Új privát üzeneted érkezett!

De csak hormonilag! :lol: :lol: Mármint Mo. Egyébként két tüszőrepi csak 24 órán belül fordulhat elő egy cikluson belül az orvostudomány mai állása szerint. Ez az oka a kétpetéjű ikreknek. Úgyhogy elfogyott a tudományom, viszont fáj, és ez nagyon gáz...

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora,
Hogy fáj? A petefészked vagy az alhasad?
Vendég
 


Most az egész alhasam, derékból húz, pont, mint a tüszőrepedés előtt. De ez volt 4 napja is, meg 2 napja is, közte szünet. És nem vagyok felfázva, nincs kóros folyásom, semmi.

Zora
Kép
zora7
 
 

 
 

Nem ,mégis kifejezetten jobb oldalon fáj, ha megnyomkodom. Szóval petefészek.

Zora
Kép
zora7
 
 


Panda, úgy örülök, hogy elkezdődtek a dolgaid, jó lesz veled izgulni. Neked a mensi miatt fájt ma a hasad?

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora,
Remélem a beágyazódást érzed :wink: szuritól fáj mert ilyenkor nagyon dolgozik a fészkem pedig nem szokott sok tüsző lenni de még azért az 1ért is megdolgozik a drága :oops: Amióta csicsikáltam jobb a helyzet szerencsére...
Vendég
 


Nem Panda, a beágyazódás nem fáj, ezt már kitapasztaltam. De mindegy, majd kiderül. Nekem is egy ilyen tüszőrepesztő szuri kéne, bár van erre egy jó receptem... :oops: :oops:

Zora
Kép
zora7
 
 


Jöttem egy kicsit, de nem tudok sokáig maradni, mert a férjecskémmel nagyon korán kelünk.

Éva! Melyik dokit ajánlod a MÁV-ból? Írj privit, ha nem szertnéd itt nyíltan! Én ott szeretnék szülni.
Vendég
 


Zora! Maradj a jó kis receptednél! :wink: Szerintem kellemesebb! :oops: :lol:
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Ne haragudjatok, de ma annyira elfoglalt vagyok!
Holnap meg jön az anyósom :twisted: :twisted: :twisted: .
Kaját az étteremből rendeltünk! Főzzön neki a görcs!

Odáig jutottam, hogy Zora hol méri a hőjét.
Zora!
Csaltál!!! Így már érthető, hogy mi olyan hidegek vagyunk, mint a jégszekrény, Te meg háromfázisú görbéket produkálsz!
Jövő hónapban egyébként én is kipróbálom. Így is állandóan attól rettegek, hogy lenyelem az lázmérőt!
Mondjuk higanyos, legfeljebb kopasz és fosós leszek! :lol: :lol: :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Zora,
De bizony fájhat erre több példát is tudok mondani persze lehet neked eddig nem fájt de most az fáj és kész :wink: Én így akarom :lol:
Vendég
 


Éva, Panda! Olyan kedvesek vagytok. Panda, erről még nem hallottam, de nagyon érdekelne. Éva! Olvastam, hogy a szájban mért hő nem megbízható, így kénytelen vagyok máshová helyezni az eszközt. Én nem attól félek, hogy lenyelem, hanem ...szóval erre a félelemre is megvan a megfelelő változat....ha-ha

Zora
Kép
zora7
 
 


Lányok, azért ha ezt valaki olvassa és rám ismer, és holnap kedvesen érdeklődik...hát elsüllyedek...

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora, :D
Egy ismimnek szó szerint erősen fájt a pocija beágyazódás során már azt hitte hogy valami nagy baja van. Aztán kiderült hogy babát vár. Egészséges terhessége volt már meg is szült. Ők is sokáig próbálkoztak...
Vendég
 


Mo! és mindenki! A Mávban van egy nagyon kedves tisztességes orvos: Dr. Tidrenczel Zsolt, Őt nagyon ajánlom.

Zora
Kép
zora7
 
 


Mo! és mindenki! A Mávban van egy nagyon kedves tisztességes orvos: Dr. Tidrenczel Zsolt, Őt nagyon ajánlom.

Zora
Kép
zora7
 
 


Lányok én mára búcsúzom. Holnap meló, és a lányom névnapi zsúrja. Azért jövök. Pusz

Zora
Kép
zora7
 
 


Kép
Vendég
 


Mo!
A fiatalabbak közül én is őt ajánlanám, az idősebbek közül talán Pető dr, vagy ha jobban szeretnél női orvost akkor Kós-Hutás dr-nő.

Én is már csak reggel olvasok vissza, mert Apa még dolgozik a gépen.
A nagylány kapott holnapra egy nap szabit. Lóghat holnap a suliból, ugyanis rajta kívül mindenki itthon lenne! :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Ildikó,
Kép
Vendég
 


Jó reggelt! Örülök, Éva , hogy egyetértesz a doki személyével. Lelkes, fiatal, lelkiismeretes, nyitott a női lélek bugyraira is. Csak nekem messze van, meg én sem szeretnék ott szülni. A mai görbém: Kép g

Zora
Kép
zora7
 
 


Mára megszűnt a fájdalom, ez viszont nem a 12.-i tüszőrepit támasztja alá, tényleg úgy érzem, lett egy cisztám. Kedden megnézetem a dokival, mert itt valami nem stimmel.

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok Lányok!

Meggyógyúlt a net, újra tudok ismerkedni veletek... :)

Merre találok egy babás görbét??????
Valaki tudna segíteni?
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy néz ki egy igazi babás görbe!
A tesómét (zora) sem találom, pedig már felforgattam mindent...
Köszi a segítséget: taboo

taboo
taboozoe
 
 


szia! A 29.oldalon van a görbém! Pusz hugi

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!
Ildikó
Nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Zora
A Te lányodnak is boldog névnapot és jó bulizást! A görbéd szerint a 12. napon volt pé-ed. Lehet, hogy az a legjobb ha megnézeted magad ha tényleg ennyire fájt. Te melyik kórházba jársz? Különben én régebben elmentem a Bolgárkerék utcába és ott azt mondták, hogy a legbiztosabb ha a hüvelybe mérjük a hőmérsékletünket.

Mo
Én a Koós-Hutás Piroskánál szültem háromszor a MÁV-ban.

Taboo
Zora pedig most tette fel egyik nap, talán két napja. Te is méred a hődet? Csináltál azóta tesztet?

Kép
[/url]
ági2
 
 


Bocsika lányok, csak Ági miatt jöttem...

Ági, ma voltam UH-n, mert barnázgattam, és elmentem a dokimhoz a saját megnyugvásom miatt.

Ma vagyok hivatalosan 5+1, és 5 mm-es volt a petezsák, benne pedig 1 mm-es szikhólyag! Úgyhogy ne izgulj a szerdai 3 mm-es miatt!!!
Legközelebb március 21-én megyek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Szia Ági! Hogy vagy? Használod a kúpot? Mesélj a dokidról! Köszönöm a jókívánságot! Nem nagyon múlik a fájdalom, ilyen még sosem volt, meg fogom nézetni.

Zora
Kép
zora7
 
 


Titi! Neked mennyi vot a progeszteronod a 21. napon? Ugye nézték?

Zora
Kép
zora7
 
 


Azért kérdezem, mert mindenki más értéket tart megfelelőnek, és így nehéz lesz tudnom, hogy aggódjak, vagy ne a következő babánál, főleg mert már dolgozunk rajta! :lol: Kb. egyszerre lesz meg a 21. napi hormoneredményem és a terhességi tesztem eredménye, ezért izgulok.

Zora
Kép
zora7
 
 


Ági! A Szent Imrébe járok és oda is tartozom. Találtam egy helyes fiatal rezidenscsajt, Guttmann Orsit, ő az orvosom.

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora, nekem csak a 3-5 napon néztek progeszteront. De a dokim szerint nincs miért aggódom, úgyhogy nem teszem. Nem tudom, hó végén miért nem vettek vért... az eredményem nála van, fogalmam sincs, mi mennyi lett. :(
Sajnálom, de én annyira hülye vagyok ezekhez a hormonokhoz! Nekem is mindig csak a csajok tudnak segíteni!

De szerintem ne izgulj! A dokid majd biztosan fogja tudni, ha nem is jók a hormokok, mikor mit kell adnia. Elvileg az első néhány hétben, ha még alacsony is a progeszteron, akkor sincs gond a babával, ha jól emlékszem, én a 8. hetet hallottam, addig nyugodtan lehetsz. Addig meg csak kitaláltok majd valamit, meg lesz minden leleted, stb!

KépKép
titi_27
 
 


Lányok csak egy másodpercem van!
Képzeljétek a progeszteronom 60 felett mérhetetlenül magas mind a 3 napon!
Most ez mit jelent????????!!!!!!! :shock: !
Így már érthető, hogy ennyire rosszul voltam!

Zora!
30 körül jó a progi a 21. napon.

Éva

Kép
balimama
 
 


Tesztet azonnal! Szerintem ötösikrek! :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7
 
 


Tényleg Éva, nem kéne tesztelned, hogy abbahagyhatod-e a progit!?

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!
Van itt valaki?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Ugyan az idő nem volt jó, de azért hasznos volt tegnao ebédetfőznöm, mert ma de. cipőt vettünk Bennek. 21-es nagyon vagányat. Direkt motorozáshoz. Mire hazaértünk rögtön rohant a konyhába és nézte, hogy mit ránthatna le enni. Alig bírta kivárni, hogy összevágjam a húst, pedig még csak dél volt. Srencsére egyre könnyebben megy az altatása. Az elején úgye csak szopival tudott elaludni mindig, aztán du. elég lett, ha sétálgattam vele, de este továbbra is szigorúan szopi. Néhány napja este is elég a járkálás, du. pedig elég ha lefekszem és magamra fektetve simogatom. Szerintem este is menne, ha elég álmos, de még félek, hogy túl nagy lenne a kisértés és visszatérne a szopihoz, úgyhogy csak akkor ülök le vele, ha már félálomban van. Úgyhogy mostanában éjfél és hajnali 6 között kér csak szopit (ill. 6 után is, de akkor nem kap, mert nem reggelizik) kb 2-3*. Az az igazság, hogy annyira nem repesek az örömtől, mert este én szoktattam le, pedig még kérte volna és most is kérné, ha újra kínálnám. Tudom, sokan gusztustalannak tartják, de engem nem zavart volna az sem, ha 2 évesen is kér még alváshoz vagy éjjel. Nem gondoltam, hogy ilyen "terror"nak kell majd lennie a következő babához. Remélem, hogy az ami még van, megmaradhat és terhes leszek így is, hogy legalább ezeket élvezhesse, amíg akarja.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Szia Ind, én itt vagyok.

Zora
Kép
zora7
 
 


A szt Imre nagyon jó kórház. Én is gondolkodtam ,hogy átmenjek-e oda a fiatalabb Bálint dokihoz, de igazából én nagyon elégedett vagyok a saját orvosommal, csak a kórház lepukkant és sok a kötöttség.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Ne mondj már ilyet, hogy gusztustalan, hogy örültem volna annak idején, ha elég tejem van. De a teherbeesés esélyét biztosan növeli, ha ritkábban szoptatsz, bár ez nagyon egyéni, mindenkinek másképpen működik. A Te esetedben azonban úgy tűnik tényleg csak így lesz normális hormonműködés, ez van. de azért terrornak sem nevezném. Szóval, az a lényeg, hogy úgy legyen minden, ahogy Te helyesnek tartod, más nem számít.

Zora
Kép
zora7
 
 


De ihazából az is lehet, hogy ha már egyszer új orvost kéne választanom, az nő lenne. Elég hülyén vette ki magát, amikor az orvosom minden tolófájásnál azt mondta, hogy ne nyomjak, miközben esélye sincs megtapasztalni, hogy ez mennyire lehetetlenség.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


A Szent Imre jó hely, mind a hármat ott szültem, és a Bálintok is jók, úgyhogy jó döntés, a csecsemősök kedvesek, a módszerek emberségesek. Ott még a vetélés is emberire sikeredett, nagyobb traumák nélkül megúsztam, és ebben a bánásmódnak nagy szerepe volt.

Zora
Kép
zora7
 
 


Van egy ismerősünk, aki már terheséége eléjén elhatározta, hogy ő csak 3 hónapig fog szoptatni arra hivatkozva, hogy ő nem Riska. Amikor Ben 8 hónapos volt és mondtam, hogy ő még szopik, teljesen ki volt akadva és mondta is, hogy ezentúl ne mondjam neki. Mi szólna most???

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Az ismerősöd valószínüleg pszihésen sérült, képzeld milyen elvei lehetnek még.....

Zora
Kép
zora7
 
 


Látod ezért vagyok nagy dilemmában. Az, hogy az orvosom nem császározott meg rögtön, pedig a szülésznő már rég feladta a reményt, azt mutatja nekem, hogy igenis nagyon jó orvosom van. Nála szülte anyu az utolsó két tesómat, meg a nővéremék is hozzá járnak. Teljesen baráti viszony van, bár fizetni azért szoktam. Viszont első szülésnél tutti van gátmetszés és úgye kkötelező szülési póz (szerencsére nem fekve, hanem ülve), bár én nem is ívánkoztam másként lenni. Imrében minden a természetesség híve és van alt. szoba is.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Ind! Szerintem a mensi első napján, vagy a tuti peteéréstől kéne vonalzót csinálnod. Most inkább görbét készíts és jegyezz fel benne minden fontosat (váladék, fáljdalom, stb.). Azzal most többre mennél. Hidd el, szépen jelzi majd a fontosabb hormonális változásokat.

Zora
Kép
zora7
 
 


Nem jó, ha előre megmondják a pózt. Mindenkinél más testhelyzetnél haladnak jobban a dolgok. Én például fura négykézláb pózban tudok jól szülni, ki tudja neked mi lesz az igényed a következőnél.

Zora
Kép
zora7
 
 


Csináltam azt is, de ez olyan jól néz ki, úgyhogy marad akkor is, ha nem mutat semmit. :lol: :lol:

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Ha csináltál, megmutatnád?

Zora
Kép
zora7
 
 


Csak az a baj, hogy pl váladéknál nem tudom megkülönböztetni, amik ott vannak. Fájdalmam soha nem szokott lenni, csak amikor megjön, de akkor nagyon.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Jó, csak mivel tiszta bén vagyok, nem tudom, hogy kekk ide barakni. Megpróbálok rájönni.

KépKép

KépKép
lnd
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?