Na sziasztok hétalvók
Nemtudom mi van,ma nem ment az alvás...
BOSZIBABA
Sztem megint lekéstem de én is gyors és könnyű szülést kívánok..persze azért inkább remélem már meg is van a lurkó!!
És mostantól remélem már beindul a következő "szülő turnus"-kár h nem magától kell neveznie az embernek..én már tutira benne lennék!!!:)Talán majd akövetkezőben már benne leszek...NEEEEEEM BÍÍÍROOOOM..látni akarom a kislányom aki sosem mutatja meg magát,úgyhogy 2szer olyan nehéz...
Tegnap este az a kevés levegő is amit mostanában kapok képes volt beszorulni úgy néz ki az oldalamba..baromi szar érzés így terhesen..így hogy aludjak??és hiába huzogatom szúr mint állat,csak az az érdekes hogy nem fent hanem egész a csípőmhöz közel..vhol Dóri feje is arra van..remélem neki ez nem okoz gondot..
Barbamami
Köszi kérdésed,baromi jó ez az autó..nagyon kényelmes,nagyon halk,és imádom a csomagtartóját egy "Auchan-járat"után
..hát drága férjecském még mindig a hatása alatt van..kb 2hete lehet nálunk,de már le van mosva,még dobálgatja ki belőle a csokis papírjaim..nemtudom meddig lesz ez így..remélem még sokáig,m így olyan szép tiszta
még a WCre is avval menne ha tehetné
,de örülök nagyon h ennyire tetszik neki..egy férfit mennyire fel tud dobni egy új autó vagy tv vagy ilyesmi,nem???Hihetetlen,de jó ilyen boldognak látni..
Igen vezettem én is-2szer ha jól emlékszem már hozzájutottam-szeretem én is,de nemtudok ilyen sokáig örülni neki..nekem ez "csak egy autó"-ha fogalmazhatok így..
És a tietek hogy szuperál??Elfér benne a sok kis gyerkőc meg a cuccok??remélem bevált nektek is
Tegnap vettem magamnak még egy szoptatós melltartót az Anitában és képzeljétek itthon a férjem jött rá,h elől a két mell között van egy rózsaszín kis dísz..ami arra szolgál h tudod tologatni és abba az irányba tolod el amelyik ciciből utoljára szoptattál..
:)tök vicces nem??mikre nem gondolnak..
meg vettem hasleszorítót!!Remélem használ is majd vmit,meg eldobható bugyikat plussz óriás betéteket..
szóval asszem megvannak a kórházi cuccaim..
képzeljétek úgy örülök m úgy néz ki sikerül kipakoltatni Dóri szobáját és a hosszú hétvégén,anyuék segítségével takarítás van,szobafestés és berendezés:):)..
már úgy várom
majd teszek fel képeket ha kész!!