Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok:)

csak gyorsan beszúrtam egy táblázatot a petezsák méretéről Titiéknek.

első oszlop: a petezsák mérete mm-ben
második oszlop: terhesség kora (10 egységet vesz 1 hétnek, 10 egység= 7 nap))
harmadik oszlop: a HCG értéke

Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Juci, bizony... jól be is lakomáztam a húslevesből. Persze, este 10 órakor! :( Mostanra lett kész! Egyszerűen nem bírok ellenállni a fincsi kajcsiknak!

Éva, reggel eszméletlenül drukkolok! Meglátjuk! Ne hamarkodjuk el azért azt a kijelentést, hogy csak negatív lehet!

Koda, drága vagy! Én valahogy nem is aggódom a méret miatt! Egy picit azért bosszant ez a barnázás, de már megszoktam szinte. Akkoriban jobban megijedtem!

Na, jó éjt lányok!!! Megyek nézni az Amerikai Pite 2-t.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Akaram már előbb is jönni, de mindig közbejött valami. Most nem a bal, hanem a jobb mellem gyulladt be. Hihetetlen, de én a Rezinél is mindig így jártam. Szerencsére most tudom mi történt. Szerdán sokat sétáltunk anyukámmal, és a lányokkal a jó időben, és a Rezi már nagyon fáradt volt, ezért felvettem egy kicsit. Sajnos a cipekedés közben megnyomhatta a mellem, persze nem kész akarva. Azért 16 kilót már nem könnyű cipelni.
Ja, és valószínűleg máskor is azért gyulladt be a mellem mert ráfeküdhettem alvás közben. Hát így jár akinek nagy a cicije.
Most csak 38 fokos lázam volt, amit én már meg se érzek, csak fázok egy kicsit. A 40 fokosnál is alig akarták elhinni, hogy annyi, mert olyan jól bírtam. Persze azért estére mindig jól elfáradok.

Megvolt a 3 hónapos oltásunk is. Kicsit belázasodott a Sára (tiszta anyukája).
Most nálunk is kicsit lassult a súly gyarapodás, de így is kicsit dagibb, ezért nem izgulok. Nem is eszik mostanában olyan sokat.

A Rezinél már elkezdődött a féltékenység. Ha felveszem a Sárát, akkor rohan, és kiabálja, hogy:Anya engem is szeress!!!!
Remélem hamar túl leszünk ezen az időszakon, mert kicsit nehezebb most vele.

Titi!
A barnázgatással jól megijesztettél. Ezt a temetős dolgott én sem értem. Most külön sírban voltak a nagyszülök, vagy csak a bal és a jobb oldal lett megcserélve.

Ági!
Annyira jó volt olvasni az örömöd. Gondolom a Vivinek is mekkora élmény lehetett a kistesó látványa.

Koda!
Hogy telt az éjszaka? Használd ki a nagyszülők segítségét, és pihenj a két etetés között. Neked most erőt kell gyűjtened. Én is alig aludtam az elején, pedig a Sárától lehetett volna. Aztán az 5.-ig hétig véreztem.

Bufo!
Mi is a sütőtökkel kezdtük a Rezinél, csak mi az ivólével. Azt adtam neki kanállal. Aztán úgy megszerette, hogy sokáig azt ivott csak. Melyik gyártótól vettél terméket?

Juci!
Hogy mennyire édes Dudor a rövid hajjal is. A tükrös babonát már én is hallottam. Azt hiszem a foggal van valami, hogy nem nől ki neki. Na nem tudom pontosan, majd rákérdezek otthon.

Momo!
Ne izgulj a dobozok miatt. A párom is mindig azt mondja nekem, ha nem halladok a munkával, hogy a gyerek az első.

Sziszi!
Meglettek az eredmények? Nagyon kíváncsi vagyok rá!

Ja, képzeljétek, hogy mi is kaptunk levelet, hogy nem lett jó a Sárának a PKU szűrés, ezért kellett vért csepektetni egy általuk küldött anyagra, és visszakellett küldeni a kórházba.
Tudja valaki, hogy mit is takar a PKU-s vérvétel pontosan?

Eszter!
Nagon drukkolok, hogy a következő hónap sikeres legyen. Olyan jó volt olvasni, hogy újra ilyen optimista vagy.

Virág!
Akkor a tiéd a nyár! Milyen rendes volt a dokid.

Verzsike!
Szerintem is jól döntöttetek, ami az autót illeti. Hidd el még ez is kicsi lesz. Nekünk is egyterűnk van, de mikor a babakocsit is be kell rakni, meg a sok csomag a nyaralásra a 2 gyereknek, akkor már alig férünk el.

Ildikó!
Drukkolok nagyon!

Éva!
Sajnos én nem értek annyira a progeszteron szinthez, de a Koda már egyszer leírta nekünk, ha jól emlékszem.



Huu biztos sok mindenkit kihagytam, de már alig látok, és mindig mellé ütök. Remélem holnap is tudok jönni. Addig is vigyázzatok magatokra.
Sok puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 

 
 

Sziasztok,

Már megint rendetlen voltam és nem irtam pár napig... :(
Ez a festés-tapétázás kiveszi minden energiámat. Ma délután még aludtam is kicsit, pedig mostanában nem szoktam... :roll:

Éva,
az a baj, hogy egyáltalán nem értek ehhez a progi-szinthez. Ez most baj?
Nagyon fogok neked drukkolni reggel és gyere hamar, ird meg hogy mi az eredmény!!!

Titi,
tudom Eszter is ellenkezett, de kérlek, hogy pihenj. Sok oka lehet a vérzésnek, lehet, hogy tényleg semmi jelentősége, de nem véletlenül vagy fáradtabb ilyenkor. A szervezet pihenést és nyugit kér, add meg a babádnak!!!
Nagyon örülök, hogy babát látott a doki (vagyis petezsákot)!! Vigyázz magadra nagyon.

Juci,
szegény Dudi nem csuklott?? Annyit meséltem itthon róla, hogy tuti megérezte. :)
Imádom, szeretném sűrűbben látni!!!

Erzsike,
Sajnos én nem jártam sikerrel a börzén (reméletem valami hipi-szupi babakocsiba beleszeretek), de ettől függetlenül szerintem menjetek ki, mert babával már úgysem fogsz!!! Lehet azért jó dolgokat kifogni...

Koda,
komolyan... Te miket nem találsz??? Én ezt a táblázatot egyáltalán nem értem :oops: :roll:
Jól vagytok? Hogy telnek az éjszakák? Jobban van már Marci?

Momo,
férjuradat mikor látjátok legközelebb? Vagy azt igy előre még nem is tudod???

Bufo,
örülök, hogy Áron meggyógyult!!!

Virág,
jó hogy ilyen a dokid!!! Ezek szerint akkor lesz segítség, mire apa hazamegy!!! :) Te hogy bírod nélküle? És a kicsi fiad? Nem hiányolja nagyon?

Megyek aludni lányok... HOlnap még vár ránk itthon egy kis meló, de ha minden igaz, akkor most egy pár nap "pihi" és utána állunk neki a nappalinak.

millió puszi mindenkinek,
Ági
csné
 
 


Na jó, lányok, akkor tisztázom a helyzetet.

A nagymamám szülei külön sírban fekszenek, egymás feje fölött. Így nem tudom, talán csak véletlen lett összekeverve. Az egyik a másik felett van. Mármint a síkban.

Nem tudom, mi történt, valószínűleg a keresztanyám nem jóra mutatott abban a zavart helyzetben. Nem nehéz összekeverni, mert mindkettőn ugyanolyan virágok voltak, és ugyanakkora volt, meg minden ugyanolyan, csak kb 2 méterrel odébb. :(

KépKép
titi_27
 
 


Gyöngyi!
Én is csak azt tudom megerősíteni, amit Juci írt!
Valószínűleg rossz volt a mintavétel! Ne aggódj emiatt.
Egyébként a phenylketonuria egy anyagcserebetegség. Egy kolléganőm kislánya így született, ha újszülött korban észreveszik nem okoz semmi bajt. Diétáznia kell a gyereknek. Már 12 éves és egyáltalán nem zavarja. Eleinte dietetikus segített összeállítani az étrendjét, de mára már megszokták és magától megy minden!
Ennek viszont nagyon kicsi az esélye! Valószínűbb, hogy rossz volt a mintavétel!!
A melleimmel én is így vagyok! A két nagyot 4 kicsire cserélném!!! :lol: :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Titi
Nagyon nagyon örülök, hogy a doki is mindent rendben talált. Próbálj meg mindig pihenni amikor csak jelez a szervezeted és ne törődj mással. Úgy látszik ez a barnázás kísér egy darabig, de nem jelent feltétlenül bajt. Optimista hozzáállás és bízz a babádban. :D
Sajnálom, hogy a nagyi nem jó helyre lett eltemetve. Egyébként az ő kérése volt, hogy az anyukája mellé kerüljön, vagy a keresztanyád döntött így?

Balimama
Jaj nagyon szurkolok neked a holnap reggeli teszt miatt. Ne add fel és higgyj egy kicsit benne, hogy baba van.
Sajnos a magas progi szint nem tudom mit jelenthet, de bízom benne, hogy nem rosszat.
Várunk holnap reggel mindenképpen jelentkezz!

Rimar
Örülök, hogy bejelentkeztél, és minden rendben van veletek. Jó, hogy ennyi közös programot tudok szervezni egymással. Használd is ki, mert lehet, hogy nem lesz ez mindig így. :)

Momo
Szegénykém elhiszem, hogy honvágyad van. Tudod már mikor jön újra a féred? Vagy esetleg ti mentek?

Csné
Na jó nagy munkába fogtatok. Gondolom a baba érkezése előtt mindet rende akartok tenni. Sok sikert hozzá és vigyázz magadra, ne szorgoskogj nagyon csak annyit amennyit bírsz és nem esik rosszul. Tessék csak aludni délután ha van lehetőséged én Dáviddal mindig elaludtam ebéd után amikor pocakos voltam a kicsivel.

Oné
Sajnálom az újbóli mellgyulladást. Remélhetőleg nem ismétlődik meg még egyszer. Rézi féltékenysége meg idővel elmúlik, csak ki kell várni. Próbáld bevonni őt is Sára ellátásába hátha az segít. Nálunk ez nagyon bejött. Dávid kente a popsiját és vitte ki a koszos pelusokat. Mai napig a pelenka kidobása az ő feladata.

Juci
Remélem örültél neki, hogy ma kicsit heverészős nap volz. Kell ilyen is Remélem azért te is tudtál pihenni egy kicsit. Nagyon jó lett az új vonalzód.

Eszter
Hidd el a jövő hónapban is lesz ilyen szép görbéd. És remélhetőleg a vége is csodás lesz.

Virág
Na akkor a nyár a tiéd. Nagyon remélem sikerül is ennyi év után. Mikor jön haza a féjed, májusban jól emlékszem?

Verzsike
Örülök, hogy minden oké veletek is. Tényleg a hízással hogy állsz, a mérleg többet mutat már? Most már lassan te is érezni fogod a mocorgást nem, ahogy repül az idő.

Ma a Tropikáriumban voltunk délután. Dávid és Áron is nagyon élvezte. A kicsi nem győzte kapkodni a fejét minden felé. Fél óra után be is aludt a babakocsiba a sok látnivaló lefárasztotta. Dávid imádta a cápákat alig lehetett kirángatni az üvegalagútból, persze még hátra volt a rájasomogatóis ahol jó sokat pancsolt.
Vacsira értünk csak haza és bevallom mi is jól elfáradtunk a párommal.
Holnap Anyosomékhoz megyünk, de reggel, nem tudom mikor leszek, de azért benézek reggel Éva miatt.
Mindenkinek Jó éjszakát!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Szép jó reggelt!

Éva! Már alig várom a teszt eredményét…
Ha úgy éred apának szüksége van rád, véletlen se hanyagold el, mondjuk 8-9 hónap múlva már akaratodon kívül is kevesebb idő fog rá jutni.

Eszter! Ha már most iy tökéletes a görbéd, akkor biztosan rendeződött odabent minden, úgyhogy semmi akadálya nem lesz a babának. Nagyon drukkolok.

Titi! Mindig újra és újra + örülnöm kell, ha olvasoma a babádat. Most reggel megint elolvastam…
A doki csak a leletek alapján mondta, csak a szívhangját hallgattuk meg, hogy tudjam hogy mocorog bennem. Meg abból is gondolta, h nagyobb, hogy a 16. héten szerinte még nem olyan egyszerű a kis ketyeréjével szívhangot hallgatni az én picikém meg egyből produkálta…

Koda! De jó, hoyg te is itt vagy.Valami csodás, hogy felmerül egy probléma és te egybő hozod valahonnan az okos választ, pedig most igencsak ki lehetsz purcanva…

Juci! Az albiba még ideiglenesre se vagyok bejelentkezve, eddig teljesen feleslegesnek tűnt.

Lányok szerintetek gáz az, hogy bejelentkezek a 11. ker-be ideiglenesre, ekkor ok mehetek szülni a Szt Imrébe. De védőnőhöz akkor is itt kell mennem a 14.ker-ben, (ahova nem vagyunk bejelentkezve) mert ugye itt lakunk meg ide jön haza a baba is. Az eü-nél nem fog ez valahol kibukni?

Gyöngyi! Gyógyulj meg mielőbb! Mennyi idő alatt múlik el a gyulladás?

Ági! Kár, hogy nem találtál semmit… Azért nehogy sokat dolgozz! Őpihenni is tessék egy picit.

Titi!
Én meg nem értem, de nam baj…

Zsuzsa! De jó nektek, mindig viszitek a gyerekeket kirándulni, ide-oda. Remélem én is rá tudom majd venni a férjemet, hogy hétvégén ne csak focimeccs legyen.
A sújyom szerencsére még nem olyan sok. Mostanra értem el a kezdeti 58 kg-t, mert a rosszullétek miatt először lement egy pár.
De már érzem, hogy nem sokáig lesz ez így. Tegnap nem tudom hogyan jutott eszembe, de egyszerűen annyira megkívántam a csirkés whoppert, hogy muszáj volt. Pedig tudom h az ilyesmi nem használ a babának, ezért amióta itt ven a pocimban nem is ettem, de tegnap muszáj volt. Úgyhogy biztosan jönnek majd azok a kilók.

Jön ma anyukám és az ikertesóm, már nagyon várom őket, 2 hete nem találkoztunk. És csak este mennek haza.

Szép napot!
verzsike
 
 


Balimama
Nagyon várjuk ám az eredményt!
Persze a család az első. Nagyon drukkolok!

Verzsike
Az jó, ha már visszaálltál az eredeti kilókra.
Nekem is volt olyan amit megkívántam. Sajnos nekem a chipsek voltak a gyengéim és a vaniliafagyi. :D
Szerintem néha néha egy ilyen bűnös kaja nem árthat.
Nem mindig jártunk mi sem ennyit ide oda. Amíg Dávid kisebb volt nem érdekelte így nem volt értelme. Két évesen az állatkertbe jobban érdekelte az egy szem pocsolya, mint az állatok. Most már tetszik neki így megyünk, meg szinte csak ilyenkor vagyunk együtt négyen leszámítva az estéket.

Mennem kell mert Áron felébredt.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok,

Csak gyors bekukk...

Titi, nagyon -nagy gartula a babucihoz!!! Ez aztán a jó hir :D - azért vigyázz magadra!! - nem lehet gond!

Éva, nagyon kiváncsi vagyok a teszteredményedre!

Köszönöm a névnapi jókivánságokat!

Én ma teszteltem egy negativat....Mensim még mindig nincs, és ma reggel, amikor kikeltem az ágyból, meg kellett kapaszkodjak, annyira szédültem....

Most nem tudok többet irni, de puszilok mindenkit!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Sziasztok:)
Hát sajnos este 8-tól hajnali 1/2 3-ig megint nem aludtunk. Bence csak mocorgott, sírdogált, ölben sem volt jó neki......pedig evett is rendesen, 80 grammot.....na majd csak rendeződünk. Most megint Gabi rázza a fenekét......

Éva:)
Merre vagy? Mindenki kikészül az izgatottságtól! :wink:
A magas prog. szint amúgy vagy terhességet mutat vagy a tüszők (petesejtek) számával mutat összefüggést. (sok tüsző= magas prog. szint) Én azért keresztbe tettem kezem lábam, hogy az első variácó legyen:)

Erzsike:)
Ahol tudok, segítek. Magamból kiindulva, olyan jó volt, ha valahol utánanézhettem a dolgoknak. Nekem van még egy-két ilyen táblázat és hasonló a tarsolyomban:)
És a kérdésed jogos, az ideiglenessel kapcsolatban...látod tényleg nem tudom, hogy ez kibukik -e vagy sem......ezt érdemes lenne körüljárni. Bár kinek mi köze ahoz, hogy te ténylegesen hol vagy. A lényeg, mi van a papíron. Na meg szülés után rögtön meg lehet szüntetni az ideiglenes címet.....Mi is így akartuk csinálni, csak épp Bence meggondolta magát, úgyhogy semmit sem tudtunk intézkedni, el sem tudtuk indítani az ideiglene cím megkérését.... Szerencsére egy fillért sem kellett fizetnem semmiért.....

Ági:)
Nem baj, ha nem érted a táblázatot. Neked már úgy sem aktuális :) Inkább a babaruhák méretével foglalkozz, hogy milyen nagyságúakat vegyetek. Rajtunk lóg minden egyenlőre, de majd csak belenövünk :)
Megrendeltük a babakocsit is. kb. 5-10 nap a szállítás. A védőnő azt mondta, Bencét akkor lehet sétálni vinni, ha betöltötte a 2 hetét. Mire itt van a babakocsi, lesz 3 hetes is:)
Ezt vettük meg végül, mózeskosár is van hozzá. 40.100 ft volt szállítási költséggel együtt.

http://www.arzuhanas.com/tools/shopup.p ... c=PsFile#x

http://www.arzuhanas.com/tools/shopup.p ... c=PsFile#x

Titi:)
Olyan jó, hogy elmentél a dokihoz és jó hírekkel jöttél haza. Úgy látszik te tényleg ilyen pecsételős fajta vagy. Látod én is mennyit véreztem meg pecsételtem, aztán itt vagyunk! Azért megnyugtató, hogy az eredményed jó lett. Így tényleg megint mindent megtettél, amit csak tudtál.


Zsuzsa:)
Nagyon várom már, hogy mi is ilyen nagyok legyünk és mehessünk sétálni együtt a fiúkkal. Azt mondjuk nem tudom, hogy a babakocsit ki fogja levinni az emeletről :roll: 3 emelet, lift nincs természetesen......


Virág:)
Köszi neked is a jó szót! remélem tényleg bele jövök, most olyan bénának érzem magam, mint aki soha sem nevelt gyereket...... :cry:

Bencus sír, úgyhogy most befejezem.

Puszi

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Jó reggelt Lányok!

Sajnos a tesztem ismét negatív, mint másfél éve mindig, én pedig lázas vagyok és fáj a torkom. Szóval a hőm se mond semmit!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nagyon jól esik, hogy szorítottatok értem. Így sokkal könnyeb elviselni!! :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Balimama

Nagyon sajnálom!
Esetleg nem teszteltél korán? A görbéd olyan szép volt.

Még ez betegség is. Pont a legrosszabbkor jött. Próbálj pihenni ha tudsz. Bár gondolom nem nagyon fog menni, ha jól emlékszem ma jön anyósod.
Nézd a szép időt hátha az jobb kedvre derít egy kicsit!
Tudod továbbra is drukkolunk. Még nem jött meg úgyhogy ne add fel. :)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Lányok!
Egy picit azért még reménykedem.
Igazából a gyógyszer abbahagyása miatt teszteltem, de amíg nem jön meg bizakodom!
Lassan rutinos újrakezdő leszek! Minden hónap egy új lehetőség! Csak az állandó orvoshoz járás és vérvétel ne lenne!
Szerencsére csak tegnap volt az anyósom, de jött vele az apósom is! :twisted: Soha nem szokott.
Itt nálunk jól viselkednek, mert nem tartunk itthon alkoholt, legfeljebb 1-1 doboz sört kapnak vagy 1-1 pohár bort.
Az ebédet étteremből hoztuk fel így nem kellett az egész napot konyhában töltenem. Szóval nem volt olyan nagyon vészes.
Nagyon jó érzés, hogy velem vagytok!

Éva

Kép
balimama
 
 


Éva,
Szerintem korán teszteltél. A betegséget tessék elhessegetni és aztán reméljük még kell tesztelni. Nagyon-nagyon szorítok. Márcsak azért is, mert nekem 2 év után jött össze, 6 hónap után minden hónapban hormon vizsgálat, HSG vizsgálat stb. Annyira szsorítok Neked. És megint népszerűsítem a testgyertyát. Nekünk a 2.hónapban mellette összejött.

Titi,
Egyél csak!!!!!!!! És mostmár akkor tényleg örülhetünk :P :P :P :P :P

Gyöngyi,
Sajnos van, aki ilyen alkat. Reméelm hamar sikerül megoldani a dolgot. Nekünk a kórházban a melegvizes zuhanyozást javasolták. Meg nekem az ALOE VERA spray segített sokat. Ha megadod a címed a felét elküldöm neked. És még sok mindenre jó.

Mielőtt megint elfelejtem
Ildikó
NAGYON BOLDOG NEVED NAPJÁT KÍVÁNOK


Csné Ági,
Pihend ki a felfordulást. Annyira jó, ha ilyen dokihoz kerül az ember. Ez fantasztikus lehetett.

Lányok,
Valahol van magzat "méret" táblázat. Mindjárt megkeresem a linket.

huh, kit hagytam ki?????? majd még jövök és megnézem

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Zseppy!
Ha nem nagy kérés megmondanád hol tudok utána nézni a testgyertyának?
Kedves vagy! Te akkor igazán tudod milyen vacak most!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Évi,
maximálisan. elég ha annyit írok, hogy a végefelé már a ciklusom második felében nem mertem a nehezebb szatyrokat megemelni, nehogy az legyen a baj.
http://www.tade-biohaz.hu/hun/index.php ... ertya.html
Mi gerániumosat használtunk. És mivel kellett APA segítsége is, így jó ráhangolódás volt a szeretgetésre.


Lányok,
A méret táblázatot még keresem

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Meg van!!!!!

http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/kiszamolo.htm

szóval ezzel lehet nézegetni, számolgatni

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Éva! Annyira sajnálom… De azért egy picit bizakodok, hogy pár nap múlva hátha + lesz, amíg nincs mensi, lehet reménykedni.
És gyógyulj meg mihamarabb.

Anyukámék most mentek haza. Teljesen kipurcantam, de sikeres volt a nap. A bababörzén voltunk délelőtt, ott kinéztük a leendő babakocsinkat, így nem kell még ezer helyre rohangálni utána. Persze alig tudtam megállni, hogy ne vegyek meg egy csomó dolgot, de sikerült. Végül is a babakocsi volt a lényeg.
A tesóm is örült, hogy eljött, mert rájött hogy legközelebb itt is árulhatja a saját készítésű játszószőnyegeit és takaróit, amit eddig csak a neten tudott „kirakni”.
Délután meg elmentünk a corába nagybevásárolni, mert ugye már több mint egy hónapja nincs kocsink, teljesen ki voltunk fogyva mindenből.
Igazán jólesik pihizni egy picit.

Puszi
verzsike
 
 


Koda!

Ha használjátok a babakocsit majd kérek szépen infót, ha van vele valami gáz, mert mi is egy Haberkorn-t néztünk ki, de ráérünk még megrendelni. Köszi
verzsike
 
 


Sziasztok!

Ma van a férjecském születésnapja.:)

Azért nem jöttem , mert nagy készülődésben vagyok...

Titi: szívessen, ha kell szólj az ajánlat áll.:)
Teljes szívből gratulálok nektek! Nagyon örültem ám énis a hírnek.

Az eredmények egy része meg lett, de nem tudom értelmezni.:(
A többi ma lesz kész délre...
Fel kellene vagy a labort vagy a dokinőt hívni elemezze nekem.

Van egy-két eltérés is...
segment 30-50 közt kellene lennie, nekünk21,6
monocyta 2-7 ---ii------- , nekünk 10,2
hematokrit 42-52 ---II-------- , nekünk 34
got 0-42 , nekünk 83
gpd 0-49 , nekünk 63.

Valaki érti/tudja mi ez????

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Éva,
nagyon sajnálom a tegnapi negatív tesztet, és hogy nem vagy jól azt is!
Ma mi újság? Hogy vagy? Hanyadik napon vagy most?
Várom, hogy az orvos mit mond a progival kapcsolatban!

Erszike,
örülök, hogy sikerrel jártatok, ezért mondtam, hogy érdemes kimenni!!! Most még bírjuk a tömeget, késöbb (meg babával) úgyse nagyon fogjuk! :D

Titi,
hogy vagy? Barnázás?

Ildi,
utólag is boldog névnapot kívánok neked!!!
MI újság veled? Én is teszteltem negatívat ám abban a hónapban, amikor babás lettem!!!
A szédülés meg akár lehet a babuca jele is!!! :)

Eszter,
mit csináltatok a hétvégén? Tegnap szupi idő volt. Kihasználtátok, és azért nem irtál??? :roll:

Juci,
ha esetleg 3 körül sétálnátok ma, akkor hivj mert Viviért 4-re megyek, és belefér egy kis mozgás ebbe a szép időbe nekem is!!!

pusz mindenkinek,
Ági
csné
 
 


Sziszike,
sajnos ehhez én nagyon nem értek! :( Szerintem a doktornővel jobban jársz! Hivd fel miután a többi eredmény is megvan...

puszi
csné
 
 


Jó reggelt lányok!

Sajnos csak gyorsan tudok jönni, visszaolvasni sem volt időm, de a főnökasszonyom úgy látom, korábbra jár már, ma is itt volt már, mikor bejöttem, úgyhogy nem igazán van most szabadidőm. :(

Jól vagyok, nincs semmi barnázás, szombat estére megszűnt minden, végre megint nyugi van nálam! Remélem, ez így is marad!

Puszilok mindenkit, és sokat gondolok ám rátok, igyekszem jönni azért napközben, csak majd szeretnék visszaolvasni előtte!

KépKép
titi_27
 
 


Jó reggelt Lányok!
Ez egy gyönyörű nap! Még akkor is, ha ismét negatív tesztet produkáltam és rendesen görcsöl a hasam!
Ma lustik leszünk és egész nap csak sétálunk :lol: , semmit nem csinálunk! 8)

Sziszike!
A normál értékek szerintem felnőttre vannak megadva!
Ilyen pici babánál nem biztos, hogy mérvadó!
Szerintem beszélj az orvossal, hogy megnyugtasson!

Titi!
Nagyon örülök, hogy jól vagy!!!!

Ági!
Sétálj csak jó nagyot ebben a szép időben!!
Bár érzem, hogy megjön, valahogy nagyon feldob, hogy itt a tavasz!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Évikém, elmondhatatlanul, leírhatatlanul szomorú vagyok! :( Nem tudom, miért kínoz az élet! De még mindig hiszem, hogy egyszer meg lesz a kitartásod gyümölcse, csak kérlek, gyűjts még egy kis erőt!!!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!
Olyan kedves vagy!
Nem vagyok szomorú, kezdem elfogadni, hogy nem megy!

Éva

Kép
balimama
 
 


Évikém, Juci nagyon szépen megfogalmazta a lényeget, azt hiszem, ehhez én nem is tudok mit hozzáfűzni!!!

Fel a fejjel, és olyan nincs, hogy nem megy!!! Ez jegyezd meg!!! Egyszerűen nem létezik!


Jucikám, sajnos a legkedvesebb barátnőm (aki olyan, mint a pótanyám, ő volt az esküvői tanúm is) párjának is most derült ki decemberben, hogy rákos. Mégpedig neki is tüdőrákja van... vagyis ha jól tudom, gégerák, és áttétek vannak a tüdején, a veséjén... nagyon kivannak, már megkezdték a kemót is, de most meg trombózist kapott, ami miatt leállították a kemót. Aztán csináltak egy mellkas röntgent pénteken, amiről sajnos kiderült, hogy nem javul az állapota. :(
Ő dohányzott sajnos...
De hogy dohányzás nélkül is tüdőrákja legyen valakinek, félelmetes! Biztosan a jó kis friss levegő, amit egész életünkön át szívunk, na meg mások dohányfüstje. Persze, aki dohányzik... na jó, nem merülök bele... részemről no comment!

Juci, az biztos, hogy a Culevitről csak jókat hallottam. Van, aki az Avemare-t ajánlotta, de a Culevittel kapcsolatosan van olyan közeli tapasztalatom, úgyhogy én azt mondom, annak hiszek. Egy ismerősöm ismerőse felépült a segítségével áttétes daganatból. Igaz őt műtötték is, de párhuzamosan ezt szedte. A kemó mellett mindenképp javasolt a bio céklalé fogyasztása! Nem olcsó, de biztos vagyok benne, hogy jó vérképző, és nagyon hasznos.

Ennyit tudok segíteni, szerintem mindenképp CULEVIT!!!
Én is azt mondom, meg lehet gyógyulni, de csak és kizárólag akkor, hogyha ő is akarja. Nekem az ismerősöm picit elhagyta magát, de kérdés, hogy lehet talpon maradni egy ilyen hallatán? Mikor tudod, mi vár rád... szörnyű, tragikus, nekünk kell erőt adni! Légy erős Jucikám! Anyukádnak is elkel majd a segítséged!

KépKép
titi_27
 
 


Úgy látom, naponta még többször be fogok jelentezni, ha másért nem, hát azért, hogy elmondhassam nektek: "Van barna" vagy "Nincs barna".

Most azért jöttem, mert "Van barna" a fene egye meg, már megint! Barna a folyásom! De azért igyekszem nem kétségbe esni. Amíg vér nincs, már nem ijedek meg. Csak nem tudom, miért kell így kínlódnom még ezzel is?! Miért nem lehet olyan barnamentes várandósságom, mint másoknak?! Lányok, irigykedem a barnamentességetekért!!!

KépKép
titi_27
 
 


Titi
A fene egye meg a barnázást. Az első üziben úgy örültem neki, hogy nem volt. Remélem nem idegesíted magad rajta folyamatosan. Gondolj arra amit a doki mondott, és hidd el minden rendben van, ez most a lényeg.

Juci
Nagyon sajnálom a történteket. Remélem sikerül megállítani ezt a fránya betegséget. Sok erőt mindanyiótoknak.

Sziszike
Nekem sem mondanak semmit ezek az adatok.
Boldog szülinapot a párodnak és jó készülődést!

Ági
Nagyon szép idő van sétára fel.Biztosan jót fog tenni neked.

Balimama
Juci nagyon szépen megfogalmazta a dolgot így én már hozzá sem tudok fűzni semmit. Továbbra is azt mondom amíg nem jön meg lehet bízni.
Ebben a szép időben nem is szabad semmit csinálni. Menjetek sétáljatok és érezzétek magatokat jól a kicsi fiaddal.
Mi is ezt tettük délelőtt. Áron jó nagyot aludt a babakocsiban.
Jobban vagy már?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziszi

Egy ilyet találtam laboreredmények vannak rajta hátha benne van ami nektek kell.
http://www.hazipatika.com/services/lab/body/12

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Olyan jó kedvem van ma,hogy madarat lehetne velem fogatni,egész nap rötyögök és szögdécselek,képzeljétek,megjött,azaz már majdnem,szóval értitek,vagy ma,vagy holnap az első CN. :D Hétvégén véget is vetettünk apával az önmegtartóztatásnak. :oops:


Titi!

Hogy a lányok is értésk felhívtam Titit és azt tanácsoltam neki,hogy kicsit tudakolódjon még azért,akár más doki véleményét is megkérdezhetné...

Szóval mégegyszer elnézésedet kérem,ha túlaggódom a dolgot,és nem szeretnélek riogatni,csak annyira örülök a te babádnak,mintha az enyém volna és ezért reagálom így túl,mert hát nagyon féltelek. :roll: De bízom benne,hogy minden tökéletes rendben van és lesz a jövőben is.Ja és még pénteken írtad,hogy a hajammal mit kezdek.Nos ha nem szárítom be én is hülyén nézek ki,de azért nyáron simán beülök reggel hajmosás után a kocsiba és mire beérek a nap megszárítja.Ilyenkor viszont heti 2 hajmosás,és 1 óra macera. :(

Jucikám!

nagyon sajnálom,hogy ilyen szomorú dolgok történnek a környezetedben. :cry: Mutattam a férjemenk Dudi képét,ahol már az új haja van,tudni kell,hogy apa nem elfogult a babákkal és nem mondja ám mindre,hogy szép,mert szerinte csak az övé lehet szép. :lol: Szóval ennek fényében vagy fél percig bámulta Dudit és azt mondta,hogy ez a bab álomszép.Szóval megint levettük róla a mintát. :D Nekünk a ti kislányotok a mérce,mi is ilyen kis tündérre gyúrunk. :wink:

Éva!

Én is borzasztóan sajnálom,hogy nem ez a hónap volt a te kétcsíkosod.Tényleg olyan szépen fogalmazta meg Juci az összes ideillő gondolatot,hogy azt nem tudnám überelni.De nagyon sajnálom.Nem értem és nehezen tudom elfogadni az egészet.Hogy ha egyszer valaki szül 3 gyereket miért kutyulódik így el a hormonszint,és miért nem oldódik meg pik-pakk a gyógyiktól. :roll: Azért az mindenképpen bizatató,hogy a dokid alapos,lelkiismeretes.Szóval biztos megoldja a dolgokat,csak nehéz várni,tudom én.Veled vagyok és sokat gondolok rád. :wink:

Maj írok még.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Lányok, itt vagyok, már jól kibőgtem magam!

Évát is felhívtam, és utánajártam az egésznek!!!

Nálam a ciklus 3-5 napja között nem nézhettek progeszteront, vagyis ha néztek is, akkor sem volt sok értelme!

Szóval most nem tudhatom, nem annak a hiánya miatt barnázgatom-e.

Eszembe jutott, hogy van nekünk egy kedves ismerősünk (Dani régi osztálytársa) a MÁV kórházban, akinél annak idején is voltam, és ő adott toxoplazmára beutalót, mikor a vérem elveszett. Talán emlékeztek is rá.

Képzeljétek, elmeséltem neki sírva az egészet, annak idején ő még látta a másik babámat... ő is a progi pótlást javasolja... és ágynyugalmat!

Lányok, mi a fenét csináljak? A Sote-s dokim szerint nem kell progi pótlás, holott nem is tudjuk, nem alacsony-e.

Talán át kellene mennem ide a MÁV-ba???!!! Lányok, teljesen kivagyok! Ezt a dokit bármikor hívhatom, maximálisan segítőkész, és azt mondja, ő is el tud küldeni bármikor bármilyen vizsgálatra!!! Akár szív UH-ra a Sote-ba, stb.

Nem tudom, most megvárom a férjem, aztán szerintem felhívom a Sote-s dokit, hogy nem lehet-e mégis progi hiány! Nem tudom. Vagy mit csináljak? Adjatok tanácsot! Már elegem van ebből a dokitól dokiig mászkálástól!!!

Ági, Te nem a Mávba jársz? Annyira úgy rémlik... Valaki ugye szült a MÁV-ban???!!!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!
Már sikerült belépnem!
Juci szült a MÁV-ban én meg ott dolgoztam!
Ha ismerős az orvos, szerintem nyugodtan keresd meg!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Kedves Titi! A progeszteronpótlás nem árthat csak segíthet, ha az a gond. A tünetek erre utalnak. Semmit nem kockáztatsz, ha szedsz progeszteront, de megakadályozhatod a bajt, ha ez a gond. A progi nem akadályozza meg, hogy egy életképtelen embrió elmenjen, viszont segít fejlődni az egészségesnek. Ezt a témát én már alaposan körüljártam, én ezt tenném. Neked is nagyobb nyugalom lenne, ha úgy érzed , tettél valamit a várakozáson kívül. Ne izgulj, minden rendben lesz!

Zora
Kép
zora7
 
 


Titim,
kérlek hallgass a másik orvosra. Főleg ha nem árthat a babának a progipótlás, akkor miért ne kaphatnád?!!! És miért ne pihenhetnél???
Nekem a műtétem volt ott. (De nem a kórházzal volt bajom, hanem a 2 doki hozzáállásával, tudod...)
Juci szült ott (remélem azóta meggyőzött :)).

Juci,
köszönöm a sétát! :D Vivim nagyon boldog volt tőle! És Illésnek remélem nem mondod el a hazafelé utat, mert nem leszünk ám a szive csücske... :roll: :oops:

Éva,
voltunk felétek sétálni. :)
Örülök, ha te is érzed a napocska pozitív hatását! A babu tényleg akkor fog jönni, amikor itt lesz az ideje... Nem feladni!!!

Képzeljétek, ma voltam a fodrászomnál és a körmös csaj épp mikor mentem, akkor csinált egy tesztet. + lett neki, és teljesen be volt sz@rva.. :lol: Örült neki nagyon, várták is a babát, csak most kézzel foghatóvá vált, hogy lesz neki. Első babája, és szeritnem attól ijedhetett meg, hogy mi vár rá... és hogy ez visszafordíthatatlan :D

puszka, megyek dvd-zni Vivimmel (ha nem alszom el rajta :D)
csné
 
 


Sziasztok!

Titi! Jó, hogy elmúlt a barnázás. Mégse jó. Nem lehet, hogy te is összeszedtél valami gombás fertőzést és attól van? Habár ezt a doki szombaton mondta volna. Az a lényeg, hogy ne aggódj, minden rendben lesz.
Mi lenne, ha felhívnád BB-t. Még ha nem is akarsz ott szülni, biztosan adna tanácsot, főleg hogy mesélted milyen jóban voltatok.

Ági! Remélem megvolt a séta ebben a gyönyötű időben. Az nagyon jót tesz. A tesóm jár gyógytornára a karja miatt és azt mondta a gyógytornász, hogy a kismamáknak minden nap kellene legalább 20 percet sétálni és nem fájna a derekuk.

Éva! Milyen volt a lustizás? És menni fog, ne add fel!

Juci! Nagyon sajnálom a nagybátyádat, remélem sikerül rajta segíteni.

Sziszike! Boldog szülnapot a párodnak!

Eszter! De jó, hogy jó kedved van, ahogy olvastam az írásod a szemem elé tévedtél, amint egy virágos mezőn futkosol és lobog a szőke hajad. Sugárzott rólad a boldogság. Teljesen felvidítottál.

Nálunk semmi újság, két hetes keresgélés után kaptam végre cipőt…nnek legjobban a párom örült, már unta a cipő után való loholást.

Pusz mindenkinek
verzsike
 
 


Lányok, azt hiszem, most itt kijelentem, hogy befejezem az aggodalmaskodást!!!

Ne tudjátok meg, az egész napom azzal ment, hogy stresszeltem, telefonon csüngtem, és nem lettem okosabb. Ugyanis ahány orvos, annyi félét mond.

Este beszéltem 2 scheringclub-os dokival is, és felhívtam a sajátomat is, muszáj volt tudnom, mit gondol az egészről.

Szóval, a lényeg az egészben, ő nem is akart progeszteront nézetni... én meg azt hittem, azt nézünk... de nem is beszéltük, mit nézünk... azt a hülye beutalót lemásolhattam volna... :( Szóval azt mondta, ő biztos benne, hogy nincs semmi gond a sárgatest hormonommal. Mert akkor az előző terhességemnél is lett volna probléma. De mivel nem ment el a baba, így biztosan nem lehet ilyen gond. Az egyik online doki is megerősítette ezt. Ő is azt mondta, valóban nincs ok így progit adni!

A másik doki azt mondta, a ciklus elejei vérvétel is fontos, a kezdeti progiból is lehet álláspontot foglalni.

Mindkettő azt mondta, ilyen előzmények után, ne ijedjek meg, nem kell nekem progi!

A saját dokim pedig még egyszer leszögezte, ő adhatna nekem progi pótlást, de a múltra való tekintetre szerinte nincs rá szükségem, és nem is akar adni.

Úgyhogy részemről itt lezártam. Csak magam idegelem, a párommal megbeszéltem mindent, azt mondta, ennél jobb helyre nem mehetnék, már ne ugráljak. A doki ismeri az előzményeim, ennél jobban senki nem ismer. Úgyhogy bízzak meg benne.

Rájöttem lányok, hogy tulajdonképpen azzal van a probléma, hogy senkinek nem hiszek, senkiben nem bízom meg. :(

Azt hiszem, elmegyek aludni! Remélem, holnapra már jobb kedvem lesz, és nyugodtabb is leszek.

Jut eszembe, csütörtökön megyek apához!!! :)

KépKép
titi_27
 
 


Ja, még valami!

Minden doki megerősítette, és a sajátom is elmondta még egyszer, a progi pótlás megtartja a fejlődési rendellenességekkel rendelkező, beteg babát is, így nem vetélsz el! Nekem pedig azt hiszem, nem hiányzik még egyszer ez. 5% így is az esélyem még egyszer ugyanerre! :(

De tudjátok, ahány orvos, annyi féle.

Meglátjuk, Isten segítsen nekünk!!!

KépKép
titi_27
 
 


Látod Titi!

Én azt hiszem okosan döntöttél! Én így tettem volna a helyedben!
Mostmár mindent tudsz és légyszi nem olvass utána többször!
Mindig mindennek ott van a másik oldala. Mindig mindennek igaz az ellenkezője is! Ez a baba meg akar maradni, kapaszkodik és pont Titeket szeretne szüleinek!!

Lányok!
Köszönöm, hogy nyugtatni próbáltok, de nehezen viselem lelkileg ezt a hosszú próbálkozást. Néha már az is megfordul a fejemben, hogy feladom.

Ági!
Ha elég sokat sétálgattok errefelé lehet, hogy még ösze is futunk!!

Reggel jövök és írok mindenkinek, de most iszonyúan görcsöl a hasam. A magas progi szint egy kicsit lassabban akar visszaállni a szervezetem pedig tudja, hogy most kellene megjönnie.

Éva

Kép
balimama
 
 


Istenem, Éva, ha tudnád, mekkora lelkifurdalásom van! Ahelyett, hogy itt repdesnék az örömtől, hogy babát várok, és sikerült, és drukkolnék Neked, itt problémázok mindenből.

Ne haragudjatok lányok, néha annyira önzőnek érzem magam!

Évikém, bízom benne, hogy jól döntöttem, de ez majd kiderül nagyjából 1 hónap múlva. Addig kellene kihúzni, utána azért már ritkább a vetélés.

Egy biztos, ha elmegy a baba, azonnal progi szint nézetés!!! De nem így megyek tovább, hanem bizakodva!!! Muszáj bíznom az orvosban. (Azt hiszem, másban dokiban sem menne jobban, annyit gondolkodtam ma erről!)

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok lányok!

Annyira álmos vagyok már, de lefekvés előtt bekukkantottam, hogy gyorsan átfussam, mi történt.

Titi!!!!
Tessék azonnal orvost keresni - vagy meggyőzni a mostanit, hogy vizsgálja meg EGYETLEN vérvételből a progit!
Nem rémisztésképpen mondtam a múltkor sem, de az, hogy visszajön a barnázás - a hődet nem is olvastam, méred még? - szerintem arra utal, hogy alacsonyabb a progi szinted.

Nekem négy terhességem volt alacsony progival, sajna tudom, mit élsz át, de hidd el, a progipótlás KELL!!
Legalább a 12-14. hétig kell szedni, azután termel annyit a baba, vagy a méhlepény??, hogy az anyai progi nem szükséges.
De addig szüksége van rá, hogy életben maradjon, és megfelelően fejlődjön.
Mondd a dokidnak, hogy sürgősen ellenőrizze a szintet és lásson el tablettával!!!

Egy fontos jó tanács!!!
Ha megszűnik a barnázás a gyógyszer hatására, semmiképp ne hagyd abba a szedését minimum a 14. hétig!!
(ha abbahagyod, lecsökken megint a progi)

Juci!
Sajnálom ami történik a nagybátyáddal. Felfoghatatlan.
Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért van mostanában ilyen sok rákos betegség :cry:

Sajnos én is kaptam egy rossz hírt telefonon, anyukám nővére, keresztanyám halt meg, holnapután temetjük. influenzás volt, és a szövődményeit (kétoldali tüdőgyulladás) nem tudta túlélni.
Keresztapám is kórházban van, szintén influenzás tünetekkel, nagyon rosszul van, és nehezíti a gyógyulást keresztanyu halála. :cry: :cry:

Lányok,
annyira nem térek magamhoz, valami furcsa buborékban lebegek, nem tudom elhinni, hogy mi történik.

Majd jelentkezek még.

puszi nektek,
Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


jajj, Titi, ne mondj már ilyet!!!!
ha elmegy a baba, azonnal progiszint nézetés..... :roll:

MOST!!!!!

Helyesen teszed, bizakodj, bízz az orvosban, a babában, de azért inkább tessék megelőzni a bajt!!!

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Ancsi, de progi szintet várandósság alatt is lehet nézetni???

KépKép
titi_27
 
 


Bocsánat lányok,
tényleg eldugulok, nem vészmadárkodom tovább. :oops:

jóéjt

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Titi,
szerintem igen (lehet, hgoy húzzák a szájukat a vizsgálat drágasága miatt) .
Ugyanúgy meg tudják nézni a vért, a várandósság tényétől függetlenül!

De a dokinak már a tünetekből tudnia kellene!!!!

Ő mit mondott ezekre a tünetekre??
(bocsi, nem olvastam még el)

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Ancsi, azt mondta, szerinte nincs prog. hiányom. Annak idején is volt ez a barnázgatás, mégis megmaradt a baba. Ő nem szeretne egy esetleg beteg babát támogatni progival.

És szerinte ha fél éve kihordtam egy babát, akkor semmi gond nem lehet a sárgatest hormonommal!

KépKép
titi_27
 
 


Csakhogy Évi azt írta a másik topikban, és máshonnan is hallottam, hogy a progi hónapról hónapra változik.

Nekem ma 2 doki is megcáfolta ezt! Na, ezt add össze!!!

KépKép
titi_27
 
 


Gondolom a természetes szelekcióra hivatkozik!
Az okés, hogy nem akarja a beteg babát, és ha beteg, akkor inkább az elején.....
DE!
ha annak idején Bálintot sem támogatták volna progival, vagy most Barnabást, akkor még mindig babára vágynék!!!!

Ha egy baba nem beteg, hanem makkegészséges, de nincs megfelelő progi ellátása, akkor ugyanúgy megszűnik élni odabenn!
kb ugyanúgy, mintha víz alatt kellene lenned oxigén nélkül!

Gondolom annak idején is alacsonyabb volt a progid, de a baba erős volt, túlélte, de ez független a betegségétől!!!

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Ancsi, én már nem tudom, mit gondoljak!

Neked kimutatták a vérből a progi hiányt?

Na, ez a gond, hogy nekem nem bizonyított, hogy progi hiányom van! Most mi a csudát tegyek?!

Bízom a babában! Ennyit tehetek, meg max 21-én megkérdem, hátha tudnak csinálni mégiscsak progi nézést most vérből!

KépKép
titi_27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: