Új privát üzeneted érkezett!

Pan! Nagyon klassz csaj vagy! Ennyi utánajárás, próbálkozás, szenvedés után NAGYON KÍVÁNOK EGY TÜNDÉR BABÁT NEKED!!!! SZORÍTOK NEKED, HOGY MINDEN JÓL SIKERÜLJÖN!!!! De, jó lenne, ha már a fog.gátlóra nem lenne szükség!
Vendég

Mi aaaaz!!! Már megint ezek a fránya feleségek vannak a TV-ben???? :twisted: Hol vagytok???

Mindjárt kerítek egy TV újságot, aztán hamar lebuktok, ám!! :lol: :lol:
Vendég

Én vmennyire itt vagyok

KépKép

KépKép
lnd

Csak közben rohangászok Ben után, ő meg utánam.

KépKép

KépKép
lnd

Ja és főzöm a holnapi ebédet.

KépKép

KépKép
lnd

Iskola lesz holnap?

KépKép

KépKép
lnd

Jól van, akkor is mondom...
Mától szedem a PreMenst, iszom újra a cickafarkot. Remélem ezek is hasonlóan jó hatással lesznek erre az új ciklusra (nemcsak a Maca).
Vendég

Mo! Te milyen hőmérőt használsz?

KépKép

KépKép
lnd

Helyes. Bár nálunk, amikor nem volt maca a gyógyiban kérdeztem a premenst és azt mondták, hogy nem jó. De sztm ti jobban értetek hozzá.

KépKép

KépKép
lnd

Na az ebéddel közben készen is lettem. Már csak sali kell hozzá, de azt majd frissen holnap.

KépKép

KépKép
lnd

Te Mo! Vagy nagyon sokat írsz, vagy nagyon lassú vagy ahhoz képest, hogy én csak félig vagyok itt.

KépKép

KépKép
lnd

Héé, Ind! Most megint elrohantál?! Várjatooook! :lol: :lol:

Lesz iskola.
Azt mondta az egyik gyerkőcöm: " Tanító néni, ez gyerekkínzás..." Jót nevettünk rajta az osztályban. :lol: Mondtam, holnap 120 felmérő lesz, és megnyúzom azt, aki nem ír leckét...... és képzeld! KINEVETTEK! :cry:
Vendég

Most látom, hogy váci vagy. Van kiterjedt váci ismeretséged?

KépKép

KépKép
lnd

Miért rohantom volna el? Szinte folyamatosan írok vmt. Beni is mindjárt itt lesz, mert nagy erővel cibál ide egy széket.

KépKép

KépKép
lnd

Milyen ebédet főzől Hékás???? ...és még én vagyok a lassú... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Marhapörkölt tarhonyával. Azért csinálom meg előző nap, mert apa is azt viszi és ha jó idő van egész de kint tudok lenni Bennel. Na mindjárt ideér.

KépKép

KépKép
lnd

Rohangáltok ide-oda, én meg kapkodom a fejem.. :lol:
Vendég

Próbálj meg követni, nem ehhez szoktál a gyerekek között? :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
lnd

Mororo,
Én alukáltam mert fájt a pocim... Köszönöm aranyos vagy :D Hasonló jókat kívánok neked :D Sajnálom pirit de látom hogy nagyon pozitív vagy ennek meg lesz a gyümölcse :wink:
Vendég

Te eszel az iskolában a gyerekekkel, úgye? Mindenki hülyénerk nézett, de ÉN ÁLTALÁBAN szerettem az iskolai kaját.
Na itt kő kővön nem marad. Itt van.

KépKép

KépKép
lnd

Tényleg Mo! Akkor most mész orvoshoz vagy nem?

KépKép

KépKép
lnd

Váci leszek maholnap. Milyen körökre gondolsz?? Hááát, vannak köreim..... :wink:

Csipogós hőmérőt használok, és nagyon szeretem. Ebben bízok.

Szia Pan! Jó reggelt! Mindjárt kész az ebéd is... Ind marhapörköltet főzött nekünk...
Vendég

Most, hogy ilyen normális vagyok, hatökrös szekérrel sem tudnátok elvontatni az orvoshoz..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

s neked mikor csipog ? Percenként, vagy ha megáll? Nekem az 1. perc után alig emelkedik tovább, lehet, hogy csak 1 fokot. Ez normális? Minden repül az íróasztalról.

KépKép

KépKép
lnd

Mondtam, hgy már kész. Már nem látok semmit, mert ben belt a monitor eelé.

KépKép

KépKép
lnd

Nem eszem a gyerekekkel, mert délelőtt tanítok, utána rengeteg adminisztrációs munkám van... és uzsgyi haza. Amúgy nagyon jó kis ebédek vannak. Volt egy időszak, amikor bent ettem.
Vendég

Beült

KépKép

KépKép
lnd

de te alsós tanár vagy, nem? vagy rosszul emlékszem?

KépKép

KépKép
lnd

azt hiszem, amit itt művel, már meghaladja a tűrőképességem, úgyhogy kénytelenek vagyunk elmenni.

KépKép

KépKép
lnd

Jajj, de édi kisfiad van!!! Gyönyörű a háta is!! Szólj neki, hogy forduljon egy kicsit felém és mosolyogjon! :lol:

Az első csipogás után megnézem. Akkor kezd csipogni, amikor már nem emelkedik tovább a hő. (.....jobban mondva: az első csipogás azt jelzi, hogy régen volt már emelkedés, de a további csipogások alatt 1-1 tizedet még változhat.) Ha elkezded valamelyik formában méregetni, akkor minden alkalommal ugyanúgy mérd tovább. Én az első csipogáshoz szoktam. Utána rögtön kiveszem a számból és megnézem.
Vendég

megyünk fürdeni. még lehet, hogy jövök, ha már alszik. Attól függ, apa mikor jön. Szóval kb fél 9kor itt leszek. Addig is puszi mindenkinek.

KépKép

KépKép
lnd

Tehát nem vársz 5 percet? Biztos, hogy nem 1 p után csipog? Nekünk 2 különböző is van és mind2 csipog 1 p után, utána meg az egyik ha régóta megállt a másik, már nem.

KépKép

KépKép
lnd

Jól itthagytatok. Most pakolhatok egyedül mindent vissza az asztalra...

Ja-ja, alsós.
Megszületett egy ismerősünknek az ikerpár babája. Ramóna és Patricia. Van egy nagyobb testvérük. Megkérdezték tőle, hogy hívják a hugikat? Azt mondta: "..valami rámolós meg pakolós..."
Vendég

5 percet nem várok. Az első csipogásig viszont több, mint egy perc telik el.

Csak az egyiket használd és minidig azzal mérj!!
Jó pancsolást!!
Vendég

Köszönöm a segítséget! Azt tudom,hogy a folyadékfogyasztásnak nincs köze a vetéléshez,csak gondoltam ez a szója bigyó kezdi rendbe szedni a hormonjaimat,és talán ez attól is lehet. Most már nem tudom……A vércukrommal nincs gond, szerintem, a súlyom…..165 cm vagyok és 53 kiló, szerintem ez is normális.
Mororo ezt hogy értetted?
„Jaaa, és ha babát szeretnél, akkor sokat kell innod!! VAN HATÁSA!!!!”
??????????
Vendég

Szia Mo! na megvan a megoldás a látszólag alacsonyabb hőidre! Hát én soha nem szájban mérem! :oops: :oops: :oops: Így bizony könnyű fél fokkal többet produkálni. Nekem a szájban mérés nem vált be.

Zora
Kép
zora7

Didó! A sok folyadéktól kedvezőbben termelődik a termékeny váladék és így jobban úsznak az ebihalak benne.

Zora
Kép
zora7

Már megint fáj a petefészkem. Mi lesz ebből?

Zora
Kép
zora7

Mo! Szerintem nagyon jó, hogy megjött! Tudom, ez hülyén hangzik, de olyan jó érezni, hogy helyreállt a dolog, nem? Ebből mostmár tényleg baba lesz nagyon gyorsan!

Zora
Kép
zora7

Hüvelyben méred? Azt én Beni mellett elég nehezen oldanám meg és mindig ott van velem, általában ébren.

KépKép

KépKép
lnd

Mo
Nagyon sajnálom :( de a lényeg az, hogy Te nem vagy letörve én biztos magam alatt lennék. Nagyon jó, hogy ilyen optimistán látod a helyzetet. Ha a maca ennyire bevált nem kellene inkább ezt folytatnod?
A babás vonalzóval még várnék egy hetet amíg vissza nem megyek az orvoshoz.
És hány hétre születtek az ikrek?

Ind
Hiába főztél meg, rossz időt mondanak holnapra. Én is egyedül vagyok. Apával beszéltem és még mindig bent van.

Zora
Neked ebben a hónapban hányszor van pá-ed. Ha jól számolom akkor most mondod harmadszor, hogy fáj.

Megyek mert szétáztak a vízbe és az Olivér a fejét is beletette.

Kép
[/url]
ági2

Sziasztok!

Itt vagyok én is csak még nem tudtam visszaolvasni.
Ma voltunk apával vérvételen , EKG-n, meg altatóorvosnál. Közben nem is kedden fogják műteni, hanem hétfőn.

Manó nagyon ügyesen viselte az oltást, csak addig sírt még beadták. Az agyhártyagyulladásos nekem is már vagy 3 hónapja a hűtőben van, 4 hét múlva kapjuk meg.

Elfelejtettem hazavinni a hőmérőt, így ma reggel nem mértem a hőmet.

MOstanában kicsit ritkábban leszek, de amint tudok bekukkantok4

Éva! Te 4. ker-ben laksz? Én is. Én nagyon tudom ajánlani a kistarcsai kórházat, én ott szültem.

Na még visszaolvasok.

puszi
Vendég

Volt egy kis dolgom, tettem-vettem egyszer csak gondoltam megnézem visszajött-e Ind a pacsolásból, és azt láttam, hogy a bejelentkezők között ott a nevem, miközben én tutira kijelentkeztem. Ez hogyan lehet???
Dido! Zora mindent elmondott. Hasonló dolgokra gondoltam én is. A vércukor akkor tényleg nem probléma.

Zora! Én is örülök, hogy megjött. Boldog vagyok és nyugodt. Végre normális vagyok valamennyire... :wink:

Nem tudom, hogy nálad mi lehet a fájdogálás oka. Én még csak a saját jeleimet is most tanulom, úgyhogy passz. :roll:
Vendég

Ági, Mo! Biztosan hárompetéjű ikrek lesznek, azért a 3 tüszőrepi! De már nagyon unom ezt a húzó fájdalmat! Lehet, hogy cisztám lett??? :lol: :cry: :lol:

Zora
Kép
zora7

Krisz
Én is oda tartozom területileg. Gondolom akkor neked most minden gondolatodat lefoglalja a műtét. Meddig kell majd bent maradnia?

Zora
Lehet, hogy hölyeséget kérdezek de ha több tűsző érik meg akkor azoknak nem nagyobból egy időben kellene?

Mo
Már az is valami ha hormonilag normális vagy :lol:

Kép
[/url]
ági2

Hazajött a férjem. Vacsi és csacsogás. Megyek, boldogítom. Gombapörkölt. Úgy látszik, ez egy pörköltös nap :wink: ..... a barátok alatt megpróbálok jönni. Nálunk nem a feleségek a befutó, hanem a barátok..
Vendég

Mo! Sajna mensi miatt! De jó, hogy normális is tudsz lenni. :wink:

Ági! Vasárnap fekszik be délután, aztán hétfőn műtét, talán este már nem is kell bentmaradni, de legkésőbb kedden jöhet ki. Nem lesz nagy műtét, gerincérzéstelenítőt kap majd.

Bocsi, hogy nem nagyon írok, de apa mindjárt kész a pancsival. CSak sunyiban vagyok itt!

Szép estét mindenkinek!
Vendég

Három repi??? Miből gondolod, hogy csak három lesz??

Ági! Valóban.... én már ennek is örülök. Hűhaa, akkor most mégsem vagyok normális?! :lol:
Vendég

Ági! De csak hormonálisan! (mármint Mo!) :lol: :lol: :lol: Tüszőrepi csak 24 órán belül fordulhat elő 2x, úgyhogy csak vicceltem! Csak már kínomban nem tudok mire gondolni, elég kellemetlen érzés...

Zora
Kép
zora7

Krisz! Kitartás!!! Jobbulást a férjednek!

Jajj, mennem kell, mert nemsokára nekem kívántok jobbulást. Az éhes férjecském mindjárt szétver..... :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?