Új privát üzeneted érkezett!

jA ,,,,,de azt hittem más is van,

KépKép

KépKép
lnd

Ind,
Én 6500 ft-ot fizettem a macáért a gyógyszertárba.
Vendég

Ági! A teszteléssel most tutira akarok menni. Nem kapkodom el!!

Éva! Tegyél fel egy képet a süsü tortáról!!! Nagyon kíváncsi vagyok!

Krisz! Gyere és mesélj!

Zora! Nagyon eltűntél!!! Gyere!!!
Vendég

Ági,
Most olvastam hogy utro hüvelykúpot fogsz használni. Azt azért jó ha tudod hogy attól is barnázhatsz mert kimarhatja belül egy idő után szóval akkor majd ne ijedj meg nincs semmi baj ez természetes.
Vendég

Lányok!
A clostytól nem kell félni ritka hogy valakit azzal túlstimuzzanak... Nekem csak 1 tüszöm lett tőle napi 1et szedtem kezdésnek.
Most reagálok a tegnapi dolgokra :oops:
Vendég

Pandácska
Úgy gondoltam, hogy csak akkor fogom elkezdeni a kúpot ha már látni is lehet valamit.

Kép
[/url]
ági2

Ági! talán nem kéne várni az Utroval, hiszen éppen a beágyzódásnál van a legnagyobb szerepe és a korai fejlődésnél, hogy mindent megkapjon a baba. Az orvos ezt mondta, mármint, hogy csak később szedd?

Zora
Kép
zora7

Mo! A tesztet kb. annyira tudnád elkapkodni, ha most tesztelnél, mint a dokihoz járást. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De már megszoktuk a tempódat, ha már mozogni fog a gyerek, biztos veszel egy tesztet! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7

Zora
Nem, ezt én találtam ki. Úgy gondoltam ha üres a petezsák akkor minek szedjem feleslegesen. Hülye vagyok?

Kép
[/url]
ági2

Nem Mo! Tévedtem, az még azért korai lenne... :lol:

Zora
Kép
zora7

Ági! Hülye vagy! Abban igazad van, hogy a gyógyszer kicsit késlelteti egy életképtelen magzat távozását, de meg nem akadályozza. Viszont az életképest megóvja a progihiánytól, amitől viszont éppen ebben a korai szakaszban elhalhat. Ugye a hülyét nem vetted komolyan? :oops: :oops:

Zora
Kép
zora7

És milyen üres petezsákról beszélsz!!!!!!!!!!!!!????????????? Te vagy a mi egyetlen reményünk, a topic kismamája!!!!!!!!!!!!!!!

Zora
Kép
zora7

Egyébként a tesóméknál szerencsétlen módon elromlott a net. Mihelyt tud, jön, remélem. Most pár napig nem tesztel, kicsit korán volt még a bizonyossághoz.

Zora
Kép
zora7

Komolyan lányok! Mi bajotok van velem? Ahogy pár szót szólok, eltűntök! Mondjátok meg, ha baj van velem! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zora
Kép
zora7

Szerintem pedig okos vagyok és szórakoztató! Most is olyan jól elbeszélgetek magammal. :lol: :lol: :lol: :shock:

Zora
Kép
zora7

Ági,
Szerintem is használjad hiszen segíthet!!

Zora,
Megzavarhatom a társalgásodat magaddal? :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!
Végül nem Süsü lett a torta, hanem Füles!
Csak jövő hét szombatra lesz, mert akkor lesz Balázskánk 2 éves!

Olyan sokat kérdeztetek, lehet, hogy kimarad valami!
Szóval Closty: Volt petefészek cystám. Akkora, mint egy grapefruit.
Hatalmas és kocsányos és bevérzett és zokogtam a fájdalomtól, pontosan 17 hétig, merthogy éppen babát vártam és csak a 20. héten gondolták megoperálni. Közben ott lebegett a fejem fölött, hogy ha sokat mozgok megcsavarodhat és az már akut hasi katasztrófa! Szerencsére nem volt rá szükség! Egyébként sima luteincysta volt és redkívül ritkán nő meg ekkorára.
Szóval ez egy lehetőség a Clostynál és akkor az endometrosisról nem is beszélek!
A Clostynál nem jellemző a túlstimulálás (az egy életveszélyes állapot!) egyébként is nagyon ritka, mert ma már komoly tapasztalatok vanak stimulálással kapcsolatban.

Mo!
Olyan jót nevettem a neveden!!! :lol: :lol: Nagyon kreatív voltál már gyerekként is!

Ági!
Annyira beleéled magad ebbe az üres petezsákba!
Jövőhéten meg kiderül, hogy feleslegesen idegeskedtél egy hétig!
Használd az Utrot! Igaza van Zorának!!!

A Macát ma láttam 3999 Ft-ért a DM-ben!

Lányok!
Én olyan szomorú vagyok!
Megszűnik a szülőotthonunk a IV. ker-ben!
Valószínűleg a MÁV-ba, vagy a Honvédba kell majd mennem szülni! De hol lesz az orvosom?!
A MÁV-ba annyira nem megyek, hogy akkor inkább az utcán egy kuka mellett. A Honvédot nem ismerem, de Apával megbeszéltük, hogy bárhová elmegyek az orvosom után, akár vidékre is!

Éva

Kép
balimama

Végre! Pedig épp most találtalak meg, amint egy másik topicban trécselsz! Ilyenkor mindig elkezdek nyomozni, csak tiszta ciki odaszólni, hogy hé , te , gyere már át!

Zora
Kép
zora7

Éva! De jó! Akkor most beszéltek velem, vagy leléptek?
A kuka mellett? Ez jó! Hát én már lassan akárhol, halljátok!

Zora
Kép
zora7

Fúj, Éva, ez a cysta gusztustalanabbul hangzik, mint a lekváros hering, vagy mi.

Zora
Kép
zora7

Bárcsak jönne Mo! Ő legalább ökörkedne velem! Ma olyan komolyak vagytok!

Zora
Kép
zora7

Ind!
Balázs nincs még beoltva agyhártyagyulladás ellen, mert egy éve, amikor kellett volna sajnos lázgörcsünk volt és nem mertem semmilyen plusz oltást beadatni! Talán majd idén. Igazán szerintem akkorra lesz jelentősége, amikor közösségbe megy.
Egyébként csak javasolni tudom az oltást, mert félelmetesen agresszív betegség, sokszor az a néhány óra mire felismerik már akár végzetes is lehet!

A TV-zéssel kapcsolatban: Én sem nézek TV-t csak célzottan. Hiradó, egy-egy film, de az mindig esti program.
Van-egy-egy kedvenc mese, amit megnézünk, általában az én gyerekkori meséim, de nem rendszeresen csak néha.
Nem lehetne Balázst a TV elé ültetni. Ő folyamatosan megy! Egy ideig féltem is attól, hogy hyperaktív, de nem, csak ilyen nagy mozgásigényű.

Éva

Kép
balimama

Na tessék! Ezért jöttem!
Már nem is elég jó a társaságom! :twisted:

Éva

Kép
balimama

Zora,
Szóljál nyugodtan :D Tesodról mit lehet tudni? Mert erről is lemaradtam...

Balimama,
Hát nem semmi amit leírtál... :roll:
Vendég

Kac, kac, tudod hogy imádlak, azért mersz ilyeneket írni!

Zora
Kép
zora7

Tudod! Nálunk a nagylány szobájában van a számítógép és este csak addig tudok maradni,amíg ő le nem fekszik.
Délben mindig ráérek!
Vegyél ki egy nap szabit és ökörködhetünk!
Ilyenkor mire belemelegednék már menni kell.

Éva

Kép
balimama

Tesóm 28 éves, 1 éves kislánya van és most egyszerre szeretnénk babát. Amilyen lököttek vagyunk, még sikerül!

Zora
Kép
zora7

Éva! Én minden délelőtt itt ülök! Hű, csak be ne melegedjünk, azt a pasik nem vennék jó néven!

Zora
Kép
zora7

Zora,
Mi is egyszerre szerettünk volna vagyis én elöbb de tesóm megelőzött. Sok sikert neki is :D
Na megyek szunyálni mert holnap reggel megyek a doktor bácsihoz...

Kép
Vendég

A párom szerint lassan már függő leszek!
Szegény 2 hetenként 1x jut a géphez! Akkor is csak dolgozni!

Éva

Kép
balimama

Annyira szeretnék holnap reggelre egy szép megemelkedett hőt! Ó drága progeszteronom ne hagyj el! :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7

Jó éjt Panda!

Zora
Kép
zora7

Pandácska!
Szép álmokat! Doki után jelentkezz , hogyan tovább!!!
Remélem csupa jót mond!

Éva

Kép
balimama

Mondjuk Éva nem csodálom! Én csak ebbe az egy topicba írok, abból is dráma van, de a Te egész babanetet átölelő munkásságod nem evilági történet? Hogy tudsz te ennyi helyen lenni?

Zora
Kép
zora7

A ? az !

Zora
Kép
zora7

Zora!
Én szívesen adnék kölcsön az enyémből, de nekem szinte semmim sincs!
Most teljesen úgy érzem, hogy meg fog jönni. Ilyenkor annyira tartja vissza a szervezetem a vizet. Be vannak dagadva az ujjaim és úgy érzem magam, mint egy viziló! Lassan ott is tartok!
Hétfőn kezdem a diétát. A hétvégi szülinapozást már nem akarom elrontani.

Éva

Kép
balimama

Egyszerre legalább 10 dolgot tudok csinálni!
Éjjel pedig olvasok és egy nyuszi kötését próbálom befejezni!

Éva

Kép
balimama

Teljesen jogos, a fogyókúrák mindig holnap kezdődnek.

Zora
Kép
zora7

Nem szeretnék elszakadni a régi kedves (!) topiktársaktól sem!
Titi, Eszter, Erzsike, Ági!
Lassan én is elvonulok!
Nagyon szép estét kívánok mindenkinek!
Reggel jövök!

Éva

Kép
balimama

De most komolyan!!!
Tényleg le kell adnom elég sokat. Tudom, hogy nem most van az ideje, de nem akarok löttyedt és kövér lenni még!
Még szeretnék emberek közé menni és nem akarom, hogy apa undorral nézzen rám!

Éva

Kép
balimama

Te vagy Éva, az ősanya. Egyik keze a klaviatúrán, egyik lába a bölcsőt ringatja, másik kezével pelenkáz, másik lábával kötöget, szájával bölcseket szól, két lábon járó orvosi lexikon és Terézanya egyben. Van ilyen ember? :lol: :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7

Már úgy értem, rajtam kívül? :oops: :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7

Úgy szeretem a humorod!
Mostmár tényleg jóéjt!
Reggel tessék jönni velem beszélgetni!!!!!!

Éva

Kép
balimama

Hát ne is szakadj, hiszen ez benned a legjobb! Komolyan. :wink: :lol:

Zora
Kép
zora7

Mo, Te kis piszok, hiába vártalak! Ági is elment, mert lehülyéztem. :cry: Évát is taccsravágtam, Ind már korábban kidőlt, Ildi ide se bagózott este, Andi ?, Panda is kidőlt, akit meg kihagytam, az most fog megsértődni. Nekem annyi...

Zora
Kép
zora7

Panda, Zora, Balimama
Akkor megyek a gyógyszertárba.

Balimama
De szörnyűség történt veled. Végül megkellett műteni? Most már értem, hogy miért nem akarod beszedni.
Mi a bajod a MÁV-val? Én mind a négyszer ott voltam.

Pandácska
Ha végeztél a dokival mindenképp jelentkezzél.

Ildi, Andi
Nagyon eltűntetek.

Na megyek reggelit csinálni, majd később jövök.

Ági

Kép
[/url]
ági2

Sziasztok! Ági, jól teszed! Most csak nosztalgiából felteszem nektek a decemberi babás görbémet.

Zora
Kép
zora7

Kép babóca

Zora
Kép
zora7

Ugye milyen szép......volt.

Zora
Kép
zora7

Sziasztok Lányok!
Ismét sötét és gusztustalan nap van!!!
Holnap és holnapután folytatjuk a szülinapozást, mert hozzánk mindenki egyenként jön! :twisted:

Ági!
Én a MÁV-ban dolgoztam és a szakmai gyakorlataim egy részét is ott végeztem.
Már fent van az OEP honlapján hogy oda tartozunk szülészetileg. Apa megígérte, hogy nem kell ott szülnöm akármennyit is kell fizetni!
Bárcsak tudnám hol lesz az orvosom, de ha a MÁV-ba akkor sem megyek oda! Debrecenbe elöbb elmegyek utána!
Szóval ez most egy ilyen nap!

Mindjárt teszek fel görbét!!

Éva

Kép
balimama

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?