Új privát üzeneted érkezett!

Hát igen, nehéz átlátni. Eész nap ezerket értelmeztem, elolvastam mindent, de mindig előjönnek újabb és újabb kérdések, amiket nehéz megválaszolni.... :twisted:
Vendég
 


ezt találtam eüminum honlapján


Amit az ellátási kötelezettségről és a beutalásról tudni kell:
* A területi ellátási kötelezettséggel rendelkező kórháznak kötelező ellátni azt a beteget, aki az adott területen lakik és beutalóval érkezik.
* Akinek más kórházba szól a beutalója, akkor az a kórház csak akkor láthatja el, ha ezzel a területéhez tartozó betegek ellátását nem veszélyezteti.
* Ha beutaló nélkül vagy más helyre szóló beutalóval keres fel valaki egy kórházat, akkor neki az ellátása költségének 30 százalékát, legfeljebb 100000 forintot kell fizetnie.

Sürgősségi ellátást az ország bármely kórházában mindenki többlettérítés nélkül kap.
Vendég
 


és még ezt is:

Intézményi várólista alapján elő vagyok jegyezve műtétre, de a struktúraátalakítás miatt nem világos mi lesz a műtétemmel?
Amennyiben az adott intézményben - ahol az Ön várólistáját vezetik - továbbra is rendelkezésre áll a szakmacsoport, akkor a várólista alapján jogosult az ellátásra. Amennyiben megszűnik az adott ellátás, a feladatot átvevő intézmény várólistájára Önt is felvezetik az előjegyzés időpontjának megfelelően. Ön erről attól az intézménytől kap tájékoztatást (ellátás helyéről és idejéről is), ahol a várólistára felvették.



Mi van akkor, ha nem bízom a területi ellátásomra kijelölt kórházban. Választhatok-e másikat, hogyan s milyen feltételekkel?
A beutalás szabályai 2007. április 1-jétől nem változnak. Az új területi ellátási kötelezettségeket az ágyszámokat közlő közigazgatási határozatok tartalmazzák. A beutalás rendjét pedig rendelet határozza meg. E szerint a beteget a beutaló orvosnak elsősorban a lakóhely, vagy tartózkodási hely szerint területileg illetékes járóbeteg-szakrendelésre, illetve fekvőbeteg-gyógyintézetbe indokolt beutalni. A beutalás rendjét szabályozó jogszabály azonban több ponton eltérést tesz lehetővé:


Amennyiben a beteg vizsgálata, illetőleg gyógykezelése az előzőek szerint nem biztosított megfelelően, a beteget a tartózkodási helyéhez legközelebb eső, illetve legkönnyebben megközelíthető és a megfelelő feltételekkel rendelkező szakellátásra célszerű beutalni.
A beteg a beutaló orvostól indokolt esetben kérheti más, szakellátására területileg nem illetékes egészségügyi intézménybe történő beutalását. Indokolt esetnek minősül különösen, ha a beteg olyan szakellátást végző intézménybe kéri beutalását, ahol előzőleg már gyógykezelésben részesült.

A beutaló orvos előzetesen tájékozódik a szakellátását nyújtó intézmény fogadóképességéről. Előzetes helybiztosítás nélkül - a sürgős szükség esetét kivéve -, a beutalt beteg vizsgálata, illetőleg gyógykezelése a területi ellátásra nem kötelezett szolgáltató által visszautasítható, ha az veszélyeztetné a szakellátást végző egészségügyi intézmény területi feladatainak ellátását, illetve a progresszív betegellátással kapcsolatos kötelezettségeit.

Amennyiben a megkeresett további intézmény csak a területi ellátási kötelezettségének veszélyeztetése mellett tudná vállalni a beteget, az ellátást visszautasíthatja.

Itt fordulhat elő az az eset, amikor a beutaló orvos csak a területi ellátási kötelezett szolgáltatóhoz tud beutalni, így ha ebben az intézményben/orvosban nem bízik a beteg, csak részleges térítési díj fizetése mellett veheti igénybe más intézményben, vagy más orvos választása mellett az ellátást.


Szülésem várható időpontja május 3-a. Úgy hallottam, hogy megszűnik az intézmény ahol gondozásom eddig zajlott. Ha megszűnik a kórház, hol fogok szülni?
Egy beteg sem marad ellátás nélkül. Amennyiben Ön ragaszkodik orvosához és az orvosa más intézményben nyújt a jövőben (április 1-jét követően) ellátást, lehetősége van arra, hogy abban az intézményben kerüljön sor a szülésre és az azzal kapcsolatos ellátásra, ahol az orvosa folytatja tevékenységét. Ez a lehetősége a szülést követő 3. hónap végéig áll fenn. Ez az eset nem minősül orvosválasztásnak és a beutalási rendtől való eltérésnek sem.


Neten a honlap címe:
http://www.terapia2007.hu/index.php?id=53
Vendég
 

 
 

Skacok... én a halálomon vagyok...

A baba becsípett egy ideget a bal vesém környékén... azóta (tegnap este) nem kapok levegőt és úgy görcsöl a bal vesém környéke mintha kést forgatnának benne... eddig nem hittem volna, hogy ilyen létezik...

Ráadásul már vagy 24 órája ez a gond... a hasam kőkemény az állandó fájdalomtól... holnap meg CTG-re kell mennem + flowmetriára... nem hiszem, hogy el tudok kúszni a kórházig... azt meg pláne nem, hogy kibírok egy 20 perces egyhelyben ülést...

legszívesebben itt visítoznék :(
Vendég
 


Sziasztok,
SOS! Tanácsért jöttem! Ti nagyon tudtok a témában!! :lol: Légysssszzi segítsetek!

Szóval kb 30 napja az uh-n a dokim azt írta a papíromra, hogy pco. Én is láttam 5-6 cisztát mindkét petefészkemben. Most 42 napra jött meg, ma vagyok a 2. napon.
Én voltam, aki dr mekkeleknél jártam még aznap, ő felírt nekem clostit, hogy szedjem a 2. naptól az 5-ig.

Holnap lesz a 3, cn, így megyek vérvételre, és majd kiderül, mi újság a hormonjaimmal...
Szóval, mivel ma vagyok a 2.cn-on, kezdjek-e neki a Clostinak, vagy NE??? Lehet-e tőle valami bajom? Tudom, hogy ha alulstimulál, akkor cisztáim lehetnek, ha túl, akkor sok érett petesejtem is lehet (bár emiatt nem haragudnék :lol: )

Szóval: kezdjem el, vagy neee? Köszönöm a segítséget előre is!!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Hoppá!

Szerintem ne vedd be a clostyt.Mekk Elek terápiája nálam se vált be anno,pláne, ha vérvételre mész,szerintem inkább jó lenne kideríteni, mi van a hormonokkal, de closty nélkül.
ezoterike
 
 


Hoppá!

Hagyd a fenébe a Clostit!
Egyrészt be fog zavarni a hormonvizsgálatba, másrészt minek szedsz gyógyszert, amíg azt sem tudod mi a valódi ok! Majd, ha megtudod, akkor arra szedj gyógyszert, de addig ne kavarj bele az amúgyis megborult hormonháztartásodba!

Ha még mindig Mekkeleknek hiszel, olvass már el néhányat az Igaz történetek közül!
http://www.pcos.hu/igaz_tortenetek.html
Azok tényleg élő nők, valódi történetei!
És a nagy részük arról szól, h. a Closti nem ér semmit!

(Egyébként nem jól tudod, alulstimulálásnál nem történik semmi sem, nem lesz érett petesejted, túlstimulálásnál viszont életveszélyes állapot alakulhat ki, UGYANAKKOR egyáltalán nem biztos, h. akár egyetlenegy érett petesejted is lesz!)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Sziasztok!

Csak röviden:

Pandúr! szia!! www.pcos.hu

Csakegy, örülök, hogy egyben hazaküldtek.

Rambóka, jobbulást!

Gina, akkor a következő ciklusban zebra-csalogatást szervezünk!

Dimet! Na akkor most gördülnek a legnagyobb kövek, igaz?

Lafi, érdekes, nekem (elvileg) 1 héten belül megjön, és abszolut nem kívánom a csokit!
Vérvételhez prodia? Nálam most az lesz a megoldás!
Sajnos munkahellyel rendelkező nődokim valószínűleg nekem se lesz nemsokára. :(

Pogi, pü ment! nincs semmi baj, csak tegnap nem volt időm feljönni.

Jó éjt lányok!







Kép
mamint
 
 


Hoppá, NEEE!!!!
A vérvétel eredményét befolyásolja!Nem szabad, mert fals lesz az eredmény!
Vendég
 


Mamint, igen, asszem nekem is az lesz a megoldás!
Eddig mensi előtt zabáltam az édességet, most nem viszont ma, mint aki meghal csoki, süti meg tsai nélkül. Egész nap szinte 2 óránként édeset kellett ennem, most meg tök sz....ul vagyok tőle, de azért jól esett egy-két jó falat :wink:
Vendég
 


Köszönöm lányok, nagyon aranyosak vagytok! Nem vettem be, nem is fogom! Mindenképp megvárom a vérvétel eredményét!
Köszönöm mégegyszer!

Ezek szerint mégsem tudtam jól, mit okozhat a Closti :?

Mindenkinek jó éjszakát kívánok, és mielőbbi babásodást!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Sziasztok!

Én is néztem Dr. House-t!
(ingyenes továbbképzés :lol: , bár időnként hatalmas marhaságok vannak benne és vki segíthetne a szinkronszínészeknek a szakkifejezések kiejtésében :( )
Nagyon tetszett, ahogy végigvezették, h. a kövérség nem ok, hanem tünet! Sajnos ez sokaknak nem egyértelmű nálunk sem!
Csak annyit tudnak mondani, h. ne egyen annyit és mozogjon, majd lefogy. :evil:
Szerintem pillanatok alatt össze tudnánk gyűjteni 50 olyan nőt, akik évekig hallgatták ezt a dumát, aztán hirtelen fogyásnak indultak a metformin szedésével, holott korábban, ha megszakadtak sem tudtak lefogyni! :evil:


Én ma kaptam OEP-től papírt, h. a pro famíliára felírt gyógyszerekről is kell jelenteni 2007. 01. 01.-től. Még időben szóltak nem?????? :evil:
Még jó, h. mostanában nem sok gyógyszert írtam magunknak, de így utólag nem fogom tudni megmondani, h. mikor, kinek, mit! :evil:
Ráadásul a jelentést elektronikus formában neten keresztül kérik!
Vajon mit csinál egy olyan gyesen lévő orvos, akinek nincs otthon net kapcsolata, de nem ér rá havonta bebattyogni az üvöltő gyerekével a területileg illetékes egészségpénztárhoz?
Bár tudjátok mit? Lehet, h. be kéne battyognunk! :twisted:
Így kapásból négy orvos-kismamát tudnék összeszedni!


Csakegy!

Nincs elektromos derékmelegítőtök? Olyan, amit a hátad alá lehetne tenni éjszakára? Talán kilazítaná a becsípődött ideg körüli izomköteget.
De talán a sűrűn cserélt, forróvízbe mártott törölköző, két pokróccal betakarva eléri ugyanezt a hatást. Utána a párod már kimasszírozhatja egy kis izomlazító krémmel!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Kavits??????

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy nem jövök, de az az igazság, hogy nincs mit írjak és igazából negativkodni sem akarok, időm sincs sok. :?

Nem vagyok a régi.
Valami megszakadt bennem. Az utóbbi időben történt néhány nem várt dolog velem. Azóta a lelkem darabokban. A kedélyállapotom kb mint egy felkorbácsolt tenger.
A legrosszabb, hogy arra a kérdésre, hogy akarsz e beszélni róla? ( Kép ) nem akarok - a válasz. :?

Higyjétek el, nem szándékosan nem írok. Végigolvasom a hsz-kat és nincs késztetésem az íráshoz.

Bocsánatot kérek tőletek, lehet, hogy nagyon önzőn hangzik, de eddig feltöltött a topikozás, most meg csak a negatívumokat látom és valahogy nem esik jól. :(

Egyáltalán nem búcsúzkodom, mert fogok még írni. Lehet, hogy pont holnap, de egyelőre érzem, hogy szünet kell.
Talán ez a "legtisztességesebb" veletek szemben, hogy ezt leírtam.

Jók legyetek, időnként olvasgatlak benneteket. Kép

Cuppp Kép

UI: létezem, élek, gondolok rátok, de ne kérjétek, hogy írjak.
Vendég
 


mamint, még nem. majd ha az istenhegyin megnéznek, és újraszámolják az eredményeket a terhességi korom pontos ismeretében. na, akkor jönnek a kövek. tuti mindneki hallani fogja :lol:

Kavics!!! sok-sok pihenést, tisztulást és feltöltődést kívánok neked!!! Kvánom, hogy a tavasz hozza meg minden jó kedvedet és az optimizmusodat, vidámságodat!!!!

okr???????
dimet
 
 


Hát ha megint egyedül rontom itt a levegőt és nem jár erre senki, akkor megírom, h. tegnap elrepült az utolsó poloskánk is!
Kicsit szomorú vagyok, mert már megszoktam a jelenlétüket! :(
Olyan kis zöld, rombusz alakú jószágok voltak, mifelénk csak Büdösbencének hívják az ilyen állatot.
Idén vmi hihetetlen mennyiségben dekkoltak be a lakásba ősszel!
Az FBI nem tud így bepoloskázni egy lakást, mint ahogy a miénk be volt! :lol:
Szinte naponta kelt szárnyra valamelyikük, h. aztán suta röptét a lámpának, monitornak, tv-nek v. akváriumnak koppanva fejezze be egy kis időre. Ezen alkalmakat gyorsan kihasználtuk és egy papírra terelve kitessékeltük őket az ablakon.
De minden nap akadt újabb önjelönt kamikaze.
Valahol a növények közt rejtőzködtek.
Január végére úgy látszott, h. elfogytak, de aztán öntözésnél a hálószobánkban lévő Euphorbián felfedeztem egy különösen kitartó példányt. Ennek esze ágában nem volt elrepülni!
Eltökélten üldögélt a növényen, pontosan felvéve annak színárnyalatát, és mindig a napsütéssel ellentétes oldalára vándorolt. Ha közel hajoltam megszemlélni, elszántan billegette a csápjait, de nem mozdult.
Már kezdtem gyanakodni, h. ebben nem lehallgató, hanem webkamera van! :lol:
De tegnap reggel aztán ő is kopogott az ablakon, h. ki akar menni, így hát útjára eresztettem. Isten veled polos! :(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


rambóka: :lol:
én is itt rontom a levegőt. nézem félig a korcsolya-őrületet. meg mingyá nézünk vmi filmet.
majd visszatér a poloskád, nyugi. ha gondolod küldök két cicát helyette. mostanság fárasztóak a macsekjaim. bogi ma is kiszökött a teraszra, ott hupsz le az udvarra, és elpattyogott. én meg mehettem utána. drazsika meg ha kiengedem néha nemtom elkapni. ott rohangálunk a kertben, szerintem a lakópark rajtam röhög. ugyanis szívat a macska. ja, és persze a szőnyegről nem sikerült leszoktatnom őket :? leporszívózom, ők addig hencseregnek amíg nem lesz megint szőrös a szőnyeg, aztán nem mennek rá, mert fúj koszos.....és akkor megint jövök a porszívóval, és ez így megy.....
tényleg, ki nem jön ápr. 27-én a találkozóra???
dimet
 
 


Sziasztok!

Rambóka!
Én is itt rontok... :) Édes ez a büdösbogár-szori! :lol:

Már beájultam az előbb, de felébredtem, hogy szörnyen éhes vagyok. Mire észheztértem, elmúlt. hehe.

Holnap elutazunk!!! :D A férjem szüleihez 5 napra. Imádok ott lenni, a világ végén laknak, annak minden előnyével! :D Ez a legjobb terápia!
Képzeljétek, nem is bőgtem. Amúgy sem vagyok egy bőgőmasina, de ez még engem is meglepett. Ma reggel viszont olyan szomorúan ébredtem, az egész napom ilyen volt. Ma tudatosult, hogy tényleg vége. Nincs doki, tesztelés, tünet-figyelgetés. Mit mondjak, elég üres érzés. :?
Korán reggel elmentem a tesómhoz, és egész nap a gyerekeit nyektettem. A nagy 2és fél, a pici 6 hetes. Muszáj őket imádni. Jó volt! :D

Hülyén hangzik, de most abban bízom, hogy a következő vizsgálatokon találnak valami gondot. Akkor legalább meglenne az ok, és talán lehetne kezelni.
Őszintén szólva, nem tudom, hogy ezeket a vizsgálatokat miért nem csináltatják rutinszerűen...

Addig is, ha megjöttünk, feliratom a Gynevac-ot, meg assszem e-vitamint is fogok szedni. (A hőmérős csajok nagyon dícsérik, ők 400mg-ot esznek naponta. Szerintetek???)

Van itthon closti, elgyengültem egy pillanatra megint, de aztán nem vettem be. :roll:
Asszem én túlságosan is előre nézek, már holnap terhes lennék... :roll:

Lehet, hogy holnap még benézek, és megígérem, hogy a "nyaralás" után már tényleg nem csak magammal foglalkozom majd! :oops:

Ginuska! Megnyúlt a képem, nem erre számítottam! :(
Kavicska! Ezt nagyon-nagyon rossz volt olvasni! :( Várlak türelmesen...

Mindenki!
Puszi és nagyon köszönök Nektek mindent! :)

Kép Kép
backa
 
 


haaaj, úgy elszomorodtam csajok...jöhetne már tavasz, vidámság...kicsi babák mindenkinek...

Kép

Kép
rejo
 
 


Backa: ez a világvégés terápia sztem is nagyon jót fog tenni. Az én szüleim is ilyen-szerű helyen laknak, imádunk ott lenni! Csend, frisslevegő, nyugi... relax...
Hát közben nekem is eszembe jutott a 3 évvel ezelőtti vetélésem. Most jöttem rá, hogy az is áprilisben volt. Úgy látszik áprilisban van valami...
Ölellek, kívánom, hogy légy erős, mihamarabb kergesd ki fejedből a kellemetlen érzéseket! Bár tudom: az embernek ki kell szomorkodnia magát, ez így természetes!

Dimet: én hatalmas bánatomra nem lehetek ott az április 27-ei bulin. Akkor lesz a babám 1-2-3(?) hetes, (így még ha Bp-en laknék, akkor sem tudnék elmenni, asszem, nemhogy 400 km-ről odacucókázzak). Persze ez jó hír, de én mégis annyira sajnálom, hogy lemaradok erről az akcióról... Remélem lesz jövőben is és akkor majd bevonjuk a Nagyit bébiszitterkedni s akkor arról tutti nem fogok lemaradni!

Szép napot midnenkinek!
Kir

Kép
k.ir
 
 


Csakegy: bocsi, hogy kifelejtettelek hirtelen: Veled mi az ábra???
Remélem már jobb. Nem is bírom felfogni, hogy min keresztül nem mész, az én terhességem a Tied mellett luxus-terhességnek számít.

Szorítok!

Kép
k.ir
 
 


Sziasztok. Sajnos ma is dolgozom, ezért gondoltam benézek. (otthon nem szoktam netezni :)) Elég rosszul vagyok a cickafarkfű teától, de akkor is iszom, majd megszokom! Ma reggel ittam egy méhpempős ivóampullát is, a sógornőm adta. Ez felturbózza a szervezetet, és így erősebb leszek, készen a babára:) de iszonyú íze van! Jövő héten elmegyek a dokimhoz, és megbeszélem vele ezt az endokrinológus meg hsg, meg pajzsmirigy vizsgálat dolgot. Bár ő mindig azt mondja, a metformin majd rendbe teszi a ciklusomat, de eddig nem lett igaza. Már második hete barnázok, 60 napja nincs mensim.
A hőmet sem mérem már egy ideje, mert annyira elvette a kedvem mindentől a sikertelenség.
Látom, ti is a fertility.com-ot használjátok! nekem még sosem mutatott ki peteérést, mikor ez is megtörténik, asszem nagy ünneplés lesz!!!
Nagyon tetszenek ezek a csíkok, hajrá minden kismamának!!! Sajnos, nekem még egyik sem lehet, mert se babám, se ciklusom :cry:
üdv
Pandur
pandur
 
 


Pandur,szegény!ilyeneket én nem iszok, mert kb elől-hátul kijönne...nem is bírnám, az igmándi az egyedüli vacak sz....r ízű bigyó, amit még meg bírok inni, mást nem, még kanalast sem.
Vendég
 


azért az is szégyen, hogy a petevezetékeid állapotát sem nézték még meg soha, pedig jó doki lehet, ha ő nőgyógyiként ajánlotta a metformint!!!!
Vendég
 


Miron baba bekerült csütörtökön a koraszülött osztályra,antibiotikumot kap valami Crb-je 59 lett....ami elvileg 6-ig jó!Gabikának sok tejcsije van.......de Apával együtt nagyon nehezen viselik......nem nyúlhatnak hozzá....nem szopizhat!


.............Cicám már a mennyben kergeti az egereket.Sajna már szenvedett......bocsi,de nincs erőm olvasni,majd egyszer jövök....kicsit sok nekem az élet......vagyis,amit rám osztottak ott fent...
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok,

még soha ennyi szomorú hozzászólást nem olvastam egyszerre....

Kavics, megértelek, és kívánom, hogy legyen miért visszajönnöd hozzánk, jó hírrel, életkedvvel, vagy bármi miatt, amit meg akarsz velünk osztani.... visszavárunk !! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Andika, sajnálom a cicusodat, szegényke, ha szenvedett már, akkor biztos, hogy így kellett döntened, az ő érdekében is..... nem értem, miért kapsz ennyi pofont az élettől, de én azt vallom, hogy hogy az életben mindig minden egyensúlyban van, a sok rossz után mindig jön a jó is, hogy kiegyenlítse a dolgokat ! Kívánom, hogy ez végre nálad is bekövetkezzen !!! Várunk vissza !!! :lol:

Minden rosszkedvű topictársat szépen megkérek, hogy valahogyan viduljon fel, mert nem lesz ez így jó..... lányok, ma ronda idő van, de az természet nem csal, itt a tavasz !! Nemsokára kisüt a napocska, és meglátjátok mindenkinek jobb kedve lesz !!!!
zsizsik
 
 


andika, sajnálom a cicust!! de jobb neki,ha nem szenved és nincsenek fájdalmai!!!

gabiéknak, jobbulást!
dimet
 
 


Sziasztok!

Andika, sajnálom a cicusodat! :( De ha szenvedett akkor így a jobb neki! Ugyanúgy gondolom mint Zsizsik, hogy ennyi rossz után csak jó jöhet, jónak kell jönnie! Remélem, hogy a tavasz meghozza ezt Nálad is! Igazán megérdemelnéd!!!

Miron babának jobbulást kívánok!

Niki, mostanában Te vagy az egyedüli esélyes zebrajelölt! Barnázom :roll: :( fáj a pocim... hőm esett, jön Pirinénje... A hangulatom olyan kb. mint az időjárás...

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Sziasztok, a rosszkedv helyett nézzétek meg ezt: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=5_ARBWKp ... ed&search=

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Kép
tyche
 
 
 


Backa,
Küldtem privit, végre sikerült :?

Andi,
Sajnálom én is a macsekot :cry:
Veled mi van? Sohasem irsz (bocs, nincs hosszú i-m a gépen) Magadról, ha bánatod van, azt is kiöntheted ide.... :roll:

Anyooka,
Na ne csináld,.... :cry:

Miron babának jobbulást

Kavicska,
Teljesen megértelek :roll:
Nagyon sajnálom....
Bármikor, amikor úgy érzed.... tudod.... :wink:
(a Petrányis találkozóra ugye azért eljössz????)

Olyan jó lenne megismerkedni Veletek, Lányok....
Nekem is piszkos rossz kedvem van, valahogy ez most ilyen.... :cry:

Na jók legyetek....

Kép
kikka
 
 


Ne legyetek szomorúak! Mi ez itt? Tavaszi depresszió???

Komolyra fordítva a szót, én is szomorú vagyok, hogy ilyen sokan éreztek így. Csak drukkolni tudok, hogy a gondok, problémák, fájdalmak, stb hamar megoldódjanak.

Mindenkinek óriási puszi, és jókedv! :D

Kép
mamint
 
 


Mamint, olyan jó látni hogy Te jó kedvű vagy! Kicsit ránts magaddal benünket is! :wink: :D

Kikka, a Petrányis talit már én is várom! :)

Lányok, egyre rövidebb a lutheális fázisom... :shock: Decemberben kezdtem hőmérőzni, még metformin előtt, akkor még 13 nap volt, januárban 12 most meg még csak 11. dpo-n vagyok... :roll: Ilyenkor mi van?!

Barnázás egyébként csökkent, cicibimbóim fájnak... Előbb ellőtem egy tesztet, persze negatív... (11. dpo-n mi is lehetne, főleg napközben...)

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Megfogtam a képernyőt, (amin persze a babanet legjobb topikja van megnyitva) és rántottam egyet óvatosan! Éreztétek? ;)

Kép
mamint
 
 


Mamint :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Hi!!!!

Mamint!
Én éreztem!! :lol: :lol:

A Chlamydia tesztem negatív lett!!! :D

Kép
lara26
 
 


na, mindenki nagyon hétvégézik:)
mi is elmegyünk vmerre kirándulni.
lara, gratula a negatív teszthez. végre lehet negatív tesztnek is gratulálni :)
dimet
 
 


Sziasztok!

Mindenki élvezte ma a jó időt? :lol:

Lara, gratula a negatív teszthez!

Niki, görbe? Holnap tesztelsz ugye? :wink:

Megjött, görcsölök... :cry: Új hónap, új remény...

Szép estét mindenkinek!

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Szióó mindenkinek!

Kavicska nagyon fogsz hiányozni!!!! :cry: :cry:
szomorú vagyok ,de bízom benne, hogy jól alakulnak a dolgok és hamarosan visszatérsz és a régebbénél is vidámabb boldogabb Kavicsunk lesz!!! :wink: :)
Remélem addig az itteni " Új hónap új lehetőség"mondat is a múlté lesz!! mert vagyunk már egy páran akikk rég dekkolounk a topikban :?
:( És a ciklusnapokat mutató tickereink helyett a szülés időpotját mutató fog virítani az aláírásunkban! Ugye lányok!

Mniki Lara Kikka remélem nektek napokon belül megtörténhet a változás! Helyzetjelentéstkérünkszépen!!!

Mamint Anyooka :( nem igazság

A NAGY TOPIKTALIT már én is várom!

Csakegy Pogi?????
Vendég
 


Sziasztok !

Tegnap este olvastam, de bál előtt képtelen voltam írni..

Kandika, a cicusodat sajnálom és azt még jobban, hogy ennyire sok összejött neked :( Remélem hamarosan kicsit vidámabb leszel és fogsz magadról is írni.

Anyoo :? nem is értem mi lehet, mitől rövidül a luteális fázis ?! A tornán erre kérdezz rá, mert elképzelhető, hogy attól van.
Igazad van, új remények, csak kár, hogy lassan másunk sincs :?

Kavicska én nem is tudom mit mondjak.... tudod, hogy fáj a szívem, de kívánom, hogy mihamarabb visszagyere ugyanolyan vidám nőként, mint ahogyan megismertelek ! Puszillak !!!

Lara, gratulálok a negatív tesztedhez !

Kikka, 1 hét múlva tesztelsz? Kitartás és husssss rosszkedv :wink:

Csakegy, hogy vagy ?

Backa, a terápiás pihenés a legeslegjobb jelenleg, amit tehettek, várunk vissza !!! Megértem, hogy valamilyen szinten "örülnétek" (fú, ez így nagyon rosszul hangzik :( ), ha kiderülne valami, ami oka lehet az eddigi vetéléseknek, sikertelenségnek. Nagyon átérzem amin keresztül mentek..

Elláéknak minden jót, Miron baba legyen nagyon ügyes és gyógyuljon meg hamar !!

Lányok sajnos én sem jövök jó hírrel, ma reggel, a 10.dpo-n pisilés után vért töröltem... azóta görcsöl a hasam és bár "csak" barnázok, ez egyet jelent nálam.
Már kibőgtem magam, de elsősorban nem azért, mert meg fog jönni, hanem mert nem értem miért történik ez. Az utóbbi időben már elég szépen beállt a pé-s ciklus, úgy, hogy max. 2 napot barnáztam előtte. Soha nem jött vér a barna előtt :(
Össze kell kaparnom magam valahogy.
Lesz ez majd jobb is, igaz, Lányok ?!

mniki
 
 


sziasztok!

Lara!
Én is gratulálok a negatív teszthez!

Anyooka!
Majd a következő hónapban :wink:

Mniki!
Azért Te még ne temesd el ezt a ciklust, barnázás, görcsölés nálam mást jelentett....

Kandi!
Sajnálom cicusodat,de neki is jobb, ha nem szenved :cry:

Kavics!
Hiányozni fogsz itt mindenkinek, a hsz-eiddel mindig úgy feldobtad a hangulatot, remélem, ez a rossz hangulat egy-kettőre eltűnik és visszajössz!

Lányok!
Holnap délelőtt szorítsatok, megyünk férjemmel 18. heti UH-ra, és minden UH előtt úgy izgulok.Csak minden rendben legyen.Jaj.
ezoterike
 
 


hello csajok!

Ella nagyon-nagyon drukkolok, hogy Mironnal ne legyen semmi baj!!

Nikikém!
Hát nem is tudom mit mondjak, ehhez én nem értek. Niki ez a torna nem kavarhat be nálad is, hogy ilyen új dolgokat produkálsz mint ez a vér?? :shock:
Mondjuk ha valaki barnázik még nem biztos, hogy meg fog jönni, én is így voltam Johannával, barna jött 27-28. napon, de mensi nem. Szóval barnázásnál nem kell még a ciklust temetni.

ha barnázol az azt jelenti nincs elég progid, nem? Végül is szabad barnázni mensi előtt? Dokijaid erre mit mondanak?

Nikikém, hát persze hogy lesz ez majd jobb is, annyira szeretnék nektek minden jót, annyira szeretném tudni mikor lesz ez a jobb, hogy megnyugtathassalak vele benneteket.

ma gyantáztam, utoljára a hathetes kontroll előtt simogatta gyanta a bőrömet :lol: , hmm el tudjátok képzelni a helyzetet (aki nem ismer barna a hajam, sötétbarna, fekete szemöldökkel...)King-kong hozzám képest szende szűz volt...Csak azért mertem így hagyni, mert hosszú pizsama van ugye télen az emberen, apának meg nincs ideje még rám nézni sem...(hihi egy kisbaba alegjobb fogamzásgátló :lol: )

Gulyáslevest csináltam ma szalagos fánkkal. hát nem egy GI diátás kaják.

Okr jól vagytok? baba?

Kép

Kép
rejo
 
 


Niki, azért ne keseredj el nagyon :? még ki tudja....azért tök fura nálad, hogy tök jók a ciklusaid, és a hőd is jókat mutat. azért ez nem jó, hogy mégsem jön az a fránya lusta gólya!!!!!!

ezo, mi is holnap megyünk. nekünk is nagyon drukkoljatok, nagyon-nagyon izgulok, amiatt a fránya rossz uE3 érték miatt. ugye-ugye nem lesz semmi baj???? :?

rejo, nálunk is ma gulyásleves volt. most értünk vissza a sétából, úgyhogy kicsit lemozogtuk. ja, ma francia lánynak néztek :D
háát, francia sem vagyok, lyány sem vagyok :D

rejo, most állj mérlegre. megkönnyebbültél akkor pár deka szőrrel :) johanna-baba hogy van??

okr?? tök régen jártál errefelé!!!!
dimet
 
 


Rejo, én nem voltam a héten tornázni, így az tutira nem kavarhat be. Mivel a progim a 21. napon jó, a dokim azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni.
Nem tudom, most bele vagyok fáradva. Persze ha meg nem mennék UH-ra, nem hőmérőznék, akkor enném a kefét.. Hát ilyen ez, de majd pár nap és jobb lesz.

Tudom, hogy terhesség alatt is lehet vérezni, barnázni, de higgyétek el, belül érzem, hogy én nem vagyok terhes. :(

Nagyon jó kis pizsid van, ami ápol és eltakar :wink:
Rólam kb 2 hónap elteltével gyantával le sem lehetne szedni a szőrt, én abba belehalnék :lol: , de el kell dicsekedjek, hogy mostanában, mintha ritkulna a bozont.. és rendszeresen magamnak esek, vagy besegít a kozmetikus ..

Ezoterike, már a 18. héten jársz :shock: repül az idő, ha így nézzük.. Drukkkkk !!

mniki
 
 


Mi baj Miron babával? Ugye nincs nagy baj?????????

Kandika, sajnálom.
Kavicska, szintúgy.

Bocsi, jövök még, marcika hív.
csillagfény
 
 


Niki, Anyoooka, sztem meg kéne kérdezni a Tündét , mit kéne nektek csinálni, mert ugye ő azt mondta, hogy ez a torna meg tudja változtatni a ciklust. és adna valami otthoni feladatot.
tudod, Niki, az egyik csaj is így járt, hogy hamarabb jött neki minden, 24. cn. mensi.
és neki is adott valamit otthonra!!!!
sztem meg kéne tőle kérdezni, Anyooo, majd szerdán kérdezd meg!
Niki Te meg majd legközelebbi alkalomkor.
Vendég
 


Sziasztok!

Végre nem csak úgy gyorsan olvasok és írok!

Lara!!! Jól van! Grat a negatívhoz! Dimet, ez aranyos, tényleg, milyen jó most ez a negatív!

Anyoo, :( De új hónap, újabb lehetőség! Most nagyon együtt mozgunk. Holnap megpróbálom a 24-ét! Remélem még van hely!

Mniki, Lesz! Lehet, hogy ez a hülye időjárás zavarta össze a hormonokat. Állítólag az állatok se 100asok idén.
Ha jól emlékszem, holnap megszabadulsz a bölcsességedtől! Igaz? Hajrá!

Ezo, Szorítok! Inkább gondolj arra, hogy újra láthatod és hallhatos a picúrt! :)

Dimet, nektek is megy a drukk! Nem lesz gond. Sőt, nincs gond! Az istenhegyis dokibácsi megmondta, nem???

További kellemes pihit!

Kép
mamint
 
 


Hi!

Kavics!

Remélem hamarosan itt leszel köztünk!!
Én bízom benne!!!

Andi!

Sajnálom! Ez összevetve tényleg sok volt.

Niki!

Lesz ez még jobb is!!! :)
Nem kell parázni! Én úgy érzem, h megyek az árral. :D Ebben a ciklusban a párom szólt rám, h kéne izé.... különben lecsúszunk erről a ciklusról. :oops: Bolcsi vagyok mi?
Nem hőmérőzök. Annak örülök, h végre örülhetek egy negatív tesztnek. :lol:

Ezo és Dimet!
Drukkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
lara26
 
 


Köszi a gratukat!! :D

Kép
lara26
 
 


Alice drága, irtam mailt, remélem megkaptad! :-)

Hogy van Miron?!

Sajnálom a cicust Kandikám :-(
krumplis pogácsa
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?