikőtöknek kell Thomasos DVD át tudjuk másolni.Nekem egy nagyon egyszerű képszerkesztőm van a NEREO CD másolóé.Tök egyszerű.

Pusza,Ildikó
bebafa
 
 


Sziasztok!

Enikő!
Dehogynem válaszolok, csak Gabi hazajött és még nem volt kész a vacsi. :) Most fejeztük be a vacsorát és már jöttem is. :)
A te rendelésedet is leadtam, de azok másik boltban vannak, így oda ha minden igaz holnap megy barátnőm. Holnap megírja, hogy miket vett és mennyiért.
Amúgy lehet láttam a kisfiad, nem tudom, mert is ott ültünk a minimax előtt. Én is ott ültem Gerivel a legós asztalnál.
Az a pulcsi, ami Gerin volt, azt is külföldről rendeltem, de portugáliából. Ott is van két írtó jó bolt, csak a postaköltség miatt nem nagyon éri meg onnan rendelni.
Tényleg, nem tudsz feltenni rólatok képet? :)
A kisfiadnak nem vettetek valamilyen Take along-os vonatot szombaton? Mert volt egy kisfiú a szüleivel, aki legózni akart, de az anyukája könyörgött neki, hogy elég volt, mennjenek már. És fogott egy vonatot a kezében, ami még dobozban volt. Bár többre nem emlékszem.

Ildikó!

Én előre szoktam elutalni Dinának a pénzt, hogy ne az ő pénze álljon benne. Majd ha megveszi Enikőnek is, akkor fogom neki átutalni a pénzt. Így előbb megyek majd szerintem a pénzért, ha nem gond. Jó? Viszem akkor a Thomas-os gipszképet is, ha kell még. Szeretném a jövőhéten megcsinálni.

Jaj, hát nekünk is megvan az összes Thomas mese, még a nagy film is, a teljes gőzzel előre. Én erősen korlátozom, hogy menniyt nézheti, mert ha nem tenném, azt nézné. De szerencsére sokat foglalkozom vele fejlesztő könyvekkel és imádja őket. Le lehet kötni a figyelmét, de pl a mozgás is hiányzik neki. Alig várom, hogy ne essen az eső, mert sár van kint, hiába füvesített az udvarunk.

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok.

Ildikó.Bocsi,mostmár emlékszem hogy írtad a kártyapartit,csak nem olvastam vissza és elfelejtettem. :oops:
Viszont nekünk ha lemásolnád,kéne a dvd.Én kazira veszem fel a tévéből mikor nem vagyunk otthon 'Thomasos időben' de néha később kezdődik mint ahogy beállítom a videón és tele van reklámmal.Van üres dvd-nk otthon,ha gondolod talizhatunk és adaadnám.Ja,és mennyibe kerülne? :)

Anikó.
Azt hittem tegnap este hogy már nem jössz vissza és tényleg azt gondoltam valami baj van.Bocsi a türelmetlenségért. :oops:
Képet Patrikról már scanneltettem fel internet kávézóban,el is mentettem fájlként,próbáltam feltölteni a hozzászólásomban,csak túl nagy a mérete.Megtaláltam hogyan kéne kicsinyíteni de a gép nem akar vele semmit csinálni,csak forgatni lehet.
Én a munkahelyemen géppel dolgozok,ráadásul neten keresztül,meg van dvd írónk is otthon de én annyira nem értek az ilyen letöltésekhez meg képfelrakásokhoz.A rendszer gazda meg éppen kedd reggelre lett beteg és egész héten nem jön.
A legósnál nem Patrik volt akire gondolsz.
Rajta kék kötött fehér mintás pulcsi volt és kék farmer.Szőke haja van.És elhozott pár darab piros legót :lol: de aztán visszavitték.40 év körüli nőcivel volt akinek barna félhosszú a haja,hosszúkás orral és folyamatosan beszélt Patrikhoz.Én egyáltalán nem voltam a minimaxnál.Ezt jól leírtam,nem hiszem hogy erről fel fogod ismerni,de hátha. :lol:

De talán a férjem tud segíteni,csak Ő meg mostanában keveset van otthon,és inkább nem nyaggatom ilyen 'segíts légyszi' dolgokkal.
Ma reggel jött haza 24 órázásból és már du.3 kor megy vissza.Aztán este 10-kor jön,és reggel 6-ra megint megy 24-ezésbe.
Szegény Patrik tegnap előtt este kiugrott az ágyból mikor hazajött Apa este 10-kor és odarohant hozzá tárt karokkal,aztán lefeküdt és visszaaludt.Majdnem sírtam.Szegénykém mindig hiányolja Apát,dehát el szeretnénk költözni nagyobb lakásba még szülés előtt és én is csak ezért dolgozom még.Igazából kertes házat szeretnénk,de valószínű nem fog menni,mert iszonyatos árakat kérnek azért amibe azonnal lehetne költözni.Felújításra várót meg nem szeretnénk venni.Ahol most lakunk 3 embernek oké,de pici babával,napközben alvó férjjel nem megfelelő.
De bocsi hogy ilyennel fárasztalak titeket,csak már olyan sírhatnékom van néha attól hogy soha sehová nem tudunk menni együtt.Esetleg nagy ritkán.
Mostmár befejezem,mert még van egy kis munkám.
Sziasztok.

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Anikó.
A honlapodon található email címre küldtem képet,de elég homályos.
Ildikó,neked is akartam küldeni de nem találtam email címet.
Mostmár tényleg megyek.
Sziasztok.

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Sziasztok

Enikő,

Van otthon DVD ha gondold akkor pénteken ,vagy szonbaton kijöhetsz a piacra ,mert én ott árulok.Hozod az üres DVD én meg adok egy Thomasosat "teljesen ingyen".
Vicceltem nem kell érte semmit fizetni,én is kaptam .Mi már nagyon vártuk hogy valaki átmásolja.
Biztos nagyon rossz lehet álandóan egyedül,mi is nagyon sokat vagyunk apa nélkül,de ügye mi 4-en vagyunk nélküle is .Meg zajlik az élet állandóan,mert mindíg van itt valaki.Vagy a gyerekek barátaiból egy-kettő,vagy a család,vagy valaki. Na ezt jól leirtam. :) :) :) :)

Ne irígyellek a házvásárlás miatt,mi is akor költöztünk anikor a lányommal voltam terhes,semmi nem ált a kezemre .Nem fértem a pockomtól sehova,nagyon utáltam,de nekünk is szükséges volt a költözés, mert mi egy szobába laktunk a gyerekkel.Már két gyereknek nem let volna helye.

Megyek mert járok ionos méregtelenítésre, ha nem lesztek terhesk érdemes kipróbálni.Én nagyon fejfájos vagyok ,de egy hete nem fájt a fejem.

Puszi, Ildikó :shock:
befaba
 
 


ez borzasztó:ha megszültetek
bocs de nagyon hülye megfogalmazás volt
befaba
 
 


"nem lesztek terhesk "
ezt akartam kijavítani
befaba
 
 


Sziasztok!

De jó, hogy írtatok. :) Most pont unatkozom!!!!! na mit szóltok? Ki van takarítva, meg van főzve, nincs mosnivaló, vasalni sincs mit, rend is van. Szóval puccba vágtam a lakást. Sétálnék egy nagyot, de annyira nem bírom magam, na meg annyi a kóbor kutya, hogy iszonyú.
Olvasgattam, neteztem egy kicsit, de Geri hiányom van. :) És még 2 óra múlva mehetünk csak érte.
Dolgozgattam is egy kicsit, de ahoz most nincs sok kedvem.

Enikő!

Nem tudom melyik címre küldted, de ami él:
geri@szabilinux.hu
anyko@gportal.hu
Eddig nem kaptam levelet tőled. Majd ha lesz időd, elküldöd mégegyszer? A leírásból nem nagyon tudom, hogy melyik lehetett a kisfiad, mert zömében Gerire figyeltem. Ő is el akart hozi valami kisautót még 2 hónappal ezelőtt, de le tudtam dumálni róla. :lol:
Holnap is megyünk farsangra, mert az unokatestvérének holnap lesz oviba és meghívtak bennünket. Biztos jó lesz. Élvezem, hogy Geri mostár olyan felszabadult, hogy mer táncolni és tetszik neki.
Hogy brod még a terhességet? Én nagyonnyűgös vagyok, mert éjjel elég kellemetlen. nappal még csak csak, de hajolni.... a zoknihúzásról nem is beszélve. POnt azt számoltam, hogy 11 hét van hátra, de ha hamarabb jön 1-2 héttel, akkor sem számít már koraszülöttnek. Jó lenne már május 2. hetében megszülni. :)
Nem irigyellek a költözés miatt, de biztos jó lesz egy tágasabb lakás. Nálunk is kicsi a hely, de majd lesz valahogy. Végülis mi azért meg fogunk férni, annyira nem vészes. A házárak itt is nagyon el vannak szállva, szinte jobban kijön az ember, ha épít, minthogy megvegyen egy használt kertest és felújírtsa.

Ildikó!
Értettem mindent az elírások és a "hülye" megfogalmazás ellenére is. :) Én terhesség előtt méregtelenítettem és fogytam vele 6kg-t na meg a narancsbőröm is odalett. De most jön vissza. :cry: Viszont úgy vagyok, hogy próbálok odafigyelni, de amikor éhes vagyok sütire, meg tudnék bolondulni és néha veszek is. Mostis ettem csokit, igaz csak a kinder tejszelet vagy mi a neve. Dobozban van kis rudacska. Abból ettem egyet. De a szülés után, ha már szoptatni sem szoptatok, majd méregtelenítek én is, na meg fogyózok is majd, de amíg a baba szopik, nem szeretnék, nem is merek. Ki tudja, hogy mi megy a tejbe és mi nem.

Küldök egy képet nektek az én vonatimádó kisfiamról. Ez vele született imádat! :) 2006 nyár vége. Apával.

Kép

Puszi nektek!

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok! :)

Bocsi a zavarásért! Azt szeretném kérdezni, hogy érdekel-e valakit sok-sok mese dvd (Pl Thomas a kismozdony, Sam a tűzoltó, Micimackók, Kisvakond, stb,stb), felnőtt filmek, zenei cd-k (pl Babazene, Halász Judit, Kaláka, stb)?
Ha igen, írjon nekem a discmano @ gmail.com címre, és küldöm az infókat :lol:

Köszi...

További szép napot:

Titati
titati
 
 


Sziasztok.

Ildikó.
Ha neked jó,szombaton szoktunk menni Patrikkal piacra,mert olyankor vannak kint "kotamamák"(tyúkok)meg kacsák és imádja őket.Én úgy gondoltam hogy viszek egy üres dvd-t,mert nem akarom hogy ingyen legyen.Ha neked így megfelel? :D
Már akartam írni hogy nagyon szép kisfiad van,főleg a nagy szemei.

Anikó.
Küldök képet még egyszer mind a 2 címre.Jövőhéten próbálok olyat is,amin mindenki rajta van.Remélem azt már sikerül ide is felrakni.
Majd írd meg hogyan adjam oda a pénzt,meg mennyit is pontosan.
Nekem néha vannak pocakhúzódásaim ha felállok meg gyomorégésem és sajnos súlyosbodott a székrekedésem is de amúgy minden rendben van velünk.Sokat mocorog.Kedden voltam ultrahangon de nem tudták megmondani mi lesz.De Róna doktorbácsinak mostmár van 4D-s ultrahangja,és oda 24 hetesen megyünk,akkor hátha meg tudják mondani mi lesz.Mi rendületlenül Lilinek szólítjuk.Éjszakánként szinte 9-10 hetes korától felébredek.De azt olvastam ez természetes,mert így szokik hozzá a szervezet a szülés utáni éjszakai programokhoz.
Viszont érdekes hogy Patrikkal csak a vége felé keltem fel éjszaka.Enni én is többet eszem mint ezelőtt,de mégsem eszem annyit mint az első szülés után.Mind a 2 babóval az első trimeszerben voltam csak kívánós.Meg nekem nem szabad sokat híznom,mert bevizesedek megint és nem fog gyógyulni a gátsebem,és most nem tudok 3 hétig feküdni mert mostmár Patrik örökmozgóval is sokat kell foglalkoznom hogy ne unja magát..Szerencsére még csak 3 kiló 80 dekét híztam,de mondjuk még most jön a nagy babanövekedés.De majd nagyon odafigyelek hogy sok gyümölcs zöldség,semmi kenyér.Patrik tegnap este látta a képet amin Geri van Apával,és mindig mondta mikor írni akartam hogy :A mozdonyosat,amin a kisfiú van az apukájával.
Ezért is nem tudtam írni este,mert nem lehetett elvenni a képet róluk.Amikor megunta,akkor meg már mentünk lefeküdni.

Most jut eszembe Ildikó hogy én is csináltam mindenféle tisztítókúrát az elmúlt 2.5 évben.Szülés után 78 kiló voltam,és egy évig nagyon nem akart lemenni semmi.Nagy kínlódások árán 3 kiló,de akkor már szinte elájultam esténként.Tavaly dec.ben "Norbival" lement 7 kiló tornával,aztán szépen fokozatosan még 6.Aztán ahogy elkezdődött a suli szept.ben a sok ülés miatt hol híztam hol fogytam.
Október közepén elkezdtem a kandida diétát,ami nagyon jó volt.2 hét nehéz de utána könnyebb.A bőröm szebb lett,nem hullott a hajam és szerintem ennek is köszönhető hogy pocakos lettem szinte azonnal,mert előtte amikor próbálkoztunk nem akart összejönni a tesó.

Ma nem dolgozom,a hitelirodákat jártam,mert még nem tudjuk hogy most vegyünk lakást vagy költözzünk nagyobb albérletbe.De valószínü hogy marad az albérlet mert hamarosan öröklünk egy egy házat és majd azoknak az árából szeretnénk venni egy nagy kerteset magunknak. Legszivesebben már most költöznék egy jó nagy udvaros házba,de tényleg nagyon el vannak szállva az eladók árai.Addig marad a lakás meg szeretnénk egy vízparti telket venni a csárdaszállási horgásztavaknál,hogy mégis legyen valami saját kis kertünk.Anyósoméknak mamáméknak meg anyuéknak is van udvaruk,szóval nem lesz hiány a gyerekeknek kertben,de szeretnénk egy olyat ami csak a mienk.Addig jó lesz amíg nem tudunk venni házat.
Na,ezt jól körülírtam.Szóval mostmár értitek :lol:
Most más nem jut eszembe.
Sziasztok.
Remélem kisüt a nap!!!!

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Szia Enikő!

Majd megírom az összeget, ha barátnőm megvásárolt mindent. Írtam, hogy drágábbat ne vegyen. Még jövőhéten is megy vásárolni.

Emlékszem a kisfiadra. :) Így már tudom kiről van szó. Nagyon szép kisfiú! Ahogy mi ültünk, ő Geri melletti aztalnál ült, de félig háttal nekünk vagy oldalt. Legózott. :)

Nem tudtam hamarabb írni, tegnap volt egy műor a baba méhen belüli fejlődéséről. Csodaszép volt és nagyon megható is. :) Láttad esetleg? Én felvetettem a párommal és este megnéztem, míg fürödtek.
A házmizériával kapcsolatban nem irigyellek. De jó lenne, ha a vágyaitok beteljesülnének. Egy kert nagy kincs, főleg ha a lakóháznál van. Nekem nagy segítség volt mindig is, mert olyan a kert, hogy ki mertem engedni Gerit egyedül. Persze az ablakból nyomon követtem és az ajókat is nyitva hagytam. De tudtam végezni a dolgom, ő pedig játszhatott a kertben. Akkor volt csak gond, amikor meghozták a nagy csúszdát, mert akkor nem mertem kiengedni csak ha én is ott vagyok. Amikor láttam, hogy nagyon magabiztosan megy fel és csúszik, akkor megint kint lehetett egyedül. Sosem esett le szerencsére. Bár elég félszeg, óvatos gyerek.

Én sajnos még mindig kívánós vagyok, vagyis nem olyan régóta. Most a sósat is nagyon kívánom és a vizet. Napi 4 liter lemegy és sajnos erősen vizesedem is. Így tegap óta nem iszom csak 2 litert. De majd meg halok, olyan szomjas vagyok.

megyek,mert Gabi dolgozik és addig ki is akartam porszívózni, na meg még ebéd sincs.

Puszi nektek! Ildikó neked is! :)

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok.
Hihetetlen mennyire nem értem rá írni,de mostmár szakítok egy kis időt.
Nagy házkeresésben vagyunk még mindig,de már kicsit előrébb járunk.Az már biztos hogy veszünk,de még nem tudjuk hogy lakás vagy ház e?
Anikó.
Én tegnap este láttam az mtv2-őn egy babás filmet,Patrik is látta,nagyon tetszik neki amikor látja a baba pici kezét,és mindig kérdezett hogy ez mi,az mi?
Mi most tervezünk venni Patriknak homokozót,egyelőre mamámékhoz lesz letéve,de az is lehet hogy beltéri műanyag vázas sátrat kap,amit jó időben ki lehet vinni,mert apósom jó kis homokozókat tud csinálni ülőkével meg tetővel.Még nem tudjuk.Anyósoméknál van már neki homokozó,motor alakú kishinta amit nagyon szeret.
Ha kerteset veszünk én is szeretnék csúzdát,természetesen homokozót,a hintánkat amit bent használunk azt meg végleg kiköltöztetnénk.
Nekem éppen az a baj hogy keveset iszom,pedig nagyon odafigyelek,de sokszor este mikor számolgatom hogy mennyit is ittam,1-1,5 liter jön össze csak.
Viszont egész hétvégén bolognait ettem,és még tegnap este is,egyszerüen imádom.Ha nem vagyok pocakos a bolognai akkor is bármikor jöhet.
Ha nem fogok dolgozni,én is szeretnék olyan kis ügyes lenni mint te.Csak én virágot szeretnék nevelgetni és eladni,meg különféle kecskesajtot készíteni.Azt is imádom,és nagyon egészséges.Mondjuk kecskét fejni nem tudok,de mamámékhoz szokott járni egy pasi aki pár száz forintért megcsinál ezt azt,talán a fejést is elvállalná :lol:
Már vettem is babaerszényt,hogy a babó2-vel is tudjak dolgozgatni ha olyan kis sírós lesz véletlenül mint Patrik volt,és majd mindig fogni kell.
Gergő hogy van? Nem beteg?

Ildikó.
Akkor holnap megyek a dvd-ért.
Remélem nem volt olyan vészes tegnap a Polgármesteri hivatalban :D
Patrik azóta is emleget :lol:
Mennem kell lányok,mert már dolgoznom kéne így is.
Na sziasztok.Szép napot!!
Jaj,mit szóltok a napsütéshez?Egyszerűen fantasztikus.
Na pussz.

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Sziasztok

Majd csütörtökön megyünk aBencével,van egy kis izgalom.
Készen van a DVD,gyertek nyugodtan.Édes nagyon a Patrik,igazi kis belevaló fiucska.
Bálint is nagyon szereti a homokozót,minden idény elején fel kell tölteni mert széthordja az udvaron az egészet. Most is már a járda tele van vele,pedig a homokozóba már nem sokminden van.Én is szerettem volna csuszdát, de ami jó strapa bíró volt az nagyon drága volt arra sajnáltam a pénzt,mert Bálint játszik vele egyedül és aztán mitcsinálok vele.Próbáltam használtan venni,de úgy meg nem lehet kapni.
Csoda jó idő vot ma napoztam egész nap a piacom ,mert vevő nm nagyon volt.


Megyek csinálok egy kis kaját,vettem spenótot.Annyira vágyom már a zöldségek után.

Puszi,Ildikó
befaba
 
 


Sziasztok!

Ildikó!
Én is ma friss spenótot csináltam. :) Én is nagyon kívánom a zöldségeket. Rengeteg paradicsomot megettem már és most is kívánom a salátát, spenótot, stb...
Jól vagytok?
Mi ugye megevttük a csúszdát Gerinek, első évebn csak azzal játszott, tavaly már nem annyira. Persze használja, de nemolyan intenzitással, mint első évben. De azért mi más helyzetben vagyunk,mert tudtuk, hogy lesz tesó. Szóval ki lesz használva.

Enikő!
Tegnap voltam az orvosomnál, ma meg terhesgondozáson. A dokim azt mondta, hogy minden rendben van, de nagyobb a baba és a méhszájam is 2000. Ő szerinte hamarabb lesz itt baba. Szóval pakolgassak lassan össze mindent, ami nincsmeg megvesszük még. Úgy gondoltam, hogy április végére mindent bekészítek.
Ja és közölte, hogyha nem szülnék meg a 36. hétig, akkor még egyszer mennejek el hozzá. Utána már csak a szülőszobán találkozunk. :)
A terhesgondozásra Békésre járok. Eddig csabára mentem át uh-ra, de ma közölte velem a doki, hogy ő biza nem ad beutalót. Anélkül pedig nem uh-znak meg csabán. Nagyon bánom, mert szerintem a csabai kórházban az uh szuper. Mármint nagyontetszik az új hely, meg én úgy vettemészre, hogy azért jól megvizsgálják a babát. Az apa is bent lehet,kérhezhettünk. na hogy itt Békésen mi lesz???
Geri is jól van szerencsére és nem beteg már 3. hete. :) Imád oviba járni.

Most megyek,mert fürdés idő van.
Puszi nektek!
Anikó
Teszek fel nektek képet. :) Én vagyok....
Kép

Kép

KépKép
anyko
 
 


Anikó

, nagyon aranyos a pocakod.Nem híztál semmit.Bálinttal nekem is azt mondták hogy sokkal hamarabb fogok szűlni,de 2 nappal késöbb jöt.Már a piacon a lányok azt mondták hogy biztos belém kövült a gyerek.
Sokkal rosszabb volt hogy azt mondták ,hamarább lesz meg ,mert minden nap vártam .Remélem neked jól mondta az orvosod,hogy korábban jön a baba.
Mi pont ezért nem vettünk csúszdát ,mert tudtuk hogy lesz 4. baba.

Sziasztok

Ildikó
befaba
 
 


Szia Ildikó!

Én a biztonság kedvéért bekészítek mindent, hisz már a héhszájam is elkezdett vékonyodni. Gerivel még a 36- héten sem vékonyodott.
Illetve sógornőm kolleganője is babát várt, szintén baukóhoz járt és neki is azt mondta, hogy itt hamarabb lesz baba, mint a kiírt időpont és 5 héttel korábban is jött. Annak ellenére szép nagy baba lett, mert 2,5 kg, 50 cm.
Szóval inkább elksézülök, minthogy váratlanul érjen.

Amúgy híztam ám. 6 kg + van rajtam a hitelesített orvosi mérleg szerint. Ezt úgy gondolom, hogy jó. Gerivel ilyenkor már + 11 lg-nál tartottam.

megyek,mert fürdök és fekszem.
Puszi!

Kép

KépKép
anyko
 
 


Hú, Baukót kisbetűvel írtam. Elnézést kérek tőle is! :oops:

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok.Csak gyorsan írok pár sort.

Ildikó.
Bocsi,hogy olyan gyorsan elrohantam.Meghálálom a dvd-t mert Patrik nagyon örült neki.Most is nézi,még lemenni se volt kedve,de még szerencse hogy a bölcsi után levegőztünk kicsit így nem is eröltettem a kimenetelt.Még egyszer köszi.Holnapra sok sikert,vagy nem is igazán tudom mit kívánjak. :D

Anikó.
Szép nagy pocid van már.
Szerencsére Patrik is már a 2.hetet kezdte,remélem nem is lesz beteg egyhamar,mert rengeteg munkám van,és amkor itthon vagyunk az egyre csak gyűlik,és teljes a káosz mikor első nap bemegyek.
Ez jó többszörösen összetett mondat lett,de mindig így írok ha sietek,bocsika.
Örülök hogy Geri nem beteg,mert ha többet van folyamatosan,jobban megszereti az ovit.

Kicsit megint ki voltam bukva délután,mert Gabi a férjem reggel jött haza és már du. 5kor el is ment,majd péntek reggel jön haza.Állítólag áprilisig lesz ilyen feszített tempó,legalábbis a cégnél azt igérték.De én már annyira nem bírom,mert sehová nem tudunk elmenni családostól.Itt a jó idő és sétálni se tudunk együtt.Bocsi hogy panaszkodok,de kicsit nehéz.
Mondjuk a több fizetés jól jön,de már lassan az sem érdekel,csak legyen többet itthon.
Na de most már befejezem a nyavajgást,megyek játszok a Manóval.
Sziasztok.

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Sziasztok!

Hogy vagytok? Én hiába van szép idő, elég gyengén érzem magam. Olyan sok mindent terveztem erre a szép napos meleg időre, aztán itt bent ülök és gondoltam le is pihenek egy kicsit.
Remélem ti élvezitek méga meleget!

Boldog nőnapot nektek és szép virágokat!
Geri is vitte az oviba a szép rózsaszín tulipánokat. Olyan édes volt!

Puszi!
Anikó

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok.
Én tegnap nagyon jó kedvű voltam,el sem hiszem hogy ma is süt a nap,pedig esőt mondtak.
Patrik baba virágos képeslapokat vitt a bölcsis néniknek,mert nekünk csak leveles szobavirágaink vannak,szerdán meg elfelejtettem venni virágot.
Én nem tudom Baukó dokibácsi mennyire ad pontos diagnózist,de sokan dícsérik,akkor biztos tud valamit.
Én Patrikkal 35.5 hetesen majdnem megszültem,a dokim is moondta hogy már 1 ujjnyira nyitva volt a méhszájam,de adott pipolphent,hogy legalább 1 hetet várjon még a manó,és végül 5 nappal a kiírt időpont előtt szültem csak.
De a 36 hetes UH_n 4 kiló körülire jósolták a szülési súlyt,végül 3630 lett.Szóval szerintem,ha nem kapok gyógyszert biztos hamarabb megszületik.Már nem tudom mit akartam ebből :D kihozni :D :D de lüke vagyok.
Anikó neked akartam ezzel kapcsoltaban írni okosságot,de mire leírtem elfelejtettem.Hát igen,babót várok és mindent elfelejtek.
Te észre vetted magadon hogy könyebben felejtessz?
Pihengess sokat,ha nincs kedved semmihez.

Ildikó.
Mi a helyzet? Ugye minden oké volt csütörtökön?Remélem nincs túl rossz kedved,és azért nem írsz.
Jó munkát neked.

Szép napot nektek.Puszi
Sziasztok

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Szia Enikő!

Semmi baj, én is mindig mindent elfelejtek. :)
Én Baukóval 100%-ban elégedett vagyok. Nem is gondoltam volna, hogy valaha váltani fogok, de nem bántam meg, sőt!
Én úgy gondolom és próbálom a babómmal is megbeszélni, hogy május 2. hetében már jöhet, előbb nem nagyon kellene.
Tegnap fájt a hasam és sokat keményedett, de próbáltam pihengetni. Tuti az időtől van, volt. ma már semmi ilyesmit nem érzek. A kedvem is sokkal jobb, mint tegnap.

Amúgy ha anyu nem szól nekem, hogy vegyek virágot az óvónéniknek, tuti én is elfelejtem. Mint minden mást is. Elhagyom a fejem szülésig.

Na jó, lassan mennem kell, mert vár rám egy kupac vasalni való ruha, a mosógép is megy és még ebédet is kell főznöm.
Holnap tartjuk meg Geri szülinapját, így már arra is készülnöm kell.

Puszi!

Kép

KépKép
anyko
 
 


Helloka.
Most nincs semmi meló,lassan indulok is haza.(12-kor)
Boldog szülinapot Gerinek!!!!!!!!!!!!!!
Nekem sem volt valami jó tegnap a pocakommal,én is ráfogtam az időjárásra.
Ha hazamentem én is ugrok neki a főzésnek,mert fél 3kor indulunk anyuékhoz vidékre.Tegnap én mostam 2 adagot,azzal most nem kell foglalkoznom.

Ildikó,írj amint tudsz.
Kellemes hétvégét nektek.
Puszi Sziasztok.

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Sziasztok!

Nincs semmi baj csak vacakolt az internetünk.Már szoltunk a szerelőnek mikor a gyerek megnézte és lás csodát megjavult. :) :)
Én mindíg így járok,multkor a mosógéphez hívtam szerelőt ,hogy nagyon büdi biztos hogy leéget a motor.Kijött a szerelő és megállapította ,hogy csak a hosszabítót kellet volna kicserélni.Égtem mint a rongy. :oops: :oops:
Nekem nem jön be a technika.

Enikő, bocsi hogy nem volt több időm, de elég sokan voltak.Meg a névnapomat is tartottam ugyhogy bolondok háza volt ma a piacon.Örülök hogy tetszik Patriknak a DVD.Ma nálunk is egész délután az ment, legalább haladtam a munkámmal.

Csütörtökön voltunk Bencével, nem volt olyan vészes,tök rendes volt a pasi.Valószínüleg megszüntetik az eljárást,vagy csak egy figyelmesztetést küldenek.

Anikó,
GERINEK BOLDOG SZÜLINAPOT

Nálunk is banzáj lesz holnap.Névnapozunk,2 hét mulva meg Fanni szülinapja.

Pihenjetek sokat :D
Ildikó
befaba
 
 


Ildikó!

Nevednapja alkalmából Isten éltessen sokáig!!!
Kép

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok!

Mi tegnap túléltük a szülinapi bulit. Nagyon elfáradtam, pedig Gabi nagyon sokat segített.
De ugye nekem már minden olyannehezen megy, még az ágyból való kikászálódás is. :lol:
Amúgy jól sikerült, Geri örült az ajándékoknak is és a tortának is. Fotó alig készült, mert gabi szinte csak kamerázott, de a tortát lefotóztam. majd lekicsinyítem a képet és felteszem, jó?

Amúgy jól vagyunk. Remélem jó idő lesz, mert akkor kimennénk a kertbe vagy valahova csavarogni egy kicsit. Most nagyon kivágyom már.
Jövőhéten tapéntázunk egy kicsit és megcsináljuk Zsófi kuckóját is. Lehozzuk a kiságyat, de a matracot is még csak a csomagolásban tesszük bele, hogy addig se porolódjon, amíg Zsófi jobban érzi magát a pocakomban, mint kint. De ha összeállítjuk a helyét, akkor valahogy jobban látom, hogy mit kell még megvenni. Bár én úgy gondolom, már csak apóságok vannak hátra. Alkohol, bórvíz, popsitörlő és egyebek. Ha ott lesz a pelusozó is a szobában, akor majd kezdem kimosogatni a ruhákat, meg kivasalni. :)

na megyek, mert fáradt is vagyok, ki is akarok menni a kertbe..
Puszi mindenkinek!

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok.
Mit szóltok ehhez a jó időhöz?
Egyszerűen ilyenkor nem lehet rossz kedve az embernek.

Ildikó.Örülök hogy megoldódott a dolog.Nem gond hogy nem tudtunk többet beszélni,engem is nagyon hivogatott már a lángosos :lol:
Amúgy hogy van a család?

Anikó.
Nekünk pénteken lesz névnapozás,de szerencsére nem nálunk hanem anyósoméknál.Nem lesz sok dolgom.
A március negyon zsúfolt nekünk,6-án Gabi szülinap,17-én Patrik baba,20-án házassági évforduló,24-én Gábor nap(de ezt Te is tudod :) )
Már annyira szeretnék ott járni ahol te.Én is szeretném rendezgetni a babaágyba való dolgokat,babaruhákat,de még túl hamar van.Bár már vettem babaerszényt,meg kis zoknit,kis felsőt,de mást még nem mertem,pedig nem vagyunk babonások.Csak még nem is tudjuk milyen nemű lesz.
Igaz,26-án megyünk 3D-s ultrahangra,és remélem kiderül.Ha még akkor sem fog,elkezdek veszegetni sárga és fehér ruhácskákat.
Remélem jól vagy!!

Tegnap este negyed 7-ig lent voltunk Patrikkal és utána olyat vacsorázott hogy leesett az állam.Nagyon örültem neki mert egyébként nagyon válogatós.
Leírom mit evett:fél szelet bundáskenyeret sajttal,1 danonino joghurtot,3/4ed almát,kis bögre tejet ivott rá(nem hajtotta meg)Ez neki nagyon is bőséges vacsora volt,akkor gondolhatjátok mennyit eszik máskor.
Na ennyi mára,mert sok dolgom van.
Szép napot nektek.
Puszika

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Sziasztok!

Olyan szép idő van, hogy kedvet kaptam a takarításhoz. Aztán mikor a konyhával végeztem, ki is purcantam. :lol: Igaz most mosok 3 adagot, de ugye ott jobban csak a gép dolgozik.

Képzeljétek!!!! Geri már a 4. hete jár oviban egyhuzamban!!!! Ez olyan szuper. Igaz most csorog az orra, de tegnap azt mondta az óvónéni, hogy attól vigyem nyugodtan, mert minden gyereknek csorog. Kopp-kopp, de bízom benne, hogy hétfőn is tudunk menni és akkor már az 5. hét! Ez nálunk nagy szám ám! :) Remélem nem is lesz beteg mostmár, elég volt.

Enikő!
Akkor nálatok valóban zajlik az élet márciusban! :) Gabinak boldog szülinapot így megkésve is!
Nálunk 5-én Geri szülinap és 24-én Gabi névnap. De ez utóbbit csak kettőnk közt tartjuk egy puszival és kész. :) Viszont Geri szülinapja a legnagyobb esemény nálunk. De túl vagyok rajta. :)
Majd még a húsvétot valahogy átvészelem, mert a fiúk ugye locsolni mennek, addig nekem itthon kell lennem. Remélem nem sokan jönnek, mert utálom. Csak a tojásfestést szeretem,meg a lakás kicsinosítását és kész. Na meg a friss szendvics illatát. :)

Én már ugye elkezdtem bevásárolni,mert anyagilag így jobban járunk, ha mindent elosztunk. Igaz Geritől maradtak agyobb dolgok( kiságy, pelenkázó, kád, stb.. ) De babakocsit az újat vettem, és ami nagyobb dolog, az a bébihordozó, mellszívó ( sikerült egy 2x használt aventet megvennem fillérekért :) ), sterilizáló, bébiőr. Ezek még hátra vannak. De mielőtt megvennénk, azelőtt még tapétázunk és lehozzuk a kiságyat, berendezzük a kis kuckót a Zsófinak. Utána már lesz hova pakolni.
Édes rucikat már vettem. Dinától, akitől a ti cuccaitokat is rendeltem. ha akcióznk kint Angliában, akkor nagyon jó árban vannak a ruhák és minden, ami egy babának, gyereknek kell.
Teszek fel majd egy két képet, hogy miket vettem már.

Patrik tényleg nem lehet valami nagyevő. :) De nem baj az. Geri is ilyen volt, most kezd megváltozni. Ami fogára való, abból iszonyat mennyiséget képes lenne megenni, ha nem korlátoznám. palacsintából 4-et megeszik és még kérné a következőt. Bundáskenyérből 3 szelet. Tejbegrízből 1 tányér ( na nem olyan nagy tányá ) és még kérne. A húst viszont elutasítja megint. 2 éves koráig nem volt hajlandó megenni. Utána kezdte megszeretni,most megint nem kell neki. Vettem igazi finom sonkát a szendvicsre, elétettem és azt mondja: " Anya! megszagolom, jó? " megszagolja, majd közli: " Én ezt nem kérem ". És ennyi.

Na befejezem, mert elalszatok!
Még annyit, hogy kaptam egy jácintot nőnapra és tegnap kivirágzott. isteni illat van tőle a lakásban. Imádom! :)

Puszi!
Jönnek e képek. :)

Kép

KépKép
anyko
 
 


7 db body csak 3400ft volt:
Kép

3db rugi csak 2900ft:
Kép

2db kis nacika 1900ft
Kép

Kis nacika ( ezt kaptam )
Kép

Kép

KépKép
anyko
 
 


Jaj, még ezt is megmutatom:
Kép

Ezt a kiscipőt is kaptam. :)
Kép

Na jó, befejezem, mert egy nincs is sokkal több, kettő, biztos unalmas. :)

Puszi mindenkinek!

Kép

KépKép
anyko
 
 


Helloka Anikó.
Hogy neked milyen jó!!!!!!!!!!!!!
Annyira édesek ezek a ruhácskák.
Ha lányunk lesz csakis rózsaszinbe fogom öltöztetni(na jó,kicsit túlzok)
Igazából azért jöttem vissza,majd írd meg mikor adjam a pénzt és mikor.
Most csak ennyit tudok írni.
Sziasztok

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Szia Enikő!

Azt beszéltem Dinával, hogy kb 2 hét múlva megírja, addigra mindenkinek megveszi amit kért. Utána összesít és majd csak azután kérek pénzt. Jó?

Hát igen, a rózsaszín.... :) Imádom magamon is. De amúgy lánynak rózsaszínt, fehéret, lilát, narancsot és zöldet tudok elképzelni. De a rózsaszín a kedvencem. :)

Én is megyek, mert ma csak kidolgoztam magam, fáradt is vagy, a hasam is nagyon izeg mozog ide oda ( nem is tudom miért :) )
Lepihenek, mert 1 óra múlva megyek Geriért. Utána 4:45-kor meg megyünk buszozni. Napok óta rágja a fülem a buszozás miatt.

Puszi!

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok.
Most tudok kicsit többet írni.

Jó lesz úgy Anikó hogy 2 hét múlva,majd addig félrerakom a pénzt nehogy elköltsem :D és én örülök ha sokat írtok mert szeretem olvasni.
Meg végre értelmes anyukákkal tudok tapasztalatokat cserélni,mert eddig mindig olyanokkal hozott össze a sors akik nem voltak valami ,hogy is mondjam,jó beszélgetőpartnerek.A játszótéren is olyanok vannak akik lejönnek de nem is figyelnek a gyerekükre csak egymással beszélgetnek.Nem azt mondom hogy én nem szólok senkihez de én homokozok is Patrikkal meg ha mászókázik adamegyek vele.Én nem tudnék úgy beszélgetni hogy nem követem a szememmel mindenhová.Nem egyszer én szóltam az anyukáknak hogy elment a gyereke ,azt már csak megsúgom hogy a mi motorunkkal.Játékot se hoznak le a gyerekeknek,és mindegyik Patriktól veszi el.Odaadnám nekik ha kérnék szivesen de nem szeretem ha kikapják a gyerekem kezéből ami az övé.Én nem tudom hogy ez hogy van de csakm én beszélgetek a gyerekemmel és csak én nevelem arra hogy nem kapkodjuk ki más kezéből amivel játszik?
Na már megint sokat panaszkodok,de ez nagyon felháborít nap mint nap.

Hát Patrik tényleg nem eszik sokat de az vígasztal hogy a gyümölcsöket nagyon szereti.Viszont hús és zöldség nem nagyon megy.
Nekünk babakocsit akkor kell venni ha kislányunk lesz,mert a Patriké még nagyon jó állapotban van.Baabaülésünk is van,a tejszívóm is meg van még.Ágy szintén van,viszont abba kell ágynemű és ahhoz zenélős forgó figurás játék is kell mert a régi elromlott.Pelenkázó,kiskád álvánnyal is van.
Nem tudom írtam e már viszont a vitaminokról amit adok Patriknak,visszaolvasni meg nincs nagyon kedvem,ezért bocsi ha ismétlem magam.
Mivel IgA hiányos,neki főleg veszélyesek a betegségek mert mindig lecsökken a gyógyszerektől a beleiben a jó baktériumok száma.Próbáltam mindenféle természetes vitaminforrással erősíteni az immunrendszerét de még így is sokat volt beteg.Most viszont reggel kap 1 mokkáskanál Vitacolan vitamint,5 csepp Béres cseppet(este is 5öt)és 1 db aloe vera vitamint.Az aloe verásat 4 hónapig meg a Béres cseppet is csak 1-2 hónapig ,viszont a Vitacolant télen-nyáron.Aztán ősszel újra kezdjük a Béreset és az Aloe verát.Ezt kb 3-4 hete csináljuk,mert legutóbb 3 hétig volt beteg és megelégeltem hogy mindig szenved szegénykém.
Patrik is már a 3.hetet kezdte,múlt héten folyt az orra és köhögött,de nem vittem el orvoshoz és pár nap alatt meggyógyult.
Viszont a köhögésre kapott még virágport is amit a piacon veszek egy pasitól és nagyon szereti.Attól pár óráig nem szokott köhögni.
Ezt igazából azért írtam mert nem tudom Geri milyen vitamint kap,de ezek nekünk nagyon beválltak.Kár hogy nem ajánlották hamarabb a Béres cseppet.Az aloésről viszont nem is hallottam eddig,azt anyu vette.
Ne haragudjatok hogy ennyit írtam meg így össze vissza de már annyira mennék kifelé és még bent kell ülnöm 12ig.
A húsvétot én nagyon várom mert majd megyünk Pestre a Természet Tudományi Múzeumba a "dínó" kiállításra.Patrik imádja őket.
Jaj,Anikó olyan édesek ezek a ruhák,miközben írok már 5ször megnéztem.
Talán nekünk is tud majd nagynéném Londonból Thomasos dolgokat küldeni ha befejezi az egyetemet és lesz ideje boltokat járni.
De most már befejezem,mert már 20 perce csak írok és dolgozni is kéne :lol:
Ildikó! Mi a helyzet veletek?
Írj te is ha van időd.

Na sziasztok.Szép napot!
Puszi

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Szia Enikő!

Én ma elég nyugis napot csináltam magamnak, mert reggel nagyon sokat keményedett a hasam. És egyre rosszabb. Olyan kellemetlen.
De azért kimostam pár télikabit, sapkákat, sálakat, most meg a tavaszi kabátomat mosom ( meg sem néztem, hogy rámjön e még ) és egy csomó táskát. Gerinek is van pár háti táskája, nekem is van jópár táskám. Legalább ki is tudom most teregetni az udvarra, mert isteni idő van.
Bent meg a szép jácintom illatozik, tiszta tavasz.

jaj Enikő, ne is mond az anyukákat a játszótéren, stb... Mi Gerivel nagyon sokat mentünk csavarogni, amíg nem volt bölcsis. Mondhatni minden nap mentünk, néha még esőben is. A játszótér nálunk elég veszélyes volt, mert a körös mellett van és nem volt kerítés. Így észnél kellett lenni. Én folyton mentem Gerivel, játszottam vele. De a legtöbb anya nekem olyan felelőtlennek tűnt. A csúszda is meredek és tényleg elég balesetveszélyes is. MOndanom sem kell, hogy egy kisfiú kiesett bebőle. Én annyira megilyedtem, hogy odarohantam, mert az anyuka trécselt. Én Gerit fel sem engedtem a csúszdára, hanem valameddig feltettem a csúszda részre és ott engedtem el, de végig vigyáztam rá. Soha nem ért baleset.
MOstmár nagyn jó a játszótér abból a szempontból, hogy tettek a körös mellé egy szép és jó kerítést. Így legalább azzal nem kell paráznom.

De én azt sem szeretem, hogy van egy barátnőm ( vagyis volt, mert most vesztünk össze pár napja ) és elhozza a 18 hónapos fiát. Tudja, hogy nálunk rend a lelke mindennek, de azért a gyerek eszik és bent a nappaliban. Utána az egész nappali csupa morzsa meg nyál. Én sosem engedtem Gerit így bent enni ( nassolni) főleg nem idegen helyen. A tükröket is végignyalogatja a kisfiú, Geri összes játékát, stb... A rajzait úgy menekítem, mert széttépi, de az anyja nem szól rá. Akkor lettem nagyon mérges, mikor megvettük az új középszőnyeget. Pont akor jöttek, amikor letettüka szobába. Na azonnal fel is avatták valami sajtos tallérral. :cry: Iszonyú, hogy nem veszi észre magát az anyja..... JObb is, hogy összevesztünk. Nekem ilyenbaráokra nincs szükségem.
És nagyon sok ilyen anya van.
Ok, Geri sem volt mindig ilyen gyerek, de én állandóan a fenekében voltam. Bár ő sosem paklot ( itthon sem ) nem nyálazott össze semmit ( erre figyeltem is ). Szóval ez van.

Geri nem igazán eszik vitamint. Néha az aloe verának akids tablettáját. Inkább napi 1 alma + 1 banán. De ő kruppos volt. Tehát ha köd volt vagy esős nyirkos idő, akkor befulladt. Erre volt inhaláló spray-nk. De már ok szerencsére. És olyan jó, hogy már 1 hónapja jár oviba egyhuzamba. és ha így haladunk hétfőn sem lesz akadálya, hogy mennjen. :)

Igen, a rucikat én is előveszem néha nézegetni. És mi van, ha tévednek és kisfiú lesz??? :? :D De remélem nem. :)
Amúgy én nem vettem lányos babakocsit, sőt, fekete, drapp és fehér. Úgy voltam vele, hogy amikor eladom, talán kelendőbb lesz, mert unisex. Bár nagyon tetszik a kocsi, mégis ha most vennék, már inkább valami olcsóbbat vennék. Pl Pierre cardint, amim volt is. De ez melegebbnek tűnt. Mert ugye nyári baba lesz, de mikor beáll megint ahidegebb idő, akkor is még csak 5-6 hónapos lesz. Neki pedig kell még a meleg kocsi.
Teszek is fel mindjárt képet róla.
Nem tudom milyen kocsitok van, de szerintem ha már megvan, ne vegyél másikat.

Megyek, megszárítom a hajam. Puszi mindenkinek!

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok,ma jöttem haza a kórházból ,mert kellet egy gyógy kaparást csinálni.Nagyon izgultam mert még ilyen soha nem volt nekem,de muszály volt.Már 3 hete folyamatosan véreztem,az utolsó napokban már kettőt láttam a vérveszteségtől.De rólam ennyit. :(

Mi nem sokat járunk játszótérre,habár van a közelünkbe.De mire hazaérek a piacról meg mgcsinálok mindent már nincs kedven.Vagy apa szokot kimenni Bálinttal,vagy a nagyok.Én inkább a piacon láton hogy mennyire nem érdekli az anyucikat hogy a gyerekük mit csinál.Nyugottan nézelődnek a babák meg üvöltenek a babakocsiba,és sokszor máér a sokadik körüket róják a piacon a gyerek meg csak üvölt.Én inkább a nagyobb gyerekeknél vagyok kiakadva,amikor valami rosszaságot csinál a gyerek az anyuka a szülöin csak mosolyog rajta.Fanni egyik évfolyam társa már rendelkezik nyelvpircinggel és a nyárra igérték neki a köldök pircinget,na ehez mit szóltok?. :shock: :shock:
És a tanárok nem bírnak a kislánnyal,de a szülők mindent megengednek neki.12 éves és discóba jár,mi kell egy ilyen korú gyereknek,mindíg azt akarja amit a másik csinál.Fanninál nagyon sokat kell kell ilyen dolgokkal foglalkozni.Bence meg áőllandóan motort akar,csak a kis agyával nem fogja föl hogy az nem annyiba kerül ,a motort fent kell tartani.Nekem Bálint gondjai szinte felüdülés.Tudom hogy nektek a kicsik gondja a legnagyobb.
Ezt csak viccesen vegyétek. :D :D

Anikó, gyönyörűek a kisruhák én is mindíg megnézegetem a Brendonba a babacuccokat.Ha a hugom szülni fog biztos nem fogok tudni ellen állni egy-két darabnak.Már alig várom hogy legyen a családba kisbaba.Nagyon jó lesz nektek,hogy babázhattok. :D :D :D

Most megyek egy kicsit pihizni,mert ma nálunk grill party volt.Jó hogy hazajötten a kórházból.
Ildikó
befaba
 
 


Szia Ildikó!

Jaj te! nagyon sajnálom, hogy iylet kellett átélned a napokaban! Anyumnak is volt ilyen és ő addig halasztotta a dokit, amíg már felállni sem bírt a sok vérveszteségtől. A doki szerint éppen időben vitte be a mentő a kórházba. Kapott bőven vért is. Neki akkor kezdődött ez a klimaxos dolog. Azóta sem volt gond vele szerencsére, de ez már rég eset.
Remélem jól vagy és rendbe is jöttél, de azért még ne terheld meg magad, jó?
Majd ha megszülök, egyszer átmegyünk hozzád a piacra, hogy babázhass egy kicsit. :wink:

Én ma nem voltam valami jól, mert szédültem, nagyon sokat keményedett a hasam is és alig bírtam állni. Így az ünnepség végét sem bírtuk kivárni, hazajöttünk. Ma egész nap pihentem, ültem, feküdtem. Holnap azért csak lenyírjuk a füvet ( Gabi sokat segít ) és kicsit rendbe tesszük a kertet a hideg előtt.

A grill party az nagyon jó. Én is ma húst akartam ebédre rántani és amikor kibontottam, olyan büdös volt, hogy kidobtam. A spar-ban vettem tálcás mellfilét. Na soha többet. Amúgy sem igazán eszünk húst, most megkívántam, de el is ment a kedvem tőle. Így ma csak tejbegríz volt.

Megyek! Vigyázzatok magatokra!
Puszi!

Kép

KépKép
anyko
 
 


Enikő!

Itt van a babakocsink. Már nem volt időm feltenni tegnap!

Kép Kép

Kép

KépKép
anyko
 
 


Geri azonnal birtokba vette, amint hazavittük. :)

Kép

bele is feküdt! :)
Kép

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok.

Jaj de jó Ildikó hogy írtál.Szegénykém,nekem is volt egy ilyen kaparásom amikor Patrik 10 hónapos volt mert úgy nézett ki hogy kistesó lesz de sajnos megjött.Amikor már 5. napja is véreztem bementem a korházba és kiderült hogy volt egy babó de nem ment el teljesen és ki kellett szedni.Olyan rossz így leírni de már túl vagyok rajta.
De a családban szinte minden nő tagnak volt nálunk 30 éves kora körül.Mármint úgy ahogy neked,nem ahogy nekem.Anyunak 2 is.
Nem tudom te hogy vagy vele,hogy engednéd e a fiadnak hogy dolgozzon tanulás mellett.De öcsém úgy kapott motort hogy nyáron dolgozott Apunál és néha hétvégén is segít neki.Így legalább rájött hogy mégis inkább tanulni szeretne.Mert apu megmondta neki hogy nem muszáj iskolába járni,lehet dolgozni is és kicsit megdolgoztatta.Ez nagyon bejött,mert javultak a jegyei is és amíg dolgozott nem a haverokkal lógott és pénze is lett viszont tanult is.Nem azt mondom hogy nehéz fizikai munkát végeztetett vele de ha kellett,befogta az emberei mellé szénát gyűjteni meg kivitte a libákhoz pár órára és otthagyta a tanyán hogy nézze nekik fél óránként a vizet.a vizet.És volt ideje elgondolkozni.Különben velem is így csinálta 16 évesen és emlékszem mennyire utáltam dolgozni akkor és inkább tanultam.
Na de erről ennyit.
Legközelebb ne várj olyan sokáig a dokival nehogy nagyobb baj legyen a vérveszteségtől.


Nagyon jó a babakocsitok Anikó,nekünk is ilyen nagy van,Patrik a mai napig jókat alszik benne.
Nekünk verekedős a legújabb "lepattintani való" gyerekünk,az anyukája meg nem szól rá.Patrik 2 hónapos volt mikor megismerkedtünk de mostanában már szó szerint utálok velük találkozni,mert mindig én rohanok nagy hassal 2-3-4 gyerek után hogy ez a gyerek ne aprítsa őket,az anyukák meg ülnek a padon és beszélgetnek.Szóval vissza fogom kérni amink náluk van és szépen nem fogunk velük találkozni többet.
Patrik baba is hétfőn a 4. hetet kezdi,nem volt ilyen tavaly augusztus óta.El sem hiszem.
Nem mondták hogy szedjél Magne B6-ot ha sokat keményedik a hasad? Nekem az bevált.Mondjuk a 36. héten már rám szóltak hogy mostmár nem kéne szedni.Kicsit be vagyok rezelve,mert nekem most 22hetesen akkora a hasam mint neked és nem tudom mi lesz később.Mert ugye Patrik után szaladni kell ha megindul a kismotorral.Bár mostanában mondom neki hogy már nem bírok szaladni és olyankor ügyesen megvár.
Vigyázz magadra,főleg hogy most jön a hidegfront,pihenj sokat.
Jó hétvégét.
Sziasztok.Puszi

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Szisztok

nagyon gyorsan eltelt a hosszú hétvége,minden napra volt valamijen program.Ma egy kicsit pihenősebb volt.Bálinttal elmenzünk a Meckibe"remélem jól írtam".Nagyon jól érezte magát,fagyiztunk és olyan aranyos volt ,mert azt mondta hogy szól a néninek milyen finom a fagyi.Nagyon ritkán megyünk ilyen helyre és ezeket az alkalmakat tudja értékelni.Szombaton a piacon voltam ,annyian voltak hogy már reggel 6.16-kor nem volt hely a parkolóban .Tele volt románokkal,szinte nem lehet magyar szót hallani .
Ti merre jártatok a hétvégén?Szeretnénk elmenni apával kettesben egy kicsit ,de egyszer akarok menni,utána meg a gyerekek jutnak az eszembe,milyen jó lenne ha ők is jönnének.Csak az nem pihenés,meg apa is vágyik arra hogy ketten legyünk.Ma Bálint a hugomnál alszik és annyira hiányzik,nem biztos hogy jó lenne ha itt hagynánk .A nagyokkal nincs baj mert főleg Bence nem akar velünk jönni,Fanni is inkább itthon maradna.Bálint az sürűm kérdezi ,mikor megyünk nyaralni.Vívódok ám rendesen. :? :?

Anikó nagyon aranyos a babakocsitok,Gergő jól mutat benne.Olyan szép kocsikat lehet most kapni,csak legyern pénze az embernek.Mikor Bálintnak vettünk kocsit a Bergon volt a legjobb,de amiket most lehet kapni.............. :D :D :D Multkor a Brenmdonba tátottam a szám.

Na mostmár megyek élvezem meg nem is a szabadságot.Jó ha nincs a gyerek itthon, de nem is.Hiányzik a csacsogása,a puszik.A nagyok nem puszilóznak már,úgy kell tőlük kicsikarni eggyet-eggyet.

Enikő mi ujság a házvásárlással? Velünk szenbe most fognak beköltözni, eszembe jütottál a hétvégén.Remélem sikerül valamit találni.

Na tényleg puszi
Ildikó
befaba
 
 


Kép
Ez a kép hétvégi termés ,ilyen kreatív Bálint.
Kép
Ilyenkor 240 a vérnyomásom.

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy csak most jelentkezem, de annyi minden történt az elmúlt napokban, hogy nem tudtam jönni. Na semmi rosszra ne gondoljatok, jól vagyunk szerencsére, csak sok volt a teendőm.
Tegnap Gabi pesten volt, de nem unatkoztam így sem. lemostam a kocsit kívül-belül, aztán sorra jöttek a vendégek hozzám. Nem volt sok pihenés. Közben mostam, teregettem, pakoltam és este 9-ig Gerivel kettesben voltunk és vele tényleg sokat kell foglalkozni. Főleg most, hogy meggyógyult és minden érdekli és iszonyatosan akar tudni minent. Na nem baj, csak ugye akinek rendesen fejlődik a gyermeke, annak ez eloszlik, de nekünk most egybe jön minden. :) Nagyon örülök ám neki, csak nem is gondoltam volna, hogy ilyen fárasztó. Végre egyre szebben beszél és most a legjobban a közúti dolgok érdeklik. Tanulja a táblákat, minden dolgot el kell magyarázni ami az utakon zajlik. Most a kedvenc meséje a közlekedj okosan. Nem is bánom, mert nagyon megjegyzi és amíg az oviig elérünk, nagyon sokat tanulunk.

Gabi most meg Szegeden van, így megint kettesben vagyunk, de most mesét akar nézni Geri, így egy kicsit pihenek. :)

Ildikó! hajmeresztő dolgokat csinál Bálint! És amíg nincs gond, csinálja is. :) Bár tudom mit érzel ilyen láttán, mert Geri is néha amit csinál, sok nekem, de nem lesz baja, hidd el. Én is megmásztam a diófát, pedig az aztánnagyon magas volt. A szmszéd fája volt, le is gallyazta alól, de mi mindig megoldottuk, hogy felmennjünk a tetejére. magasabb, mint az anyuék háza! Gondolhatod. :) Szóval nyugi, lesz még ilyenebb is.
A motor már kicsit gázosabb, mert ugye a közlekedés mára már korántsem olyan biztonságos. Ráadásul ahogy a mai gyerekek és fiatalok közlekednek, iszonyú. Azt hiszik őket soha nem érheti baj, majd mindenki vigyázba áll, de ez nem így van. Ok vannak kivételek, de a motortól már én is tartanék. Arról nem is beszélve, hogy fentartani sem két ft.

Enikő!
Hogy vagy? Patrik? Geri már az 5. hete jár oviban és annyira örülök neki. Szerintemmár nálatok sem lesz gond, mert ha minden igaz vége a rosszabb időknek. Igaz jöhet a himlő, de nem biztos, hogy idén elkap bennünket. vagyis remélem, mert kismamik vagyunk, nem lenne jó, ha himlős lenne Geri vagy Patrik, bár én voltam himlős, így állítólag nincs gond.

Most mennem kell, mert lassan jön haza Gabi.
Puszi mindenkinek!

Jut eszembe. Most írja meg barátnőm, hogy kinek mennyit kell majd fizetni. MIvel összesen 40ezer ft értékben rendeltünk, így ő csak értékbiztosítással meri feladni, ami 1500ft körül van, de nem tudta megmondani még. Jöhet így is lányok? Mármint értékbiztosítással? Csak nagy összegről van szó, nem lenne jó, ha elveszne. De mondjátok meg, hogy így jó lesz? Próbálom úgy elosztani a postaköltséget, hogy ki mennyit rendelt, érték és súly alapján, de túl nagy különbség nem lesz. MOndjuk az egyik barátnőm csak 3 csomag szalvétát rendelt, így neki kicsit kevesebbet számolok, mint nekünk, akik többet vettünk. De írjátok meg hogy legyen, jó? Nélkületek nem döntök ilyesmiben. Ja a pénzért szerintem jövőhéten megyek, de ezt még megbeszéljük jó?

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok

Anikó nekem jöhet érték biztosítással.Egyértelmű hogy így a biztos.Nagyon rendi a baratnőd hogy ennyi pénzt tud ránk szánni,ha csak kicsi időre is.

Pihenj sokat ,mert nem sokára beindul a nagy meló két gyerek először nagyon megviseli az embert,de hamar bele lehet jönni.
Tapasztalatból mondom,a 3.-nál már semmi gond.
Remélem nem ijeztettelek meg benneteket.
Puszi
Ildikó
befaba
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?