Új privát üzeneted érkezett!

Ex! Reni!

Én azért a túrót nem zárnám ki. Nálunk az a főbűnös. Nekem elég, ha megszek egy túrórudit, Kingának fáj a hasa. Még mindig :-( de most már néha eszek egyet-egyet. Szóval a túró nagyon brutális azoknál akik érzékenyek. Reméljük Peti nem, csak véletlenek összjátéka. De legalább a hasa nem fáj.

Megyek aludni...

Pá!

tjuca
 
 


Sziasztok!

Pontosítok! A folt Peti térdhajlatában nem ma jött ki, már két hete volt egy pötty, csak rohamosan növésnek indult és ez nekünk csak tegnap tűnt fel! :oops: Így bizti nem a túró a bűnös, mert ma kóstolta először. Viszont nem várok keddig, holnap megyünk dokinénihez. Volt már egy kencénk, amit korábban, az arcán kijött foltokra írt fel, de az nem használ!
KÉpzeljétek, ma este vacsorázott Peti. Tejpépet kapott, nyelte, mint kacsa a nokedlit. Egyszer csak visszaköpött egy falatot, legalábbis először azt hittem, aztán visszahányta az egészet és még mosolygott is hozzá! Én rám meg a frász jött!!! :(

Eni!
Ez most komoly, hogy te fél 7-kor kelsz? A férjed miatt, vagy egyébként Marci is korán kel? Nálunk akkor van kelés, amikor Peti felkel! Általában ő ébreszt engem. Elvonulunk főzni, aztán 9-kor keltjük a páromat is, már mint amikor szabadnapos!

Mozgás: Peti kúszogat, tolat, forog ezerrel. Ha felültetjük, akkor sokáig elüldögél, ha dől, akkor megkapaszkodik és mostmár próbál felállni a kiságyban és a kiskádban is. Viszont a kompban néha úgy tűnik, mintha kapaszkodás nélkül állna!!!!

Reni
Kép
prenata
 
 


Lányok!

Én már csak kétszer szoptatom Kingát, reggel és este. Miután ilyen ügyesen átalussza az éjjelt reggel 7-kor eszik, majd 10 tájban valami kis gyümölcsöt, fél egy tájt ebéd főzelék husival, aztán du egy kis gyümölcs tejpéppel (most próbálom, nézem, hogy pöttyös-e) este pedig az ebéd plusz anyatejci. Nem valami sokat eszik, de nem éhes, és szerintem normálisan néz ki, ezért nem izgat, ha megfeddnek. A védőnő azt mondta, hogy Kinga egy perpétum mobile, és igaza van. :-) Ja és reggel, amikor mi reggelizünk mindig kap egy kis kenyérsarkat, de az csak nasi :-) De már várja.

tjuca
 
 

 
 

Mozgás: Kinga 3,5 hónapja mászik, kb. három hónapja ücsörög és kb. 2,5 hónapja feláll. Az ágyunkra felmászik, és lemászik róla. Önállóan még nem álldogál, viszont lépeget a bútorok mellett. Tolatni nem tolatott. Pápát nem mond, és nem int, csak ha neki olyanja van, és annak, akinek ő akar (főleg a Plusban pénztár mellett található stoptáblának), puszit sem ad, csak csetteg a nyelvével. Elég sokféle dolgot mond (aja, aba, mama, nem, igen), és sokat gagyarászik, mindenféle hangokat próbálgat, most éppen a dájdáj a kedvenc. Ennyi. Most belassult azt hiszem, amit nem bánok.
Ja és a szennyestartóból kicibált cuccot, ha megkérem elhozza a mosógéphez, de ha izgalmas (melltartó) egyenesen az ellenkező irányba inal vele. :twisted: Van mikor a szájában viszi, mint egy állatkölyköt. :twisted: :twisted: :twisted: Asszem ennyi a tudománya. És villámgyors, nekem is fel kell vennem vele a versenyt, ha le akarom gyorsulni.

tjuca
 
 


Helló lányok!

Kicsit nyúzottan, de újra itt! Tegnap nőnapozni voltam, igaz nem sokáig, mert 11-kor már itthon voltam, de Dani valahogy megérezte és bár elalud 3/4 9-kor apával, fél 12-től szinte óránként felsírt.
Most meg ugye nagy pakolásban vagyok, mert ha megjön apa, utazunk is el a szüleimhez. Így ma egyenlőre ennyi voltam, csak gondoltam életjelet adok magamról! Ha végeztem mindennel még benézek.

Egy kérdés: Ti már adtok túrót a kicsinek? Már lehet? Milyen formában?
Csak mert nekem a védőnőm soha nem mond semmit, mit mikortól lehet és csak innen-onnan hallom hogy már ehetné ezt vagy azt. Szuper!

Szép napot mindenkinek!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Üdv.

Andi!
Hát túrót és joghurtot elvileg már kaphat Dani. Én azt mondom, hogy Petinek adok mindent, mikor jónak látom, aztán majd lesz valahogy (értsd: vagy pöttyös lesz, vagy nem).
Peti már kapott ezt is, azt is, és még semmi baja nem lett tőle. És mivel nálatok egyébként is spéci a helyzet, szerintem Daninak sem fog ártani.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Jó reggelit Mindenkinek! Mi még csak most nyújtózkodunk. :lol:

Andy, a táblázat szerint 10 hónapos kortól mehet a túró.

Etetés: nálunk is kétszer van szopi, reggel, este. Délelőtt gyümi, délben főzi, az uzsi tejpép gyümivel, este szopi, előtte előetetés tápszerrel vagy tejpéppel. Két kaja között joghurt, vagy túró, vagy kölesgolyó, vagy babakeksz. Egyszerre nem eszik sokat, de neki nem is szabad. Súlya 8810 gramm, a hosszt nem tudom, 74-es ruhát hord. Ha van kedvetek írjátok már le kinek mit eszik a babája és milyenek a méretei! Köszi

Na mentem rendbe szedem magam és a családot. :)
Ja, szombathelyi, ajkai, sárvári Lányok, itt trutyi az idő. És ott?
Vendég
 


Kimi!

Hát Kinga mindent eszik kivéve tejtermékeket. A blogban a receptek között megtalálsz néhány kaját. Ma például paraszt menü lesz: pirított hagymás majorrannás krumpli májjal. (Kinga nem böjtöl :-))
Dedeledel témában egyébként ha valakinek van ötlete, receptje, az bevéshetné, mert ott gyűjtöm a saját recepteket, és akkor lehetne változatosabban tápoltatni a kölköket 8)

tjuca
 
 


Bocs elírtam, csak egy r
Major Annás :twisted:

tjuca
 
 


Sziasztok.

Andy, megkaptuk mi is méltó büntetésünket a tegnapi moziért, ahol egyébként könnyesre röhögtem magam. Fenyő Iván naaagyon jól játszott a filmben és hát nem épp egy "kvazimódó".:-) Na de a lényeg: Ádám este héttől tízig K.O. volt, aztán miután hazajöttünk felsírt és most kapaszkodjatok meg, nem aludt HAJNAL ÖTIG. Ez volt eddig a csúcsborzasztó éjszaka.

Reggel voltunk a gyerekkórházban a szűnni nem akaró nózifolyás miatt, hasi ultrahang, tüdőröntgen, vérvétel, váladékvétel...az égvilágon semmit nem találtak hála az égnek, bár pár lelettel kapcsolatban fél egykor kell érdeklődnöm. Ja és még csak annyi hogy Ádám már szokott enni krémtúrót. Védőnénink mondta hogy lehet neki adni, ő pedig örült az új desszertnek.

Közben ma még van egy megírni való cikkem és néhány szervezési munka a jövő hét kapcsán, miközben hulla vagyok. Naaaaaa, sajnáljatok egy kicsit.:-)

Kimike! A március tizenötös hét után kaphatóak vagyunk egy közös Ikea bulira Ádámmal.

Na megyek dolgomra.

Szép napot nektek, itt egyészen borzalmas az idő - szürkeség, eső, szél, hideg, pfuuuuj, tavaszt akarok!!!!!!!!

:evil:

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Kitti!

Sajnál :cry:

Kimi!

Akkor nekünk is jó lenne az IKEA-s buli, reméljük nem betegszünk le!
Ki jönne még??? :wink:

tjuca
 
 


Lányok, ez szuper! :D Melyik nap lenne Nektek jó? Juca, a klubba melyik nap is jártok?

Akkor jön:

Meteor-Pannus
Kitti-Ádám
Juca-Kinga
Móni-Milán

Többiek?
Vendég
 


Köszi a választ lányok!

Ági a joghurton mijet értesz? Gyerek joghurt vagy azt amit esetleg mi felnőttek is eszünk???

Andy

Kép
oriandy
 
 


Húúú Lányok!

De jó nektek!
Mi is szívesen mennénk erre az IKEA-s bulira, csak sajna elég messze vagyunk! :( :( :(

Andy

Kép
oriandy
 
 


Kedden járunk, de ha egyet kihagyunk az sem baj. Melyik napszak lenne jó?
Nekünk a 10.12-es vagy 11.12 es vonat biztos nem csótány, ez fél óra múlva van a Nyugatiban, tehát kb. egy óra múlva vagyunk az IKEA-nál. Mondjuk akkor én ott is kajolnék :P Ha nem az IKEA-ban gyűlünk, akkor is olyan helyre menjünk, ahol legalább egy szenyát betolhatok a képembe :twisted:

Ez az idő. Tiszat depis leszek. Nembaj majd lazítok a jeges műsoron. Bár így, hogy RR kiesett a Kiszelyt meg bele sem tették :evil: :twisted:

tjuca
 
 


Kitti: sajnálom az éjszakát. :( Mondjuk így dolgozni azért nem semmi. Megkukkoltalak a wiwen, még közös ismerősünk is van. :lol:

Kaja: Milán is ehet végülis mindent, amit adott életkorban lehet, tejterméket is, csak a mennyiségre kell vigyázni. Ugyanis refluxos, de állítólag már kinövőben van a kórból.

Juca: a kedd nekünk is jó, március 20. A 10.12-es vonattal, ha tudtok jönni az szuper lenne. Az Ikea azért jó, mert ott lehet babának kaját melegíteni, enni, pelenkázni, kedvükre játszani stb.
Kb. fél 12-12 körül tudunk ott talizni.

Andy, tényleg kár, hogy messze laktok, jó lenne megismerkedni személyesen is.
Vendég
 


Kimi!

A többi nap egy hangyányit jobb lenne, mint a kedd, de a kedd is jó :twisted: :twisted: :twisted:

tjuca
 
 


Juca: hétfő, március 19?
Vendég
 


Juca, bocs, totál elértettem. Azt hittem, hogy nektek a kedd a jó. Aztán most próbálom értelmezni, hogy ti kedden klubboztok. Bocsi.
Vendég
 


Kimi!

Semi gond! Azért majd kerítünk rá alkalmat, hogy mi is elmehessünk veletek csavarogni! Igaz mostanában ritkábban járunk Pesten, de megoldjuk! :D

Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok.
Ikea nekünk is jó, de márc 19.-én jövünk vissza (megyünk a szüleinkhez), szóval csak utána...

Kimi! Hogy derült ki, hogy refluxos, mert Vencel rengetegett bukott és még most, hogy szilárdat is eszik, sok jön vissza, de hiába kértem, nem vizsgálták ki, mert jól gyarapodott.
Mit jelent az, hogy vigyázni kell a mennyiséggel? Én annyit adok neki, amennyit elfogad. Lehet, hogy túletetem? Most, hogy nincs étvágya a foga miatt, kevesebb is jön vissza. Tápiból 150 mili, főziből, gyümölcsből 100g az adagja mostanában.

Mári

Kép
mári
 
 


Túl vagyunk az ebéden...
Tudjátok mit evett Dani? Szilvalekváros derelyét. Naná hogy anyu kajája kellett neki és nem a számára ízletesen elkészített vadas! :twisted:

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Irigy-irigy vagyok a taliért. Elvileg nyáron mi is készülünk Pestre, az egyik kolleganőm meghívott minket, de nem tudom hogy fogjuk tudni kivitelezni vonattal. Egyelőre nem is agyalok rajta. Apa nem jönne, csak ketten mennénk Petivel.

Képzeljétek a folt halványodik a lábán. A szokásos krémmel kentük be, csak ujjnyi vastagon és leragasztottuk. Így dokinénihez nem mentünk, eltoltuk keddre, akkor mázsálás is lesz.

Kimike!
Peti 3 hete volt 9450g és 71cm. A hossza bizti több, mert mi 74cm-t mértünk tegnap. Ő reggel szopizik (néha hajnalban is), 10 fél11-kor gyümit kap, majd altató szopi jön, 1-2 körül főzelék, 4 körül gyümi, de ha alvás határán van, akkor megint altató szopi, 7-kor főzelék vagy tejpép, 9-kor szopi. Tejterméket (a tejpépet és a tegnapi két falat rudibelsőt leszámítva) kivéve Peti is szinte már minden zöldséget eszik. Babot, lencsét még nem. Kenyérfélt még nem. Néha kap babakekszet a gyümibe áztatva.
Én valahogy azt szeretném megoldani, hogy napközben ne csak cicin aludjon el, mert akkor könnyebben rá tudnám hagyni a páromra, vagy az anyukámra.

Reni
Kép
prenata
 
 


Ikea: március 21, szerda?

Mári: úgy derült ki, hogy rengeteget bukott és nálunk az volt a probléma, hogy nem gyarapodott, sőt picit fogyott is egyszer. A dokinéni elküldött minket ultrahagvizsgálatra, ahol azt mondták, hogy pici refluxa van, nem vészes, ezt ki fogja nőni. De javasolták a tápszeres előetetést AR-es tápival, ami bukós babáknak van. Minden szopi előtt 20-30 ml. Aztán elkezdtük a hozzátápit 6 hó után, akkor már alakult a dolog, mert a főzelék már nem jött ki belőle annyira, de a folyékony állagú cuccok továbbra is landoltak a szőnyegen, ruhán mikor hol. (Akkor, ha nem ettetem elő tápival, mert pl. úton voltunk.) Aztán eltelt 2-3 hónap és engem ez a dolog nagyon idegesített és a dokinéninket is. Egyszer szemtanúja volt egy bukásnak, na akkor adott gasztroenterológiára beutalót. Ott írták fel a sinlac pépet, konzultáltunk dietetikussal, rendszeresen vissza kell járni, hónap végén pedig megyünk egy újabb ultrahangra.
A dietetikus javasolta, hogy azonos mennyiséget inkább többször elosztva adjak neki, ne tömjem fullra, ha már nem eszik szívesen csak azért, mert még van 1-2 kanálnyi a tányérban. Nálunk ez bevállt. Rászoktattam a következőre. Mondom neki Milán, elfogyott. Ha elkezd sírni még enne, ha nem, akkor nem érdekli tovább a kaja. Na meg látom, hogy tényleg kell-e neki, mert ha nem, akkor már minden fontosabb és a száját se nyitja ki, hanem elfordul. Mennyiségre kb. 170 ml-t eszik, de pontosan nem tudom. De van mikor kevesebbet. A dietetikus nagyon sok jó és hasznos tanácsot adott. Pl. ebéd után kap gyümilét. Mikor megitattam, akkor még utána adjak neki egy kanálnyi szilárdat és akkor nem jön vissza a folyadék. Valszeg Vencelt azért nem utalják be sehova, mert szépen gyarapszik és a bukást majd kinövi. Nem tudom mennyit bukik, de Milánnál már inkább sugárban hányásnak volt nevezhető, főleg eleinte.
Vendég
 


Sziasztok!

A taliér én is irigy vagyok, de sebaj. Majd küldök Kornélról képet, és akkor legalább ő ott lesz veletek! :lol:

Mi így eszünk: reggel szopi, tízórai szopi, délben főzi, uzsi tejpép + gyümi, vacsi főzi + szopi.

Ja: és Kornél simán feláll! Eddig is felállt, de csak amolyan félig kész állapotba. De most már rendesen és rikogott magának! Olyan édes volt.
:lol:

Tandika: Jó ötlet volt azt a homeopátiás oldalt felrakni. Bár arra azért kivi lennék, hogy mit értünk alvászavaron? Valaki tudja?

Na, lépek játszani!

Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Üdv.

Én is mennék IKEÁ-s talira, de mi is messze vagyunk. :( És csak márc. végén megyünk Pest fele, Vácra.

Oriandy, Peti eddig gyerekjoghurtot kapott kétszer, de már a sajátunkból is falatozott már... (Megjegyzem, nem hiszem, hogy sok különbség lenne a kettő között az árát kivéve.)

Juca, itt jó idő van, még a szél sem fúj...

Mári, szerintem a vigyázás azt jelenti, hogy egyszerre ne sokat. Mondjuk én sem vagyok e tekintetben "elővigyázatos", mert én is annyit adok, amennyit megeszik, aztán ahogy írtam, vagy pöttyös lesz, vagy nem. De eddig minden OK volt.
Peti nem bukik, mégis van AR tápszerünk...a dokink egyszerűen beírta, hogy bukásra hajlamos, így felírhatja (a Milupa az egyetlen, amihez nem kell gasztros szakvélemény). De ahogy Te is írtad, ha jól gyarapszik, addig nem baj, ha visszajön a kajából!!!
Egyébként hányszor eszik Vencus egy nap? Márcsak azért kérdezem, mert Peti tápiadagja általában 200 milli, a főzi és gyümi meg kb. 200 gramm.

Kimike, én már etettem útközben Petit, ő a hordozóban, tápszer elő, cumi be a szájába, ő meg tolta befele, mint akinek muszáj, egyáltalán nem érdekelte, hogy kocsiban vagyunk. :D
A dietetikus jó tanácsot adott, de ezek szerint szerencsés vagy, mert Peti csak pohárból hajlandó inni, cumisüvegből és csőrös pohárból max. fél kortyot szív ki...

Wawel, Kornélnak gratula.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Lányok!!!!

NEM BÍROM TOVÁBB!!!! Megőrülök!!! Dani nem tudom miért de sztrájkol! Nem hajlandó aludni most délután viszont annyira álmos már, hogy mindenért ordít. Nem sír! Ordít!
A fejem meg már szétmegy! Az a baj, hogy hiába veszem fel, ugyan úgy ordít tovább, tehát az se jó ha kézben van és szeretgetem!
MIT CSINÁLJAK???? Így hamar csatlakozni fogok az őszülők táborához! :twisted:
Még jó hogy ma utazunk el anyuékhoz, talán kicsit jobb lesz neki is hogy többen leszünk körülötte meg nekem is, mert pihizhetek egyet-egyet.

Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Most búcsúzok, de csak egy kis időre!
Remélem a bátyáméknál néha be tudok nézni hozzátok!

Üdv mindenkinek!


Andy

Kép
oriandy
 
 


Kép Ezt a sapit kapta Apától. Bár sokáig nem tűrte a fején. :-)
Vendég
 


Andy, sajnálom Danikát. Lehet, hogy front van. Itt szakad az eső.
Jó hétvégét Nektek!
Vendég
 


Oriandy!

Az én fiam is üvölt ma mindenért, de ő tegnap is ezt csinálta, de ha magára hagyom, akkor kb. 10 perc múlva elfoglalja magát.

Csak az a gond, hogy nálunk a konyhába vezető "út" elmegy a gyerekszoba ajtaja előtt, így ahányszor feltűnök, mint egy riasztó, kiált egyet, ami néha sírással végződik. Ezért megpróbálok óvatosan elsuhanni... De hát nem játszhatunk egész nap. Most játszottam vele fél órát, de még kell teregetnem, meg mosogatnom, mert így jött ki.

Klarka

Kép
klarka
 
 


Kimi!

Nekünk jó a 20-a! 8) Hú most izgulok! Tök jó ötlet a tali.

Ex!

Vác mellett Dunakeszi! Bár, ha Pestre jók vagyunk Vácra is jók vagyunk vonattal :wink: Meddig lesztek? Akár találkozhatnánk is, vagy látogassatok meg Petivel! Na most teljesen rázizegtem a témára :twisted:

tjuca
 
 


Sziasztok,

akkor március 21, szerda?
Nekem jól hangzik.

Juca,
te a Nyugatitól metrózól, vagy hogy mész? Én még eddig metrón nem próbálkoztam babatocsival. Meg ott van egy aluljáró is, ott hogy viszed át a tocsit?

Képzeljétek voltam ma fodrásznál :) Persze richtig azon a napon esik az eső, amikorra én végre időpontot kaptam.
Aztán berongyoltam az egyik kedvenc turimba (ott van az is a nyugatinál) és lőttem Pancsinak 3 polót meg két nacit 2000ft-ért.
A nacik jó kis zöld színűek, szerintem tök vagány lesz bennük a kiccsaj. A polók közül kettő rózsaszínes, egy meg piros zöld ,mintával rajta. Szerintem vagány lesz a zöld nacival :)

meteor
 
 


Lányok összefoglalom, aztán hozzunk már össze egy fix időpontot.

19-e nem jó Máriéknak.
20-án, kedden Jucáék klubboznak.

Március 21., szerda jó lenne Mindenkinek, akit érdekel a tali :?:
Vendég
 


Rita!

Esélyes a metró, de lehet nézek trolit, ha van. Igen metróztam már, de nem rajongok érte. Ha nincs más, akkor 4-6-ossal a Blaháig és onnan metro az Örsig. De ha eljutok a stadionig pl. trolival, akkor jó, mert ott nincs mozgólépcső. Még megnézem. Mozgólépcsőn lefelé utálok menni, de ha kell, akkor hátrafelé megyek rá a babakocsival. Szembe meg nem nagy cucc. Lépcsőn meg magam uram, mert szolgám nincs :twisted: de nekem a lépcső az egyszerűbb, megragadom a kocsit kölköstül, egy nagy lendület és hadd szóljon. (Amúgy én az elsőre cipelem minden nap, legtöbbször kétszer a babakocsit Kingástul, meg bevásárlóstul -> tegnap betértem a zöldségeshez, meg boltba 2 kiló krumpli 1 kiló mirelit gesztenye, 1 liter szörp, 2 liter tej, fél kiló mirelit vegyeszöldség, 450g meggy, 1 padlizsán, 1 cukkini, 2 kefir + Kinga cuccban + babakocsi 6,5 kiló nem is számolom össze :mrgreen: mert mehetek a köv. olimpiára súlyemelőnek).

tjuca
 
 


Sziasztok.

Rita, én tegnap voltam fodrásznál és naaagyon elégedett vagyok az eredménnyel, majd teszek fel képet az új sérómról. Semmi extra csak kicsit tépettebb mint volt és a vállamig levágattam, mert már lejjebb ért a hátam kötepénél és tudod, csak úgy lapult a fejemre, sehogy sem állt jól. Arról nem beszélve hogy frissen mosva meg úgy nézett ki mintha én lennék az a bizonyos kisoroszlán.:-)

Kimike, nekünk is oké a március 21. szerda a talira!!!Már úgyis nagyon kiváncsi vagyok rátok, meg arra is hogy a babók mit szólnak egymáshoz. Érdekes lesz, hiszen többnyire - legalábbis magamból kiindulva - a legbensőbb gondolatainkat osztjuk meg itt egymással nap mint nap, kiváncsi vagyok, talizni milyen lesz.:-)

Egyébként mostanában halmozom az élvezeteket, holnap kozmetikushoz megyek reggel, aztán meg Ádámnak megyünk rucikat venni Tomival, mert már megint kinőtte a teljes készletet.

Egyébiránt ma ő is valami rettenetesen nyűgös ma. Biztos a betegség, de szerintem a front is hozzájárul egy kicsit.

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Nekme jó a fix. Tutifix az ami a többieknek fix. :-) Alkalmazkodóképességem határtalan :twisted:

tjuca
 
 


Tali időpont: március 21. 11-12 óra között

Helyszín. Örs vezér téri Ikea


Meteor-Pannus
Kitti-Ádám
Juca-Kinga
Mári-Vencel
Móni-Milán

Többiek?
Vendég
 


Remélem nem jön semmi közbe és összejön a tali. Én most szárnyalok és kihasználom a nagy szabadságot, mert júliustól talán már írni se lesz időm. Onnantól meló.

Kitti, várjuk az új séróról a képet! :lol:
Vendég
 


Meteor: úszással kapcsolatban - miket szoktatok csinálni?
Mi most olyat tanultunk, hogy kiül a kismanó a medence szélére és nem a hóna alatt fogjuk, hanem csak a kezét és behúzzuk a vízbe és úgy merítjük. Valamint olyat is szoktunk, hogy a víz felett húzzuk, aztán merülés, elengedjük, ő pedig felúszik. Ja, és van még egy, bár ezt már egy ideje csináljuk, hogy a hátunkra vesszük a babát és csak a kezét fogjuk. A cél az, hogy ő kapaszkodjon a vállamba én pedig úszkáljak kedvemre. :D Milán még nem kapaszkodik fixen, így mi még nem úszkálunk, de már egyre többen tudják ezt a feladatot is. Itt fix csoportok vannak és azért nem kell külön fizetni, ha mindkét szülő jelen van.
Vendég
 


Kitti,

nekem csak a fülem alattig ért, de nekem pont túlnőtt a kezelhetőségi határon. Ha nem húzom ki egyenesre, akkor első nap nekem is oroszlány, utána viszont ápolatlan Gizi.
Viszont egy hosszabb hajat nincs energiám kihúzni. Most viszont a főkedvenc fodrászom levágta megint kezelhetőre és tanulófiúcskája (aki az OTP reklámban fodrászt alakít) szuperül kihúzta. Jupiijéééé!

Kimike,
mi még kezdők vagyunk: bemelegítésnek mennek a mondókák, amikor húzigáljuk őket a vízben , aztán a végén csobbantás, de fejet még nem rakunk be.
Aztán vannak a jár a láb gyakorlatok, amikor neki kell pancoslnia. Aztán van amikor a széléről indítjuk a manót először csak fej ki a vízből, aztán belemerítés is van.
Egyszer szerintem gyertek el kipróbálni. Persze ha Ti már régebb óta jártok, akkor valszeg más csoportba kerültök.
Pancsi már volt bemerítve vízbe. Meg nála profibb kiskölyköknél volt, hogy karikán úsztaták át őket.

Most így hirtelenennyi jutott eszembe.

meteor
 
 


Sziasztok,

ma nem tudtam jelentkezni, mert nem volt net :( . Volt vmi probléma, de már megoldódott :) .
Marci már alszik, férjemuram kosarazik úgyhogy enyém a világ :lol: !

Reni: nem tudom, mi lehet az a folt Peti térdhajlatában, de szuper, hogy a kence segít rajta, legalábbis halványítja :) .
Én tényleg minden nap fél 7-kor kelek és nemcsak a párom ruhájának a vasalása miatt, hanem mert mi mind a hárman fél 7-kor kelünk. Nekünk így indul a nap. Marcit áthozzuk közénk a hálóba, kb. 5 percet még együtt pihizünk, aztán amíg én vasalok, addig a férjem átpelenkázza Marcit és felöltözteti. Ez a férjemnek is nagyon jó érzés és Marci is élvezheti apukája társaságát még egy kicsit reggel :) .
Utána pedig nincs mese, már indul a nap. Én tusolok, aztán kezdődhet a rendrakás :lol: .

Szuper, hogy néhányan tudtok találkozni :) . Ahogy Kitti is írta, egy kicsit biztos furcsa lesz ennyi írásban megfogalmazott sok tapasztalat, öröm és bánat megosztása után személyesen találkozni, de nagyon jó is egyben :) !

Oriandy: képzeld, férjem holnap megy Sárvárra, viszi az autót szervizbe és kérdezte, hogy nem megyünk-e vele, de mivel kiszámíthatatlan, hogy meddig lesz ott, ezért úgy döntöttem, hogy inkább nem, de azért valamikor talán mi is találkozhatunk :) .

Tandika: remélem a jövő hétvégi tali veletek is összejön :) . Arra gondoltam, ha úgy jönnétek Szombathelyre, amikor mi is itthon vagyunk és nem Kiskőrösön, akkor eljöhetnétek hozzánk, szerintem ez lenne a legegyszerűbb :) .

Kitti: dobj egy fotót tényleg, nagyon kiváncsi vagyok ám az új frizurádra :lol: !

Kimike: nagyon édes Milán a képen, nagyon jól áll neki a sapi :) ! Nagyon szép sötét szemei vannak a gyerkőcnek :) !
Egyébként mivel foglalkozol, hogy júliustól már dolgozol??? Lehet, hogy már írtad, csak elkerülte a figyelmemet, akkor bocsi :roll: .

Ex: Peti nagyon hosszú baba, nem győzöm hangsúlyozni, hihetetlen. Marci sem pici, de szerintem még nincs ilyen hosszú, igaz van egy kis előnyötök :) .

Néhány szó rólunk:
Ma elmentem a munkahelyemre, mert már hiányoltak, hogy nem viszem be túl sűrűn Marcit (hozzáteszem, most is többen betegek és mégis dolgoznak, "szuper", hogy Marci is velem volt... :( , most már mindegy...). Összességében jól éreztük magunkat, Marci kézről-kézre járt és nagyon élvezte. Visszafelé aludt egy nagyot a babakocsiban, úgyhogy még vásárolni is elmentem vele :) .
Jól sikerült a nap, csak baromi szar idő volt, itt is fújt a szél és a korábbi napokhoz képest hideg is volt.
Remélem nem szedtünk össze semmi betegséget, mert jövő hétvégén mi is utazunk haza anyósomékhoz :) .

Puszi
Eni

Eni
marcy
 
 


Rita!

Gondoltam, hogy 100 $ környékén lesz a lotod, de hogy 152 :shock:
Úgy látszik mindenki most vakarózik, és most kellenek a nyári ruhák. Ezek szerint mi már megint nagyon jó vásárt csináltunk.

tjuca
 
 


Kimike: bejelölelek iwiw-en :lol: !

Eni

Eni
marcy
 
 


bejelölelek = bejelöltelek :oops:

Eni

Eni
marcy
 
 


Hali.

Gyors reagálok, mert altatás esete forog fent.

Oriandy, remélem, sikerrel jártál altatás terén.

Kimike, aranyos a sapesz. Itt ma megint szupi idő volt.

Juca, hát nem tudom. Lövésem sincs, hogy meddig fogunk maradni, igazából Petifüggő. Valahogy mindig a helyzet hozza, hogy mikor indulunk haza. Mert kaját viszek neki...

Meteor, én 20-án megyek fodrászhoz.

Na eddig tartott, gép ki, aztán hátha.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Tegnap a fiatal úr negyed tíz körül elaludt (anyukám elaltatta), 11 körül tettem át az ágyába, és két nyekkel aludt fél hétig, aztán még mellettem 30-40 percet. :)

Juca, én meg se szólalok…én Petit kb. 1 hónapja sportbabakocsiztatom, van bevásárló hálója, de pl. a Tescos szatyor is nagyon univerzális e téren, mert ráfél a kocsi két „szarvára”.

Kitti, nekem alapból kisoroszlán van…de 20-án csak igazíttatok, mert jan. végén voltam utoljára, tehát hosszra nem sokat nőtt a hajam.

Meteor, hogy téged kikkel hoz össze a sors állandóan. :D

Marcy, minden tiszteletem a tiéd, hogy képes vagy minden nap ilyen korán kelni…én akkor még mákos vagyok.

Nálunk ma van szar idő…és ma készülök az ékszeréhez, anyukámmal megegyeztünk, hogy apukám karikagyűrűjéből csináltathatok fülbevalót, és mivel elég súlyos, még talán egy medálra is futja az öcsémnek. Remélem, esni nem fog.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Lányok kisoroszlán szindrómáról csak annyit hogy legalább van elég hajunk! :D
No majd délután környékén írok, megyek kozmetikushoz aztán meg plázázni családilag.
Szép hétvégét mindenkinek, hogy a fene enné meg ezt az esőt!

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Eni, köszi a jelölést. :D Marcika gyönyörű és a Mamája is nagyon csini. :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

A férjemnek kb. 3 hónapja kezdett fájni a térde és kb. annyi idő kellett hozzá mire a csodálatos egészségügy kiderítette, hogy mi okozza a fájdalmat.
Nálunk a yardon az ilyen térdnyomikat egyből a BM kórházba utalják mert ott nagyon jó sebészek vannak.
Azért nem akartuk itthon Békéscsabán műteni mert nem valami jó a sebész felhozatal.
Szegeden lett volna egy jó sebész ( az unokatesóm) csak ő időközben "diszidált" Ausztráliába.

Pannának még mindíg nagyon piros a torka ezért a dokinénivel úgy döntöttünk, hogy még jövő héten is itthon maradunk.

Puszi mindenkinek: Katus

Kép

Kép
katus73
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?