Új privát üzeneted érkezett!

Csak 1 gyors, mert vendégségben vagyunk...

Adri, én pollen- és gyógyszerallergiás vagyok, a Márknak, amikor abbahagyta a szopit, 1 éves koráig még HA-s tápszert és tejpépet kellett kapnia, a mai napig BEBA 2+-t kap tej helyett, bár már eszik mindenféle tejterméket, és néha kap kakaót is, azt igazi tejből. Szóval, ha van allergiára hajlamosító tényező, akkor min. 1 éves koráig HA-t kell kapnia (legalábbis a mi doktornénink szerint).

Puszi!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok!
Itt vagyok! De sokat irtatok amig nem voltam itt :shock: Igyekszem legalabb az utolso 2-3 oldalt elolvasni :)
Annyira orultem a szerdai talinak :D Nagyon jol ereztem magam! Es szerintem Anna is, bar az elejen sirt egy kicsit (szegenykem nincs megszokva a nagy tomeghez :( )
Lanyok! Segitsetek! Szeretnem megnezni a kepeket, de hulye fejemmel elfelejtettem hogy mi a cime annak a weboldalnak, csak a jelszora emlekszem :shock: :lol:

Puszi mindenkinek!

Katya

Kép
katya
 
 


MEri, hogy tervezed a vendegfogadast? Ki hogy akar indulni?? Nekem a lenti ido intervallum a legtokeletesebb. Azert jo lenne osszeegyeztetni, hogy mindenkivel talakozzunk, szoval nyilatkozzatok!

Katya, ha mar itt vagy, de jo.
Szoval, jo lesz, ha kb 11 fele ertetek megyek, es eljovunk Meritol 3-4 korul? MEg pontosan hova menjek?? Priviben mindenkepp ird le, Francia utra emlekszem, de kb. hogy jutok oda, hany szam, stb...

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 

 
 

Ja es KAtya : kep.tar.hu a fotos oldal!

Pelle: koszi a mailt, nekem minden tokeletes, es nagyon ugyi vagy

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Hello Kátya, végre te is visszatértél.
www.kep.tar.hu

Ilyen sokáig kell HA-sokat adni neki? Akkor nem adok Kamillának HIPP pépet sem, mondjuk tök jó fej, mert nem is eszi :shock:

Mondtam is neki, h édes lányom, ezért költünk dollármilliókat a kajáidra, h aztán a lefolyón leöntve a csatornapatkányokat hízlaljuk?! :)
Szerencsére jön védőnéni holnap recepttel, lesz megint HA-s pépünk, amit úgy imád. :)

Amúgy nem panaszkodom, mert az utóbbi időben nagyon aranyos, alig sír, rendesen alszik, rendre megeszi a főzelékeimet. Ma megette a meggyet - gesztenyével, krumplival tuningolva, vagyis fordítva, a gesztenye és krumpli volt meggyel tuningolva :)

A héten kétszer mentünk vendégségbe, és mindkét éjjel éjfélkor jöttünk haza!!! Kamilla tünemény volt, mindenkit levett a lábáról, mert nem nyavíkolt, hanem játszott, mosolygott, aludt, evett...mondjuk az első helyen kicsit gondban voltam, mert csak egy nagyszobás, ott ment a ricsaj, és nem tudtam hol lerakni altatni. Aztán zsuppsz, be a hordozóba, bementünk a fürdőbe és ott elhintáztattam. Aludt is egy órát. Addig nem mehetett senki wc-re :lol: :lol:
Ilyenkor, amikor Kamilla maga a mintagyerek, elgondolkozom, h ugyan már, jöhet az a második is, mit nekem 2 gyerkőc egyszerre...bár emlékszem még, h 2 hónapja pont az ellenkezőjét állítottam. Vagyis még 2 hete is :?

Szép jó éjszakát.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Nikike, milyen időintervallum?
Akkor most mikor kell Mériékhez menni?

Adri és

Kép
adri29
 
 


A címek láttán azon gondolkoztam, ki az a K Viktoria, de látom Ityko. :? Azt hittem, Ildi a neved :?

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok !!

Merci jól van, lemeóztam tetőtől- talpig !!! :wink:

Ennek ellenére ma is mentek , ma csak sárosak lettek . :lol:

Adri ! Ugye mondtam , nem hiszem el , hogy Kamilla sírni is szokott !!! :lol:

Kátya !! Jó, hogy tudtál egy kicsit jönni !! Annácska szerintem is élvezte , majd megszokja a tömeget !! :lol:

Tündi !! Tök jó a kocsi !!! Pierre Cardin ha jól látom ! Nagyon szépen ül benne Bius !!
Az enyémben miután kivettem a zsákot , nem ül ilyen szépen Dia ! :? Nem lesszz ez így jó .

hiuzka !! Igyad-igyad azokat a teákat !!! Mi lesz a tiramisunkkal ???
No, csak vicceltem !! De remélem mielőbb jól leszel !! :lol:

És mindenki aki betegeskedik , gyorsan gyógyuljon meg !!!

pelle !! De jó lehetett az a tali !!!

Nekem jó a 11 óra !

Méri !! Te mit szólsz ?? Tudom - tudom megyünk amikor megyünk , de még is ???

További szép estét és holnapra gyönyörű napos időt megint !!! :lol: :lol:

Ui.: Keddre is !!!

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Adri!

En, ha lehet 11- 3 vagy 4 ig maradnek. De (ezzel nem kezdunk mondatot, de most igen), ha a tobbseg mast mond, meg MEri maskepp szeretne, akkor az modositja mindezt termeszetesen!

Ityko! En is valamiert Ildit kepzeltem!

Kati, akkor moshatsz!:) Sarat! Dianak meg nem kell ulnie! Csak ne surgesd!

csokoladi vanilia, Argentina Brazilia

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Kati :Bia csak a fotó erejéig "ült" így. :oops: Amúgy mi egyáltalán nem ülünk még, nem is kell....Dia nincs semmivel sem lemaradva. Ja és top rider a kocsi neve :lol:

Azt hiszem, mi megint lemaradunk a taliról....ma meghalt a nagybátyám. Debrecenbe kell majd utaznunk a temetésre, ugyan még nem tudom mikor és főleg h. Mivel.. :cry: :x Múltkor említette valaki az IC vonatot babának lehet venni helyjegyet? Vagy 2 és fél órát az ölembe kell tartanom??? Bia semmilyen utazáshoz nincs hozzászokva most meg kapásból egy ilyen hosszú út!!!!! Hát nem is tudom mi tévő legyek...nagyon sajnálom Őt. De csak el kéne mennem valahogy….

sziasztok csajok , legyetek jók....ha tudtok :lol: :wink:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Méri, Pelle: mit "lőttetek" a bőrzén? Sikerült valami jót?
ccuncogó67
 
 


Sziasztok Csajszik! :)

Tündi, részvétem. :cry: :cry: Remélem, nem lesz gondotok az utazással, egyébként a legtöbb babát szerintem megnyugtatja a közlekedési eszközök zaja, talán Bianka sem lesz kivétel. :roll:

Adri: ez a HA-dolog most engem is érdekel. Én pont most kérdeztem ezt egy másik fórumon, hogy fél éves kor után is kell-e HA, de látom, itt most azt írják a nálunk tapasztaltabbak, hogy igen. És vajon tápszer vagy tejpép, vagy mindkettő? Vagy ha fakultatív, akkor mi a különbség (az állagukon kívül) ? Lillus a tápszert mondjuk nem nagyon hajlandó meginni. Eddig Nestlé rizses tejpépet ettünk (4 hónapos kortól adható, Lillus fél éves kora óta eszik néha), de csak heti 2-3x. ...

Én is rákérdezek kedden (akkor megyünk tanácsadásra), mert igazából nálunk Lillus este és hajnalban szopizik már csak, tehát a napi 2 tejalapú étkezés ugyan megvan (egyéb tejtermékeket még nem eszünk), de igazából gőzöm nincs, hogy ezzel vajon elég tejmennyiség jut-e a szervezetébe, vagy nem csak "hobbiból" szopizik-e vajon...

Nahát, Nálatok a védőnő viszi az ilyen recepteket? Nálunk ilyen nincsen sajnos, mindenért a dokinénihez kell menni. :shock:

Remélem, sikerül elmennünk a talira. Nekem kicsit fáj a torkom :cry: de keddre nagyon szeretnék helyrejönni...

Kép
frusi
 
 


Kati, nem semmi vagány sportokat űz a párod:-))) A lányodnak meg szuper védőangyala van, hogy nem sérült meg:((( Nem ijedt meg egyébként?

HA: nekünk is továbbra is ilyet írt fel (azaz 6 hó utánra is) a dokinő Sominak.

Börze: programnak jó volt egynek, de csajok, amennyit én megspóroltam a szerzeményeken, az simánszki elment a belépőkre (apa-anya össz: 1800), és a parkolójegyre (csak napijegy van: 900), plusz még ott is kajáltunk, egy lángos 450... Inkább az volt jó, hogy együtt voltunk hármasban (bár a párom hamarosan kiment a szabadba Somival), és egy csomó ismerőssel összefutottunk !(Mériékkel is!:-)))

Iszonyat mennyiségű árusító asztal volt, ahol lehetett turkálni a használt cuccok között, de a nagy része elég tré volt, és ócskapiacosba ment át. Végülis három asztalt találtam, akik a neten is árusítanak használtan, és jó minőséget, tőlük vettem Sominak tök jó tavaszi-nyári szerkókat. Nagyon bántam, hogy nincs egy kislányom, mert a csarnokban a cuccok-rucik 70-80 %-a kiscsajszis volt, de olyan tündérdrága falat ruhácskák, hogy muszáj voltam megnézegetni, egy puttonnyal tudtam volna összeválogatni:-))))))))

A csarnok szélén voltak standok, különböző márkák, bababoltok, itt újonnan lehetett vásárolni, volt rengeteg babakocsi, autósülés, kiságy, babajáték, kelengye, pelenak, törülköző, kint volt a Hipp, a Libero, a Holle stb stb. A Hippeseket már nagyon kifosztottak, a táblázat fele át volt már huzigálva, hogy elfogyott, de így is vettünk még egy szatyor kaját, Hippet és Kecskemétit.

Az esernyőkocsit is kinéztük, majdnem megvettük, pénzt is felvettük rá, de aztán meggondoltuk magunkat, hogy ezzel a mostani kocsival is szívtunk, mert már kilóg belőle a gyerek, szóval ha aktuális lesz,mert már stabilan, hosszab ideig tud ülni, akkor veszünk úgy, hogy beleültetjük a különféle márkákba, melyik jobb neki:-)

Na én úgy kipurcantam a börzézésben, csajok, hogy négykor bebólintottam itthon, a párom vigyázott nyolcig a gyerekre, felkelek, mondja, hogy nézd már, folyton cuppog...hát ez a jóember nem adott neki egy korty folyadékot sem, mert nem mondam, ááááááááááá (pedig ki van neki készítve a kiságya mellé fixen)

Somim elkezdett minket kóstolgatni... ez a meddig mehetek el a hisztivel, szemem sarkából figyelek játék:-)))

Pussz!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Sziasztok!

Ment privi az útleírásról a következőknek:
Adri, Ildikó, Frusi, Nikike, Kati, Jud77, Pelle, Gabi, Elsijud, Pocvarek, Hiuzka, Ityiko

Akinek még kell jelezze!!!!!! és küldöm, többször is benézek ma.

Én 11-től szivesen látlak benneteket estig, ha ilyen szép idő van, akkor előhorgászuk a kerti bútort, és kiülhetünk kicsit "napozni". Illetve közel van a Duna, lehet sétálni is, szóval akinek van kedve nyugodtan tervezzen egész napra!

Szendvicsekhez vettem alapanyagot, van virsli a fagyasztóban, üditőim.
De szivesen látunk akár tésztasalit, tiramisut, bármit amit hoztok!
Babóknak is tudtok főzni ha valaki szeretne. :wink:

Bababörze szerintem se volt most olyan jó, de a Hippesek kellemesen megleptek, mert mentem venni egy üveg kaját,hogy megetessem a picit, kiválasztottam, kaptam hozzá ajándék kanalakat is, és nem kellett kifizetnem, ajándékba megkaptuk. :lol:
Illetve sikerült venni autósülést, Pier Cardint, és nagyon jól dönthetőj, tetszik Bazsinak.
Ruhák tényleg sz...rk voltak, de azért egykét napozót levadásztunk. 8)

Tüdni: sajnálom a nagybátyádat, részvétem. :cry:


Méri

KépKép
lmarie
 
 


Tundi!

Reszvetem!:(

Akarom kerdezni, hogy nem kell valakinek veletlenul egy fel doboz babzlove/-os melltartobetet, mret csak kerulgetem, szivesen elvinnem Merihez!

PElle: vege a nyugis szep idoknek, jon a sakkozas ideje, mit akar a gyerek es a szulok, arra kell vigyazni, hogy ne jatszon ki minket egymas ellen, ahhoz is ertenek am!:)
Legkozelebb lehet hogy en is kinezek borzere, nem is tudtam, hogy hipp is van kint, azt hittem, csak hasznalt rucik turija!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Tündi, részvétem:( Mindenképp vegyél helyjegyet a magad melletti ülésre a picinek az IC-n, még ha az öledben lesz, akkor is, babócával kell a mozgástér:-) Apósomnak fel kell mutatni az igazolványát, hogy koránál fogva jogosult a térítésmentes jegyre, és csak helyjegyet kér, szerintem babónál is lehet, kérnek valami iratot..? :roll: Esetleg hívd fel őket otthonról, mi a helyzet babóval, hogyan lehetne biztonságosan utazni egy csöppséggel.

Méri, gratula az autósüléshez! Képet, bitte:-))) Olyan kedves, jófej anyukád van!!! (meg is lepődtem, hogy az anyukád, nagyon fiatalos nagyija van a kiskrapeknek:-)

HELP! Csajszik, SOS keresek tesóm esküvői meghívójához szép (krémszín/fehér/arany) borítékot, ő csinálta a kártyákat, csak borítékot nem lehet hozzá kapni Egerben. Én csak az Árkádban lévő papírbolt borítékkínálatát ismerem, nem tudtok esetleg olyan üzletet bp-en, ahol szép borítékokat lehet venni? (standard nagyságút, nem a hosszúkásat)

Pussz! megyünk ki a napsütésbe tündérmackóval:-)) :D :D :D :D

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Sziasztok!

Meri! Boldog szulinapot kivanok neked! :D
Ildi! Neked meg boldog nevnapot! :D

Nagyon jok lettek a kepek! A babak gyonyoruek! :D Es persze az anyukak is! :D

Niki! Mindjart kuldok neked privit. Es elore koszi szepen! :D

Kepzeljetek: tegnap delutan olyan sokat bukott Anna mint meg soha! :( 3 szor kicsereltem rajta a ruhat. Kb. 10 percenkent oriasit bukott. :shock: Fogalmam nincs hogy ez mi volt :shock: Total megijedtem :cry: De Annat ez a bukas hala istennek nem zavarta, jatszott, nevetett tovabb :)

Katya

Kép
katya
 
 


Tundi!
Nagyon sajnalom! Reszvetem!

Kép
katya
 
 


Ok Katya varom!

Pelle: en igazabol tudok, de az Obudan van, vagy lehet hogy van weboldaluk panton.hu, talan. Mindjart megnezem. Igen ez a cim jo, van a Thokoly (XIV. ker.) uton is egy boltjuk. Ez kreativ, dekor, papir bolt, szerintem ott lehet talani!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


pelle: Megkérdezem a barátnőmet, most nyitják a kreativ boltjukat (kimondottan készitsd magad termékeket fognak forgalmazni) Nagyváradon, de pestről szerzik be az árut, és van esküvői rész is a katalogósban lenyulom tőle ha itthon van, holnap megtudod nézni.

méri

KépKép
lmarie
 
 


Sziasztok!

Tündi, részvétem. Szerintem is kell jegy a picinek, mert Debrecen nagyon messze van ahhoz, hogy a kezedbe fogd.

Most már biztos. hogy mi sem tudunk menni a talira. Kiderült, hogy azért nem eszik, mert nem tud nyelni :( torka és mandulája is be van gyulladva, elkezdtem antibiotikumot adni. Állítólag nem fertőz, de mi van ha mégis?!? Így nem merem elvinni, bár láza tegnap reggel óta nincs (kopp-kopp-kopp)

Sziszike, hogy van Zsolti??

Pelle, én is a Thökölyn levő boltot tudom, 82 megállójától nincs messze gyalog, illetve az önkormányzat felé is van (talán a Pétervárad-Varsó vagy a Bácska u sarkán egy meghívós) Mi anno az Office Depotban vettük a borítékot, azt hiszem.

Adri, Nikike, sajnálom, hogy csalódást okoztam :) szerintem egyik név sem illik hozzám (Viki-Ildi)

Börzézők, hányas ruhát vettetek nyárra? Én nem merek egyelőre venni semmit, mert most 80-t hord januártól, nő, mint a bolondgomba, nem tudom hányast vegyek.. 80 v. 86??

Szép napot mindenkinek! Sajnálom, hogy megint lemaradunk, bár egy röpke pillanatig felmerült bennem, hogy elmegyek gyerek nélkül, azóta lelkiismeretfurdalásom van, hogy egyáltalán felmerült, hogy betegen itthagynám :cry: kész vagyok :x
Mennem kell, Nemildi

Kép
[/url]
ityko
 
 


Sziasztok,

Jó sokat írtatok hétvégén. Nálunk szokás szerint a hétvége tele volt programmal. Mindennap jött valaki látogatóba. Most próbálom kipihenni magamat.
Pénteken voltunk úszni és már volt merülés elég jól viselte. csak a száját felejtette el becsukni gíy kis köhécseléssel jöttünk ki a vízből.
Képzeljétek elkezdtünk házakat nézni Lőrincen hát megállípítottuk, hogy nem lesz egy rövid menet. Most még nagyok az igényeink és kevés a pénzünk :) de majd csak találunk.
Másik nagy hírem, hogy Benő megfordult a hátáról a pocakjára kétszer is. De nem tud még visszafordulni és mivel utál hason lenni gíy 5 perc után vissza kell fordítanom mert üvölt csórikám.
Lányok Ti hogy csináltátok ezt a zöldséghez szoktatást a gyerkőcökkel. Nálunk egyszerűen nem megy. Mindenre amire azt mondják, hogy szeretik a gyerekek Benő üvölt és köpi ki.

Pelle, ha még aktuális akkor elküldöm privibe az adatokat. Mi kell? Név, lakcím, telszám?
Ja és a V. ker Rumbach S. u. van a Pantonnak egy boltja. Mi anno ott vettük a meghívókhoz a papírt és a borítékokat. Igen nagy a választék.

Kati, sajna nálunk egy fiatal csaj volt az útlevél fotozásnál (gondolom nem volt gyakorlata) és persze rögtön elkezdték fúrni szerencsétlent mikor másodszor mentünk. Nekünk nem is mondták, hogy lehet vinni képet. Mindegy a lényeg, hogy megvan.

Hát ahogy Judit írta, tényleg ez az anyaság teljesen megváltoztatja az embert. Én megmondom őszintén soha nem gondoltam volan , hogy ilyen érzékeny, érzelgős leszek majd.
Tényleg nem lehet tudni mit hoz ki emberbők főleg amikor még gyerektelenek voltunk.ű

Sziszike, Ityko remélem jobban vannak a srácok.

Tündi részvétem a nagybátyád miatt.

Sajnos Csajok, úgy tünik nem tudunk menni szinte 99%. Nagyon sajnálom és az időtök is pazar lesz. Majd irígykedve gondolok Rátok a számítógép mögül de az ígéret szép szó és illik be is tartani.
Ha majd meglesz a ház remélem még a nyár foylamán sikerül valamit találni akkor nagyon szívesen látlak Titeket majd egy kis baba-mama partizásra.
Csináljatok sok-sok képet és meséljetek majd róla.

Irigy :D :D Kata
pocvarek
 
 


Katya!

Vettem az adast, mikor indulunk itthonrol megcsoroglek!

Ityko!:)))) Jobbulast Csabusnak! Nem csodalom, ha neha ki akarsz szabadulni, en ebben nem latok kivetnivalot, persze nyilvan most a gyermeknek nagy szuksege van RAD!

Lesz meg szerintem alkalom boven, szoval, nyugi!

Pocvarek: hazvasarlasra fel! Na en nem vagyok ilyen ugyes, pedig nekunk is el kellene kezdeni.

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


FONTOS!!!
Nem működik a kapucsengőnk, azaz csak a lenti szinten szól, de itt fent nem hallani, ezért arra kérek mindenkit, hogy csörögjön rám ha ideért!!! :!: :!: :!:

Méri

KépKép
lmarie
 
 


Délben írtam egy csomót, aztán elszállt, és azóta nem akart ez a b..honlap sem bejönni.
Na mégegyszer:

Kár, h nem tudtok jönni páran, de szerintem egy csomó ilyen tali lesz még, mert nagy rá az igény :lol: ha így haladunk a meghívásokkal, akkor kéthetente partizunk:-)

Itt járt védőnő, azt mondta, h 8 hóig kellene HA-s pépet és tápit ennünk, aztán szép lassan jöhet a bolti pép is, h mire bevezetésre kerül a joghurt, túró, ne legyen gond. Viszont a gluteinmentességet is 7-8 hóig tanácsolja, a szakkönyvekkel ellentétben(6 hó). Addig csak rizs és kukorica, utána jöhet majd csak a többi gabona.
látni, mennyire eltérőek a vélemények, Perseláéknak 1 évet mondtak a HA-sra...és bármilyen allergia esetén ezt javasolja.

Pelle, az én borítékvásárlási ötleteimet már elmondtam telefonban, remélem azóta alakult vmi.

Tündi, részvétem. Ha nincs kocsitok, szerintem nagyon komplikált lesz ez az út, mert vihetitek a babakocsit is, azt körülményes a vonaton szállítani, de magán a temetésen jól jöhet. Meg hol, mikor tudod majd Biust altatni:-( Nem tudod vkire itthon rábízni, gondolom egy nap alatt megjárjátok. Most nem azért, h jófej legyek, de ha hétköznapról van szó, áthozhatod ide hozzám is, ha megbízol bennem és adsz használati útmutatót is :lol: Áthívom egy barátnőm, aki egész du ráér, h ha mindkét csemete nyűgös, legyen aki dajkálja őket. Hétvégén sajnos mi sem vagyunk itthon. Szóval gondold át, és szólj bátran. Mint írtam, Kami mintagyerek újabban, alszik napközben is.

A filozófiai fejtegetéshez meg annyit, h szerintem én nem változtam meg. Ezelőtt sem néztem furcsán a gyerekesekre, bátran dajkáltam őket, sajnáltam, h nem tudnak b.kocsival bkv-zni, és felnéztem rájuk, h milyen rugalmas időbeosztás szerint élnek és boldogok. Azóta is ilyen a szemléletem. :)

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok Csajszik! :lol:

Nagyon úgy néz ki sajnos, hogy mi sem tudunk menni a talira :cry: :cry: pedig annyira készültem rá lelkiekben, tökre vártam, ráadásul végre egy helyszín, ami közel is van. :shock: Már szombat délután fájt kicsit a torkom, aztán tegnap is, most éjjel majd' megőrültem, mára pedig rendesen elkapott a takonykór, bár én "működőképes" vagyok, és a gyerek is, de nem szeretném, ha esetleg miattam betegednének le a babócák. :shock: :cry: :?

"Megváltozás": én azért szoktam mindig kicsit "ufónak" érezni magam, mert én sem a terhesség alatt, sem a szülés óta nem lettem egyáltalán érzelgős(ebb), holott erről szinte minden kismama beszámol. Lehet, én vagyok gyári hibás. :shock: Én olyan szempontból változtam, hogy most már tökre megértem a gyerekes családokat úgy általánosságban, az esetleges gondjaikat, időbeosztásukat, stb. (még jóhogy) :lol: ...

Kép
frusi
 
 


Sziasztok !!

Méri ! Pü meg jött , köszi !! :lol:

Nagyon sajnálom a betegeket ,gyors gyógyulást !!! :wink:

Tündi !! Hát nem tudok mást mondani , csak, hogy nagyon sajnálom !!!
Holnap már utazni szeretnél ???

pelle ! Akkor reggel még beszélünk .

Remélem Tündi ír és akkor kiderül minden !


Sok puszka , holnap talizunk !!!

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


pelle ! Még nem volt időm , de reggel feltétlen kipróbálom !!

pusz

Kép


Kép
kati16
 
 


sziasztok!
Sajnálom hogy nem tudtok páran jönni, jobbulást minden gyengélkedőnek! :D :D :D

Ma elintéztük Somival a keresztelési engedélyét, ezt kellett kérni a helybéli plébánostól, hogy megkeresztelhesse az egri pap, egy fiatal káplán volt, bediktáltam az adatokat, ölemben ült Somi (echte kispasi ruhában ráadásul), elkezdte unni magát, kis nyöszörgés-sírdogálás, erre kedvesen ránéz a káplán: "nyugalom, kis hölgy, mindjárt végzek":-DDDDDDDDDDDD nem szóltam, csak magamban somolyogtam, he-he :wink:

Borítékok: mindenkinek ezer hála a tippekért! Lassan csinálhatok olyan transzparenst, mint az amcsi filmekben, bp térkép tele színes gombostűkkel:-DDD Két napom van körbenézni, húgom is olyan, mint én, pató pál biztos az őseink között volt:-DDD Hat hét van az esküvőjéig és még a borítékok után szaladgálunk:-)))

Mit tudtok az Uzsoki átalakításról? Amikor bent voltam (2006 szept), ez volt a téma, hogy 2007-ben szétverik, újrakakják a gyermekágyat-szülészetet, de nem úgy tűnik, hogy egy csempét is levertek volna azóta, nem?

Pussz!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Sziasztok!

Lányok köszönöm mindenkinek :wink:

ADRI: Hát nem is találok szavakat, nagyon aranyos vagy. Köszönöm szépen hogy felajánlottad. Én nem is gondoltam volna hogy léteznek "ilyen" emberek még. Tökre jól esett még kicsit pityeregtem is.Persze megfogjuk oldani valahogy ,még nagyon gondolkodom mi is legyen, már az is megfordult a fejembe hogy nem megyek.. :oops: Apa is el lenne vele csak a cicit nem tudom lecsatolni.... :lol: /össze vagyok kötve bébikémmel :lol: / fejni meg nem tudok. De azért még 1x köszönöm :wink: :lol:
Különben 20-án lesz.

Így elviekbe jó lenne a holnap, de én olyan 1-2 óra hosszára gondoltam. Viszont Katit meg nem akarom azzal zavarni hogy na gyerünk már haza, mikor Ő mondjuk még maradna.

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a névnapi köszöntést! Nagyon aranyosak vagytok :)

Sajna nekünk 3 napja nincsenek jó napjaink. Bence rosszul bírja a frontokat és ő is rendesen próbálgatja meddig bírjuk az ordítást, könny nélkül. Nem nagyon marad meg mostanában a járókában, de mászni még nem tud, így nincs hová tennem. Az ágyról leesik, szóval szendvedünk, de talira megyünk.

Adri nem kaptam meg Pellétől a listát még így nem tudom a számod, az enyémet elküldöm priviben rámcsörögnél holnap délelőtt, hogy egyeztessünk? Még nem tudom mikor indulunk, de egyeztetünk, jó? Én elég messze lakom Újpesttől, bár a legújabb útvonalamon viszonylag gyorsan átérek :)

Én is voltam börzén, még szombat délután, akkor nem volt tömeg. Annyira kész voltam Bence sírdogálásán és én is ideges voltam, így alig vártam, hogy párom haza jöjjön, aztán uzsgyi. Tényleg rengeteg lányruha volt, de én azért túrtam egy rakás nacit amiben lehet kúszni, mászni, nagyon jó állapotban voltak és délután már rendesen lehetett alkudni :) Vettem még egy szandált 19-est, többet nem mertem venni, mert hát ki tudja mekkora lesz Bence lába, mire elindul :)

Tündi részvétem!

Ha-s cuccot én is meg akarom a héten kérdezni a dokintkól. Nem tudom meddig kell enni. Nálunk sajna a Ha-s gabonapép nem megy, Bence utálja, helyette főzök barna rizst. De a tápot meg nagyon szereti. Én azt akartam kérdezni, hogy meddig adunk tápszert reggel meg este? Mikortól kap rendes reggelit és hagyjuk el a lefekvés előtti kajcsit? Fogalmam sincs ezekről ...

Pelle elküldöm megint a mail címem jó? Mert nem kaptam listát :(

Na akkor holnap!
Sziasztok
Ildi

Kép
mildiko
 
 


Sziasztok!

Szegény Frusi, szolidaritásbol ugy látszik Te is benáthásodtál, mint én:-) Én is még mindig vacillálok, hogy menjek-e holnap, nagyon szeretnék, és már nagyjábol jol vagyok, szerencsére Zsombi is virul teljesen, de nem venném a lelkemre, ha valakinek bacikat adnék át... Szoval ugy döntöttem, megvárom a mai éjszakát, és ha holnap reggel "jol " ébredek, akkor megyünk.
Méri köszi a privit.
Pelle, én nem kaptam meg a cimes-telefonszámos táblázatot...Elküldöd nekem is? Kösziköszi
Amugy Somi nem is lányos!
Nikike, a melltartobetéteket szivesen átveszem (már ha megyek holnap), én elég nagy fogyaszto vagyok.

Emese

Kép
hiuzka
 
 


Tündi, ne izélj már, komolyan, szerintem más is megtenné, nem olyan nagy dolog ez. De tejem még Kaminak sincs elég, sajna így Biusnak azt nem tudnék adni :) Tudod mit, tényleg csatold le őket egy napra :lol:

Ildi, reggel akkor hívlak.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok Lányok,

Sajnos úgy néz ki, mi nem tudunk menni Mérihez holnap, bár azért már látok egy halvány reménysugarat... Pénteken reggelre bedurrant a bal cicim, és azóta 39fokos lázzal fetrengtem itthon, az ágyból sem tudtam kikelni segítség nélkül.. Szegény párom eléggé kikészült, alig tudta a két csajának minden igényét kielégíteni :? Tegnap végül annyira összeszedtem magam, hogy el tudtunk menni az Uzsokiba, ahol az egyik tündéri csecsemős hihetetlenül ügyesen és finoman kifejte a cicimet, sokkal kevésbé fájt, mint amit én műveltem vele itthon... és neki sikerült teljesen kifejnie, nekem egyszer sem :( Na ettől aztán sokkal jobban lettem, úgyhogy apa gyorsan el is utazott Milanoba, talán csütörtök este hazajön, de lehet, hogy csak később :?
Az egészet az is megfejelte, hogy Livi iszonyatosan hisztis lett, nyilván a fronthatás, és az én lázam együtt különösen jól hatott rá, szombaton reggel nyolctól este nyolcig üvöltött, egyetlen percet nem aludt... Ráadásul folyamatosan f*sott (a védőnő szerint amiatt, hogy lázasan szopiztattam, és a "forró" tej hatott így rá :shock: )Mára szerencsére már ő is jókedvű volt :)

ezenkívül elaltattuk a cicánkat is, úgyhogy lelkileg ez egy fekete hétvége volt :cry:

Most nincs időm azt a rengeteget visszaolvasni, amit csütörtök óta írtatok, de majd pótolok.

Ildinek utólag BOLDOG NÉVNAPOT!

Pelle: köszi a mailt! az adatok tökéletesek :) Köszönjük az összefoglalást :)
Méri: Neked pedig a meghívást és az útbaigazítást!

Puszi
Judit

KépKép
Kép
elsijud
 
 


Hello!

Tündi részvétem. :(

Kati örülök, hogy nem lett baja Mercinek.
Nálunk sportmotor imádat volt, de most úgy látszik a helikopterezés (modell) kiütötte a motorozást stabilan. Kicsit biztonságosabbnak tűnik, így örülök neki.

Ma voltunk kórházban. Az elhúzódó hőemelkedésre való tekintettel kaptunk beutalót vérvételre, vizeletvizsgálatra. Teljesen negatív lett. A doki mondta is, hogy ez egy nagyon jó eredmény. Ennek örülök, de annak nem, hogy nem derült ki az ok. Azt mondta ne izguljak, semmi komoly, lehet, hogy a foga, de csak találgatott. :?
Szóval lényeg, hogy nem fertőzünk így megyünk mi is holnap.

Méry köszi az infokat. Sajttállal készülök. Szerintem délután fél kettő felé érünk oda.
Azért jó lenne egyszerre ott lenni, hogy ne csak Méry találkozzon mindannyiunkkal nem? Szóval please avassatok be, hogy ki kb. hánykor?

Betegeknek jobbulást! Elsijud ha van kedved szerintem gyere, biztosan feltöltődnél egy picit.

Pelle már én is kiszámoltam, hogy kb 30 eFt-ért kell vásárolni a börzén, hogy az átlag 10%-os kedvezményekkel behozd a járulékos költségeket. Nem a turkálós standokra értem, azt nem tudom megítélni. Mi a múltkor voltunk, de nekünk elég is volt. Nem bírjuk a tömeget.

Ildi én is boldog névnapot kívánok így utólag!

Akkor holnap.
Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztok!

Sajna mi sem megyünk Mériékhez. Dúl nálunk is a taknyosság. A hétvégén én még lázas is voltam. Anyukám itt volt segíteni. Bíztam benne, hogy mára helyrerázódok, de sajna még messze vagyok a jólléttől. Erik csak egy kicsit köhécsel, ő jobban van mint én (lehet elküldöm egyedül :? ). Majd legközelebb. Szeretném én is felajánlani, hogy május vége körül nálunk is lehetne egy kis összejövetel.

Pelle kérdezett az Uzsokiról. A szülészet igen jó helyzetbe került, sajna a többi kórház rovására (jópár szülészetet bezárnak). Nemhogy ágyszám leépítés nem lesz, hanem kapnak még 20 ágyat, az osztályt bővíteni kell. A kivitelezés még nem teljesen tiszta, mert az eredeti terv szerint mostanság kezdenék az egész régi épület átépítését, modernizálását.

Tündi: részvétem. Ha Biust mégis viszed, akkor szerintem is vegyetek neki IC jegyet. És ne felejtsétek jó előre megvenni (oda-vissza), mert van, hogy indulás előtt már nincs.

Elsijud: nagyon szar lehetett a hétvégéd. Fel a fejjel!

Üdv

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


Sziasztok!

Lányok, gyönyörű idő van!!!!! :lol: :lol: :lol: Kimehetünk a kertbe, úgy öltöztessétek a babókat is, bár tudunk adni rucit ha kell, úgyis van bőven, meg teszünk ki pokrócot!!!!!!!!! Gyógyulófélben levők gyeretek, a nap jót tesz. :lol: :lol: :lol:

Kirakok egy kinyomtatott 7 számot a kapura hogy könnyebben megtaláljatok. Ne felejtsétek el felirni a számomat

Nem tudna valaki hozni 1 kg kenyeret, akkor nem kéne kiugranom a kisboltba. :oops: :wink: :?:

Várunk titeket!


Méri és Bazsi

KépKép
lmarie
 
 


csajok
Katya sajna lemondta, mert sok meloja van.
Viszek kenyeret
meg muffint.
betetetr beraktam Emese

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Méri, sajnos nálam nem lett jobb a helyzet, tiszta "dátha" vagyok, bár sétálni megyünk majd, sok baba közé azért így nem merészkednék.

Nekem is el kéne küldenem Lillát egyedül. :lol: :D :D :D

Kép
frusi
 
 


Na megpróbáljuk összeszedni magunkat (ez inkább rám vonatkozik, mint Livire :oops: ) és mégiscsak meglátogatunk mi is Méri :) Mivel nem tudtam sütni, viszünk fagyit, úgyis szép az idő, juhééé :lol:
Gabi: gyógyuljatok gyorsan!!! És Erik egyáltalán nem viselkedett bénán a múltkor!!!!

KépKép
Kép
elsijud
 
 


Sziasztok!

MÉRI, KÖSZÖNJÜK A VENDÉGLÁTÁST! :-DDDDDDDDDDD
Szuper volt, olyan kár, hogy ilyen sokan lebetegedtetek:((( JOBBULÁST!!! (és lesz még sok-sok babatali, éljen a banda!!!)
Vidám, napsütéses, klassz napot töltöttünk együtt a csajokkal, babókkal, végigpróbálta a banda Bazsi játékait, hintáját, kompját (utóbbit Somim imádta:-), aludtak a szobájában, erkélyen, és csapatosan a fák alatt a kertben, mi meg végre trécselhettünk! Hat után értünk haza:-) Finom sütiket, tésztasalit, fagyit, kenyeret, mindent köszi csajok, MÉrinek külön a szenyókért és a sajttálért, meg a nagy vájling csokis kekszért, amit szépen az ölembe is vettem, he-he :D :D :D
Remélem, vki csinált egy fotót Mériék macskájáról, nem semmi fazon és micsoda frizurája van:-))) Lakásuk is nagyon szép, tágas, klassz birodalom a kismanusznak!

Kati, köszi a fuvart:-))))))

Puszpusz, éljen a jóidő!!!!!!!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Csajok!!!
Hat valami szuper volt a delelott-delutan!
Meri: naggggyon naggggyon koszi!:)) cupp

Mindenki jo fej, a gyerekekrol nem is beszelve!

Pelle: Apa nezte itthon a kepeket, meg kilvalogatt a jokat, szarokat letorolte, erre Somihoz er, O nem a Zsombi??? Pedig nem mondtam Neki, hogy nezd mennyire hasonlit!? Szoval van ebben valami, bar rogton mondta is, hogy Teged nem ismer???:)))) Szoval probaltani menteni a dolgot:)

Na kepek mindjart , ja mar fent is vannak!

Remelem lesz meg par hasonlo szep napunk!
Aztan telen en jovok megint!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Jó reggelt!

Tényleg nagyon klassz volt tegnap Mériéknél, végre beszélgetni is tudtunk!!! Köszönet a meghívásért, helyszínért, holdkomp, etetőszék és hinta kipróbálásáért is :-)

Én is kertes házat akarok!Macska helyett mondjuk mindenképp kutyát, de Cili is jó fej volt.

Kamit ugyan kissé megviselte, h indulás miatt felébresztettem és nem hagytam aludni Somi kocsijában :lol: , lármázott is a kocsiban, de Bence szótlanul tűrte. :)

Én is feltöltöttem a képeket, azt hiszem, bár közben filmet néztem, lehet, h vmi kétszer is ment :?

Puszi mindenkinek

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok !!!

Mérikém !!! Szuper volt a tali !! Mondhatnám csúcs szuper !!! Köszöjük szépen !! Legszivesebben mennék ma is !! :lol:

Köszönjük mindenkinek a sok finomságot amit hoztatok !! :lol:

Adri !! A cica, Cini ! Vigyázzunk kérem , még zokonveszi és legközelebb nem enged be minket ! :lol: :lol:

Pelle !!! Nagyon, nagyon nincs mit !!!!! Nem is vittelek hazági, úgy-hogy ez most nem volt valami nagy segítség !
Ellenben, én köszönöm a csokit !!! Hazafele kiguberáltam az ülés alól ! :wink:

(mit meg nem tesz az ember lánya egy kis csokikáért )

Tényleg sokkal jobban tudtunk beszélgetni mint az Uzsokiba!!

Tündi !!!! Szégyeld magad , gyáva nyúl !!! Bius nagyon jól érezte volna magát !! Dia, haza sem akart jönni !! :lol:

Ha már vannak képek akkor megyek gyors !!!


Sok- sok puszi nektek !!! Vigyázzatok magatokra !!


Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Hello csajok,

Csak épp beugrottam. Pakolok ezerrel és próbálok valami rendet hagyni itthon. Örülök, hogy jól sikerült a tali. Remélem a legközelebbin mi is részt tudunk venni. Az időtök tényleg nagyon szuper volt. Midjárt gyorsam megkuksizom a képeket.
Ildi így késve bár de törve nem boldog névnapot.
Betegek gyógyuljatok meg gyorsan. Mindenkinek nagyon jó hétvégét és az utazók vigyázzanak magukra (többiek is).
Puszi
Kata
pocvarek
 
 


Sziasztok!

Nincs igazság ezen a földön! A képeken látszik, hogy extramegaszuper volt a találkozó, mi meg itthon kuksoltunk. Már sokkal jobban vagyok....óóóó, ha ma lenne tegnap, mi is mennénk. Nade majd a legközelebbi party előtt egy hétig Domestosban fürdünk Erikkel, hogy elkerüljenek minket a bacik (a szemetek).

Puszi (bacifreeee)

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


Sziasztok!

Éppen csak beköszönök, mert egy darabig nem tudok, majd írni..holnap költözünk!!

Addigis ne felejtsetek el, rakok fel képet magunkról.
Kép

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


sziasztok!

pokoli ejszakank volt, Fiatalur 1kor ebredt, en eppen akkor fekudtem volna le, fel 5ig szo szerint szorakoztatnom kellett, mert rohogott a pofamba, meg maszni kellett, meg bohockodni. Total kesz voltam egesz nap, meg az alkoholgozos partik utan sem voltam ennyire masnapos, mint ma.
Viszont anyukam Plusban dolgozik es kepzeljetek volt most naluk A legalapabb Hauck esernyokocsi 5500ert, azt megvettuk, nyarra tuti lesz.

Sziszike! Imadom Annacskat, en mar reg lattam ennyire gyonyoru kis csajszit, mint egy igazi angyal! Ilyen csajszit kivanok a fiamnak!:))
Persze a fiuk is helyesek, de Anna No1:!!!!!:)))))))))

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Hello!

Méry köszi még egyszer, a tali szuper volt!

Sziszike nagyon szépek vagytok. Jól áll ez a rövidebb haj. Ugye jól emlékszem, hogy hosszabb volt?

Nikike remélem most éjszaka már tudtatok aludni.

Én meg épp el szeretném újságolni, hogy átaludtuk az éjszakát!!! Juhéééjjjj! Este fél kilenctől reggel háromnegyed hétig. Remélem nem véletlen volt! :) Már tegnap is aludt ötig, majd utána még hétig, de a mai volta csúúúcs. Madarat lehetne velem fogatni. :D :D :D

Kati puszil mindenkit, már félúton járnak. Jó korán indulhattak.
Na megyek, pakolok és megyünk apa után a reptérre.

Mindenkinek jó pihenést a hosszú hétvégén!
Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 


Hello!!

Méri: még egyszer nagyon szépen köszönjük mi is a vendéglátást, istenien éreztük magunkat, én teljesen feltöltődtem (ami igen rámfért az előző napok után), Livi meg kellemesen elfáradt, olyan jót aludt éjszaka, hogy csuda (az összes etetést megúsztam 15 perc álomban eszegetéssel :lol: )!!
Nagyon örülök, hogy végre tudtam veletek (mindenkivel) beszélgetni egy kicsit, és már alig várjuk a következő találkozást :)
Az összes baba olyan gyönyörűűűű!!! Köszönjük a képeket is, szuperjók lettek, mostanáig dicsekedtem, milyen jó társaságba járunk 8)

Judit: gratula az éjszaka átalvásához, ez azért nálunk még a vágyálmok netovábbjához tartozik :shock:
Gabi: remélem találkozunk tényleg a következő alkalommal, hiányoztatok!

Nikike: tőled azt akarom megkérdezni, hogy hova "jártok" bulizni? Mi már régóta szinte csak házibulikba járunk, mivel nem nagyon találtunk olyan heyet, ahol nem az anorexiás tizenévesek jelentik a megjelentek 90%-át... :evil:

Puszi,
Judit és

KépKép
Kép
elsijud
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?