Köszi lányok a reakciókat, persze egy csöppet sem nyugtat meg, hogy nem én vagyok az egyetlen, de együttérzek veletek. Én talán jobban vagyok, már ha ülök és fekszek, akkor nem fáj, csak néha, és délután ebben a gyönyörű időben elmentünk a kutyussal sétálni egyet, persze a párom is jött, nem engedett volna egyedül. Olyanok voltunk mint az öregek, kb -5 km/h-val mentünk, de jól esett.
Viszont megváltásként várom a holnapi napot, hogy hívhassam a dokim, hogy megyek hozzá, és nézzen meg mi újság velem. Meg persze elrohanok megvenni a kórházi cuccokat, mert a 4 napnak nem merek így nekiindulni.
Mikor felkelek fekvésből, vagy szimplán átfordulok egyik oldalról a másikra, akkor nagyon szúr. Aggaszt, de nemsokára holnap. Ja és nekem még dolgoznom is kellene a három napban... Azt hiszem ez már nem fog menni. Én tudtam, hogy "csak" múlt hétig kellene, de a főnököm hajthatatlan volt. Szóval most jól megszívja, mert lehet nemsokára megszülök, és még van egys-más, amit miatta nem tudtam befejezni, ill. átadni másoknak. Így járt!!!
Ez nekem elég jelzés volt ahhoz, bogy semmi ne érdekeljen, csak Marci. Persze Ő nem igazán észlel szerintem semmit a dolgokból, mert ugyanúgy mocizik mint eddig, csak néha még jobban fáj a pocim, mikor beindul. Egyébként 1-2 hét múlva nem is bánnám ha kint volna, na jó, inkább 2-3 hét...
De legalább azon nem kell idegeskednem, hogy miért nem mozog, akkor tuti kórház lett volna belőle.
Fura dolog, hogy nem adja meg az orvosod a számát, én annyit nyaggattam az elején az enyémet, tele voltam problémákkal, sajnos. Nem is tudom mi lett volna, ha néha nem érem el... De ez most már nem is fontos.
Jóslófájás ügyben az a bajom, hogy azt mondták, hogy az nem rendszeres. Namost nekem péntek éjjeltől, szombat délutáig folyamatos volt. Tehát nem múlt el. este próbáltam a melegvizes zuhit is, az jól esett, de hamar újrakezdte. De éjszaka legalább tudtam aludni, persze csak amíg nem kellett megmozdulnom...
Bocs, hogy sokat írtam és hogy össze-vissza, de a gondolataim is kb. ilyen kuszák most
Mindenki pihizzen sokat, nehogy úgy járjatok, mint mi, hasfájósak