Új privát üzeneted érkezett!

Bemásoltam a kódot az aláíráshoz és csak a kódot küldi át. mindegy, majd holnap.

Zora
Kép
zora7

Zoraaa! Ne add fel!!! Nem akarásnak nyögés a vége!!
:lol:
Én húztalak be a csőbeeee? Hiszen te voltál elégedetlen a vonalzóddal!!!! :evil: :evil:
Na, megállj csak!!
Vendég

Nem jó kódot másolgatsz!!
Vendég

Hiszen látom a vonalzódat. Mi a gond???? Csak az aláírásodhoz kellene tenni.
Vendég

Lányok jó éjszakát kívánok nektek!
Holnap reggel dupla izgalom:
Éva! Reggel jövök és kíváncsian várom a teszt eredményét! NAGYON SZORÍTOK!!!!

Zora! Reggel jövök és gyönyörködök az új vonalzódban! Amit, persze nekem köszönhetsz....kunc-kunc. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mo
A kiállítás jó volt. Rengeteg tavaszi és húsvéti dekoráció van. A gyerekek festettek tojás, ki lehet próbálni a kosárfonást, korongozást... Ha valakit érdekel holnap még van 10-18 ig.

Ind
Én is a gyerekek mellett végeztem el a sulit és nagyon nehéz volt. Az elején a szopi miatt mert a Petra nem volt hajlandó cumisüvegből inni. Egyszer próbálkoztam meg, hogy elmegyek és ahogy leültem telefonált a férjem, hogy üvölt a Petra és menjek haza mert nem tud vele mit csinálni. Később meg a tanulás miatt volt nehéz. Az államviszgánál már annyira kiborultam, hogy bőgtem meg mindenkivel veszekedtem. Csak úgy tudtam tanulni ha bementem a szobába és magamra csuktam az ajtót. Ilyenkor ment a dörömbölés, hogy "anya, gyere ki, ne tanuljál, játsztál velem". Az biztos örülök, hogy túl vagyok rajta és soha többet nem kezdeném újra.
Én is inkább akkor jövök mikor apa dolgozik mert kezdem én is azt érezni, hogy "függő" vagyok.

Pandácska
Örülök, hogy jobban vagy. Miért számít az, hogy melyik oldalon érik meg a tűsző?

Balimama
Nagyon drukkolok neked a reggelhez! Én mikor elterveztem, hogy másnap megcsinálom éjjel csomószor felébredtem és vissza se tudtam aludni, annyira vártam hogy reggel legyen.

Zora
Jól vagyok azzal nincs próbléma. Próbálok nem erre gondolni, hogy hamarabb elteljen az idő és mehessek megint a dokihoz. Az a baj, hogy én a férjemmel nem vagyunk egy hullámhosszon. Én folyamatosan aggódok a petezsák mérete miatt Ő meg a kocsikat nézi, hogy melyikbe fér be 3 ülés. Ma de is mondta, hogy menjünk el megnézni egyet. Nem érti, hogy ez engem baromira nem érdekel majd legfeljebb a 30 héten. De mit lehet tenni, Ő is csak egy férfi.

Kép
[/url]
ági2

Ági,
Ha pl a jobb oldalon érik meg az nem jó mert ott nem átjárható a petevezetőm. A bal oldalon fog érni mert tudja hogy különben dádá lesz :lol:
Vendég

Mire elolvastam mindent már mindenki elment, akkor majd holnap.

Jó éjszakát!

Balimama
Reggel gyere mindenképp!!!!!!!

Kép
[/url]
ági2

Pandácska
Nem tudtam, hogy az egyik petevezetéked nem átjárható. Akkor drukkolok, hogy a jó oldalon érjen meg. És most melyik oldalon fájt a jón vagy a rossz oldalon?

Kép
[/url]
ági2

Ági,
Mindkettő szokott fájni de eddig szerencsére a jó oldalon ért meg a tüsző. Most is fájt a jobb meg a bal is.
Vendég

Jó éjt mindenkinek!

Zora
Kép
zora7

Zora!!!
Nem válaszoltál!!!!
Remélem nem bántottalak meg!!!

Éva

Kép
balimama

Én mindig így járok!!! :cry: (Még csak kicsit sírós, majd reggel lesz sírós a hangulatom!)

Éva

Kép
balimama

Én mindig így járok!!! :cry: (Még csak kicsit sírós, majd reggel lesz sírós a hangulatom!)

Éva

Kép
balimama

Zora
Kép
zora7

Sziasztok, csak gyorsan jelentek, hogy ma teszteltem egy negativat....
Mensimnek még nincs jele, és ma reggel nagyon megszédültem....

Éva, nagyon kiváncsi vagyok a tesztedre!

Mo, sajnálom, hogy megjött, de azért az a jó, hogy mégis jól működik a szervezeted :D

Zora, a vonalzó: a fertin, amielött Next nyomnál, ott van a BBCod - azt másold át!!!

Pandácska, drukkolok, hogy a jó felén legyen a tűszőrepedésed!

Krisz, te hol vagy?
Köszönöm a névnapi jókivánságokat!

Annyit irtatok, hogy az olvasástól nem maradt időm irni ....

puszilok mindenkit,

KépKépKép
ildiko74

Szia Ildi! Köszi a segítséget! Sajnálom a negatív tesztet, én is teljesen össze vagyok zavarodva. Úgy tűnt (minden jel megvolt erre, váladék, fájdalom, pozitív Lh teszt) Hogy volt egy korai pé, de a hő nem emelkedett meg. Aztán 2 napja megint tuti volt a dolog, de akkor az Lh tesztet nem néztem, mert kétszer csak nem jelezhet, meg el is fogyott. Szóval két napja megint tojásfehérje, fájdalom, meg minden. Ez logikusabb lenne, mert nekem a 15 napon szokott lenni. Na majd holnap meglátom. Te mit érzel magaddal kapcsolatban? JA és Éva jelentkezhetne már!!!

Zora
Kép
zora7

És tényleg:Isten éltessen és ajándékozzon meg egy gyönyörű babával!

Zora
Kép
zora7

Kép

Zora
Kép
zora7

Jó reggelt Lányok!

A Tesztem ismét negatív! Már nem is vártam mást, hizsen másfél éve csak negatív tesztet látok!
A hőm se mond semit, mert lázas vagyok!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nélkületek már ki se bírnám!!! :cry:

Éva

Kép
balimama

Egyébként biztos vagyok benne, hoyg ha volt pé-m, akkor az a 15. ciklusnapon volt. Bocs, hogy ennyit foglalkozom ezzel, de most nekem csak ez van....

Zora
Kép
zora7

Ildikó
Nagyon sajnálom :(

Balimama
Hol vagy? Csak miattad néztem be, már annyira izgulok.

Zora
Nagyon szép lett az új vonalzód, igazi tavaszi. Mindjárt megnézem a görbédet.

Andi
Mi van beled, nagyon eltűntél. Már csak neked kell tesztelni.

Ági

Kép
[/url]
ági2

Jaj Éva! Ne keseredj el! Tényleg beteg lettél? A csudába, és még vígasztalni sem akarlak, mert teljesen megértem, hogy eleged van. Szerintem bőgd ki magad jól, aztán meg beszélgessünk egy jót! Azért öntsd ki a szíved szerintem és jobb lesz!

Zora
Kép
zora7

Balimama
Nagyon sajnálom én már úgy beleéltem magam.. Ezt most tudom, hogy nagyon rossz de egy-két nap és jobb lesz kicsit és kezdődik minden előről. Az orvohoz nem kell menned a magas progi miatt?

Zora
De a 15. napon elég magas volt a hőd, szerintem akkor biztos nem volt pé-ed.

Kép
[/url]
ági2

Ági! Nekem eddig minden tüszőrepedés napján megugrik a hőm, másnap visszaesik, aztán meredeken emelkedni kezd. De már semmi sem biztos. A mostani ciklus új történelmet ír, mert eddig ilyen nem volt.

Zora
Kép
zora7

Éva! Szerintem hallgatni kéne Radványi doktornőre, itt a Closty fog segíteni!

Zora
Kép
zora7

Lányok!
Olyan kedvesek vagytok, hogy így együttéreztek velem! Nagyon jól esik!

Mindenképpen kell mennem orvoshoz. Gondolom más adagolás, új hormonprofil. ?ár elegem van! :cry: :cry: :cry: :cry:

Éva

Kép
balimama

Más szempontból meg nekem a 12. napi teszt olyan halvány volt, hogy akár negatívként is értékelhettem volna. Milyen tesztet csináltál?

Zora
Kép
zora7

Éva! Feltennél nekem azért egy görbét, steretném látni!

Zora
Kép
zora7

Zora!
Feldobom a hőmet, de a mai lázacskát nem jelöltem rajta, mert csak zavaró lenne:
Kép

Megyek a kádba és összeszedem magam egy kicsit!

Éva

Kép
balimama

Ildikó,
Sajnálom a nega tesztet de amíg nem jön meg lehet reménykedni....

Zora,
Nekem olyan mintha a 14. napon lett volna tüszörepedésed.

Balimama,
Sajnálom puszi a buksidra! nem volt korai a tesztelés?
Kép
Vendég

Pandácska!
Köszönöm!
Milyen aranyos képet találtál!!!
Persze, hogy még reménykedem!!!!
A gyógyszer miatt teszteltem. Ha nem jön meg keddig akkor újra próbálkozom! Persze már nem sok reménnyel!

Ildikó!
Most megint ugyanott vagyunk!
Én jobban szerettem volna pozitív tesztet bejelenteni egyszerre!

Éva

Kép
balimama

Zora!
Érdekes a görbég, de szerintem is 14-15. nap lesz a tüszőrepedés!!
Holnap felhívom az orvosom, hátha megtudja mondani hol fog dolgozni a jövő hónaptól. Most olyan bizonytalan lett a további kezelésem.
Azt hiszem fel fogom hívni a héten Radványi doktornőt!!!

Éva

Kép
balimama

Remegtem az izgalomtól, olyan lassú most a net. Látni akartam az eredményeket....
óóóóóóóóóóóó! Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Zora! Ha elfogadod, akkor jöjjön mégegy jótanács: a hivatkozást törölheted a vonalzód fölött.... Persze ez csak egy ötlet, úgy szebbek lesznek a virágaid....
Lányok! Tanúskodjatok! EZ NEM FELADAT, MEG ILYESMI..... nehogy megint jöjjön a "csöves" szöveggel..... :D
Vendég

Ildi! Légy szíves tedd fel a görbédet te is!!!
Vendég

Éva! Elhiszem, hogy kimerítő és nagyon borzalmas ez a várakozás. Nagyon sok erőd van, és ez csodálatos. Ha hétről hétre, hónapról hónapra megy a dolog, akkor is előre nézz!...és ÖRÜLJ, HOGY MEGY ELŐRE A DOLOG!!! Néhány hónappal ezelőtt még nem tudtad, hogy mi a gond.... eltelnek a gyógyszeres napok is, lassacskán megszűnnek majd a mindenféle orvoshoz rohangálós napjaid.... ha ott lesz a baba a hasadban, akkor csak azt fogod mondani, hogy megérte.
Ha pedig a babádat foghatod, akkor meg majd azt mondod, megtenném érte újra, ha kell.... sőőőt!! ..talán még kétszer ennyit is... Fel a fejjel!!! Előre nézz!!! VELED VAGYUNK NE FELEDD!!!

VELÜNK PEDIG MINDEN KÖNNYEBB LESZ, HIDD EL!!! :)
Vendég

El sem hiszitek milyen sokat jelent, hogy melletem vagytok! :roll:

Éva

Kép
balimama

Kép
Vendég

Éva! Sajnos nem tudok neked segíteni, de biztosan nem fogom hagyni, hogy leess......... :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Mo!
Remek pszichoterapeuta válna belőled!!
Gondolkodj el rajta!

Egyébként olyan jót nevettem. Igen, nem csak együtt szorkodni kell, hanem végre együtt nevetni is!! :lol:

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!
Fiúk délutáni szunyáznak. Szegény apa nagyon szenved a gerincsérvvel. Az orvos azt mondta, hogy még a Benit se nagyon emelgesse. Gondolhatjátok mennyire tartja be, nem az a fajta, aki hagyja, hogy én cipekedjek. Műteni szerencsére nem kell, csak gyógytornázni, de már ezért is szólt szegény, hogy ne így hívjam. Az a legjobb az egészben, hogy holnap megyünk 1 hétre síelni Ausztriába. Imád síelni, annyira készült rá, már elég rég voltunk és most azt sem lehet neki. Nem tudom, hogy kibírja-e, bár ha maradnak a fájdalmak, akkor sajnos ki fogja. Így lényegében pénzkidobás az egész, mert ugyan pihenünk, de mehettünk volna közelebbre és vm medencés helyre, mert úsznia viszont kellene. Na de már mindegy. Remélem hamar rendbejön.

Ági!
Már régóta érdekel egy kérdés, ha a nagyobbik gyerek végig szopik a terhesség alatt, akkor ha megszületik a pici, neki nincs kolosztrum csak rögtön a tej? És nem fuldoklik attól, hogy rögtön sok tej van, nem csak néhány csepp, ahogy különben? Különben engem se érdekel, hogy mások mit gondolnak. Nem szoktam másoknak mesélni, de ha kérdik, nem hazudok, nem szégyenlem. Beninek egyébként csak itthon jut eszébe, ha egyedül vagyunk, úgyhogy attól nem kellene ígyse-úgyse tartanom, hogy vhol visít utána.

Éva! Ne keseredj el és ne hidd azt, hogy már öreg leszel hozzá. A gyerekek mindig nagyon megfiatalítanak. Apuék is irtó fiatalnak néznek ki, pedig 54 és 48 évesek. Anyu 39 évesen szült utoljára és ma is sokszor azt hiszik, hogy a húga vagyok. Egyszer egy vizsga alatt ő vigyázott a folyosón Benire. Nem tudtam, hol vannak, az egyik évfolyamtársam meg mondta, hogy látta Benit vm csajjal egy másik szinten.

Különbenj én nem járok be az órákra, egyéni tanrendes vagyok, a vizsgákat is letehetem szorgalmi időszakban, csak 1. félévben is lusta voltam elkezdeni, de idén nincs mese, el kell kezdenem hamarosan, mert júniusban nem érek rá. Még előszezonban elmegyünk nyaralni. Lehet, hogy ez az utolsó nyaralós évünk, mert ha sikerül költöznünk, mindenünket felemészti majd a törlesztés. Tényleg a bunkó szomszédunkról még sose írtam. Na majd legközelebb.

KépKép

KépKép
lnd

Látszik, hogy hétvége van, nincs itt senki. Csak azt szeretném kérdezni bárkitől, hogy ha reggelenet mérem a hőmet, de csak este nézem a méhszáj állapotát, akkor ezt hogy vezessem a görbén? Egy napra írjam mindkettőt, vagy az esti eredményt a másnap reggeli hővel írjam egy napra? Én is már csak holnap jövök. Aztán utazunk éjjel és legközelebb a következő kededen leszek, nem tudom, hogy fogom tudni utólag követni a z eseményeket. :cry: :cry: :cry: Abban bízhatom, hogy mivel 4 napos ünnep lesz, akkor együtt lesz mindenhol a család és kevesebbet írtok. Akkor nem vesztem el teljesen a fonalat. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
lnd

Szia Ind! Szerintem írd a következő reggeli méréshez, hiszen időben ahhoz van közelebb. Kár, hogy nem leszel egy hétig, de jó, hogy kikapcsolódtok kicsit. Ne aggódj, majd mindig írunk neked is és utólag elolvasod, sőt mielőtt hazajössz, írunk neked jelentést magunkról, jó! Ne felejtsd el mérni a hőt a szabi alatt, írd egy papírra, és utólag vezesd be a fertibe! Jó pihenést!

Zora
Kép
zora7

Mo! Tényleg remek érzéked van az emberi lélekhez! Évát vígasztaltad és én kezdtem el reménykedni! :lol: :lol: Hát igen, jók vagyunk így együtt, bár a múltkori nyálas vallomásomra senki sem reagált, kicsit rosszul is esett :evil:

Zora
Kép
zora7

Mo! Pontosan mit töröljek ki és honnan? HA az egészet kitörlöm, eltűnik minden, mi az a hivatkozás? :shock: :shock:

Zora
Kép
zora7

Drágaságos Zora!
Melyik nyálas vallomásodra nem válaszoltunk?! :shock: :shock:
Te mindig olyan nagyon racionálisan gondolkodsz! Nem is emlékszem nyálas vallomásra!
Arra gondolsz, amelyikben béna voltam??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Én most rossz passzban vagyok és még betegeskedem is! :cry: :cry:
Azért reggelre vettem mégegy tesztet! :oops: :oops:

Éva

Kép
balimama

Azt a szöveget töröld ki, ami a vonalzód felett fan!

Éva

Kép
balimama

Ez egy kicsit most náthásra sikerült!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Éva

Kép
balimama

Még mindig nem tudom mit töröljek ki és hol? A profilban az aláírásnál van a kód, akkor jelenik meg a vonalzó. Most egy részét kitöröltem és megint eltűnt a vonalzóm!

Zora
Kép
zora7

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?