Új privát üzeneted érkezett!

Jucu,
meg is néztem, és a minisztérium honlapján ez áll:
"Nem kell fizetni a terhesgondozás, a szülés, a gyermekágyas anya gondozása után."

italoman
 
 


Napidíj kell ami kaját ,ágyat takarja.Az mindenhol van.

Kép

Kép
jucu
 
 


Nem tudom, mi mást mondjak, én mindenütt ezt találtam. És mondom, nem kellett fizetnem, holott volt ágyam és kajám is. Szerintem épp elég tb-t fizetünk ahhoz, hogy kijöjjön belőle az ágy meg a kaja is. Különben miért is fizetjük?

italoman
 
 

 
 

Félre ne érts ,nem akartam vitatkozni az ingyenes vizitdíjvonalon mondták ,meg a védőnőm.
De persze én is azt tartom normálisnak ha nem kell fizetni.
Nincs harag remélem?
Jucu

Kép

Kép
jucu
 
 


Ne viccelj, én csak próbállak meggyőzni, hogy nyugi. :D Egyébként jellemző, hogy ahány helyen kérdezi az ember, annyifélét mondanak. Én csak azért erősködöm, mert a tapasztalatom is azt igazolta, hogy nem kell fizetni, tehát remélhetőleg ez később is így lesz. Szóval ne aggódj, meg egyébként is ez legyen a legkisebb bajunk! :wink:

italoman
 
 


Sziasztok!

Jó régen jártam már erre! De olvasgatni azt szoktam...
Látom a vizitdíjról beszéltek! Én erről találtam múltkor egy tök jó hírt: GY.F. mondta: milyen jó, hogy alá kell írni, hogy mennyibe került a beavatkozás, hogy így az emeberek látják, hogy az egészségügy nem ingyenes! (barom). Erre írta vki, hogy mi meg majd az orruk alá dugjuk, hogy mennyi TB-t fizettünk be! Egyébként én is úgy tudom, hogy a várandósság ideje alatt és a szülés alatt sem kell vizitdíjat fizetni!

És ami a lényeg: Ma voltam 18. heti uh, minden rendben van a bébivel, aki úgy néz ki kisfiú lesz! Ugyhogy nálunk megszünik a nőuralom!

Jó hétvégét, és pihenést mindnekinek! na meg pocaknövesztést!:)

Judit

mamiblue
 
 


Mamiblue,
gratula a kis kukacoshoz! :D
Gyere gyakrabban, és légy szíves, küldd el nekem priviben az elérhetőségeidet (név, mobil, emil, iwiw, MSN) a közös táblázatunkhoz!

italoman
 
 


Sziam Lányok!
A nőgyógyászom azt mondta, hogy nekik ez a vizitdíj meg napidíj is elég gáz, mert hogy terhes nő gondozásáért egyik sem jár! Ők nem részesülnek a "kegyben", vagyis nem kapnak kvótát utánunk....
Szóval NINCS VIZITDÍJ ÉS NINCS KÓRHÁZI NAPIDÍJ SEM!
A kórház választásról (és nem választhatóságról) annyit, hogy a dokim azt mondta, hogy a klinikák olyan kiváltságos helyzetben vannak, hogy a 20 km-es vonzáskörzetükben fogadhatnak betegeket fizetősdi nélkül is!
Na, most légy okos ember lánya! Az nem olyan nagy gáz, inkább bosszantó, hogy mi nem tudjuk..... az igazi probléma abban van, hogy akik ezt az egész baromságot kitalálták.... na szóval, hogy ők sem tudják..... na, ez itt a gáz!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok!

Boldog névnapot kívánok én is az érintetteknek!!!! Kép

Vizitdíj: Ma voltam pont a házi dokimnál a belgyógyászati vizsgálaton, és nem kellett fizetnem...

Mandala: küldtem neked privit, megkaptad???

Ja és képzeljétek el, azt olvastam vhol, hogy az idei évben a legtöbb baba fiú lesz... Ez köszönhető, hogy Disznó éve van és Mars állásban, vagy mi a szösz, nem értek hozzá... csak ezzel magyarázzák... De már itt a topikban is ha jól számolom 4 fiú és 1 lány babócánk van...

Kép
Kép
times
 
 


Megnéztem a júliusi babavárókat náluk 19 fiú és 5 lány babó. Tehát lehet ebben a kínai vmicsodában vmi.....

Kép
Kép
times
 
 


Sziasztok!

Megjártuk vácot és a dokit kétszer is ma. :? De megérte. :D Jelentem minden oké, szíve ver szépen és jól érzi magát. A tegnapi pihenőt is bepótolta. :D A dokim meg egy tündérke. :) Igaz 5000-et kér minden magánrendelésnél, de a végén meg semmit. És magánrendelésre meg egy hónapban csak egyszer kell menni. Viszont bármikor riaszthatom. :) Szóval fiatal és aranyos.
A kicsi lányom meg bepasizott míg vártunk... :lol: :lol: :lol: egy kb 2.5 éves kissrácot kinézett magának és utasítgatta jobbra-balra a kisfiú meg olyan édesen követte és csinálta amit Vivi kért tőle.. Hát komolyan. Majd megzabáltam őket. A kisfiú szülei is néztek és nevettek. Szóval a lányom egy pasifaló lett 2 évesen. :lol: :lol: :lol:
Na egyenlőre ennyit. Köszi a biztatásokat és a drukkokat!!♥♥:)

Boldog névnapot minden névnaposnak!!
És Gratula az újabb kukacosokhoz. :)
Bár nálunk remélem téved a kínai jóslás és lányunk lesz ismét, de bár mindegy is, csak egészséges legyen. :) Jó éjszakát.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Jucu! Mamiblue!
Gratula a kissrácokhoz!

Pattogobolha!
Szuper. hogy minden rendben van.

Hát én egyelőre még bízom benne, hogy nálunk nem jön be a kínai jóslás...

BOLDOG FRANCISKA & ILDIKÓ NAPOT KÍVÁNOK!

Kép
mirosz
 
 


Sziasztok!

Én is köszöntök minden mostanában ünneplőt!!!!!

Hű, nem semmi, hogy egyre jobban kiderülnek kiket várunk!
Én is hallottam ezt a kínai jóslást, a júliusi topic-ban nagyon bejött.
Meglátjuk lányok! :wink:

Még semmi hír az AFPm-ről, jaj remélem jó lesz! Attól függetlenül, hogy tudom, hogy nem sokat ér, azért én is szívesen venném, ha rendbe lenne az eredmény.

Szép hétvégét kívánok Mindenkinek!

Kép
nap12
 
 


Juj, de kergült vagyok!
Jucu, Mamiblue: NAGYON GRATULÁLOK A KISFIÚKHOZ!!!!

Kép
nap12
 
 


sziasztok, képzeljétek azt álmodtam, hogy az uh-n voltunk. és kiderült, hogy kisfiú. és olyan orra volt, mint a férjemnek :)
én az elejétől fogva azt érzem, hogy kisfiunk lesz. hétfőn kiderül. remélem nem lesz semmi gond!!!!!! basszus, ennyi para. és ez csak fokozódik :) pedig nem vagyok parás alapból.....
dimet
 
 


Sziasztok!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Dimet: én is nagyon para vagyok, de nagyon-nagyon...
Pedig a kis Gergőmmel egyáltalán nem izgultam, de lehet, hogy csak nem volt rá időm, végig dolgoztam, + munka után ide-oda rohangáltam, szóval akkor gyorsabban elmentek a napok, most meg itthon, talán többet gondolkodik az ember...

Kép
Kép
times
 
 


Sziasztok!

Edit, Jucu, Mamiblue gratula a kisfiúcskákhoz ,Bogesz neked a kiscsajszihoz.

Látom korház választás a téma. Felháborító az egész! Főleg ez a bizonytalanság. Az orvosok is csak állnak bután a téma előtt. Az enyém pl. semmit sem tud vagy nem akar mondani. Az mondja hívja fel Gy.F-et. És ha lehet mondjam meg neki a magamét. Jó fej mi?

Elég ramaty idő van erre felé. Már megint bevagyunk zárva. Bianka ez elég nehezen viseli.

Franciska, Ildikó! Boldog névnapaot!!!!

Szebb napokat mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Csajok, szerintetek mikor menjünk a genetikai uh-ra?
Utoljára azt mondta a doki, hogy 3 hét múlva, az jővőhét péntek. De csak hétfőn tudnánk menni, /ami lehet hogy korai/, aztán kedden megy a párom Svájcba, és csak szombaton jön meg, szóval a másik véglet meg, hogy az ünnep utáni héten mennénk, 20hetesen. Szerintetek?

Kép
mona76
 
 


mona, engem a kórházba szigorúan 20 hetesen írtak be, mert akkor már a szív össze sürege látszódik, és ha előtte megyünk lehet nem és akkor csak paráznánk. de én megyke most hétfőn, a 18. héten, de ugye a buzi uE3 szar értéke miatt......
szóval, szerintem mehettek később is.
dimet
 
 


Mona!
Én úgy tudom, hogy a 18-20. hétig lehet menni genetikai UH-ra, az Istenhesgin is ezt mondták.
Én a saját dokimhoz akkor megyek, amikor pont betöltöm a 18. hetet, a Praxisba pedig a 19. hét betöltése után 2 nappal.

Hogy van apukád?

Dimet!
Írtam neked privit.

Kép
mirosz
 
 


Köszi csajok, akkor nyugodtan megyek a 20.héten. Csak azért voltam ilyen bizonytalan mert a védőnő meg a 18-19.hetet mondta. :roll:
Köszi mirosz az érdeklődésedet aranyos vagy, a körülményekhez képest jól van, csak nagyon gyenge maradt, mint egy gyerek, eszik, és alszik, ha kimegy a kertbe, akkor félórát bír valamit csinálgatni. De azt mondja jól érzi magát, és azért látszik is rajta a sok javulás :)

Kép
mona76
 
 


mirosz, nem kaptam meg. küldd el megint.
dimet
 
 


times: megkaptam, megy a válasz, csak most a család táncol az idegeimen.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Ildikó!
nagyon boldog névnapot!
Vendég
 


Ildikó!

Sok boldog névnapot kívánok!
Jucu

Kép

Kép
jucu
 
 


Ildikó: Boldog névnapot!♥:)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


aki volt a bababörzén, mesélje ám el mi volt :)
már főzőm a holnapi húslevest, mert holnap meg rá akarom beszélni apát, egy kis balatoni sétára, amiért itt hagy jővőhéten :?

Kép
mona76
 
 


Dimet!
Elküldtem. Remélem most már elment.

Mona!
Te nagyon időben vagy. Nem tudsz elutazni a férjeddel? Svájc gyönyörű. Igaz élőben még nem láttam, de nagyon szeretnék oda eljutni.
mirosz
 
 


mirosz, nem egyedül megy, hanem egy üzlettársával, de nem is ez a próbléma, hanem nagyon nembírom az autózást. Mikor megyünk Pestre, már akkor is van minden bajom, kevereg a gyomrom, meg szédülök.
Én 1* voltam ott már jó régen, bár csak a határ utáni első kisvárosban, emlékszem sütött a nap, a hegyek meg havasak voltak. Én is szeretnék egyszer oda visszamenni :roll:

Kép
mona76
 
 


mirosz, hová tünt a vonalzód? :(

Kép
mona76
 
 


Sziasztok Kismamák!

Franciska és Ildikó: Boldog névnapot kívánok nektek!

Gratulálok a kukisokhoz és a puncishoz. Én is puncist szeretnék!

Ma szerencsére hazaengedtek mindket délben a munkahelyről, de apa sajnos este 8-ig dolgozik, úgyhogy ketten vagyunk a Márkkal itthon. Ő lent van, minimaxozik és úgy hallom rágcsál valamit.

Tegnap előtt éjszaka azt álmodtam, hogy a pici baba az arcocskáját úgy odanyomta a hasamhoz belülről, hogy kívülről teljesen lehetett látni minden arcvonását és azt simogattam. Olyan jó volt. Viszont tegnap éjjel 2 óra 50 perckor kimentem pisilni és másfél órán keresztül nem tudtam visszaaludni, csak forgolódtam az ágyban és a hülye munkán járt az eszem, hogy mit nem csináltam meg, mi a sürgős stb. Már teljesen az agyamra megy.

A doki nekem mindig megnézi a méhszáj állapotát, most azt mondta, hogy kőkeményen zárt méhszáj.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Sziasztok!

Üdv mindenkinek, és boldog névnapot az ünneplőknek! Kicsit rossz passzban vagyok, rossz híreket kaptam, és lelki beteg vagyok, úgyhogy ezért írni sincs kedvem. Emiatt, lehet, hogy ritkábban jövök majd :( Örülök, hogy Veletek minden rendben és ahogy olvasom zajlik az élet!

Mirosz! Írtam egy privit, remélem megkaptad!

A gyümölcsöt hiányolóknak csak annyit, hogy én vettem igazi, eper ízű epret és szőlőt, és szilvát is! Mindegyik nagyon finom, bár kissé drága!
Szóval aki erre vágyik, annak ajánlom nézzen kicsit szét, mert én degeszre eszem magam belőlük, annyira finomak!!!
Szép hétvégét mindenkinek!!

Kép
mirr-múr
 
 


Sziasztok
Szia mirr-múr, remélem nem a babáddal történt valami?
Jól vagytok?
Ezer éve nem írtam de olvastalak benneteket, csak nem volt időm írni jó hogy már ilyen sok emberke tudja mije lesz?
Én is most kisfiút szertnék.
Puszi nektek kedden megyek újra UH-ra remélem akkor már meg tudják mondani.
zeze

Kép
Kép
zeze
 
 


csajok ti mit kentek a pocira? Most olvastam, hogy a terhességi csíkok ellen nagyon jó a gyógyszertárban kapható sima kakaóvaj. Valaki ismeri? Ezt csak igy kell kérni?

Kép
mona76
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek gratulálok aki már tudja mit vár a pocakjában! Sajnos én még nem tudom de talán majd 21.-én a 18 hetes uh-on.Ja és sajnos még én sem érzem a baba mocorgását, de a dokim azt mondta majd a 20. héttől már biztosan érezni fogom. Amúgy valahol azt olvastam, hogy a statisztikák szerint is sokkal több fiú születik mint lány.
Na mindegy bármi is lesz én örülni fogok.

Üdv mindenkinek!

KépKép
dudu_84
 
 


Igen én is csatlakozom Duduhoz, én is örülni fogok, ha már puszilgathatom és tudom, hogy minden ok, az hogy a lábikó között mi van végül is mindegy.
De hehe nálunk nem csak két féle lehetőség van, nálunk három:
Két fiú, két lány, és vegyes páros, bevallom őszintén azért az utóbbinak nagyon örülnék... De majd lehet, hogy jövőhét szerdán megtudjuk, már csak 3 és fél nap. Kép

Kép
Kép
times
 
 


Ja és Mona nekem még az első terhességem alatt tanácsolták, hogy sima testápolóval kenjem, mivel ugyanazt az eredményt érem el, mint bármilyen terhességi csíkok elleni krémmel.
De aztán vettem avon krémet (mivel avonozom, gondoltam kipróbálom) nekem nem lett egy csíkom sem, sőt a combom volt gyermekkori csíkok még azok is halványabbak lettek, ja és hozzá kell tegyem sajna sokat híztam (17 kg). Még is "tökéletes" maradt a bőröm... (csík mentes a pocak, inkább így írnám)

Kép
Kép
times
 
 


times, az avontól melyik krém ez?
Már a terhesség kezdetétől kell használni?

Kép
mona76
 
 


megtaláltam, gondolom ez az :D
terhességi csíkok és narancsbőr elleni testápoló krém 1999ft.

Kép
mona76
 
 


Sziasztok Lányok!

Ismét szép időn van :( Legalábbis mi a mai napon sem láttuk a napot.

A terhességi csíkokkal kapcsolatban nekem az a véleményem, hogy szinte minden a kötőszöveteken múlik, illetve gondolom hogy ez "fajta" kérdés is. Én az első baba váráskor, sima testápolóval kentem a hasam, úgyanúgy mint máskor. Nem lett semmi csík, nem is ereszkedett meg a bőröm. Egy ismerősöm mindenféle ketyeréket használt, még is csupa csík lett. Bocsi, de nekem az a véleményem erről, hogy nagy csodák nincsenek. Esztétikailag biztos valamit lehet finomítani ezeken a "csúnyaságokon", de úgy gondolom hogy ha az jönni akar, jön is. És hát persze mellékesen az sem mindegy, hogy mennyit hízunk, illetve hogy mekkorára nő a pocak....

Képzeljétek, voltunk ma a Brendonban, mert jogging alsót akartam venni, és nem igazán kaptam máshol. Jó régen voltam a Brendonban ( még amikor az első manóm született) de megint jól elvarázsolt... Hiába na, árak ide, árak oda, gyönyörű dolgok vannak.... Fáj az ember szíve...
Nézegettük a babakocsikat, volt egy-kettő ami tetszett. Arra gondoltam, hogy ha megtudom a következő UH-on a bébi nemét, akkor ráállnánk erre a babakocsi témára, mert egyszerre nagyon sok kiadás lesz a végén, nem árt időben elkezdeni a vásárolgatást.

Nem jut eszembe, hogy ki írt a napokban az Ausztriában/is kapható babakocsikról. Ha esetleg valaki tudja, hogy érdemes - e Ausztriában megvenni a babakocsit, kérem írja meg, előre is köszi. A Kikában néztem ezeket a típusú babakocsikat, és hát ott (mint mindennek) húzós ára van. Feltételezem, hogy ha máshol is lehet kapni ugyanezt a típust, az jóval olcsóbb. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom eddig a kikával kapcsolatban.

Karol: voltál tornázni? Ha igen, hogy teszett ? Írj róla légyszi ha van időd.

Torna ügyben is nézelődtem, van a Szent Imrében is, ahol szülni fogok. Jövőhéten elmegyek megnézem, és kipróbálom. De ettől függetlenül érdekel a Baross utcai is, mert oda járnék a továbbiakban, ahol jobban érzem magam. A Brendonban is van, torna is, meg jóga is, csak hát nekem elég messze van a Brendon. Pedig a jóga nagyon érdekelne.

Ildikó/k: boldog névnapot nektek!!!!

Üdv mindenkinek, és egy jó nagy éljen, mert jön a tavasz!!!! :D
Legalábbis állítólag...

Sziasztok,

Móni

Kép
Kép
moni1973
 
 


Lányok!


Említettem a napokban, hogy az alvásproblémámmal kapcsolatban írtam mail-t egy alváscentrumnak, és kértem a véleményüket a terhesség alatt előforduló efféle problémákkal kapcsolatban.
Nos, válaszolt a hölgy, aminek nagyon örülök. Bemásolom ide amit írt, hátha mást is érint, illetve érdekel a dolog:

Valóban, a terhesség, hormonváltozás okozhat ilyen problémát. 2 hét
még egyáltalán nem vészes, majdnem biztos, hogy magától rendeződni
fog a problémája. Valóban nem tanácsos nappal aludni, célszerű inkább
a belső biológiai óra szerint éjszaka aludni, de ne erőltesse, lehet hogy
most ennyi alvásra van csak szüksége. Ha van kedve és ideje, az
alváscentrumunkban tanácsadást és relaxációt tartok, hívjon bátran.
Csütörtök kivételével 10-3ig vagyok bent.


Reméljük a legjobbakat.... :D

Sziasztok,

Móni

Kép
Kép
moni1973
 
 


Szia Mandala! Idetaláltam, Csubi vagyok.
[quote="mandala"]S írta:mandalaziam Lányok!
A nőgyógyászom azt mondta, hogy nekik ez a vizitdíj meg napidíj is elég gáz, mert hogy terhes nő gondozásáért egyik sem jár! Ők nem részesülnek a "kegyben", vagyis nem kapnak kvótát utánunk....
Szóval NINCS VIZITDÍJ ÉS NINCS KÓRHÁZI NAPIDÍJ SEM!
A kórház választásról (és nem választhatóságról) annyit, hogy a dokim azt mondta, hogy a klinikák olyan kiváltságos helyzetben vannak, hogy a 20 km-es vonzáskörzetükben fogadhatnak betegeket fizetősdi nélkül is!
Na, most légy okos ember lánya! Az nem olyan nagy gáz, inkább bosszantó, hogy mi nem tudjuk..... az igazi probléma abban van, hogy akik ezt az egész baromságot kitalálták.... na szóval, hogy ők sem tudják..... na, ez itt a gáz!
nyuszi22
 
 


Mirr-Murr!
Megkaptam. Mindjárt válaszolok.

Moni!
Pár évvel ezelőtt mikor mi beleszerettünk a Hartan kocsikba, akkor Ausztriában uaz. a típusú kocsi sokkal olcsóbb volt. Nyilván ez az Euró árfolyamtól is függ. Szóval lehet, hogy már egyáltalán nem éri meg kimenni érte... de ami biztos, hogy kint sokkal több típust és színváltozatot meg tudunk élőben nézni. ahhoz azért nagyon drága, hogy katalógusból döntsem el, hogy melyiket akarom...
Ha szerdán kimegyünk csak ez a célunk, hogy kinézzük melyiket szeretnénk és elkezdjük rá gyűjteni a pénzt.( Szerencsére a nagyszülők is hozzájárulnak majd egy kicsit)

Majd beszámolok a tapasztalatainkról.

Kép
mirosz
 
 


Mirr-murr!
Ment privi, legalábbis remélem, mert nagyon sokat írtam.

Mona!
A vonalzóm nincs állandóra beállítva, mert szoktam még írni az örökbefogadós fórumra is és oda nem illik ez a várandós vonalzó, itt meg néha elfelejtem hozzáadni.

Kép
mirosz
 
 


Mona
Arra a krémre gondoltam, de egyetértek Mónival, valószínű hajlam is, de mondom én nekem már volt alapba, és 17 kg híztam és nem lett több csíkom, s még a régi is halványabbak lettek, de úgy tudom, hogy sima testápolóval is elérhető ez a hatás, a maszírozásnak köszönhetően.

Kép
Kép
times
 
 


JUHHÉÉÉÉ !!!!

Sziasztok Csajszik, Mamikák, Anyucikák, Kismamók!!!!!!

Na végre!!! Megcsinálták a gépünket, és tudok netezni . :lol: :lol:
Azé Hiányoztatok ám!!!!!! TEljesen elvonási tüneteim lettek......ez is miattatok van! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajnos nem tudtam visszaolvasni a lemaradásom, remélem csupa-csupa jó dolog történt veletek, és semmi baj senkivel.
Én elkaptam egy igen gázos megfázást, olyan jól sikerült hogy még mindig abból lábalgatok kifelé, pedig egy hete kezdődött............ Kaptam Semicillint, Radipont, Calcimusc injekciót. Nem volt mese be kellett szednem.... :oops: :cry: Megnyugtattak volt kismamák, hogy a semicillint nyugodtan lehet szedni.
Érdekes hogy a nőgyogyi azt mondta SEMMIT a dokim (körzetim) körberöhögött, és azt mondta hülye. A negyedik hótól simán lehet egy-két gyógyszert szedni. Vagy szövődményt akarok??? :shock: :shock: :shock:
Úgyhogy röviden ennyi.
Ezer puszit küldök nektek
Ölelés
Nyuszifül
nyuszifülû
 
 


Mirosz: köszi szépen, várom az infókat.
Hát igen, a választék nem mindegy, mert az itthon nem az igazi. És valljuk be, egy kis kirándulás is jól jön, nem? :D Mi bajunk lehet?

Kiváncsian várom a beszámolódat.

Üdv,

Móni

Kép
Kép
moni1973
 
 


Szia Nyussz!!!!! De jó, már hiányoltalak! Üdv köztünk! Mi újság pocilakóval? És a mamájával?

Csajok! Ha valaki rájön a terhességi csíkok megoldására, ne kíméljen! Nem akarok illúzióromboló lenni, de szerintem csak az ima az egyetlen ami segíthet!
Kentem én is! A fél gyógyszertárat végigpróbáltam! Aztán olyan a hasam, mint a zebra háta.... (némi túlzással!) Ezt a hormonok csinálják..... aki hajlamos rá, kenhet bármit! Persze jó a testápoló, de ne várjatok csodát! Olyan kismamákat láttam csíkozódni, akiknek egy deka feleslegük nem volt, és kenték magukra még a kutyasz....t is! Szóval..... én már nem várok csodát. Kenem, hogy ne viszkessen és elviselhetőbb legyen az élet..... de a csíkok, ha akarnak..... hát, azok jönnek! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Nyuszi22 csinálj vonalzót! :)
Jó éjt mindenkinek kismamák! Ideengedem apát, szeretne fórumozni..... nem itt, ő megy az autós topicocba.... :)
Jó éjt, aludjatok jól, és ne álmodjatok őrületeket!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok kismamik!

Holnap megyek a bababörzére, legfőképpen egy pár rucit venni, mert nagyon beindult a pocaknövés :D Már határozottan látszik
Beszámolok részletesen mi volt!

Voltam a Brendon outletbe ami a soroksári úton van, háttttttttttttttttt....... egy jó nagy kaka az egész. Amit küldtem múltkor oldalakat azon van egy XX.kerületi cím, ugyanazok a babakocsikat lehet kapni csak "picit" olcsóbban.

Küldöm részletesen a beszámolót holnap.
Jó éjt mindenkinek

Sziszike

Italoman: köszönöm a mailt, egész nap iwiw-en jelölgettem

Kép
sziszike77
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?