Új privát üzeneted érkezett!

Backa, merre vagy?!

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Pandur!

Üdv köztünk!
Először is tisztázzuk, november óta csak a metformint szeded v. közben párhuzamosan mentek a hormonozások is????
Egyéb kivizsgálásaid pl. pajzsmirigy irányban voltak?

Csakegy!

Ugye nem sértődtél meg a vírus miatt? :shock:
Most már úgy tűnik megmaradok!

Dimet!

Én szándékosan nem írtam tegnap semmit. Nálunk volt Down a családban, én végig ettől rettegtem, hiába csináltattam meg az integrált tesztet, csak akkor nyugodtam meg, amikor a 20 hetes UH-on a feje búbjától a talpáig végigmeózta a dokim. Ő azt mondta, h. a Down-nak vannak UH-on látható jelei, tehát egy hozzáértő (!) doki, ki tudja szúrni ez alapján is, ha baj van!!!
Én a helyedben tutira elmennék a 18. héten UH-ra, de csak olyan helyre, ahol UH specialista dolgozik! Lehet, h. drága, de szerintem ez minden pénzt megér!!!!!
Egyébként a 12. heti tarkóredő mérés és az össz többi érték normális?

Pogi!

Hogy vagy?


Backa??????

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Rambóka: dehogy :))) jót röhögtem rajta :)) Nekem egyébként 99,9%, hogy nem vírusom volt hanem valami bakteriális ételmérgezésem... (hülye fejjel majonézt ettem... )... (maga a hányás abbamaradt amikor végre kiürült a gyomrom... ). Elvileg erre kaptam az antibacit is... (vírus ellen nem sokat ért volna, de a fehérvérsejtszámom a 2 nappal azelőttihez képest úgy megugrott, hogy tutira valami fertőzésre gondoltak...)

Most elkezdtem a Normoflort + valami algás bizbazt + a joghurtot is nyomom... hátha helyreáll a bélflórám a szülésig és nem leszek gombás... (sanszos sajna...)

Egyébként meg én most a sógornőmre anyázok...

A hülye liba influenzás lett... és ezért ma beköltözött a szüleimhez! hogy kikúrálja magát... (eredetileg fura kétlaki életet élnek és ő leginkább a szüleinél lakik... és ma hajnalban az apja! áthozta a szüleimhez... gondolom, hogy ők nehogy elkapják... ) (az öcsém is otthon van de ők tényleg furán élnek, a hét legnagyobb részében - vagy sokszor végig ki-ki a saját szüleinél... ne kérdezzétek miért, ilyenről korábban még senki se hallott a családban....)

Normális az ilyen? Most nem mehetek haza babacuccot válogatni :(((( Meg eleve... tudja, hogy most jöttem ki a kórházból és be vagyok xarva, nehogy elkapjak valamit... erre a szerencsétlen tyúk beköltözik a szüleimhez...

Tök pipa vagyok... (a szüleim is egyébként de a normálatlan öcsém ott hisztizik, hogy milyen szemetek a szüleim stb. stb. úgyhogy inkább hagyták az egészet a francba...)

(ja... és hétfőn a kórházba is bejött látogatni... csak tudnám minek... soha nem szoktunk beszélni csak ha nagyon kell...)

este beveszek egy oscillót hátha nem kaptam el amíg ma otthon voltunk ...

(meg eleve... arról volt szó, hogy ha azelőtt születne a baba mielőtt elkészülünk a lakással akkor a szüleimhez költözünk az első néhány napra... na de ha mindenkit megfertőz a szerencsétlen akkor hová megyünk??? Olyan házba meg nem viszek egy újszülöttet ahol valaki influenzás...)

Önző liba :((((
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Az, hogy most írok Nektek, már majdnem válóok! :lol: :lol: :lol:
Szegény férjem valami roppant fontosat kíván intézni a neten, de azért gyorsan írok! Bár lehet, hogy már a kisbaltával áll a hátam mögött! :lol: :lol: :lol:

A visszaolvasás így álom marad, úgyhogy önző módon gyorsan írom a tényállást : folyamatban lévő vetélés. A hcg pontos értékét nem is tudom, azt mondják, terhesség tuti volt, de már kevés a hcg.
A doki nem tudott mit mondani, elég sokáig ültünk nála, átólcettig átnézte az egész vaskos paksamétámat. Végülis 4 beültiből kétszer terhes lettem, tehát ez nem rossz arány. A korai vetélés százalékos elemzését hagyjuk... :?
Azt mondja, minden vizsgálatot megcsináltunk már, amit lehet. Elvileg minden oké, de valami gond mégis van. Rákérdeztem a Gynevac-ra is, azt mondta, ártani biztos nem fog, adassam be. (Bár a Kaáli állásfoglalása szerint semmi bizonyíték nincs arra, hogy használ, és mindenkit kérnek, hogy a lombik megkezdése előtt alkalmazza- ezt olvastam a recepcióspulton)
Azt mondja, van még néhány dolog, amit meg lehet nézni, csináltassam meg, aztán az eredményekkel menjek megbeszélésre. Akkor kezdhetem a köv. lombikot 3 hó múlva.

Ezt írta:
"Jav: tekintettel az embryo-transfereket követő két korai vetélésre, javasolt az alábbi vizsgálatok elvégzése:
-Toxoplasma, Rubeola, Cytomegalovirus szűrése
-Clamydia, Ureoplasma, Mycoplasma szűrése
-Leyden mutatio szűrése
-Immunológiai kivizsgálás"

Tudtok ezekről valamit? Pénzbe kerülnek? Vérvételek?

Nem tudom, de nekem nem a vetéléssel kezdődik, hanem először elhal a terhesség. Tehát lecsökken a hcg, utána kezdek görcsölni meg vérezni. Vagy ez mindig így van? Nem hiszem, mert másnál még megmentik a terhességet a vérzés-görcs mellett, nekem meg addigra már nincs is mit megmenteni...Nemigen értek én itt már semmit! :oops:

Ne haragudjatok, hogy most nem tudok reagálni senkinek! Köszönöm, hogy gondoltatok rám! :)

Kép Kép
backa
 
 


Rambóka, írok pü-t.

Backa, remélem még élsz és férjed nem használta a baltát :lol: ezek a pasik....ah. :lol: szerintem ezeket támogatja a TB. úgyhogy nem pénzesek. jóhogy izgultunk, mindenki rágcsálta a körmeit egész nap!!!!
dimet
 
 


Backa!

Az első két sor különböző kórokozók. Csodálom, h. csak most állnak neki megnézni!
A toxoplasmát célszerű mindenkinek megnézetni, akinek macskája van, volt, v. van esély rá, h. kapcsolatba kerüljön macskával, ill. aki kertészkedik.
A clamydia, ureoplasma, mycoplasma szexuális úton terjedő betegség, mely kevés tünetettel jár, de meddőséget okoz. Antibiotikumokkal kezelhető, de ha jól tudom a partnert is kezelni kell, mert különben visszafertőz!
Rubeola és citomegalovírus szűrés tőlünk nyugatabbra alapvető, célszerű mindenkinek még terhesség előtt megnézetni (egyébként a toxoplasmát és a bárányhimlő elleni védettséget szintúgy!!!!)!
Leyden mutáció véralvadási probléma, mely vetélést okozhat.
Immunológiai kivizsgálás gondolom arra vonatkozik, h. nem termelsz-e a párod ellen antitesteket, melyek megölik a fejlődő embriót. De lehet, h, autoimmun betegségekre is vizsgálnak. Ezt nem tudom.
Genetikai kivizsgálás lehetőségére kérdezz rá legközelebb!

Nagyon sajnálom, h. tényleg nem sikerült, én még ma is reménykedtem! :cry: :cry: :cry:
De remélem végre kivizsgálnak és megtalálják az okot! Akkor majd tudják kezelni is és akkor aztán sitty-sutty!!!!! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


backa, nagyon vártalak.

nekem SZTK-ba néztek többször is anno clamidiát, mikoplazmát, ureoplazmát, az tuti ingyen van. Az első sorban leírt három dolog is sztem ingyenes, másnál hallottam.(a toxo, rubeloa, cito.)

Többit nem tudom. De csodálkozom, hogybilyet csak két vetélés után néznek meg egy Kaáliban???!!!! :shock: :shock: :twisted: nekem többször nézték az SZTK-ban rutinszerűen, visszatérő hólyaghurut miatt.

Istenem annyira együttérzek veled, nem is tudok igazán mit írni. De úgy érzem írásaidból már talán túl vagy a nehezén (?), legalábbis már kibőgted magad.

Akkor hoygan tovább, belevágsz a köv. lombikba? Mindenképpen ki kéne vizsgáltatni, miért mennek el ilyen korán a a babák. Én józan paraszti ésszel arra következtetek, mivel ilyen korán mennek el, hormonális vagy immunológiai oka van, és nem szervi vagy genetikai.

Dimet te ne aggódj azon az egy rossz értéken!

Kép

Kép
rejo
 
 


Szisztok!

backám, úúúúgy sajnálom, hogy neked lett igazad, én is reménykedtem még ma is, mint Rambóka, de hát sajna kiderült mi a helyzet. :cry: :cry: Mi tervezel következő lépésnek a vizsgálatok után?

Rejoka, a pippony, az minden ami nem te vagy.
"- Ki ette meg már megint a maradék sütit a hűtőből? - Nem én voltam, anyu, hanem a pipponyok!" "Elvitted az esernyőmet és megint elvesztetted, igaz? - Nem Anyu! A pipponyok vették el!" Szóval ilyesmik. Soha nem látott jópajtások, akik jókedvre derítik anyut, és nem szid le a megevett sütiért, pláne ha bájos bocitekintettel adod elő, és közbe könnybelábadnak a szemeid, és az egész lényed bocsánatért könyörög, mint egy mártíré, aki hajlandó vállalni a felelősséget a pipponyok kihágásaiért is. :D

Rambóka, köszönöm, én jól vagyok, bár nagyon kéne az a zsibbasztó kenőcs! Kicsit túlpörgött ma az agyam, egész nap egy nyamvadék bekezdéssel fordításával bajlódtam, és a végén már nem láttam a fától az erdőt. Ha kész leszek, és kiadják, akkor a könyvem kötelező olvasmány lesz, ok? nem mintha a PCOS-hez köze lenne, inkább csak úgy lazításiból kell olvasni.
Egyébként a "hogy vagy" kérdést inkább hozzád kellene intézni, mert szerintem te vagy rosszabbul! Egy kicsit könnyebb már? Talán ha kiürül a gyomrod, akkor nem leszel olyan nyomorultul, nem?


Mamint, vártam a kérdéseidet, de nem jöttél, remélem nincs semmi baj :wink:
krumplis pogácsa
 
 


Zsibbasztó kenőcs csak nyálkahártyán műxik, agyon nem! :lol:
Van egy bizonyos Durex termék is, ami tartalmaz zsibbasztót és hosszantartó örömöt ígér :wink: , már persze, ha a delikvens nem kifordítva veszi fel véletlenül! :lol: :lol: :lol: (Hogy ezt honnan tudom? :oops: )
Hogy hol itt az összefüggés?
Hát a túlpörgött agy zsibbasztására kiválóan alkalmas az a dolog, amihez a fenti cég segédeszközt gyárt. :wink:

Segédeszközről jut eszembe, a Club tv nevű szennycsatorna Fincsi mami című műsorában pizsamabulinak álcázott keretek közt szülés után célszerű szexuális segédeszközöket mutatott be az egyik csaj a másik kettőnek. Ekkor jöttem rá, h. mennyire fontos a nyak és a dekoltázs alapozása! :lol:
A mesélő csajszi ugyanis igyekezett rendkívül lazának és spontánnak látszani, szeme sem rebbent a kütyük használatának magyarázása közben, csak éppen a nyaka volt tűzpiros zavarában! :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


rambóka, te meg miket nézel :lol:
dimet
 
 


Sziasztok!

Még csak én járok erre??

Backa!
Nagyon sajnálom.De a Gynevac beadatását én csak pártolni tudom!!!!
Mi is beadattuk a férjemmel eggyütt(szerintem fontos mindkettőtöknek!),mert kivéd a fertőzésektől, (megjegyzem férjemnél mycoplazmát állapítottak meg meddőségiben előtte, de az antibiót nem vette be), beadattuk a szurit, és rá kb. 1o hétre terhes lettem :D .Ja, és kivéd az ismétlődő vetélések , gombásodás ellen is.(Nekem mindkettő volt már) Tehát én csak javaslom Neked!!!
ezoterike
 
 


Jó reggelt!

Backa, annyira sajnálom! Én is reménykedtem ám még tegnap is... Furcsa, hogy ennyi mindent csak most akarnak megnézetni :shock: Remélem hogy megtalálják az okot és utána nagyon gyorsan sikerülni fog!

Rambóka, milyen műsorokat nézel Te?! :wink: :lol:

Ginuska, hőd? Cicik? :wink:

Mamint?!

Niki, kezed?

Az én hőm kicsit - 1 tizedet - feljebb kúszott de egyáltalán nem reménykedek...
Ráadásul olyan ronda idő is van... Apa holnap is dolgozik... Tök rossz kedvem van! :(

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Sziasztok!

Drága Backa: nagyon sajnálom, ami Veled történt. Szóhoz sem jutok :( Nekem egy vetélésem volt, azt is alig bírtam ki... Sok erőt kívánok! Fel a fejjel!

Csakegy: "aranyosak" az ilyen sógornők. Nehogy elkapd azt a mocsok influenzát!!! Szorítok!

Mindenki másnak kívánom, hogy összejöjjenek a 2csíkos tesztek. (Lh, hCG, vagy kinél milyen aktuális!)

Puszik,
Kir

Kép
k.ir
 
 


Backa!

Próbálok privát üzenetet küldeni (ha hagy a rendszer), szeretnék segíteni Neked!! :roll: Annyira sajnálom!!!
A vetéléseknek 90%-ban NEM nőgyógyászati oka van, és ezeket igen nehéz kideríteni sajnos!!! De fel a fejjel, ki fog derülni!!!!

Ginuska!
Még várj szerintem, hátha :wink:

Anyóka!
Csak reménykedj nyugodtan :wink:

Csakegy,
Háááátttt..... hogy milyen szerencsés :oops: vagy ezzel a sógornővel...

Mindenkit üdvözlök, megyek dolgozni

Kép
kikka
 
 


Rambóka, csak metformin, semmi hormon! Nem volt egyéb kivizsgálás, pajzsmirigy sem. Kellett volna?! Jaaaj...
Szóljak szted a dokimnak, h csináljon?
Most kezdtem cickafarkat inni, és keresek egy "lábbirizgálót" is, met Vargha nagyon drága.
pandur
 
 


Sziasztok !

Backa :cry:
Sajnálom, hogy igazad lett. Nem is értem, hogy eddig miért nem néztek nálad clamydiát és a többit. :shock:
Hasznos az immunológiai vizsgálat, én a méhenkívüli után megcsináltattam a Szabolcs utcában.
Nagyon remélem, hogy soha többet nem kell vetélést átélned !!!!

Csakegy, örülök, hogy már jól vagy ! Nem értem, hogy miért kell a dokiknak min 3-3,5 kg babákra számítani ? Én 2,30-cal születtem, a párom sem volt 3 kg :wink:
Megvár a babaruha válogatás, nehogy elkapj valamit a sógornődtől !!

Rambóka, Gergő nem kapta el tőled a kórságot ? Jobbulást !!

Anyoo, Lafi, én még jövő héten sem megyek tornázni :( de majd utána duplán behozom a lemaradást :lol:

Pogi, a pipponyt én sem hallottam még, de jól hangzik :lol:
Tudtál aludni a túlpörgött napod után ?

Okr régen jelentkeztél !!!

Kezem javulgat. Tegnap egész nap apával voltam, elmentem vele dolgozni :lol:
Jajj de éhes vagyok, a Paprika TV-ben jobbnál jobb kajákat látok... Megyek reggelizni :wink:

mniki
 
 


Hm .... tévedtem .... a hőm is átvert. Ma reggel is 37,1 volt :( Ennek ellenére jött a piri. Nah.....látom ujra besorakozom a következő ciklusban reménykedőkhöz :wink:

Backa!
De jó hogy jelentkeztél. Hm...folyamatban lévő vetélés. :cry: :cry:
Pihi, és nyugalom. A vizsgálatok lehet majd valamire fényt derihetnek. Nekem pl igy derült ki tavaly az ureaplazma, ami tünetmentes volt...és valószínűsíthetően okozhat meddőséget. Lelkiekben én is készülök a köv. beültimre, valamikor nyárra szeretném. Hétfőtől én is kezdem a gynevac kúrát, remélem ártani nem árt. Felirtam pár vizsgálatot magamnak is, amit a dokid javasolt, megbeszélem én is a dokimmal, hátha elvégzik... Szóval....figyi Drága: gondolj arra: nem vagy egyedül, a baba is eljön egyszer, most pedig pihenj sokat és próbáljatok apával relaxálni. És csináltass meg minden vizsgálatot..ezek tényleg fontosak! Gynevac ... tanácsolom és is!

Pussz!

Gina
Vendég
 


..
Vendég
 


Ó, lányok én most szomorú vagyok. Hát nem lesz márciusban zebránk ? :(

Gina, tökéletes ciklust produkáltál, most ennek kell örülni, az optimizmusod a következő ciklusban babát fog hozni !!!! :wink: :wink:

mniki
 
 


Sziasztok!

Backa végtelenül sajnálom. :cry: :cry: Próbálj lelkileg is piheni - bár tudom, hogy ez most irtó nehéz. Előre nézz, ne hátra!!!

Ginuska hm.... jó volt a teszt? :cry:

Megyek ügyintézni. Remélem nem nagyon látszik a kockára aludt fejem....

Kir mi lesz a fiad neve? Tudjátok már?

Tipli... Bee voltam. (7+3)
beebeey
 
 


bee!
teszt is tuti jó volt..de a piri a meggyőző. Csak azt nem értem, nekem miert nem esik le a hőm ha jön a menzi??? Szerintetetek?

És igenis örülök, ugy néz ki, nálam a 35 napos ciklus lesz a tutti ( már lassan 1 éve van :D )
Vendég
 


Bee!!! Hogy vagy?? Minden rendben???

Ezo!!! Nálatok????

Lányok, nyugi. Olyan jó ciklusokat alkottok. mensi után szex, és szex. jönni a fog a gólya!!!

Niki, mit reggeliztél???

Hétfőn megyünk az Istenhegyire UHra, meg ott lesz a genetikus is és rákukkant az eredményeimre. Megnyugodtam :)
dimet
 
 


Ginuska :cry: És rendes piri, nem csak ijesztgetés?!
Tetszik az optimizmusod :) Lesz itt baba hamarosan meglásd! (csajokat - cicik - meg utasítsd rendre! :wink: )

Niki, miért ne lenne zebrás márciusban?! Te még abszolút esélyes vagy rá! :wink: Mutatsz egy görbét? Régen láttuk már!

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Backa, nagyon sajnálom! :cry: Ne add fel, kérlek!Mi melletted vagyunk!

Gina, sajnálom a pirit, de jó, hogy ilyen optimista lettél!Tudod, új hónap....és ilyen görbével....háááát!!!! :D
Amúgy nekem sem ment le amikor megjött, 36,8 volt végig, másnap lett 36,3. akkor azt hittem, hogy kihülök...

Niki, te még simán beleférsz, és Anyoooka, te is ebbe a hónapba!!!!

Pandur, hát lenne néhány vizsgálat,amiket meg kellett volna a dokodnak csináltatni.
csomó hormon 3.cn-ről, hsg, amit írtam neked pü-ben.

én ma kívánós vagyok....csoki-csoki és csoki. pedig nem is szeretem a csokikat és cukrokat....erre zabálom őket máűzsaszámra, milyen jó, hogy fogyózok.... :wink:
Vendég
 


Beebeey: köszönöm kérdésed :)
A fiam neve: Tibor lesz. Ha kislány lett volna, akkor Ágnes lett volna. :)

Az apuka is Tibor (a nagytata is) és éppen Tibor-napra van kiírva, szóval hiába is ellenkeztem volna nagyon... :D

Ha pedig nem Tibor, akkor valszeg Hunor lett volna, ami, azt mondják, hogy hasonlít...

Kép
k.ir
 
 


Sziasztok!!

Pogi ezek a pipponyok nagyon hasznos lények :lol: nekünk kisegereink vannak :lol: :lol:
Ciklusod hol tart?? Rendesen van mensid..vagy most norcolutozol?
A könyvet elolvassuk :wink:

Lafi én is zabálok..rétest.. :?

Kavicska merre vagy??? Hogy vagy??

Okr????

Backa remélem a vizsgálatok eredménnyel zárulnak és babásodsz, nagyon erős csaj vagy!! ez is pco szindróma része?!? Mindenki erős és pozitív (na jó néha van megtorpánás de csak néha)

Gina olyan jó volt a reményedet olvasni tutira bíztam, hogy zebrásodsz!!

Niki Anyooka ti még befutók lehettek :wink: +++++++++ sztem lesz zebra márciusban is!!
Vendég
 


Ezt elfelejtettem Csakegy nevetek van már???? :lol: és megmondod??? :)

Kellemes pénteket!! :D
Vendég
 


Lafi, azt hiszem, ideje beszélgetnem a dokimmal ezekről. Az is lehet, hogy meddőségi kp-ba kéne jelentkeznem.
Megkérdezhetem, a hozzászólásotok alatt ezek a csíkok, azt jelentik, hogy babát vártok?
pandur
 
 


Lafi, csokiehetnék?! :wink: Egy ilyen napon mint ez a mai ronda borongós, nem is csoda: kell egy kis "boldogsághormon" :lol:

Pandur, a meddőségi központtal szerintem egyelőre várjál! Csináltass meg minden vizsgálatot és ha szükség van rá majd csak akkor agyalj ilyesmin! Sokan babásodtunk már innen spontán!!!
A vonalzóink több dolgot jelenthetnek: általában hogy hol tartunk a ciklusban, de van aki babát vár, van akinél a meglévő csemete korát jelzi. (nálam pl. a csajom korát és a ciklust jelzi)

Azt hiszem ebben a hónapban Niki lesz a befutó zebrásunk! Én inkább kihülni készülök... :roll:

Ráadásul unokaöcsém bejelentette hogy a barátnője - egy iszonyú kiállhatatlan kiscsaj - terhes... Eddig abban reménykedtünk hogy nem maradnak együtt... :oops: Azt hittem már nem lehet a hangulatomat jobban elrontani mára...

Kép

Kép
anyoooka
 
 


csajok, képzeljétek!!!
Kiderült a program írta el a terhességi koromat, és nem csak nekem!!!!! és nem tudják kijavítani, mert mindig elírja (16+0 helyett 17+5öt ír.....és az uE3 tekintetében sem mindegy).....no comment.....ha én nem zargatom őket fel sem tűnik...szegény nők, akiknek emiatt lett pozitív. mert nekem még szerencsére nem lett az. de akkor is.....ah. :roll: :shock:
dimet
 
 


Helloka!

A hőröl annyit, hogy nála is elég fura mostanság :) nemsokára mensi lesz és szerdán 37,2 csüt. 36,1 ma pedig 37. A ferty így elég érdekes lett :lol: hjaa és érdekes módon fehér izés a bugyingóm..
És arra is rájoöttem, hogy Fárasztó dolog nőnek lenni :D
tyche
 
 
 


dimet
ez nagyon tuti..
tyche
 
 
 


Dimet , huhhh , akkor tényleg minden rendben. Ennek örülök !! :lol:
Tényleg, belegondolva, hogy ha valakinek fals eredményt hozott ki a vizsgálat :twisted: :twisted:
káposztás pogit reggeliztem :lol:

Anyoo, még korai kihülésről beszélni, nem ? Lehet az beágyazódási esés is :wink:

Görbét majd vasárnap dobok, még semmi extra, fent a hőm, de így a 8 dpo-n szerintem normális :lol:

Lafi, lehet az idő a bűnös, mert én is zabálnám a csokit, de nem teszem, helyette pogácsát nyammogok :lol:

Backa, elfelejtettem írni, hogy az immunológiai vizsgálatért nem kellett fizetnem és egyúttal megnézték a leiden mutációt is.
Persze ez itt van/volt Pesten, nem tudom arra felétek hogy megy ez :roll:

hmm, a Paprikában mindenféle koktélokat készítenek, csorog a nyálam

mniki
 
 


Niki, ez nem hőesés, ez hőlentmaradás... :cry: Figyu:


Kép

De a következő ciklus a miénk lesz! Erre gyúrunk december óta... :wink: Ez a mostani meg a Tiéd! :lol: Drukkolok nagyon!

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Dimet húha!!! :twisted: S ezzel számos kismaminak okoztak álmatlan éjszakákat......
Amúgy köszi szépen jól vagyok - semmit sem érzek. Tudod: "hangolodok" a keddi uh-ra. No itt kiderül minden. :roll:

Kir volt egy Tibor nevű pasim valaha, hajdanán, anno. Az éjjel vele álmodtam. :lol: :lol: Erre ma felhívott....... :twisted: 5 éve nem látott, de természetesen én vagyok álmai nője. :lol: :lol:

Ginuska ez mindig így van: hő magas, s menzi hipp-hopp itt van??

Anyooka már csak te maradtál. Gyorsan szaladj, s vegyél két csíkos tesztet a bótba! :lol:

Nem tudom, melyikőtök hogy igazodik el a hírek között, de olvastam, hogy aki április 1 előtt választott orvost (s ezzel intézményt), annak nem kell majd a szülésért külön fizetnie az intézménynek. Hallott valaki erről valamit?

Bee
beebeey
 
 


Sziasztok!

Dimet!
Hála istennek, most már megnyugodhatsz.Én sem kaptam levelet egész héten, bár nekem meg sem fordul a fejemben, hogy a babával valami baj is lehet.Mindig elképzelem,hogy egy egézséges babának adok életet a nyáron :D
Amúgy jól vagyok, azt leszámítva, hogy néha úgy érzem, hogy le akar szakadni a hasam alja, meg egy picit fájdogál.Ilyenkor Magneb6-ot veszek be.
Ez lehet a keményedés szerintetek?Mivel első baba, ezért fogalmam sincs, milyen a keményedés, vagy hogy ez az-e.

Pandur!
Üdv köztünk!
Szerintem is várj a meddőségivel, sokaknak nincs szüksége rá.Viszont türelemre annál inkább.És ha szeded a gyógyit, már jó úton jársz.És persze az sem mindegy milyen adagban szeded, hogy elég-e az Neked.
ezoterike
 
 


Anyoo, nem értem a fertit, mert szerintem magasra tette a vízszintesedet, nem ?? Én nem látom "vészesnek" a görbédet, mikor kockáztatsz meg egy tesztet ?

Nekem hétfőn muszáj lesz lőni egyet, mert foghúzásra megyek, bár kétlem, hogy a 11 dpon bármit is látni fogok . De ne így legyen :lol:

mniki
 
 


Ezoterika, lehet, h igazad van, és nem kell meddőségi, csak hát hat év sikertelenség után nehéz pozitívnak maradni... :(
De Lafinak igaza van, a küzdelem és bizalom ugye... ;)
pandur
 
 


Bee, hol lehet kapni olyat?! Te hol vettél?! :wink: Mert a világ végére is elmegyek kétcsíkos tesztért! :lol:

Niki, én kedd-szerdát tervezek, mert 12 napos szokott lenni a lutheális fázisom, ha addig nem jön meg akkor tesztelek. A csík egyébként szerintem is eléggé fent van... :evil: De a ferti csak tudja... :roll:
Te szerintem 20-as vagy még érzékenyebb tesztet vegyél valahol - ott ahol Bee tudja a kétcsíkost! :wink:

Ezo, ha baj lenne már kaptál volna levelet!

Bee, a kórházválasztásról semmit nem hallottam :oops: Mit tudsz még róla?!

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Anyoooka, azért nem olyan rossz ez!!!! :wink:

Niki, nem lennék a helyedben, foghúzás............basszus, mégha kapok is csillapítót, jaj, nem is akarok belegondolni!Hős leszel!

Dimet, tök jó, hogy minden rendben!Azért ez tök jó. Magyarország 2007, egészségügy.

Bee, igen ez így van. Ma mindent megtanultam a kórházi átalakításokról, egész nap a tv-ket bújtam meg azt, hogy nekünk melyik kórházakat kell igénybevenni.

Csak azt nem tudom, hogy ki szedi le a véremet majd, ha Tűű dokinál kontrollra akarok menni vagy a nőgyógyimmal mi lesz, szedhet-e vért?????
ő schöfis....volt, van.
nem is tudom, mi van most.a dokim fel sem meremhívni, lehet, hogy keresnem kell egy újat?
na de kit?
idegent?
van jó nőgyógyitok, akinek még munkahelye is van?de legfőképp magánrendelése?

Pandur, azért nem kell rögtön meddőségibe menni, max a dokiddal kéne beszélned, ha nem reagál semmit, akkor új doki.
Bár nem lehet rossz, ha kaptál metformint, mert aztat nem naggyon csípik a nőgyógyik!

Gina, hol az avatarod?????????????Az annnnyira édi volt!!!!!!!!Vagy ezek jelentenek valamit?

és pfffffffffffffffffff holnap munkanap.............. :twisted:
Vendég
 


Dimet!

Mennyi nálad az a kevés uE3? Csak kíváncsiságból, mert én 17+5-ön voltam vérvételen.

Pandur!

Mennyi metformint szedsz?
Ne menj meddőségibe, amíg nem vizsgáltattad ki magad rendesen endokrinológussal! Csak teletömnének hormonokkal, a sikerre meg semmivel sem nagyobb az esélyük, ha csak a PCOS a problémád!

Ginuska!

Ha a hőd még holnap is fenn van, tesztelj egyet, hátha csak szórakozik az anyatermészet!

Mindenkinek mennek a drukkok, de nincs több időm, felébredt!
Majd este jövök, ha elaludt! Bár akkor már senki nincs itt! :cry: :cry: :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Lafi, nekem a foghúzással csak és kizárólag a zsibbadással van gondom. Én általában soha nem kérek injekciót a fogászaton, mert a zsibbadás kihozza a pánikomat :? Jön velem a férjem és majd ezerszer elismétli "nem, nem fogsz megfulladni" :oops:

Nekem van egy csomó 20-as érzékenységű tesztem. A bátyám hozta kintről nagyon jó áron, fel is tettem 1-2 helyre, mert van kb 50 db felesleg (annyit magamnak is megtartok, de csak kabalából :mrgreen: )

Szerintem hívd a dokidat, legalább elmondja, hogy merre, hova megy. Általában az ember nem kórházat, hanem dokit választ. Vagy nem ? :roll:

Anyoo, kedd/szerda hamarosan itt van ! Viszont ha elfogadsz egy tanácsot... szerdán mindenképpen tesztelj és ha pozitív, vagy ne menjél tornázni, vagy hagyd ki a hasizmos gyakorlatokat.
Emlékszem múlt hónapban a torna után 26.nap elkezdtem barnázni, persze nem biztos, hogy attól, de valahogy összekötöm a kettőt .

Átnéztem előbb a Kaálisokhoz, láttam a frissített táblát. Hát megmondom őszintén anno még egy kis táblában elfértünk, most meg.. de az nagyon jó, hogy sokan várnak babát.
Ja, és én vagyok legeslegalul, végülis jégre tettük a lombikot és egyébként sem írok már oda..

mniki
 
 


Niki, köszi a tanácsot a tornával kapcsolatban! :wink: Gondoltam én is rá hogy ha mégis pozitív akkor nem megyek...
A 20-as tesztedből szívesen átveszek pár darabot ha még megvan! :wink:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


hm..visszanéztem az eddigi ciklusaimt, általában nem szokott menzi előtt magas lenni a hő. De tudom...a kivétel erősíti a szabályt. És..a cicijeim sem jelenznek már :)

Niki, Anyoka....bennetek van minden reményem. Tessék mihamarabb zebra hirrel jelentkezni. :wink:

Avatarom..hm...ha jól tudom ( tudjuk) ez reményt jelent. :)
Vendég
 


Nézem a Doktor House-t és felhozták az IR-t (jajj, épp most magyarázzák...) egy túlsúlyos beteg esetében.
Na, nézem tovább (imáááádommmm)

mniki
 
 


rambóka, írtam privit.
dr house tényleg tutiiiiiiii!!!!!
dimet
 
 


Niki, amúgy az a gond, hogy nem mindegy, milyen kórházba mész.
mostmár a lakhely szerinti területi vagy kiemeltbe kell menni beutalóval.
ha máshova mész, akkor fizetned kell a kezelési ktsg 30 %-át max 100.000 ft-ot!!!!
nem mindegy
ápr 1 után a szülésre bejelentkeztek még szülhetnek szabad orvosválasztás miatt bárhol, utána teherbe esők pedig csak a fenti feltételek teljesítése esetén!
ez kb 25-60 ezer ft is lehet, mármint a 30 %.....
ugyanez igaz a többi esetre.
pl nálunk csak területi kórház van. ott alig csinálnak dolgokat, pl. trauma, ápolás, rehab....van csak
ha pl. onkológust akarunk, elmegyünk a Bajcsy-ba, de ha pl endokrinológust, akkor meg az Uzsokiba. szülész az államiban lesz (egységesített MÁV, BM, HM) és így tovább. annyi minden fel volt sorolva, hogy meg sem lehet jegyezni, mondjuk nem is nekem kell megjegyezni, hanem a körzetinek kell tudnia, hova utaljon be az adott betegség mellett!!!!

na ezért kezdtem el parázni egy kissé
Vendég
 


Lafi, bevallom én erről megfeledkeztem :( :(
Az, hogy fizeted a kezelés költségét, csak a szülésre vonatkozik, nem ?

A Dr House-ban Cushing kór volt a megfejtés :wink:

mniki
 
 


Ezt hogyan érted?sztem nem. teljes ktsg-et értik alatta.
amúgy meg nemcsak szülés, hanem pl. szemészet vagy sebészet vagy stb eseénre is igaz. sztem még vérvételre is, ha elmennék beutalóval is akár a szt. Imrébe Tűű dokihoz vérvételre, sztem nem tehetem meg, csak ha kifizetem a kezelés vagyis a vérvétel árát.
baj eléggé, mert akkor hol vetetem le?????
remélem, rosszul értelmeztem a dolgokat ...........és nem így van
Vendég
 


Hát sajnos nem tudok ehhez hozzászólni, de attól tartok még az illetékesek sem :twisted:

Kavicska, esetleg nem tudsz segíteni ?

mniki
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?