Új privát üzeneted érkezett!

Ind! Nem jössz ma már! Este mindenképp benézek, hátha fent vagy! Szerintem, amit kérdeztél, az a ragacsos váladékot jelenti. Képzeld, ilyeneket keresek ki a szótárból! :oops: :oops:

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora,
Ha jól alakul minden akkor 5-6 nap múlva találkoznak a micsodáink :lol:
Kép
Vendég
 


Hu, Pandácska, milyen romantikus, a nyulak is elpirulnak! Ha sikeres lesz, tedd el emlékbe a fecskendőt! :lol: :lol: Ugye most nem voltam bunkó? Annyira, annyira szeretném, hogy sikerüljön!!!

Zora
Kép
zora7
 
 

 
 

Ezek szerint neked protekciód van és hétvégén is foglalkoznak a gondoddal! Bezzeg én, lepattintottak, hogy jöjjek egy hónap múlva!

Zora
Kép
zora7
 
 


Lányok nekem még életemben nem fájt így a mellem, pé után 3 nappal! Annyira fura ez a ciklus, de mostmár tényleg nem beszélek róla többet! Igaza van Mo-nak! Milyen téma is van mára feladva?

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora,
Még jó hogy foglalkoznak ennyi pénzért amit én majd hétvégén ott hagyok... A melled még fájni is fog mert hamarosan egy kis 3 kg élösködő izé fogja rágni nyúzni :lol: :lol:
Vendég
 


Mi az Panda, Te is nézed a Dr. Haus-t? Én imádom! Egyébként erről jut eszembe egy aranyos vicc:
Két bolygó beszélget:
-Képzeld, nekem homo sapiensem van!
-Ne aggódj, nekem is volt, hamar elmúlik!

Zora
Kép
zora7
 
 


Egyébként remélem mellékállásban boszi vagy, az szól belőled! Szeretnék egy ilyen kis élősködő izét! Panda, szeretnék látni rólad képet!

Zora
Kép
zora7
 
 


Nem tudom ki jár még erre és rohannom is kell!

Zora!
19. nap tökéletes lesz! Kezdetnek. Inkább, mint a 24. Szerintem!
Nekem akkor fájt tüszőrepi után (szerintem már aznap) amikor alig volt progeszteronom.
Most, hogy 60 felett volt, csak tegnap kezdett el fájni. Egyébként pokolian görcsöl a hasam. Gondolom emlékszik rá a szervezetem, hogy itt lenne az ideje a mensinek, de a magas progi lassabban áll vissza.

Megmondom őszintén én most ott tartok, hogy befejezem egy időre a próbálkozást!
Lelkileg már igen sok ez a több, mint 2 év!

Később még benézek!

Éva

Kép
balimama
 
 


Zora,
tessék a képek rólam :lol: :lol:
Kép Kép Kép

Amúgy meg nem tudok magamról képet szolgáltatni mert nincsen digi fényképezőnk :(

Jó volt ez a vicc :lol:
Vendég
 


Zora
Passz, akkor már tényleg nem tudom, hogy miért ilyen a görbéd. Én azt hittem, hogy ez volt az első ciklusod a műtét óta. Egyáltalán a 3 pé-ből volt valamelyik igazi?
Sajnálom, hogy ilyen hülyén jöttek ki az ünnepek. Nem lehet megcsinálni szerdán az mégis egyel közelebb van a 21-hez mint a hétfő? Vagy ennek már nincs értelme? Ez mindig így szokott lenni, hogy ami nekünk fontos azt az orvosok leszarják.

Ind
Nagyon szép nagy családod van. MI ehhez képest "csak" öten vagyunk testvérek. 2 lány, a középső fiú és utána is 2 lány. A nővérem a legidősebb, Ő most 34 éves és a legkisebb 18.

Balimama, Zora
Jól vagyok, semmit sem érzek. Megnyugodni szerintem csak akkor fogok ha majd megint megyek a dokihoz. Egyáltalán nem érzem magam terhesnek.

Krisz
Örülök, hogy a párodnak sikerült a műtét!

Mo
Neked nagyon jó kedved van ma. Remélem ezt az Ildikó is értékeli és hamar visszajön.

Pandácska
Ez akkor már tényleg nem sok csak sikeres is legyen. Gondolom az meg 2 hét múlva fog kiderülni.

Balimama
Hát én ezen már nem is csodálkozom. A 2 év az rengeteg idő. Én már lehet, hogy rég megzakkantam volna. Várjál, most néztem vissza Te hogy számoltad a 2 évet? Amikor megszületett a kisfiad már egyből akartál egy újabbat?

Kép
[/url]
ági2
 
 


Ági,
igen inszem utánni 15. napon tesztelek!

Kép
Vendég
 


Pandácska
Annyira édes ez a kép, ilyet szeretnék!

Kép
[/url]
ági2
 
 


Ági!
Igen, mi azonnal akartuk a következő babát és az orvosom szerint ennek nem is volt akadálya. Én már a szülés utáni 3. héten menstruáltam és azóta is pontosan. Az utóbbi időben picit rövidült a ciklusom (26 napra). Amíg szoptattam nem idegeskedtem, mert gondoltam, hogy ez lehet az oka a várakozásnak.
Viszont már 2005 novembere óta nem szoptatok. Igazság szerint a magas prolactinra gyanakodtunk, de 2 hét Bromocriptin- szedés után a normális alsó szintjét alig érintette a prolactinom, szóval nem hiszem, hogy olyan magas volt.
Aztán most ez a progeszteron...
Nem akartam a végteleségig itthon lenni GYES-en és egyéb szempontok miatt is a kis korkülönbség lett volna jó.
ezt a részét még elviselném, de ennyi ciklust úgy megélni, hogy mindig csalódás a vége...

Pandácska!
Nagyon édi vagy!!!
Már csak 5-6 nap???? Annyira izgi!!!

Mo!
Olyan rossz, hogy mindig csak kerülgetjük egymást!!!!

Krisztinka!
Remélem hamar felépül a férjed! Ne engedd idő előtt visszamenni dolgozni!!!

Ind!
Nagyon szép (és főleg eredményes!!) utat kívánok Nektek!!!
Azért a férjed kímélje a derekát!

Zora!
Reggel azért remélem benézel!

Ildikó!
Annyira, de annyira hiányzol!!!! :cry: :cry:
És ezt minden nap le fogom írni,amíg nem jössz! :cry: :cry:

Éva

Kép
balimama
 
 


Szia Éva! Még itt vagyok!

Zora
Kép
zora7
 
 


Éva! Én már nem értem ezt az egész progeszteron hisztériát! Most olvastam, amit Titinek mondtak az orvosok, az alapján nekem sincs kutya bajom , hiszen kétszer szültem minden gond nélkül problémamentes várandósság után. Aztán a cikkek, az egyik azt írja, gyönyörű és egészséges terhesség garantálható progipótlással, a másik meg: nincs tudományos bizonyíték arra, hogy a progipótlás egyáltalán számít egy kicsit is! Azt mondják, az egészséges magzat megtermeli magának, hiány csak akkor lehet, ha maga az embrió nem tökéletes. Teljesen egymásnak ellentmondó nézetek, nem csoda, ha Titi is totál összezavarodott. És én is!

Zora
Kép
zora7
 
 


Én már el vagyok zavarva! Ugye reggel jössz egy kicsit lelket ápolni?!
Már ideülök majd 5 órakor!

Éva

Kép
balimama
 
 


Nagyon jól írtad én is tapasztaltam, hogy ezek a premenstruációs zavarok (mellfájdalom, szédülés, hányinger) éppen az alacsony hormonszintnél jelentkeznek, és valóban amikor terhes lettem, onnan tudtam, hogy gyakorlatilag semmilyen rossz közérzetem nem volt a mensi előtt. A mellem is csak a pozitív tesztet követő második héten lett érzékeny. Úgyhogy most, mivel fáj, már nem is kérdés, hogy nem sikerült. A múlt havi ciklusban szép magas volt a progi a hő alapján, nem is éreztem rosszul magam. Szóval, ha jól működnek a hormonok, akkor a babóca az első 10 napban biztos nem ad jelt magáról, ha terhességi tüneteink vannak alig egy hetesen, akkor az tuti mensi lesz, meg gyatra progi.

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora!
Ez mind igaz, amit olvastál és az ellenkezője is.
A progi szint az adott ciklusra vonatkozik, lehet, hogy előtte és utána minden rendben van.
Én is szültem 3 gyereket és akkor most miért nincs progim?
Pedig az előző terhességeimnél vért csak a szülés után láttam.
Egy biztos a beteg babát meg lehet tartani progival, még akkor is, ha esetleg elment volna.
Ráadásul az sem bizonyított, hogy alacsony progival nem lehet teherbe esni és kihordani. De az ellenkezője sem. Csak elég valószínű.
Akkor én most minek hízlalom magam ezzel a sok szarral?!
Egy zabálás egy hányás! (ez egy kicsit naturalisztikusra sikerült, de tényleg elegem van!) Lehet, hogy örökbe fogadok!

Éva

Kép
balimama
 
 


Zora, kedves, ne haragudj, hogy össze-vissza kuszálok mindent!!! Én is totálisan össze vagyok zavarodva. Nem tudom, kinek higyjen az ember!

Én picit azért félek jobban, mert ahogy a doki is mondta, beteg babát véletlenül sem akarna megtámogatni. Erre viszont így esély volna... viszont a betegség meg úgyis kiderülne az UH-k alkalmával, esetleg az AFP-ből, vagy integrált tesztből.

Nem tudom, teljesen szétestem!!!

Az tuti, hogy szerintem (legalábbis a hallomások alapján) az alacsony progi nem jó. Én viszont nem tudhatom egyértelműen, hogy az van-e nekem.

Zora, én sajnos nem vagyok tisztában az előzményeiddel. Számodra kiderült, hogy progi hiányod van?

Nézzük meg Évát... neki is volt már 3 babája... mégis progi hiánya van... ezért ezt nem igazán értem. Hogy lehet egyértelmű, hogy nekem nincs?! Akkor Évának miért van?!

Most amiatt nyugszom meg, hogy a prolaktinom tutira okés, és Eszter azt mondta, II-an ha rossz a prolaktin, a progi is. De mivel az jó... reménykedem!!!

KépKép
titi_27
 
 


6-kor bekapcsolom, és dumcsi egy kicsit, mert sajna utána dolgoznom kell!

Zora
Kép
zora7
 
 


Nekem egyetlen egy korai terhességi jelem volt mindig. De az is inkább a mensi elmaradásának napja körül és az az álmosság! Minden egyéb később kezdődött.

Éva

Kép
balimama
 
 


Tényleg, ezt is mondtad már Évi, hogy ciklusról ciklusra változik a progi! Szörnyű!!!

KépKép
titi_27
 
 


Titi! Annyira sajnálom, hogy aggódsz! Erre van most legkevésbé szükséged.De láthatod, a dokik mind másképpen gondolkoznak, én sokat olvastam erről, nincs egységes nézőpont. Figyelj Titi! Tedd fell a legbelső énednek a kérdést, és tedd azt , amit jónak érzel! Mi valahol mélyen mindig tudjuk, mi a helyzet, csak nem merjük elhinni!

Zora
Kép
zora7
 
 


Titi!
Már csak akkor fogsz megnyugodni, ha elkezdesz bízni az orvosodban! Ennél többet nem tehetsz! Illetve annyit, hogy nem nézegetsz utána mindennek!
Nincs két szakember, aki egyetértene.
Nekem alacsony (!) lett most a prolatinom mégsincs progim!
Viszont szültem 3 gyereket. Lehet, hogy akkor is alacsony volt?!
Nem lehetetlen sárgatestelégtelenséggel panaszmentesen kihordani egy terhességet.
Hasonlóan barnáztál az előző terhességednél is, a baba sajnos nem volt egészséges mégis mindent megtett a szervezeted, hogy kihordja! Most miért ne tenne meg mindent egy egészséges babáért?!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok. Itthon minden összevissza hever, még pakolok, apa meg alszik, hogy tudjon éjjel pihenni. Nem tudom, hogy tudok-e még írni, ha nem akkor puszi mindenkinek.

Remélem az elvonási tünetek nem fognak jelentkezni, de ha igen, akkor remélem nem lesz fájdalmas. Még szerencse, hogy kis családom végig velem lesz. De azért hiányozni fogtok!!!

KépKép

KépKép
lnd
 
 


És még valami! Nagyon makacsnak kell lenni, mert egyedül Te tudod, mi kell neked! Én, amikor az ikrekkel vajúdtam, hirtelen irtózatos aggodalmat éreztem és szóltam a dokinak, nézze meg a B magzatnak nevezett babámat, mert a nyakán van a köldökzsinór és nem tud megszületni!! Kinevettek. Aztán mikor romló szívhang miatt sürgősségi császár kellett, mindenki rohant. Másnap az orvosom elgondolkozva ült az ágyam szélén, és azt kérdezte:-Honnan tudta? Háromszor volt a gyertek nyakán a zsinór, ha rendesen szülöm meg , elveszítem. Titi, mindent tudunk, hidd el!

Zora
Kép
zora7
 
 


Hogy tudjon éjjel vezetni.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Amit Éva ír, az nagyon bölcsen hangzik, egyetértek!
Ind! Jó utat, te is nagyon fogsz hiányozni!

Zora
Kép
zora7
 
 


Aranyosak vagytok lányok!!! Bízom a piciben, magamban, és a sorsban!

És nem értek semmit, talán le kellene szögeznem, hogy nem értek én ezekhez a dolgokhoz! Az a gond, hogy már annyimindent olvas, hall az ember, egymásra ragasztjuk a frászt, pedig csak jót akarunk egymásnak!!!

Látod, Éva, ezek után azt mondom, a fene tudja. Lehet, hogy akkor is alacsony volt?! Ezt már nem fogjuk megtudni. De azt is olvastam, alacsony progival is ki lehet hordani a babát, annyi a helyzet, hogy nagyobb az esély a vetélésre.

KépKép
titi_27
 
 


Jézusom, Zora!!! Ilyen létezik???!!! A hideg is kiráz!!! Istenem, de jó, hogy így alakult!!!

KépKép
titi_27
 
 


Tényleg Éva, már csak az őrület kedvéért, mi lett volna, ha nem kapsz progit ebben a hónapban? Lehet, hogy akkor lett volna tökéletes az érték! Hát, ez egy baromság, tudom..

Zora
Kép
zora7
 
 


Ind!
Jó utat és nagyon szép hetet kívánok Nektek!

Titi!
Én nagyon koncentrálok, hogy minden rendben legyen Veletek!
Hidd el így is lesz!

Szép álmokat mindenkinek, mert a nagylányom már itt vicsorog mögöttem!

Éva

Kép
balimama
 
 


Hát lányok, megvolt a Mo által előírt lelki nap, bár ő időben elmenekült. Nagyon sok szépet és jót kívánok nektek, jó éjszakát!

Zora
Kép
zora7
 
 


Jó éjszakát, és elnézést a bepofátlankodásért!!!

Csak néha olyan jó ennyi sok jó csajszi között csak úgy...

KépKép
titi_27
 
 


Jó reggelt! Hát Éva , azt hiszem, tényleg nem is megyek el arra a vérvételre, mert a hőm annyira alacsony még mindig, úgysem lenne mit mérni. Majd egy hónap múlva! A Te lelked hogy van?

Zora
Kép
zora7
 
 


Egyébként mi a terved? Mikor kell visszamenned a dokihoz és mi a következő lépés? Azt, hogy feladod, ne is mondd nekem, mert akkor én hogy menjek tovább két magzatelhalással a hátam mögött! Ha Te egy 2 évessel nem hiszel a sikerben, mit szóljak én több mint 1 évtizeddel az utolsó sikeres szülés után! Persze egyéni, hogy ki mit bír, de nekem szükségem van a te hozzáállásodra, hitedre, és leginkább a boldogságodra, amit majd az új pocak növekedésekor érzel. Gondold ezt meg, mert most én is olyan feladós hangulatban vagyok. A mellem annyira fáj, hogy nagy volt a kísértés, hogy bevegyem a duphastont már csak ennek az orvoslására. Úgy érzem a vágyott baba soha nem volt még ilyen messze tőlem.... :cry: :cry:

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!

Csak bekukk, mert főzünk apának, mert 1,5 napja nem evett egy jót. Ma délután hazajöhet!
Remélem hamar ráugorhatok!!! :oops: :lol: :lol:

Zora! A Csöpit nem rossz értelemben gondoltam, csak tudod a Betolakodó miatt. Szeretem, hogy igyekszünk kedvesen és figyelmesen biztatni a másikat!

Ind! Jó utat, remélem szuper heted lesz!

Itt a görbém:
Kép

Szerintem nem mutat semmit még. :(

Mo! Nagyon jó voltál este, tetszett amiket írtál, jót szórakoztam!
Jó volt olvasni benneteket!

Ildi! Remélem sokat bekukkantasz, mert nem tudsz nélkülünk meglenni! :wink: Pusza Neked!!! :lol:

Nagyon szép napot mindenkinek!!!!
Vendég
 


Éva! Nehogy már feladd, esetleg menj el másik orvoshoz. Akinek 3 sikerült, nehogymár a 4. ne jöjjön össze. Ugye nem fontolgatod, hogy Te is itt hagysz minket??!!
Nem muszáj ám mindig babákról meg görbékről beszélni!

Ági! Hogy vagy? Pocaklakó remélem jól van?!
Vendég
 


Jó reggelt Lányok!
Bocs, hogy csak ilyen későn jelentkezem, de reggel arra ébredtem, hogy annyira fáj a torkom és úgy be van dagadva, hogy mozgatni sem tudom a fejem.
Szóval kihasználtam, hogy alszik a kisfiam és én is pihiztem.
Még mindig nem jött meg, csak görcsöl a hasam. A hőmet nincs értelme mérni.
Majd meglátjuk!

Zora!
Ugyanezt érzem! Egyre meszebb kerülök a céltól!
Ma felhívom az orvosom, de megmondom őszintén, hogy nem nagy lelkesedéssel!

Éva

Kép
balimama
 
 


Csak gyorsan jöttem mert az Olivér kint van a kertben és nem szeretem egyedül hagyni mert, hogy virágzik minden rengeteg darázs van.

Nem tudom, hogy jól döntöttem e de végigolvastam a tegnapi beszélgetéseteket és amit a Titi orvosa mondott az számomra nagyon meggyőző volt és így tegnap este már nem szedtem be a Utrot.

Krisz
Hogy jól van e azt senki sem tudja, bár nagyon bízom benne hogy jól van.

Balimama
Pihengessél akkor és ígyál mézes teát.

Ági

Kép
[/url]
ági2
 
 


Sziasztok, lányok!

Nagyon kedvesek vagytok, hogy hiányoltok. Nem tudlak teljesen itthagyni, és nem is ez lett volna a lényeg. Ezután is fogok néha jönni, nem is tudnám megtenni, hogy ne jöjjek, mert érdekel, hogy mi történik veletek, de egy ideig nem akarok babatémával foglalkozni. Egy kis szünetre van szükségem, és önző módon most magamra fogok figyelni - úgy érzem, hiztam az utóbbi időben, és ez depresszióval tölt el.
Az első lépésem az, hogy ma 7-től megyek aerobicra. 3x fogok járni hetente: ma Fitball lesz, holnap Step, és pénteken tánc. Azt hiszem, fog tetszeni ez a program, és máris jobban érzem magam tőle.

Mo, nagyon aranyos voltál a tegnap - majdnem megkönnyeztelek. Hidd el, én is azt érzem, amit te, ezért ne is álmodozz arról, hogy teljesen megszabadulsz tőlem :D :D (ez most túl nyálas lett? :D)

Titi, tudom, hogy itt olvasol: téged is figyelemmel követlek, és remélem, hogy nagyon gyorsan túlleszel ezen az időszakon, és azután már csak boldog kismamaként fogod megélni a hátralevő időszakot.

Éva, neked gyógyulást kivánok, és azt, hogy soha ne add fel a reményt!!!!

puszillak titeket

KépKépKép
ildiko74
 
 


Évikém, gyors gyógyulást kívánok Neked, és informálj minket kérlek, mit mondott a dokid!

Ági, szegénykém, jól megkavartunk Téged is. Az én szerény véleményem az, hogy Neked azért nincs olyan nagy veszélye annak, hogy beteg babát támogatnátok... szerintem inkább szedd... itt inkább arról van szó, hogy nekem volt ugye egy beteg babám, és nem lehet tudni, miért... attól félünk kicsit, nehogy megint az legyen. Mivel Te nem jártál hál' Istennek hasonlóan, elég kicsi az esélye, hogy beteg legyen. Szerintem szedd csak azt az Utrot! Biztos vagyok benne, hogy a Te esetedben nem árhat! Én csak a múltkori beteg pici miatt vagyok betojva!

De egy a fontos! Te döntesz! Mint írtam, ahány doki, annyi féle. Nyílván az én dokimnak van oka azt mondtani, miért nem. Ismeri a múltam, ismer valamelyeset engem, stb. Én azt javaslom, kérd ki a véleményét a saját dokidnak is!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok! Én már semmit sem tudok és értek , egyébként Titi én is erre a cikkre utaltam az egyik véleményt illetően. Nehéz ügy, mert nincs azonos álláspont, ez még a dokiknak is rejtély valamilyen szinten, pont olyan mint a soron kívüli tüszőrepedés problémája, vagy, hogy mi okozza valójában a félidős fájdalmat? Ez még mind-mind szürke folt. Mi vagyunk a kísérleti nyulak ebben az esetben, utólag leszünk okosabbak. Azt viszont valószínünek tartom, hogy progipótlást abbahagyni veszélyes, de már ebben sem vagyok biztos...., de a dokik óvva intenek tőle, már aki....

Zora
Kép
zora7
 
 


Éva! Azonnal írj, ha beszéltél a dokival!!!!
Ildi! nagyon jó, amit csinálsz, mindannyiunknak ez kéne!
Krisz! Olyan aranyos vagy a töretlen optimizmusoddal és lényegretörő látásmódoddal! Segít, hogy ne süppedjünk bele a nyavajáinkba! Én is csak viccből írtam!

Zora
Kép
zora7
 
 


Ildikó,
A mozgás nagyon jó hatással van a lélekre főleg a táncizás :D
Kép

Zora,
Progi pótlást befejezni hirtelen valóban veszélyes!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Dühös vagyok magamra! Egyszerűen nehezemre esik felhívni az orosomat!
Úgy érzem, hogy nincs már tovább erőm!

Ildikó!
Nagyon ügyes vagy! Azt hiszem én is ezt fogom tenni!

Éva

Kép
balimama
 
 


Zora, Pandácska
Akkr most mit csináljak? A tegnap estit meg a reggelit kihagytam. Nekem csak úgy felírta a doki, mindenféle vizsgálat nélkül. Az előző terhességeimmel biztos ilyen téren nem volt gond. Mert az, hogy kinyílt a méhszáj a 23 héten az teljesen más. Annyira döntésképtelen vagyok. Még nem szedtem sokat, csak 3 napot szedtem be.

Ildikó
De jó, hogy jöttél. Szerintem ez nagyon jó ötlet, hogy elmész tornázni. Biztos számítani fog, hogy nem enniyre görcsösen akarod hanem lefoglalod magad.

Zora, Balimama
Ne legyetek ennyire elkeseredve. Lehet, hogy nektek is ki kellene találni valami jó elfoglaltságot. Úgyis most olyan gyönyörű idő van és lehet menni sokat kirándulni. Meglátjátok egy-kettőre beköltözik a baba hozzátok.

Titi
Én már nem mondom azt, hogy velem nem történhet meg. Mindenkivel minden megtörténhet. És ha már egy 1% esélye is megvan az már épp elég.

Gondolkoztam ezen, hogy az a spermium hatol be a petesejtbe amelyik a legtökéletesebb. Nekem mikor üres volt a petezsák most utánaolvastam és akkor van ilyen ha kromoszóma rendellensség van. Ha ez volt a legjobb, akkor milyen a többi?

Kép
[/url]
ági2
 
 


Balimama
Ne add fel, tessék felhívni az orvosodat! Lehet, hogy ez a hónap lesz a sikeres és akkor minek vártál feleslegesen 2 évet?

Kép
[/url]
ági2
 
 


Ági,
te most miért is akarod befejezni? ne hari de erről lemaradtam... 3 nap szedés mondjuk tényleg nem sok! Ja és nem mindig a legjobb hatol be a petesejtbe ezért is van vetélés meg ilyenek... :(

Éva,
Ha úgy érzed tarts egy kicsi pihenőt és utánna vágj bele újra. Muszáj erősnek lenned a cél érdekében!!!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?