Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!
nagyon jók a képek, én is megnéztem!!! JOLKA!! Gratuláció, és örülök, hogy ilyen boldog vagy.annyira jó volt olvasnia szavaidat. 2 éve ilyenkor már peti is úton volt, csak még mim nem tudtuk... :wink: ki ez a szupi doki?? sztem nem gáz ha megmondod,hisz csak jó véleménnyel vagy róla!! az meg h. másnak mi a véleménye a te dokidról, ne foglalkoztasson, hisz az a llényeg h. neked legyen jó!! anno az enyémről is mondtak ilyet-olyat, de én maximálisan elégedett voltam-vagyok!
Zsuzsi! Jeremiah Junction tervezőre gondoltam, imádom a képeit, amolyan country-falusias stílusuak!
jó éjt!!!

Kép
dora1980

Dehogyis! Nem Ti rontottátok el, alapból ilyen voltam. Akkor majd ha mindenki nyilatkozik, eldöntjük, hogy mikor legyen az összeröffenés.
Azért léptünk le mi is, mert Ádám eléggé lefáradt, és még haza kellett érnünk. Szerencsére nem volt nagy forgalom, úgyhogy elég hamar itthon voltunk.

Ádimama

sziasztok!

egész este azon gondolkodtam, hogy Dórát, írtam vagy Petrát!! Szeretnék elnézést kérni Petrától. Persze hogy tudom, hogy Bence anyukája Petra, csak előzőleg Dóra hsz.-átolvastamés valszeg ezért volt a botlás! Még egyszer bocsi Petra!

Na még jövök ma!

Puszi

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat, jó volt újra találkozni! Nagyon jók a képek! Nekünk is jó a kedd délelőtt. Megint a tornapályára megyünk?
Tegnap Bence beiratkozott a bölcsibe!!! Végül a Krúdy Gyula utcaiba, mert nagyon jókat hallottunk róla és valahogy jobban útba esik nekem is és ha esetleg anyukámnak kell érte menni neki is. Szeptemberben kezdjük a beszoktatást és októbertől fog járni.

Tünde! Köszönöm szépen a segítségedet bölcsi ügyben, végülis nem a Malom utcait választottuk, de nagy segítség volt, hogy felhívtad a figyelmemet, hogy mire figyeljek.

Jolka! Jó volt olvasni a kistesóról, és hogy milyen boldog vagy! Engem is érdekel, ki ez a doki, esetleg priviben, ha nem akarod itt megírni.

Timi! Semmi baj! Én is örülök, hogy megismertelek és Dominik is nagyon kis édi baba.

Bocsánat, akinek nem válaszoltam, de megint csak pár percem van, de hétvégén még leszek.
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Én is csak egy percre ugrok, mert jönnek a haverok, és még szalad a lakás. Ráadásul Muti is mindjárt itt, vele, pedig megyünk sétálni. Nagyon mozgalmas napunk van, Manó még nem jutott el az ágyig. Szerintem most kivételesen a kocsiba fog aludni. :)

Nagyon szerencsés vagyok!!! Nagyon jó védő nénink lesz, van. Annamari, tudod, aki a dokinénik mellett van. :)
Tehát minden eredmény jó. Vérnyomás és a többi...:D Hát igen a súlyom, most annyi vagyok, mint amennyivel Manó szültem. :D, ja és még a pocak körfogata is annyi. :) Azért, ez már égő...:D De most egyáltalán nem zavar. Ja és nem kaptam ki a súlyom miatt, annyit mondott Ági, hogy majd lemegy. :) Ez már sosem. :)

Na mentem, megérkezett Mutim!

Képekkel adós vagyok...

Annamari és Nusi Nagyon jó képeket csináltattok.

Ja és a doki, csak nem lesz gond, ha leírom, kiről van szó. Egy kis ingyen reklám. Tehát én maximálisan meg vagyok elégedve vele: Dr. Molnár Balázs. Ha kell több infó, küldöm. :)

Még valami, a labor már nem a korházban van, hanem a SZTK-ban. Pedig én a korházba szívesebben járnék. :(
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Annamari!
Azt hiszem Te kérdezted. Börze: Április 01.-én lesz :D 09-15.30.ig a szokott helyen. Ma láttam a védőnőknél. :)

Jó éjt!
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jolka! Szerintem is aranyos az a védőnő. Nekünk ő lett a "fogadott" védőnénink, mert azt, aki akkor volt, mikor még Nyh-n laktunk, 2006 januárjában láttuk utoljára...
Örülök, hogy minden oké veletek!
Erről a Dr Molnárról még sosem hallottam.
Köszi az infót a börzéről! :)

Voltunk reggel a piacon. Ádám nagyon élvezte, olyan édesen nézelődött. :)

Ádimama

Ildinek boldog névnapot!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jolka: én is gratulálok. Tényleg átjön, hogy mennyire örülsz a babának.

Szerintem is jó orvos, kedves és alapos. Nekem most Dávidnál nem volt választott orvosom. Egyszer ő vizsgált, amikor szilveszterkor gyomorrontással bevittek mentővel a kórházba. Itthon begörcsöltem annyira, hogy a mostohaanyám nem hallotta a picinek a szívhangját (sztetoszkóppal) és hívtuk a mentőt. Aztán mire ideértek sikerült hányni és oldódott a görcs. Mire beértünk a kórházba már semmi bajom nem volt. Mákos guba okozta. Azt hittük, hogy szülés lesz, de még 11 napig a pocakban maradt. A doki UH-ot is csin ált, tényleg alaposan megnézett mindent. Mondta, ha gondolom befektett, de én nem akartam. Szóval én jó véleménnyel vagyok róla.
Meg úgy általában a fiatal orvosokról. mivel nem volt dokim, ezért engem is egy fiatal rezidens műtött. Programozott császár volt, a szemem miatt nem lehetett rendesen szülnöm. (Gergőnél is így volt). Ezek a fiatal orvosok mindig egy tapasztalt dokival műtenek. Nálam mindent a fiatal csinált, az idősebb csak felügyelte. Igaz, hogy szerintem hosszabb volt az összevarrás, mint Gergőnél, de alapos munkát végzett. Már másnap vígan jöttem-mentem, míg Gergőnél jobban fájt. Bár az is igaz, hogy mostmár tudtam mi vár rám. Ez az orvos mindennap bejött, megkérdezte hogy vagyok, varratszedésnél is aranyos volt. És hát nem várta a pénzt, igaz hogy nem is adtam... (Pedig hálás voltam neki, de én eléggé hálapénz ellenes vagyok.)

Annamari: nagyon jó közeli képeket csináltál a gyerekekről.

Nekünk is jó a kedd játszóteres találkozóra, bár kérdés hogy hol lesz. Igazság szerint nekünk ez a legjobb.

Már alig várom, hogy jöjjön a férjem haza. Csinált képeket a házról, elkészült a kerítés, a járdák. Hétfőn kezdenek festeni, szerdán meg elvileg csempéznek. Viszont most mondta, hogy 2 hét múlva (a 4 napos hétvége után) egy hétig Németországban lesz. Igaz, hogy egyébként se látom a hétközben, de így telefonálni se tudunk, meg az építkezés is áll addig. Utána viszont szabit akar kivenni, csinálni a konyhabútort, stb.
Hát csak remélni tudom, hogy április közepén költözünk. Már egyre jobban kivagyunk itt utálva a mostohaanyám által. Féltékeny a drága, hogy édesapám ilyen jól megvan velem és a gyerekekkel.

Pihenek egy kicsit, amíg alszanak a manók.
Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok!

Itt az igért két kép. Hát ennyi látszik. Az első előnézet, a második oldalnézet.
Kép Kép

Talis képekkel még mindig nem tudok jönni, nem sikerül feltölteni, valószinű, hogy a kábel sérűlt, mert a gépnek semmi baja. Szerzek kábelt, és meg lesz. :)

Egyelőre nekünk is jó a keddi nap.

Nusi!
Dej ó, hogy lassan költözhetek. :) Gyerekeknek is jobb lesz majd, nyugalmasabb otthon. :) Remélem utána is találkozunk még.

Simsi! Sok boldog névnapot!!!

Mi ma az állatkertben voltunk. :) Manó végig szaladgált, el is aludt a buszon. Apa dolgozott, így a barátnőmmel voltunk ketten. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

SZIASZTOK!

Jolka! Először is gratulálok a kis pocaklakódhoz igazán jól sikerült az első két fotója. Egészséget és sok örömet kívánok nektek a kisbabához és a nagyfiuhoz. Pihenj ha csak teheted.

Lányok!!! nem tudom hogy jól emlékszem de mintha valaki közületek kereste volna a SUTTOGÓT én Plázában a könyvesboldban láttam ! több része is megvolt nekik. Ha már tárgytalan akkor bocs h megint felhoztam a témát. 2400, 2600, 2800FT ilyen árban vannak. Gondoltam azért leirom mert nincs időm nagyon vissza olvasni.

Megnéztem a képeket jól sikerültek, tényleg jó az a játszótér csak nekünk nagyon kiesik, de egyszer lehet h rászánom magam és mi is meglátogatunk benneteket.
De sajnos még mindíg betegek vagyunk Dávidkát szurira hordom,Hétfőn jár le remélem ettől rendbe jön.
Dórika most nem beteg jár oviba.

Jó éjt mindenkinek!

Tündi.
kispaszuly

Sziasztok!

Hazajöttünk faluról! húúú senkinek nem kívánom az elmúlt éjszakát! peti fél 1-kor felébred, és negyed 6ig fenn volt. nem sírt, csak ha 10 percnél tovább magára hagytam... negyed 6-kor aztán kapott egy üveg tápot, és bealudt. de nm az éhség miatt volt fenn, mert már éjjel nem eszik... sztem a szél bántotta aztán reggel negyed 11 ig aludt!!!!! na ilyen még nem volt ...most negyed kettőre értünk haza, rögtön el is aludt..most kelt fel, miközben ezt írom..
JOLKA!! nagyon izgi az UH-os kép!! :D
na, megyrk gofrit kavarni, ui. goffripartira jön egy baráti család!! :P

Kép
dora1980

Sziasztok!

Jolka: Nagyon jók a képek a babáról, egészen kivehető hol van a kis pocaklakó! Mostmár vigyázz rá! Gondolom neked is jobban a szívedhez nőtt, amióta láttad (ha lehet ilyet mondani). Remélem kislány lesz, mert Dóra egyedűl marad!

Elfelejtettem , hogy nekünk nem jó a kedd, és talán egy darabig egyik délelőtt sem, ugyanis Dodo holnap bölcsibe megy! :cry: Elég frusztrált vagyok, mert nagyon közel a holnapi nap nekem meg annyira rossz elválni a gyermekemtől! Hétfőn még csak 1, 1és1/2 órát maradunk, úgy hogy én is ott leszek, de utána az elválás egyre fokozódik... Nehéz mindenesetre még csak megbarátkoznom is a gondolattal. De nem szabad, hogy a gyerek érezze rajtam, mert akkor nem akar majd maradni! Egyébként Dodo-t nem nehéz lekötni, csak mutatni kell neki valami kütyüt, és el van. Meg fontos hogy legyen viszonylag nagy tere, ahol tud jönni-menni! Remélem az alvással sem lesz baj, hiszen már 4. napja no cici. Nagyon jól viseli, még egyszer sem kérte. Szépen, könnyen alszik nélküle is. És azóta már az apjával is elalszik! Érdekes, mert amíg cicilt azt szerettem volna bár ne tenné már, de most sokszor érzem azt, hogy odaadnám neki! Ez is az elválás miatt van.
Na jó elég belőlünk ennyi.
A többiekkel mi történt a hétvégén! Remélem mindenkivel minden rendben!

Simsi: Utólag is boldog névnapot kívánunk!

Jó éjt mindenkinek!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

hát, nem mondom jó gyér volt itt ma a forgalom! talán a szikrázó napsütés??! :D
JOlka! örülök h. elégedett vagy a dokiddal, én sem hallottam még róla...(de ez semmit nem számít!)
Peti már alszik, remélem jobb éjszakánk lesz... titkon ezért fohászkodok egész este!! :wink:
megyek is lefekszem, mert a múlt éjjel nem aludtam ám ki magam!! :(
reméljük jön a jóidő a hétre! :lol:

Kép
dora1980

Sziasztok!

Most van egy kis időm, írok egy pár sort! :lol:
Mi is megvagyunk, nagyon sajnálom, hogy kihagytuk a játszóteres talit! De van egy jó hír, apa behozta az autót, mostmár csak meg kellene tanulnom vezetni, és mehetnék mindenhova, nem kellene apára várni, hogy szállítson! :lol: Az autónk a "télen" nagyszülőknél garázsban állt.

Jolka! Tényleg érződött boldogságod! Annyira jó! Nagyon örülünk mi is a kis pocaklakónak, édes volt a képet nézegetni! :lol: A dokiról írj, akár privit is!
Nekem a 16. héten már megmondták, hogy kislány! :lol:

Anita! Egy szem kislány köszöni a nőnapi jókívánságot! :lol:

Timi! Tegnap 4 körül nem voltatok Sóstón? Mintha benneteket láttalak volna! :shock:

Zsuzsi! Édesek a babók! Ha van kedved együtt és sétálhatnánk! Olvastam, hogy a jó időben köröztél! A számomat tudod, ha van kedved!

Elmaradt névnaposokat ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!!

Bocsi, hogy másnak nem írok név szerint!

Még annyi, mi jól vagyunk, Dóra olyan gyorsan tanul! Integetés, taps az már ment, puszit küld, megmossa a kezét, rámutat dolgokra, ....Bocsi, hogy magunkról írtam. :oops:

Mikor lesz tali aztán? Lehet írtátok? Csak átszaladtam felette!

Szép napot mindenkinek!
Ági
Kép
ágimanó1

Sziasztok,

Lehet már mindenki sétál, de aki jön a talira írja meg, h. kedd v. szerda jobb-e neki. Annamariéknak asszem a szerda jó csak?
Idöjárásilag mindkét nap jónak tünik. Ma már jó lenne tudni, h. melyik nap talizunk (föleg, ha kedd a vége), na meg Petrát is hivnám, ahogy kiderül pontosan a dolog.

Mi is gyorsan öltözünk, mert ilyen idöben vétek itthon ülni.

Jolka, az UH-s képeiden teljesen elképedtem, mert én totál látni vélem Kistesónak a kis orrát, fülét, kezeit ... Zalusról is kb. ekkor készült az egyetlen UH kép és a világon semmit nem láttam egy pacán kivül. Nekünk márc. 24-én (tényleg még mindig szept. 27 a szülés várható ideje neked is?) már emlitette dokibá a fütyit, akkor voltam a 14. héten. Szóval legközelebb már könnyen lehet, h. a nemére is fény derül.

Dóra, Szombat este Zalus éjfélig kétszer is felsirt, igaz visszaaludt rögtön, de töle ez meglepö volt, aztán reggelig meg sem nyikkant, az sem kizárt, h. a vasalásom zavarta (sosem szoktam este), de lehet a szél is ludas volt, ami a redönyt rendesen dobálta. Jobb volt a mai éjszakátok?

Timi, Bölcsis híreket nagyon várom. Még az én szívem is összeszorul, ha a kisfiadra gondolok. Mi lesz akkor szeptemberben velünk?

SZép napot mindekinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Nekünk a kedd jó. Szerdán tanácsadásra, oltásra megyünk Dáviddal.
Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

-sziasztok!

Jöttem a legfrissebb bölcsis hírekkel!
Nos az első "napunk" zökkenőmentes volt. Mindössze másfél órát voltunk a bölcsiben, abbol is kb 15 percet voltak bent a kicsik! Amikor Dodo feldfedezte a gyerkőcöket, megszünt körülötte a világ. Amíg a babócák velem ismerkedtek addig a fiam teljesen megfeledkezett rólam (fájt is piszkosul). Azt hiszem ez még egyenlőre csak az újdonság varázsának tudható be, habár jobb lenne ha tényleg így ellenne a kicsikkel, és könnyebb lenne az elválás. Holnap ebédre is maradunk, de nekem el kell mennem egy-két órára, hogy fokozódjon az elválás. Azt hiszem ő is érzi, hogy nemsokára megváltozik az élete. Amióta itthon vagyunk bújik , ölel, szeretget. és mindig mondja: ana, ana.!! Amikor eljöttünk a bölcsiből beugrottunk ebédért, majd a barátnőmhöz, ahol bizony eltört a mécses. Nagyon sajnálom Dodo-t bölcsiben hagyni! Elszomorít, ha arra gondolok, az egy éves gyermekem minden fontosabb mozdulatát egy "idegen" követi majd nyomon, nem pedig az édesanyja! De a muszáj nagy úr!!!! :cry:

Na megyek is mert nekem most nagyon rossz lett! Bocsi, hogy rátok zúdítottam a szomorúságom!
Szép napot!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

sziasztok!
úgy látom a jóidő mindenkit sétára csábított. mi is kinn voltunk egász délelőtt. bejöttünk, ebéd, és el is aludt peti! viszont elrontotta a napomat, h. eszembe jutott h. még nem kapta meg Peti a 15hós oltást! :oops: így aztán ma du. vagy holnap de. elviszem. bár nem örülök neki, mert így a hétvégére lesz baja, ha lesz! tapasztalatok??nektek lázasodtak rá?
Timi!! fel a fejjel!majd hozzászoktok, bár biztos nem lesz könnyű, főleg neked. a gyerekek társas lények!! :D
na, most hímzek egy kicsit.. :wink:

Kép
dora1980

ja, kérdés volt, hogy hogy aludtunk! ma éjjel már jól!!!! :D :D fél4kor ugyan fenn volt peti, de ivott és aludt tovább!

Kép
dora1980

Hahó! Nincs nagy tolongás, de gondolom ez annak is köszönhetö, h. nem jött be a babanet. Legalábbis nekem nem. Aki holnap v. holnapután esélyes a talira, annyit légyszi irjon, h. neki melyik nap jó, ha mindkettö jó azt is és estére talán eldöl a kérdés.
Tünde

KépKép
tuzal

sztem nekünk a szerda jönne be, mert holnap valószínű hogy itthon lesz Apánk... :D
nekem sem jött be a babanet. :evil:

Kép
dora1980

Sziasztok!

Mi holnap egész biztosan nem megyünk, csak szerdán, de ha mindenkinek jobb a kedd, menjetek nyugodtan.

Jolka! Nagyon jók a képek!

Simsi! Utólag is boldog névnapot!

Timi! Teljesen megértelek! Idővel biztos könnyebb lesz, majd ha látod, hogy jól elvan a bölcsiben.

Dóra! Nálunk annyi volt a mellékhatása az oltásnak (ha egyáltalán azért volt), hogy olyan 1,5-2 hétig sokkal nyügibb volt Ádám, és bedagadtak a nyirokcsomói. Semmi más, még csak hőemelkedése se volt.

Pár napja kigondoltam, hogy el kellene járnom korizni, elvégre Tiszaújváros itt van egy köpésre tőlünk. Elő is kerestem a korimat, és ma felkerekedtünk a férjemmel (és persze Ádámmal, ők lettek volna a közönségem :)), erre kiderült, hogy bezárt a jégpálya... :(
El is szomorodtam, már úgy beleéltem magam. Nyh-án biztosan nincs, úgyhogy a legközelebbi Miskolcon van...
Mivel ez nem jött össze, elmentünk Tokajba. Sétálgattunk, Ádám nagyon jól érezte magát. 4 körül értünk haza. Leraktam, hátha
alszik egy kicst, de nem jött össze, úgyhogy estére biztos teljesen kész lesz.

Ádimama

Annamari: Kérdezhetted volna tőlem a koripályát. Elvégre ott dolgozik a férjem mellette.... (TVK)

Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Nekünk a holnap jobb, viszont mi szerdán is el tudunk ugrani, ha más nem egy órácskára (attól függ, hány órára gondoltátok), mert délután szemész és hasonló programjaink lesznek, Botinak muszáj lesz aludnia. Kopp-kopp-kopp úgy néz ki, kezdünk beállni az egy alvásra. Olyan 12, 12.30-tól alszik két és fél órát.

Majd jövök még!

Jolka, nagyon szuper a sztárfotó! Igazán édes a "Kistesó" :D

Ági, végre, írtál! Jó lenne, ha tudnátok jönni a játszóra vhogy.... Dóra nagyon ügyes! Botond pl. nem tud puszit dobni, pedig már mutogattam neki :D (viszont adni annál inkább :wink:)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Nekünk is a holnap jó!

Anita! Botus is ügyi, puszit ad? :wink:

Üdv: Ági
ágimanó1

Huuu Lányok, akkor én most passzolok. Döntsön valaki melyik nap legyen. Jolkáékkal nemrég összefutottunk, nekik is jó mindkét nap, de holnap délelött ügyet intéznek, igaz attól még jönnének. Petrának fogalmam sincs mit mondjak, ugyhogy dönteni kellene.

Anita, ne izgulj Zalán két hétig dobott puszit, kizárólag Spo-ban volt hajlandó csinálni, azóta se. :o

Annamari, Hatott rád a TV2 koris showja? :) Csak mert rám igen, érik nálam is a gondolat, h. leporolom a korim.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde!
Nekünk inkább a szerda lenne jó. Nem rég kaptam telefont, hogy Zolkó nagynénje feljönne hozzánk. Még a munkahelyre is visszük magunkkal. :D Csak nem dobhatom ki. :) Azért játszira nem viszem el, legfeljebb ide a környékre.
Nekünk nem gond, ha még is holnap lesz. De, ha szerdán, akkor 10-13-ig mi ráérünk. Az időpontot rátok bízom. :)

Köszönjük a tesós dicséreteket.

Timi!
Hú, nehéz lehet most neked.
Belegondolva, szerintem Manóval már nem lenne gond. Ugye Tünde? Veled már simán hazamenne. :D Itthon a játszin várta a gyerekeket, azt hitte, most találkozunk Dórával és Zalánnal. :)

Dóra!
Nálunk, nem volt semmi gond, a 15 és 18hós oltásnál sem.

Alvásra semmi panaszom, Jó igaz, hogy kb. 22kor, alszik el, de reggel 1/2 8-8-ig meg sem mukkan. Már inni sem kell fel. Délután is 3 órát aludt, csak időben kell lerakni, aludni.

Annamari!
Nyíregyen már nem működik a pálya? Mert a sátor még áll. Viszont Debibe is van. Szerintem egész évben lehet menni. (Tóciba).

Tényleg látszik a kicsi kezei. A doki mindent megmutatott. Még a hüvelykujját is. Csak nehéz volt jó felvételt csinálni, olyan izgága. :)

Ági!
Nagyon ügyes már Dóra baba. Két mondatot írtál csak magatokról….:) Remélem csak sikerül eljönnötök a talira.

Szép estét nektek!

sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jó estét!
Még mindig nincs határozat a taliról? Itthon már eldőlt, h. nekünk a szerda a jobb, ui apavalóban itthon lesz holnap... :D de nyugodtan szervezzétek holnapra, ha többeknek az a jó!
jajjj remélem szerdán nem de. kell vinni gumicseerére az autót, mert meg is bolondulok.. :evil: akkor ui. az az én feladatom lesz. megpróbálok egyezkedni apával, ő meg a gumissal. mondjuk mi gyalog is mehetünk a talira (márha a tornapályán lesz) de ha délelőttre kapunk időpontot, akkor nekem kell vinni az autót. maj dmeglátjuk. na ezt jól össze-vissza írtam... :oops: még este benézek, mi lett a vége a szervezésnek!

Kép
dora1980

Akkor szerda? A legutóbbi két hsz. szerint akkor már több embernek jó a szerda. Nusiékra emlékszem, h. ök szerdán nem tudnak jönni, meg Anitára, h. ök akkor rövidebb idöt töltenének. Szerintem a Tornapálya nagyon jó volt a multkor, maradhatunk ennél a verzionál. 10 v. fél 11 legyen? Petrát próbáltam hivni, nem vette fel, de akkor irok most neki egy sms-t, h. szerda lett végül. Ok?

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde!
:D :D :D :wink:

Dóra! Időpontra mentek a gumishoz? Mi délután belállunk és 5 perc alatt végzünk. Vagy, ha nem juttunk el, akkor Zolkóék, Após reszoltja a szervizbe vinni a kocsit és cserélni a kereket. Legutóbb is Ő intézte el. :) Kedves, volt tőle. :)

Akkor én kiírok egy időpontot.

Tali szerdán a tornapályán 1/2 11-től

Remélem jó lesz?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Most látom Ágiéknak is a holnap jó. Na kész, nem tudom mi legyen. Valaki dobjon fel egy pénzt és mondja meg mi lett az ererdmény. Én nem szeretnék senkivel szemben dönteni.

KépKép
tuzal

Végre valaki döntött :!: :D

KépKép
tuzal

csak azért kell időponttra menni, mert most elégdömping van! egyébként egy barátunk a gumis, és nekünk is 5 perc a z egész, úgyhogy még a szerda de-be is belefér! akkor szerda!! ha minden jól meyg mi is ott leszünk. de ha fél 11 az időpont, akkor sztem autóval megyünk, mert peti már fél12körül képes elaludni a babkocsiban. autóval meg 2perc alatt hazaérünk! :wink:

Kép
dora1980

Nusi! Eszembe jutott, hogy ismerős vagy T.újv-ban, csak egyáltalán nem gondoltam, hogy megszűnt a jégpálya.

Tünde! Csak egy részt láttam a korisból, de lehet, hogy az indított el valamit a tudatalattimban :D Amúgy is akartam valamit mozogni, de ezt legalább szívesen csinálnám. A legszívesebben kézilabdáznék, de sajnos a nők körében nem dívik csak hobbiból kézizni. Irigylem is a pasikat, hogy csak úgy összejárnak focizni.

Jolka! Azt se tudtam, hogy van Nyíregyen pálya. Hol? Debit tudtam, de az van a legmesszebb. Akkor inkább Miskolc.

Dóra! Intézd már úgy azt a gumist, hogy legalább egy órára el tudjatok jönni.

Mi ott leszünk!

Jó éjt!

Ádimama

Hát sajnálom, hogy végül nem kedd lett. Jó szórakozást nektek.
Nem hiszem, hogy be tudnánk ugrani, bár abba az irányba megyünk. Az Ungvár sétányon van a rendelő. Csak egyedül megyek a két gyerkőccel (nem lesz itthon egyik nagyszülő se akire Gergőt bízhatnám). 10-re megyünk, attól függ hányan vannak, meg hogy Dávidot mennyire viseli meg az oltás.

Most rakok fel képeket a honlapunkra és összehasonlítottam a két gyereket.

Nusi Kép Kép [/url]

Kép
Kép
tolvethanna

Nusi, Most vettem észre, h. Gergely napja van. Isten éltesse nagyfiadat névnapja alkalmából. Remélem nem tévedek és nincs külön Gergö nap?
Szerintem az oltást Dávid észre sem fogja venni. Zalán visszagondolva az elsökre még nem sirt, bár dokinéni mondta, h. annyira vékony tüvel adja, h. tényleg minimális szúrást érezhetett. Én remélem, h. végül ti is el tudtok jönni a talira. Ma láttam, h. a Tescoban megint akciós lesz a drágább pelus, ami elég jó. Te jutottál eszembe, férjed kár, h. nem azt fogta meg amikor elküldted, ezzel nem faragtatok volna be. Szerintem.
Jó éjt mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Tünde: Köszönjük a köszöntést, de van külön Gergő nap novemberben. Egyébként máj. 9. a születése napja is Gergely nap.

Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Képek mégegyszer.
Nusi

Kép
Kép

Kép
Kép
tolvethanna

Nusi! Szerintem nagyon hasonlít a két gyerkőc, talán csak a szemük másabb. Édesek! Tegnap este megnéztem a többit is.

Ádimama

jajjjjjjjj én annyira élvezem ezt a jó időt!! gondolom mindenki kihasználja, és sétáltok! mi is kinn voltunk egész de. most pedig peti alszik!(kb.3/4 1-kor aludt el) reggelre taknyosan ébredt, de más baja még nincs...(kop, kop, kop) remélem nem is lesz. szetm ez a jóidő csalókás . tegnap azt sem tudtam mit adjak rá. na és a sapkát többször leszedte a fejéről... volt h. csak a pulcsi kapucniját húztam rá :oops: így aztán lehet kicsit megfázott.

Kép
dora1980

Nálunk meg én fáztam meg... Nusi, Te otthon vagy a homeopátiában. Mit szedjek meghűlésre? (orrfolyás, tüsszögés és kapar a torkom) Tudom, hogy a website-odon össze van gyűjtve, de olyan sokminden van ott, egyszerűbb megkérdezni, mint átböngészni :D

Dóra! Nekem is nagyon bejön ez az idő, és végre NINCS SÁR!! Egész délelőtt bóklásztunk.

És egy pár kép:
Kép

Kép

Kép

Kép

Ádimama

Sziasztok!

Itt a legfrissebb bölcsis hiradó!

Ma már maradt dodo nélkülem másfél órát, majd visszamentem észrevett és sírt, addig semmi baj nem volt! Megebédeltünk és haza jöttünk!
Ma már egyszerűbb volt mindkettőnknek! Azonban holnap nem megy, mert elértek minket a báránykák!!! Annak ellenére, hogy a doktornő szerint nem kapta el. Két pöttyünk már van, most várom a többit!

Nusi: Megnéztem a képeiteket. Nagyon egyformák az apróságok. Le sem tagadhatnák egymást! Az esküvői fotótokat is meglestem. Szép menyasszony voltál!

Dóra: Mi ugyan nem voltunk sétálni, mert a bölcsiben kiszaladgálta magát, de a Kossuth térre járok dolgozni, és rengeteg kismamát, kisbabát csalt elő a jóidő. Én is nagyon szeretem. Amikor megjelennek az első napsugarak, a kedvem is sokkal jobb.

Képzeljétek azt hallottam, hogy jövőhéten jöhet a TÉL. Még hó is eshet. A jó idő csak megmutatta magát, de még nem lesz tartós! A rádióban hallottam délben. Mit szóltok? Nagyszerű lesz! :?

Annamari: Nyíregyen a Bujtosi Csarnok teniszpályáján volt felállítva a jégpálya! Viszonylag jó minőségű volt. Sokat koriztunk a télen!

Jó szórakozást a holnapi talihoz! Majd várom a képeket!

Én feltettem a multkoriakat ide: www.tar.hu ezen belűl képtár, és ebben a galéria címe: 2007 fórum találkák

Timi
KépKép
Kép
battatimi

http://kep.tar.hu/battatimi/50444286#2 ezzen a linken bejönnek a képek!
asszem!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok,

Megfázás. Pont ezzel a témával jöttem én is. :(
Múlt hét elején kb. 2 napig kapart a torkom. Nekem erre a lándzsás utifü jött be, tudom az inkább köhögésre ajánlott (olyanom meg nem volt), de én ilyenkor is iszok 1-2 kupicát és megszünik a torokfájás. A hét közepén nem volt semmi bajom. Hétvége óta meg ha kifujom az orrom van mit, de ha nem fujnám az se lenne baj és inkább csak reggel felkeléskor van. Tuti, h. az idövel függ össze nálam is. Ma is egy polora rávettem a kabátot, a kettöben együtt izzadtam, ha meg levettem a kabátot az izzadt hátamnak hát nem éppen esett jól a szél. Szóval ma azért jól elgondolkodtam, h. menjek-e igy holnap a talira. Reggelig még eldöntöm. Amugy a világon semmi más bajom látszólag, föleg, h. nekem már csak egy kicsi felsöléguti dolog is rögtön iz és szagelvesztéssel jár, ill. a hangom elég nazális lesz, de most meg semmi. Kopp-kopp-kopp.
Ma amugy soron kivül bölcsiztünk. Ahogy mentünk el a keritésnél a gondozónénik megszolitották a kisfiamat és nagyon kedvesek voltak, na onnatól kezde egy tapottat sem mozdult Zalán. A gyerekek is odajöttek hozzánk. Szóval most nagyon rá van kattanva a gyerekekre. Remélem szeptemberig még kitart a kedv.

Nusi, Nagyon hasonlóak, egyértelmü, fejforma, szemek .... Zalán totál máshogy nézett ki ennyi idösen. Kiváncsi leszek késöbb is ennyire fognak-e egymásra hasonlitani.
Akkor jól felköszöntöttem a kisfiadat a nem is névnapján. :oops: Pedig még Zolit is megkérdeztem, h. szerinte is Gergely= Gergö becézve?

Annamari, Nagyon cuki Ádi, vagány a szerkó is. A múltkor meg szerettem volna nézni a majdnem kopi fejét élöben is, csak hamar leléptetek.

Szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Annamari:
Van kombinált készítmény, ezt minden patikában lehet kapni. A neve Coryzalia. Gergő ebből szinte minden reggel vagy kétnaponta elszopogatott egyet, amikor én is bevettem a vitaminomat.
Van influenzára is az Osciloccoccinum (azt hiszem így kell írni).
Kifejezetten náthára az Allium Cepát 9 CH szokták még javasolni (ez vöröshagyma kivonatot tartalmaz). Ez már golyócska, ezt nem lehet mindenhol kapni (2x5 golyó).
Javasolni tudom még a hagyma evést, ha szereted, én nem. :?

Tünde: Valóban a Gergelyt is Gergőnek becézik, de mi direkt a Gergőt választottuk neki. Nekem nem tetszik így a Gergely név.

Ma is sokan voltak a játszótéren, igaz csak 11-re értünk ki.
Szép idő van. Sokan futottak is...
Szedtünk ibolyát is.

Holnap hátha odatévedünk mi is. Nincs messze a rendelőtől, most néztem a térképen és mindegy merre megyünk haza, a Korányin vagy az erdőn keresztül.

Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Timi, Képek nekem nem jöttek be. Kisfiad rendesen leült a kis bölcsi székre és evett v. segitettek és mit ettek? A pöttyökre nem is tudom mit mondjak, h. jó-e ha most jönnek v. sem? Mivel te is az oltás ellen döntöttél, akkor szerintem jobb, ha most tulestek rajta.
Amugy a barátnöm is 1 évesen 1 hét alatt szoktatta be a kisfiát, egyértelmüen könnyebb, mint egy kétévest. Ha más nem ez vigasztaljon. Apát tegnap este is megkérdeztem, h. tényleg beadjuk lelencesnek Zalánt szept-ben? Röhögött, h. miért lenne lelences, de egyelöre némi tulzással, de ez ugrik be nekem. Totál bizonytalan a jövöképem, ha a szept-re gondolok :?:

KépKép
tuzal

ha valakinek nem jön be akép, küldök priviben jelszót de amúgy publikusak a képek

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Timi!
Megnéztem a képeket. :) Neked is nagyon jól sikerültek. Bence olyan minden képen mint egy Manó, remélem Petra már látta. :)
Ezer bocsi, teljesen elfelejtettem küldeni a jelszót, pill és küldöm. :)
Sajnos, Manó nem sokat volt Dodo közelében, még kezet sem fogtak, pedig nem bánnám, ha át esne a himlőn. Legalább letudnánk, én védve vagyok, én minden nyavalyán átestem anno. :)
Képzeld a Manó barátnője is tegnap kezdett az Őzikébe. Anyukája sírt is, már az első 5 percben megverték a kislányt. Ezért jó, ha bölcsibe járnak, legalább nem látjuk, mit művelnek egymással a gyerekek, edződjenek csak. :)
Ma Manó is kapott a játszin egy kislánytól, de fel se vette. :)

Nusi!
Tényleg nagyon hasonlítanak a fiúk egymásra. Megnéztem a többit is.

Annamari!
Rólatok, mindig jó kép sikerül .:)Te mindegyiken jól nézel ki, én meg csak menekülök most a gép elől. :)

Tünde!
Szerintem egy kicsit meghűltél az idő miatt, ez nem betegség. Ha nem érzed magad rosszul, gyertek nyugodtan. Ez Dóra Petikéjére is vonatkozik. Nekem is bejött a lándzsás útifű. :)
Ja a védőnő szeptember 28. írt a kiskönyvbe. +7 nap mínusz 3 hónap a szokásos módon számolta. Viszont a babanet kalkulátorra szept. 27. dobott ki. :) Mind1 lehet, hogy 1 héttel hamarabb születik, mint Manó. :)

Rólunk pár sor.
Voltunk ma bent a munkahelyemen. Beadtuk a fizetett szabira a kérelmet. De nem nagyon értették mit akarok, majd a hivatalba továbbítják. :) Szóban majd mesélek.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?