Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tali nagyon jó volt, tényleg jó sokan összejöttünk megint :) Mi is kidőltünk, Bence már az autóban elaludt, ahogy elindultunk.

Judit nálunk a fogzás sokáig tartott, mert már novemberben mondták hogy jön a foga, úgy kezdődött hogy nagyon folyt a nyála. Aztán hetekig volt náthás és ment a hasa de csak napi 1-2 alkalommal volt hasmenés, meg naponta többször kaki. Én a dudorokat Karácsony körül vettem észre és még onnan 2 hét volt, hogy kibújt a foga. Többször felsírt éjszaka meg nem evett olyan jól. Nálunk 2 pukli jelezte az alsó fogát. Az elsőt úgy láttuk meg, hogy már kint van, hogy sírt és látszott a kis szájában egy fogacskának tűnő fehérség :). Aztán mikor az ujjammal megnéztem éreztem, hogy most már éles, akkor tudtam tutira hogy kint van a fogacskája. A felsőknél nem volt pukli inkább piros volt az ínye és fájt neki veszedtül, azok nagyobbak és nehezebben jöttek.

Pelle Bencének én se mertem az elején az egész üveggel oda adni aztán a védőnéni mondta, adjam amíg jól esik a gyereknek, fogja ő tudni. Azóta tízóraira és uzsira simán bemegy egy üveg kajcsi, ebédre több is :) ha én főzöm másfél Avent pohár, ha üveges, akkor 1 üveggel eszik, de hamarabb megéhezik akkor. A tegnapi buli után nem is volt elég délután egy üveg gyümi :) még majdnem megettünk egy doboz Milupa Frutapurát is. Ja és ezek után vacsorára 200-240ml táp is simán befér :) De mi mostanában nagyon sokat eszünk, azt hiszem hogy valami növekedési ugrás lehet a dologban.

Adri a mértékkel én is totál egyet értek. Mi 5 és fél hónaposan kezdtük és nagyon óvatosan, ezért is folytatjuk nagyon óvatosan. Nálunk több allergia is van, Bence is HA-s kajákat kap, így az átlagosnál én lassabban vezetek be egy-egy új ennivalót, így a húst is. Nálunk a felnőtt kaják is 1 éves korra vannak beterveződve kb.

Ildi

Kép
mildiko
 
 


Sziasztoook! :D

Felraktam a képeimet a tárra (mappámban keressétek!) Bocs, tegnap este szerettem volna, de annyire beálmosodtunk, Somi már hazafelé elbóbiskolt (Persela, Jud, itt is nagyon szépen köszönjük a fuvart!!! :D :D :D), utána egy kicsit elvoltunk itthon, főztem, pakoláztam, és zutty, bealudtunk! (Nekem is túlteng a saját fiókáról készült képállomány, anyukaszindróma:-))))))

Én se örültem annyira, hogy földönkívüliek...ööö...fórumonkívüliek is jöttek végül, hiszen ezért választotta a múltkor ketté a bandát a csajszi. Én még veletek sem tudtam úgy és annyit dumcsizni, mint szeretttem volna, velük pedig a bemutatkozásnál le is ragadt a dolog. Ezért is várom Mérianyu taliját, sokkal szabadabban tudunk lenni! (tényleg, Méri, maradt még kb. 25 műanyag pohár, ne vigyem el a talira, és akkor nem kell mosogatnod, fáradnod, hm?)

Ma küldöm a köremillevelet az elérhetőségeinkkel!

Puszi! :D :D :D :D

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Hello!

Ildikó köszi, hogy leírtad.

Pelle, köszi a képeket.

Nekem nem is olyan könnyű megállapítani, hogy mikor van hasmenése és mikor csak gyakori a termés. Anyatejes kaksi elég folyós tud lenni. Bocs a vizionális típusoktól. :)

Judit

Kép
jud77
 
 

 
 

Pelle koszi!
Meri mit vigyunk?

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Na én is feltöltöttem, de szerintem az én képeimmel nem lesztek kisegítve, mert először meg kellene tanulnom fényképezni...

Viszont a 3 adag képből megállapítható, h a fiúknak több hajuk van, mint a lányoknak :lol: mindenki rág valamit, mármint a gyerekek...és a 3 gép közel egy helyen volt, mert sajna van olyan "térfél", ahová kevesebbet mentünk kattingatni. Ezen babáktól bocs, h kevesebbet szerepelnek, majd legközelebb.

Ittyko, remélem gyorsan meggyógyultok, és nem a te hibád, és nem lepasszoltad Csabust, hanem fontos dolgod miatt másnak is engedted, h kiélvezzék a babázást. 8) Az inkognityko nagyon találó volt :lol:

Most megyünk vásárolni, majd visszaolvasom még, mit írtatok.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Kép

Minden anyukának, pici lánynak és lánytesónak sok puszit küldök nőnap alkalmából!

Somi

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyon szuperek lettek a képek. Köszönjük. Adri, szerintem a Te képeid is csodásak.
Pelle, annyira jót röhögtem az Erikről készült fotódon, amikor overálban van és az egyik lábáról hiányzik a lábfej (mármint az overálé), mert én éppen azt keresem a teremben mindenhol ezerrel, közben pedig -mint utólag kiderült- Erik rajta fekszik.

Hööö. Erik a talin elég bénán viselkedett, tök nyafka volt. Nem is értem mi volt vele. Sajnos így nem tudtam mindenkivel beszédbe elegyedni. Bocsi Csajok, de remélem, bepótoljuk majd. Erikkel megígértettem, hogy legközelebb szuperügyes lesz és hagyja anyukáját majd trécselni. Mire hazaértünk teljesen kifáradtam, olyan voltam mint egy zombi.

Pelle: múltkor panaszkodtál, hogy a kis Soma nem csajozik, most meg látom, hogy egy csomó képen csak úgy tapperolja Kamit.

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


Sziasztok!

Én is nagyon várom ám a jövöheti talit!!! :lol:

Pelle: köszi, de én inkább szivesebben kinálom a vendégeimet üveg pohárból, tányérból, hagy turázzon csak a mosogatógépem :lol: :lol:

Üditőt, rágcsálni valót, kávét teát szervirozok, meg lesz szendvics alapanyag, felvágottak, sajtok, zöldség. Gyerkőcöknek lehet főzni-turmixolni aki szeretne, meg van kiságy, utazóágy altatni őket. De ha jó idő van, akkor kirakhatjuk őket a teraszra és a kertbe.(sajna nem túl gondozott, de célnak megfelel. :oops:

Hétvégén megirom az útleirást, csak jelezzetek, hogy kinek küldjem, priviben fog menni.


Méri

KépKép
lmarie
 
 


Sziasztok Csajszik,

Annyira jól éreztük magunkat a talin mi is, hogy nagy örömmel mennénk hozzátok is Méri, főleg, hogy sokakkal egy szót sem tudtam váltani :? De tényleg mit vigyünk? Nem szeretnénk üres kézzel menni!

Nagyon szépek lettek a képek is lányok, Judit a fotóid igazán művésziek, párommal együtt gyönyörködtünk a manókban, egyik szebb, mint a másik! Ezúton is tolmácsolom a gratulációkat minden anyukának :wink:

Érdekes módon Livi nem fáradt bele a nagy partizásba, otthon még három órán keresztül nevetgélt, teljesen fel volt dobva! Pedig ő azért nem szokott ennyit egyáltalán fent lenni :shock: Viszont annyira megéhezett, hogy mikor hazamentünk egy cici már nem is volt neki elég, mind a kettőt kiürítette :shock:

Puszi,
Judit és

KépKép
Kép
elsijud
 
 


Lenne egy kérdésem, segitsetek pliz

Jövő héten megszeretném látogatni anyós-após pajtit, hogy 1-2 napot legyenek az unokájukkal. Csak nem tudom hogyan menjek le, ezen dilemmázom. Mert a 220 km levezetem, az nem jelentene gondot, csak hogy előre nem tudom tenni a hordozót, mert nem kapcsolható ki a légzsák, hátul meg nem látok belőle semmit. :( Igy még nem utaztunk hosszan, a városban oké, de azért ez 2.5 óra, ha nincs dugó Pesten.
A másik verzió, hogy IC-vel levonatozunk, de az 3-3,5 óra, kikell vergődni az állomásra. Viszont nem tudom babának hogy kell jegyet váltani, lehete hogy szintén mellettem utazzon. Van vknek tapasztalata már?

Illetve, mivel Bazsi szépen ül, és a hordozóból kilóg a lába, szivesen tenném át másik ülésbe, csak nem tudom jó ötlet e? Amit néztem, az még dönthető is amig kisebb, és egyenesbe állitható később.
Aki már vett új ülést a kocsiba, milyen tipusut, és milyen idősen tette bele a gyereket?

Méri

KépKép
lmarie
 
 


Sziasztok !!!

Ide értem !!

A tali szuper volt , én úgy feltöltődtem ennyi gyönyörű baba láttán , (és persze anyukák láttán ) hogy csak ihajjjj !! :lol:
Mi is hazáig aludtunk ,és az éjjszakánk egy kicsit jobb volt mint a tegnapi .
Nagyon várom már , hogy menjünk Mérikémhez !!!
Talán jobban is tudunk majd beszélgetni.

Nekem sincs lövésem , honnan tudták a nem babanetesek a talit , talán múltkor ott voltak és nem jól figyeltek ??

Képzeljétek ott hagytuk a cumás üvegünket , nem találta meg valaki ??? Nem nagy veszteség , csak úgy kérdem , n.sárgás méhecskék vannak rajta és kicsi.

ityko!!! Nagyon, nagyon gyors gyógyulást nektek !!!!

sziszike !! Remélem nálatok ez csak vaklárma lesz !!!

Tündi !!! Vártunk nagyon , midíg néztem az ajtót hátha nyílik, aztán 15-óra után feladtam .
Milyen volt a torna ?? Bius , hogy viselte a szurit ???

Megyek megnézem a képeket amíg még alszik Dia.

Méri !! Tényleg mit vigyünk??? Ill. lányok inkább így kérdem süti vagy tészta sali ???



Puszka mindenkinek !!!

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Ui.: Megyünk Romániába ! :lol: :lol:

Kép


Kép
kati16
 
 


szépek a képek...ügyesek vagytok. :wink: GYÖNYÖRÜEK A BABÁK :lol: Megint szépen összegyűltetek :lol: Adri,Frusi, Méri, Ildi, Katya, Kati, Niki, Gabi, Pelle a két Judit,. ...és még ki volt tőlünk???

Pelle: a ti beutalótokra ráírta a gyerek dokitok hogy hova /Heim Pál/szól? Nekünk utólag /mivel elfelejtette :cry: / kézzel ráírta. Most azon izgulok, hogy elfogadják-e így??

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Köszönjük Somának a nőnapi köszöntést, nagy cuppanost neki :lol: :lol:
ccuncogó67
 
 


Sziasztok,

örülök, hogy újra találkoztam veletek és a babák szépen cseperednek. Tényleg egyik másik babó iszonyú sokat nőtt az elműlt találkozóhoz képest. Megmondom őszintén neke a múltkori tali egy kicsit nyugisabbnak tűnt annak ellenére, hogy töben voltunk.
Sajnos az elmúlt másfél-két hétben nem igazán sikerült fórumot olvasnom sem. Suliba járok szerdánként és újra elkezdtem dolgozni egyelőre csak heti egy napot járok be a többit itthonról végzem. Ügyelek rá, hogy ez ne is legyen több. Először azt szerették volna, hogy 4 órában de az biztos, hogy nem 4 óra lenne hanem legalább 6.
Szerettem volna elmenni Mérinél szervezett találkozóra de úgy néz ki, hogy nem sikerül mert be kell mennem kedden. Sajnos máskor nem tudok bemenni csak ekkor mert csütörtökön utazunk Prágába. Képzeljétek megjött Benő útlevele is. Kicsit más mint a mienk. Kívülről bordó a papír benne barnás és a lánchíd van az első és utolsó oldalon. (biztos nekem új csak de nekünk még az a kék színű van). Egész kis kálvária volt ez az útlevél. Múlt hét pénteken (két héttel a beadás után)telefonáltak az alsó szomszédnek( nekünk nincs vezetékes telefonunk), hogy kivették a gyártásból Benő képét, hogy nem jó és újra kell fotózni. Azt mondták, hogy túl homogén a kép és kezem is látszódik a képen. Szerintetek egy 5 hónapos gyereket, aki nem ül azt hogy lehet úgy lefotózni , hogy ne az anya tartsa. Pénteken újra okmányiroda és a második kép szintén nem volt jó de most szerencsére már ott rögtön felhívták a gyártást, hogy jó-e. A harmadik kép inkább úgy mondom, hogy a gyártásba elküldött mert kb 15 képet csináltak szerencsétlen gyerekről már megfelelő volt. A megfelelő kép végül úgy készült, hogy a gyereket betettük a hordozóba és mögé tettük a pelenkát. Mindezt a tortúrát azért, hogy kapjon kétévre egy útlevelet és félév múlva teljesen más lesz az arcképe.
Ityko vártalak és nagyon sajnálom, hogy beteg lett Csabus de nem vagy rossz anya és ne legyen lelkiismeretfurdalásod. Gyógyuljatok meg mielőbb.

Most már én is felteszek majd pár képet magunkról is.

Még egy kérdés csak:
Méri tali nálatok mikor kezdődik és kb meddig tart? ( Bár mint mondtam nagyon kicsi a valószínűsége annak, hogy el tudunk menni de hátha...... :) )
Méri én úgy tudom, hogy jegyet nem kell venni az IC-re de helyjegyet igen. De ez lehet, hogy változott már. Sajna többet nem tduok segíteni.

Megpróbálok gyakrabban jelentkezni majd de ha más nem akkor olvasni titeket.
Fotós lányok köszi a képeket nagyon jók.
Úgy látom sikerült "pár" sort írnom.
Puszi
Kata
pocvarek
 
 


Sziasztok!

ZSolti jobban van már, kivizsgálták vmi nyirokcsomógyulladást találtak és komoly diétán kívül semmi más teendőnk.:)

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!
Sziszike, örülök, hogy Zsolti elkerülte Vakbél Gyulát. mi az a nyirokcsomógyulladás? a nyirokcsomóduzzanat az nem azt jelzi, hogy valahol gyulladás van a szervezetében???
Meglestem a képeket, ill. ha már ott jártam tettem fel néhányat csemeténkről is. Kár, hogy nem tudom ki kicsoda :) remélem legközelebb odaérünk.
Nagyon sz*r éjszaka után a folytatás hasonló.. és NEM ALSZIK!MÉRTNEMALSZIK? ha így folytatja, lenyomom Fekete Lászlót :)
Szép napot! Itykó

Kép
[/url]
ityko
 
 


Sziasztok!

Nagyon jól éreztük magunkat tegnap, örülök, hogy sikerült eljutnunk a találkára, a következőn is ott leszünk, reméljük, kicsit kisebb lesz a tömeg, bár azt azért megállapítottam, hogy mi, fórumosok sem vagyunk kevesen, de ez tök jó!!! Azt már eddig is tudta, hogy tök jó fejek vagytok, de jó volt személyesen is találkozni, még ha kevesetekkel is tudtam érdemben beszélgetni. A Márknak is tetszett a buli, este kérdeztem tőle, hogy menjünk-e máskor is, mondta, hogy igen. Jól felpörögtek mindketten, Márk még este is pörgött, aztán elájult, a Léna hazafele már sírós volt a kocsiban, de este úgy elaludt, még annyit sem tudtam neki mondani fektetés után, hogy jóéjt!:-) Nikike, neked külön köszönet, hogy őrizted a Márkot, amikor indulásnál előrement! Néha még nem tudom összeszervezni a dolgainkat így két gyerekkel...:-)

Sziszike, örülök, hogy nincs nagy baj!

Megnéztem Pelle és Judit fotóit, Adriét még nem, de majd mindjárt, hát, ritka szép gyerekek lettek ebben a csapatban!

Pelle, köszönjük a nőnapi köszöntést Sominak!:-)

Délelőtt itt voltak anyósomék, Márk újfent jól kijátszotta magát, de a Léna még nem szereti ezeket a nagy csatazajjal járó vendégségeket, ahol mindenki hozzá beszél, megint nyüszi kicsit... Ja, és két napja kűzd, hogy hátról hasra forduljon, én meg folyton azt kérdezem tőle, hogy nem korai ez még???

Na, felébredt a Márk, mennem kell...

Puszi!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok!

Jó lehetett a talit. És Méri talija miatt is irigy-irigy. De majd legközelebb.

Méri, mi 8 hósan kezdtük el használni a rendes ülést, mert akkor elérte Marci a 9 kg-t. Kilótól függ és nem kortól, én úgy tudom.
Egy Chicco és egy Römer ülésünk van, mindkettő használt és szuperek. Lehet dönteni is őket, de az csak egy kicsit számít nem nagy a döntési szög.

Na mentem. Ma annyira nem aludt a gyerek napközben, hogy totál nyűgösség van.

Vera
Vendég
 


Sziasztok !!!

Pellém !!! Csak azért néztem be , mert elfelejtettem meg köszönni
Sominak a nőnapi köszöntést , egy gavallér az úr és nagyon nagyon szép a képen !!! :lol:


puszka mindenkinek !!

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!

Én is nagyon örülök, hogy végre megismerhettelek Benneteket a talin, és tök jo, hogy jövö héten Mérinél folyt köv! Tényleg mindenki nagyon aranyos, a babák és a mamák egyaránt!
Zsombi is jol érezte magat szerintem, bár legtöbbször csak engem nézett, de ö is teljesen kiütötte magát, csomot aludt utána.

A képek nagyon jok lettek!
Sziszike hogy van most Zsolti?
Pocvarek tök gáz ez a baba-fényképezés...
Iyko jobban vagytok már? Ne okold magad, muszáj néha magunkra is gondolni!
Tündi mi is ott voltunk tegnap, nem találkoztunk...
Pelle köszi a köszönést, a gyönyörü Somi-képet és a többit is
Adri, Jud Nektek is köszi a képeket
Gabi szerintem Erik nagyon is cuki volt, semmi kirivot nem találtama viselkedésében!
Méri küldd a cimedet nekünk is, és tényleg szivesen hozunk valamit, esetleg hozzak tiramisut?

Képzeljétek ma voltunk babamasszázson és Zsombi egész végig szemezett egy Petra nevü csupa hurka édes kislánnyal. Édik voltak!

Na megyek fürdetni puszi

Kép
hiuzka
 
 


Sziszike, örülök, hogy nem vakbélgyulladás! Arra mondtak valamit, hogy a nyirokcsomógyulladás mitől lehet?

Tündi: mi eleve a Heim Pálba kell, hogy menjünk (területileg ide tartozunk), csak időpontot kellett kérni, a beutalóra nem írták rá, hogy hova (melyik intézménybe) szól, csak azt, hogy orthopedia...

Somi: köszönjük Livivel együtt a köszöntést! :lol:

Ityko: gyors gyógyulást a manónak!!!!

KépKép
Kép
elsijud
 
 


pocvarek ! Már mi is túl vagyunk az útlevélen , nekünk csak az arca látszik a képen ,apa fogta az ölébe , Dia mögé meg egy nagy kartonpapírt tettek és így apa eltünt.
Nem is értem, hogyan került oda a kezed, elég béna lehetett aki csinálta! Ezt a sok cécót mi ???

Minket már az elején próbáltak figyelmeztetni , ha nyügös sírós a gyerek vigyük fényképészhez , kinlódjon vele ő .

Na, ezt én kikértem magamnak !!! Mi a fenének fizessünk még a fényképésznek is ????
Na mindegy , ez van.( Nem is volt semmi gond , nagyon ügyi volt Diám !)


Na most már megyek !

Jó ét mindenkinek !!

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Jo estet!

Csajok, kitettetek magatokert, alig gyozom a mai termest visszaolvasni! Csak ki ne felejtsek senkit!

Sziszike: orulok, hogy nem lett vakbela mutet, en 3x voltam gyanus, legalabb fogytam az 1 het alatt a korhazban, aztan apam jott ertem es kerdeztem, hogy akkor most megyunk az Orson a hamburgereshez? Es akkor lehetett extra nagyot kernem, meg egy csomo haverom lett utana akikkel leveleztem. NA ez csak ugy eszembe jutott.

Persela: ez volt a legkevesebb, es legtermeszetesebb:)

Meri: en kettot is gondoltam.
1. (ez olcsobb megoldas) en most, hogy Zsombit hatratettem az ulesbe, vettem egy kistukrot (babatukor kocsiba, Minimanoban kb 2 ezer, de szerintem benzinkuton is, autosboltban is lehet kapni) azt a kozepso tukor ala fel lehet ragasztani tapadokoronggal es akkor beallitod, hogy lasd, a Ti esetetekben ugy kellene, hogy a hatso ablakra tapasztod ugy, hogy az elso kozepso tukorben tudjad nezni. A hordozos megoldashoz ez passzol.

2. veszel egy gyerekulest, ha nem 9kg meg Bazsi, akkor van a 0-18kg-ig kategoria, bar lehet hogy azt sem lehet megforditani 9 kg-ig?? Ezt nem tudom, mert azoknak az a lenyeguk, hogy 9kg-ig menetirannyal szemben, aztan mehet menetiranyba? Ez nem biztos. Igy a tukrot ugyanugy hasznalhatod, ahogy en, fent leirtak szerint.

hiuzka: tokre orulok, hogy kicsit tudtunk dumalni, Zsombi egy tunder, persze Te is:).

Gabi: nekem nem tunt fel, hogy Erik benan viselkedik, pont ugy viselte magat, mint egy baba. Elottunk szerintem nem kell szabadkoznod, mindenkinek van gyereke:)

Poczvarek: nem semmi az utleveles mizeria.

Vera: en meg a sieles miatt irigy:)))) Vigyazzatok magatokra, es erezzetek jol magatokat. Aztan fenykepezzetek! Lesz ott ho eleg? :P

MEg egy parbeszed a fitness terembol, step ora utan egy csajjal dumaltam, akivel egyutt nyomtuk es jott az oltozobe:
En: - MAradsz meg a spinning oran is?
O: - Igen mindig 2 orat szoktam maradni, maradj Te is mert az sokkal hatasosabb. (Ekkor mar 6 ora volt)
En: - Engem var otthon a fiam akit furdetnem kell es szoptatnom.
O: - Ja ha mas elfoglaltsagod van, akkor az mas!

ZSOMBI nem egyenlo MAS ELFOGLALTSAG!!
Nem kezdtem el magyarazni egy gyerektelennek!:))))

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Csak kimaradt!

Adri: jok a kepeid!:)
Kati: teszta sali jeeeeeeee
Emese: tiramisu jeeeeeee

Na most kesz

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok Csajszik!

Nagyon kivagyok, csak általános fáradtság, de már napok óta, jobb is, hogy nem készült rólam sok fotó tegnap... :lol: (bár Lillácska is nagyon lemaradt, brühühü :( igaz, elkéstünk jól, úgy kell nekünk) :twisted:

Hangulatilag Lillácska sem volt a topon, őrület, az utat tök jól viselte pedig, de ahogy megérkeztünk, totál bedilizett, egy perre alig tudtam lerakni... :?

Azért örülök, hogy találkoztunk élőben Hiuzkával, Perselával, Elsijud-dal... :wink:

Persela, annyira ismerős voltál nekem!! :roll: De gőzöm nincs, honnan?!? Külkereskedelmi Főiskolára nem jártál véletlenül?

Sziszike, Ityko, jobbulást a srácoknak!

Kép
frusi
 
 


Frusi: Nem jártam külkerre, újságíró a tisztes végzettségem, bár sok éve nem dolgoztam a szakmában. De egyébként te is ismerős vagy nekem valahonnan, már az Iwiw-en is néztem...

Lányok, tettem föl mai fotókat a képtárba, nézzétek meg a csajszimat, olyan büszke vagyok rá, szerintem már csak napok kérdése és megfordul hátról hasra, ma hajszál híja volt, kűzdött, mint egy hős, aztán amikor elfáradt, oldalra fordult és elkezdett "beszélgetni" a beszélős bohócával...:-)

Na megyek aludni...

Pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


...a bohóc zenélős, én meg már fáradt vagyok... hmmm...:-)

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Hello!

Sziszike! Örülök.
Itykó kitartást, Csabusnak jobbulást!

Pocvarek nekünk is látszik apa keze a képen, de nem csináltak belőle ügyet. 3 nap alatt megvolt az útlevél. Szerintem azért bordó, mert már EU-s. Sajnálom, hogy nálatok ekkora hűhót csaptak.

Gabi szerintem is előttünk nyugodtan engedd el magad, mindenki ismeri milyen ha a gyerkőc nyügi. Külön "öröm", hogy másodszorra drága gyerekem szakította el a cérnát Eriknél. A kis akarnok, hangoskodó. Bocs. :oops:

Nikike, gyerekesnek lenni = másik kaszba tartozni. :) Én ezt már terhesen is éreztem.
De azért mi is voltunk nem gyerekesek. Szerintem akkor még tényleg nem tudja átérezni az ember, ezért inkább próbáltam óvatos lenni a véleményemmel gyerekes témában, mert hát ki tudja akkor még, hogy milyen "dili" jön rá az emberre ha majd gyereke lesz. És jött is. :)
Mindezt nem a "más elfoglaltság" védelmében, csak eszembe jutott. Egyébként én meg azért írígy, hogy ilyen ügyi vagy és jársz mozogni. A képeket nézegetve megállapítottam, hogy látszik is.

Én még töröm a fejem, hogy mit vigyek a talira. Tésztasali, tiramisu: imádom. Már látom is a + kilókat.

Sominak köszi az üdvözletet!

Megyek kosztalanítom a lakást.
Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 


Hello:-))

Tündi, nem kell ráírni a beutalóra, hogy Heim:-) Nekünk is egy mezei beutaló volt ortopédiára, egy szó rajta: kontroll! Egész biztos, hogy Biankánál minden szép rendben lesz és ágyő torna!!!

Nincs kedve valakinek kijönni vasárnap a bababörzére?

Ma jól betojtam, tolom reggel a babakocsit a patakparton, jöttünk haza Katitól, kihalt bicikliút, jobb oldalt fák, míg házak, kocsik arrébb, túlparton, távolságra, és elkezdett kerülgetni egy rosszarcú romaember biciklivel, szemrevételezte, mink van, grrr, nyugodt arcot vágva lassú tempóban betoltam magunkat az egyik új lakóparkba, onnan sasoltam, hogy eltűnik-e....:((( Utána azon morfondíroztam, hogyha megtámad, szó nélkül odaadnám a bukszám, bármit, csak Somikámat ne bántsa:((((( Meg persze megfogadtam, hogy nem kéne egy helyen tartanom a pénztárcában az összes iratunkat Somival:(((

Megyek, mert felkelt a kismanusz:-)
Pusszantás, lelkeim!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Hali !

Pelle: ez durva lehetett! MEg jo hogy talpraesett vagy! Ez a trukkos megoldas igazan otletes.

Jud: kedves vagy, de latom amit latok, masreszt meg mar belenyugodtam, hogy nekem soha nem lesz fokhagymagerezd kis fenekem, tudjatok ami belefer 1 tenyerbe. Masreszt erzem hogy kezd tok jo izmos lenni, ezt tenyleg erzem. De nagy valtozast nem latok, ahhoz sokkal komolyabban kellene dietazni, arra pedig most meg nem vagyok hajlando.

Ikejaban voltunk Bocikaval, aki megent rendetlenkedik: netkabelt rendez. Tarolokat vettem a gyereknek, mar megint Neki:)))

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

köszi a beutalós megnyugtatásokat :lol: :lol:
paramama vagyok. :oops:

nagyon jók a fotók :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Nikike, milyen (színű, nagyságú) tárolókat vettél? :-)) Olyan klasszak, én is sasoltam! A kedvencem még az a fa kalapácsolós játék:-)))))))))))))))

Lányok, táblázat fixundfertig a telszámokkal!
Sziszikém, lehet, hogy csak álmodtam, küldtél nekem privit az adataiddal? mert nem látom a ládámban, pedig teljesen úgy rémlik... :shock: :shock: (kezdek meghülyülni)
Mildiko: légyszi, küldj egy emilcímet is, ahova küldhetem a táblicskut, jó?
Pocvarek, Te nem szeretnél részt venni?
:D
Senki többet, harmadszor, tegyük el magunkat lassan holnapra, éljen a hétvégeee!!! :D :D

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Pelle!

kek nagy halos, a teteje egy teknost formaz, meg volt harom kisebb egybecsomagolva, azok feherek, tudod ez a drotos rugos, henger formaju. Meg en is vettem egy fa jatekot. Neztem az abakuszt, de rajottem azert ahhoz meg kicsi a gyerek, majd jovore.
Gondoltam am Ratok, hogy megcsoroglek, nincs e kedvetek jonni, de rajottem se telefonszam, se elore megbeszelve, kicsit spontan lett volna meg a gyerekeink eletkorahoz.

Jo hetveget!

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Utolsó bekukk síelés előtt.

Az IKEA-ból ajánlom a nagy bogyóhúzogatós játékot. Nálunk olyan 6 hós kortól van, mert kaptuk. De nagyon imádja, és leköti Marcit hosszú időre.

Ildikónak, boldog névnapot!

Üdv:
Vendég
 


Ildikó, boldog névnapot kívánok Neked! :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a névnapi köszöntést :) Nálatok is nyügi van? Bence annyira sírós 2 napja, nem bírok vele egész nap csak a kezemben vagy az ölemben van el. A járókát utálja a játékai nem érdeklik, nem is értem ilyen még nem volt :(

Nikike annyira jót nevettem, elképzeltem a párbeszédet. Más elfoglaltság - szép kis szöveg egy édes kisgyerekre. Hát akinek nincs gyereke tényleg nem érzi ezeket a dolgokat. Elénk is bevágott egy csaj tegnap a gyógyszertárba azzal a felkiáltással, hogy ő is oda vár, csak halkan jegyzem meg, hogy másik sorban állt - hm.

Én is örülök, hogy tudtunk beszélgetni a talin és már várom Méri taliját. Méri én csak egy címet kérek! Adri majd akkor egyeztetünk hánykor és hol :)

Vera jó síelést! Irigykedem. Mi is mentünk volna, de Szlovákiában nincs hó, ahová készültünk :( így lehet, hogy itthon maradunk. Nem baj, akkor majd kertészkedünk kicsit.

Útlevél képen nekünk is látszik apa keze. De azt elfogadták, viszont mi is szívtunk a fotózással. Először az ülemben ült, azt nem fogadta el a kép, pedig egy világos egyszínű pulcsi volt rajtam. Aztán én tartottam, aztán a férjem. Az ügyintéző kitalálta, hogy emeljük a fejünk felé, apuka ne mozogjon, gyerek ne mozogjon ja és nézzen szépen a kamerába. Hát őrület volt. Rólunk is készült sok kép. Már majdnem mondtam az ügyintézőnek, hogy tartson ő már 10 percig a feje fölé egy 8,5 kilós gyereket :( Azért összejött nagy nehezen. De lehet ám vinni képet, amin csak a gyerek van, igazolványkép, Te is készítheted otthon, csak azért plussz 1000Ft-ot kell fizetni az Okmányirodában csak ezt nem mondják. Nekem megérte volna ... Totál kikészültünk mindhárman a végére. Útlevél azért bordó mert EU-s.

Megyek képeket nézni. Pelle küldöm a mail - címem.k

Pusz
Ildi

Kép
mildiko
 
 


Ildi, boldog névnapot!!!
Nyugi, tegnap óta kettősfront van, enyém nagyobbik gyerek is csumahülye, éjjel fél 1-ig tartott a cirkusz, hogy ő nem akar aludni, pedig már olyan piros volt a szeme, mint egy nyuszinak, ma már kicsit jobb a helyzet, de csak kicsit. Most például alszik, ez nagy könnyebbség!:-) De én se vagyok eszemnél ettől az időtől, csak én már tudom ezt magamról, ő meg még nem érti, mi van, csak azt tudja, hogy valamiért nem kerek a világ...

Pelle, a Márk most kapott IKEÁs fakalapácsos játékot, rendszeresen kiesem a gatyámból, amikor elkezd a fülem mellett kalapálni:-)

ÚÚÚÚÚÚÚgy szerettem volna aludni egyet most délután (leírom az éjszakámat: Márk elaludt úgy 3/4 1-kor, Léna ébredt szopizni 1-kor, elaludtam úgy 3/4 2-kor, majd ébredt 3-kor, visszaaludtam 4-re, ébredt negyed 7-kor, visszaaludtam 7-re, ébredt 3/4 8-kor, na akkor már nem aludtam vissza, ez összesen 4 és fél óra, ha jól számolom, 3 részletben), de a Léna végigaludta a délelőttöt, pont akkor ébredt, mikor a Márk lefeküdt, úgyhogy ennek lőttek!:-( Na majd ma este! Remélem!

Na barangolok kicsit a neten, hamár a lánykámat elszórakoztatják a halacskái, a fiam meg durmol és apa sincs itthon...

Pussz mindenkinek!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok!

Gyors bekuk, hogy Ildinek boldog névnapot kivánjunk!!! :lol: :lol:

Enyém gyerek is szörnyen nyügös, még a kezembe sem vehetem, mert dobálja ki magát.

Kapott egy "holdjárót" legalábbis én igy hivom a kompot, hát egyszerűen imádja, kacag, és főként hátra közlekedik.

Holnap meg megyünk a börzére ülést vadászni neki, lehet hogy összefutunk valamelyikőtökkel?! :shock:

További jó hétvégét!

Puszi

Méri

KépKép
lmarie
 
 


Sziasztok !!!

Ildi !!! Nagyon Boldog Névnapot !!! :lol: :lol:

Ahogy így olvaslak titeket , nekem szinte tiszta szerencsém van, csak az éjjszakáink nyügisek ilyen időben , most is alszik Diám de ezt már többször is tapasztaltam, ha esős szeles ronda idő van, ő alszik . (na most kiabálom el )

Hát asszem nem merészkedünk ki a börzére, majd meséljetek mit láttatok !!!

persela ! Nagyon, nagyon sok pihenést kívánok écakára, innen a távolból !!

Az a kalapálós fa játék nekünk műanyagból volt , az sem semmi ám !!!!
pelle !! Gondold ezt át még egyszer !! :lol:

Nekem adataim jók , mehet fixre ! Köszike !!

Tündikém !! Ti is jöttök Mérihez ugye ?? Ha nem tudtok mivel v. kivel szívesen elmegyek értetek !! :lol:

Lányok a képek nagyon jók lettek , nagyon szépen tudtok fotózni !! :lol:
Adri a tieid is !!! :lol:

Puszka mindenkinek !!

Apa és Merci elmentek quadozni , most telefonáltak , hogy Merci felborut és a quad rajta landolt !!!! :twisted:
NEM LETT SEMMI BAJA !! EZ A NAGY SZERENCSE !!!
Baromi mérges vagyok !!! ÉS IDEGES MOST MÁR !!!!
CSAK ÉRJENEK HAZA , OLYAT KAPNAK !!!!

akkor még egyszer puszka !!

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


sziasztok!

Mi kint voltunk a bőrzén. Jó kis tömegecske volt. :shock: úgyhogy apa kint sétált bébikével. Babakocsival elég nehézkes ott haladni. De ettöl függetlenül rengeteg babakocsis volt, annyi picike baba ki kenguruba ki kendőbe nyomult és mennyi pocakos kismama....nem is tudtam igazán "turkeszolni", apuci már "unta a banánt" Rengeteg cuccos van, a liberónál megint volt akciós peló és a HIpp dobozos tejpépfélék 6 és 8 hónaposnak 150.- :wink: ezek azért mert augusztusba lejárnak, meg a pl. kecskeméti öszibarack is 150.- Hipp bébi kaja is elég jó áron volt. Ma babaszobás belépőm volt. Holnap még lehet hogy vissza kéne mennem de a család nélkül....a babanetes belépővel :lol:


ezt a szaladgálós babakocsit vettük 15990.-/top rider/

Kép Kép

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Sziasztok!

Jol bejelöltem mindenkit az iwiwen!!!

Kati, Merci jol van? Én is már elöre félek, az én uram is nagy motoros és már várja hogy vigye Zsombit is...

Persela, ez az éjszaka...

Én azért joval többet alszom, mégis sikerült benáthásodnom. Ugy fáj a torkom mint állat. Kurálom magam hogy keddre jol legyek, szerintem nem virus csak megfázás, mert tegnap a nagy szélben éreztem, amint a torkom bedurran. De ha még nem vagyok egészen jol, akkor inkább nem megyek a talira Mérihez, pedig irtora szeretnék és ugye már beigértem a tiramisut is...

Na, megyek, folytatom a teaivást, kb a 3.liternél tarthatok ma.

Ildi, BOLDOG NÉVNAPOT

Kép
hiuzka
 
 


Sziasztok!
Ildi boldog névnapot!
Köszönjük a jókivánságokat, kismanó már jobban van, de még messze nem hozza a formáját, nem alszik és nem eszik :( ezért börzére sem megyünk. Reménykedem benne, hogy mi is tudunk menni a talira, de ha nem lesz jól, akkor maradunk, nem szeretnénk senkit megbetegíteni.
Vera, szégyellem, de síelés miatt nagyon irigy vagyok :oops: Jó utat és havat!
Hengeres ikeás teknősünk nekünk is van :)
Sziszike, hogy vagytok? + többi gyengélkedőnek is jobbulást!
Kellemes hétvégét!
Itykó

Kép
[/url]
ityko
 
 


Hello!:-))

Ildikó, tőlünk is boldog névnapot!!! :D :D

Hú, hát lehet, hogy nekem is addig tetszik majd a kalapácsos játék,amíg más gyerekénél látom arra a röpke időre, amíg látogatóban vagyunk, he-he:-))) Nikike, bármikor szóljál,ha van kedves és ikeázol, örsön vagy, nagyon szívesen megyünk veletek:-)))

Tündi, szuperjó a kocsitok! Mi is megyünk holnap a börzére, szerinted nem lesz nagyon lerabolva?

Ma voltunk baba-mama-papa talin, 61 fő összlétszám (tesók is jöttek)!!! e csajszikkal már másfél éve szövegelek a neten, onnantól, hogy ki tudja a gólya címét, szeretnénk gyereket, he-he, nagyon furcsa volt élőben (első tali), és a legnagyobb poén, hogy úgy fórumoztam ennyi időn át egy jogász csajszival, hogy ma esett le,hogy évfolyamtársam az egyetemről!! bááááz!!! Ő tudta, azt hitte, én is tudom, he-he-he, hát ez kész! Szőkenő vagyok! Még írta is egyszer, hogy jelölt az iwiwen, még mondtam is magamnak, hogy összevisszabeszél, nem kaptam tőle semmit, és bambán visszaikszeltem egy évfolyamtársamat (őt:-)), hogy hú, de rég nem láttam ezt a nőcit sem, lapozzunk!
Szóval szellemi vetélkedőre ne küldjetek:-)))

Apukák úgy jöttek a képbe, hogy egy bp környéki településen volt a hely, ahova párunknak kellett sofőrapa, de az a pár apuka csak úgy vállalta, ha más apukák is meg lesznek győzve, hogy ők is jöjjenek (hah, és még a nőkre mondják, hogy mindehova csapatban járnak:-)))....annyira édesek voltak, először mind elbújt a gyereke mögé:-))))))))))))))))) Azt gondoltam, majd elvonulnak valahova, de mintha "anyukák" lennének, ők is gyerekeztek, büszkén hurcibálták a porontyokat, nyomogatták velük a kütyüket, járkáltak velük, hogy aludjanak (mi meg örültünk, mert többet lehetett így pletyizni:-)))), legóztak a nagyobbakkal, megbeszélték, ki hogy fürdet, babaúszik, mit szoktak játszani... szóval nekem egy akkora élmény volt őket látni, ennyi apázó pasit:-)))

Puszi!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Sziasztok Csajszik!

Ildi, Lillácskával kollektíve mi is nagyon boldog névnapot kívánunk Neked! :D

Börzét mi kihagyjuk, nincs kedvem a nagy tömeghez!

Hiúzka jobbulást, és beteg babóknak is mielőbbi javulást kívánok! Kati, nem semmi a sztorid, szerencse, hogy nem lett semmi baja Mercinek!!! :cry: :cry:

Tündi, tuti a kocsi, no és aki benne ül! :wink:

Vera, milyen az a bogyóhúzogatós játék? :lol:

Kép
frusi
 
 


A bogyós cucc: http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/s ... r=80014041

Aztán most már tényleg beülünk a kocsiba, épp az indulásra várunk, és hát természetesen netezik anya. :)

Üdv:
Vendég
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1173593426.05.jpg[/img] [/img]
Vendég
 


Csajok!

Jobbulast minden betegeskedonek!

Ildi en mar kivantam wiwen, de itt is nagyon boldogat!:)

KAti: azt szoktak mondani csalanba nem ut a menku! :lol:
Azert orulok, hogy jol van a Csaj!

Emese: apa is motorozott, szerencsemre mielott megszuletett a gyerek eladta, pedig nagyon szep chopper jellegu kutyu volt, es azt hiszem par darab volt csak belole mar itthon. Egyebkent biztos ujra fogja kezdeni, de azert en meg nem engedem a gyereket vele
:roll: :)

Nem megyunk sehova, ugyhogy tuti tudom vinni Katyaekat is.

Pelle: ez valami nulladik tipusu talalkozas lehetett, es az evszazad esemenye egyben, mert en meg ilyet nem lattam. 2 apanal tobb egy helyen??:))))))))))))))))))

Voltunk tennap este moziban Zene es szoveg, marha nagy limonad es fostalicska egyben mely mondandod ne keressetek benne, ha esetleg valakit erdekelt volna. Drew jol nez ki, de Hugh annyira baromira oreg, hogy kiabrandultam belole, Bridget alatt meg jol nezett ki. Es a fogai? Hat lehet hogy nem tudtam volna kibogozni, sok volt rola a kozeli, most jovok ra! Romantikus tingli-tangli. Alapjaban veve pozitiv kritikanak szantam, most erzem csak mennyire lehuztam, lehet nem voltam hangulatban? En viszont demonnak oltoztem! Nem tudom miert neztek az emberek???

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Én a Kútvölgyiben szültem, de az új rendzser szerint most az Uzsokiba kellene mennem. Mesélnétek nekem a szülészetről? csecsemőosztály, szülésmenet, szülésznők, dokik, stb?
Nagyon megköszönném! Jöhet privben is.

mike.tunde@gmail.com

mtunde
 
 


Na kicsit lemaradva, de most írok. Meg akartam kérdezni, mi az a bogyóhúzogatós, de már nem aktuális :lol:

A Hipp pép ára k...va jó volt, szegény Majának üzentem is, h nekem is raboljon belőle, de már elfogyott. De nagyon köszi a gyümiket is!!!Mivel elfogyott a gyógyszertári pépünk, vettem hippet, 700-ért :(

Én leredukáltam a babakocsis igényeimet: lényeg, h dönthető legyen, legyen napfény kupolája és lábzsákja és könnyű legyen nagyon. Ne közepesen, mert akkor a mostanihoz képest nem sokat nyerek. És 20ezer alatt legyen-valahol meg kellett húzni a határt :? És láss csodát, találtam is egyet, és totál úgy néz ki, mint a tiétek, Tünde, csak nem TR, hanem Pierre Cardin, de ha jól sejtem, az szinte egy és u.az. Az ára ft-ra ugyanez a babadiszkontban. Még nézelődök, de egyelőre ez a befutó. :)

Ildi, köszi előre is a fuvart, szólj, mikorra jöttök, úgy kalkulálj, h szinte az M+-as bevezetőnél lakunk.
És még azt akartam kérdezni főként tőled, vagy Vera ért még ilyenekhez nagyon, h meddig kell HA-s kajákat adni a babának, ha elvileg a családban nincs ételallergiás? Számít az, h egyéb allergiám - fém, parlagfű - nekem van, vagy az nem befolyásolja ezt a hajlamot? Ó, én tudatlan. :shock:

Nekünk az Ikejából csomó cuccos van, nem csak Kaminak, de olyan lógós, hálós játéktároló van neki is :lol:

Na mennem kell, mert dalol a lány, de még majd le akarok írni egy s mást!

Addig is jó hétvégét!!!

Adri és

Kép
adri29
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?