Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nyertem a lottón!!!!!!!!!!!!! :lol: Bár az ötöst nem sikerült megjátszanom-de másnak sem!!! :wink: -lett egy hármasom és egy kettesem!!!!!! :wink:
Éreztem én,hogy vennem kell lottót! :lol:
Sajnos így nem tudok adni senkinek,de nem adom fel!!!!!Majd jövő héten talán összejön az ötös,és majd akkor!!!!!! :roll:
Így a mostani 400ft-nál kicsivel több lesz a pénztárcámban! :roll:


Évi,
szupi,hogy jól sikerült a szülinapi party!Ugye lesznek képek???

Márti,
ismét osztozom a reggeli kávédon! :lol: Zsoltika nem igazán vitte túlzásba az éjjeli alvást!Fent volt 1/2 2-1/2 3 között,majd ezekután 4-kor kelt! :shock: 6-ig békén hagyott,igaz 5 után is behívott,tea kellett neki!Ennyit a vasárnap reggeli kicsit tovább alvásról! :roll:
1/4 7-kor már Hanna is felkelt,azóta csak rosszalkodik!

Nagyon eleven kislány lett!állandóan a WC-t akarja piszkálni,na meg a kandallót "takarítja"!Hát nem unatkozom mellette az biztos!
De inkább,mint a betegség!!

Ja,és milyen cipőt vettél Mártikám kicsi Zsombikádnak???

Megyek,mert Hanna megint a fürdőt célozta meg!!!!!! :shock:


Puszi

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


No iyen a cipő:
Kép

Timi:akkor te sem aludtad szét magad!!!!! :wink: Ez a mi sorsunk!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Mártikám,
hát nem!!!!Ez van!Majd nyugdíjasként kialusszuk magunkat!!!!Akkor talán már lesz rá időnk!!! :lol: :lol: :wink:

Szuper a cipő!
timiban
 
 

 
 

Timikém, gratula a nyereményedhez. Akkor most még ne soroljam, hogy mit szeretnék, ha megvennél nekem? :lol: :wink:
Nem baj, majd legközelebb. Legalább esélyt adtál a szerencsének. Én még nem is lottózom. :?

Márti, aranyos a kis cipő. Sokan voltak? Eltudom képzelni. Tavaly előttig én is mindig kimentem, olyan jó dolgokat lehet venni néha.
Ja, tényleg, tegnap munkanap volt. Nekem összefolyik minden nap, az István állandóan dolgozik, úgyhogy nem tudok különbséget tenni hétvége és hétköznap között.
Szerdán jön a kukás, én a múltkor már kedden kihúztam a kapu elé. És még morogtam is, hogy az István megint elfelejtette. Utána néztem, hogy egyik szomszéd sem húzta ki, akkor belegondolva rájöttem, hogy azért, mert nem szerda van, hanem kedd. Úgyhogy jól megsétáltattam azt a nagy dög kukát.

Na, megyek tovább takarítani.

Edith, mi van Krisztával?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi:meg is lepődtem, mert nem voltak sokan!!!!Csak néhol kevés volt a hely a babakocsinak, de azért ki lehetett bírni!!!!
Mi nagyon nem vásároltunk csak a cipő miatt mentünk(több manink nem volt) , de a nővéremék sok mindent vettek elég jó áron, magának cipőt , nadrágkosztümöt, sógorom is kapott ruhákat szóval megéri.

Timi:én is gratulálok...tudod aki a kicsit nem becsüli :wink: :lol: !!!Majd csak bejön egyszer!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Mártikám,
hát én most nagyon becsülöm!!!!!Nekem most nem is olyan kicsi!!!!

Köszönöm a gratulációkat mindkettőtöknek! :lol:
timiban
 
 


Sziasztok!

Timi, gratulálok! A Sors keze, h megőrizd az optimizmusodat :D
Én sosem nyertem lottón, meg semmilyen szerencsjátékon. Nem mintha szoktam volna játszani, de az előző pasim egy időben rákattant, és akkortájt néha nekem is hozott egy-egy szelvényt, hogy töltsem ki :) Felesleges buzgalom volt...

Márti, nagyon jól néz ki az a cipő!

Barbi, kukasétáltatás :)

No, íme a képek:
Kép A tűzijáték varázsa (apukámmal és Balázs kisebbik hugával)
Kép Az új játékszerzemények egyike (a Fakopáncsból puzzle)
Kép Az én tortám 7-ikén (elég kezdetleges, és ugye nem is nagyon csipázta)

Ja, és volt egy kis családi konflikt, hogy azért minden ne legyen tökéletes. Anyu az én rábólintásommal Samunak egy babát hozott ajándékba (meg mesekönyveket). Fiú baba, kicsi, inkább manóra hasonlít :) No, ezen Balázs totál kiakadt (szerencsére nem anyunak mondogatta, hanem nekem), hogy hogyan lehet egy fiúnak babát ajándékozni, hogy tuti "homokos" lesz, stb :) Elég sokat beszélgettünk erről aztán este, és hát meglehetősen más ez ügyben a véleményünk... Balázs nagyon fontosnak tartja Samu nevelésénél a hagyományos fiú szerepek átadását, míg én jóval kevésbé hiszek a nemi szerepek hagyományos értelmezésében. Illetve Balázs is rugalmas egyébként e tekintetben, a férfi szerepét a családban szerencsére nem úgy értelmezi, hogy az ő dolga az anyagiak megteremtése, a többi pedig az én dolgom, hanem nagyon aktívan részt vesz a házimunkában (mos, mosogat, vasal, főz, bevásárol) és Samu körül is ellát mindent, de úgy tünik a babajáték kiverte a biztosítékot. Így hát Danibabát egyelőre elraktuk szem elől :)
A "férfi hozza a pénzt, a többi a nő dolga" gondolatot senki ne vegye magára (ahogy olvasom, itt a topikban nem is ez a jellemző), ez semmiképp sem bántás, és tudom, hogy legtöbbször ez nem is választás kérdése, hanem kényszer szülte megoldás + jórészt társadalmi elvárás.
Szép vasárnapot, gyönyörű az idő, délután megyünk korcsolyázni!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Mindjárt megyünk sétálni ebben a szép időben így csak gyorsan :)

Timi gratula a nyereményhez!!! Add össze a kettőt, és megvan az ötös :):):):)

Kár hogy nem így számolják mi? :)

Évi!

Bencének nemhogy babája van/volt, hanem babakocsija is. Én úgy érzem, ez valahogy felkészítés az apaszerepre. Szerintem. És lehet hogy nem ezért, de a kezdetektől segít Katával kapcsolatban, rá lehet bízni ( ha pl wc-re megyek) és nagyon vigyáz rá.

Szerintem egy fiúnak is kell baba, mint ahogy egy lánynak is lehetnek autói (mint Katának :))

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Timikém:nem úgy értettem , hogy ez olyan kevés pénzecske lenne!!!!!15 ezer ft mindenkinek jól jön!!!!Csak hogy ne kenődj el, hogy nem a lottó ötöst csípted meg!!!!!! :wink: :lol: :lol:


Évi:nagyon elmélyülten játszik a fiad !!!!!Jól néz ki a tortád!!!!De a tüzijátékkal nem bírta felvenni a versenyt!!!! 8)
A BABÁRÓL csak annyit, hogy mi ugye nem vettünk Zsombinak mert van itthon jónéhány, kb. annyira izgatja mint a többi játék, ha a közelében jár megölelgeti és kész!A cumis babának ki-be rakosgatja a cumit(mikor berakja akkor a baba cumizós hangot hallat majd elkezd horkolni :lol: ), szóval ennyi, de nem hinném hogy bármilyen hatással is lenne ez a dolog rá, mert a Szonó is egy időben csudajól elautózgatott!!!!! :lol: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


így babázik a Zsombi:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztoooook!

NA, végre én is idekerültem! :) :) :)
Hogy milyen híreim vannak? Nem tudom, hogy örüljek, vagy sem. tegnap délelőtt lement Krisztának a láza és nem jött többé vissza. Ma déleőtt volt egy olyan 37,6-nyi hőemelkedése, de ennyi. Viszont már reggel óta kezd pöttyösödni. Úgyhogy: háromnapos láz. :roll: :roll: :roll: A doktornőnél nem voltunk, nem is hívtam ki végül, mert lement a láz. Beszéltem vele telefonon, és azt mondta ő is, hogy biztos, valamilyen vírusos fertőzés, ami lázban "kijött" belőle, de annyira erős nem volt, hogy a szervezetét teljesen legyengítse, úgyhogy örülök, hogy a lányomnak ilyen erős az immunrendszere. :)
Tegnap délelőtt, amikor felkelt, mintha kicserélték volna: jókedve volt, mozgékony volt, be nem állt a szája, örültem is nagyon. Az idő gyönyörű volt, ezért kimentünk egy kicsit a szabadba, az állatkertbe. Vegyes fogadtatásban volt részük az állatoknak Kriszta részéről, volt ami nagyon bejött, pl. lovacskák, őzike, medve, volt, amire rácsodálkozott, mint pl. a páviánok és az oroszlán, de pl. a házi szárnyasok hidegen hagyták. Sőt, még a strucc is. :P
A kedve ma is jó volt, bár volt hisztis időszaka is. :roll: A bajom most csak az, hogy valamit nem értek: a baromfiudvar nem is tetszett neki, de a madarakkal mégis azonosul, ugyanis semmivel sem eszik többet, mint egy madár. :roll: :roll: :roll: Nagy próbálkozások árán sikerült vagy 5 részletben megenni egy fél joghurtot kevés kenyérbéllel. A krumplit meg sem kóstolta, a pizza tésztájából evett egy picit, de ahogy a töltelék ért a szájához, már kezdett mindent kiköpdösni. Tápszert ivott egy keveset, de az sem lehetett elég a jóllakáshoz. Mindegy. Neki most valószínű, ennyire van szüksége, és bízom abban, hogy ahogy kezd felépülni, az étvágya is megjön majd.
Ma is nagyon szép az idő, de a pöttyök miatt ma nem mentünk sehová. Legalábbis mi, a lányok, mert István elment egy focimeccsre. Mehettünk volna, de ott valószínű találkoztunk volna más kisbabákkal, és nem tudom, hogy ezek a pöttyök mennyire fertőznek. Nem szeretnénk senkit sem megbetegíteni.

Kriszta most alszik, én meg majdnem. persze, Krisztának köszönhetően. :roll: Hajnali 5 után búcsújárást kezdeményezett, én meg "benne voltam". :roll: :P 5-10 percenként tettem meg a szobája és az ágyunk közötti utat kb. fél 7-ig, amikoris átadtam a stafétát Istvánnak. Azért az azutáni pihenés, Kriszta kurjongatásai közepette, már nem ugyanaz volt, mint ami hajnalban, a sötétben történt volna. :( :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Évi, nagyon jó lehetett a Samu bulija, legalábbis a képekből ítélve! :) Babatémában pedig szerintem nyugodtan elővehetitek Danibabát, mert biztos nem lesz Samu személyiségzavaros tőle. :roll: Érdekes, az autózó lányok nem keltenek sosem akkora megbotránkozást, mint a babázó fiúk. Szerintem mindkét nemű gyereknek szüksége van a másik fél tipikus játékaira. :)

Zsu, haláliak Katáról a képek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Még ilyet nem is láttam. :D Katica nagyon is tudatában volt, hoyg most ő a középpont, neki mindent lehet, szabad, meg is tette. A ruhácskáját nem sajnáltad? Én annyira sajnálnám, bár persze, nem egy ruhán múlik a dolog. Kíváncsi vagyok, Kriszta mit tesz majd a tortájával! :roll: Mindenesetre, a Katica-torta is óriási volt! :)

Timi, láttam, nagyon el voltál keseredve az anyagiak miatt. :( A lányok már írták, de sajnos én is tudnék mesélni erről. Ma elmentem 4 lejjel vásárolni (kb. 300 ft.) vettem 7 szelet sonkát az István pizzájára (mondtam, hoyg jó vékonyra szeleteljék :oops: ) 2 kocka élesztőt és egy üveg szódát. Képzeld, elmaradtam 30 (20 ft-nyi) banival, és annyira szégyelltem magam, bár tudom, hoyg megadom, és az eladónők is ismernek. szóval fel a fejjel! :) És látod, máris szerencsés lettél. Valamennyire a nyert összeg is kisegít, nem? Gratulálok a nyereményhez! :)

Ibolya, tényleg, milyen volt a börzén?

Ne haragudjatok, semmi más nem jut eszembe, de ha mégis, akkor jövök és elmondom, ha Kriszta addig nem kel fel. :p
Puszi mindenkinek, és nagyon szép, kellemes estét, délutánt is! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Mártikám,tudom,hogy értetted !:wink: Nagyon örültem neki! :lol:

Zsu,
én is egyből összeadtam,mondtam is a páromnak,hogy így már ötösöm van! :lol:

Edith,
örülök,hogy Kriszta jobban van!Akkor mégis a 3 napos láz zajlott nála!
Hát nálatok sem könnyű az élet!Sajnos mi vagyunk többen! :cry:

Évi,
aranyosak a képek!A baba miatt ne emészd magad.A nagyfiam se babázott,mert nem volt otthon,de a bölcsibe előfordult,hogy játszott vele.A Zsolti is szokott babázni-nála már volt itthon a Rebi miatt-de inkább a kocsik szerelmese! :lol: Samu is fog találkozni babával,lehet,hogy innen kéne megközelíteni a problémát.

Pusz

Timi
timiban
 
 


Sziasztok!

Mártikám,tudom,hogy értetted !:wink: Nagyon örültem neki! :lol:

Zsu,
én is egyből összeadtam,mondtam is a páromnak,hogy így már ötösöm van! :lol:

Edith,
örülök,hogy Kriszta jobban van!Akkor mégis a 3 napos láz zajlott nála!
Hát nálatok sem könnyű az élet!Sajnos mi vagyunk többen! :cry:

Évi,
aranyosak a képek!A baba miatt ne emészd magad.A nagyfiam se babázott,mert nem volt otthon,de a bölcsibe előfordult,hogy játszott vele.A Zsolti is szokott babázni-nála már volt itthon a Rebi miatt-de inkább a kocsik szerelmese! :lol: Samu is fog találkozni babával,lehet,hogy innen kéne megközelíteni a problémát.

Pusz

Timi
timiban
 
 


bocsi nem akartam 2x! :oops:
timiban
 
 


Edith, igazából kicsit sajnáltam, de úgy voltam vele, hgoy 1000 Ft-ért vettem használtan, nem fogok benne tönkremenni. De azért nagyon-nagyon örültem, amikor szombat du kimostam, és egy db folt se maradt rajta :) Így szombaton a családi bulin is ez lesz összekenve :)

A harisnyából is kijött :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Jah mély meghajlás és tisztelet az Ariel Kid-nek :) és a Whirlpool mosógépnek :)

ez kimaradt.....

(tegyem hozzá, hogy volt már nekünk mindenféle folttal dolgunk, és minden kijött)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Évi, nekem tetszik az általad kreált torta. Biztos fincsi is volt, de Samu baby még nem értékeli. Majd később. :wink:
A képek nagyon jók, olyan nagyfiús már Samu.

Edith, örülök, hogy már nincs láza huncutkának. Majd megjön az étvágya is, ne aggódj! Az Ádám is ilyen, ha beteg. Kb. 3-4 nap, mire rendbejön az evészete. Utána meg leeszi a fejünket is.

Az Ádám a Harry Potter unokaöccse. Ugyanis délután úgy kelt az alvásból, hogy gondolom azonnal felállt, még tiszta kóma lehetett és esett megint akkorát, mint az ólajtó. Én már a bébiőrben csak a koppanást és az üvöltést hallottam. (azt hittem alszik) Pont úgy esett neki az ágy rácsának, hogy egy villám alakú lila folt lett a homlokán. Tisztára mint a Harrynek.

Ja, Andi, jelentem a baldahin elpakolva. Mivel ma megint leszedte a helyéről, úgy döntöttem nem kockáztatok tovább, nehogy a vas megüsse legközelebb, inkább elpakolom. De most olyan csupasz az ágya!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Edith, örülök, h Kriszta jobban van! És hogy kiderült, mi is volt a gond.

Barbi, szegény Ádám! Samunál is nagy esések voltak, amikor először felállt - gyakran túlbecsülte a frissen szerzett képességeit :)

Zsu, jó hír, hogy a ruha eredeti állapotát vissza tudtad állítani!

Babatéma: azért úgy látom, hogy többnyire a fiúknak ti sem vettetek direktben ajándékbabát :) (kivéve Zsu) Balázs is azt mondja, hogy azzal nincs semmi baja, ha a bölcsiben / oviban babával játszik, vagy ha majd a tesója (ha lány lesz) babáját "lenyúlja" - de a saját baba gondolatával barátkozik nehezen. Én sem értem, nálam simán belefér... Szerintem is fontos dolog minél több mindennel megismertetni Samut, és nem hiszem, hogy egy saját baba személyiségproblémákat okozna nála (ezzel Balázs is csak viccelt). Ő azt mondja, tisztában van azzal, h a tiltakozásában nincs semmi racionalitás, egyszerűen ellenérzése van a dologgal szemben... Témáról ennyit :)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Képzelj el egy bankot, ahol minden reggel 86,400 forint kerül a
számládra.
Ez nem marad meg a holnapi napra.
Minden este lenullázódik, akármennyit is használtál fel a nap folyamán.
Hát akkor mit lehet tenni?
Természetesen használd fel MINDET!
Mindannyiunknak van egy ilyen bankja. Ez az IDŐ.
Minden reggel 86,400 perccel gazgagabbak vagyunk.
Minden este lenullázódik, elveszik, akármennyit is használtunk fel céljaink eléréséhez.
Soha nem marad egyensúlyban.
Soha nem lesz több, egy perccel sem. Minden új nap új számlát nyit nekünk, és minden új este újra felégeti a maradékot. Ha elmulasztod felhasználni az aznapi betéted értékét, elveszik.
Soha nem kapod vissza.
Nem íródik jóvá "másnap".
A jelenben kell élned a mai betétet használva.
Befektetni, hogy a lehető legtöbbet tudj vásárolni egészségből, boldogságból és sikerből!
Az óra forog. Csináld ma a lehető legtöbbet!

Hogy megértsd, mennyit ér EGY ÉV, kérdezd meg a diákot, akinek ismételnie kell.
Hogy megértsd, mennyit ér EGY HÓNAP, kérdezd meg az anyát, aki koraszülöttett hozott a világra.
Hogy megértsd, mennyit ér EGY HÉT, kérdezd meg a hetilap szerkesztőjét.
Hogy megértsd, mennyit ér EGY ÓRA, kérdezd meg a szerelmest, aki a találkozóra vár.
Hogy megértsd, mennyit ér EGY PERC, kérdezd meg az utast, aki lekéste a vonatot.
Hogy megértsd, mennyit ér EGY MÁSODPERC, kérdezd meg az autóst, aki nem tudta elkerülni a balesetet.
Hogy megértsd, mennyit ér EGY TIZEDMÁSODPERC, kérdezd meg a sportolót, aki csak ezüstérmet nyert az Olimpián.
Minden pillanat kincs, ami a tiéd. És becsüld meg jobban, mert megoszthatod valakivel, akivel tökéletesen elköltheted. És emlékezz, hogy az idő senkire sem vár.
A Tegnap történelem.
A Holnap rejtelem.
A Ma ajándék.

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Jó reggelt!

Timi
Gratulálok a nyereményhez. Nekünk négyesünk volt múlt héten, de a 6-os lottón, íde így is visszajött néhány lottózás ára :)

Évi
Mivel nagy súllyal született Laura, így nem hízott átlagos iramban. Most pont 8 kg, de a gyerekorvos azt mondta, hogy teljesen jó így, minden rendben vele, jól fejlődik.

Laura még nagyon igényli a tápszert, reggel 1,5 dl, este 3 dl, napközben pedig legalább még egyszer 1,5 dl, de van, hogy kétszer. Szüksége van rá az elalváshoz.

Ibolya
Végül arra jutottam, hogy elkezdem bevezetni azokat a tápanyagokat, amik benne lehetnek a sütiben. Kapott már tejszínt krumplipürébe, ez nagyon ízlett neki. Aztán piskótát, majd a hétvégén egy pici tojásrántottát, de ez nem aratott nagy sikert.
Ma pedig egy pici vajat teszek bele a krumplipüréjébe.
Úgyhogy jöhet az igazi torta! Már ki is néztem egy receptet, ami nem nagyon krémes.

Igen, Laura kétnyelvű az én oldalamról. :)


Már nagyon készülök a szerdára (akkor lesz Laura 1 éves)! Remélem a torta jól sikerül és azért megkóstolja, ha már ennyi izgalmon mentem keresztül miatta :)
Vettem lufikat, tüzijátékot, de még egy különleges reggelit ki kell találnom neki. Ez a németeknél hagyomány, hogy a szülinapost már a reggelinél valami különlegesség fogadja és ezt mi tartani akarjuk továbbra is a családban.

Kinga

KépKép
KépKép
scullyx
 
 


Sziasztok!

Túl vagyunk egy nagyon nyafis éjszakán. A tegnapi nemevésnek az lett az eredménye, hoyg este 11-kor és hajnali 4-kor is evett. :roll: :roll: :roll: Na, mindegy, hátha ma már jobban fog enni.
Lányok, mennyire szokott pöttyös lenni ilyenkor a baba, mert ha jól emlékszem, Livi tele volt piros pöttyökkel, Krisztának viszont nagyon kevés van. Persze, látaszanak, de imitt-amott vannak a testén. Vagy még ezután kijöhetnek? :o Bocs', ha butaságokat kérdezek. :oops:

Zsu, nagyon jó, amit feltettél, nagyon tetszett, és milyen igaz! :)

Kinga, örülök, hogy sikerült tortát találni! Remélem, majd Laurának is ízlik, és nem vész kárba a fáradozásod! :) És biztos, hogy a reggelije is nagyon finom lesz! :) Ajándékba mit kap a kisasszony? Vgay ezt már írtad? Lehet, hogy nem voltam elég figyelmes! :oops:

Márti, Edit, Zsuzsi, merre vagytok? Hahóóóóóó!

Szép napot mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Nem szeretem a hétfőket!!!! :roll:
De azért vagyok!!! :lol: Olyan furcsa hangulatban vagyok 1 éve este 8kor elfolyt a magzatvíz, napközben meg még együtt voltunk a családdal, mintha kivárta volna ezt a drága!!!Igaz még sokat kellett várni rá...de olyan nagyon jó visszagondolni erre!!!!! :wink:

Én is csinálok Zsombinak torta szerű dolgot, szombaton meg igazi torta lesz amit apa süt, a másik tortát még nem tudom, lehet hogy anyósómék vesznek egyet!
Tegnap szinte egész nap kint voltunk...Zsombin ez úgy jött ki, hogy alig aludt napközben :shock: !!!!Pedig mint mondani szokták a jó levegő elnyomja őket , na de őt nem!!!!Bezzeg én este fél órár kidőltem!!!Na ilyen is rég volt!!!! :oops: :lol: Szonó is ahogy bevitték a mamáék(mert ugye 7végén mindíg náluk van), már aludt is!!!! :lol: :lol: :lol: Zsombi a cipőjét rendesen felavatta jó koszos lett, apa reggel kitisztította az övével együt!!!! :lol: És ahogy vezetgettük leguggolt, vagy leült a plédre aztán mászott ezerrel a betonon!!!! :lol:

Nem tudom mondtam-e, hogy apa 14-én lesz a Tűzoltóknak ilyen kitüntetés osztás és apát kiválasztották a zászlóvivőnek!!!!Ott fog díszőrséget állni vagy mit! :lol: 8)

Barbikám:és az első szava persze az APA volt, mondtam neki, hogy hívja apát(mert nagyon bűvölte) és mondta is neki :shock: :shock: :shock: én meg csak kamilláztam!!!!
Jó ,ha nagyon nyűgi vagy gond van akkor szokta mantrázni, hogy anananananana lehet hogy ez én vagyok, de nekem még nem mondta a szemem közé!!!!! :wink: 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


teszek képeket, kedvenc huncutságuk a szekrényben bújkálás:
Kép

virágot a virágnak:
Kép


sétálgatnak:

Kép

rosszcsontok az ablakban:
Kép

kötözött sonkáink :lol: :
Kép

Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Mártikám,
a képek,mint mindig gyönyörűek.Pontosabban a gyermekeid rajta! :lol: Akkor a mai este a nosztalgiáé!Én is mindig visszagondolok mindegyik gyermekem szülinapján a születésükre!Olyan megható!Talán nekem azért is,mert mindegyik szülésem csodálatos élmény volt!

Zsu,
nagyon jó amit feltettél.És milyen igaz!!

Sajnos ma is rossz hírem van!Le vagyok törve,mint a bili füle. :cry:
Ma reggel kellett visszavinnem Hannát kontrollra.Bár már azt írtam,hogy meggyógyult,mert én így is gondoltam.Tévedtem!Este fürcsi után kivettem a vattát a füléből és volt rajta egy kis váladék-Hannát csak vattával és sapkában szabad fürdetnem,mert nem mehet víz a fülébe-,de gondoltam ez nem lehet genny,hisz megkapta az antibiotikumot,meg nem is fáj neki a fülecskéje!
Szóval kontroll.Dokibá belenéz,és nem tetszik neki a helyzet.Megint leszívta,hát ismét egy csomó genny ürült!Dalacint nyomott a fülébe,holnap kontroll!Valami műtétet mondogat.A Bandi nem volt velem,neki szokta elmondani a konkrét helyzetet.Holnap jön velem,és megbeszéli a dokival a továbbiakat!Nagyon bízom benne,hogy a hallócsontok nem károsodnak és nem megy rá a hallása szegénykémnek.
Különben a kedve jó,láztalan!
Annyira rossz ez az egész!Tudom,hogy a dokink országosan elismert szakember,és jó kezekben van a lányom,de nem tudom mikor fogunk kikeveredni ebből az egészből!!!!!

Puszi

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Timi:nagyon-nagyon sajnálom!!!!!De miért nem gyógyul meg az antibiotikumtól????? :shock: :roll: Nem értem!!!! :oops:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, na még szép, hoyg kihasználjátok a jóidőt. itt most is olyan gyönyörűséges! :) Vajon ma már kimehetek Krisztával? Kár lenne kihagyni az ilyen időt! :P

Timi, istenem, annyira sajnálom, a helyzeteteket, és kicsi Hannát méginkább. Szörnyű, hoyg ennyire nem lehet hatni semmivel az ellen a fránya betegség ellen. Kívánom, hogy mégis minél hamarabb befejeződjék ez a kálváriátok! :)

Márti, a képek nagyon jók. A manók meg csodálatosak! :)

Képzeljétek, nemrég tízóraizott Kriszta és ugyanúgy evett, mint betegsége előtt. Sajtos kenyeret adtam, mert gyümölcsturmixolásra, reszelésre már nem adott időt, de jól evett belőle. Kb. a felénél eszembe jutott a lefagyasztott babazakuszka olvasztottam egy adagot és abból is kentem a sajtos kenyérre. Hű, csak amúgy tátogott a kisasszony. Hál'istennek, most már kezdm látni a fényt az alagút végében! :)
Timi, bárcsak nálatok se lenne semmi baj! Annyira szeretném, hoyg Hanna véglegesen meggyógyuljon! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Drága Timi! Borzasztóan sajnálom, hogy Hanna baba nem tud meggyógyulni. Hasonlóan a Mártihoz, én sem értem ezt az egészet. Ennyi antibiotikum már egy lónak is elégnek kellene lenni, nem ennek a csöpp lánynak. Nagyon-nagyon sok gyógypuszit küldök neki, neked pedig erőt és kitartást.

Edith, örülök, hogy Krisztának már az étvágya is visszatért. Én úgy gondolom, viheted a levegőre, hiszen ezek nem fertőző pöttyök, ez már csak a betegség lecsengése volt. Nem?

Márti, a képek csudajók, mint mindig. Illetve a képeken látható manócskák.
Rolandnak gratula a zászlócipeléshez.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi:és anyukádék hogy érezték magukat????Lebarnultak????Hoztak valami kis apróságot????És a húslevesnek örültek????? :wink:

Edith:szerintem viheted a levegőre!!!Ez nem fertőz már szerintem, ha kijöttek a pötyik az már a végét jelenti!Na látod csak megjön az étvágya!!!!!Nem fog elfogyni az tuti!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Lányok,
köszönöm a bíztatást!
Én sem értem mi lehet a baj!Miért termelődik újra a genny!Valami krónikus gyulladás lehet ott!Kicsit utána olvastam a neten,hát nem lettem okosabb.Majd holnap megkérdezem,konkrétan mire gondol a doki!

Edith,
örülök,hogy Kriszta már jól van és az étvágya is a régi!

A barátnőm ma kezdi a kemot!Összefutottunk a kórházban,igaz este is dumcsiztunk telefonon!Nagyon fél.Mi neki(is) szorítunk ő meg a Hannának(is)!Nagyon bízom a gyógyulásában!Annyira jó lelkű,rendes nő!

Puszi
timiban
 
 


Megint én :)

Kicsit jobban utána olvastam,bemásolom amit találtam.Ugye nem baj.

A krónikus középfülgyulladást egy új vizsgálat szerint egy vékony biofilm, egy nyálkaréteg okozhatja, amely bevonva a középfület, nem engedi, hogy a szervezet természetes védelmi rendszere megküzdjön a kórokozókkal.

Úgy tűnik, hogy a visszatérő középfülgyulladás oka nem az újrafertőződés, mint azt korábban gondolták, és ami a hagyományos kezelés alapja, hanem egy makacs nyálkaréteg.

A középfülgyulladás hagyományos kezelése antibiotikumokkal történik. Amerikai kutatók szerint azonban vizsgálatuk eredményei új megközelítésekhez vezethetnek a középfül-gyulladás kezelésénél.

Mivel a biofilmben élő baktériumok ellenállók az antibiotikumokkal szemben, a vizsgálat egyértelműen bizonyítja, hogy ezeknek a gyógyszereknek az adása nem javallt krónikus középfülgyulladásban szenvedő gyermekeknek. Egész egyszerűen azért nem, mert nem segít, ráadásul még fokozza is a kockázatot azáltal, hogy még ellenállóbb baktériumtörzsek kialakulását segíti elő.

A nyálkafilm jelenlétének bizonyítékát a krónikus fülgyulladásban megbetegedett gyerekek 92 százalékánál mutatták ki a kutatók, míg a kontroll csoportban egyetlen esetben sem fordult elő.

Bár az antibiotikum kezelés hatékony lehet olyan esetekben, ahol ez a nyálkaréteg nincs jelen, a többi esetben azonban a tubus (grommet) beültetése és a váladék elvezetése a jó megoldás.

Szóva,ha krónikus dologgal állunk szemben,akkor a nyálkahártya meglételével van gond.(mind ha ezt mondta volna a doki)
Van egy másik írás is,de az nagyon hosszú.Az azt írja,hogy a gennyes krónikus középfülgyulladás megszüntetésének módja a műtét,amikor megplasztikázzák a dobhártyát!Szerintem ezt említette meg a doki,mert ilyenkor már az AB felesleges,ahogy a fenti cikkből is kiolvasható!

Bocsi,hogy ide bemásoltam!

Pusz
timiban
 
 


Timi, én is szorítok a barátnődnek, sok erőt és kitartást kívánok neki is.

Márti, igen, nagyon örültek a levesnek. Szinte csak ezt ettek, pedig volt még csomó finomság.
Egy-két apróságot hoztak, kb. 20 kg túlsúlyuk volt. :lol: Az Ádámnak és a Majának megvan a komplett nyári ruhatára.
Ja, és undorítóan barnák! :wink: :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Timi!
Már igazán nem tudom, hogy mit írhatnék, a drukkok és a gyógypuszik természetesen mennek.
Nekem műtötték a fülemet, gondoltam leírom, bár nem tudom, hogy van-e összefüggés. Szóval, én is nagy fülfájós voltam, egy alkalommal nem szúrták fel a fülem, pedig mint később kiderült, kellett volna. Anyukám otthon persze a jó őreg sóhoz nyúlt, az szépen kihozta a trutyit, frankón átszakítva a dobhártyámat. Ez akkor nem derült ki, csak 14 éves koromban, amikor a pályaalkalmassági vizsgálaton kiderült, hogy van egy bizonyos fokú halláscsökkenésem. Így irány Pest, vizsgálatok, ott derült ki. A fülben levő csontok is frankón kimaródtak, ez már a műtét közben derült ki. Csonthártyával plasztikázták a dobhártyám, nem volt vészes átélni. Azóta semmi gond, kop-kop, a halláscsökkenésem is nagyon minimális lett ezután.

Barbi!
Én asszem lemaradtam. Azt már pedzegettem, hogy elutaztak anyukádék, de hova is? Már előre irigykedem, mivel jó barnák lettek, tuti valami szupi helyen voltak.

Márti!
Jó kis nosztalgiázást kívánok neked mára, holnapra, olyan jó ez. Én is ezt tettem, még nőnapon is, akkor jöttük ugyanis haza tavaly.

Edith!
Örülök, hogy elmúlt a láz, és megjöttek a pöttyök. Így legalább kiderült, hogy mi okozta, és már a végefelé jártok. Szerintem is kimehettek nyugodtan, ez nem az a fertőző fajta pötty, hanem a lecsengés.

Évi!
Baba kérdés: nálunk totál elkerülhetetlen, hogy ne kaparintsák megy egymás játékát, de nem hiszem, hogy ez gond lenne. Szóval, én nem vagyok baba ellenző, de értem, hogy mire gondol a párod.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Barbi, nekem is kiesett, hogy hová utaztak el a szüleid? Most meg, hogy ilyen "undorítóan" barnák (idéztelek), végképp kíváncsivá tettél! :wink: :wink: :wink: :wink: Biztos, valami egzotikus országban voltak! :)

Gyerekek, én szörnyen éhes vagyok. Gyümölcsnapom van, két almát ettem meg eddig, sülve, a hűtőben meg még árválkodik egy kivi s egy alma. Másra meg nincs pénzem. :oops: nem tudom, hoyg húzzuk ki addig, amíg pénzt kapok. Csak abban reménykedem, hogy 1-2 napon belül megjön a gyed-em. :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Timi, huh, ez nem hangzik túl jól. És a rossz helyen levő nyálkaréteggel nem lehet valamit kezdeni? Vagy ez magától megszünik egyszercsak? Vagy jókat kérdezek?... Szorítok nektek, h az okosok találjanak valami megoldást végre erre a makacs betegségre!

Andi, a te fülkálváriád sem semmi történet... Elég borzasztó lehetett!

Márti, nagyon jók a fotóid! Látom, Zsombi kevésbé volt elragadtatva a kötözött sonka szereptől! :D A szekrénybe bújós képen édesen-huncutul nevet a fiad! Szoni hogy viseli a belé kapaszkodva járkáló kistesót? Segít neki?

Edith, jó hír, h Kriszta étvágya visszatért, és a pöttyök is kevesen vannak. Szerintem is menjetek ma már nyugodtan levegőre, ha ott is ilyen gyönyörű az idő!

Kinga, te 2 nyelven beszélsz Laurával? vagy te németül és a párod magyarul? Samu is elalváshoz használta sokáig a cumisüveges tápit, de aztán ez nekem nem tetszett a fogai épsége miatt... Így most már üres almateát adok neki a déli és az esti alváshoz a cumisüvegbe - nála az a lányeg, hogy legyen valami langyos dolog benne, amit szopizhat. A cumi nem elég ezek szerint Laurának? (Samu nem fogadta el a cumit, nem szereti...)

Nem is meséltem: a múlt héten kérdeztem a védőnőt a kutacsról. Samunak ugyanis még mindig elég nagy, és úgy tudom, h a gyerekek többségének 1 éves korára benő a feje lágya. Védőnő azt mondja erre, hogy hát Samu nem olvasta a szakirodalmat :), ne aggódjak ezen, másfél-két éves korig még van ideje. Megtapogatta, és nem lágy a felszíne (ez jó), de azért még érezhető...
Nálatok még megvan a kutacs?

Julcsi, Edit, Zsuzsi, Ibolya - merre vagytok? És Ani tényleg nagyon eltünt...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Évi

Én németül beszélek Laurával, a férjem pedig magyarul.
Mi sem úgy elalváshoz cumisüvegezünk, dehogyis! Én sem adok neki máskor cumisüveget, csak ha szomjas. Csak alvás előtt lenyom egy adag tejet és irány az ágy, cumival.

Nálunk is van egy pici kutacs még.

KépKép
KépKép
scullyx
 
 


Évi:Szoni már a születése óta tervezgeti, hogy kéz a kézben sétálgatnak a tesókájával!!!!Így nagyon élvezi hogy belé kapaszkodik a kisbetyár!!!!
És hogy csinálod a teát Samunak????Tudom már egyszer leírtad, de nem emlékszem!!!!!

Na itt a nagy nosztalgiámba történt egy nagyon meglepő dolog!!!!Kaptunk ma én is és a Zsombi is képeslapot a bábatanonctól aki "elkapta" a Zsombit!!!!!A fiamat első szülinapján köszöntötte, engem pedig a szülésem napján!!!!! :lol: :lol: :lol: Annyira jól esett, hogy gondolt ránk!!!!És ezt így is kéne ünnepelni, hogy persze a szülinapos a lényeg, de azért az anyának is csak úgy halkan finoman "egy ilyen puszit nyomni a lelkére"!!!!! :lol: 8) 8) Naná, hogy elérzékenyültem!!!!! :oops: 8) :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, mivel úgy néz ki, holnap nem leszünk itthon, én szeretnék már most huncut-vigyori kicsi Zsombikádnak nagyon-nagyon boldog első születésnapot kívánni, nektek pedig nagyon sok örömöt, egészséget, boldogságot, hogy békében, csendességben, szeretetben nevelhessétek mindkét gyönyörű manótokat! :)

Puszikálunk benneteket! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith:nagyon szépen köszönöm!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
Hova mentek?????Vagy csak én nem emlékszem, mondtad volna????? :shock: :roll: :oops:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jaj, és ez is a jókívánságok mellé tartozott volna:
Kép .

Jó éjt mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Na, most meg nem azt küldtem, amit eredetilg szerettem volna. Én ezt akartam, de a lényeg a lényeg úgyis! :oops:

Kép .

Márti, nem mondtam, de nem is nagyon volt időm akkor magyarázkodni. István holnap ismét kiszállásra megy, ezúttal Kolozsvárra, és már jóideje "ismerünk" egy családot, akiknek a kislánya 1 nappal idősebb, mint Kriszta. Az ismeretség eddig csak netes volt, most hátha összejön, hoyg személyesen is megismerhssük egymást! :) Ha hazajöttünk, beszámolok róla! :)

puszika mindenkienk! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


ZSOMBINAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNOK!!

Kép

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Köszi Zsuzsi!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma érzi a drágám, hogy ez az ő napja:már lepakolta a szárítóról a ruhákat és kipakolta a konyhaszekrényből a tésztákat!!!!! :shock: 8)
Egy érdekes süti szerű dolgot dobtam neki össze, ha jól sikerül majd megosztom veletek, itt találtam a Babaneten egy recepteket írogató topikban!!Háztartási keksz az alapja!!!! :shock:
Most reggel közöltem velük, hogy ma mosni kell, pakolni és főzni , aki nem közreműködő azt kilógatom az erkélyen!!!!!!! 8) :lol: 8) :lol:

Ja és nagy hír a Szonó egyedül pisil most már a wc-be!!!!Eddig mindíg felraktuk a szűkítőt majd őt, de tegnap mondta hogy tartja magát és simán felmászott az ülőkére!!!! :wink: :lol: Éééééééééééééééééés pár napja száraz az éjszakai pelus, 1x szokott kelni pisilni, így mától azt sem adom rá!!!!!
Szóval ilyen ngay gyerekeink vannak!!!!!!A kisebb már cipőben sétálgat kint a nagyobb egyedül pisil!!!Nagy dolgok ezek kérem szépen!!


Ibolya:csak nem kintmaradtál a börzén????????????????? :shock: :lol: Jelentkezz!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


És ma megyünk tanácsadásra lemázsálni Zsombit, majd jövök a friss adatokkal és Szonó megkapja a 3 éveseknek járó oltást :? . próbálok erős lenni!!!!! 8)

Julcsi:mizujs?????Lányok náthásak még????? :roll:

Barbikám :aztán majd rémiszgetheted a védőnődet Zsombi hosszméretével!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De mostanában ahogy nézegetem, hiába vannak ilyen nagy méretei, mert olyan kis soványka!!!! :shock:

Na jó lépek melózni, ti még úgyis szundiztok!!!!Mi ma is fél 6-kor keltünk!!!! :roll: :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Drdága kicsi Zsombika! Nagyon boldog első szülinapot kívánunk Neked! Hosszú, boldog életet, sok mókát, kacagást!

Az ügyes Szonjának pedig gratulálunk a WC-be pisiléshez, és az éjszakára lekerülő pelushoz! :P

Edith, jó szórakozást mára.

Anyuék Thaiföldön voltak. Nem most voltak először, úgyhogy már rutinosan mentek, odafelé alig valami cuccot vittek, hogy elférjen amit kint vásárolnak. De így is összejött pár kiló túlsúly a gépen.
Az Ádám és a Maja kapott szélcsengőt, kis elefántok vannak rajta, ha lesz időm lefotózom. Baromi aranyos.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Zsombinak nagyon boldog születésnapot!

KépKép
KépKép
scullyx
 
 


Zsombinak első születésnapja alkalmából nagyon sok boldogságot,gazdagságot,és egészséget kívánok!



Köszönöm mindenkinek a hiányolást,nincs semmi bajunk csak a barátnőmnek vannak problémái,neki próbálok segíteni,remélem este sikerül jönnöm és irni nektek.
bibolya
 
 


DRÁGA ZSOMBI!KÖSZÖNTELEK AZ ELSŐ SZÜLINAPODON!SOK BOLDOGSÁGOT ÉS MINDEN JÓT KÍVÁNOK NEKED!
Kép

Millió puszi!

Timi
timiban
 
 


Sziasztok!

Mártikám,
gratulálok Szoninak az egyedül pisiléshez és a száraz pelusnak!
(bárcsak Zsoltika is itt tartana,a száraz pelust illetően :(,most éppen az éjszakai pisis cuccait mosom)

Barbi,
de elmennék én is Thaiföldre! :roll:

Edith,
jó kikapcsolódást!

Edit merre vagy?????

Puszi

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk az 1 éves nagyfiúnak és az anyukájának! Sok-sok puszi Nektek!

Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?