Na szép jó reggelt mindenkinek!
Hát nagy nagy gratula a legújabb "kis" jövevénynek, és a legfrissebb maminak
Mert hát 4 és fél kilóval és majdnem 60cm-rel nem is olyan kicsi az a kicsi
De mondjuk ez igy van rendjén! A kisfiúk legyenek stram kiskölykök a lányok meg törékeny hercegnők
Az én kis hercegnőm nem mutatja semmi jelét annak, hogy ki akarna jönni, de hát előbb vagy utóbb neki is el kell hagynia a kényelmes kis kuckóját és bátran kiállni a világ elé...vagy tévedek?
Csak tényleg most attól rettegek, hogy pont 15.én akar majd kijönni, és nem tudom, hogy hogy fogunk bejutni a kórházba...
Ettől a gondolattól kivagyok teljesen!
De remélem nem akar annyit várni már....
Egyébként körzetileg én is a János korházba tartozom dorcacs és baromira ugyanaz a véleményem mint neked, engem is kiráz tőle a hideg, ha csak rá gondolok, az egy barbár telep!
De most ami engem ennél is jobban foglalkoztat, hogy én ugyebár a Schöpfibe szülök ahol dojika is meg boszibaba is szült...de most azt bezárták...és hát ugye hat hetes kontrollra elvileg a babát is vissza szokták küldeni...nem csak a mamát....na most én hova viszem vissza, ha nem lesz már Schöpfi?...
Egyébként macsek, én szívesen kikerülnék már a táblázatból
Bár nagyon vártam már hogy a táblázat első helyén foglaljak helyet, de már jó lenne inkább a mamás táblázat utolsó helyén lenni
Remélem jövőhéten már nem leszek benne ebbe a táblába, és most láttam magam ott utoljára
De hát ha a lányomon múlik, akkor lehet, hogy még jó ideig ott leszek!
A jóslófájásokhoz meg csak annyit, hogy nekem is nagyon sokszor volt rendszeres, és már már kezdtem elindulni a korházba, de addig amig testhelyzet változtatással, fürdéssel, sétálással abbamarad, addig még nem indult meg a szülés, hiába rendszeres! Nekem pár hete volt olyan, hogy előszőr óránként, majd 40 percenként jelentkezett, és a végén lement 10 percesre...szóval akkor én is bepánikoltam, de utána lefeküdtem aludni és abbamaradt...szóval amig tudtok olyat tenni ami miatt abbamarad, addig nincs gond, nem szültök még
De persze mindenki menjen orvoshoz aki ugy érzi jobbnak, hisz az a lényeg, hogy megnyugodjatok!
Na most megyek visszaolvasok még egy kicsit!