kamilla.cs
Én úgy tudom, hogy a cickafarka teát bármikor lehet inni. Én mondjuk nem iszom kúraszerűen, mert vagyok olyan buta, hogy sokszor elfelejtem, de azt biztos, hogy csak jót tesz. És én is a füveset ajánlom, mert abban lehet bizni, a filteresbe ki tudja mit tesznek bele. Én már sok jót hallottam róla, többek között, hogy van egy nő, akinek már ki akarták venni a méhét, és elkezdte inni cickát meg ülőfürdőt, és a végén még gyereket is szült...
Nikinek én sem értem, hogy mi baja, nemhiszem, hogy irigykedne valaki is. De az igaz, hogy annyian vagyunk meg annyira pörög a topic, hogy például én is hozzászólok, ha tudok segiteni, de sokszor mire végigolvasom elfelejtem, hogy ki mit kérdezett...Pedig minden nap megnézem...
Erről jut eszembe, Omnia gratulálok a pozitiv teszthez!!!!!
Apa nálunk is nagyon nyugodt, meg ő is azt mondta a múlt hónapban, hogy nem akarja beleélni magát, mert akkor roszabb lesz, ha megjön. De azért sokszor gondolt rá, hogy talán összejött. Meg ő is, mint gondolom minden férfi (legalábbis eddig én ezt tapasztaltam, bocsánat a kivételektől) biztos benne, hogy tud gyereket csinálni seperc alatt! Aztán meg nem érti, hogy hogy nem sikerült elsőre?!
Na üdv. mindenkinek!!!